Canadian University Dubai

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Canadese University Dubai biedt een Canadees curriculum in het hart van Dubai, in de cultuur en waarden van de Verenigde Arabische Emiraten (VAE). Canadese University Dubai (CUD) is centraal gelegen vlak bij Sheikh Zayed Road op loopafstand van het Metro Dubai (Financial Centre Station). Opgericht in 2006, de Canadese University Dubai bestaat momenteel uit de School voor Architectuur en Interior Design, de School of Business, de School of Engineering, Toegepaste Wetenschappen en Technologie en de School voor milieu en gezondheid. Wij bieden bacheloropleidingen en masteropleidingen. Onze Engels voor academische doeleinden programma (EAP) is beschikbaar voor de studenten die extra kennis van het Engels.

10 redenen om te kiezen voor de Canadese University Dubai

Er zijn vele redenen om de Canadese University Dubai kiezen voor uw undergraduate of graduate studies, maar laten we u vertellen wat ons onderscheidt van onze collega's:

 1. Canadees-curriculum

Wij bieden een opleiding op basis van de Canadese curriculum, waardoor we internationaal erkende kwaliteit en geloofwaardigheid.

 1. Mogelijkheid om af te studeren in Canada

Als een portaal aan de Canadese het hoger onderwijs, dan kun je je diploma beginnen bij CUD voltooi je studie en afgestudeerd aan een van onze partnerinstellingen in Canada.

 1. VAE Accreditatie

Al onze programma's zijn geaccrediteerd door de VAE ministerie van Onderwijs: Hoger Onderwijs Zaken.

 1. Internationale faculteit

Onze internationale faculteit zijn hooggekwalificeerde en inspirerende in hun vakgebied, waardoor innovatieve onderwijsmethoden stijlen en filosofieën uit de hele wereld.

 1. Graduate inzetbaarheid

Met een opleiding op basis van het principe van de Canadese voorgeschreven leerresultaten, CUD afgestudeerden zijn zeer inzetbaar in de markt internationale banen.

 1. Flexibele leren

Wij bieden flexibele programmering - 's avonds en in het weekend lessen zijn beschikbaar voor zowel undergraduate en graduate-programma's.

 1. Zaken-district location

We hebben een gunstige locatie in het centrum in het hart van de zakenwijk van Dubai, met state of the art academische en recreatieve voorzieningen.

 1. studentgerichte aanpak

CUD is een studentgerichte universiteit, waar we waarderen student succes boven alles.

 1. Onderzoek mogelijkheden

Onze Research Centre biedt studenten de mogelijkheid om te worden betrokken bij baanbrekend onderzoek internationaal en in de VAE.

 1. Multiculturele student gemeenschap

We hebben een echte multiculturele leeromgeving, met studenten uit meer dan 100 verschillende nationaliteiten.

Missie

Canadese University Dubai bevordert Canadese perspectieven in het leren, onderzoek en toepassing, geworteld in waardering en respect voor de verschillende culturen en de VAE waarden.

Visie

Canadese University Dubai is toegewijd om studenten met een internationale academische ervaring, geleid door de hoogste opleidingsniveau en bedrijfsethiek, het toevoegen van waarde aan de persoonlijke en professionele leven van haar afgestudeerden, en de gemeenschappen waarin we actief zijn.

Institutionele Doelen en Doelstellingen

Doel 1:

Te creëren en een gunstig klimaat voor permanente educatie en verbetering te handhaven, terwijl continu evaluatie van alle aspecten van de CUD operaties relevantie en kwaliteit te waarborgen.

Doelstellingen:

1,1. Mogelijkheden te bieden voor studenten om hun ervaringen in de klas door het gebruik van multi-media en online bronnen te verbeteren.

1,2. Via het Bureau van Institutional Effectiveness, continu evalueren van onze prestaties als een pedagogisch en lerende organisatie en de tevredenheid van studenten en medewerkers met de prestaties van de universiteit.

1,3. Systematische planning, op basis van bewijs te gebruiken, naar de universiteit zowel operationeel als strategisch ontwikkelen.

Doel 2:

Om vast te stellen en te laten zien het enthousiasme en de bijdrage van alle medewerkers en studenten en de ambities van alle ondersteunen door hen te voorzien van zowel academische uitmuntendheid en de ervaring die nodig zijn voor een succesvolle carrière

Doelstellingen:

2,1. Om te zorgen voor excellentie in het onderwijs, zoals gemeten door student en collegiale toetsing.

2.2. Om kansen, in voorkomend geval voorziet voor arbeidsbemiddeling voor projecten en andere activiteiten.

2,3. Om het bedrijfsleven, de overheid en zich niet inlaten for profit organisaties in Dubai met het werk van de universiteit.

Doel 3:

Om een ​​sfeer van waardigheid en wederzijds respect te genereren, terwijl wetenschappelijk debat en toegepast onderzoek aan te moedigen.

Doelstellingen:

3,1. Om een ​​gerichte Research Centre, die toegepast onderzoek verricht en is bezig zowel medewerkers en studenten in de uitoefening van wetenschappelijke activiteit te ontwikkelen.

3,2. Periodieke open en publieke lezingen houden om het debat gegrond in academische discipline op punten van zorg aan te moedigen om de regio,

3,3. Te ontwikkelen, met studenten en medewerkers, is een gedragscode deze geëerd en gerespecteerd in de dagelijkse werkzaamheden van de universiteit.

Doel 4:

Om verantwoording te accepteren en waarderen de inbreng van alle belanghebbenden in het bijzonder in onze werking als een portaal aan de Canadese onderwijs, en dus maak CUD de Universiteit van keuze in onze doelgroep en tegelijkertijd een werkgever van de keuze voor alle academische, management en ondersteunend personeel.

Doelstellingen:

4,1. Om een ​​duidelijke strategie voor samenwerking en de samenwerking met de Canadese bericht Secondary onderwijsinstellingen en samenwerkingsverbanden die deze strategie weerspiegelen.

4,2. Om systematisch verzamelen van gegevens van stakeholders, intern en extern, over de prestaties van de universiteit, de strategische merkpositie en de mogelijkheden voor groei,

4,3. Om door te gaan naar de basis van programma's en het aantal studenten groeit, zodat de missie te vervullen en te leveren aan het strategisch plan van de universiteit.

Doelstelling 5:

Om rekening te houden met de behoeften van alle interne en externe stakeholders door het veiligstellen van de voldoende en relevante middelen die beschikbaar zijn voor de verwezenlijking van alle strategische en operationele doelstellingen zijn, dus het verbeteren van de soevereiniteit van de universiteit als een onafhankelijke instelling voor hoger onderwijs.

Doelstellingen:

5,1. Systematische resource planning te ondernemen voor het onderwijs eisen, benodigde ruimte, bibliotheek en eisen studenten service en voor informatietechnologie en deze plannen als basis voor de begroting van de ontwikkeling en strategische planning te gebruiken.

5.2. Om te streven naar onze status als zelffinanciering organisatie veilig te stellen bij de eerste gelegenheid, met behulp van nieuwe investeringen voor de uitbreiding en ontwikkeling.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels

Bekijk BBA's » Bekijk BA's » Bekijk BSc's » Bekijk Bachelors » Bekijk Health BScs » Bekijk Associate Degrees » Bekijk Masters » Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

Bachelor in de kunst in communicatie in de journalistiek

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Arabische Emiraten Dubai

[+]

[-]

Bachelor in de kunst in communicatie in public relations

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Arabische Emiraten Dubai

Door het ontvangen van een solide basis in het praktische gebruik van kwalitatieve en kwantitatieve methoden en vaardigheden zoals nieuws schrijven, tekstschrijven, public relations planning en advertentie ontwerp, zal afgestudeerden ook bereid zijn om professionele gebieden zoals het publiceren, editing, productie, de planning van het onderzoek te voeren . [+]

Dit programma wordt onderwezen in het Arabisch. Klik hier om te lezen van de beschrijving in het Arabisch

Door het ontvangen van een solide basis in het praktische gebruik van kwalitatieve en kwantitatieve methoden en vaardigheden zoals nieuws schrijven, tekstschrijven, public relations planning en advertentie ontwerp, zal afgestudeerden ook bereid zijn om professionele gebieden zoals het publiceren, editing, productie, de planning van het onderzoek te voeren .

Zij kunnen ook de werkgelegenheid in enige communicatie capaciteit op gebieden te vinden net zo gevarieerd als de diplomatie, het bedrijfsleven, de overheid, non-profit organisaties, beroepsverenigingen, bedrijven in de gezondheidszorg en internationale organisaties.... [-]


Bachelor of Arts in Communication in Advertisement

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Arabische Emiraten Dubai

[+]

Afgestudeerden beschikken over de vaardigheden en kennis om publicitaire inhoud op de lokale en internationale markt te publiceren, bewerken, produceren en onderzoeken.

[-]

BBA

Bachelor in bedrijfskunde in het internationale bedrijfsleven

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Arabische Emiraten Dubai

De BBA in International Business bereidt studenten voor op loopbaancoaches voor de steeds meer concurrerende en onderling afhankelijke internationale zakelijke markten. Het benadrukt de essentiële kennis, vaardigheden en managementtechnieken die noodzakelijk zijn voor het uitvoeren van internationale zakelijke activiteiten in een steeds veranderende wereldmarkt. [+]

Wereldwijde opportuniteiten hebben geleid tot een vraag naar managers die bekwaam zijn in de internationale zakelijke praktijk en strategieën.

Carrière mogelijkheden bestaan ​​in wereldwijde ondernemingen, overheden en internationale organisaties, internationale handel en internationale openbare instellingen zoals:

Export en import Reclame en media Investeringen in vreemde valuta Olie en gas (energie) Bank- en financiële diensten Internationale agentschappen (VN, Wereldbank, Wereldgezondheidsorganisatie, Internationaal Monetair Fonds, Wereldhandelsorganisatie) Niet-gouvernementele organisaties (NGO's) Douane en immigratie Management Consultancy reglement [-]

Bachelor of Business Administration in de boekhouding en financiën

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Arabische Emiraten Dubai

De BBA Accounting and Finance programma voorziet afgestudeerden met de kennis en vaardigheden om te werken op het gebied van Corporate Finance en Accounting. Studenten zullen een uitdagende programma dat cursussen zoals bank-, effecten- analyse, Hoofdstad Analysis, Portfolio Management, Financieel Reglement, Wealth Management, International Financial Management, Management Accounting Systems, en de International Financial Reporting Standards (IFRS) omvat voltooien. [+]

De BBA Accounting and Finance programma voorziet afgestudeerden met de kennis en vaardigheden om te werken op het gebied van Corporate Finance en Accounting. Studenten zullen een uitdagende programma dat cursussen zoals bank-, effecten- analyse, Hoofdstad Analysis, Portfolio Management, Financieel Reglement, Wealth Management, International Financial Management, Management Accounting Systems, en de International Financial Reporting Standards (IFRS) omvat voltooien.

Voordelen

Afgestudeerden van de Accounting and Finance programma zijn voorbereid op de dynamische en uitdagende wereld van corporate finance, alsmede gepositioneerd om verder te gaan in hun boekhouding loopbaan. Naar aanleiding van het programma zullen de studenten worden gepositioneerd om verder te gaan in hun professionele aanwijzing programma's, waaronder CMA, CFA, en CA.... [-]


Bachelor of Business Administration in e-business

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Arabische Emiraten Dubai

tudenten in het eBusiness programma zal leren hoe deze technologieën worden gebruikt om business concepten aan te pakken. Vervolgens zullen studenten binnen een gesimuleerd laboratorium dergelijke concepten toepassen die ze hebben geleerd door het gebruik van een Enterprise Resource Planning (ERP) applicatiesysteem zoals SAP

[+]

eBusiness (elektronische Zaken) optimaliseert de komst van de Informatie en Communicatie Technologie als middel om het concurrentievermogen van bedrijven te vergroten. Klanten en medewerkers van vandaag zowel zijn bevoegd om zaken te rijden dan de traditionele statische websites. Ondersteund door slimme mobiele technologie, is er behoefte om gebruik te maken over online intelligente Enterprise-Wide informatiesystemen om zaken af ​​te leiden en concurrentievoordeel te behalen. Dergelijke technologieën bieden operationele effectiviteit op alle interne functionele gebieden (marketing en verkoop, productie, logistiek, inkoop en boekhouding), inclusief externe entiteiten die de nadruk leggen op dynamische klanten en behoeften van leveranciers. Studenten in het eBusiness programma zal leren hoe deze technologieën worden gebruikt om business concepten te pakken. Vervolgens zullen studenten binnen een gesimuleerd laboratorium dergelijke concepten toepassen die ze hebben geleerd door het gebruik van een Enterprise Resource Planning (ERP) applicatiesysteem zoals SAP... [-]


BSc

Bachelor in bedrijfskunde in human resource management

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Arabische Emiraten Dubai

De BBA in Human Resource Management bereidt studenten voor op zowel strategisch als operationeel bijdragen aan een organisatie ontwikkeling van haar medewerkers. Studenten in het programma zal bestuderen Strategic Staffing, Compensation and Benefits, Employee en Arbeidsverhoudingen, Integrated Human Resource Development Systems en Decision Support Processen. [+]

Zoals informatietechnologie naar business processen te standaardiseren, menselijk kapitaal wordt een van de belangrijkste middelen van een organisatie. Steeds veranderende industriële en commerciële werkplek wetten en de internationalisering en globalisering van het bedrijfsleven hebben betekend dat Human Resource Management is uitgegroeid tot een cruciale strategische dimensie binnen alle organisaties.

