Wilson College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Wilson College is een top liberal arts college met strenge academische programma's en nog veel meer.

Een strenge academische programma met een ongelooflijke toegang tot hoogleraren is een kenmerk van Wilson College is sinds haar oprichting in 1869. Een collaboratieve omgeving, een 10: 1 student-to-faculteit ratio en professoren die zijn gewijd aan de begeleiding van studenten, zowel in als buiten de klas creëren een educatieve ervaring die is gericht op de individuele student.

Wilson verbindt carrière-georiënteerde programma's met een brede liberal arts onderwijs dat leert studenten om kritisch te denken en te communiceren met vertrouwen-essentiële vaardigheden voor een succesvolle carrière. Deze aanpak is duidelijk in al Wilson's degree programma-bachelor-, master en volwassen graad.

Geworteld in meer dan 140 jaar een vooruitstrevende traditie, heeft het college altijd een leider. Uit een baanbrekend woonprogramma voor alleenstaande ouders met kinderen en de oprichting van het Center for Sustainable Living 20 jaar geleden om het initiëren van een USDA gecertificeerde-biologische boerderij aan het voortouw op de betaalbaarheid in het hoger onderwijs met een eerste-van-zijn-soort student schuld inkoopprogramma, Wilson blijft een trendsetter te zijn.

Student ervaringen binnen en buiten het klaslokaal worden beïnvloed door de Wilson Honor Principe, welke kwaliteiten van persoonlijke verantwoordelijkheid en integriteit bevordert. College is een transformatieve tijd en Wilson is toegewijd aan het opleiden van de hele student: geest, lichaam en geest.

Onze Campus

Gelegen in Chambersburg, Pennsylvania, campus Wilson College heeft gracieuze gazons, volwassen bomen en glooiende heuvels. De prachtige 300-acre campus is op het nationaal register van historische plaatsen als een historische wijk en de Conococheague Creek loopt door het.

Zes gebouwen dienen als studentenhuisvesting en er zijn diverse faciliteiten voor atletiek en hippische wedstrijden, waaronder drie sportvelden (hockey, voetbal en softbal), tennisbanen, een fitnessruimte en een aparte praktijk faciliteit voor gymnastiek. Een fitnesscentrum is gehuisvest in Lenfest Commons, samen met een dansstudio. Studenten hebben toegang tot een nabijgelegen zwembad. De Penn Hall Equestrian Center heeft drie 24-kraam schuren; twee overdekte arena's en een openlucht arena; cross-country jump cursus en turn-out velden. Het college biedt ook complete-paarden vergemakkelijkt therapeutische faciliteiten en apparatuur.

Daarnaast Wilson College heeft een biologische boerderij-het hart van de Fulton Center for Sustainable Woon die het mogelijk maakt een breed scala van mogelijkheden om te leren over de aanpak van duurzaam leven. In januari 2009 heeft het College opende de nieuwe $ 25.000.000 Harry R. Brooks Complex voor Natuurwetenschappen, Wiskunde en Technologie, de eerste Gold-LEED-gecertificeerde gebouw in de omgeving.

De Harry R. Brooks Complex voor Natuurwetenschappen, Wiskunde en Technologie

Met state-of-the-art klaslokaal, laboratorium en technische ruimtes, de Harry R. Brooks Complex voor Natuurwetenschappen, Wiskunde en Techniek staat voor een visie op de toekomst van de vrije kunsten en wetenschappen aan Wilson College. Overspoeld met natuurlijk licht en gevuld met geavanceerde technologie en apparatuur, het gebouw biedt ruimtes die onderwijzen en leren, en de praktijk van de wetenschap op het undergraduate niveau te verbeteren. Het gebouw heeft de campus getransformeerd en verandert het leven van onze studenten en docenten. Wij nodigen u uit om meer over te leren op deze pagina's, of bezoek de campus en een rondleiding. Stel je de toekomst van de wetenschap bij Wilson College en samen met ons in deze belangrijke educatieve missie.

Missie en Waarden Wilson College is een onafhankelijk liberal arts instelling opgericht in 1869. Wilson is gewijd aan de voorbereiding van mannen en vrouwen voor een succesvolle carrière door middel van undergraduate, graduate en volwassen opleidingen. Geleid door de Honor Principe en onderscheidt zich door een verbintenis tot transformatieve groei student, Wilson College bereidt al haar afgestudeerden voor het vervullen van leven en beroepen, ethisch leiderschap en humane beheer van onze gemeenschappen en onze wereld.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BA's » Bekijk BSc's » Bekijk Bachelors » Bekijk BScs »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

Bachelor Of Arts In De Filosofie

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Chambersburg

Een diploma in de filosofie van Wilson College zullen de studenten met de logica, ethiek en kritisch denken vaardigheden die nodig zijn om professionele loopbaan in de wet, de overheid, het bedrijfsleven, de wetenschap en meer na te streven uit te rusten. [+]

Het verkennen van de realiteit en de wereld zoals wij die kennen Van Aristoteles tot Kant, en overal in tussen, de zoektocht naar kennis over onze wereld, de realiteit en de algemene menselijke ervaring is gegaan op voor duizenden jaren. Een diploma in de filosofie van Wilson College zullen de studenten met de logica, ethiek en kritisch denken vaardigheden die nodig zijn om professionele loopbaan in de wet, de overheid, het bedrijfsleven, de wetenschap en meer na te streven uit te rusten. Filosofie studenten zullen zaken als hoe je een vervullend leven, de rechten van de dieren en de natuur, en de grenzen van de menselijke vrijheid en kennis te leiden overwegen. Gemakkelijk gekoppeld aan een primaire major in een ander gebied, zoals religieuze studies, sociologie of literatuur, de filosofie grote biedt een open omgeving voor de dialoog rond de figuren en teksten die het menselijk denken hebben gevormd door de tijd. Filosofie cursus tracks filosofie belangrijke filosofie minor Interdisciplinair minor in de ethiek (religieuze studies / filosofie) Aanbevolen Course Liefde en vriendschap: Wat is het verschil tussen romantiek en vriendschap? Hoe kunnen we begrijpen van de spanningen tussen liefdevolle bijzonder anderen, zoals onze familieleden, en de morele vraag aan alle anderen liefhebben zoals we onszelf liefhebben? Join Professor John Elia voor deze zomer ik Online cursus waarmee je bekend bent met concurrerende accounts van liefde en vriendschap zal worden, en analyseren van culturele uitingen van liefde en vriendschap in de kunsten, wetenschappen en media. cursus Eisen PHI 120: Wereld... [-]

BSc

Bachelor Of Science In De Biologie

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Chambersburg

Het curriculum in de biologie biedt een grondige en intensieve cursus werk in zowel theoretische als toegepaste aspecten van de biologische wetenschap. Actieve deelname van de studenten in het laboratorium en in het veld cursussen nodig is en directe ervaring met levende organismen en wetenschappelijke apparatuur is een centrale focus van het programma. [+]

Het curriculum in de biologie biedt een grondige en intensieve cursus werk in zowel theoretische als toegepaste aspecten van de biologische wetenschap. Actieve deelname van de studenten in het laboratorium en in het veld cursussen nodig is en directe ervaring met levende organismen en wetenschappelijke apparatuur is een centrale focus van het programma. De wetenschap van de biologie wordt onderwezen binnen de grotere context van een liberal arts onderwijs en alles in het werk wordt gedaan om interdisciplinair verbindingen met de sociale wetenschappen en geesteswetenschappen aan te moedigen. Cursussen sterk benadrukken schrijf- en spreekvaardigheid en te voorkomen dat het verminderen van de wetenschap aan de accumulatie van feitenkennis. Majors worden aangemoedigd om de zomer stages na te streven in het veld en het laboratorium instellingen. Een bachelordiploma in de biologie biedt een verscheidenheid aan carrière opties, waaronder technische functies in het bedrijfsleven en de geneeskunde. Veel afgestudeerden verdienen geavanceerde graden in de medische en veterinaire scholen of niet afstuderen onderzoek op terreinen als biochemie en ecologie. Studenten met expertise in de genetica, fysiologie, en milieukunde steeds meer de vraag in het bedrijfsleven en de overheid. Undergraduate werk in de wetenschappen biedt de student vaardigheden in het onderzoek en de helderheid van denken en communicatie van essentieel belang voor succes in de hedendaagse wereld. Student leerdoelen Om een ​​brede basis in de biologische wetenschappen te bieden. Om studenten in de methoden van wetenschappelijk onderzoek deel te nemen. Het ontwikkelen van effectieve communicatie vaardigheden en het bevorderen van zelfstandig denken en creativiteit.... [-]

Bachelor Of Science In De Paardensport Studies

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Chambersburg

Alle studenten die willen rijden worden geëvalueerd en geclassificeerd als beginner, novice, intermediate of gevorderd op basis van hun bewezen vaardigheden. De studenten worden gegroepeerd met ruiters van vergelijkbare vaardigheden in kleine klassen. Equitation wordt beschouwd als een lichamelijke opvoeding activiteit en, als zodanig, verdient een half cursus krediet. [+]

