Wartburg College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

College is meer dan alleen een diploma. Het is een investering in je toekomst.

De zeven vrije kunsten zult u zich Wartburg ontvangt kun je niet alleen winnen van het vereist van uw gekozen gebied van studievaardigheden, maar ook het kritisch denken vaardigheden die nodig zijn om de ethiek van de besluitvorming en de betrokkenheid van de gemeenschap, effectieve communicatie, culturele competentie te verkennen, en samenwerking.

Onze Missie

Wartburg College is gewijd aan uitdagende en verzorgende studenten voor het leven van leiderschap en service als een pittige uitdrukking van hun geloof en leren.

onze Identiteit

Wartburg College is een liberal arts college van de Lutherse Kerk (ELCA). Je hoeft niet te Lutherse, of zelfs christen te zijn, om de manier waarop een Wartburg opleiding zal u helpen betekenis en het doel van je leven te ontdekken waarderen.

Veel hogescholen werken vanuit een gemeenschappelijk geloof of verklaring van geloof waar het geloof wordt opgelegd. Andere hogescholen houden geloof van de gemeenschap leven volledig. Bij Wartburg College, maken we gebruik van de lutherse benadering van onderwijs, die gemeenschap is opgebouwd rond een levendige en inclusieve gesprekken van geloof en leren.

Martin Luther, die de Reformatie in 1517 ontstond, was zowel een dominee en een professor aan de universiteit. Hij worstelde met de grote vragen van het leven en hoe het geloof zou de wereld echt veranderen om ons heen. Door onze Lutherse theologisch perspectief, willen wij u ook worstelen met deze grote vragen als je werkt door je vier jaar Wartburg. Wij nodigen en gesprekken met mensen van verschillende achtergronden en met verschillende spirituele perspectieven aan te moedigen. Op zijn beurt zal u meer vertellen over je eigen overtuigingen en waarden te leren.

Ontdek je Calling

Wartburg College helpt studenten te ontdekken en te beweren dat hun roepingen-aansluiting van hun leren met geloof en waarden, hun begrip van zichzelf en hun gaven, hun kijk op het leven en de toekomst, en de mogelijkheden voor deelname in de kerk, de gemeenschap en de grotere samenleving doelbewust en zinvolle manieren.

Academische Fast Facts

Gemiddelde klasgrootte: 17 Student-faculteit ratio: 11: 1 Full-time faculteit: 104 Gerangschikt faculteit met de hoogste graad in de discipline: 99% Begiftigd faculteit posities: 2 onderscheiden stoelen, 11 bijzondere leerstoelen, 1 onderscheiden leerstoelen, 4 begiftigd leerstoelen.

Populairste Majors

1 Business Administration 2 Biologie 3 Basisonderwijs 4 Journalistiek en Communicatie 5 Music Education

Internationale erkenning

Een van de vijf colleges aan de Washington Centrum inaugurele Higher Education Civic Engagement Award ontvangen voor de service-learning en betrokkenheid van de gemeenschap. Nationaal geclassificeerd door de Carnegie Stichting voor de vooruitgang van Onderwijs als een van de 12 uitsluitend baccalaureaat hogescholen die ervaringsleren en betrokkenheid van de gemeenschap te bevorderen. Genoemd acht opeenvolgende keer naar de voorzitter van de Higher Education Vrijwilligerswerk Honor Roll, drie keer "met onderscheiding," als erkenning voor vrijwillige inspanningen van Wartburg studenten. Een van de slechts zes Iowa hogescholen opgenomen in de 2014-15 Colleges van onderscheid, dat scholen die hun toewijding hebben aangetoond erkent "die zich bezighouden studenten, groot onderwijs, levendige gemeenschappen en succesvolle resultaten." Wartburg werd gerangschikt 16e in de natie voor de korte termijn studie in het buitenland in de Open Doors Report 2014, uitgevoerd in samenwerking met het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken het bureau van onderwijs en cultuur. Inbegrepen in Washington Monthly beste liberal arts college ranking voor zijn bijdrage aan het algemeen belang door middel van sociale mobiliteit, onderzoek en service. Winnaar van NetImpact's 2012 "Small Steps, Groot wint Challenge ', een nationale wedstrijd tussen universiteiten en hogescholen het belonen van sociale en milieu-acties. Gerangschikt in de Princeton Review als een van de beste universiteiten in de regio Midwest. Vermeld in Peterson's Top Colleges van Wetenschappen onder 200 scholen met een uitstekende programma's in wetenschap en wiskunde. Een van de twee colleges in Iowa op nationaal niveau te worden erkend door de Nationale Raad voor Accreditatie van de lerarenopleiding voor het basisonderwijs programma. Onder de eerste-tier Best National Liberal Arts Colleges in de ranglijst van US News and World Report. Gerangschikt nr 7 tussen nationale universiteiten en liberal arts colleges door US News and World Report als een "overperformer" in slagingspercentages voor studenten uit gezinnen met een laag inkomen. Inbegrepen in Money Magazine's "best colleges" ranking. Het programma Wartburg "Community Builders" werd bekroond met een MacJannet Prize for Global Citizenship.

Graduate in vier jaar!

Wat is een slagingspercentage?

Dit kan een bijzonder verwarrend concept. Kortom, dit is het percentage studenten dat daadwerkelijk een diploma in de instelling te voltooien. De meeste rapporten zullen online een 6 jaar afstuderen tarief, dat is het percentage van de voltijdse studenten ontvingen hun bachelordiploma binnen zes jaar, waarbij de gemiddelde lengte van een undergraduate onderwijs aan vele universiteiten is geworden tonen. Dit is niet waar bij Wartburg College.

93% van onze afgestudeerden klaar met hun diploma in vier jaar. Van de full-time studenten die ten Wartburg gestart, zal 63% van hun diploma aan Wartburg, die wordt beschouwd als een zeer hoog slagingspercentage te voltooien. In de afgelopen 10 jaar, heeft Wartburg afstuderen tarieven zo hoog als 70% had.

Waarom vergelijk vijf jaar bij openbare scholen tot vier jaar bij Wartburg?

