Wheaton College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Wat is er zo speciaal aan Wheaton College? Blij dat je vroeg.

Ideaal gelegen in Norton, Massachusetts, tussen Boston en Providence, RI, onze residentiële campus is een van de mooiste in New England. Aankomende studenten en bezoekers zeggen vaak onze campus heeft een zeer ontspannen sfeer. Het is geen wonder dat maken we er een gezellige community. Met een 11: 1 student-faculteit verhouding, studenten kennen hun professoren als leraren, adviseurs en vaak als vrienden. De campus is altijd bruist van energie. Het hele jaar door leuke activiteiten, feesten en academische evenementen houden mensen bezig en aangesloten. Wheaton biedt een persoonlijke academische ervaring leidt tot een Bachelor of Arts graad, met 47 majors en 59 minderjarigen. Alle studenten nemen aangesloten cursussen die interdisciplinair werk. Onze studenten hebben een reputatie voor academische uitmuntendheid. Sinds 2000 hebben Wheaton studenten 201 prestigieuze beurs awards, waaronder 3 rhodesbeurs gewonnen. Onze benadering van het onderwijs is inclusief en gediversifieerd, met de nadruk een echte multiculturele gemeenschap. reputatie van Wheaton is direct verbonden met onze baanbrekende geschiedenis en toegewijde leiderschap.

De Nationale Vereniging van Collegiale Bestuur van Atletiek (NACDA) gelederen atletische programma Wheaton's in de top 20 procent van het land. De NCAA Division III atletiek, intramurale en club sport en recreatie programma's zijn een belangrijke bijdrage aan de campus leven en Wheaton's uitmuntendheid. In de afgelopen jaren heeft Wheaton een toezegging om zich te concentreren op duurzaamheidsaspecten, en buiten de campus gemaakt. Een nieuwe appelboomgaard zal een duurzame erfenis verlaten voor vele jaren te komen.

Wheaton College is vastbesloten om de beginselen van gelijke kansen in de toelating van studenten, de educatieve programma's en de werkgelegenheid.

Geschiedenis en Missie

Wheaton werd opgericht in 1834 als een vrouwelijke seminarie en gecharterd als een vier jaar liberal arts college in 1912. Het college werd coeducational in 1988, en het hoofdstuk Phi Beta Kappa is opgericht in 1932. Op 15 juli 2014, Dennis M. Hanno werd Wheaton achtste president.

Doorheen de geschiedenis, onze reputatie voor academische uitmuntendheid is een direct gevolg van baanbrekende leiderschap. Vandaag, we delen met vorige generaties de rijke academische traditie van de Liberal Arts and Sciences. Op hetzelfde moment, we profiteren van een groot aantal curriculaire initiatieven begonnen in de afgelopen twee decennia nieuwe programma's die ons helpen ideeën en concepten over academische disciplines te verkennen, koppelen academische studie met het leren buiten de klas, waarderen diversiteit in al zijn vormen, en zien onszelf als actieve leden van een wereldwijde gemeenschap.

Officiële Mission Statement: Wheaton College biedt een transformatieve liberal arts onderwijs voor intellectueel nieuwsgierig studenten in een gezamenlijke, academisch levendige woonwijk met een gevarieerde wereld waardeert.

leiderschap

Bij Wheaton, richten we al onze energie op een ding te doen ongelooflijk goed: kansen creëren voor onze studenten om te leren, lood en te bereiken. Onze onderscheidende zeven vrije kunsten combineert strenge academische studie met real-world ervaring. Bijna iedere student (96 procent) zal ten minste een stage of een andere ervaringsleren project te voltooien voordat ze afstuderen.

De kracht van het college begint met de faculteit: gerenommeerde onderzoekers, geleerden en kunstenaars, evenals toegewijde docenten en mentoren. Hun inzet voor het onderwijs blijkt uit de manier waarop docenten nauw samenwerken met studenten buiten het klaslokaal, op projecten die theorie te zetten in actie.

De waarde van wat we doen is terug te vinden in onze welverdiende reputatie voor de prestaties van leerlingen. Sinds 2000 hebben meer dan 180 studenten Wheaton prestigieuze internationale beurzen, zoals de Rhodes, Marshall en Fulbright prijzen gewonnen. Gedurende acht opeenvolgende jaren, heeft het college in de top 10 liberal arts colleges in de natie in de voorbereiding van Fulbright Scholars.

Onze residentiële campus gonst van de activiteiten, ook. We organiseren een bezoek aan kunstenaars, musici, schrijvers, wetenschappers en publieke intellectuelen elk semester, in aanvulling op de evenementen met onze studenten en docenten. Daarnaast veld we 21 NCAA atletische teams, gastheer meer dan 100 student-run clubs en bieden een volledig intramurale sportprogramma.

Kortom, Wheaton is een zeer dynamisch en vriendelijke plek. Mijn deur staat altijd voor u open. Gelieve te bezoeken vaak!

Best, Dennis Hanno

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Bachelors »

Programma's

Deze school biedt ook:

Bachelor

Bachelor In Business

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Norton

Onze programma's in business en management zijn een uitnodiging om opnieuw na te denken het bedrijfsleven, het beheer en het onderwijs. Wij bieden een grote en een kleine die u vragen te gaan dan de basisprincipes van finance, accounting en marketing met de breedte en diepte van de vrije kunsten. In Wheaton's Business and Management Program, zal je zaken leren en ook daadwerkelijk toe te passen wat je leert. [+]

Dit is niet business as usual. Onze programma's in business en management zijn een uitnodiging om opnieuw na te denken het bedrijfsleven, het beheer en het onderwijs. Wij bieden een grote en een kleine die u vragen te gaan dan de basisprincipes van finance, accounting en marketing met de breedte en diepte van de vrije kunsten. In Wheaton's Business and Management Program, Zult u zaken te leren en ook daadwerkelijk toe te passen wat je leert. Door onze concentratie, zult u uw studies richten zich in een gebied van belang. Ontdek het internationale bedrijfsleven. Denk aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Onderzoek de integratie van zakelijke praktijken in de non-profit organisaties. De balans van de eisen van de huidige markt en de behoefte aan een duurzame toekomst. Boren in de opkomende gebied van data-analyse en nieuwe media communicatie. En om het allemaal in elkaar gezet, vindt u ook klassikale leren van toepassing zijn op de werkplek door middel van real consulting projecten met for-profit en non-profit organisaties, en stages. Een goedgekeurde Stage ervaring is een vereiste van elke Business and Management Major - hoewel veel studenten voeren meerdere stages, terwijl op de universiteit. Career Services bij het Filene Center kan u helpen om verbinding te maken met stages en vacatures. Groot De business en management belangrijke omvat tien kerncursussen plus een drie-gangen concentratie en pre-goedgekeurde stage om studenten te voorzien van een goed begrip van de belangrijkste gebieden van het veld, evenals de vaardigheden om wetenschappelijke kennis toe te passen in real-world-instellingen.... [-]

Bachelor In De Biologie

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Norton

De belangen van de biologie faculteit bestrijken een breed scala van sub disciplines binnen het veld, waaronder biochemie, biomechanica, plantkunde, behoud biologie, celbiologie, ontwikkelingsbiologie, ecologie, evolutie, genetica, ongewervelde zoölogie, mariene biologie, moleculaire biologie, ornithologie, parasitologie , fysiologie, en symbiose. [+]

Studenten die geïnteresseerd zijn in de biologische wetenschappen afstudeerrichting Biologie, biochemie, biomechanica, Bio-informatica, Environmental Science of Neuroscience. De belangen van de biologie faculteit bestrijken een breed scala van sub disciplines binnen het veld, waaronder biochemie, biomechanica, plantkunde, behoud biologie, celbiologie, ontwikkelingsbiologie, ecologie, evolutie, genetica, ongewervelde zoölogie, mariene biologie, moleculaire biologie, ornithologie, parasitologie , fysiologie, en symbiose. Leren Doelen en resultaten voor de Biologie Major De Biology afdeling is trots op de betrokkenheid van studenten in het wetenschappelijk onderzoek, hetzij door middel van onderzoekend laboratorium activiteiten, onafhankelijk onderzoek projecten in het kader van 200 of 300-level cursussen, onafhankelijk onderzoek in onderzoekslaboratorium een ​​faculteit lid, of senior eert thesis projecten. Biologie majors leren en te oefenen hypothese ontwikkeling, experimenteel ontwerp, en de presentatie van gegevens en analyse. Ze leren ook om de primaire literatuur te gebruiken om onderzoek en de resultaten te plaatsen in de juiste context. Na Wheaton veel afgestudeerden zich inschrijven in Masters of Ph.D. programma's of ga naar de medische, tandheelkundige, optometrie, of veterinaire school. Afgestudeerden hun loopbaan op gebieden als biotechnologie, behoud biologie, milieu-educatie, en de geneeskunde. Onderzoek In de Biology afdeling in Wheaton, worden de studenten op alle niveaus aangemoedigd betrokken te raken bij actief onderzoek te krijgen. Studenten hebben mogelijkheden om nauw samen te werken met de faculteit experts voor academische krediet in diverse gebieden van de biologie van het milieu tot organismal om cellulair en moleculair niveau. Met hun faculteit mentoren, studenten ontdekkingen op gebieden die van belang zijn voor hen en de kans krijgen... [-]

Bachelor In De Film En Nieuwe Media Studies

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Norton

FNMS introduceert studenten tot de theoretische, historische, esthetische, globale en technologische dimensies van de cinema en digitale media. Dergelijke media informeren niet alleen hoe we begrijpen en waarderen vertegenwoordiging, maar hoe we begrijpen en waarderen de ideeën, volkeren, plaatsen en culturen die we zien vertegenwoordigd. [+]

Wheaton is verheugd te kunnen aankondigen haar nieuwe interdisciplinaire programma in Film & New Media Studies. FNMS introduceert studenten tot de theoretische, historische, esthetische, globale en technologische dimensies van de cinema en digitale media. Dergelijke media informeren niet alleen hoe we begrijpen en waarderen vertegenwoordiging, maar hoe we begrijpen en waarderen de ideeën, volkeren, plaatsen en culturen die we zien vertegenwoordigd. Informatie- en communicatietechnologie en media omvatten een steeds prominenter aspect van het dagelijks leven, hun sociale, psychologische, culturele, politieke, economische en milieu-impact wordt steeds gevolgschade. Zo doet ook de noodzaak om te identificeren, te studeren en op verantwoorde wijze een bijdrage leveren aan die van invloed zijn. De Film en Nieuwe Media Studies belangrijke is ontworpen tegelijk intellectueel samenhangende maar toch zeer flexibel te zijn. Meerdere paden door de grote zorgen ervoor dat in aanvulling op het ontwikkelen van competenties in kerngebieden, studenten kunnen, in overleg met de studieadviseur, het plannen van een opleiding die hen zal helpen identificeren en hun doelen te bereiken, zowel terwijl Wheaton en in hun post-afstuderen bezigheden. Ontworpen in de vrije kunsten traditie en voor de 21e eeuw, Wheaton's Film & Nieuwe Media Studies programma benadrukt ... Het ontwikkelen van vaardigheden, kennis en geletterdheid dat zal helpen realiseren academische en professionele succes; Inzicht in het verleden, die deelnemen aan het heden en de toekomst voorbereiden; Kritisch denken, computationele denken en creatieve innovatie; De integratie van het curriculum en co-curriculaire leerervaringen; Project- en-deelname op basis van leren; Doordachte betrokkenheid bij een brede waaier van meningen,... [-]

Bachelor In De Informatica

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Norton

Wij houden ervan om te creëren, te bouwen, te maken. Software ja, maar denk ook ingebedde apparaten, 3D-printers, laser cutter, en uw volgende creatie. [Nieuw materieel te komen bevat een CNC molen en programmeerbare weefgetouw] studenten, medewerkers en docenten toe en je krijgt een beeld van onze lerende gemeenschap. [+]

... Het verplaatsen van een intellectueel nieuwsgierig student een schepper en maker Wij houden ervan om te creëren, te bouwen, te maken. Software ja, maar denk ook ingebedde apparaten, 3D-printers, laser cutter, en uw volgende creatie. [Nieuw materieel te komen bevat een CNC molen en programmeerbare weefgetouw] studenten, medewerkers en docenten toe en je krijgt een beeld van onze lerende gemeenschap. Neem computer science grote Zevi Rubin '16. Zevi is bezig met het ontwerpen en afdrukken van onderdelen voor kleine drones en het nemen van wilde beeldmateriaal met behulp van enkele van zijn grotere drones. Dit is onderdeel van de nieuwe maker beweging. Kom bij ons. belangrijke eisen De belangrijkste in de informatica bestaat uit een minimum van 12 cursussen: zeven kern informatica cursussen, plus twee wiskunde cursussen, een senior seminar en twee keuzevakken op of boven het 200-niveau. Voor de studenten die plaatsen uit de inleidende cursus (sen), de aanvullende cursus (sen) die nodig is om de minimale eis zal worden bepaald in overleg met de afdeling voldoen. Cursussen gebruikt om de belangrijkste eisen voldoen, kunnen niet worden genomen op een pass / fail basis. Tot grote in de informatica, het departement raadt studenten te bereiken op zijn minst een C + gemiddeld in de eerste twee informatica cursussen en dat de eerste twee wiskunde cursussen worden afgerond tegen het tweede jaar. [-]

Bachelor In De Neurowetenschappen

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Norton

Neuroscience, de studie van het zenuwstelsel, bevordert het begrip van de biologische basis van het denken, emoties en gedrag. [+]

Aan de hersenen begrijpen gedrag begrijpen. neurowetenschappenDe studie van het zenuwstelsel, bevordert het begrip van de biologische basis van het denken, emoties en gedrag. Neurowetenschappen omvat de studie van de ontwikkeling van de hersenen, sensatie en perceptie, leren en geheugen, beweging, slaap, stress, veroudering, neurologische en psychiatrische stoornissen, moleculen, cellen en genen die verantwoordelijk zijn voor het zenuwstelsel functioneren. Neurowetenschappers gebruik van een breed scala aan instrumenten en benaderingen om moleculen, zenuwcellen, neurale netwerken, systemen in de hersenen en gedrag te onderzoeken. Uit deze studies, leren ze hoe het zenuwstelsel zich ontwikkelt en functioneert normaal en wat er mis gaat in neurologische aandoeningen. Groot neurowetenschappen is een interdisciplinair vakgebied dat biologie, psychologie en chemie combineert onderzoeken hoe het zenuwstelsel genereert complexe ervaring en het gedrag van mensen en andere dieren, terwijl op zijn beurt wordt gevormd door ingrijping van het organisme met de omgeving. Tekening zwaarst op het aanbod van zijn huis afdelingen van de psychologie en biologie, maar met aanvullende cursussen in de scheikunde, wiskunde en informatica, de neurowetenschappen grote aanbod een uitstekende voorbereiding voor post-graduate onderwijs en loopbaan in het interdisciplinaire gebied van de neurowetenschappen. belangrijke eisen De belangrijkste bestaat uit ten minste 14 vakken, waarvan 4 moet op de 300-niveau of hoger, met inbegrip van de Senior Seminar in Neuroscience. [-]

Bachelor In De Politieke Wetenschappen

Campus Voltijd 10 semesters September 2018 Verenigde Staten Norton

De belangrijkste politieke wetenschappen bestaat uit tien-semester cursussen, waaronder vier kern cursussen en een cursus van elk van de vier regio groeperingen. Ten minste drie van de tien vakken moeten worden op het niveau van 300 of hoger. [+]

belangrijke eisen De belangrijkste politieke wetenschappen bestaat uit tien-semester cursussen, waaronder vier kern cursussen en een cursus van elk van de vier regio groeperingen. Ten minste drie van de tien vakken moeten worden op het niveau van 300 of hoger. Majors moeten voltooien POLS 200 vóór hun laatste jaar en worden aangemoedigd om wiskunde 141 te nemen voor hun wiskunde eis. Elke student kan een belangrijke individuele programma voor te stellen ter overweging door hele faculteit van de afdeling. De afdeling verwelkomt individuele onderzoek van de kant van de majors. Leerresultaten Civic Opleiding: Afstudeerders die kunnen bevoegde burgers in staat te begrijpen de binnenlandse en buitenlandse kwesties, de evaluatie van beleidsvoorstellen, en het maken van goed opgeleide keuzes bij de verkiezingen en andere vormen van deelname aan het politieke leven. Kritisch denken: Afstudeerders die in staat zijn te lezen uitdagende materiaal kritisch door het identificeren van argumenten, het begrijpen van onderzoeksmethoden, het evalueren van bewijs en de beoordeling of vermeld conclusies zijn gebaseerd op bewijs of ideologie. Schrijven is duidelijk en overtuigend: Afstudeerders wiens schriftelijk aantoont geluid grammatica en zinsbouw, wiens schrijven weerspiegelt hun vermogen om zich te organiseren en maken ruzie en ondersteunen met bewijs; die begrijpen van de verschillende verwachtingen voor formele en informele schrijven, die materiaal duidelijk en beknopt kunt synthetiseren en schrijf overtuigend en elegant wanneer zij worden opgeroepen om dat te doen. Mondelinge communicatie: Afstudeerders die in staat van spreken in volledige zinnen bij de uitoefening van aangezicht tot communicatie met anderen geconfronteerd zijn; die... [-]

