Wartburg College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

College is meer dan alleen een diploma. Het is een investering in je toekomst.

De zeven vrije kunsten zult u zich Wartburg ontvangt kun je niet alleen winnen van het vereist van uw gekozen gebied van studievaardigheden, maar ook het kritisch denken vaardigheden die nodig zijn om de ethiek van de besluitvorming en de betrokkenheid van de gemeenschap, effectieve communicatie, culturele competentie te verkennen, en samenwerking.

Onze Missie

Wartburg College is gewijd aan uitdagende en verzorgende studenten voor het leven van leiderschap en service als een pittige uitdrukking van hun geloof en leren.

onze Identiteit

Wartburg College is een liberal arts college van de Lutherse Kerk (ELCA). Je hoeft niet te Lutherse, of zelfs christen te zijn, om de manier waarop een Wartburg opleiding zal u helpen betekenis en het doel van je leven te ontdekken waarderen.

Veel hogescholen werken vanuit een gemeenschappelijk geloof of verklaring van geloof waar het geloof wordt opgelegd. Andere hogescholen houden geloof van de gemeenschap leven volledig. Bij Wartburg College, maken we gebruik van de lutherse benadering van onderwijs, die gemeenschap is opgebouwd rond een levendige en inclusieve gesprekken van geloof en leren.

Martin Luther, die de Reformatie in 1517 ontstond, was zowel een dominee en een professor aan de universiteit. Hij worstelde met de grote vragen van het leven en hoe het geloof zou de wereld echt veranderen om ons heen. Door onze Lutherse theologisch perspectief, willen wij u ook worstelen met deze grote vragen als je werkt door je vier jaar Wartburg. Wij nodigen en gesprekken met mensen van verschillende achtergronden en met verschillende spirituele perspectieven aan te moedigen. Op zijn beurt zal u meer vertellen over je eigen overtuigingen en waarden te leren.

Ontdek je Calling

Wartburg College helpt studenten te ontdekken en te beweren dat hun roepingen-aansluiting van hun leren met geloof en waarden, hun begrip van zichzelf en hun gaven, hun kijk op het leven en de toekomst, en de mogelijkheden voor deelname in de kerk, de gemeenschap en de grotere samenleving doelbewust en zinvolle manieren.

Academische Fast Facts

Gemiddelde klasgrootte: 17 Student-faculteit ratio: 11: 1 Full-time faculteit: 104 Gerangschikt faculteit met de hoogste graad in de discipline: 99% Begiftigd faculteit posities: 2 onderscheiden stoelen, 11 bijzondere leerstoelen, 1 onderscheiden leerstoelen, 4 begiftigd leerstoelen.

Populairste Majors

1 Business Administration 2 Biologie 3 Basisonderwijs 4 Journalistiek en Communicatie 5 Music Education

Internationale erkenning

Een van de vijf colleges aan de Washington Centrum inaugurele Higher Education Civic Engagement Award ontvangen voor de service-learning en betrokkenheid van de gemeenschap. Nationaal geclassificeerd door de Carnegie Stichting voor de vooruitgang van Onderwijs als een van de 12 uitsluitend baccalaureaat hogescholen die ervaringsleren en betrokkenheid van de gemeenschap te bevorderen. Genoemd acht opeenvolgende keer naar de voorzitter van de Higher Education Vrijwilligerswerk Honor Roll, drie keer "met onderscheiding," als erkenning voor vrijwillige inspanningen van Wartburg studenten. Een van de slechts zes Iowa hogescholen opgenomen in de 2014-15 Colleges van onderscheid, dat scholen die hun toewijding hebben aangetoond erkent "die zich bezighouden studenten, groot onderwijs, levendige gemeenschappen en succesvolle resultaten." Wartburg werd gerangschikt 16e in de natie voor de korte termijn studie in het buitenland in de Open Doors Report 2014, uitgevoerd in samenwerking met het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken het bureau van onderwijs en cultuur. Inbegrepen in Washington Monthly beste liberal arts college ranking voor zijn bijdrage aan het algemeen belang door middel van sociale mobiliteit, onderzoek en service. Winnaar van NetImpact's 2012 "Small Steps, Groot wint Challenge ', een nationale wedstrijd tussen universiteiten en hogescholen het belonen van sociale en milieu-acties. Gerangschikt in de Princeton Review als een van de beste universiteiten in de regio Midwest. Vermeld in Peterson's Top Colleges van Wetenschappen onder 200 scholen met een uitstekende programma's in wetenschap en wiskunde. Een van de twee colleges in Iowa op nationaal niveau te worden erkend door de Nationale Raad voor Accreditatie van de lerarenopleiding voor het basisonderwijs programma. Onder de eerste-tier Best National Liberal Arts Colleges in de ranglijst van US News and World Report. Gerangschikt nr 7 tussen nationale universiteiten en liberal arts colleges door US News and World Report als een "overperformer" in slagingspercentages voor studenten uit gezinnen met een laag inkomen. Inbegrepen in Money Magazine's "best colleges" ranking. Het programma Wartburg "Community Builders" werd bekroond met een MacJannet Prize for Global Citizenship.

