Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

WAARDE EN BETAALBAARHEID VOOR U.

Wilson is vastbesloten om onze studenten en hun gezinnen te voorzien van waarde in een hbo-opleiding. Van ons eerste in-the-natie studie-terugkoopprogramma voor studenten tot carrièreontwikkeling en training financiële geletterdheid, we zijn toegewijd aan het bieden van een ervaring

CRAFT UW ERVARING

Met geïndividualiseerde aandacht, de nieuwste technologie en apparatuur, toegang tot het Capitool van de natie en rijke tradities, heeft een Wilson-opleiding het allemaal.

Missie en Eer Principe

Wilson College stelt studenten in staat door middel van een geëngageerde, collaboratieve, liberale kunsteducatie die de vaardigheden en gerichte studie combineert die nodig zijn voor succes in werk en leven. We zijn een hechte, ondersteunende gemeenschap die de geest en het karakter van alle studenten ontwikkelt en voorbereidt op de uitdagingen van een wereldwijde samenleving.

EERPRINCIPE

Studenten die aan het Wilson College ingeschreven, leven onder een Honour Principle en binnen een systeem van gedeeld, community-based bestuur. Het Honour Principle stelt dat:

"Om een ​​atmosfeer te bieden die overeenkomt met het streven naar een bevrijdend onderwijs, berust de regering van Wilson College op de veronderstelling dat elk lid van de gemeenschap integer zal handelen in alle aspecten van het leven. We vertrouwen elkaar als volwassen en verantwoordelijke individuen. "

"De coöperatieve inspanning van leren en leven waarin we allemaal zijn betrokken, verloopt op de meest bevredigende wijze wanneer de leden van de gemeenschap hun verantwoordelijkheid erkennen om ernaar te streven hun gemeenschappelijke doel te realiseren." De degelijkheid van de gemeenschap hangt af van de zorg voor zowel individuele vrijheid als de rechten en het welzijn van anderen, beide vragen om de naleving van bepaalde voorschriften om dit gemeenschappelijke doel te bevorderen. "

"In deze geest zijn we echter akkoord gegaan met het Gezamenlijk Reglement van de faculteit en studenten, de verblijfsvoorschriften en de academische en administratieve reglementen.We nemen de verantwoordelijkheid op zich om ze rechtvaardig en relevant te houden voor de behoeften van de huidige gemeenschap."

Onze campus

De campus van Wilson College gelegen in Chambersburg, Pennsylvania, met grazige grasvelden, volwassen bomen en glooiende heuvels. De prachtige 300 hectare grote campus staat in het National Register of Historic Places als een historische wijk en de Conococheague Creek loopt er doorheen.

Zes gebouwen dienen als studentenhuisvesting en er zijn verschillende faciliteiten voor atletiek- en paardensportwedstrijden, waaronder drie atletiekvelden (veldhockey, voetbal en softbal), tennisbanen en een gymzaal. Een dansstudio is gehuisvest in Lenfest Commons, studenten hebben ook toegang tot het fitnesscentrum. Het Penn Hall Equestrian Centre heeft drie schuren met 24 stallingen; twee overdekte arena's en een buitenarena; veld voor crosscountryspringen en turn-outvelden. Het College biedt ook volledig door paarden gefaciliteerde therapeutische faciliteiten en apparatuur.

Bovendien heeft Wilson College een biologische boerderij - het hart van het Fulton Center for Sustainability Studies - dat een breed scala aan mogelijkheden biedt om te leren over benaderingen van duurzaam leven. In januari 2009 opende het College het nieuwe $ 25 miljoen Harry R. Brooks Complex voor Wetenschap, Wiskunde en Technologie, het eerste Gold LEED-gecertificeerde gebouw in het gebied.

The Harry R. Brooks Complex voor wetenschap, wiskunde en technologie

Met state-of-the-art klaslokalen, laboratoria en onderzoeksruimten vertegenwoordigt het Harry R. Brooks Complex voor Wetenschap, Wiskunde en Technologie een visie voor de toekomst van de vrije kunsten en wetenschappen aan het Wilson College . Overstroomd met natuurlijk licht en gevuld met geavanceerde technologie en apparatuur, biedt het gebouw ruimtes die het lesgeven en leren verbeteren, en de praktijk van de wetenschap op het niveau van niet-gegradueerden. Het gebouw heeft de campus getransformeerd en verandert het leven van onze studenten en faculteit. Wij nodigen u uit om er meer over te leren op deze pagina's, of de campus te bezoeken en een rondleiding te volgen. Stel de toekomst van de wetenschap voor aan Wilson College en sluit je aan bij deze belangrijke educatieve missie.