Wilson College biedt twee concentraties binnen de Equestrian Studies major: Equine Management and Equestrian Management. Equine management Concentratie De student vooral geïnteresseerd in het beheer van een schuur zal de Equine management concentratie te selecteren. Dit programma richt de belangen van de student om de mechanica van het runnen van een stabiele en de behandeling van paarden in een schuur, met inbegrip van praktische stabiel management. De concentratie Equine management vereist twee business-gerelateerde opleidingen. Equestrian Beheer Concentratie De student vooral geïnteresseerd in het rijden en het onderwijs van het rijden zal de Ruiter Beheer concentratie te selecteren. Het programma verbetert de vaardigheden in het rijden en zorgt voor een opleiding gericht op het onderwijs. Naast de paardensport cursussen, beide concentraties voor cursussen in de biologie, psychologie, lichamelijke opvoeding, en veterinaire medische technologie. De concentratie Equestrian management vereist ook een onderwijspsychologie natuurlijk. Alle studenten die willen rijden worden geëvalueerd en geclassificeerd als beginner, novice, intermediate of gevorderd op basis van hun bewezen vaardigheden. De studenten worden gegroepeerd met ruiters van vergelijkbare vaardigheden in kleine klassen. Equitation wordt beschouwd als een lichamelijke opvoeding activiteit en, als zodanig, verdient een half cursus krediet. Alle studenten, ongeacht de grote, mag zoveel paardrijden cursussen als hun schema's kunnen tegemoet te komen. De student in de Equestrian management baan mag maximaal toepassen van drie en een half paardrijden studiepunten (zeven semesters) in de richting van het afstuderen eisen. Andere majors en studenten te concentreren in paarden directie kan niet meer dan een en een halve studiepunten... [-]

Bachelor Of Science In De Wereldwijde Studies

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Chambersburg

Het Global Studies programma zal u voorzien van de vaardigheid die-en zal blijven behalen op elk gebied te cruciaal zijn: het vermogen over culturele, raciale en economische verschillen tussen de geslachten te communiceren. U zult ook vaardigheid krijgen in een wereld die andere taal dan het Engels en het afstuderen met sterke publieke spreek- en schrijfvaardigheid. Als zodanig, Global Studies is een interdisciplinair programma waarmee u tot meer begrip van de uitdagingen waarmee wij geconfronteerd worden als burgers van een complexe, geglobaliseerde en onderling verbonden wereld te bevorderen. [+]

Het Global Studies programma zal u voorzien van de vaardigheid die-en zal blijven behalen op elk gebied te cruciaal zijn: het vermogen over culturele, raciale en economische verschillen tussen de geslachten te communiceren. U zult ook vaardigheid krijgen in een wereld die andere taal dan het Engels en het afstuderen met sterke publieke spreek- en schrijfvaardigheid. Als zodanig, Global Studies is een interdisciplinair programma waarmee u tot meer begrip van de uitdagingen waarmee wij geconfronteerd worden als burgers van een complexe, geglobaliseerde en onderling verbonden wereld te bevorderen. Hoewel er vele manieren waarop we kunnen gaan over het verkennen van het culturele verschillen en sociale, politieke en economische integratie, Wilson's Global Studies programma is uniek in vergelijking met anderen in onze regio. Verschillende regionale instellingen bieden de meer traditionele Internationale Studies optie, die vaak beperkt tot een natie-staat verhoudingen aanpak aan het analyseren van de mondiale veranderingen. Ondertussen, Global Studies aan Wilson richt zich niet alleen op de internationale betrekkingen, maar ook complexe vormen van de globalisering die zich bewegen buiten de grenzen van de natie-staat actoren. Verder zijn de kern cursussen en specialisaties adres vele facetten van mondiale culturen, en studenten zeer voorbereid op hun toekomstige loopbaan met service-learning / veld kansen, stages en studeren in het buitenland ervaringen. Mission Statement Global Studies is een multidisciplinair programma dat streeft naar inzicht in de uitdagingen waarmee wij geconfronteerd worden als burgers van een onderling verbonden wereld te bevorderen. Studenten zullen de kennis, vaardigheden en perspectieven die nodig zijn te verwerven... [-]

Bachelor Of Science In De Wiskunde

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Chambersburg

De Wiskunde en Informatica curriculum benadrukt theorie en de toepassing van wiskundige en informatica principes. Behalen van een diploma in de wiskunde in het kader van een liberal arts curriculum versterkt inzicht in de samenhang tussen de wetenschappen, de sociale wetenschappen en geesteswetenschappen van de student. [+]

Met de toegenomen nadruk in de wetenschap gerelateerde velden op nauwkeuriger modelleren van real-world situaties, is de behoefte aan goed opgeleide informatici en wiskundigen ook steeds meer. De Wiskunde en Informatica curriculum benadrukt theorie en de toepassing van wiskundige en informatica principes. Behalen van een diploma in de wiskunde in het kader van een liberal arts curriculum versterkt inzicht in de samenhang tussen de wetenschappen, de sociale wetenschappen en geesteswetenschappen van de student. Enkele veel voorkomende keuzes voor Wiskunde en Informatica afgestudeerden zijn graduate studie en / of onderzoek in de wiskunde en informatica; onderwijs; of de werkgelegenheid in het gebied van bedrijfskunde (actuariële wetenschappen, economie, numerieke analyse, programmering), overheid (statistiek, cryptologie, operations research), en geneeskunde (optometrie, onderzoek geneeskunde). Secundaire certificering in Math is beschikbaar. Een belangrijke wordt aangeboden, Mathematics, evenals minderjarigen in zowel Wiskunde en Informatica. Voor de student geïnteresseerd zijn in het beheer van informatiesystemen, is een MIS minor aangeboden als onderdeel van de Business curriculum. Voor die studenten wiens belang is in de eerste plaats een Business major, is een concentratie in MIS aangeboden via de Business and Economics afdeling. Cursus Eisen Wiskunde Twee vakken uit de biologie of scheikunde of natuurkunde of informatica. Kies twee van de volgende vier opties: 1. BIO 101: General Biology I BIO 102: Algemene biologie II of 2. CHM 101: Algemene chemie I CHM 102: Algemene Chemie II of 3. CS 152: Programmering en ontwerp II CS 235: Data Structuren en File Processing of 4. PHY 101: Algemene fysica I PHY... [-]

Bachelor

Bachelor In Communicatie

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Chambersburg

Wilson College belangrijkste in communicatie balances kritisch denken, media theorie, en schrijfvaardigheden voor gebruik in zowel traditionele media markten en de huidige opkomende digitale mediavormen. Studenten zullen de fundamenten van communicatie leren-ie, journalistiek schrijven, juridische kwesties media en media te bestuderen theorie-en te gebruiken dat het leren in de traditionele vormen van media evenals online en digitale media. In het proces, zullen de studenten content voor zowel de gedrukte en digitale publicaties te maken en te leren van de fundamenten van marketing media en de verkoop van reclame. [+]

Welkom op de Wilson College Department of Communications! In deze webpagina's kunt u alles te weten over de mededelingen van de grote en kleine bij Wilson College, over onze huidige faculteit, en over de verschillende organisaties en activiteiten gesponsord door de afdeling. Wilson College belangrijkste in communicatie balances kritisch denken, media theorie, en schrijfvaardigheden voor gebruik in zowel traditionele media markten en de huidige opkomende digitale mediavormen. Studenten zullen de fundamenten van communicatie leren-ie, journalistiek schrijven, juridische kwesties media en media te bestuderen theorie-en te gebruiken dat het leren in de traditionele vormen van media evenals online en digitale media. In het proces, zullen de studenten content voor zowel de gedrukte en digitale publicaties te maken en te leren van de fundamenten van marketing media en de verkoop van reclame. Studenten die afstuderen van Wilson met een graad in communicatie zal een reeks van verkoopbare vaardigheden, zoals het leren AP Style, het ontwerpen van print en online media frames, knutselen public relations en reclame voor een verscheidenheid van de industrie doeleinden, en het beheersen van een breed scala aan technische en hebben software vaardigheden voor het gebruik van traditionele en elektronische media. Studenten krijgen extra vaardigheden in het programmeren van computers, grafische en website design, fotografie, en marketing, die allemaal positioneert het Wilson afgestudeerde voor succes in zowel de beroepsbevolking en in de graduate school te krijgen. Stages vinden plaats in markten lokale media en omvatten de blootstelling aan zowel traditionele als online vormen van media. Door de voltooiing van... [-]

Bachelor In De Geschiedenis En Politieke Wetenschappen

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Chambersburg

Geschiedenis en Politieke Wetenschappen is een interdisciplinaire liberal arts belangrijk. Het interdisciplinaire nadruk verdiept inzicht in de aard en de ontwikkeling van menselijke instituties en gedrag. In het bijzonder, de studenten krijgen een historisch perspectief dat is van vitaal belang voor een beter begrip van de hedendaagse sociale en politieke kwesties. Cursussen in de grote verhogen ook het bewustzijn van strategieën beschikbaar voor het effectief omgaan met deze problemen van de student. [+]