Graduate in vier jaar!

Wat is een slagingspercentage?

Dit kan een bijzonder verwarrend concept. Kortom, dit is het percentage studenten dat daadwerkelijk een diploma in de instelling te voltooien. De meeste rapporten zullen online een 6 jaar afstuderen tarief, dat is het percentage van de voltijdse studenten ontvingen hun bachelordiploma binnen zes jaar, waarbij de gemiddelde lengte van een undergraduate onderwijs aan vele universiteiten is geworden tonen. Dit is niet waar bij Wartburg College.

93% van onze afgestudeerden klaar met hun diploma in vier jaar. Van de full-time studenten die ten Wartburg gestart, zal 63% van hun diploma aan Wartburg, die wordt beschouwd als een zeer hoog slagingspercentage te voltooien. In de afgelopen 10 jaar, heeft Wartburg afstuderen tarieven zo hoog als 70% had.

Waarom vergelijk vijf jaar bij openbare scholen tot vier jaar bij Wartburg?

De realiteit voor veel studenten is het zal vier-en-een-half tot vijf jaar of meer om een ​​diploma op een openbare school te verdienen, volgens de nationale statistieken. Bij Wartburg, 93 procent van onze afgestudeerden vullen hun diploma in vier jaar.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BBA's » Bekijk BA's » Bekijk Bachelors » Bekijk Bachelor »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

Ba In De Actuariële Wetenschappen

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Waverly

Als u een talent voor nummers en een verlangen om te werken in het bedrijfsleven, kan een carrière als actuaris voor u. Consequent beoordeeld als een van de beste banen in Amerika, een actuaris maakt gebruik van wiskundige modellen en analytische vaardigheden om financiële zekerheid te beoordelen en te kwantificeren risico. rigoureuze Wartburg-programma geworteld in economie, financiën, en wiskunde-bereidt studenten voor op een succesvolle carrière in de wereld van risicomanagement. [+]

Als u een talent voor nummers en een verlangen om te werken in het bedrijfsleven, kan een carrière als actuaris voor u. Consequent beoordeeld als een van de beste banen in Amerika, een actuaris maakt gebruik van wiskundige modellen en analytische vaardigheden om financiële zekerheid te beoordelen en te kwantificeren risico. rigoureuze Wartburg-programma geworteld in economie, financiën, en wiskunde-bereidt studenten voor op een succesvolle carrière in de wereld van risicomanagement.

