Cromwell UK International Education

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

WELKOM IN CROMWELL EDUCATION

Cromwell UK International Education is een gevestigde onderwijsaanbieder en biedt een breed scala aan educatieve programma's in samenwerking met toonaangevende universiteiten in het Verenigd Koninkrijk. Het doel van Cromwell is om de nieuwste kennis met de beste praktijken te creëren om het individu en de samenleving te vormen om effectief en efficiënt te zijn, om de industriële en sociale uitdagingen van de steeds veranderende wereld met positieve waarden het hoofd te bieden.

Cromwell wordt geleid door een groep ervaren en opgeleide onderwijsexperts, psychologen en voormalige bedrijfsuitvoerders geleid door een sterk ondernemerschap en is opgericht om effectief het menselijk potentieel aan te boren om in de behoeften van de arbeidsmarkt te voorzien.

De kwalificaties die Cromwell biedt, fungeren als springplank, terwijl onze jobgerichte training elke student naar de top van de carrièreladder van het bedrijf brengt en ernaar streeft om al zijn studenten inzetbaar te maken met de juiste houding en kwalificaties. Wij zijn het eerste Pearson Assured Center in de Noordelijke Emiraten dat een internationale standaard heeft gezet voor onderwijs en opleiding. We bieden wereldwijd standaardonderwijs dat lokaal wordt ondersteund door wereldwijde bekendheid.

ONZE VISIE

Cromwell UK streeft er voortdurend naar om zijn positie als een van de meest vooraanstaande internationale onderwijsaanbieders in de regio te behouden om de kwaliteit in onderwijs, onderzoek, openbare diensten en economische ontwikkeling te ondersteunen en te verbeteren door middel van wereldwijd onderwijs dat plaatselijk wordt bekrachtigd door wereldwijde blootstelling.

MISSIE

Levens transformeren om de maatschappij te dienen door educatie, het creëren van kennis, internationale plaatsing en het inzetten van kennis om op grote schaal met uitmuntendheid te werken. Maak jongere generaties om concurrerender te zijn met de wereldwijde marktwaarden.

Locaties

Ajman

Address
Behind Honda Showroom, Rumailah
Ajman, Ajman, Verenigde Arabische Emiraten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden