West Virginia University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

AACSB Accredited

Missie Als een land-subsidie ​​instelling in de 21e eeuw, zal WVU leveren van hoge kwaliteit van het onderwijs, blinken uit in de ontdekking en innovatie, het model van een cultuur van diversiteit en inclusie, bevorderen gezondheid en vitaliteit, en bouwen routes voor de uitwisseling van kennis en kansen voor de staat, de natie en de wereld.

Visie Tegen 2020 zal WVU nationale onderzoeksprogramma bekendheid te bereiken, en zodoende het opleidingsniveau, de wereldwijde betrokkenheid, diversiteit en de vitaliteit en het welzijn van de inwoners van West-Virginia. 2020 Strategisch Plan voor de Toekomst

Onderzoek Classificatie Research University (High Research Activity), zoals geclassificeerd door de Carnegie Stichting voor de Bevordering van Onderwijs.

Accreditatie WVU is geaccrediteerd door de Higher Learning Commissie. Veel WVU programma's houden gespecialiseerde accreditatie.

Bestuur De WVU Raad van Bestuur is het bestuursorgaan van WVU. De Commissie Onderwijs Beleid Hoger in West-Virginia is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, vaststelling en het toezicht op de uitvoering van een publiek beleidsagenda voor vier jaar hogescholen en universiteiten van de staat. Gorden Gee is 24ste president WVU's.

Karakter Openbaar, land-subsidie ​​instelling, opgericht in 1867.

Academische uitmuntendheid WVU rangschikt nationaal voor prestigieuze beurzen: 24 Rhodes Scholars, 22 Truman Geleerden, 40 Goldwater Geleerden, twee Britse Marshall Geleerden, 4 Morris K. Udall Geleerden, 5 USA Today All-USA College Academic First Team leden (en 11 academische team honorees), 9 Boren Geleerden, 14 Gilman Geleerden, 39 Fulbright Geleerden (5 in 2012), 3 Department of Homeland Security Geleerden, en 14 Critical Taal Geleerden.

Academische programma 15 hogescholen en scholen die 193 bachelor, master, doctoraal, en professionele opleidingen in de landbouw, natuurlijke hulpbronnen, en het ontwerp; kunsten en wetenschappen; het bedrijfsleven en economie; creatieve kunsten; tandheelkunde; onderwijs en maatschappelijke dienstverlening; engineering en minerale hulpbronnen; journalistiek; wet; medicijnen; verpleging; apotheek; lichaamsbeweging en sport wetenschappen; volksgezondheid. Honderden van het onderwijs op afstand en online lessen zijn beschikbaar.

Service en Leren Het Centrum voor Service en Leren ontwikkelt en organiseert de dienst het leren en vrijwilligerswerk mogelijkheden voor studenten en docenten. WVU behaalde de Carnegie Stichting Community Engagement Classificatie-toetreding tot slechts 6% van alle universiteiten. Het is de enige instelling in West-Virginia de basis voor de betrokkenheid van de gemeenschap erkent.

Beurzen en Aid In 2013-14, WVU verstrekt dan $ 394.000.000 in de financiële steun (subsidies, leningen, werk studie, en beurzen). De gemiddelde pakket was $ 16.291. De WVU undergraduate beurzenprogramma awards van meer dan $ 24.000.000 per jaar; meer dan 7.100 studenten profiteren van dit programma per jaar.

Atletiek Een lid van de Grote Conferentie 12, WVU concurreert in 17 intercollegiate varsitysporten. Met de herintroductie van mannen golf, zal WVU hebben 18 sporten op het begin van het academisch jaar 2015-2016.

Bibliotheken Bibliotheekvoorzieningen-Downtown Library Complex, Evansdale Library, Gezondheidswetenschappen Bibliotheek, Juridische Bibliotheek, en de West-Virginia en het Regionaal Historisch Centrum. Onsite collecties omvatten meer dan 2,1 miljoen boeken en 48.000 tijdschriftabonnementen, elektronische toegang tot netwerken van databanken 246, meer dan 300.000 eBooks, en 45.700 online elektronische tijdschriften.

Toelating en aanmelding Timeline Toelating is gebaseerd op een combinatie van de middelbare school GPA en ACT of SAT-scores. Aanvragen worden behandeld beginnen september 15 voor toelating de volgende val. 1 maart is de deadline voor WV bewoners om PROMISE Scholarship aanvragen in te dienen. WVU heeft een rollende toelatingsbeleid, en hoewel er geen officiële deadline, kunnen aanvragers die later in het jaar van toepassing worden uitgesteld tot het tweede semester.

Onderwijs In augustus 2012, Forbes gerangschikt WVU 30e nationaal in zijn lijst van Best Buy Colleges. De Forbes-lijst kent scholen een kwaliteit ranking op basis van academische aanbod, graduate carrièreperspectieven, slagingspercentages, en typische graduate schuld, verdeelt dan dat getal met in-state collegegeld en vergoedingen van de school. WVU is Forbes 'zesde-best-buy tussen land-subsidie ​​instellingen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BA's » Bekijk BSc's » Bekijk Bachelors » Bekijk BScs » Bekijk Cursus »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

Bachelor Of Arts In De Psychologie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Morgantown Montgomery +1 more

Psychologie is de wetenschap van het gedrag. Vakken in dit vakgebied brengen de beginselen, werkwijzen en theorieën die nodig zijn voor een beter begrip van menselijke en dierlijke gedragingen. [+]

Undergraduate programma's in de psychologie De afdeling Psychologie is een van de meest prestigieuze eenheden bij WVU. Verschillende docenten behoren tot de leiders in hun gebieden van de wetenschap. Psychologie is de wetenschap van het gedrag. Vakken in dit vakgebied brengen de beginselen, werkwijzen en theorieën die nodig zijn voor een beter begrip van menselijke en dierlijke gedragingen. Studenten die dit onderwerp als hun belangrijkste kiezen wordt verwacht dat bepaalde eisen te voldoen, maar het programma is gestructureerd om een ​​aanzienlijke flexibiliteit. Studeert psychologie aan WVU kunnen studenten om te werken in de richting van een liberal arts graad in plaats van een gespecialiseerde opleiding die studenten voorbereidt op een bepaald soort werk. Typisch, individuen op maat hun schema's op basis van de loopbaan zij kiezen. Deze besluiten vallen over het algemeen in drie categorieën: het nastreven van graduate studies, het nastreven van een carrière toepassing van de beginselen van de psychologie van de menselijke problemen, of de uitoefening van een carrière in een niet-verwant gebied. Algemene Onderwijs Curriculum ENGL 101 & ENGL 102 Samenstelling en Retoriek en compositie en Retorica of ENGL 103 Versnelde Academic Writing GEC 2A - Wiskunde GEC 2B - Natuurlijke en Physical Science GEC 2C - Extra GEC 2A, B of C GEC 3 - Het verleden en zijn tradities GEC 4 - Problemen van de hedendaagse samenleving GEC 5 - artistieke expressie GEC 6 - Het individu in de samenleving GEC 6F - Eerste jaar Seminar GEC 7 - Amerikaanse cultuur GEC 8 -... [-]

BSc

Bachelor Of Science In Business Administration

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Morgantown Montgomery +1 more

Het College of Business and Economics bestaat uit zes afdelingen: Boekhouding, Economie, Financiën, Management, Management Informatie Systemen (MIS), en Marketing. [+]

Het College of Business and Economics bestaat uit zes afdelingen: Boekhouding, Economie, Financiën, Management, Management Informatie Systemen (MIS), en Marketing. Het college biedt twee baccalaureaat programma's: Bachelor of Science in Business Administration (BSBA) met een keuze uit zeven academische majors: Accounting, Finance, General Business, Hospitality en Toerisme Management, Management, Management Informatie Systemen en Marketing; Bachelor of Science (BS) in Economie. Alle studenten verdienen BSBA graden neemt de 39-credit uur core business curriculum. Studenten verdienen van een Bachelor of Science in de economie moet 24 credit-uren van de kern cursussen door dat programma aangewezen verdienen. Basisinhoud bereiden studenten in belangrijke manieren. De dynamische mondiale milieu van het bedrijfsleven presenteert vele nieuwe uitdagingen, en slimme studenten beseffen dat ze een brede kennis van zaken in combinatie met vaardigheden in de technologie om deze uitdagingen aan moeten. De basisvorming is gebaseerd op de dynamische relaties tussen de functionele gebieden van het bedrijfsleven - marketing, finance, accounting en het beheer (met inbegrip van management informatie systemen) - zoals die in de echte wereld van het bedrijfsleven. Het benadrukt de vaardigheden die studenten nodig hebben om met succes uitdagingen verschuiven naar kansen: onafhankelijk denken, besluitvorming, het beheren van informatie, en aan te passen aan een veranderende personeelsbestand. Daarnaast, op basis van de inbreng van het bedrijfsleven, dit curriculum bouwt een solide basis in de core business principes en de cruciale vaardigheden die nodig zijn om te concurreren in de veranderende arbeidsmarkt. Het hele curriculum, benadrukken we strategieën voor de tijdige, goed gemotiveerde beslissingen en vaardigheden... [-]

Bachelor Of Science In De Journalistiek - Strategische Communicatie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Morgantown Montgomery +1 more

De Strategische Communicatie belangrijkste leert studenten hoe te ontwikkelen en produceren van overtuigend en educatieve boodschappen en geïntegreerde communicatie campagnes die zowel public relations en reclame tactiek toepassen. [+]

De Strategische Communicatie belangrijkste leert studenten hoe te ontwikkelen en produceren van overtuigend en educatieve boodschappen en geïntegreerde communicatie campagnes die zowel public relations en reclame tactiek toepassen. Studenten in deze belangrijke Selecteer een gebied van de nadruk (AOE) in beide adverteren of Public Relations om hun geïntegreerde strategische communicatie cursussen aanvullen. Studenten bouwen vaardigheden in het schrijven, onderzoek, grafisch ontwerp, event planning, direct marketing, media planning en campagne ontwikkeling en beheer. Studenten plannen en promotionele en educatieve campagnes en materialen voor de daadwerkelijke klanten, die non-profitorganisaties, bedrijven en speciale projecten, het verkrijgen van real-world ervaring die kan leiden tot een carrière in de reclame en public relations bureaus, bedrijven, non-profitorganisaties, overheid, onderwijs onder te produceren, entertainment, sport, gezondheidszorg en andere terreinen publieke sector. Het College heeft een actieve-faculteit geadviseerd en student-run geïntegreerde communicatiebureau, Martin-Hall Agency, en een actieve, bekroonde Public Relations Student Society of America hoofdstuk. Deze organisaties bieden studenten professionele mogelijkheden om te netwerken en de toepassing van reclame en public relations kennis in de campagne ervaring. Leden deelnemen aan de nationale Amerikaanse Advertising Federation Concurrentie en nationale Bateman campagne concurrentie, onder anderen. Als een strategische communicator, kunt u er een ... Social Media Strateeg Non-profit Advocate Merk Champion Community Relations Director Digital Marketing Manager Directeur van Audience Engagement Reclame AOE Studenten die de Reclame AOE binnen de Strategische Communicatie grote selecteer het verkrijgen van een solide basis in de creatieve copywriting en design, media planning, publiek inzichten en analyses, en campagnes. Aanvullende cursussen in interactieve marketing, strategische... [-]

Bachelor Of Science In De Psychologie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Morgantown Montgomery +1 more

De afdeling Psychologie is een van de meest prestigieuze eenheden bij WVU. Verschillende docenten behoren tot de leiders in hun gebieden van de wetenschap. [+]