Gehuisvest in de faculteit Wiskunde, Informatica en Natuurkunde, de actuariële wetenschappen programma bereidt studenten voor op de initiële certificatie-examens passeren voordat ze afstuderen. Meer dan dat, Wartburg studenten ook afgestudeerde uitgerust met de communicatieve vaardigheden die nodig zijn om de leiders in het veld en het publieke gezicht van het bedrijf waarvoor zij vertegenwoordigen geworden. Naast het werk in de klas, onze studenten krijgen real-world ervaring bij stages in een verscheidenheid van terreinen, zodat ze hun belangen beter te verkennen en het bereiken van een succesvolle carrière in een groeiende industrie. ... [-]


Ba In De Biochemie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Waverly

Biochemie, door leerboek definitie, is een poging om de biologie te begrijpen door middel van de context van de chemie. Biochemie lezingen bij Wartburg College lokaal omvatten macromoleculen, enzymen, en de menselijke stofwisseling. Technieken aangeleerd in de biochemie laboratorium worden gebruikt in vele gebieden, met inbegrip van microbiologie, forensisch onderzoek, neurobiologie, en kankeronderzoek. [+]

Biochemie, door leerboek definitie, is een poging om de biologie te begrijpen door middel van de context van de chemie. Biochemie lezingen bij Wartburg College lokaal omvatten macromoleculen, enzymen, en de menselijke stofwisseling. Technieken aangeleerd in de biochemie laboratorium worden gebruikt in vele gebieden, met inbegrip van microbiologie, forensisch onderzoek, neurobiologie, en kankeronderzoek.

Door middel van een dynamisch curriculum dat flexibiliteit van de gangen keuze omvat om uw belangen en een onderzoekscomponent verankerd door een state-of-the-art wetenschap faciliteit te passen, zal een Wartburg biochemie mate uniek u voor te bereiden op een carrière in de gezondheidszorg, onderzoek, biotechnologie, of onderwijs.... [-]


Ba In De Biologie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Waverly

Het departement Wartburg Biology bereidt studenten voor op een breed scala van functies, waaronder beroepen in de gezondheidszorg, onderzoek, onderwijs, biotechnologie, en velden met betrekking tot de mondiale en milieukwesties. We leren wat wetenschap is, niet alleen de kennis die het heeft geproduceerd, met onderzoekend leren. [+]

Een graad in de biologie van het Wartburg College is goed erkend over de hele natie.

Het departement Wartburg Biology bereidt studenten voor op een breed scala van functies, waaronder beroepen in de gezondheidszorg, onderzoek, onderwijs, biotechnologie, en velden met betrekking tot de mondiale en milieukwesties. We leren wat wetenschap is, niet alleen de kennis die het heeft geproduceerd, met onderzoekend leren.

Terwijl het curriculum van de afdeling biologie is streng, studenten een appreciatie van hoe het bestuderen van de biologie kan leuk, spannend en de moeite waard te krijgen ook. Het succes van het biologie-programma is gebaseerd op haar onderzoekend nadruk waar studenten hun leren door het ervaren van de wetenschap in plaats van alleen over te lezen te vergemakkelijken.... [-]


Ba In De Chemie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Waverly

Chemie bereidt je voor succes in vele wetenschap gerelateerde beroepen. Je hebt de kans om te leren in een state-of-the-art Science Center. Bedrijven, organisaties en instellingen op zoek naar mensen met een hands-on ervaring te zoeken Wartburg chemie en biochemie afgestudeerden. De afdeling heeft een 100 procent plaatsing tarief. [+]

Een gerespecteerde Program

Chemie bereidt je voor succes in vele wetenschap gerelateerde beroepen. Je hebt de kans om te leren in een state-of-the-art Science Center. Bedrijven, organisaties en instellingen op zoek naar mensen met een hands-on ervaring te zoeken Wartburg chemie en biochemie afgestudeerden. De afdeling heeft een 100 procent plaatsing tarief. Experimenten en onderzoek is in het hart van het Wartburg chemie-programma. Op de campus, studenten gebruik van moderne instrumenten in de loop werk en individueel onderzoek. Chemie faculteit leden zijn effectief leraren en adviseurs, en kleine klassen docenten en studenten in staat stellen om goed te leren kennen.

Programma Fast Facts ... [-]

Ba In De Grafische Vormgeving

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Waverly

The Art Department biedt Wartburg studenten de mogelijkheid om met discipline en fantasierijke inzicht te communiceren over de visuele wereld en het ontwerp. Door middel van waardering, ervaring, en de productie, kunst studenten verbreden hun creatieve en kritische vermogens en deel deze nieuwe vaardigheden door middel van het maken van kunstwerken. [+]

The Art Department biedt Wartburg studenten de mogelijkheid om met discipline en fantasierijke inzicht te communiceren over de visuele wereld en het ontwerp. Door middel van waardering, ervaring, en de productie, kunst studenten verbreden hun creatieve en kritische vermogens en deel deze nieuwe vaardigheden door middel van het maken van kunstwerken.

