American University of Ras al Khaimah

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Missie

De Amerikaanse Universiteit van Ras Al Khaimah (AURAK) is een onafhankelijke, publieke, staatsbedrijven, non-profit, coeducational instelling die undergraduate en graduate graden biedt. AURAK is een instelling voor hoger onderwijs dat uitgebreide academische programma's op basis van de Noord-Amerikaanse model en de culturele kenmerken van de Golfregio biedt. De undergraduate programma's combineren een sterke basis in de belangrijkste onderwerp met een brede algemene vorming en de academische opleidingen bereiden studenten voor de eisen van professionele leven.

AURAK is toegewijd aan de hoogste normen van onderwijs, onderzoek, ethiek, en dienst aan de gemeenschap, en de afgestudeerden bereid zijn om goed geïnformeerde, doordachte, creatieve, en verantwoordelijke individuen.

Visie

De Amerikaanse Universiteit van Ras Al Khaimah zal een toonaangevende instelling voor hoger onderwijs door de impact van haar onderwijs en onderzoek op de regio.

Strategische doelen

Het ontwikkelen van innovatieve, uitdagende en hoogwaardige academische programma's die relevant, vraaggestuurd zijn, en zet de universiteit in de voorhoede van het onderwijs in de Verenigde Arabische Emiraten en de regio.

Bouw een studentgerichte leeromgeving die stimuleert geavanceerde kritisch denken, bevordert creativiteit, en wekt een verbintenis tot levenslang leren.

Creëer een omgeving die diversiteit waardeert, bevordert cultureel begrip, en bevordert maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Handhaven van een studentenleven programma dat zich richt op de behoeften van de studenten ': een die hen in staat is professioneel aan te passen aan een multiculturele, wereldwijde omgevingen en van het worden verantwoordelijke burgers maakt.

Ondersteuning en bevordering van de persoonlijke en professionele ontwikkeling van docenten en medewerkers om hun potentieel te realiseren en bij te dragen aan de missie van de universiteit.

Vestigen verbanden en contacten met regionale en internationale bedrijven en onderwijsinstellingen om wederzijds voordelige behoeften te voldoen en te reageren op opkomende trends.

Ontwikkelen van de capaciteit om kennis te bevorderen en het creëren van duurzame omgevingen door middel van relevant onderzoek dat het emiraat Ras Al Khaimah, de grotere regio en de wereld bedient.

Ontwikkelen en onderhouden van een kwaliteitsborging en institutionele effectiviteit systeem dat de universiteit zich bezighoudt met de lopende, geïntegreerde, institutionele breed, op onderzoek gebaseerde activiteiten die leiden tot de verbetering van de institutionele kwaliteit en tonen de effectieve uitvoering van de Universiteit van de missie door middel van haar strategische doelstellingen.

Bevorder dynamische professionele ontwikkeling voor klanten en dienstverlening aan de gemeenschap om aan de behoeften van het bedrijfsleven, de overheid en de scholen in Ras Al Khaimah en de Emirati gemeenschap.

Waarden

Mensen

Om een ​​student leeromgeving dat de sociale en culturele begrip voor individuele groei en zorg voor anderen ontwikkelt creëren; om de vaardigheden van de onafhankelijkheid, zelfsturing, kritisch en reflectief denken, innovatie en ondernemerschap te bouwen; van hoge kwaliteit docenten en personeel te werven door te profiteren van en de erkenning van hun bijdragen.

Kwaliteit

Om hoge kwaliteit academische en professionele programma's die meesterschap en inzet voor een leven lang leren op te bouwen bieden.

Scholarship en Onderzoek

Om kennis te vergroten door middel van ontdekking, verspreiding en toepassing.

culturele Authenticiteit Om te dienen als een centrum voor culturele dialoog en begrip, het bevorderen van cultureel erfgoed, en als een gemeenschap bron voor taalontwikkeling.

Verloving

Om studenten, docenten en personeel in staat een bijdrage te leveren aan de oplossing van de lokale, regionale en mondiale problemen, en bieden mogelijkheden om deel te nemen met de gemeenschap; partnerschappen onderhouden met scholen, instellingen voor hoger onderwijs, de lokale en regionale overheden, het bedrijfsleven en de industrie.

Verbetering en productiviteit

Om continue verbetering door reflectie, evaluatie en kwaliteitsverbetering, het instellen en belonen hoge normen, en pro-actief, efficiënt en effectief binnen de context van hoge kwaliteit te zoeken.

