Lees de Officiële Beschrijving

College is meer dan alleen een diploma. Het is een investering in je toekomst.

De zeven vrije kunsten zult u zich Wartburg ontvangt kun je niet alleen winnen van het vereist van uw gekozen gebied van studievaardigheden, maar ook het kritisch denken vaardigheden die nodig zijn om de ethiek van de besluitvorming en de betrokkenheid van de gemeenschap, effectieve communicatie, culturele competentie te verkennen, en samenwerking.

Onze Missie

Wartburg College is gewijd aan uitdagende en verzorgende studenten voor het leven van leiderschap en service als een pittige uitdrukking van hun geloof en leren.

onze Identiteit

Wartburg College is een liberal arts college van de Lutherse Kerk (ELCA). Je hoeft niet te Lutherse, of zelfs christen te zijn, om de manier waarop een Wartburg opleiding zal u helpen betekenis en het doel van je leven te ontdekken waarderen.

Veel hogescholen werken vanuit een gemeenschappelijk geloof of verklaring van geloof waar het geloof wordt opgelegd. Andere hogescholen houden geloof van de gemeenschap leven volledig. Bij Wartburg College, maken we gebruik van de lutherse benadering van onderwijs, die gemeenschap is opgebouwd rond een levendige en inclusieve gesprekken van geloof en leren.

Martin Luther, die de Reformatie in 1517 ontstond, was zowel een dominee en een professor aan de universiteit. Hij worstelde met de grote vragen van het leven en hoe het geloof zou de wereld echt veranderen om ons heen. Door onze Lutherse theologisch perspectief, willen wij u ook worstelen met deze grote vragen als je werkt door je vier jaar Wartburg. Wij nodigen en gesprekken met mensen van verschillende achtergronden en met verschillende spirituele perspectieven aan te moedigen. Op zijn beurt zal u meer vertellen over je eigen overtuigingen en waarden te leren.

Ontdek je Calling

Wartburg College helpt studenten te ontdekken en te beweren dat hun roepingen-aansluiting van hun leren met geloof en waarden, hun begrip van zichzelf en hun gaven, hun kijk op het leven en de toekomst, en de mogelijkheden voor deelname in de kerk, de gemeenschap en de grotere samenleving doelbewust en zinvolle manieren.

Academische Fast Facts

Gemiddelde klasgrootte: 17 Student-faculteit ratio: 11: 1 Full-time faculteit: 104 Gerangschikt faculteit met de hoogste graad in de discipline: 99% Begiftigd faculteit posities: 2 onderscheiden stoelen, 11 bijzondere leerstoelen, 1 onderscheiden leerstoelen, 4 begiftigd leerstoelen.

Populairste Majors

1 Business Administration 2 Biologie 3 Basisonderwijs 4 Journalistiek en Communicatie 5 Music Education

Internationale erkenning

Een van de vijf colleges aan de Washington Centrum inaugurele Higher Education Civic Engagement Award ontvangen voor de service-learning en betrokkenheid van de gemeenschap. Nationaal geclassificeerd door de Carnegie Stichting voor de vooruitgang van Onderwijs als een van de 12 uitsluitend baccalaureaat hogescholen die ervaringsleren en betrokkenheid van de gemeenschap te bevorderen. Genoemd acht opeenvolgende keer naar de voorzitter van de Higher Education Vrijwilligerswerk Honor Roll, drie keer "met onderscheiding," als erkenning voor vrijwillige inspanningen van Wartburg studenten. Een van de slechts zes Iowa hogescholen opgenomen in de 2014-15 Colleges van onderscheid, dat scholen die hun toewijding hebben aangetoond erkent "die zich bezighouden studenten, groot onderwijs, levendige gemeenschappen en succesvolle resultaten." Wartburg werd gerangschikt 16e in de natie voor de korte termijn studie in het buitenland in de Open Doors Report 2014, uitgevoerd in samenwerking met het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken het bureau van onderwijs en cultuur. Inbegrepen in Washington Monthly beste liberal arts college ranking voor zijn bijdrage aan het algemeen belang door middel van sociale mobiliteit, onderzoek en service. Winnaar van NetImpact's 2012 "Small Steps, Groot wint Challenge ', een nationale wedstrijd tussen universiteiten en hogescholen het belonen van sociale en milieu-acties. Gerangschikt in de Princeton Review als een van de beste universiteiten in de regio Midwest. Vermeld in Peterson's Top Colleges van Wetenschappen onder 200 scholen met een uitstekende programma's in wetenschap en wiskunde. Een van de twee colleges in Iowa op nationaal niveau te worden erkend door de Nationale Raad voor Accreditatie van de lerarenopleiding voor het basisonderwijs programma. Onder de eerste-tier Best National Liberal Arts Colleges in de ranglijst van US News and World Report. Gerangschikt nr 7 tussen nationale universiteiten en liberal arts colleges door US News and World Report als een "overperformer" in slagingspercentages voor studenten uit gezinnen met een laag inkomen. Inbegrepen in Money Magazine's "best colleges" ranking. Het programma Wartburg "Community Builders" werd bekroond met een MacJannet Prize for Global Citizenship.