De realiteit voor veel studenten is het zal vier-en-een-half tot vijf jaar of meer om een ​​diploma op een openbare school te verdienen, volgens de nationale statistieken. Bij Wartburg, 93 procent van onze afgestudeerden vullen hun diploma in vier jaar.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BBA's » Bekijk BA's » Bekijk Bachelors » Bekijk Bachelor »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

Ba In De Actuariële Wetenschappen

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Waverly

Als u een talent voor nummers en een verlangen om te werken in het bedrijfsleven, kan een carrière als actuaris voor u. Consequent beoordeeld als een van de beste banen in Amerika, een actuaris maakt gebruik van wiskundige modellen en analytische vaardigheden om financiële zekerheid te beoordelen en te kwantificeren risico. rigoureuze Wartburg-programma geworteld in economie, financiën, en wiskunde-bereidt studenten voor op een succesvolle carrière in de wereld van risicomanagement. [+]

Als u een talent voor nummers en een verlangen om te werken in het bedrijfsleven, kan een carrière als actuaris voor u. Consequent beoordeeld als een van de beste banen in Amerika, een actuaris maakt gebruik van wiskundige modellen en analytische vaardigheden om financiële zekerheid te beoordelen en te kwantificeren risico. rigoureuze Wartburg-programma geworteld in economie, financiën, en wiskunde-bereidt studenten voor op een succesvolle carrière in de wereld van risicomanagement. Gehuisvest in de faculteit Wiskunde, Informatica en Natuurkunde, de actuariële wetenschappen programma bereidt studenten voor op de initiële certificatie-examens passeren voordat ze afstuderen. Meer dan dat, Wartburg studenten ook afgestudeerde uitgerust met de communicatieve vaardigheden die nodig zijn om de leiders in het veld en het publieke gezicht van het bedrijf waarvoor zij vertegenwoordigen geworden. Naast het werk in de klas, onze studenten krijgen real-world ervaring bij stages in een verscheidenheid van terreinen, zodat ze hun belangen beter te verkennen en het bereiken van een succesvolle carrière in een groeiende industrie. Feiten op een rij Actuaris werd vermeld als de op drie na beste baan, met een gemiddelde salaris van $ 93.680, in 2012-13, volgens het Bureau of Labor Statistics. Je diploma zal u ook voor te bereiden op een carrière als wiskundige of een statisticus, de nummer 1 en nr 3 beste banen, respectievelijk. Het beroep zal naar verwachting groeien met 26 procent tegen 2022, vergeleken met een 11 procent gemiddelde voor alle beroepen. De meeste actuarissen wonen en werken in het noordoosten (Manhattan is een financieel kapitaal) en... [-]

Ba In De Biochemie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Waverly

Biochemie, door leerboek definitie, is een poging om de biologie te begrijpen door middel van de context van de chemie. Biochemie lezingen bij Wartburg College lokaal omvatten macromoleculen, enzymen, en de menselijke stofwisseling. Technieken aangeleerd in de biochemie laboratorium worden gebruikt in vele gebieden, met inbegrip van microbiologie, forensisch onderzoek, neurobiologie, en kankeronderzoek. [+]

Biochemie, door leerboek definitie, is een poging om de biologie te begrijpen door middel van de context van de chemie. Biochemie lezingen bij Wartburg College lokaal omvatten macromoleculen, enzymen, en de menselijke stofwisseling. Technieken aangeleerd in de biochemie laboratorium worden gebruikt in vele gebieden, met inbegrip van microbiologie, forensisch onderzoek, neurobiologie, en kankeronderzoek. Door middel van een dynamisch curriculum dat flexibiliteit van de gangen keuze omvat om uw belangen en een onderzoekscomponent verankerd door een state-of-the-art wetenschap faciliteit te passen, zal een Wartburg biochemie mate uniek u voor te bereiden op een carrière in de gezondheidszorg, onderzoek, biotechnologie, of onderwijs. Programma Fast Facts Uitstekende plaatsing in Graduate en Professional Schools De Wartburg biochemie programma is gestaag gegroeid sinds haar oprichting vijftien jaar geleden, met meer dan vijfenzeventig studenten die met een diploma in de laatste tien jaar is afgestudeerd in de biochemie. Ongeveer 40% van de afgestudeerden werden in de medische school aanvaard binnen een jaar na afstuderen (94 procent acceptatie), terwijl 20% in de PhD-programma's laten inschrijven in de hele provincie (100 procent acceptatie tarief). In de afgelopen vijf jaar (2011-2016), hebben Wartburg Biochemie majors 75 ± 20% op nationaal niveau scoorden op hun MCAT examens (N = 23). Talrijke Career Opties Recent afgestudeerden hebben posities in het onderwijs, biotechnologie, of op het werk als technici opgedaan in een industriële, provinciale, nationale of universitair laboratorium. Andere opties zijn technisch schrijver, octrooigemachtigde, milieu-werk, of op het gebied van de forensische wetenschap. Vereisten 17½ studiepunten: BI 151 Biology I: Ecosystemen, Cells,... [-]

Ba In De Biologie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Waverly

Het departement Wartburg Biology bereidt studenten voor op een breed scala van functies, waaronder beroepen in de gezondheidszorg, onderzoek, onderwijs, biotechnologie, en velden met betrekking tot de mondiale en milieukwesties. We leren wat wetenschap is, niet alleen de kennis die het heeft geproduceerd, met onderzoekend leren. [+]

