Lees de Officiële Beschrijving

Anderson University is een particuliere christelijke universiteit in Anderson, Indiana. Opgericht in 1917 door de kerk van God, bellen meer dan 1800 studenten de Anderson University huis. AU-studenten leren niet alleen, ervaren en engageren zich op de campus, maar onze nabijheid tot Indianapolis biedt ook unieke kansen om het leven buiten de AU te ontdekken.

6 redenen om de Anderson University

Ontdek het juiste pad voor jou. Anderson University biedt meer dan 50 majors. Nieuw in onze catalogus zijn de sportmarketing, computertechnologie, nationale veiligheidsstudies en majors voor informatiebeveiliging.

  • Verrijk je geloof door een vrijzinnig kunstonderwijs. Een leven waarin Christus centraal staat, is niet beperkt tot slechts één onderwerp.
  • Ontdek meer dan 130 mogelijkheden om deel te nemen aan activiteiten op de campus. Je houdt van disco dansen terwijl je donuts eet, toch? Of wat dacht je van een potje KanJam?
  • Neem deel aan een van de 14 intercollegiale sporten van Anderson University die in de NCAA Division III strijden als een speler of een luidruchtige supporter van de Ravens. Nieuw in de herfst van 2018: lacrosse voor heren en dames.
  • Interactie binnen een gemeenschap van zorgzame faculteit en personeel. We willen dat je academisch slaagt en geestelijk groeit.
  • Serveer in de Anderson-gemeenschap en over de hele wereld. Maak het verschil in de straat of in Midden-Amerika. We nemen de roeping om de handen en voeten van Christus serieus te nemen aan de Anderson University .

Wanneer u uw verhaal begint bij de AU, begint u een reis van studie, gemeenschap en dienstbaarheid met de steun van toegewijde faculteiten, personeel en mensen die uw levenslange vrienden zullen worden.

Missie

De missie van Anderson University is om te leren voor een leven van geloof en dienstbaarheid in kerk en samenleving.

Living the Mission

Deze universiteit, opgericht en ondersteund binnen de vrije en open tradities van de Kerk van God, is toegewijd aan het zijn van een gemeenschap van onderwijzen en leren van de hoogste orde, bezig met het nastreven van waarheid vanuit een christelijk geloofsperspectief.

Door middel van academische en christelijke ontdekkingen willen we mensen met een mondiaal perspectief afstuderen die bekwame, zorgzame, creatieve, genereuze personen van karakter en potentieel zijn.

We zullen die kwaliteitsprogramma's bouwen die elk lid van de universiteit in staat stellen om sterker te worden in lichaam, geest en geest, om te ervaren wat het betekent om God en de naaste lief te hebben, en om Christus-achtige dienende wegen in al het leven aan te nemen.

waarden

Onderliggend aan ons institutionele verhaal zijn vijf kernwaarden. Deze kernwaarden vormen de pijlers van de Anderson-ervaring en ondersteunen onze onderneming.

  • Integriteit
  • Uitmuntendheid
  • Dienend leiderschap
  • Verantwoordelijkheid
  • Vrijgevigheid
Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

BA

Anderson University

De computerwetenschappen is geweldig voor studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwerpen en ontwikkelen van software met de breedste nadruk op kerncomputerwetenschap ... [+]

De computerwetenschappen is geweldig voor studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwerpen en ontwikkelen van software met de breedste nadruk op kerncomputerwetenschap theorie en programmeren. De computerwetenschappen minor is zeer geschikt voor wiskunde en exacte vakken, evenals voor studenten die een carrière in de geneeskunde en biowetenschappen volgen.

Welke lessen neem ik?

Onder de klassen in de 51-uurs major zijn:

Computerwetenschappen I en IIGegevensstructuren en algoritmenDatabaseprogrammeringIntroductie tot webapplicatiesCybersecurity en Cybersecurity LabSoftware EngineeringSenior ontwerp I en II

Studenten die computerwetenschap willen combineren met een andere major kunnen de 32-uurs aanvullende major voltooien.... [-]

Verenigde Staten Anderson
September 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Bachelor

Anderson University

De biochemie major is een interdisciplinaire major die de principes en methoden van zowel biologie als chemie toepast op het begrijpen van de moleculaire basis van het le ... [+]

De biochemie major is een interdisciplinaire major die de principes en methoden van zowel biologie als chemie toepast op het begrijpen van de moleculaire basis van het leven.

Welke lessen neem ik?

De major (52 uur) vereist een aantal basisklassen uit elke discipline met geavanceerde cursussen in chemische instrumentatie, cel- en moleculaire biologie, genetica en biochemie, en stelt de student in staat om aanvullende cursussen te selecteren die nodig zijn om bepaalde carrièredoelstellingen na te streven. Studenten die een biochemie major overwegen, moeten hun studie beginnen met General Chemistry I (CHEM 2110) en Foundations of Modern Biology I (BIOL 2210).

Belangrijke vereisten:... [-]

Verenigde Staten Anderson
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Anderson University

De boekhoudkundige major is ontworpen om een ​​kennisbasis te bieden in zowel financiële als management accounting. Boekhoudkundige cursussen leggen de student bloot aan ... [+]

De boekhoudkundige major is ontworpen om een ​​kennisbasis te bieden in zowel financiële als management accounting. Boekhoudkundige cursussen leggen de student bloot aan een breed boekhoudkundig perspectief dat nodig is voor managementverantwoordelijkheid binnen een bedrijf, op het gebied van openbare boekhouding en voor studies in een graduaatsprogramma.

De major biedt cursussen die studenten helpen voorbereiden op het Certified Management Accountant (CMA) -examen en het Certified Public Accountant (CPA) -examen.

Indiana en de meeste staten eisen dat personen minimaal 150 uur collegegeld hebben behaald om in aanmerking te komen voor het CPA-examen. Accounting majors die van plan zijn om de openbare boekhouding in te voeren worden sterk aangemoedigd om ten minste 150 uur te voltooien voordat ze hun hbo-opleiding afronden. Er zijn middelen beschikbaar om studenten in staat te stellen hun 150-plan te ontwerpen en het in acht of negen semesters (met een zomercursus) af te ronden.... [-]

Verenigde Staten Anderson
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Anderson University

Het departement Exacte Wetenschappen en Technologie is toegewijd aan het aanbieden van onderwijs van de hoogste kwaliteit, terwijl het ook studenten voorbereidt op een le ... [+]

Het departement Exacte Wetenschappen en Technologie is toegewijd aan het aanbieden van onderwijs van de hoogste kwaliteit, terwijl het ook studenten voorbereidt op een leven van geloof en service. Met kleine klasgroottes krijgen studenten individuele aandacht en leren ze de faculteit op een persoonlijk niveau kennen. Onze studenten verwerven brede wetenschappelijke en technische kennis in het klaslokaal terwijl ze mogelijkheden hebben om significant onderzoek te doen. Met de vaardigheden die in deze programma's worden opgedaan, gaan onze studenten door naar medische en doctorale programma's, naast wetenschappelijke en technische carrières in de industrie.

Exacte wetenschappen

Klasse Exacte Wetenschappen In de afgelopen jaren is er in het hele land veel aandacht geweest voor de behoefte aan een groter aantal opgeleide professionals in wetenschap, technologie, techniek en wiskunde. De voorbereiding van studenten in deze disciplines is essentieel voor de regionale, nationale en mondiale concurrentiepositie.... [-]

Verenigde Staten Anderson
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Anderson University

Studenten in wiskunde aan de Anderson University leren hoe ze problemen kunnen oplossen en zien hoe wiskunde verandert zoals we naar de wereld kijken. Naarmate een studen ... [+]

Studenten in wiskunde aan de Anderson University leren hoe ze problemen kunnen oplossen en zien hoe wiskunde verandert zoals we naar de wereld kijken. Naarmate een student de major doorloopt, leren studenten complexe berekeningen en de stellingen achter deze berekeningen te doen.

Welke lessen neem ik?

De wiskunde major (30 uur) vereist Calculus I, II en III; Lineaire algebra en probleemenseminarie. Aanvullende cursussen in wiskunde worden gekozen om de wiskundebelangen en -doelstellingen van de student aan te vullen door middel van overleg met de afdelingsadviseur van de student.

Belangrijke vereisten

Vereisten: studenten moeten wiskundevaardigheid aantonen op een of drie manieren... [-]

Verenigde Staten Anderson
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Anderson University

De realiteit dat bedrijven een mondiale onderneming is, is duidelijk. Studenten die beter voorbereid willen zijn om in de mondiale zakelijke omgeving te werken, of ze nu ... [+]

De realiteit dat bedrijven een mondiale onderneming is, is duidelijk. Studenten die beter voorbereid willen zijn om in de mondiale zakelijke omgeving te werken, of ze nu echt werken buiten de Verenigde Staten of binnen hun grenzen, kunnen een belangrijke speler in de wereld kiezen.

Wereldwijde zakelijke concentratiesaccountingeconomiefinanciënbeheerafzetIBI-programma (International Business Institute)Welke cursussen volg ik?Wereldwijd zakendoeninternationaal managementaccountingzakelijke computertoepassingenzakenrechtstrategisch managementWelke loopbanen kan ik na mijn afstuderen verwachten?International Marketing DirectorFinancieel controleurMultinational ManagerInternationale handel... [-]
Verenigde Staten Anderson
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Anderson University

Leraren die leraren ontwikkelen - het is een roeping die door maar een paar wordt begrepen, maar die invloed heeft op een hele wereld. Ons commitment groeit uit tot resul ... [+]

Leraren die leraren ontwikkelen - het is een roeping die door maar een paar wordt begrepen, maar die invloed heeft op een hele wereld. Ons commitment groeit uit tot resultaten, met 100 procent plaatsingspercentages voor jaar-lange student-leraren en 100 procent slaagpercentages op Indiana-verplichte CORE-examens. Onze leraren hebben een uitstekende inhoudelijke competentie, culturele connecties en een christelijk karakter. Ze transformeren levens en beïnvloeden de wereld.

Onze missie is om professionele opvoeders van excellentie voor te bereiden in een op Christus gerichte omgeving, excellentie te cultiveren in:

Inhoud competentie,Culturele connecties, enChristelijk karakter.

Onze visie: docenten mondig maken, levens veranderen, de wereld beïnvloeden in een op Christus gerichte omgeving... [-]

Verenigde Staten Anderson
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Anderson University

Marketing omvat cursussen om inzicht te verschaffen in bedrijfsactiviteiten, administratie in het bedrijfsleven en andere organisaties, en biedt voorbereidingen voor grad ... [+]

Marketing omvat cursussen om inzicht te verschaffen in bedrijfsactiviteiten, administratie in het bedrijfsleven en andere organisaties, en biedt voorbereidingen voor graduate studies.

Marketingconcentraties:

marketingstrategie en tactiekensociale mediageïntegreerde branding en promotiewereldwijde marketingmuziekindustrieevenement planningWelke cursussen volg ik?consumentengedragmarktonderzoekmarketing Managementstrategisch managementzakenrechtWelke loopbanen kan ik na mijn afstuderen verwachten?MarktonderzoeksanalistZakelijke koperInternationaal marktonderzoekInkoperMarketing Manager [-]
Verenigde Staten Anderson
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Jean Manners

Marisa Leach

Ashleigh Ellson

President John Pistole