Academische vrijheid

Om een ​​klimaat van open, kritisch denken, onderzoek en de uitwisseling van ideeën, van de tolerantie voor afwijkende meningen en overtuigingen te creëren.

Integriteit

Om de hoogste normen van integriteit te behouden en te druppelen deze normen als een belangrijke waarde voor het behoud van de mensheid.

Ondernemend

Om innovatie en ondernemerschap te waarderen in onderwijs, onderzoek, service, en andere bedrijven.

Global

Multiculturele inzicht, kennis en burgerschap te bevorderen aan de wereldvrede en welvaart te bevorderen voor een duurzame toekomst.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BA's » Bekijk BSc's » Bekijk Bachelors » Bekijk MSc\'s » Bekijk Masters » Bekijk EMBA\'s » Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

BA In Het Engels Taal

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Arabische Emiraten Ras Al Khaimah

Engels onderzoek is een academische discipline die de studie van de literatuur geschreven in het Engels, Engels taalkunde, en het Engels sociolinguïstiek omvat. Meer in het algemeen, Engels studies verkennen van de productie van en de analyse van de teksten die in het Engels. [+]

Engels onderzoek is een academische discipline die de studie van de literatuur geschreven in het Engels, Engels taalkunde, en het Engels sociolinguïstiek omvat. Meer in het algemeen, Engels studies verkennen van de productie van en de analyse van de teksten die in het Engels.

Studenten kunnen kiezen zich te specialiseren in de vertaling, het onderwijzen van het Engels, of literatuur ..

Carrièremogelijkheden Jobs die rechtstreeks verband houden met je diploma zijn onder andere: Editorial assistant Engels als vreemde taal leraar Lexicograaf Magazine journalist krant journalist Basisschoolleraar Leraar secundair onderwijs Schrijver

Banen waar je diploma nuttig zou zijn onder meer:... [-]


Ba In Massacommunicatie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Arabische Emiraten Ras Al Khaimah

Massacommunicatie is een proces waarbij een persoon, groep mensen, of een organisatie stuurt een bericht via een communicatiekanaal om een ​​grote groep anonieme en heterogene mensen en organisaties. [+]

Massa communicatie is een proces waarbij een persoon, groep mensen, of een organisatie stuurt een bericht via een communicatiekanaal om een ​​grote groep anonieme en heterogene mensen en organisaties.

Studenten kunnen kiezen zich te specialiseren in digitale media of public relations.

Carrièremogelijkheden Jobs die rechtstreeks verband houden met je diploma zijn onder andere: media planner multimedia specialist programma onderzoeker Voorlichtingsambtenaar Producent

Banen waar je diploma nuttig zou zijn onder meer:

Advertising account executive Broadcast journalist Editorial assistant Evenement organisator voorlichter Magazine journalist Marktonderzoeker Schrijver ... [-]

BSc

Bs In Burgerlijke En Infratechniek

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Arabische Emiraten Ras Al Khaimah

Civiele techniek is een professionele engineering discipline die zich bezighoudt met het ontwerp, de bouw en het onderhoud van de fysieke en natuurlijk gebouwde omgeving. [+]

Civiele techniek is een professionele engineering discipline die zich bezighoudt met het ontwerp, de bouw en het onderhoud van de fysieke en natuurlijk gebouwde omgeving.

Carrièremogelijkheden Jobs die rechtstreeks verband houden met je diploma zijn onder andere: Building controle landmeter Consulting burgerlijk ingenieur Aanbestedende burgerlijk ingenieur Site engineer Bouwkundig ingenieur Water engineer

Banen waar je diploma nuttig zou zijn onder meer:

Building Services engineer techniek geoloog Environmental Consultant Octrooigemachtigde hoeveelheid landmeter

Toelatingsvoorwaarden Amerikaans / Canadese Diploma VAE / GCC / Egyptische Secondary School Certificate VAE / GCC / Egyptische Secondary School Certificate Britse IGCSE / GCE Leaving School Certificate (A einddiploma moet worden verstrekt, tonen de laatste waardering (jaar) afgerond) Iraanse Diploma Indiase / Pakistaanse / Bangladesh Higher Secondary School Certificate International Baccalaureate Diploma Syrische Secondary School Certificate Sabis Diploma WAEC / NECO ... [-]

Bs In Business Administration

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Arabische Emiraten Ras Al Khaimah

Business Administration onderzoekt hoe organisaties functioneren - van aanwerven en opleiden om de strategie en besluitvorming. Business Administration majors kunnen kiezen zich te specialiseren in de financiële wereld, het internationale bedrijfsleven, of marketing. [+]

bedrijfskunde onderzoekt hoe organisaties functioneren - van aanwerven en opleiden om de strategie en besluitvorming. Business Administration majors kunnen kiezen zich te specialiseren in de financiële wereld, het internationale bedrijfsleven, of marketing.