De BBA in Human Resource Management bereidt studenten voor op zowel strategisch als operationeel bijdragen aan een organisatie ontwikkeling van haar medewerkers. Studenten in het programma zal bestuderen Strategic Staffing, Compensation and Benefits, Employee en Arbeidsverhoudingen, Integrated Human Resource Development Systems en Decision Support Processen.... [-]


Bachelor of Business Administration in Marketing

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Arabische Emiraten Dubai

De BBA in Marketing bereidt studenten om te slagen in de steeds veranderende mondiale zakelijke omgeving. Het biedt studenten met een goed begrip van alle aspecten van de marketing functie binnen de organisatie. Studenten zullen worden blootgesteld aan de huidige theorieën en praktijken in het consumentengedrag, marktonderzoek, verkoop, detailhandel, reclame & promotie, branding en e-marketing. [+]

Marketing is een essentieel onderdeel van elke succesvolle bedrijfsvoering. Een van de belangrijkste marketing-activiteiten is om waarde verwachtingen van de klanten te begrijpen en het ontwikkelen van een marketing plan dat zal ontmoeten en overtreffen die verwachtingen op het juiste moment, op de juiste plaats en tegen de juiste prijs.

Sterker nog, in de huidige ultra-competitieve mondiale zakelijke omgeving, de strategische positionering van producten / diensten en merken worden beschouwd als kritische succesfactoren voor vrijwel alle organisaties. Proactieve organisaties vereisen marketing strategieën die nodig zijn om de eisen van de consument te voldoen, krijgen een duurzaam concurrentievoordeel, en verbetering van de financiële prestaties. De BBA in Marketing bereidt studenten om te slagen in de steeds veranderende mondiale zakelijke omgeving. Het biedt studenten een goed begrip van alle aspecten van de marketingfunctie binnen het orgel. Studenten zullen worden blootgesteld aan de huidige theorieën en praktijken op het gebied van consumentengedrag, marketingonderzoek, verkoop, detailhandel, reclame & promotie, branding en e-marketing.... [-]


Bachelor of Science in Environmental Health Management

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Arabische Emiraten Dubai

[+]

Afvalbeheer [-]

Bachelor of Science in Interior Design

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Arabische Emiraten Dubai

[+]

Afgestudeerden met een Bachelor in Interior Design zal worden uitgerust met

Creatieve en analytische vaardigheden <li> Een begrip van de economische, sociale, bouwkundige en juridische omgeving waarin de praktijk van het interieurontwerp functioneert.</li> <li> Kennis van professioneel ontwerp en ethische waarden.</li> <li> Een goed begrip en bewezen bekwaamheid in de grondbeginselen van het interieurontwerp.</li> <li> Een verbeterd vermogen in grafische en mondelinge communicatie</li> <li> Goede kennis van interieurbouwsystemen, codes en geschikte materialen.</li>

Carrièremogelijkheden

Afgestudeerden met een Bachelor of Science in Interior Design komen in aanmerking voor het volgende:... [-]


Bachelor of Science in Network Engineering

Campus Voltijd 4 weken September 2018 Verenigde Arabische Emiraten Dubai

[+]

Netwerkprogrammeur [-]

Bachelor of Science in Telecommunication Engineering

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Arabische Emiraten Dubai

[+]

Het programma opent de deur naar een breed spectrum van carrièremogelijkheden en mogelijkheden voor verdere geavanceerde studies voor haar afgestudeerden. Carrièremogelijkheden in Telecommunications zijn onder andere:

[-]

Bachelor

Bachelor of Architecture

Campus Voltijd 5 jaar September 2018 Verenigde Arabische Emiraten Dubai

De opleiding biedt studenten met een goed begrip van de functionele gebieden van architectuur, met inbegrip van design tools, methodologieën en ontwerp filosofieën, verbonden met de besluitvorming en effectieve presentatie processen. De onder de programma-eisen cursussen omvatten de academische en professionele gebieden van architectuur, zoals gedefinieerd door de Canadese Architecture Certification Board (cacb). [+]

De Bachelor of Architecture opleiding zal u voorzien van een goed begrip van de functionele gebieden van architectuur, met inbegrip van design tools, ontwerp methodieken, en het ontwerp filosofieën, verbonden met de besluitvorming en effectieve presentatie processen. Het zal je kennis van professionele architectonische en ethische waarden te ontwikkelen en laten u kennismaken met de werkomgeving van de architectuurpraktijk. Gedurende het programma vindt u een goed inzicht en bewezen vermogen in de fundamenten van het architectonisch ontwerp te vormen, verbeter uw vaardigheden in de grafische en mondelinge communicatie en gedetailleerde kennis van het bouwen van systemen, codes en de juiste technologie en materialen, alsmede een appreciatie van de ontwikkeling, en gevoeligheid voor, ecologie en milieu. Voordelen Afgestudeerden met een Bachelor in Interior Design zullen worden uitgerust met:... [-]


Bachelor of Computer and Networking Engineering Technology

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Arabische Emiraten Dubai

[+]

Carrièremogelijkheden

Er is een sterke vraag naar netwerkprofessionals in de VAE en een groter gebied. Deze graad biedt uitstekende perspectieven voor werk in discipelen, waaronder:

[-]

Videos

Contact

Canadian University Dubai

Adres 1st Interchange, Sheikh Zayed Road
Dubai, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
Website http://www.cud.ac.ae/