West Virginia University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

WVU is een familie van onderscheidende campussen verenigd door een enkele missie. Van het baanbrekende onderzoek van ons vlaggenschip in Morgantown tot het liberale kunstencentrum van WVU Potomac State in Keyser tot de technologie-intensieve programma's bij WVU Tech in Beckley - we maken gebruik van onze talenten en middelen om een ​​betere toekomst voor West-Virginia en de wereld te creëren .

Missie

Als West Virginia University verbinden de faculteit, het personeel en de studenten van de West Virginia University zich tot het creëren van een diverse en inclusieve cultuur die onderwijs, gezondheidszorg en welvaart voor iedereen bevordert door toegang en kansen te bieden; door hoogwaardig onderzoek te bevorderen; en door toonaangevende transformatie in West Virginia en de wereld door middel van lokale, staats- en mondiale betrokkenheid.

Visie

Als één West Virginia University zijn we doelbewust in onze studies en ons werk, zodat we kunnen samenwerken met onze gemeenschappen - zowel dichtbij als veraf - om de nodige en gewaardeerde oplossingen te brengen voor problemen uit het dagelijkse leven binnen de pijlers van onderwijs, gezondheidszorg en welvaart.

Campuslocaties en -faciliteiten

Het WVU-systeem is een familie van onderscheidende campussen verenigd door een enkele missie. Van het baanbrekende onderzoek van ons vlaggenschip in Morgantown (gerangschikt R1, de hoogste instelling voor onderzoeksinstellingen) tot de studentgerichte focus van WVU Potomac State College in Keyser tot de technologie-intensieve programma's aan het WVU Institute of Technology in Beckley - we maken gebruik van onze talenten en middelen om een ​​betere toekomst voor West-Virginia en de wereld te creëren.

Het WVU Institute of Technology in Beckley biedt meer dan 40 majors, waaronder een van de top 100 undergraduate engineering-programma's in het land, gerangschikt volgens US News

WVU Potomac State College in Keyser heeft een van de laagste collegegraden van alle vierjarige instellingen van het land. Met meer dan 50 majors combineert deze campus de persoonlijke aandacht van een klein college met de voordelen van een grote universiteit.

Het WVU-systeem omvat ook afdelingen van het Robert C. Byrd Health Sciences Center in Charleston en Martinsburg, evenals 10 experimentele boerderijen en vier bossen in de staat en WVU Jackson's Mill State 4-H Camp. Het WVU-systeem omvat 518 gebouwen op 15.880 hectare. De campus van Morgantown heeft 245 gebouwen (11 op het nationaal register van historische plaatsen) op 1892 hectare.

De WVU Morgantown-campus bevindt zich in een stad met de naam "No. 1 kleine stad in Amerika "door BizJournals.com vanwege zijn uitzonderlijke kwaliteit van leven. Morgantown, bevolking 30.855, werd ook beoordeeld als de negende beste universiteitsstad in Amerika door Business Insider en ligt op gemakkelijke reisafstand van Washington, DC, in het oosten, Pittsburgh, Pa., In het noorden, en Cleveland en Columbus, Ohio, om het noordwesten. Andere ranglijsten: Kiplinger.com omvatte Morgantown op hun lijst met 10 geweldige plaatsen om te leven; een van "Beste Sportsteden" door Sporting News; 5e "Best Small Metro" door Forbes; 12e overall "Hottest Small City" door Inc .; een van "50 slimste plekken om te wonen" door Kiplinger's; en het tweede klassement "Best College Town for Jobs" van Forbes.

Leven bij WVU

Je week heeft 168 uur. We maken de uren dat je niet in de klas bent net zo vol met ontdekkingen, groei en plezier.

behuizing

Onze woonhuizen en appartementencomplexen zijn veel meer dan een slaapplaats. Je zult studeren, ontspannen, creëren en dromen met gelijkgestemde vrienden.

Eetgelegenheden

Een goede maaltijd is altijd in de buurt. Eetplanningen worden op 26 locaties op de campus geaccepteerd, waaronder vier eetzalen en winkels zoals Chick-fil-A, Sbarro en Saikou Sushi. Bent u op zoek naar caloriearme of allergeenvrije opties? Wij hebben die ook.

Vervoer en parkeren

Onze elektrische verhuizer, de PRT, is de beste rit in de stad. Waar anders kun je gluren boven het verkeer in computergestuurde auto's terwijl je studeert voor je volgende les? Je student-ID geeft je gratis toegang tot de Mountain Line-bussen van PRT en Morgantown.

Studentenleven

We ondersteunen de studentgerichte leeromgeving van WVU. Van leuke activiteiten en serviceprojecten tot hulpmiddelen die u helpen bij het navigeren in het universitaire leven, wij helpen u graag verder.

bibliotheken

Pioniers zijn continenten overgestoken om de grote ontdekkingen van de mensheid na te streven. Met onze bibliotheken hoef je nauwelijks de straat over te steken voor de jouwe.

Technologie

Waar u ook gaat, wij houden u op de hoogte van de universitaire middelen en diensten die u nodig hebt.

Locaties

Morgantown

West Virginia University

Address
Morgantown
26506 Morgantown, West Virginia, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 304-293-0111

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Accreditaties

AACSB Accredited