Carrièremogelijkheden Jobs die rechtstreeks verband houden met je diploma zijn onder andere: Chartered Management accountant Corporate investment banker verzekeraar Management Consultant operationeel onderzoeker Risk manager

Banen waar je diploma nuttig zou zijn onder meer:

Human resources officer Logistiek en distributie manager marketing executive retail manager Sales Executive systeem analist ... [-]

BS In Computer Engineering

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Arabische Emiraten Ras Al Khaimah

Computer engineering is een discipline die meerdere gebied van elektrotechniek en informatica nodig om hardware en software te ontwikkelen integreert. [+]

Computertechniek is een discipline die meerdere gebied van elektrotechniek en informatica die nodig is om de computer hardware en software te ontwikkelen integreert.

Carrièremogelijkheden Jobs die rechtstreeks verband houden met je diploma zijn onder andere: Database Administrator Games developer Information Systems Manager IT consultant multimedia programmeur systeem analist Systemen ontwikkelaar web ontwerper Web developer

Banen waar je diploma nuttig zou zijn onder meer:

IT sales professional IT trainer Network engineer Leraar secundair onderwijs technisch auteur

Toelatingsvoorwaarden Amerikaans / Canadese Diploma VAE / GCC / Egyptische Secondary School Certificate VAE / GCC / Egyptische Secondary School Certificate Britse IGCSE / GCE Leaving School Certificate (A einddiploma moet worden verstrekt, tonen de laatste waardering (jaar) afgerond) Iraanse Diploma Indiase / Pakistaanse / Bangladesh Higher Secondary School Certificate International Baccalaureate Diploma Syrische Secondary School Certificate Sabis Diploma WAEC / NECO ... [-]

Bs In De Biotechnologie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Arabische Emiraten Ras Al Khaimah

Biotechnologie is het gebruik van biologische processen, organismen of systemen bestemd voor de kwaliteit van leven verbeteren vervaardigen. Biotechnologie is van groot importantance in een aantal sectoren, van landbouw tot geneeskunde. [+]

biotechnologie is het gebruik van biologische processen, organismen of systemen bestemd voor de kwaliteit van leven verbeteren vervaardigen. Biotechnologie is van groot importantance in een aantal sectoren, van landbouw tot geneeskunde.

Studenten kunnen kiezen zich te specialiseren in cel- en moleculaire biotechnologie of medische biotechnologie.

Carrièremogelijkheden Jobs die rechtstreeks verband houden met je diploma zijn onder andere: biomedisch wetenschapper Clinical Research Associate levensmiddelentechnoloog Microbioloog farmacoloog Onderzoekwetenschapper Wetenschappelijke laborant technische brouwer

Banen waar je diploma nuttig zou zijn onder meer:... [-]


Bs In De Boekhouding

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Arabische Emiraten Ras Al Khaimah

Accounting is het proces van samenvatten, analyseren en rapporteren van financiële transacties, om weloverwogen beslissingen door gebruikers van de informatie te vergemakkelijken. Accountants analyseren en data en ondersteuning anderen interpreteren in de besluitvorming en het oplossen van problemen. [+]

Boekhouding is het proces van samenvatten, analyseren en rapporteren van financiële transacties, om weloverwogen beslissingen door gebruikers van de informatie te vergemakkelijken. Accountants analyseren en data en ondersteuning anderen interpreteren in de besluitvorming en het oplossen van problemen.

Carrièremogelijkheden Jobs die rechtstreeks verband houden met je diploma zijn onder andere: Accounting technicus Chartered Accountant Chartered gecertificeerde accountant Chartered Management accountant Chartered overheidsfinanciën accountant Bedrijfssecretaresse

Banen waar je diploma nuttig zou zijn onder meer:

Actuaris Econoom Licensed notaris Management Consultant Inkoopmanager retail bankier belastingadviseur ... [-]

Bs In De Chemische Technologie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Arabische Emiraten Ras Al Khaimah

Chemical Engineering is een breed multidisciplinair tak van techniek die de kennis van wiskunde en wetenschap combineert - in het bijzonder de chemie, engineering toepassingen die een breed scala van industrieën, te weten, productie, farmaceutica, gezondheidszorg, ontwerp en de bouw, pulp en papier overspannen ontwikkelen , petrochemie, voedselverwerkende industrie, gespecialiseerde chemicaliën, polymeren, biotechnologie en milieu en gezondheid en de veiligheid industrieën, onder anderen. Studenten met een passie voor scheikunde en talent in wiskunde en het oplossen van problemen meestal doen het goed in de chemische technologie. [+]

Chemische technologie is een breed multidisciplinair tak van techniek die de kennis van wiskunde en wetenschap combineert - in het bijzonder de chemie, engineering toepassingen die een breed scala van industrieën, te weten, productie, farmaceutica, gezondheidszorg, ontwerp en de bouw, pulp en papier, petrochemische producten overspannen ontwikkelen , voedselverwerkende industrie, gespecialiseerde chemicaliën, polymeren, biotechnologie en milieu en gezondheid en de veiligheid industrieën, onder anderen. Studenten met een passie voor scheikunde en talent in wiskunde en het oplossen van problemen meestal doen het goed in de chemische technologie.

Chemische technologie onderzoek heeft veiligere, efficiëntere methoden van raffinage aardolieproducten gemaakt, waardoor energie en chemische bronnen productiever en kostenbesparend. Zij ontwikkelen ook oplossingen voor milieuproblemen, zoals de controle en sanering van verontreiniging.... [-]


Bs In De Elektronica En Communicatie-engineering

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Arabische Emiraten Ras Al Khaimah

Elektronische en communicatie-engineering zich bezighoudt met de elektronische apparaten, circuits, communicatie-apparatuur, zoals zenders, ontvangers en geïntegreerde schakelingen. Het behandelt ook met analoge en digitale uitzending en ontvangst van data, spraak en video, microprocessors, satellietcommunicatie, magnetron engineering, antennes en wave progressie. [+]

Elektronische en Communicatie Techniek deals met de elektronische apparaten, circuits, communicatie-apparatuur, zoals zenders, ontvangers en geïntegreerde schakelingen. Het behandelt ook met analoge en digitale uitzending en ontvangst van data, spraak en video, microprocessors, satellietcommunicatie, magnetron engineering, antennes en wave progressie.

Carrièremogelijkheden Jobs die rechtstreeks verband houden met je diploma zijn onder andere: Antenna Engineer Communications Engineer Consumer Electronics Engineer Schakeling design engineer Elektronica-test en onderhoud Engineer Elektronica en communicatie research engineer Instrumentation Engineer Onderzoeksingenieur RF of magnetron Engineer. Telecommunications Network Engineer Signal Processing Engineer Systeemengineer ... [-]

Bs In De Elektrotechniek

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Arabische Emiraten Ras Al Khaimah

Electrical Engineering is de tak van techniek die zich bezighoudt met de technologie van elektriciteit, in termen van het ontwerp en de toepassing van de circuits en apparatuur voor energieopwekking en -distributie, machinebesturing, en communicatie. [+]

elektrotechniek is de tak van techniek die zich bezighoudt met de technologie van elektriciteit, in termen van het ontwerp en de toepassing van de circuits en apparatuur voor energieopwekking en -distributie, machinebesturing, en communicatie.

Carrièremogelijkheden Jobs die rechtstreeks verband houden met je diploma zijn onder andere: Automation and Control Engineer Electrical Site Engineer Electric Network Engineer Elektrische test en onderhoud Engineer Hoogspanning engineer Instrumentation Engineer Power Electronics Engineer Power Systems Engineer Engineer Power Systems Protection Onderzoeksingenieur Renewable Energy Engineer Systeemengineer ... [-]

Bs In De Financiële Wereld

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Arabische Emiraten Ras Al Khaimah

Finance is over het investeren, met de nadruk op hoe de activa te waarderen en beheren van risico's. Het bestuderen van een diploma in Finance zal u helpen om te begrijpen hoe de aandelenmarkten en de financiële instellingen functioneren, en hoe ze kunnen worden gebruikt door zowel beleggers en bedrijven. Finance studenten hebben ook de mogelijkheid van het verdienen van een minderjarige in de islamitische Banking and Finance. [+]

financiën is over het investeren, met de nadruk op hoe de activa te waarderen en beheren van risico's.