Geschiedenis en tradities

Wilson College werd in 1869 opgericht als een college voor vrouwen, een van de eersten in de Verenigde Staten. De oprichters waren de Rev. Tryon Edwards en de Rev. James W. Wightman. De wetgevende macht van Pennsylvania verleende het originele handvest op 24 maart 1869. Sarah Wilson, voor wie het College is genoemd, was het eerste geschenk voor de oprichting van het College. Zij was de eerste levende vrouw in de Verenigde Staten die een college voor vrouwen schonk.

Het doel van het college werd beschreven als een poging om voorlichting te geven aan jonge vrouwen in literatuur, wetenschap en kunst. De uitgave van de Franklin Repository op 19 oktober 1870 stelde dat de "inspanning niet zal zijn om de gedachten van leerlingen met feiten te proppen, maar om de tijd door te brengen in de ontwikkeling van het denken, zodat de leerlingen leren voor zichzelf te denken, en dus worden leiders, in plaats van volgers, in de samenleving. "

Geschiedenis

Wilson College werd in 1869 opgericht als een college voor vrouwen, een van de eersten in de Verenigde Staten. De oprichters waren de Eerw. Tryon Edwards en de Eerw. James W. Wightman, predikanten van Presbyteriaanse kerken in het nabijgelegen Hagerstown, Maryland, en Greencastle, Pa. Ze dienden plannen in bij de pastorie van Carlisle en kregen de goedkeuring in april 1868. De De wetgevende macht van Pennsylvania verleende het originele handvest op 24 maart 1869. Miss Sarah Wilson (1795-1871), een inwoner van het nabijgelegen St. Thomas, verstrekte twee gulle giften voor de oprichting van de nieuwe instelling. Hoewel Wilson zelf geen formele opleiding had genoten, erkende ze het belang van onderwijs voor toekomstige generaties vrouwen. Uit dankbaarheid voor de geschenken van Wilson hebben de Trustees gestemd om de nieuwe instelling ter ere van haar te benoemen. De instructie aan het College begon op 12 oktober 1870, nadat de Trustees de aankoop hadden veiliggesteld van onroerend goed dat vroeger eigendom was van kolonel AK McClure, een goede vriend en adviseur van president Abraham Lincoln.

Sinds de oprichting heeft het College rigoureuze intellectuele bezigheden bevorderd. Net als andere vrouwencolleges biedt Wilson vrouwen lange tijd kansen om te studeren en les te geven als ze eenmaal hebben nagedacht over de capaciteiten van vrouwen, zoals scheikunde, biologie, wiskunde en klassieke talen. President Anna J. McKeag, Wilson's eerste vrouwelijke president (1911-15), versterkte de academische normen van het College. Het College is voortgebouwd op deze stichting door het aantal en het soort cursusaanbod te vergroten, bibliotheekvoorzieningen te verbeteren en onderscheidende bezoekers en docenten naar de campus te brengen. Een maatstaf voor de intellectuele kracht van het College is de oprichting in 1950 van een hoofdstuk van Phi Beta Kappa, de oudste en meest prestigieuze academische eregemeenschap van het land.

Sinds 1931 heeft het College uitzonderlijke bijdragen aan de samenleving erkend door eredoctoraten toe te kennen. Ontvangers zijn onder meer de Amerikaanse Rep. Margaret Chase Smith, Harry Blackmun, rechter bij het Hooggerechtshof, antropoloog Margaret Mead, muzikant Lili Krause, auteur en activist Rita Mae Brown en nieuwsanker Walter Cronkite.

Gedurende zijn lange geschiedenis heeft Wilson gereageerd op veranderende tijden. In 1982 was het College een van de eersten in de regio die begon met het aanbieden van een doorlopend studieprogramma om tegemoet te komen aan de behoeften van een groeiende populatie volwassenen die een postsecundair onderwijs wilden volgen. In 1996 was het College een van de eersten in de natie die onderwijs op de campus verzorgde voor alleenstaande moeders met kinderen. Sinds het begin van het programma heeft het nationale aandacht getrokken en is Wilson het nationale centrum voor alleenstaande moeders in het hoger onderwijs geworden.

Tegenwoordig erkent Wilson mannen en vrouwen van alle leeftijden om zich in te schrijven voor zijn bachelor- en associate-degreeprogramma's, alsook voor programma's voor na het baccalaureaat en afstuderen. Om een ​​Wilson-opleiding beschikbaar te maken voor volwassenen, worden veel cursussen niet alleen overdag aangeboden, maar ook 's avonds, in de zomer en in januari en op handige locaties buiten de campus.