Graduate in vier jaar!

Wat is een slagingspercentage?

Dit kan een bijzonder verwarrend concept. Kortom, dit is het percentage studenten dat daadwerkelijk een diploma in de instelling te voltooien. De meeste rapporten zullen online een 6 jaar afstuderen tarief, dat is het percentage van de voltijdse studenten ontvingen hun bachelordiploma binnen zes jaar, waarbij de gemiddelde lengte van een undergraduate onderwijs aan vele universiteiten is geworden tonen. Dit is niet waar bij Wartburg College.

93% van onze afgestudeerden klaar met hun diploma in vier jaar. Van de full-time studenten die ten Wartburg gestart, zal 63% van hun diploma aan Wartburg, die wordt beschouwd als een zeer hoog slagingspercentage te voltooien. In de afgelopen 10 jaar, heeft Wartburg afstuderen tarieven zo hoog als 70% had.

Waarom vergelijk vijf jaar bij openbare scholen tot vier jaar bij Wartburg?

De realiteit voor veel studenten is het zal vier-en-een-half tot vijf jaar of meer om een ​​diploma op een openbare school te verdienen, volgens de nationale statistieken. Bij Wartburg, 93 procent van onze afgestudeerden vullen hun diploma in vier jaar.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

BA

Wartburg College

Als je een talent hebt voor cijfers en een verlangen om in het bedrijfsleven te werken, kan een carrière als actuaris misschien iets voor jou zijn. Consistent beoordeeld ... [+]

Als je een talent hebt voor cijfers en een verlangen om in het bedrijfsleven te werken, kan een carrière als actuaris misschien iets voor jou zijn. Consistent beoordeeld als een van de beste banen in Amerika, gebruikt een actuaris wiskundige modellen en analytische vaardigheden om de financiële zekerheid te beoordelen en risico's te kwantificeren. Het rigoureuze programma van Wartburg, gebaseerd op economie, financiën en wiskunde, bereidt studenten voor op een succesvolle carrière in de wereld van risicobeheer.

Gehuisvest in het departement Wiskunde, Computerwetenschappen

Snelle feitenActuary werd vermeld als de vierde beste baan, met een mediane salaris van $ 93,680, in 2012-13, volgens het Bureau of Labor Statistics.Je diploma bereidt je ook voor op een carrière als wiskundige of statisticus, de beste banen nr. 1 en nr. 3, respectievelijk.Het beroep zal naar verwachting groeien met 26 procent tegen 2022, vergeleken met een gemiddelde van 11 procent voor alle beroepen.De meeste actuarissen wonen en werken in het noordoosten (Manhattan is een financiële hoofdstad) en in het Midwesten, waar veel grote bedrijven hun hoofdkantoor hebben.Actuarissen werken in de verzekeringssector, voor particuliere bedrijven, de overheid of als onafhankelijke adviseurs. De keuze is aan jou.Gemeenschappelijke leerresultaten... [-]
Verenigde Staten Waverly
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Wartburg College

Een diploma in het onderwijs biedt spannende kansen. Een diploma in het onderwijs in Wartburg biedt uitstekende ervaringen in de klas. Je kunt je talenten en capaciteiten ... [+]

Een diploma in het onderwijs biedt spannende kansen. Een diploma in het onderwijs in Wartburg biedt uitstekende ervaringen in de klas. Je kunt je talenten en capaciteiten gebruiken om een ​​effectieve en reflectieve leraar te worden in een leven van professionele service en leiderschap. Je vindt vacatures in het onderwijs op elk niveau, van de kleuterschool tot de 12e klas.

Door onderwijs te volgen, kun je met kinderen werken in verschillende klaslokalen, je interesse delen in een inhoudsgebied en een impact hebben op de toekomst. Je kunt kinderliteratuur, leesvaardigheid, lezen, curriculum, onderwijspsychologie, vroegschoolse educatie, menselijke relaties, multiculturele studies, onderwijsstrategieën en -methoden, onderwijstechnologie, veldstages en speciaal onderwijs verkennen.... [-]

Verenigde Staten Waverly
Augustus 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Wartburg College

Als onderdeel van je opleiding aan het Wartburg College werk je door veel van de ethische uitdagingen waarmee het bedrijfsleven te maken heeft. Je bent klaar om moeilijke ... [+]

Als onderdeel van je opleiding aan het Wartburg College werk je door veel van de ethische uitdagingen waarmee het bedrijfsleven te maken heeft. Je bent klaar om moeilijke beslissingen te nemen en erachter te komen en praktische ervaring op te doen die door veel werkgevers wordt gezocht.

U vindt ook carrièremogelijkheden in de huidige snelle zakelijke omgeving op gebieden zoals openbare of particuliere boekhouding, financiën, internationale bedrijven, overheidsdiensten, gezondheidszorg, marketing en non-profitorganisaties.

Je zult profiteren van kleine klassen die worden gegeven door professoren die ervaring en expertise hebben op vele aspecten van bedrijfskunde, boekhouding en economie. Faculteitsleden begeleiden studenten voor een loopbaan en voor actief burgerschap door middel van klaservaring, stages, case studies en undergraduate research.... [-]

Verenigde Staten Waverly
Augustus 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Wartburg College

Als je een passie hebt voor uitdagend cursuswerk, praktische toepassingen en probleemoplossing, kan een Bachelor of Arts-diploma in computerwetenschap of computerinformat ... [+]

Als je een passie hebt voor uitdagende cursussen, praktische toepassingen en probleemoplossing, is een Bachelor of Arts-diploma in informatica of computerinformatiesystemen een goede optie.

Je zult een sterke wisselwerking ontdekken tussen wiskunde, informatica en natuurkunde, een weerspiegeling van de jarenlange focus van de faculteit op het helpen van studenten bij het vinden van het juiste programma voor hun vaardigheden en interesses. De afdeling combineert cursussen met laboratoriumactiviteiten, praktische stages en mogelijkheden voor lesgeven en leiderschap. Cursussen benadrukken diepgaande groepsactiviteiten, waardoor je uitdagende projecten kunt aanpakken en je interpersoonlijke communicatievaardigheden kunt ontwikkelen. Deze ervaringen zullen een solide basis vormen voor toekomstige tewerkstelling of graduate studie.... [-]

Verenigde Staten Waverly
Augustus 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Wartburg College

Biochemie, door definitie van leerboeken, is een poging om de biologie te begrijpen door de context van de chemie. De lezingen van de biochemie in het Wartburg College om ... [+]

Biochemie, door definitie van leerboeken, is een poging om de biologie te begrijpen door de context van de chemie. De lezingen van de biochemie in het Wartburg College omvatten topisch macromoleculen, enzymen en het metabolisme van mensen. Technieken die in biochemielaboratorium worden onderwezen, worden op vele gebieden gebruikt, waaronder microbiologie, forensisch onderzoek, neurobiologie en kankeronderzoek.

Door middel van een dynamisch curriculum dat flexibiliteit van de cursuskeuze bevat om aan uw interesses te voldoen en een onderzoekscomponent verankerd door een state-of-the-art wetenschappelijke faciliteit, zal een biochemie van Wartburg u op unieke wijze voorbereiden op een carrière in gezondheid, onderzoek, biotechnologie of onderwijs.... [-]

Verenigde Staten Waverly
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Wartburg College

De afdeling Biologie van Wartburg bereidt studenten voor op een breed scala aan loopbanen, waaronder gezondheidsberoepen, onderzoek, onderwijs, biotechnologie en velden m ... [+]

Een graad in de biologie van Wartburg College is goed erkend rond de natie.

De afdeling Biologie van Wartburg bereidt studenten voor op een breed scala aan loopbanen, waaronder gezondheidsberoepen, onderzoek, onderwijs, biotechnologie en velden met mondiale en milieukwesties. We leren wat wetenschap is, niet alleen de kennis die het heeft voortgebracht, met onderzoekend leren.

Hoewel het curriculum van de afdeling biologie streng is, krijgen studenten ook een waardering voor hoe het studeren van biologie leuk, spannend en lonend kan zijn. Het succes van het biologieprogramma is gebaseerd op de op onderzoek gebaseerde nadruk waarin studenten hun leren vergemakkelijken door wetenschap te ervaren in plaats van er alleen maar over te lezen.... [-]

Verenigde Staten Waverly
Augustus 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Wartburg College

Chemie bereidt je voor op succes in veel wetenschappelijke aangelegenheden. Je hebt de mogelijkheid om te leren in een state-of-the-art Science Center. Bedrijven, organis ... [+]

Een gerespecteerd programma

Chemie bereidt je voor op succes in veel wetenschappelijke aangelegenheden. Je hebt de mogelijkheid om te leren in een state-of-the-art Science Center. Bedrijven, organisaties en instellingen die op zoek zijn naar mensen met praktische ervaring, zoeken naar afgestudeerden in de chemie en biochemie van Wartburg. De afdeling heeft een positietarief van 100 procent. Experimenteren en onderzoek vormen de kern van het chemieprogramma van Wartburg. Op de campus gebruiken studenten moderne instrumentatie in cursussen en individueel onderzoek. Leden van de faculteit scheikunde zijn effectieve docenten en adviseurs, en kleine klassen stellen de faculteit en studenten in staat om goed bekend te raken.... [-]

Verenigde Staten Waverly
Augustus 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Wartburg College

Als je een passie hebt voor uitdagende cursussen, praktische toepassingen en probleemoplossing, kan een Bachelor of Arts-graad in de natuurkunde een goede optie zijn. Je ... [+]

Als je een passie hebt voor uitdagende cursussen, praktische toepassingen en probleemoplossing, kan een Bachelor of Arts-graad in de natuurkunde een goede optie zijn.

Je zult een sterke wisselwerking ontdekken tussen wiskunde, informatica en natuurkunde, een weerspiegeling van de jarenlange focus van de faculteit op het helpen van de student bij het vinden van het juiste programma voor zijn vaardigheden en interesses. De afdeling combineert cursussen met laboratoriumactiviteiten, praktische stages en mogelijkheden voor lesgeven en leiderschap. Cursussen benadrukken diepgaande groepsactiviteiten, waardoor je uitdagende projecten kunt aanpakken en je interpersoonlijke communicatievaardigheden kunt ontwikkelen. Deze ervaringen zullen een solide basis vormen voor toekomstige tewerkstelling of graduate studie.... [-]

Verenigde Staten Waverly
Augustus 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Wartburg College

Als je een passie hebt voor uitdagende cursussen, praktische toepassingen en probleemoplossing, is een Bachelor of Arts-diploma wiskunde misschien een goede optie. Je zul ... [+]

Als je een passie hebt voor uitdagende cursussen, praktische toepassingen en probleemoplossing, is een Bachelor of Arts-diploma wiskunde misschien een goede optie.

Je zult een sterke wisselwerking ontdekken tussen wiskunde, informatica en natuurkunde, een weerspiegeling van de jarenlange focus van de faculteit op het helpen van de student bij het vinden van het juiste programma voor zijn vaardigheden en interesses. De afdeling combineert cursussen met laboratoriumactiviteiten, praktische stages en mogelijkheden voor lesgeven en leiderschap. Cursussen benadrukken diepgaande groepsactiviteiten, waardoor je uitdagende projecten kunt aanpakken en je interpersoonlijke communicatievaardigheden kunt ontwikkelen. Deze ervaringen zullen een solide basis vormen voor toekomstige tewerkstelling of graduate studie.... [-]

Verenigde Staten Waverly
Augustus 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Wartburg College

Een opleiding in economie zal zich richten op de studie van schaarste, hoe mensen middelen gebruiken en het besluitvormingsproces. Studenten krijgen ook goed verbonden ke ... [+]

Overzicht

Een opleiding in economie zal zich richten op de studie van schaarste, hoe mensen middelen gebruiken en het besluitvormingsproces. Studenten krijgen ook goed verbonden kennis in statistieken en calculus.

Je vindt carrièremogelijkheden op economische gebieden zoals overheid, onderzoek, analistenposities, economische advisering, financiële markten, bankieren en verzekeren. Je bent bereid om taken en verantwoordelijkheden op deze posities op te nemen en waardevolle vaardigheden te verwerven om te bezitten.

Op het Wartburg College profiteren studenten economie van kleine klassen en een gevarieerde groep klasgenoten. Je wordt onderwezen door professoren met ervaring en expertise die klaarstaan ​​om studenten te begeleiden voor een loopbaan, maar ook voor actief burgerschap door de klas, stages en undergraduate research.... [-]

Verenigde Staten Waverly
Augustus 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Wartburg College

De kunstafdeling biedt Wartburg-studenten de mogelijkheid om te communiceren met discipline en fantasierijk begrip van de visuele wereld en het ontwerp ervan. Door waarde ... [+]

De kunstafdeling biedt Wartburg-studenten de mogelijkheid om te communiceren met discipline en fantasierijk begrip van de visuele wereld en het ontwerp ervan. Door waardering, ervaring en productie verbreden kunststudenten hun creatieve en kritische vaardigheden en delen ze deze nieuwe vaardigheden door kunstwerken te maken.

De Art Department biedt een verscheidenheid aan academische en studio-cursussen in traditionele en op technologie gebaseerde media. De beperkte omvang van de lessen en open attitudes van de faculteit moedigen individuele aandacht en een nauwe werkrelatie aan. Via geavanceerde cursussen en onafhankelijke studies kunnen studenten individuele interesses nastreven.

Vereisten... [-]
Verenigde Staten Waverly
Augustus 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Wartburg College

Studies worden gevormd door internationale ervaringen om je taalvaardigheid te vergroten en je onder te dompelen in de Spaanse cultuur. ... [+]

OverzichtSpaanse majoorStudies worden gevormd door internationale ervaringen die zijn ontworpen om je taalvaardigheid te vergroten en je onder te dompelen in een andere cultuurEen diepgaande studie van een andere cultuur en een langere periode in het buitenland wonen, geeft u inzicht in hoe andere culturen de wereld zien, evenals een beter begrip van de Amerikaanse cultuurMei-termijn

Neem deel aan een mei-periode, waarbij studenten vier weken in het buitenland verblijven, waarbij intensieve taalstudie wordt gecombineerd met door faculteiten geleide excursies naar plaatsen met een historische en culturele betekenis.

Tijdens de Mei-termijn bezoeken Spaanse majors en minderjarigen sites over culturele belangstelling en studeren in Heredia, Costa Rica; Frans / Franse studies majors en minderjarigen reizen naar een taleninstituut in Parijs; Duits / Duitse studies majors en minderjarigen bezoeken verschillende steden in Duitsland.... [-]

Verenigde Staten Waverly
Augustus 2019
Spaans,Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Wartburg College

Het programma voor internationale betrekkingen stelt studenten bloot aan essentiële vragen over de processen waarmee de complexiteit van onderlinge afhankelijkheid gepaar ... [+]

Het programma voor internationale betrekkingen stelt studenten bloot aan essentiële vragen over de processen waarmee de complexiteit van onderlinge afhankelijkheid gepaard gaat met diepgewortelde individuele waarden. In grote lijnen gaat het om het beantwoorden van de fundamentele vraag wie wat krijgt, waar, wanneer, hoe en waarom in internationale betrekkingen. Internationale betrekkingen is een interdisciplinair programma dat studenten met de breedte (dwz perspectieven) en diepgang van de dekking rust om na te denken over en effectief te reageren op deze vragen. Meer gedetailleerd onderzoek naar een specifieke geografische regio is ook mogelijk binnen het programma.

Studenten die deze major volgen, worden sterk aangemoedigd om meer vreemde talen en internationale reizen op te nemen in hun academische programma. Er is een verscheidenheid aan meetermijnen en semester-lange mogelijkheden. Bovendien moedigen we studenten aan om major te verdubbelen in een gerelateerd vakgebied, zoals economie, vreemde taal, geschiedenis, internationale handel, politieke wetenschappen, religie of sociologie om hun begrip en voorbereiding verder te verbeteren.... [-]

Verenigde Staten Waverly
Augustus 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Wartburg College

Hands-on ervaring, begeleiding door ervaren professionals en eersteklas faciliteiten bereiden onze studenten voor op snel veranderende velden die uitstekende communicatie ... [+]

Hands-on ervaring, begeleiding door ervaren professionals en eersteklas faciliteiten bereiden onze studenten voor op snel veranderende velden die uitstekende communicatieve vaardigheden vereisen. De afdeling biedt de volgende majors / concentraties. Onze afgestudeerden werken als schrijvers, redacteuren, verslaggevers, productiespecialisten en public relations-professionals. Ze zijn betrokken bij webontwikkeling, de entertainmentindustrie en een verscheidenheid aan gerelateerde velden.

Succesverhalen van alumni

Wartburg afgestudeerden vinden bevredigende banen en worden toegelaten tot de top graduate en professionele scholen. Alumni van Wartburg zijn te vinden in alle 50 Amerikaanse staten en meer dan 70 andere landen. Hieronder is slechts een voorbeeld van de soorten functies die Wartburg-afgestudeerden van de afdeling Journalistiek en Communicatie in het verleden hebben gehad.... [-]

Verenigde Staten Waverly
Augustus 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Wartburg College

De Environmental Science and Studies major is een tweesporen (wetenschap en studies) interdisciplinair programma geworteld in de natuurwetenschappen en sociale wetenschap ... [+]

De Environmental Science and Studies major is een tweesporen (wetenschap en studies) interdisciplinair programma geworteld in de natuurwetenschappen en sociale wetenschappen en ontworpen om studenten inzicht en toepassing te geven bij de integratie van meerdere disciplines bij het oplossen van complexe problemen die zich voordoen op het raakvlak van menselijk bestaan ​​met de rest van de natuurlijke wereld. Milieuwetenschap en -studies Majors zijn bereid een loopbaan te betreden op gebieden zoals het behoud van natuurlijke hulpbronnen, milieuwetenschappen, milieuwetgeving, hernieuwbare energieën, stadsplanning en milieubeleid. Studenten houden zich bezig met interactieve seminars, ofwel doen ze onafhankelijk onderzoek onder begeleiding van een faculteitslid of nemen ze deel aan een passende stage en worden aangemoedigd om te profiteren van Field Biology May Term-cursussen. Een minor in milieustudies is ook beschikbaar.... [-]

Verenigde Staten Waverly
Augustus 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Wartburg College

De Environmental Science and Studies major is een tweesporen (wetenschap en studies) interdisciplinair programma geworteld in de natuurwetenschappen en sociale wetenschap ... [+]

Overzicht

De Environmental Science and Studies major is een tweesporen (wetenschap en studies) interdisciplinair programma geworteld in de natuurwetenschappen en sociale wetenschappen en ontworpen om studenten inzicht en toepassing te geven bij de integratie van meerdere disciplines bij het oplossen van complexe problemen die zich voordoen op het raakvlak van menselijk bestaan ​​met de rest van de natuurlijke wereld.

De Environmental Science and Studies major is een tweesporen (wetenschap en studies) interdisciplinair programma geworteld in de natuurwetenschappen en sociale wetenschappen en ontworpen om studenten inzicht en toepassing te geven bij de integratie van meerdere disciplines bij het oplossen van complexe problemen die zich voordoen op het raakvlak van menselijk bestaan ​​met de rest van de natuurlijke wereld.... [-]

Verenigde Staten Waverly
Augustus 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Wartburg College

Wartburg College is een geaccrediteerd, institutioneel lid van de National Association of Schools of Music (NASM). Studenten die het door de American Music Therapy Associ ... [+]

Wartburg College is een geaccrediteerd, institutioneel lid van de National Association of Schools of Music (NASM). Studenten die het door de American Music Therapy Association (AMTA) goedgekeurde programma voor muziektherapie hebben afgerond, komen in aanmerking om te worden toegelaten voor certificering door het certificatiecollege voor muziektherapeuten (CBMT). Wartburg is de enige privéschool in Iowa die de hoofdvak muziektherapie aanbiedt. Afronding van de Bachelor of Music Education of de Bachelor of Music Education / Music Therapy graad leidt tot licentiestatus in het onderwijs in de staat Iowa.

De Bachelor of Arts in Music-graad biedt je een verscheidenheid aan carrièremogelijkheden op het gebied van muziek. U kunt de algemene muziekmajoor kiezen, waarmee u een muziekmajor met een ander majeur- of mineurveld kunt combineren. Of je kunt kiezen voor de Church Music-track, die cursussen in muziek en religie combineert om je voor te bereiden op toonaangevende muziekprogramma's in kerken of voor verdere studie op graduate school.... [-]

Verenigde Staten Waverly
Augustus 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Wartburg College

De neurowetenschapper van Wartburg is een interdisciplinaire major die studenten blootstelt aan de kruising van biologie en psychologie en moedigt hen vervolgens aan om l ... [+]

Neurowetenschappers bestuderen hoe de hersenen en het zenuwstelsel werken. Het snelgroeiende veld probeert vragen te beantwoorden zoals hoe we onze omgeving waarnemen, hoe we anders omgaan met deze omgeving dan dieren, en wat er mis kan gaan in dit proces. De neurowetenschapper van Wartburg is een interdisciplinaire major die studenten blootstelt aan de kruising van biologie en psychologie en moedigt hen vervolgens aan om links naar andere interessegebieden te maken. Neurowetenschap is een breed veld en studenten hebben de mogelijkheid om zich te concentreren op hun eigen interessegebieden door middel van geavanceerde onderzoekscursussen en diverse keuzevakken. Neurowetenschappen majors kunnen een loopbaan nastreven in neurowetenschappelijk onderzoek, medicijnen, fysiotherapie, ergotherapie, psychiatrie, farmacologie, cognitieve psychologie, robotica, wetenschappelijk schrijven, en nog veel, veel meer gebieden.... [-]

Verenigde Staten Waverly
Augustus 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Wartburg College

Een grote politicologie biedt voorbereiding op een carrière of bijscholing in de beleidsvorming, recht, stedenbouw, internationale handel, diplomatieke dienst en politiek ... [+]

Een grote politicologie biedt voorbereiding op een carrière of bijscholing in de beleidsvorming, recht, stedenbouw, internationale handel, diplomatieke dienst en politieke campagnes.

De major politieke wetenschappen is beschikbaar via de afdeling Sociale Wetenschappen. Social Science-cursussen bieden ervaring in projectmatig onderwijs en kansen voor origineel wetenschappelijk onderzoek, inclusief excursies en niet-campusstudies in de Verenigde Staten en daarbuiten. In de afgelopen jaren, psychologie docenten en studenten van de faculteit onderzocht onderwerpen zoals ouderschap en persoonlijkheid, geheugenprocessen, en stress en aanpassing. Daarnaast ondersteunden studenten de faculteit bij het onderzoek naar mensenrechten, democratiseringsstudies, civiel discours en leren van diensten.... [-]

Verenigde Staten Waverly
Augustus 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Wartburg College

Het psychologieprogramma, onderdeel van de afdeling Sociale Wetenschappen, benadert de psychologie als een academische discipline, een beroep en een wetenschap. Faculteit ... [+]

Een major in de psychologie bereidt je voor op functies op het gebied van menselijke diensten, onderzoek en onderwijs. Het programma benadert de psychologie als een academische discipline, een beroep en een wetenschap.

De major psychologie is beschikbaar via de afdeling Sociale Wetenschappen. Social Science-cursussen bieden ervaring in projectmatig onderwijs en kansen voor origineel wetenschappelijk onderzoek, inclusief excursies en niet-campusstudies in de Verenigde Staten en daarbuiten. In de afgelopen jaren, psychologie docenten en studenten van de faculteit onderzocht onderwerpen zoals ouderschap en persoonlijkheid, geheugenprocessen, en stress en aanpassing. Daarnaast ondersteunden studenten de faculteit bij het onderzoek naar mensenrechten, democratiseringsstudies, civiel discours en leren van diensten.... [-]

Verenigde Staten Waverly
Augustus 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Wartburg College

De major sociology bereidt studenten voor op een levenslange persoonlijke betrokkenheid bij de samenleving en voor een breed scala aan loopbanen in de publieke en private ... [+]

Overzicht

De major sociology bereidt studenten voor op een levenslange persoonlijke betrokkenheid bij de samenleving en voor een breed scala aan loopbanen in de publieke en private sector of voor graduate studies. De major sociologie is beschikbaar via de afdeling Sociale Wetenschappen. Social Science-cursussen bieden ervaring in projectmatig onderwijs en kansen voor origineel wetenschappelijk onderzoek, inclusief excursies en niet-campusstudies in de Verenigde Staten en daarbuiten.

Criminologie / Criminal Justice ConcentrationBegrijp de huidige uitdagingen in het strafrechtsysteem en de aanwijzingen die het voor de toekomst zal nemen.Ontwerp en voer origineel onderzoek uit, inzicht in een snel veranderend veld.Neem deel aan leeractiviteiten voor gemeenschapsdiensten en diensten.Neem deel aan veldervaringen die relevant zijn voor het strafrechtelijk systeem.Werk en communiceer met een diverse groep mensen die geïnteresseerd is in en geïnteresseerd is in het strafrechtelijk systeem.Meer informatie over het brede scala aan beschikbare carrières op strafrechtelijk gebied.Programmadoelen... [-]
Verenigde Staten Waverly
Augustus 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

BSc

Wartburg College

Werkgevers zoeken tegenwoordig ingenieurs die meer dan alleen technisch bekwaam zijn. Ze zijn op zoek naar afgestudeerden die goed kunnen schrijven en spreken, die teampl ... [+]

Een uniek curriculum voor een veranderende wereld

Werkgevers zoeken tegenwoordig ingenieurs die meer dan alleen technisch bekwaam zijn. Ze zijn op zoek naar afgestudeerden die goed kunnen schrijven en spreken, die teamplayers zijn en die het 'grote plaatje' kunnen zien. Dit zijn de soorten ingenieurs die Wartburg afstudeert. In tegenstelling tot universitaire curricula, benadrukt het Engineering Science-programma van Wartburg de breedte van de achtergrond over een enge specialisatie. In tegenstelling tot technische programma's bij de meeste andere colleges voor vrije kunsten, is het programma een vierjarige bachelordiploma dat geen verdere studie bij een andere instelling vereist alvorens een industriële baan te zoeken.... [-]

Verenigde Staten Waverly
Augustus 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Bachelor

Wartburg College

Wartburg College is een geaccrediteerd, institutioneel lid van de National Association of Schools of Music (NASM). Studenten die het door de American Music Therapy Associ ... [+]

Overzicht

Wartburg College is een geaccrediteerd, institutioneel lid van de National Association of Schools of Music (NASM). Studenten die het door de American Music Therapy Association (AMTA) goedgekeurde programma voor muziektherapie hebben afgerond, komen in aanmerking om te worden toegelaten voor certificering door het certificatiecollege voor muziektherapeuten (CBMT). Wartburg is de enige privéschool in Iowa die de hoofdvak muziektherapie aanbiedt. Afronding van de Bachelor of Music Education of de Bachelor of Music Education / Music Therapy graad leidt tot licentiestatus in het onderwijs in de staat Iowa.

Graden en Majors

De Bachelor of Music Education graad voldoet aan de eisen van de Iowa Department of Education voor K-12 muziekcertificering. Dit geeft studenten recht op lesgeven in het elementaire algemene muzieklokaal of lesgeven in een band, koor of orkestomgeving op de middelbare school of op het niveau van de middelbare school.... [-]

Verenigde Staten Waverly
Augustus 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Wartburg College

De graad Bachelor of Music in Music Therapy wordt aangeboden voor diegenen die de cursussen willen afronden die zijn afgestemd op de vereisten van de American Music Thera ... [+]

Wartburg College is een geaccrediteerd, institutioneel lid van de National Association of Schools of Music (NASM). Studenten die het door de American Music Therapy Association (AMTA) goedgekeurde programma voor muziektherapie hebben afgerond, komen in aanmerking om te worden toegelaten voor certificering door het certificatiecollege voor muziektherapeuten (CBMT). Wartburg is de enige privéschool in Iowa die de hoofdvak muziektherapie aanbiedt. Afronding van de Bachelor of Music Education of de Bachelor of Music Education / Music Therapy graad leidt tot licentiestatus in het onderwijs in de staat Iowa.

De graad Bachelor of Music in Music Therapy wordt aangeboden voor diegenen die de cursussen willen afronden die zijn afgestemd op de vereisten van de American Music Therapy Association om zich te kwalificeren om een ​​door de Board gecertificeerde muziektherapeut te worden. Een stage stage van zes maanden is vereist voordat je kunt deelnemen aan het examen voor het certificeren van het bord.... [-]

Verenigde Staten Waverly
Augustus 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Wartburg. Worth It

Wartburg College: You are Welcome Here

Wartburg College
Address
100 Wartburg Blvd.
50677 Waverly, Iowa, Verenigde Staten
Website
Telefoonnr.
+1 800-772-2085