Lees de Officiële Beschrijving

AACSB Accredited

WVU is een familie van onderscheidende campussen verenigd door een enkele missie. Van het baanbrekende onderzoek van ons vlaggenschip in Morgantown tot het liberale kunstencentrum van WVU Potomac State in Keyser tot de technologie-intensieve programma's bij WVU Tech in Beckley - we maken gebruik van onze talenten en middelen om een ​​betere toekomst voor West-Virginia en de wereld te creëren .

Missie

Als West Virginia University verbinden de faculteit, het personeel en de studenten van de West Virginia University zich tot het creëren van een diverse en inclusieve cultuur die onderwijs, gezondheidszorg en welvaart voor iedereen bevordert door toegang en kansen te bieden; door hoogwaardig onderzoek te bevorderen; en door toonaangevende transformatie in West Virginia en de wereld door middel van lokale, staats- en mondiale betrokkenheid.

Visie

Als één West Virginia University zijn we doelbewust in onze studies en ons werk, zodat we kunnen samenwerken met onze gemeenschappen - zowel dichtbij als veraf - om de nodige en gewaardeerde oplossingen te brengen voor problemen uit het dagelijkse leven binnen de pijlers van onderwijs, gezondheidszorg en welvaart.

Campuslocaties en -faciliteiten

Het WVU-systeem is een familie van onderscheidende campussen verenigd door een enkele missie. Van het baanbrekende onderzoek van ons vlaggenschip in Morgantown (gerangschikt R1, de hoogste instelling voor onderzoeksinstellingen) tot de studentgerichte focus van WVU Potomac State College in Keyser tot de technologie-intensieve programma's aan het WVU Institute of Technology in Beckley - we maken gebruik van onze talenten en middelen om een ​​betere toekomst voor West-Virginia en de wereld te creëren.

Het WVU Institute of Technology in Beckley biedt meer dan 40 majors, waaronder een van de top 100 undergraduate engineering-programma's in het land, gerangschikt volgens US News

WVU Potomac State College in Keyser heeft een van de laagste collegegraden van alle vierjarige instellingen van het land. Met meer dan 50 majors combineert deze campus de persoonlijke aandacht van een klein college met de voordelen van een grote universiteit.

Het WVU-systeem omvat ook afdelingen van het Robert C. Byrd Health Sciences Center in Charleston en Martinsburg, evenals 10 experimentele boerderijen en vier bossen in de staat en WVU Jackson's Mill State 4-H Camp. Het WVU-systeem omvat 518 gebouwen op 15.880 hectare. De campus van Morgantown heeft 245 gebouwen (11 op het nationaal register van historische plaatsen) op 1892 hectare.

De WVU Morgantown-campus bevindt zich in een stad met de naam "No. 1 kleine stad in Amerika "door BizJournals.com vanwege zijn uitzonderlijke kwaliteit van leven. Morgantown, bevolking 30.855, werd ook beoordeeld als de negende beste universiteitsstad in Amerika door Business Insider en ligt op gemakkelijke reisafstand van Washington, DC, in het oosten, Pittsburgh, Pa., In het noorden, en Cleveland en Columbus, Ohio, om het noordwesten. Andere ranglijsten: Kiplinger.com omvatte Morgantown op hun lijst met 10 geweldige plaatsen om te leven; een van "Beste Sportsteden" door Sporting News; 5e "Best Small Metro" door Forbes; 12e overall "Hottest Small City" door Inc .; een van "50 slimste plekken om te wonen" door Kiplinger's; en het tweede klassement "Best College Town for Jobs" van Forbes.

Leven bij WVU

Je week heeft 168 uur. We maken de uren dat je niet in de klas bent net zo vol met ontdekkingen, groei en plezier.

behuizing

Onze woonhuizen en appartementencomplexen zijn veel meer dan een slaapplaats. Je zult studeren, ontspannen, creëren en dromen met gelijkgestemde vrienden.

Eetgelegenheden

Een goede maaltijd is altijd in de buurt. Eetplanningen worden op 26 locaties op de campus geaccepteerd, waaronder vier eetzalen en winkels zoals Chick-fil-A, Sbarro en Saikou Sushi. Bent u op zoek naar caloriearme of allergeenvrije opties? Wij hebben die ook.

Vervoer en parkeren

Onze elektrische verhuizer, de PRT, is de beste rit in de stad. Waar anders kun je gluren boven het verkeer in computergestuurde auto's terwijl je studeert voor je volgende les? Je student-ID geeft je gratis toegang tot de Mountain Line-bussen van PRT en Morgantown.

Studentenleven

We ondersteunen de studentgerichte leeromgeving van WVU. Van leuke activiteiten en serviceprojecten tot hulpmiddelen die u helpen bij het navigeren in het universitaire leven, wij helpen u graag verder.

bibliotheken

Pioniers zijn continenten overgestoken om de grote ontdekkingen van de mensheid na te streven. Met onze bibliotheken hoef je nauwelijks de straat over te steken voor de jouwe.

Technologie

Waar u ook gaat, wij houden u op de hoogte van de universitaire middelen en diensten die u nodig hebt.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

BSc

West Virginia University

Met dit brede programma kun je expertise ontwikkelen op een gebied dat je interesseert en je voorbereiden op een succesvolle carrière onmiddellijk na het afstuderen. Je b ... [+]

Over

Met dit brede programma kun je expertise ontwikkelen op een gebied dat je interesseert en je voorbereiden op een succesvolle carrière onmiddellijk na het afstuderen. Je bent uitgerust om instapniveau managementposities in te nemen of je eigen onderneming te starten in een groot aantal landelijke, landgebonden, agrarische en / of voedselgerelateerde bedrijven.

Je kunt verwachten dat je een baan zult vinden bij de agribusiness - inclusief boomkwekerij- en landschapsarchitectuur - bedrijven of boerderijen, financiële instellingen en nationale en federale instanties die zich bezighouden met landgebruik, voedsel en landbouw.

Werkgelegenheid in deze gebieden vereist de essentiële componenten van deze major: een brede educatieve achtergrond gecombineerd met kennis van het beheren van op natuurlijke hulpbronnen gebaseerde bedrijven.... [-]

Verenigde Staten Morgantown
Augustus 2019
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
West Virginia University

Heeft u het moeilijk om slechts één bedrijfstak te kiezen? Met General Business kunt u kiezen uit veel verschillende loopbaantrajecten en uw curriculum aanpassen aan uw d ... [+]

Heeft u het moeilijk om slechts één bedrijfstak te kiezen? Met General Business kunt u kiezen uit veel verschillende loopbaantrajecten en uw curriculum aanpassen aan uw doelen.

In General Business krijgt u een algemeen inzicht in het bedrijfsleven en hoe organisaties werken.

General Business majors kiezen opleidingen op het hoogste niveau voor bedrijfsopleidingen van boekhoudkundige, economische, financiële, management-, marketing- en managementinformatiesystemen.

Wat maakt General Business bij WVU uniek?Academische flexibiliteit: bouw je eigen curriculum en kies vakken van alle 10 hogescholen van het College of Business and Economics.Accreditatie: Het College of Business and Economics is geaccrediteerd door AACSB.Financiële ondersteuning: het College van Bedrijf en Economie biedt op verdiensten gebaseerde en algemene beurzen.Go First: Small business plan-wedstrijden en andere programma's beschikbaar via het BrickStreet Center for Innovation and Entrepreneurship.Articulatieovereenkomsten overdragen... [-]
Verenigde Staten Morgantown
Augustus 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
West Virginia University

Civieltechnische omvatte historisch alle technische inspanningen die nodig zijn om de infrastructuur voor de samenleving te laten functioneren. Vanwege zijn oorsprong en ... [+]

Over

Civieltechnische omvatte historisch alle technische inspanningen die nodig zijn om de infrastructuur voor de samenleving te laten functioneren. Vanwege zijn oorsprong en geschiedenis, omvat civiele techniek nog steeds een breed scala van technologische gebieden. Deze omvatten:

BouwMilieu- en waterbronnenGeotechniekstructurenvervoer

Civiel ingenieurs werken met problemen die rechtstreeks van invloed zijn op de gezondheid en economische vitaliteit van mensen en gemeenschappen. Deze problemen omvatten afvalverwijdering, milieuverontreiniging, analyse en ontwerp van transportsystemen, ontwikkeling van waterbronnen, en het ontwerp, de bouw en het herstel van gebouwde faciliteiten zoals dammen, bruggen, gebouwen en snelwegen.... [-]

Verenigde Staten Morgantown
Augustus 2019
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
West Virginia University

Geologen kijken miljoenen jaren terug in het verleden, voeren experimenten uit in het heden en voorspellen wat de toekomst van de aarde zou kunnen zijn. Een interdiscipli ... [+]

Over

Geologen kijken miljoenen jaren terug in het verleden, voeren experimenten uit in het heden en voorspellen wat de toekomst van de aarde zou kunnen zijn. Een interdisciplinaire wetenschap die is gebaseerd op natuurkunde, scheikunde, biologie en meer. Geologie leidt u op om de natuurlijke hulpbronnen te bestuderen die onze levens vandaag vorm geven.

West Virginia is rijk aan unieke bronnen en ligt dicht bij het natuurlijke laboratorium van de Appalachen. Onze afdeling brengt studenten het veld in en werkt nauw samen met de energie- en milieu-industrie en met de geologische en economische enquête van West Virginia. Training in het veld en in het laboratorium met geavanceerde technologie bereidt u voor op een breed scala aan loopbanen of graduate studies.... [-]

Verenigde Staten Morgantown
Augustus 2019
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
West Virginia University

Industrial engineering is de discipline van engineering die zich bezighoudt met het ontwerpen, verbeteren en installeren van geïntegreerde systemen van mensen, materiaal, ... [+]

Aard van het programma

Industrial engineering is de discipline van engineering die zich bezighoudt met het ontwerpen, verbeteren en installeren van geïntegreerde systemen van mensen, materiaal, informatie, apparatuur en energie om prestaties, betrouwbaarheid, onderhoudbaarheid, planning en beheersing van de kosten te garanderen. Industrieel ingenieurs kijken naar het "grote beeld" van een operatie of systeem en overbruggen de kloof tussen management en operaties. Ze behandelen en motiveren mensen en bepalen welke hulpmiddelen moeten worden gebruikt en hoe ze moeten worden gebruikt. Industrieel ingenieurs gebruiken computers en geavanceerde software als hulpmiddelen om ingewikkelde problemen op te lossen om de prestaties van alle soorten complexe technologieën en systemen te ontwerpen, kwantificeren, voorspellen en evalueren.... [-]

Verenigde Staten Morgantown
Augustus 2019
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
West Virginia University

Werktuigbouwkunde is een brede technische discipline. Het integreert kennis van de natuurwetenschappen en wiskunde voor het ontwerp, de constructie en de fabricage, teste ... [+]

Over

Werktuigbouwkunde is een brede technische discipline. Het integreert kennis van de natuurwetenschappen en wiskunde voor het ontwerp, de constructie en de fabricage, testen, analyse, gebruik en werking van een apparaat, structuur, een machine, een proces of een systeem ten dienste van de mensheid. De ontwikkeling ervan loopt parallel met de groei van de industrie. De moderne maatschappij heeft mechanische ingenieurs nodig die een brede en diepgaande opleiding hebben genoten in de grondbeginselen van engineering en aanverwante wetenschappen en die veelzijdigheid hebben ontwikkeld in het analyseren en oplossen van complexe problemen. De werktuigbouwkundige moet niet alleen beschikken over een hoog niveau van professionele expertise, maar ook een waardering hebben voor de impact van technische oplossingen in een maatschappelijke context, inclusief ethische en economische overwegingen.... [-]

Verenigde Staten Morgantown
Augustus 2019
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Bachelor

West Virginia University

Biologie majors bestuderen levende organismen en de processen van het leven. Kies uit vier aandachtsgebieden om je studie te focussen: cellulaire en moleculaire biologie, ... [+]

Over

Wanneer je biologie onderzoekt, begin je de buitengewone aard van de wereld te begrijpen - van genen tot ecosystemen, moleculen en cellen, structuur en functie, organismen en hun omgeving.

Door middel van diepgaande instructie op het snijvlak van onze discipline, hands-on onderzoek uitgevoerd met bekroonde faculteit en ervaring met de volgende generatie middelen en apparatuur, leren biologie majors bij WVU leren stellen, experimenteren en innoveren. We bieden alle kansen van een grote universiteit met een klein collegegevoel.

Als een belangrijke biologie, kunnen uw carrièredoelen biologisch onderzoek, medische school, farmacie, bedrijf of onderwijs omvatten. Studenten die geïnteresseerd zijn in gezondheidsberoepen hebben ook toegang tot aanvullende informatie en advies via het Pre-Health Advising and Professional Development Office.... [-]

Verenigde Staten Morgantown
Augustus 2019
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
West Virginia University

Financiën majors nemen een 37-credit-uur core business curriculum dat is gemodelleerd naar de onderlinge relaties tussen de functionele gebieden van het bedrijfsleven als ... [+]

Over

Financiën is de studie van het creëren en beheren van rijkdom. Een Finance-manager leert hoe hij activa en risico's moet evalueren en beheersen om de waarde voor eigenaren of begunstigden te maximaliseren. Dit omvat dagelijkse activiteiten zoals het verzamelen / betalen van geld en de interactie met banken en andere financiële instellingen. Het gaat ook om langetermijnplanning over wat gebouwen en apparatuur om te kopen, welke aandelen moeten worden gekocht of uitgegeven, hoe dividenden en rente moeten worden beheerd, met behulp van verzekeringen om activa te beschermen en om nieuwe financiële instrumenten of diensten te ontwikkelen. Financierings majors zijn voorbereid op een carrière aan beide kanten van het bureau: als verkopers of kopers van investeringen; als kredietzoekers of kredietverstrekkers; en als leveranciers of ontvangers van verzekeringsdiensten.... [-]

Verenigde Staten Morgantown
Augustus 2019
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
West Virginia University
Address
Morgantown
26506 Morgantown, West Virginia, Verenigde Staten
Website
Telefoonnr.
+1 304-293-0111