Bachelor In De Psychologie

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Norton

Psychologie is zowel een toegepast en academische veld dat menselijke gedachten, gevoelens en handelingen, alsmede het gedrag van dieren bestudeert. De afdeling Psychologie is toegewijd aan het ondersteunen van het college opdracht van het onderwijs rond, ras, etnische afkomst, geslacht, seksuele geaardheid, en andere categorieën als ze betrekking hebben op het menselijk gedrag en de werking. [+]

psychologie is zowel een toegepast en academische veld dat menselijke gedachten, gevoelens en handelingen, alsmede het gedrag van dieren bestudeert. De Psychologie Afdeling zet zich in voor de ondersteuning van het college opdracht van het onderwijs rond, ras, etnische afkomst, geslacht, seksuele geaardheid, en andere categorieën als ze betrekking hebben op het menselijk gedrag en de werking. De moderne psychologie is breed en divers, zowel qua onderwerpen en methoden. De faculteit en het cursusaanbod in afdeling Psychologie Wheaton weerspiegelen die breedte en diversiteit. Wij bieden cursussen in het gedrag van dieren, cognitie, ontwikkelingspsychologie, persoonlijkheid, sociale psychologie, neurowetenschappen, gezondheid, forensische, klinische en multiculturele psychologie. Studenten kunnen cursussen in zowel kwantitatieve als kwalitatieve onderzoeksmethoden te nemen. Psychologie is interdisciplinair van aard. De afdeling Psychologie aan Wheaton heeft verbindingen met de natuurwetenschappen, de geesteswetenschappen, en andere sociale wetenschappen. De afdeling Psychologie heeft een aantal ervaringsgerichte mogelijkheden voor onze studenten in het veld practicum en stagemogelijkheden. Studenten kunnen samenwerken met de faculteit op onderzoek in de psychologie laboratoria. Studenten die grote in de psychologie werken in een breed scala van instellingen zoals scholen, maatschappelijke dienstverlening organisaties, onderzoekslaboratoria, en bedrijven. Ze kunnen een carrière in marketing, human resources, biomedisch onderzoek, strafrechtelijke en geestelijke gezondheid. Leerresultaten 1. Psychologie majors zal een historisch-kritisch perspectief op de fundamentele concepten van de psychologie als wetenschap met inbegrip van de overeenkomsten en de verschillen ten opzichte van andere wetenschappen. 2. Psychologie majors zullen bekend zijn met en hebben een basiskennis die hen in staat stellen om deze verschillende onderzoeksmethoden op... [-]

Bachelor In Economie

Campus of Online Voltijd September 2018 Verenigde Staten Norton

Economie biedt een kader voor het beantwoorden van vragen die zijn toegespitst op vraagstukken van de productie en distributie. Het voorziet in een manier voor ons om de gevolgen van de vele belangrijke gebeurtenissen dagelijks gemeld door de media te begrijpen. [+]

economie biedt een kader voor het beantwoorden van vragen die zijn toegespitst op vraagstukken van de productie en distributie. Het voorziet in een manier voor ons om de gevolgen van de vele belangrijke gebeurtenissen dagelijks gemeld door de media te begrijpen. Bij het bestuderen van de economie je je woord en geschrift vaardigheden aan te scherpen; ervaring in het oplossen van problemen te krijgen; en leren hoe te sorteren en analyseren van de chaos van verwarrende gegevens die de complexe mondiale economie genereert. U vindt een aantal van de nieuwste computer-technologie te gebruiken, niet alleen om te verzamelen, maar ook om informatie te analyseren. U krijgt de gelegenheid om te onderzoeken hoe de wereldwijde economische krachten invloed op je leven en je carrière opties, en hoe deze krachten omgaan met sociale structuren en culturele normen voor mannen en vrouwen verschillend beïnvloeden. Je zult een waardevolle perspectief om u te helpen te leren van je werk en stage ervaringen op te doen. De vaardigheden die je ontwikkelt studie economie bereidt je voor op een groot aantal verschillende carrières uit het bedrijfsleven, de overheid, de financiering, de sector not-for-profit. Studie economie in een vrije kunsten instelling biedt u de flexibiliteit die nodig is om succesvol te zijn in de onzekere en snel veranderende wereld van morgen. Het bereidt je voor op een actieve en kritische lid van de maatschappij die kunnen bijdragen aan onze natie welzijn te worden. De faculteit van de afdeling Economische Zaken kijken ernaar uit om samen met u... [-]