Een graad in de biologie van het Wartburg College is goed erkend over de hele natie. Het departement Wartburg Biology bereidt studenten voor op een breed scala van functies, waaronder beroepen in de gezondheidszorg, onderzoek, onderwijs, biotechnologie, en velden met betrekking tot de mondiale en milieukwesties. We leren wat wetenschap is, niet alleen de kennis die het heeft geproduceerd, met onderzoekend leren. Terwijl het curriculum van de afdeling biologie is streng, studenten een appreciatie van hoe het bestuderen van de biologie kan leuk, spannend en de moeite waard te krijgen ook. Het succes van het biologie-programma is gebaseerd op haar onderzoekend nadruk waar studenten hun leren door het ervaren van de wetenschap in plaats van alleen over te lezen te vergemakkelijken. De Academic Experience Ongelooflijke mogelijkheden zijn beschikbaar voor zowel on-campus en off-campus onderzoekservaring in de biologie. Hands-on projecten zijn een integraal onderdeel van de cursussen in uw vier jaar. De meeste biologie majors voeren onafhankelijk onderzoek onder begeleiding van een lid van de faculteit en deel te nemen mei Term veld ervaringen. Een uitdaging Dat is het belonen Small-college omgeving met meer persoonlijke aandacht en meer mogelijkheden om uit te blinken, zonder de druk van de onpersoonlijke grote klassen. Wartburg faculteit onderwijzen alle klassen, in tegenstelling tot de grotere hogescholen en universiteiten Voordelen van het Departement Biologie Wartburg Programma 11: 1 student-to-faculteit verhouding Brede liberal arts onderwijs, met de nadruk op academische uitmuntendheid (Alpha Chi & TriBeta honoraria) Een kleine-college omgeving, meer persoonlijke aandacht, en meer mogelijkheden om uit... [-]

Ba In De Chemie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Waverly

Chemie bereidt je voor succes in vele wetenschap gerelateerde beroepen. Je hebt de kans om te leren in een state-of-the-art Science Center. Bedrijven, organisaties en instellingen op zoek naar mensen met een hands-on ervaring te zoeken Wartburg chemie en biochemie afgestudeerden. De afdeling heeft een 100 procent plaatsing tarief. [+]

Een gerespecteerde Program Chemie bereidt je voor succes in vele wetenschap gerelateerde beroepen. Je hebt de kans om te leren in een state-of-the-art Science Center. Bedrijven, organisaties en instellingen op zoek naar mensen met een hands-on ervaring te zoeken Wartburg chemie en biochemie afgestudeerden. De afdeling heeft een 100 procent plaatsing tarief. Experimenten en onderzoek is in het hart van het Wartburg chemie-programma. Op de campus, studenten gebruik van moderne instrumenten in de loop werk en individueel onderzoek. Chemie faculteit leden zijn effectief leraren en adviseurs, en kleine klassen docenten en studenten in staat stellen om goed te leren kennen. Programma Fast Facts De belangrijke chemie kan worden gebruikt om de professionele studie voort te zetten: Geneeskunde Laboratorium Chemie (klinische, milieu, farmaceutische, voedings- wetenschap, enz.) Klinische Chemie Diergeneeskunde Optometrie Tandheelkunde Farmacie Uitstekende plaatsing in Graduate en Professional Schools U kunt ook graduate studie op gebieden zoals analytische chemie, biochemie, organische en anorganische chemie, fysische chemie, milieuchemie, octrooirecht, of forensische wet na te streven. Een aantal van de Wartburg chemiemajoors zijn gegaan op een carrière in de geneeskunde. Studenten hoofdvak in de chemie en biochemie worden aangemoedigd hebben de mogelijkheid om stages in industriële of universitaire laboratoria te voltooien. Of, kunnen studenten kiezen ervoor om undergraduate onderzoek uit te voeren met de Wartburg faculteit leden. De studenten zijn geselecteerd voor onderzoeksprojecten op verschillende universiteiten gefinancierd door de National Science Foundation Research Experience voor gegradueerden (NSF-REG) programma, alsmede industriële stages in de chemische veiligheid en testlaboratoria milieu. Talrijke Career Opties Een chemie... [-]

Ba In De Grafische Vormgeving

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Waverly

The Art Department biedt Wartburg studenten de mogelijkheid om met discipline en fantasierijke inzicht te communiceren over de visuele wereld en het ontwerp. Door middel van waardering, ervaring, en de productie, kunst studenten verbreden hun creatieve en kritische vermogens en deel deze nieuwe vaardigheden door middel van het maken van kunstwerken. [+]

The Art Department biedt Wartburg studenten de mogelijkheid om met discipline en fantasierijke inzicht te communiceren over de visuele wereld en het ontwerp. Door middel van waardering, ervaring, en de productie, kunst studenten verbreden hun creatieve en kritische vermogens en deel deze nieuwe vaardigheden door middel van het maken van kunstwerken. The Art Department biedt een scala aan academische en studio cursussen in traditionele en technologie gebaseerde media. De beperkte omvang van de klassen en een open houding van de faculteit aan te moedigen individuele aandacht en een nauwe werkrelatie. Door middel van geavanceerde cursussen en onafhankelijke studies, kan de student individuele belangen na te streven. Vereisten 14 studiepunten: ART 105 Ontwerp I ART 108 Graphic Design ART 111 Drawing ART 150 20ste-eeuwse kunst, Media en Design ART 201 Schilderij ART 205 Communication Design ART 208 Fotografie I ART 210 Communication Design II ART 250 Kunstgeschiedenis: Early Door Gothic ART 251 Kunstgeschiedenis: Renaissance door middel van moderne ART 310 Advanced Design Projects ART 371 Stage ART 461 Seminar in Art: Onderzoek ART 462 Seminar in Art: Tentoonstelling Een cursus krediet van: BA 353 Principes van Marketing BA 454 Reclame en promotie [-]

Ba In De Informatica

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Waverly

Als je een passie voor uitdagend werk natuurlijk, praktische toepassingen, en het oplossen van problemen, kan een Bachelor of Arts graad in de informatica of computer informatie systemen goede optie zijn. [+]

Als je een passie voor uitdagend werk natuurlijk, praktische toepassingen, en het oplossen van problemen, kan een Bachelor of Arts graad in de informatica of computer informatie systemen goede optie zijn. U ontdekt een sterke onderlinge samenhang tussen wiskunde, informatica en natuurkunde, als gevolg van langdurige aandacht van de faculteit op het helpen van studenten vinden van de juiste programma voor hun vaardigheden en interesses. De afdeling fuseert cursus werk met laboratoriumactiviteiten, praktische stages, en de mogelijkheden voor het onderwijs en leiderschap. Cursussen benadrukken diepgaande groepsactiviteiten, zodat u uitdagende projecten aan te pakken, terwijl het ontwikkelen van uw communicatieve vaardigheden. Deze ervaringen zullen een solide basis voor de toekomstige werkgelegenheid of graduate studie te bieden. Wartburg ondersteunt en stimuleert undergraduate onderzoek en ontwerp projecten gebruik makend van innovatieve technologie, waaronder virtuele realiteit displays en 3-D visualisatie software. Programma Fast Facts De computer science programma herkent de teelt en alomtegenwoordige gebruik van computers en is van mening dat de vrije kunsten hogescholen zijn de juiste plaats om de functie en het gebruik van computers te verkennen. Een dergelijk onderzoek stimuleert de intellectuele ontwikkeling van studenten, stimuleert kritisch denken, en leert analytische evaluatie en kwantificering van de waarnemingen. Studenten zullen een coherente en brede kennis van het vakgebied van de informatica te ontwikkelen, met inbegrip van een waardering voor haar intellectuele diepgang en voor de abstracte problemen. Studenten zullen bereid zijn om hun kennis toe te passen software-oplossingen te produceren voor problemen groot en klein. Studenten zullen confronteren de ethische en sociale... [-]

Ba In De Journalistiek En Communicatie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Waverly

Hands-on ervaring, begeleiding van ervaren professionals, en top-notch faciliteiten voor te bereiden onze studenten voor de snel veranderende velden die uitstekende communicatieve vaardigheden. De afdeling biedt de volgende majors / concentraties. Onze afgestudeerden werken als schrijvers, redacteuren, verslaggevers, productie specialisten, en public relations professionals. Ze zijn betrokken bij web development, de entertainment-industrie, en een verscheidenheid aan gerelateerde velden. [+]

Hands-on ervaring, begeleiding van ervaren professionals, en top-notch faciliteiten voor te bereiden onze studenten voor de snel veranderende velden die uitstekende communicatieve vaardigheden. De afdeling biedt de volgende majors / concentraties. Onze afgestudeerden werken als schrijvers, redacteuren, verslaggevers, productie specialisten, en public relations professionals. Ze zijn betrokken bij web development, de entertainment-industrie, en een verscheidenheid aan gerelateerde velden. Alumni Succesverhalen Wartburg afgestudeerden vinden bevredigende banen en worden toegelaten tot de top graduate en professionele scholen. Wartburg alumni zijn te vinden in alle 50 staten van de VS en meer dan 70 andere landen. Hieronder is slechts een voorbeeld van de soorten posities Wartburg afgestudeerden van de Journalistiek en Communicatie afdeling hebben gehad in het verleden. Steekproef van Alumni Posities van de afgelopen vijf jaar: Development Associate, The Des Moines Art Center, Des Moines Communications Manager, Grinnell Kamer van Koophandel, Grinnell Sport Reporter / Editor, Worthington Globe, Worthington, Minn. Directeur van Student Engagement, Universiteit van St. Thomas, St. Paul, Minn. Reclame Associate, Sukup Manufacturing, Sheffield Associate Director voor Marketing, Evangelisch-Lutherse Kerk in Amerika, Chicago, Illinois. Sample Stand-out Alumni Posities: Senior Vice President / Creative Director, Leo Burnett, Chicago, Illinois. Feature Producer, ESPN, Bristol, Conn. Press Secretary, minister-president van Namibië President / Equity Partner / Owner, Relationship Marketing, Inc., Des Moines Professor, Communication Studies, Universiteit van North Carolina-Charlotte cursus Eisen 14 studiepunten: Core plus een concentratie: Core Requirements 7 studiepunten: ART 108 Graphic Design COM 100 Inleiding tot de Communicatiewetenschap COM 200 Media Schrijven COM 211 Video Production COM 371 Stage COM... [-]

Ba In De Muziek

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Waverly

Wartburg College is een geaccrediteerd, institutioneel lid van de Nationale Vereniging van Scholen of Music (NASM). Studenten het invullen van de American Music Therapy Association (AMTA) goedgekeurd muziektherapie opleiding komen in aanmerking om te zitten voor boord certificering door de Certification Board voor Muziek Therapeuten (CBMT). [+]

Wartburg College is een geaccrediteerd, institutioneel lid van de Nationale Vereniging van Scholen of Music (NASM). Studenten het invullen van de American Music Therapy Association (AMTA) goedgekeurd muziektherapie opleiding komen in aanmerking om te zitten voor boord certificering door de Certification Board voor Muziek Therapeuten (CBMT). Wartburg is de enige particuliere universiteit in Iowa om de muziektherapie grote bieden. Afronding van de Bachelor of Music Education of de Bachelor of Music Education / Muziektherapie graad leidt tot licentiestatus in het onderwijs in de staat Iowa. De Bachelor of Arts in Music mate biedt u een verscheidenheid aan carrière mogelijkheden op het gebied van muziek. U kunt de algemene belangrijke muziek, waarmee u een belangrijke muziek te combineren met een andere grote of kleine veld te kiezen. Of je kan de kerkmuziek spoor, welke cursus werk combineert in de muziek en religie aan u voor te bereiden voor het leiden van muziekprogramma's in kerken of voor verdere studie in graduate school te kiezen. Music Department Fast Facts Wartburg biedt vier jaar majors / graden. Dit betekent dat een jaar minder collegegeld en nog een jaar van het salaris in vergelijking met een staatsuniversiteit. Het college biedt de enige BA in kerkmuziek in Iowa. Wartburg is de enige particuliere universiteit in Iowa met een muziektherapie graad. De muziek afdeling beschikt over een 100 procent job / graduate school plaatsing tarief voor alle afgestudeerden. Wartburg is een van de slechts drie hogescholen in Iowa te worden gecertificeerd door NCATE (Nationale Raad voor Accreditatie... [-]

Ba In De Natuurkunde

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Waverly

Als je een passie voor uitdagend werk natuurlijk, praktische toepassingen, en het oplossen van problemen, kan een Bachelor of Arts graad in de natuurkunde goede optie zijn. U ontdekt een sterke onderlinge samenhang tussen wiskunde, informatica en natuurkunde, als gevolg van langdurige aandacht van de faculteit op het helpen van studenten vinden van de juiste programma voor hun vaardigheden en interesses. [+]

Als je een passie voor uitdagend werk natuurlijk, praktische toepassingen, en het oplossen van problemen, kan een Bachelor of Arts graad in de natuurkunde goede optie zijn. U ontdekt een sterke onderlinge samenhang tussen wiskunde, informatica en natuurkunde, als gevolg van langdurige aandacht van de faculteit op het helpen van studenten vinden van de juiste programma voor hun vaardigheden en interesses. De afdeling fuseert cursus werk met laboratoriumactiviteiten, praktische stages, en de mogelijkheden voor het onderwijs en leiderschap. Cursussen benadrukken diepgaande groepsactiviteiten, zodat u uitdagende projecten aan te pakken, terwijl het ontwikkelen van uw communicatieve vaardigheden. Deze ervaringen zullen een solide basis voor de toekomstige werkgelegenheid of graduate studie te bieden. Wartburg ondersteunt en stimuleert undergraduate onderzoek en ontwerp projecten gebruik makend van innovatieve technologie, waaronder virtuele realiteit displays en 3-D visualisatie software. Programma Fast Facts De physics-programma voorziet in een grondige instructie voor fysica majors met speciale nadruk op natuurkunde-onderwijs en de voorbereiding voor graduate school. Kleine grootte van de klas stimuleert informele interactie tussen docenten en studenten. De physics programma biedt laboratorium en onderzoek dat microcomputers, elektromagneten, oscilloscopen, lasers, vacuümpompen, multichannel fast Fourier trans-vorm analyser, en telescopen omvat. Studenten zullen modellen weten voor het denken over de mechanische, elektromagnetische, atomaire / quantum, en relativistische systemen. Studenten zullen individueel in staat zijn en in teams numerieke, computer, wiskundig, en visuele hulpmiddelen te gebruiken om te analyseren en problemen op te lossen. Studenten krijgen de mogelijkheid om samen te werken om te articuleren, ontwerp, gedrag en communiceren resultaten van experimenten... [-]

Ba In De Neurowetenschappen

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Waverly

De neurowetenschappen gestudeerd aan Wartburg is een interdisciplinair belangrijk dat de studenten blootstelt aan de kruising van de biologie en psychologie en moedigt hen aan om links naar andere gebieden van belang te maken. Neuroscience is een breed veld, en studenten hebben de mogelijkheid om zich te concentreren op hun eigen gebieden van belang door middel van Advanced Research cursussen en diverse keuzevakken. [+]

Neurowetenschappers onderzoeken hoe de hersenen en het zenuwstelsel werken. De snel groeiende gebied wil vragen zoals hoe we waarnemen onze omgeving, hoe we omgaan met deze omgeving anders dan dieren, en wat mis kan gaan in dit proces te beantwoorden. De neurowetenschappen gestudeerd aan Wartburg is een interdisciplinair belangrijk dat de studenten blootstelt aan de kruising van de biologie en psychologie en moedigt hen aan om links naar andere gebieden van belang te maken. Neuroscience is een breed veld, en studenten hebben de mogelijkheid om zich te concentreren op hun eigen gebieden van belang door middel van Advanced Research cursussen en diverse keuzevakken. Neuroscience majors kunnen carrière in de neurowetenschappen onderzoek, geneeskunde, fysiotherapie, ergotherapie, psychiatrie, farmacologie, cognitieve psychologie, robotica, wetenschap schrijven, en nog veel, veel meer velden. Inrichting Wartburg's Science Center, voltooid in 2004, is voorzien van een dier faciliteit die regelmatig huisvest muizen, hamsters, domkop witvissen, en de zebravis. Een operatie kamer zorgt voor hormonale manipulatie door middel van verwijdering van de eierstokken of testikels, en gedragsmatige testen kamers zijn uitgerust met een aantal van leren apparaten, waaronder een Morris Water Maze, Barne's Maze, en radiale arm doolhof. Een fruitvlieg kolonie biedt de mogelijkheid om te werken met een ongewervelde model met bekende genetica, terwijl Lageschulte Prairie (beheerd door Wartburg), een indoor stroom voorziening, een kas, en de stad / staat parken staan ​​voor het onderzoek van gedrag in meer natuurlijke omgeving. Menselijke populaties voor onderzoek zijn onlangs getrokken uit studenten op de campus, bewoners van een nabijgelegen bejaardentehuis... [-]

Ba In De Politieke Wetenschappen

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Waverly

Een politieke belangrijke wetenschap biedt voorbereiding op een carrière of voortgezet onderwijs in de openbare beleidsvorming, wetgeving, stedenbouw, de internationale handel, diplomatie en politieke campagnes. De politieke belangrijke wetenschap is beschikbaar via de vakgroep Sociale Wetenschappen. Sociale wetenschappen cursussen bieden ervaring in project-gebaseerde cursus werk en mogelijkheden voor originele wetenschappelijk onderzoek, waarin excursies en off-campus studie in de Verenigde Staten en in het buitenland. [+]

Een politieke belangrijke wetenschap biedt voorbereiding op een carrière of voortgezet onderwijs in de openbare beleidsvorming, wetgeving, stedenbouw, de internationale handel, diplomatie en politieke campagnes. De politieke belangrijke wetenschap is beschikbaar via de vakgroep Sociale Wetenschappen. Sociale wetenschappen cursussen bieden ervaring in project-gebaseerde cursus werk en mogelijkheden voor originele wetenschappelijk onderzoek, waarin excursies en off-campus studie in de Verenigde Staten en in het buitenland. In de afgelopen jaren, psychologie docenten en studenten onderzocht onderwerpen zoals opvoeding en persoonlijkheid, geheugen processen, en stress en aanpassing. Daarnaast krijgen de studenten bijgestaan ​​faculteit mensenrechten, democratisering studies, civiele discours, en service learning onderzoeken. Programma Doelen De politieke wetenschappen programma, onderdeel van de afdeling Sociale Wetenschappen, is van mening dat de kennis van de politieke wetenschap is een voorwaarde voor verantwoordelijk burgerschap en een noodzaak voor iedereen verwacht om een ​​carrière te voeren in de wet, het openbaar bestuur, rechtshandhaving, ambtenarij, of onderwijs. Unieke kenmerken van het programma zijn onder andere Amerikaanse wetgever en de rechterlijke macht, een mei Term cursus die studie van de nationale overheid biedt voor meerdere dagen op locatie in Washington, DC Een internationale politieke intern programma met de Duitse parlement, Deutsche Bundestag, staat onder toezicht van een regeling met de Universiteit van Bonn in Duitsland. Om een ​​basiskennis van wat "politieke kwesties," hetzij van een normatief of empirische karakter inboezemen. Om een ​​basis van inhoudelijke kennis met betrekking tot de basisbegrippen, instellingen en processen binnen de Amerikaanse, vergelijkende en internationale betrekkingen te ontwikkelen. Om het vermogen om te denken en... [-]

Ba In De Technische Wetenschappen

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Waverly

Werkgevers zijn tegenwoordig op zoek naar ingenieurs die meer dan alleen maar technisch bekwaam. Zij zijn op zoek naar afgestudeerden die effectief kan schrijven en spreken, die zijn teamspelers, en wie kan het zien "big picture." Dit zijn het soort van ingenieurs die Wartburg afgestudeerden. In tegenstelling tot de universitaire curricula, Wartburg's Ingenieurswetenschappen programma benadrukt de breedte van de achtergrond over smalle specialisatie. [+]

Een uniek curriculum voor een veranderende wereld Werkgevers zijn tegenwoordig op zoek naar ingenieurs die meer dan alleen maar technisch bekwaam. Zij zijn op zoek naar afgestudeerden die effectief kan schrijven en spreken, die zijn teamspelers, en wie kan het zien "big picture." Dit zijn het soort van ingenieurs die Wartburg afgestudeerden. In tegenstelling tot de universitaire curricula, Wartburg's Ingenieurswetenschappen programma benadrukt de breedte van de achtergrond over smalle specialisatie. In tegenstelling tot de ingenieursopleidingen in de meeste andere liberal arts college, het programma is een vierjarig bachelor's degree die niet verder studeren aan een andere instelling vereist voordat ze proberen de industriële werkgelegenheid. Engineering Science aan de Wartburg is ontworpen om u te voorzien van een unieke combinatie van: technische expertise wiskundige en wetenschappelijke vaardigheden een echte vrije kunsten perspectief Missie De technische wetenschappen programma streeft naar verbetering van beroep van ingenieur en zijn praktijk door te helpen studenten verwerven fundamentele wetenschappelijke en technische kennis; een goed begrip van de ethische, globaal, en maatschappelijke aspecten van het beroep; en vaardigheden in communicatie, kritisch denken, teambuilding, en zelf-training. Een goed afgeronde opleiding In aanvulling op de standaard eisen, worden de studenten aangemoedigd om te ronden hun opleidingen met een brede mix van ervaringen. De meeste technische wetenschappen majors minor in wiskunde, scheikunde, natuurkunde, biologie of informatica. Veel-industrie gebonden afgestudeerden hebben voltooide ook minderjarigen in het bedrijfsleven, leiderschap, of in een vreemde taal. Bijna 40% van de techniek majors deelnemen aan intercollegiale atletiek, en meer dan 20% uitmaken van de muzikale... [-]

Ba In De Wiskunde

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Waverly

Als je een passie voor uitdagend werk natuurlijk, praktische toepassingen, en het oplossen van problemen, kan een Bachelor of Arts graad in de wiskunde goede optie zijn. U ontdekt een sterke onderlinge samenhang tussen wiskunde, informatica en natuurkunde, als gevolg van langdurige aandacht van de faculteit op het helpen van studenten vinden van de juiste programma voor hun vaardigheden en interesses. [+]

Als je een passie voor uitdagend werk natuurlijk, praktische toepassingen, en het oplossen van problemen, kan een Bachelor of Arts graad in de wiskunde goede optie zijn. U ontdekt een sterke onderlinge samenhang tussen wiskunde, informatica en natuurkunde, als gevolg van langdurige aandacht van de faculteit op het helpen van studenten vinden van de juiste programma voor hun vaardigheden en interesses. De afdeling fuseert cursus werk met laboratoriumactiviteiten, praktische stages, en de mogelijkheden voor het onderwijs en leiderschap. Cursussen benadrukken diepgaande groepsactiviteiten, zodat u uitdagende projecten aan te pakken, terwijl het ontwikkelen van uw communicatieve vaardigheden. Deze ervaringen zullen een solide basis voor de toekomstige werkgelegenheid of graduate studie te bieden. Wartburg ondersteunt en stimuleert undergraduate onderzoek en ontwerp projecten gebruik makend van innovatieve technologie, waaronder virtuele realiteit displays en 3-D visualisatie software. Programma Fast Facts De wiskunde programma helpt de studenten inzicht in de structuur van de wiskunde, aan te tonen vaardigheden, problemen op te lossen, en wiskunde toe te passen in zinvolle roepingen en diensten. Studenten maken gebruik van computers op een NT-netwerk in de buurt van de wiskunde klaslokalen en kunnen gebruik maken van hen, zowel binnen als buiten de klas. Studenten zullen een coherente en brede kennis van de wiskunde discipline in overeenstemming met de huidige MAA aanbevelingen te ontwikkelen. Studenten worden voorbereid op toetreding tot de wiskunde beroepen zoals actuariële wetenschapper of toegepast wiskundige, voor graduate studie, en voor de professionele en persoonlijke uitdagingen van de discipline. Studenten zullen wiskundige kennis en vaardigheden te waarderen... [-]

Ba In Het Basisonderwijs

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Waverly

Een zekere mate in het onderwijs biedt interessante mogelijkheden. Een zekere mate in het onderwijs op Wartburg biedt een uitstekende klaslokaal ervaringen. U kunt uw talenten en vaardigheden te gebruiken om een ​​effectieve en reflecterende leraar in een leven van professionele dienstverlening en leiderschap te worden. U vindt vacatures in het onderwijs te vinden op elk niveau, van de kleuterschool door 12de rang. [+]