The Art Department biedt een scala aan academische en studio cursussen in traditionele en technologie gebaseerde media. De beperkte omvang van de klassen en een open houding van de faculteit aan te moedigen individuele aandacht en een nauwe werkrelatie. Door middel van geavanceerde cursussen en onafhankelijke studies, kan de student individuele belangen na te streven.... [-]


Ba In De Informatica

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Waverly

Als je een passie voor uitdagend werk natuurlijk, praktische toepassingen, en het oplossen van problemen, kan een Bachelor of Arts graad in de informatica of computer informatie systemen goede optie zijn. [+]

Als je een passie voor uitdagend werk natuurlijk, praktische toepassingen, en het oplossen van problemen, kan een Bachelor of Arts graad in de informatica of computer informatie systemen goede optie zijn.

U ontdekt een sterke onderlinge samenhang tussen wiskunde, informatica en natuurkunde, als gevolg van langdurige aandacht van de faculteit op het helpen van studenten vinden van de juiste programma voor hun vaardigheden en interesses. De afdeling fuseert cursus werk met laboratoriumactiviteiten, praktische stages, en de mogelijkheden voor het onderwijs en leiderschap. Cursussen benadrukken diepgaande groepsactiviteiten, zodat u uitdagende projecten aan te pakken, terwijl het ontwikkelen van uw communicatieve vaardigheden. Deze ervaringen zullen een solide basis voor de toekomstige werkgelegenheid of graduate studie te bieden.... [-]


Ba In De Journalistiek En Communicatie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Waverly

Hands-on ervaring, begeleiding van ervaren professionals, en top-notch faciliteiten voor te bereiden onze studenten voor de snel veranderende velden die uitstekende communicatieve vaardigheden. De afdeling biedt de volgende majors / concentraties. Onze afgestudeerden werken als schrijvers, redacteuren, verslaggevers, productie specialisten, en public relations professionals. Ze zijn betrokken bij web development, de entertainment-industrie, en een verscheidenheid aan gerelateerde velden. [+]

Hands-on ervaring, begeleiding van ervaren professionals, en top-notch faciliteiten voor te bereiden onze studenten voor de snel veranderende velden die uitstekende communicatieve vaardigheden. De afdeling biedt de volgende majors / concentraties. Onze afgestudeerden werken als schrijvers, redacteuren, verslaggevers, productie specialisten, en public relations professionals. Ze zijn betrokken bij web development, de entertainment-industrie, en een verscheidenheid aan gerelateerde velden.

Alumni Succesverhalen

Wartburg afgestudeerden vinden bevredigende banen en worden toegelaten tot de top graduate en professionele scholen. Wartburg alumni zijn te vinden in alle 50 staten van de VS en meer dan 70 andere landen. Hieronder is slechts een voorbeeld van de soorten posities Wartburg afgestudeerden van de Journalistiek en Communicatie afdeling hebben gehad in het verleden.... [-]


Ba In De Muziek

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Waverly

Wartburg College is een geaccrediteerd, institutioneel lid van de Nationale Vereniging van Scholen of Music (NASM). Studenten het invullen van de American Music Therapy Association (AMTA) goedgekeurd muziektherapie opleiding komen in aanmerking om te zitten voor boord certificering door de Certification Board voor Muziek Therapeuten (CBMT). [+]

Wartburg College is een geaccrediteerd, institutioneel lid van de Nationale Vereniging van Scholen of Music (NASM). Studenten het invullen van de American Music Therapy Association (AMTA) goedgekeurd muziektherapie opleiding komen in aanmerking om te zitten voor boord certificering door de Certification Board voor Muziek Therapeuten (CBMT). Wartburg is de enige particuliere universiteit in Iowa om de muziektherapie grote bieden. Afronding van de Bachelor of Music Education of de Bachelor of Music Education / Muziektherapie graad leidt tot licentiestatus in het onderwijs in de staat Iowa.