Wilson Traditions

Tradities vormen een belangrijk onderdeel van de Wilson-ervaring van elke student. Van Bigs en Littles tot Sophomore Buddies, tradities brengen onze studenten samen en maken ze deel uit van een ondersteunende, verbonden gemeenschap.

Wilson in een oogopslag

Zie hoe de cijfers samen een complete college-ervaring vormen.

50 ACRES OP ONZE USDA-GECERTIFICEERDE BIOLOGISCHE BOERDERIJ

Het Fulton Center for Sustainability Studies verbindt studenten en de lokale gemeenschap, met een werkende boerderij, nationale CSA-database en rustige wandelroutes.

71 BLOKKAMERS VOOR STUDENTEN PAARDEN EN STUDENTEN

Ons Penn Hall Equestrian Centre heeft binnen- en buitenrijspallen, een langlaufcomplex en 20 hectare omheinde weiden en weiden.

$ 25 MILJOEN

onze investering in het Harry R. Brooks Complex voor wetenschap, wiskunde en technologie

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

BSc

Wilson College

De Bachelor of Science-graad in de oefeningswetenschappen bereidt studenten voor op een loopbaan in de fitness- en welzijnssector, persoonlijke en groepsfitnesstraining e ... [+]

De Bachelor of Science graad in Exercise Science bereidt studenten voor op een loopbaan in de fitness en wellness-industrie, persoonlijke en groepsfitness training en inspanningsfysiologie na te streven. Het zal ook studenten voorbereiden op toelating tot graduate programma's om atletische training, inspanningsfysiologie, hartrevalidatie, fysiotherapie, chiropractie, bezigheidstherapie en recreatieve therapie te bestuderen.

Het bewegingswetenschappelijk programma is nuttig voor personen die geïnteresseerd zijn in het bestuderen van hedendaagse trends in gezondheid en fitheid, en een kennisbasis ontwikkelen in inspanningsfysiologie, kinesiologie en zorg, en preventie van blessures, terwijl ze vaardigheden vormen als toekomstige gezondheids- en fitnessprofessionals. In dit programma ervaren studenten een sterke basis van inhoud met betrekking tot lichaamsbeweging en gezondheid in combinatie met de mogelijkheid om zinvolle praktische ervaringen te observeren, te onderwijzen en te verkrijgen. Na hun afstuderen en certificering kunnen studenten op dit gebied werk vinden in recreatieve, wellness- en fitness-omgevingen, binnen bedrijven en non-profitorganisaties; evenals voorbereiding voor graduate school. Vereisten voor de bacheloropleiding bewegingswetenschappen zijn onder meer de liberale studies, stichtingen en oefenwetenschappen van Wilson College .... [-]

Verenigde Staten Chambersburg
September 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Bachelor

Wilson College

Het communicatieprogramma van Wilson College balanceert kritisch denken, mediatheorie en schrijfvaardigheid voor gebruik in zowel traditionele mediamarkten als de opkomen ... [+]

Versterk je bericht op elk platform

Van journalistiek schrijven en juridische media-onderwerpen tot mediatheorie, studenten bestuderen de grondslagen van communicatie en passen dat leren toe in traditionele en digitale media-omgevingen. Tijdens dit proces leren studenten de basisprincipes van marketing en reclame terwijl ze content creëren voor zowel gedrukte als digitale mediapublicaties.

Programma hoogtepunten

Communicatie afgestudeerden van Wilson College krijgen een scala aan verkoopbare vaardigheden:

AP-stijlPrint en online mediaontwerpPublieke relatiesAdvertisingTechnische vaardigheden voor gebruik op traditionele en elektronische mediaComputer programmerenGrafisch ontwerp en websitefotografieafzetStages in communicatie... [-]
Verenigde Staten Chambersburg
September 2020
Engels
Campus
Lees meer in Nederlands
Wilson College

De biologie wordt onderwezen in de bredere context van een vrijzinnig kunsteducatie en er wordt alles aan gedaan om interdisciplinaire verbindingen met de sociale en mens ... [+]

Ontdek de bouwstenen van het leven

De biologie wordt onderwezen in de bredere context van een vrijzinnig kunsteducatie en er wordt alles aan gedaan om interdisciplinaire verbindingen met de sociale en menswetenschappen aan te moedigen. Cursussen leggen sterk de nadruk op schrijf- en spreekvaardigheid en vermijden dat de wetenschap wordt teruggebracht tot de accumulatie van feitelijke kennis.

Majors worden aangemoedigd zomerstages te volgen in veld- en laboratoriumomgevingen. Actieve deelname van de studenten aan laboratorium- en veldcursussen is vereist en directe ervaring met levende organismen en wetenschappelijke instrumentatie staat centraal in het programma.