Een zekere mate in het onderwijs biedt interessante mogelijkheden. Een zekere mate in het onderwijs op Wartburg biedt een uitstekende klaslokaal ervaringen. U kunt uw talenten en vaardigheden te gebruiken om een ​​effectieve en reflecterende leraar in een leven van professionele dienstverlening en leiderschap te worden. U vindt vacatures in het onderwijs te vinden op elk niveau, van de kleuterschool door 12de rang. Door als hoofdvak in het onderwijs, kunt u werken met kinderen in de klas diverse instellingen, deel je interesse in een content gebied, en invloed hebben op de toekomst. U kunt de kinderen te verkennen de literatuur, geletterdheid, lezen, curriculum, onderwijspsychologie, en vroegschoolse educatie, menselijke relaties, multiculturele studies, onderwijs strategieën en methoden, onderwijstechnologie, veld plaatsingen en speciaal onderwijs. Als u geïnteresseerd bent in het secundair onderwijs certificering of een ander accent, zal uw primaire faculteit adviseur zijn van uw belangrijk werkterrein. Een hoogleraar onderwijs zal dienen als uw secundaire adviseur. Wartburg College is een van de twee colleges in Iowa op nationaal niveau worden erkend door de Nationale Raad voor Accreditatie van de lerarenopleiding voor zijn basisonderwijs programma en lichamelijke opvoeding programma. Tijd in de Klas Wartburg onderwijs majors gaan in klaslokalen tijdens hun eerste jaar, de besteding van een minimum van 25 uur in het onderwijs activiteiten. Voor het afstuderen, zal u gevraagd worden om een ​​25-uurs ervaring in een culturele omgeving sterk afwijkt van uw eigen te voltooien. Het Curriculum Library Bevat meer dan 6000 boeken, kinderboeken, en andere middelen, voor het onderwijs majors, is... [-]

BA In Internationale Betrekkingen

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Waverly

De internationale betrekkingen programma blootstelt studenten om essentiële vragen over de processen die de complexiteit van de onderlinge afhankelijkheid ontmoeting met diepgewortelde individuele waarden. In grote lijnen gaat het om het beantwoorden van de fundamentele vraag wie krijgt wat, waar, wanneer, hoe en waarom in de internationale betrekkingen. Internationale betrekkingen is een interdisciplinair programma dat studenten uitrust met de breedte (dat wil zeggen, perspectieven) [+]

De internationale betrekkingen programma blootstelt studenten om essentiële vragen over de processen die de complexiteit van de onderlinge afhankelijkheid ontmoeting met diepgewortelde individuele waarden. In grote lijnen gaat het om het beantwoorden van de fundamentele vraag wie krijgt wat, waar, wanneer, hoe en waarom in de internationale betrekkingen. Internationale betrekkingen is een interdisciplinair programma dat studenten uitrust met de breedte (dat wil zeggen, perspectieven) en de diepte van de dekking na te denken en effectief te reageren op deze vragen. Meer gedetailleerd onderzoek naar een specifieke geografische regio is ook mogelijk binnen het programma. Studenten die deze belangrijke sterk aangemoedigd om meer vreemde talen en internationale reizen in hun academisch programma. Een verscheidenheid van mei Term en semester lang mogelijkheden bestaan. Bovendien hebben we de leerlingen aanmoedigen om te verdubbelen major in een gerelateerd veld, zoals de economie, vreemde taal, geschiedenis, het internationale bedrijfsleven, de politieke wetenschap, religie of sociologie hun begrip en de voorbereiding verder te verbeteren. Beoogde Student Learning Outcomes Studenten zullen: gebruik maken van een groot aantal interdisciplinaire perspectieven in de studie van de internationale betrekkingen. erkennen het bestaan ​​van complexe onderlinge afhankelijkheid binnen en tussen culturen. krijgen een beter begrip van internationale zaken en staatsmanschap. verhogen hun vermogen om kritisch na te denken over internationale zaken. demonstreren bevoegde onderzoeksvaardigheden op een professionele manier. effectief te communiceren, zowel mondeling als schriftelijk vormen. worden voorbereid voor binnenkomst in overheidsdienst, intergouvernementele service, niet-gouvernementele service, het internationale bedrijfsleven, en / of graduate school. cursus Eisen 12½-13 studiepunten: EC 117 Principes... [-]

Ba In Milieukunde

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Waverly

De Environmental Science and Studies major is een twee-track (wetenschap en onderzoek) interdisciplinair programma geworteld in de natuurlijke en sociale wetenschappen en ontworpen om studenten met een begrip en de toepassing van de integratie van meerdere disciplines te bieden bij het oplossen van complexe problemen die zich op het raakvlak van menselijk bestaan ​​met de rest van de natuur. [+]

De Environmental Science and Studies major is een twee-track (wetenschap en onderzoek) interdisciplinair programma geworteld in de natuurlijke en sociale wetenschappen en ontworpen om studenten met een begrip en de toepassing van de integratie van meerdere disciplines te bieden bij het oplossen van complexe problemen die zich op het raakvlak van menselijk bestaan ​​met de rest van de natuur. Environmental Science and Studies Majors zijn bereid om een ​​loopbaan in te voeren op gebieden zoals het behoud van natuurlijke hulpbronnen, milieukunde, milieurecht, duurzame energie, ruimtelijke ordening en milieubeleid. Studenten die deelnemen aan interactieve seminars, hetzij uit te voeren onafhankelijk onderzoek onder begeleiding van een lid van de faculteit of deelnemen aan een geschikte stage en worden aangemoedigd om te profiteren van het veld biologie Term mei cursussen. Een minor in milieustudies is ook beschikbaar. Vereisten Core plus 10 studiepunten: BI 151 Biology I: Ecosystemen, Cells, en Evolution BI 152 Biologie II: Fylogenie, structuur en functie BI 209 Ecology BI 211 Genetics BI 455 Methoden of Biological Research BI 456-Student Research Ontstaan CH 114 Beginselen van de chemie II CH 190 milieuchemie CH 205 Inleidende Organic Chemistry of CH 217 Analytische Chemie Een cursus krediet van: BA 418 Duurzame Economie en Financiën of EC 418 Duurzame Economie en Financiën EC 118 Principes van Micro-economie EC 295 Special Topics (Alleen onderwerpen goedgekeurd door de EPC.) Één veld cursus biologie krediet van: BI 206 Ecologie van Guyana I en BI 216 Ecologie van Guyana II BI 207 gewervelde Ecologie van de Prairie BI... [-]