De Bachelor of Arts in Music mate biedt u een verscheidenheid aan carrière mogelijkheden op het gebied van muziek. U kunt de algemene belangrijke muziek, waarmee u een belangrijke muziek te combineren met een andere grote of kleine veld te kiezen. Of je kan de kerkmuziek spoor, welke cursus werk combineert in de muziek en religie aan u voor te bereiden voor het leiden van muziekprogramma's in kerken of voor verdere studie in graduate school te kiezen.... [-]


Ba In De Natuurkunde

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Waverly

Als je een passie voor uitdagend werk natuurlijk, praktische toepassingen, en het oplossen van problemen, kan een Bachelor of Arts graad in de natuurkunde goede optie zijn. U ontdekt een sterke onderlinge samenhang tussen wiskunde, informatica en natuurkunde, als gevolg van langdurige aandacht van de faculteit op het helpen van studenten vinden van de juiste programma voor hun vaardigheden en interesses. [+]

Als je een passie voor uitdagend werk natuurlijk, praktische toepassingen, en het oplossen van problemen, kan een Bachelor of Arts graad in de natuurkunde goede optie zijn.

U ontdekt een sterke onderlinge samenhang tussen wiskunde, informatica en natuurkunde, als gevolg van langdurige aandacht van de faculteit op het helpen van studenten vinden van de juiste programma voor hun vaardigheden en interesses. De afdeling fuseert cursus werk met laboratoriumactiviteiten, praktische stages, en de mogelijkheden voor het onderwijs en leiderschap. Cursussen benadrukken diepgaande groepsactiviteiten, zodat u uitdagende projecten aan te pakken, terwijl het ontwikkelen van uw communicatieve vaardigheden. Deze ervaringen zullen een solide basis voor de toekomstige werkgelegenheid of graduate studie te bieden.... [-]


Ba In De Neurowetenschappen

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Waverly

De neurowetenschappen gestudeerd aan Wartburg is een interdisciplinair belangrijk dat de studenten blootstelt aan de kruising van de biologie en psychologie en moedigt hen aan om links naar andere gebieden van belang te maken. Neuroscience is een breed veld, en studenten hebben de mogelijkheid om zich te concentreren op hun eigen gebieden van belang door middel van Advanced Research cursussen en diverse keuzevakken. [+]

Neurowetenschappers onderzoeken hoe de hersenen en het zenuwstelsel werken. De snel groeiende gebied wil vragen zoals hoe we waarnemen onze omgeving, hoe we omgaan met deze omgeving anders dan dieren, en wat mis kan gaan in dit proces te beantwoorden.

De neurowetenschappen gestudeerd aan Wartburg is een interdisciplinair belangrijk dat de studenten blootstelt aan de kruising van de biologie en psychologie en moedigt hen aan om links naar andere gebieden van belang te maken. Neuroscience is een breed veld, en studenten hebben de mogelijkheid om zich te concentreren op hun eigen gebieden van belang door middel van Advanced Research cursussen en diverse keuzevakken.

Neuroscience majors kunnen carrière in de neurowetenschappen onderzoek, geneeskunde, fysiotherapie, ergotherapie, psychiatrie, farmacologie, cognitieve psychologie, robotica, wetenschap schrijven, en nog veel, veel meer velden.... [-]


Ba In De Politieke Wetenschappen

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Waverly

Een politieke belangrijke wetenschap biedt voorbereiding op een carrière of voortgezet onderwijs in de openbare beleidsvorming, wetgeving, stedenbouw, de internationale handel, diplomatie en politieke campagnes. De politieke belangrijke wetenschap is beschikbaar via de vakgroep Sociale Wetenschappen. Sociale wetenschappen cursussen bieden ervaring in project-gebaseerde cursus werk en mogelijkheden voor originele wetenschappelijk onderzoek, waarin excursies en off-campus studie in de Verenigde Staten en in het buitenland. [+]

Een politieke belangrijke wetenschap biedt voorbereiding op een carrière of voortgezet onderwijs in de openbare beleidsvorming, wetgeving, stedenbouw, de internationale handel, diplomatie en politieke campagnes.