Undergraduate programma's in de psychologie De afdeling Psychologie is een van de meest prestigieuze eenheden bij WVU. Verschillende docenten behoren tot de leiders in hun gebieden van de wetenschap. Psychologie is de wetenschap van het gedrag. Vakken in dit vakgebied brengen de beginselen, werkwijzen en theorieën die nodig zijn voor een beter begrip van menselijke en dierlijke gedragingen. Studenten die dit onderwerp als hun belangrijkste kiezen wordt verwacht dat bepaalde eisen te voldoen, maar het programma is gestructureerd om een ​​aanzienlijke flexibiliteit. Studeert psychologie aan WVU kunnen studenten om te werken in de richting van een liberal arts graad in plaats van een gespecialiseerde opleiding die studenten voorbereidt op een bepaald soort werk. Typisch, individuen op maat hun schema's op basis van de loopbaan zij kiezen. Deze besluiten vallen over het algemeen in drie categorieën: het nastreven van graduate studies, het nastreven van een carrière toepassing van de beginselen van de psychologie van de menselijke problemen, of de uitoefening van een carrière in een niet-verwant gebied. Algemene Onderwijs Curriculum ENGL 101 & ENGL 102 Samenstelling en Retoriek en compositie en Retorica of ENGL 103 Versnelde Academic Writing GEC 2A - Wiskunde GEC 2B - Natuurlijke en Physical Science GEC 2C - Extra GEC 2A, B of C GEC 3 - Het verleden en zijn tradities GEC 4 - Problemen van de hedendaagse samenleving GEC 5 - artistieke expressie GEC 6 - Het individu in de samenleving GEC 6F - Eerste jaar Seminar GEC 7 - Amerikaanse cultuur GEC 8 -... [-]

Bachelor Of Science In De Verpleegkunde

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Morgantown Montgomery +1 more

Het BSN programma wordt aangeboden op de campus WVU in Morgantown en op de WVU Tech Campus in Montgomery. [+]

Programma-informatie Het BSN programma wordt aangeboden op de campus WVU in Morgantown en op de WVU Tech Campus in Montgomery. Studenten kunnen ook het eerste jaar van het programma op Potomac State College of Glenville State College te voltooien, dan voltooien, respectievelijk de tweedejaars, junior en senior jaar bij Morgantown of Montgomery. Het curriculum omvat cursussen in de geesteswetenschappen, sociale wetenschappen, basiswetenschappen, en verpleging wetenschap. Deze cursussen worden genomen in samenhang met verpleging klinische cursussen. Studenten van toepassing hun leren de werkelijke opdrachtgever, familie en de gemeenschap situaties die verpleegkundige interventie rechtvaardigen. In overeenstemming met de toezegging van de universiteit aan de verbetering van de gezondheidszorg voor alle West Virginians, alle gezondheidswetenschappen studenten voltooien een landelijke klinische praktijk als onderdeel van de diploma-eisen. Verpleegkunde studenten completeren het landelijke klinische praktijk ervaring tijdens hun laatste jaar. Progressie Plannen Afhankelijk van wanneer je zijn toegelaten tot het BSN-programma, kan de progressie plan dat u volgt in uw tijd bij WVU enigszins variëren. Kijk dan op de verschillende progressie plannen voor meer informatie. Het BSN programma is zes semesters van klinische verpleegkunde cursussen na voltooiing van alle vereiste cursussen. Simulation Experience WVU SON biedt de mogelijkheid voor studenten om te leren in twee state-of-the-art simulatie faciliteiten waar studenten oefenen patiëntenzorg zonder angst voor de veiligheid van patiënten in gevaar te brengen. Studeren in het buitenland kansen WVU School of Nursing studenten kunnen studeren in het buitenland te integreren in hun curriculum. Momenteel zijn er twee mogelijkheden voor studenten om alternatieve cursussen in een... [-]

Bachelor

Bachelor In Aardolie En Aardgas Techniek

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Morgantown Montgomery

Aardolie en aardgas Engineering is bezig met het ontwerp en de toepassing aspecten van de ontdekking, de productie en het transport van olie en aardgas bronnen. [+]