Bachelor In Het Engels Literatuur

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Norton

De afdeling Engels biedt twee bacheloropleidingen: een AB-programma in het Engels en een andere in Creatief Schrijven en letterkunde. [+]

De Engelse afdeling biedt opleidingen twee bacheloropleidingen: AB programma in het Engels en een andere in Creatief Schrijven en letterkunde. De Engels grote beroep op studenten die geïnteresseerd zijn om de literatuur, cultuur, kritiek en theorie te studeren, terwijl de Creatief schrijven en literatuur belangrijke trekt studenten die genieten van het lezen en analyseren van literatuur en, belangrijker nog, het schrijven van originele werken van fictie, poëzie en toneelliteratuur. Alle leden van de afdeling te leren Eerste jaar Schrijven. Daarnaast is de directeur van het College Schrijven, evenals de coördinatoren van de Film en Nieuwe Media Studies tussen afdelingen de belangrijkste leden van de afdeling, die cursussen in de film, nieuwe media, en professioneel schrijven bieden. Kleine klassen bevorderen van een interactieve leeromgeving in het Engels afdeling, waarin studenten aanmoedigt om hun ideeën en inzichten met elkaar te delen. Een verscheidenheid van didactische methoden kan de faculteit meerdere leerstijlen aan te pakken, en studenten in het departement vormen vaak langdurige professionele relaties met de faculteit leden. Deze relaties leiden vaak tot collaboratief onderzoek, onafhankelijke projecten en andere mogelijkheden voor studenten om ervaring op te doen en relaties buiten het klaslokaal te bouwen. Majors Bij Wheaton, heb je veel mogelijkheden om grote in Engels. Cursusaanbod in samenstelling / retorica, literatuur, theorie, film studies en creatief schrijven werk in overleg om u te helpen verdiepen en uitbreiden van uw intellectuele en creatieve bezigheden. De Creatief schrijven en literatuur belangrijke bestaat uit een brede selectie van cursussen in de poëzie schrijven, het schrijven... [-]

Bachelor In International Relations

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Norton

De Internationale Betrekkingen belangrijkste combineert cursussen uit verschillende afdelingen en uitdagingen studenten om een ​​brede kennis van internationale vraagstukken van economische, politieke en historische perspectieven te ontwikkelen. [+]

De Internationale Betrekkingen belangrijke combineert cursussen uit verschillende afdelingen en uitdagingen studenten om een ​​brede kennis van internationale vraagstukken van economische, politieke en historische perspectieven te ontwikkelen. De toenemende globalisering vereist dat individuen ontwikkelen van een bewustzijn en de appreciatie van de transnationale en internationale verbindingen tussen landen, economieën en volkeren. De belangrijkste in de internationale betrekkingen biedt de basis analytische en communicatieve instrumenten en de concepten die nodig zijn om deze doelstellingen te vergemakkelijken. Studenten het invullen van de belangrijkste in de internationale betrekkingen zal klaar zijn om graduate school te gaan in de internationale betrekkingen of aanverwante gebieden, en aan een loopbaan in veel verschillende gebieden te beginnen. belangrijke eisen De belangrijkste in de internationale betrekkingen bestaat uit 10 cursussen, plus competentie op het intermediaire niveau in een moderne vreemde taal. De belangrijkste omvat vijf kern cursussen, ten minste vier cursussen in een geografisch gebied concentratie en ten minste één toegepast onderwerpen natuurlijk. programma elke major moet zorgvuldig worden gebouwd met de coördinator. Studenten die van plan zijn afstuderen in de internationale betrekkingen te doen moet een aanzienlijke vaardigheid te ontwikkelen in een vreemde taal. Studenten worden ook aangemoedigd om het onderzoek en de analytische vaardigheden die geschikt is voor de grote door het nemen van ofwel een onderzoeksmethoden cursus in de politieke wetenschappen en geschiedenis of een analyse cursus in de economie te ontwikkelen. Studenten moeten MATH 141 duren voor de kwantitatieve analyse eis. Leerresultaten Afgestudeerden met een grote in zal International Relations: Ontwikkelen en demonstreren van... [-]

Videos

Wheaton College - Massachusetts