De politieke belangrijke wetenschap is beschikbaar via de vakgroep Sociale Wetenschappen. Sociale wetenschappen cursussen bieden ervaring in project-gebaseerde cursus werk en mogelijkheden voor originele wetenschappelijk onderzoek, waarin excursies en off-campus studie in de Verenigde Staten en in het buitenland. In de afgelopen jaren, psychologie docenten en studenten onderzocht onderwerpen zoals opvoeding en persoonlijkheid, geheugen processen, en stress en aanpassing. Daarnaast krijgen de studenten bijgestaan ​​faculteit mensenrechten, democratisering studies, civiele discours, en service learning onderzoeken.... [-]


Ba In De Technische Wetenschappen

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Waverly

Werkgevers zijn tegenwoordig op zoek naar ingenieurs die meer dan alleen maar technisch bekwaam. Zij zijn op zoek naar afgestudeerden die effectief kan schrijven en spreken, die zijn teamspelers, en wie kan het zien "big picture." Dit zijn het soort van ingenieurs die Wartburg afgestudeerden. In tegenstelling tot de universitaire curricula, Wartburg's Ingenieurswetenschappen programma benadrukt de breedte van de achtergrond over smalle specialisatie. [+]

Een uniek curriculum voor een veranderende wereld

Werkgevers zijn tegenwoordig op zoek naar ingenieurs die meer dan alleen maar technisch bekwaam. Zij zijn op zoek naar afgestudeerden die effectief kan schrijven en spreken, die zijn teamspelers, en wie kan het zien "big picture." Dit zijn het soort van ingenieurs die Wartburg afgestudeerden. In tegenstelling tot de universitaire curricula, Wartburg's Ingenieurswetenschappen programma benadrukt de breedte van de achtergrond over smalle specialisatie. In tegenstelling tot de ingenieursopleidingen in de meeste andere liberal arts college, het programma is een vierjarig bachelor's degree die niet verder studeren aan een andere instelling vereist voordat ze proberen de industriële werkgelegenheid.... [-]


Ba In De Wiskunde

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Waverly

Als je een passie voor uitdagend werk natuurlijk, praktische toepassingen, en het oplossen van problemen, kan een Bachelor of Arts graad in de wiskunde goede optie zijn. U ontdekt een sterke onderlinge samenhang tussen wiskunde, informatica en natuurkunde, als gevolg van langdurige aandacht van de faculteit op het helpen van studenten vinden van de juiste programma voor hun vaardigheden en interesses. [+]

Als je een passie voor uitdagend werk natuurlijk, praktische toepassingen, en het oplossen van problemen, kan een Bachelor of Arts graad in de wiskunde goede optie zijn.

U ontdekt een sterke onderlinge samenhang tussen wiskunde, informatica en natuurkunde, als gevolg van langdurige aandacht van de faculteit op het helpen van studenten vinden van de juiste programma voor hun vaardigheden en interesses. De afdeling fuseert cursus werk met laboratoriumactiviteiten, praktische stages, en de mogelijkheden voor het onderwijs en leiderschap. Cursussen benadrukken diepgaande groepsactiviteiten, zodat u uitdagende projecten aan te pakken, terwijl het ontwikkelen van uw communicatieve vaardigheden. Deze ervaringen zullen een solide basis voor de toekomstige werkgelegenheid of graduate studie te bieden.... [-]


Ba In Het Basisonderwijs

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Waverly

Een zekere mate in het onderwijs biedt interessante mogelijkheden. Een zekere mate in het onderwijs op Wartburg biedt een uitstekende klaslokaal ervaringen. U kunt uw talenten en vaardigheden te gebruiken om een ​​effectieve en reflecterende leraar in een leven van professionele dienstverlening en leiderschap te worden. U vindt vacatures in het onderwijs te vinden op elk niveau, van de kleuterschool door 12de rang. [+]

Een zekere mate in het onderwijs biedt interessante mogelijkheden. Een zekere mate in het onderwijs op Wartburg biedt een uitstekende klaslokaal ervaringen. U kunt uw talenten en vaardigheden te gebruiken om een ​​effectieve en reflecterende leraar in een leven van professionele dienstverlening en leiderschap te worden. U vindt vacatures in het onderwijs te vinden op elk niveau, van de kleuterschool door 12de rang.