Aardolie en aardgas Engineering is bezig met het ontwerp en de toepassing aspecten van de ontdekking, de productie en het transport van olie en aardgas bronnen. Professionals op dit gebied moet een grondige kennis van de geologische principes met betrekking tot het voorkomen, de ontdekking, en de productie van vloeibare koolwaterstoffen hebben. De aardolie en aardgas ingenieur moet kennen en kunnen toepassen zowel conventionele technisch ontwerp principes evenals die specifiek betrekking hebben op het gebied van aardolie en aardgas engineering. Deze zijn ontwikkeld in de aardolie en aardgas ingenieursopleidingen in het curriculum. Daarnaast is er een sterke basis in de wiskunde en de wetenschappen verbreedt professionele mogelijkheden van de toekomstige ingenieur. Omdat veel ingenieurs zullen worden ingezet als toezichthouders of leidinggevenden, bestuurlijke en sociale vaardigheden worden benadrukt. Studenten worden in de gelegenheid om alle fasen van de aardolie en aardgas industrie in zinvolle en belangrijke taken in te voeren aangeboden, blijven hun opleiding in de richting van geavanceerde graden, of in sommige gevallen streven naar een combinatie van professionele arbeid en voortgezet onderwijs. Doelstellingen van het programma De afgestudeerden succesvol in hun professionele carrière als aardolie ingenieurs in de energie-industrie, overheidsinstellingen, en / of post-graduate onderwijs zal zijn. De afgestudeerden zullen blijven professioneel te ontwikkelen en te dienen in leidinggevende functies. De afgestudeerden succesvol in het aantonen van hun verplichtingen tot het beroep, aan hun werkgever, en voor de samenleving zal zijn. De basis voor het bereiken van doelstellingen van het programma wordt vastgesteld door middel van een strenge curriculum... [-]

Bachelor In Forensisch Onderzoek

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Morgantown Montgomery

Forensische wetenschap programma van wisselende kwaliteit verschijnen bij veel instellingen. Hoe bepaal je wat goed voor u is? Waarom zou u WVU overwegen? Het is een individuele beslissing op basis van een groot aantal factoren, maar sommige dingen die je moet weten over WVU ... [+]

Forensische wetenschap programma van wisselende kwaliteit verschijnen bij veel instellingen. Hoe bepaal je wat goed voor u is? Waarom zou u WVU overwegen? Het is een individuele beslissing op basis van een groot aantal factoren, maar sommige dingen die je moet weten over WVU ... Geaccrediteerde programma's zoals de onze moeten strenge normen in onze lessen, structuur, faciliteiten, en de faculteit kwalificaties voldoen. Een diploma van een geaccrediteerde instelling een belangrijke plaats inneemt in de forensische wetenschap gemeenschap en dat zal steeds belangrijker worden naarmate het aantal forensische wetenschap afgestudeerden op de arbeidsmarkt. Ons programma is het naderen van de tien jaar oude merk en was één van de eerste geaccrediteerde programma's in de natie. We maken gebruik van full-time faculteit met echte forensische ervaring, professoren wiens enige taak is om hun kennis en ervaring doorgeven aan de volgende generatie van de forensische leiders. Al onze studenten vullen een strenge, 420 uur zomer stages op locaties zoals de Verenigde Staten Secret Service, de staat en lokale politie-instanties en laboratoria, en forensische laboratoria landelijk. Werken met studenten, organiseren we de stages, controleren op de vooruitgang, en te verzekeren dat de ervaring helpt u rijpen van een student om een ​​forensisch professional. Veel studenten hun eerste baan te krijgen dan ook tengevolge van hun stage, hetzij direct of indirect. Na het afstuderen van de Forensische en Investigative Science Program, zullen de studenten in staat om: Neem data gegenereerd tijdens een forensisch onderzoek en voor te bereiden voor berechting. Studenten moeten in staat... [-]

Videos

West Virginia University Engineering Students - Sample Return Robot Challenge - NASA’s Centennial Challenges