Xavier University College of Professional Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het College of Professional Sciences van de Xavier University bereidt niet-gegradueerde en afgestudeerde studenten intellectueel, moreel en spiritueel voor op carrières en beroepen van dienstverlening in het onderwijs, de gezondheidszorg en de sociale wetenschappen. CPS daagt studenten uit om te streven naar academische excellentie en een leven lang leren door samenwerking en gemeenschapspartnerschappen te bevorderen en door onderzoek, wetenschap en innovatie op te nemen.

Alle CPS Undergraduate en Graduate-programma's

Onderwijs

Onze School of Education is een levendige gemeenschap van onderwijzers, wetenschappers en studenten die de toekomst van het onderwijs in onze regio en daarbuiten bevorderen. Van vroege kinderjaren en Montessori-onderwijs tot educatief leiderschap, onze toegewijde faculteit werkt samen met lokale scholen en districten om een sterke en goed opgeleide toekomst voor onze samenleving te verzekeren. De Xavier University Student Pledge bevat de belofte van onze School of Education: “Wij zijn Xavier Musketeers. We zijn unieke individuen die samenkomen in de geest van St. Ignatius, om samen te leren, samen te dienen, en we zullen erin slagen om samen de wereld te veranderen. We handelen met integriteit, rechtvaardigheid en vrijgevigheid. Een voor allen en allen voor een."

Sociale wetenschappen

Onze faculteit en studenten werken met gevangenen, helpen dakloze gezinnen bij het vinden van huisvesting, bieden geestelijke gezondheidszorg, verbeteren de werkomgeving van organisaties en bereiden toekomstige gemeenschapsleiders voor. Ze doen dit samen met de hulp van onze gemeenschapspartners en agentschappen. Leren vindt plaats in de echte wereld en is vaak niet te onderscheiden van service. Met Magis als fundamentele waarde - onze studenten streven ernaar om meer te bereiken - voor en met anderen.

Gezondheid

Hoogwaardige, betaalbare en effectieve gezondheidszorg zijn onderwerpen van toenemende zorg in onze samenleving. Huidige uitdagingen op dit gebied zijn onder meer kindersterfte, de opioïde-epidemie, betaalbare zorg, langdurige zorg, gezondheidsanalyses en gezondheidsbeleid. Onze gezondheidsprogramma's bereiden toekomstige opinieleiders en directe dienstverleners voor op deze branche-in-beweging. Tegenwoordig volgt ongeveer de helft van alle studenten op de universiteit en een kwart van alle studenten aan de Xavier University een hoofdvak in de gezondheidsberoepen. We hebben een sterke reputatie in het voorbereiden van gezondheidsleiders, verpleegkundigen, ergotherapeuten, sporttrainers, gezondheidsanalisten en beeldvormende technici en hebben verschillende nieuwe en innovatieve programma's gelanceerd om te voldoen aan de werkgelegenheidsvereisten van deze snel veranderende industrie. We hebben een sterke nationale reputatie opgebouwd voor interprofessioneel onderwijs en samenwerking - een pijler van het nieuwe perspectief op gezondheid dat bekend staat als Population Health. Onze gezondheidsgerelateerde programma's komen onze merkbelofte van Xavier University van samen leren, dienen en bereiken na.

Locaties

Cincinnati

Address
Victory Parkway,3800
45207 Cincinnati, Ohio, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: