Bedrijfskunde Scholen in Uruguay

Beste Scholen in Uruguay 2018/2019

Op deze pagina kunt u zoeken naar universiteiten, hogescholen en Business scholen die bachelor diploma in Uruguay biedt. Vind je snel alle informatie over de top gerangschikt universiteiten in Uruguay hier. Klik op "lezen " voor een uitgebreide beschrijving van de universiteit en een overzicht van de bacheloropleidingen aangeboden.

Zoek bachelor universiteiten in Uruguay en bladeren door hun bacheloropleidingen aan degenen die het beste bij u past te vinden. Krijg alle informatie over de verschillende undergraduate studie mogelijkheden in Uruguay en vergelijk het collegegeld en de duur van de studie. U kunt tijd en contact universiteiten in Uruguay rechtstreeks opslaan: vul het "Vraag gratis informatie " formulier, dat u in contact brengen met het Admissions Office.

Start het zoeken naar uw toekomstige onderwijs meteen!

1 Resultaten in Uruguay

Universidad de Montevideo

Bachelor Uruguay Montevideo

Waarom kiezen voor MU? PLANNEN theoretisch en praktisch onderwijs De races zijn opgebouwd uit verplichte vakken die de inleidende niveau van de verschillende disciplines en keuzevakken of keuzevakken om uw academisch profiel aanpassen. leiding Docenten die u te begeleiden tijdens uw loopbaan en adviseren op het genereren van eigen projecten. DEPARTMENT van de praktijken en LOOPBAAN We benaderen de wereld van het werk door middel van arbeidsbemiddeling, banenmarkten, workshops… [+] en congressen. SMALL Groepslessen Verbeteren van de dialoog en uitwisseling van kennis en ideeën tussen studenten en docent. Hoge niveaus van graduate en BEDRIJFSPENSIOENEN UITSTEKENDE Te begroeten jong, met een goed academisch niveau en stages heb je betere kansen op de arbeidsmarkt hebben gedaan. Humanistische en interdisciplinair onderwijs Wij begrijpen dat de werkelijkheid voortdurend verandert en dus geven we een interdisciplinaire en humanistische onderwijs, dat een brede en diepe visie op de maatschappij en de wereld zal verstrekken aan te passen aan hun bewegingen. TALEN UM ook u kunt studeren Engels en Portugees op verschillende niveaus. Mode varieert van workshops of korte seminars en cursussen halfjaarlijks of jaarlijks. universitaire leven Om uw onderwijs aan te vullen we bieden verschillende activiteiten zoals sport (voetbal, zaalvoetbal, basketbal, handbal, hockey, een buitenzwembad en technische ruimte, club avontuurlijk), vrijwilligerswerk of pastoraat. MULTICULTUREEL academische omgeving UM u convivís met buitenlandse studenten, hun culturen en talen, het creëren van een internationale omgeving die de carrière en je manier van kijken naar de wereld verrijkt. Uitwisselingsprogramma's Overeenkomsten met de beste buitenlandse universiteiten waarmee verrijken uw trainingsmateriaal bestuderen undergraduate en / of post-master studies in het buitenland. [-]