Het bestuderen van een diploma in Finance zal u helpen om te begrijpen hoe de aandelenmarkten en de financiële instellingen functioneren, en hoe ze kunnen worden gebruikt door zowel beleggers en bedrijven. Finance studenten hebben ook de mogelijkheid van het verdienen van een minderjarige in de islamitische Banking and Finance.

Carrièremogelijkheden Jobs die rechtstreeks verband houden met je diploma zijn onder andere: Accounting technicus Chartered Accountant Chartered gecertificeerde accountant Chartered Management accountant Chartered overheidsfinanciën accountant Bedrijfssecretaresse Financial Controller Financieel analist ... [-]

Bs In De Informatica

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Arabische Emiraten Ras Al Khaimah

Computer Science behandelt de theorie en methodes voor de behandeling in digitale computers, het ontwerp van hardware en software, en de toepassingen van computers. [+]

computer science behandelt de theorie en methodes voor de behandeling in digitale computers, het ontwerp van hardware en software, en de toepassingen van computers.

Carrièremogelijkheden Jobs die rechtstreeks verband houden met je diploma zijn onder andere: Database Administrator Games developer Information Systems Manager IT consultant multimedia programmeur systeem analist Systemen ontwikkelaar web ontwerper Web developer

Banen waar je diploma nuttig zou zijn onder meer:

IT sales professional IT trainer Network engineer technisch auteur

Toelatingsvoorwaarden Amerikaans / Canadese Diploma VAE / GCC / Egyptische Secondary School Certificate VAE / GCC / Egyptische Secondary School Certificate Britse IGCSE / GCE Leaving School Certificate (A einddiploma moet worden verstrekt, tonen de laatste waardering (jaar) afgerond) Iraanse Diploma Indiase / Pakistaanse / Bangladesh Higher Secondary School Certificate International Baccalaureate Diploma Syrische Secondary School Certificate Sabis Diploma WAEC / NECO ... [-]

Bs In Human Resource Management

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Arabische Emiraten Ras Al Khaimah

Human Resource Management is het proces van het inhuren en ontwikkelen van medewerkers, zodat ze meer waardevol voor de organisatie. [+]

Human Resource Management is het proces van het inhuren en ontwikkelen van medewerkers, zodat ze meer waardevol voor de organisatie. Het omvat het uitvoeren van taak analyses, de planning van personeelsbehoeften, het werven van de juiste mensen voor de baan, oriëntering en opleiding, evaluatie van de prestaties en het oplossen van geschillen.

[-]

Bs In Industriële Engineering

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Arabische Emiraten Ras Al Khaimah

Industrial Engineering is een tak van techniek die zich bezighoudt met het optimaliseren van complexe processen of systemen. Industriële ingenieurs werken om verspilling van tijd, geld, materialen, manuren, machine tijd, energie en andere middelen die geen waarde te genereren te elimineren. [+]

industriele engineering is een tak van techniek die zich bezighoudt met het optimaliseren van complexe processen en systemen. Industriële ingenieurs werken om verspilling van tijd, geld, materialen, manuren, machine tijd, energie en andere middelen die geen waarde te genereren te elimineren.

Carrièremogelijkheden Banen waar je diploma nuttig zou zijn onder meer: Energy manager Manufacturing engineer Materials engineer Mijningenieur Productie Manager Kwaliteitsmanager

Jobs die rechtstreeks verband houden met je diploma zijn onder andere:

Kwaliteitscontrole ingenieur Sales engineer Product- / procesontwikkeling wetenschapper Projectleider Productie Manager ... [-]

Bs In Marketing

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Arabische Emiraten Ras Al Khaimah

Marketing is de activiteit, set van instellingen en processen voor het creëren, communiceren, het leveren, en het uitwisselen van producten en diensten die van waarde voor klanten, klanten, partners, en de maatschappij in het algemeen. [+]

afzet is de activiteit, set van instellingen en processen voor het creëren, communiceren, het leveren, en het uitwisselen van producten en diensten die van waarde voor klanten, klanten, partners en de samenleving in het algemeen.

Carrièremogelijkheden

Jobs die rechtstreeks verband houden met je diploma zijn onder andere:

Advertising account executive Advertising rekening planner Advertising copywriter Marktonderzoeker marketing executive media koper media planner

Banen waar je diploma nuttig zou zijn onder meer:

Evenement organisator Public affairs consultant Public relations account executive Voorlichtingsambtenaar Sales promotion account executive ... [-]

BS In Mechanical Engineering

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Arabische Emiraten Ras Al Khaimah

Mechanical Engineering is de discipline die de principes van engineering, fysica en materiaalkunde geldt voor het ontwerp, analyse, productie en onderhoud van mechanische systemen. [+]

Mechanische Techniek is de discipline die de principes van engineering, fysica en materiaalkunde geldt voor het ontwerp, analyse, productie en onderhoud van mechanische systemen.