Door als hoofdvak in het onderwijs, kunt u werken met kinderen in de klas diverse instellingen, deel je interesse in een content gebied, en invloed hebben op de toekomst. U kunt de kinderen te verkennen de literatuur, geletterdheid, lezen, curriculum, onderwijspsychologie, en vroegschoolse educatie, menselijke relaties, multiculturele studies, onderwijs strategieën en methoden, onderwijstechnologie, veld plaatsingen en speciaal onderwijs.... [-]


BA In Internationale Betrekkingen

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Waverly

De internationale betrekkingen programma blootstelt studenten om essentiële vragen over de processen die de complexiteit van de onderlinge afhankelijkheid ontmoeting met diepgewortelde individuele waarden. In grote lijnen gaat het om het beantwoorden van de fundamentele vraag wie krijgt wat, waar, wanneer, hoe en waarom in de internationale betrekkingen. Internationale betrekkingen is een interdisciplinair programma dat studenten uitrust met de breedte (dat wil zeggen, perspectieven) [+]

De internationale betrekkingen programma blootstelt studenten om essentiële vragen over de processen die de complexiteit van de onderlinge afhankelijkheid ontmoeting met diepgewortelde individuele waarden. In grote lijnen gaat het om het beantwoorden van de fundamentele vraag wie krijgt wat, waar, wanneer, hoe en waarom in de internationale betrekkingen. Internationale betrekkingen is een interdisciplinair programma dat studenten uitrust met de breedte (dat wil zeggen, perspectieven) en de diepte van de dekking na te denken en effectief te reageren op deze vragen. Meer gedetailleerd onderzoek naar een specifieke geografische regio is ook mogelijk binnen het programma.

Studenten die deze belangrijke sterk aangemoedigd om meer vreemde talen en internationale reizen in hun academisch programma. Een verscheidenheid van mei Term en semester lang mogelijkheden bestaan. Bovendien hebben we de leerlingen aanmoedigen om te verdubbelen major in een gerelateerd veld, zoals de economie, vreemde taal, geschiedenis, het internationale bedrijfsleven, de politieke wetenschap, religie of sociologie hun begrip en de voorbereiding verder te verbeteren.... [-]


Ba In Milieukunde

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Waverly

De Environmental Science and Studies major is een twee-track (wetenschap en onderzoek) interdisciplinair programma geworteld in de natuurlijke en sociale wetenschappen en ontworpen om studenten met een begrip en de toepassing van de integratie van meerdere disciplines te bieden bij het oplossen van complexe problemen die zich op het raakvlak van menselijk bestaan ​​met de rest van de natuur. [+]

De Environmental Science and Studies major is een twee-track (wetenschap en onderzoek) interdisciplinair programma geworteld in de natuurlijke en sociale wetenschappen en ontworpen om studenten met een begrip en de toepassing van de integratie van meerdere disciplines te bieden bij het oplossen van complexe problemen die zich op het raakvlak van menselijk bestaan ​​met de rest van de natuur.

Environmental Science and Studies Majors zijn bereid om een ​​loopbaan in te voeren op gebieden zoals het behoud van natuurlijke hulpbronnen, milieukunde, milieurecht, duurzame energie, ruimtelijke ordening en milieubeleid.