BA in Psychology

Campus of Online Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Waverly

De opleiding psychologie, onderdeel van de afdeling Sociale Wetenschappen, benadert de psychologie als een academische discipline, een vak, en een wetenschap. Faculteit presenteren op het gebied van de psychologie als een die is divers en spannend. Alle docenten bezit zijn van een Ph.D. diploma in een gespecialiseerd gebied van de psychologie en actief te streven naar professionele en onderzoek belangen. [+]

Een belangrijk in de psychologie bereidt je voor functies in de menselijke diensten, onderzoek en onderwijs-gerelateerde gebieden. Het programma benadert de psychologie als een academische discipline, een vak, en een wetenschap. De psychologie major is beschikbaar via de vakgroep Sociale Wetenschappen. Sociale wetenschappen cursussen bieden ervaring in project-gebaseerde cursus werk en mogelijkheden voor originele wetenschappelijk onderzoek, waarin excursies en off-campus studie in de Verenigde Staten en in het buitenland. In de afgelopen jaren, psychologie docenten en studenten onderzocht onderwerpen zoals opvoeding en persoonlijkheid, geheugen processen, en stress en aanpassing. Daarnaast krijgen de studenten bijgestaan ​​faculteit mensenrechten, democratisering studies, civiele discours, en service learning onderzoeken. [-]

BBA

BA In Business Administration

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Waverly

Als onderdeel van uw onderwijs op Wartburg College, werk je door veel van de ethische uitdagingen nu de confrontatie met de zakenwereld. Je bent dus voorbereid te maken en staan ​​achter moeilijke beslissingen en krijgen gezocht door veel werkgevers hands-on ervaring. [+]

Als onderdeel van uw onderwijs op Wartburg College, werk je door veel van de ethische uitdagingen nu de confrontatie met de zakenwereld. Je bent dus voorbereid te maken en staan ​​achter moeilijke beslissingen en krijgen gezocht door veel werkgevers hands-on ervaring. U vindt hier ook carrièremogelijkheden in de huidige snel veranderende zakelijke omgeving op terreinen als openbare of particuliere boekhouding, financiën, het internationale bedrijfsleven, overheid, gezondheidszorg management, marketing, en non-profit organisaties. U profiteert van kleine klassen onderwezen door professoren die ervaring en expertise in vele aspecten van het bedrijfsleven administratie, boekhouding en economie hebben. Faculteit leden mentor studenten voor een loopbaan als voor actief burgerschap door middel van de klas ervaring, stages, case studies, en undergraduate onderzoek. alumni Outcomes Steekproef van Alumni Posities van de afgelopen vijf jaar: Sales Executive, Midwest Heritage Bank, Des Moines Marketing en Box Office Manager, US Cellular Center, Cedar Rapids Territory Manager, Hormel Foods, Lebanon, New Jersey Marketing Associate, Bolide Technology Group, San Dimas, Californië. Personeel accountant, Deloitte & Touche, LLP, Minneapolis, Minn. Accountant, Dan Deery Motors, Cedar Falls Sample Stand-out Alumni Posities: Voorzitter en CEO, American Family Insurance, Madison, Wis. Operations Analyst, Wereldbank, Washington, DC Voorzitter, Merit Contracting, Rochester, Minn. CEO, RewardSnap Corp., Indianapolis, Ind. National Sales Operations Manager voor Jaguar Land Rover Noord-Amerika, LLC Programma Doelen: Studenten die afstuderen van de Business Administration, Accounting en Economie afdeling zal: weet zichzelf, hun waarden en hun passies; zie het doel van de zakelijke leiders als economische stewards voor het welzijn van de samenleving; respect en... [-]

Bachelor

Bm In Muziektherapie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Waverly

De Bachelor of Music in Music Therapy graad is voor degenen die wensen om de cursussen in lijn met de door de American Music Therapy Association ingesteld om zich te kwalificeren voor steeds een Board-Certified Music Therapeut eisen te voltooien aangeboden. [+]

Wartburg College is een geaccrediteerd, institutioneel lid van de Nationale Vereniging van Scholen of Music (NASM). Studenten het invullen van de American Music Therapy Association (AMTA) goedgekeurd muziektherapie opleiding komen in aanmerking om te zitten voor boord certificering door de Certification Board voor Muziek Therapeuten (CBMT). Wartburg is de enige particuliere universiteit in Iowa om de muziektherapie grote bieden. Afronding van de Bachelor of Music Education of de Bachelor of Music Education / Muziektherapie graad leidt tot licentiestatus in het onderwijs in de staat Iowa. De Bachelor of Music in Music Therapy graad is voor degenen die wensen om de cursussen in lijn met de door de American Music Therapy Association ingesteld om zich te kwalificeren voor steeds een Board-Certified Music Therapeut eisen te voltooien aangeboden. Een zes maanden stage paal cursussen is vereist voordat u gaat zitten voor de raad van bestuur certificering examen. Music Department Fast Facts Wartburg biedt vier jaar majors / graden. Dit betekent dat een jaar minder collegegeld en nog een jaar van het salaris in vergelijking met een staatsuniversiteit. Het college biedt de enige BA in kerkmuziek in Iowa. Wartburg is de enige particuliere universiteit in Iowa met een muziektherapie graad. De muziek afdeling beschikt over een 100 procent job / graduate school plaatsing tarief voor alle afgestudeerden. Wartburg is een van de slechts drie hogescholen in Iowa te worden gecertificeerd door NCATE (Nationale Raad voor Accreditatie van de lerarenopleiding). Het college is het enige Iowa school die etnomusicologie biedt als een actief onderdeel... [-]

Videos

Wartburg. Worth It

Wartburg College: You are Welcome Here

Contact

Wartburg College

Adres 100 Wartburg Blvd.
50677 Waverly, Iowa, Verenigde Staten
Website http://www.wartburg.edu/
Telefoon +1 800-772-2085