Carrièremogelijkheden Jobs die rechtstreeks verband houden met je diploma zijn onder andere: Ruimtevaart ingenieur Automotive engineer Aanbestedende burgerlijk ingenieur Controle en instrumentatie engineer Onderhoudsmonteur Mechanical Engineer

Banen waar je diploma nuttig zou zijn onder meer:

Corporate investment banker Mijningenieur Octrooigemachtigde Productie Manager Technische sales engineer Water engineer

Toelatingsvoorwaarden Amerikaans / Canadese Diploma VAE / GCC / Egyptische Secondary School Certificate VAE / GCC / Egyptische Secondary School Certificate Britse IGCSE / GCE Leaving School Certificate (A einddiploma moet worden verstrekt, tonen de laatste waardering (jaar) afgerond) Iraanse Diploma Indiase / Pakistaanse / Bangladesh Higher Secondary School Certificate International Baccalaureate Diploma Syrische Secondary School Certificate Sabis Diploma WAEC / NECO ... [-]

Bs In Petroleum Engineering

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Arabische Emiraten Ras Al Khaimah

Energie is een belangrijke component in de moderne beschaving. Sinds het boren van de eerste commerciële oliebron in 1858, hebben petroleum ingenieurs en technici geoscientists de wereld geleverd met de nummer een bron van energie - ruwe olie en aardgas. [+]

Energie is een belangrijke component in de moderne beschaving. Sinds het boren van de eerste commerciële oliebron in 1858, hebben petroleum ingenieurs en technici geoscientists de wereld geleverd met de nummer een bron van energie - ruwe olie en aardgas. Economische en milieuvriendelijke aardolieproductie middelen moeten creatieve toepassing van een breed scala aan kennis, inclusief:

Basis wetenschappen: wiskunde, natuurkunde, scheikunde en geologie. Major technische onderwerpen: mechanische, chemische, en civiele techniek, alsmede informatica. R & D-gebied: nano-technologie, geavanceerde materialen, numerieke simulaties, moleculaire dynamica, enz.

Als een petroleum engineer, geniet u van een lucratief hoge salaris * aangezien u potentiële olie- en gasreservoirs, het ontwerp te evalueren en te beheren booractiviteiten, verbetering van de productie van koolwaterstoffen methoden, en het ontwerp oppervlak pijplijn systemen en installaties voor de behandeling. Petroleum engineers in toenemende mate gebruik maken van geavanceerde computers, niet alleen in de analyse van exploratie data en simulatie van ondergrondse reservoir dynamiek, maar ook in de automatisering van de productie olieveld en boorwerkzaamheden. Oliemaatschappijen bezitten veel van supercomputers ter wereld.... [-]


Bachelor

Bachelor In De Architectuur

Campus Voltijd 5 jaar September 2018 Verenigde Arabische Emiraten Ras Al Khaimah

Architectuur is zowel het proces als het product van de planning, het ontwerpen en construeren van gebouwen en andere fysieke structuren. [+]

architectuur zowel het proces en het product van planning, ontwerp en bouw van gebouwen en andere fysieke structuren.

Carrièremogelijkheden

Banen waar je diploma nuttig zou zijn onder meer:

building surveyor Commercieel / residentiële landmeter Hoger onderwijs docent Historische gebouwen inspecteur / behoud officer Landschaps architect Planning en ontwikkeling landmeter Production designer, theater / televisie / film Bouwkundig ingenieur stedenbouwkundige

Jobs die rechtstreeks verband houden met je diploma zijn onder andere:

Architect Architectural technoloog Binnenlandse Zaken en ruimtelijk vormgever

Toelatingsvoorwaarden Amerikaans / Canadese Diploma VAE / GCC / Egyptische Secondary School Certificate VAE / GCC / Egyptische Secondary School Certificate Britse IGCSE / GCE Leaving School Certificate (A einddiploma moet worden verstrekt, tonen de laatste waardering (jaar) afgerond) Iraanse Diploma Indiase / Pakistaanse / Bangladesh Higher Secondary School Certificate International Baccalaureate Diploma Syrische Secondary School Certificate Sabis Diploma WAEC / NECO ... [-]