Studenten die deelnemen aan interactieve seminars, hetzij uit te voeren onafhankelijk onderzoek onder begeleiding van een lid van de faculteit of deelnemen aan een geschikte stage en worden aangemoedigd om te profiteren van het veld biologie Term mei cursussen. Een minor in milieustudies is ook beschikbaar.... [-]


BA in Psychology

Online Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Waverly +1 more

De opleiding psychologie, onderdeel van de afdeling Sociale Wetenschappen, benadert de psychologie als een academische discipline, een vak, en een wetenschap. Faculteit presenteren op het gebied van de psychologie als een die is divers en spannend. Alle docenten bezit zijn van een Ph.D. diploma in een gespecialiseerd gebied van de psychologie en actief te streven naar professionele en onderzoek belangen. [+]

Een belangrijk in de psychologie bereidt je voor functies in de menselijke diensten, onderzoek en onderwijs-gerelateerde gebieden. Het programma benadert de psychologie als een academische discipline, een vak, en een wetenschap.

De psychologie major is beschikbaar via de vakgroep Sociale Wetenschappen. Sociale wetenschappen cursussen bieden ervaring in project-gebaseerde cursus werk en mogelijkheden voor originele wetenschappelijk onderzoek, waarin excursies en off-campus studie in de Verenigde Staten en in het buitenland. In de afgelopen jaren, psychologie docenten en studenten onderzocht onderwerpen zoals opvoeding en persoonlijkheid, geheugen processen, en stress en aanpassing. Daarnaast krijgen de studenten bijgestaan ​​faculteit mensenrechten, democratisering studies, civiele discours, en service learning onderzoeken.... [-]


BBA

BA In Business Administration

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Waverly

Als onderdeel van uw onderwijs op Wartburg College, werk je door veel van de ethische uitdagingen nu de confrontatie met de zakenwereld. Je bent dus voorbereid te maken en staan ​​achter moeilijke beslissingen en krijgen gezocht door veel werkgevers hands-on ervaring. [+]

Als onderdeel van uw onderwijs op Wartburg College, werk je door veel van de ethische uitdagingen nu de confrontatie met de zakenwereld. Je bent dus voorbereid te maken en staan ​​achter moeilijke beslissingen en krijgen gezocht door veel werkgevers hands-on ervaring.

U vindt hier ook carrièremogelijkheden in de huidige snel veranderende zakelijke omgeving op terreinen als openbare of particuliere boekhouding, financiën, het internationale bedrijfsleven, overheid, gezondheidszorg management, marketing, en non-profit organisaties.

U profiteert van kleine klassen onderwezen door professoren die ervaring en expertise in vele aspecten van het bedrijfsleven administratie, boekhouding en economie hebben. Faculteit leden mentor studenten voor een loopbaan als voor actief burgerschap door middel van de klas ervaring, stages, case studies, en undergraduate onderzoek.... [-]


Bachelor

Bm In Muziektherapie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Waverly

De Bachelor of Music in Music Therapy graad is voor degenen die wensen om de cursussen in lijn met de door de American Music Therapy Association ingesteld om zich te kwalificeren voor steeds een Board-Certified Music Therapeut eisen te voltooien aangeboden. [+]

Wartburg College is een geaccrediteerd, institutioneel lid van de Nationale Vereniging van Scholen of Music (NASM). Studenten het invullen van de American Music Therapy Association (AMTA) goedgekeurd muziektherapie opleiding komen in aanmerking om te zitten voor boord certificering door de Certification Board voor Muziek Therapeuten (CBMT). Wartburg is de enige particuliere universiteit in Iowa om de muziektherapie grote bieden. Afronding van de Bachelor of Music Education of de Bachelor of Music Education / Muziektherapie graad leidt tot licentiestatus in het onderwijs in de staat Iowa.

De Bachelor of Music in Music Therapy graad is voor degenen die wensen om de cursussen in lijn met de door de American Music Therapy Association ingesteld om zich te kwalificeren voor steeds een Board-Certified Music Therapeut eisen te voltooien aangeboden. Een zes maanden stage paal cursussen is vereist voordat u gaat zitten voor de raad van bestuur certificering examen.... [-]


Videos

Wartburg. Worth It

Wartburg College: You are Welcome Here

Contact

Wartburg College

Adres 100 Wartburg Blvd.
50677 Waverly, Iowa, Verenigde Staten
Website http://www.wartburg.edu/
Telefoon +1 800-772-2085