Een undergraduate-diploma in de biologie biedt een verscheidenheid aan carrièremogelijkheden, waaronder technische functies in het bedrijfsleven en de geneeskunde. Veel afgestudeerden verdienen geavanceerde graden in medische en veterinaire scholen of doen graduaat onderzoek op gebieden als biochemie en ecologie.... [-]

Verenigde Staten Chambersburg
September 2020
Engels
Campus
Lees meer in Nederlands
Wilson College

Wilson biedt een uitstekend studieprogramma in de psychologie dat theorie, statistieken, onderzoeksprojecten en mogelijkheden voor het leren van diensten omvat. ... [+]

Psychologie hanteert een rigoureuze, wetenschappelijke benadering voor het begrijpen van gedrag - een aanpak die de solide basis biedt die nodig is voor toelating tot graduate programma's en / of voor onmiddellijke tewerkstelling in een groot aantal op dienstverlening gebaseerde beroepen. Naast cursussen die studenten introduceren in de belangrijkste theoretische perspectieven in de psychologie, vereist de major ook op vaardigheden gebaseerde cursussen in statistieken en onderzoeksmethoden en het gebruik van statistische analyse softwareprogramma's om de student te helpen de basis van het ontwerpen van empirische onderzoeksstudies onder de knie te krijgen. Verder zijn studenten verplicht om deel te nemen aan laboratoriumwerk en hun eigen onderzoek uit te voeren (er zijn veel extra opties om deel te nemen aan onderzoeks- en service-leerprojecten). Dit is gedeeltelijk omdat menselijk gedrag vaak het best buiten het klaslokaal kan worden bestudeerd en omdat onderzoeksprojecten, stages en andere soorten praktische ervaringen een belangrijke voorbereiding zijn voor graduate schools en carrières in de gedragswetenschappen.... [-]

Verenigde Staten Chambersburg
September 2020
Engels
Campus
Lees meer in Nederlands
Wilson College

Voortbouwend op de jarenlange missie van Wilson College , streeft de afdeling Environmental Studies ernaar studenten te cultiveren die een bevredigend leven en beroep wil ... [+]

Het leerplan Environmental Science biedt studenten een breed inzicht in de culturele, economische en milieuaspecten van duurzaamheid. De curricula van de afdeling Environmental Studies hebben een sterke basis in de principes van milieuwetenschap, duurzaamheid, biologie, ecologie, chemie en statistiek. Veel cursussen die door de afdeling worden aangeboden, zijn gericht op ervaringsgericht en dienstverlenend leren.

De afdeling Environmental Studies biedt een major in Environmental Science and Environmental Sustainability, een minor in Environmental Studies en certificering in Environmental Education. De afdeling werkt in nauwe samenwerking met het Fulton Center for Sustainability Studies (FCSS) en vereist dat alle studenten een stage voltooien in het geselecteerde focusgebied van de student als onderdeel van hun programma. Er zijn ook mogelijkheden voor onafhankelijke studiecursussen in gespecialiseerde onderzoeksgebieden.... [-]

Verenigde Staten Chambersburg
September 2020
Engels
Campus
Lees meer in Nederlands
Wilson College

Het integreren van de studie van actuariële wetenschappen, bedrijfsfinanciën en wiskunde, financiële wiskunde bereidt studenten voor op lucratieve en lonende carrières in ... [+]

Een berekend pad naar carrièresucces

Wilson College is een van de weinige hogescholen in de Verenigde Staten die een undergraduate degree in financiële wiskunde / actuariële wetenschappen aanbiedt. Dit selecte programma leidt studenten op om de in het klaslokaal geleerde wiskundeprincipes toe te passen op realistische scenario's die van invloed zijn op de financiële wereld. Studenten gebruiken hun analytische vaardigheden om problemen aan te pakken die zich voordoen op de wereldmarkt, bedrijfsniveau, kleine bedrijven en zelfs onze persoonlijke bankrekeningen.

Carrière in zaken en financiën

Professionals die de arbeidsmarkt betreden met sterke kwantitatieve vaardigheden en financiële expertise zijn nog steeds in trek. Met de kleine omvang van het programma en de aandachtige professoren krijgen studenten het vertrouwen om te streven naar leiderschapsrollen in bedrijven, non-profitinstellingen en overheidsinstanties.... [-]

Verenigde Staten Chambersburg
September 2020
Engels
Campus
Lees meer in Nederlands
Wilson College
Address
1015 Philadelphia Ave
17201 Chambersburg, Pennsylvania, Verenigde Staten
Website
Telefoonnr.
+1 717-264-4141