Geschiedenis en Politieke Wetenschappen is een interdisciplinaire liberal arts belangrijk. Het interdisciplinaire nadruk verdiept inzicht in de aard en de ontwikkeling van menselijke instituties en gedrag. In het bijzonder, de studenten krijgen een historisch perspectief dat is van vitaal belang voor een beter begrip van de hedendaagse sociale en politieke kwesties. Cursussen in de grote verhogen ook het bewustzijn van strategieën beschikbaar voor het effectief omgaan met deze problemen van de student. Het programma benadrukt de ontwikkeling van vaardigheden die nuttig zijn bij diverse activiteiten, alsook in graduate school. Natuurlijk werk benadrukt de ontwikkeling van mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden en analytisch denken. Kleine klassen laten faculteit leden te vaak gebruik maken van innovatieve onderwijsmethoden, waaronder simulaties en samenwerkend leren. Terwijl de breedte van de kennis in de belangrijkste wordt benadrukt, studenten zich ook concentreren in een gebied van hun keuze. Concentraties worden aangeboden in de volgende gebieden: Geschiedenis, Internationale Betrekkingen, Politicologie en thematische. Een certificaat voor het voortgezet onderwijs in Social Studies is ook beschikbaar. Concentraties Geschiedenis en Politieke Wetenschappen Concentratie in de geschiedenis Vijf cursussen in de geschiedenis, waarvan er twee moeten zijn op het 300 niveau, en twee extra vakken in de politieke wetenschappen. Studenten het vervullen van een geesteswetenschappen focus in de geschiedenis concentratie kan twee cursussen in klassiekers, kunstgeschiedenis, muziek geschiedenis, literatuur, filosofie, of religie studies te wisselen voor Sociologie 120 en Economie 101 of 102 (zie tab Course Requirements). Concentratie in de Politieke Wetenschappen Vijf cursussen in de politieke wetenschappen, aan het werk in... [-]

Bachelor In De Grafische Vormgeving

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Chambersburg

Het Graphic Design programma op Wilson balanceert artistieke studie en de ontwikkeling van vaardigheden met een traditionele liberal arts onderwijs. Dit evenwicht bereidt afgestudeerden om kritische denkers en creatieve probleemoplossers, terwijl het ontwikkelen van vaardigheden in het ontwerpen en praktijken die nodig zijn voor professioneel succes. Je werkt in gebieden, waaronder beeldvorming, grafische voorstelling, identiteit, typografie, webdesign, en twee- en drie-dimensionale vormgeving en nog veel meer. [+]

Het Graphic Design programma op Wilson balanceert artistieke studie en de ontwikkeling van vaardigheden met een traditionele liberal arts onderwijs. Dit evenwicht bereidt afgestudeerden om kritische denkers en creatieve probleemoplossers, terwijl het ontwikkelen van vaardigheden in het ontwerpen en praktijken die nodig zijn voor professioneel succes. Je werkt in gebieden, waaronder beeldvorming, grafische voorstelling, identiteit, typografie, webdesign, en twee- en drie-dimensionale vormgeving en nog veel meer. Studenten kiezen uit concentraties in de grafische kunst of grafische media. De grafische spoor benadrukt visuele content ontwikkeling, samenstelling en de schepping, en is geschikt voor beeldende kunst studenten die willen de praktijk van het grafisch ontwerp na te streven als een primaire beroep. De grafische mediaconcentratie ontworpen om studenten met een opleiding in visuele communicatie-omvat cursussen zoals het schrijven en digitale media met design klassen, waardoor de studenten een bredere basis van vaardigheden voor het werk in de communicatie en marketing-gerelateerde beroepen. Ongeacht welke concentratie wordt nagestreefd, de grafische vormgeving grote bereidt studenten voor op een effectieve visuele communicatie professionals. Werken in zowel traditionele en digitale media, studenten leren om te conceptualiseren, ontwerpen en produceren in een verscheidenheid van ontwerpende disciplines, met inbegrip van reclame, verpakking, redactionele of tijdschrift ontwerp, websites en nog veel meer. Senior sluitstuk werk richt zich op de ontwikkeling van de portefeuille van een student, een essentieel onderdeel bij het verkrijgen van de toekomstige werkgelegenheid. De portefeuille vertegenwoordigt een samenhangend oeuvre dat toont de vaardigheid en bekwaamheid van de ontwerper. Afgestudeerden van de grafische vormgeving programma zijn voorbereid voor... [-]