Dubai Institute of Design and Innovation (DIDI)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Dubai Institute of Design and Innovation (DIDI) biedt een uniek ontwerponderwijs, in de vorm van een vierjarige Bachelor of Design Degree (BDes). Het eerste in zijn soort in de regio, het curriculum van DIDI is gemaakt in samenwerking met het Massachusetts Institute of Technology (MIT) en de Parsons School of Design, en biedt een onderscheidend programma, stevig ingebed in ontwerpdenken en creatieve probleemoplossing.

DIDI opende zijn deuren in de herfst van 2018 en is een particulier, non-profit Institute of Design.

58560_DSC_9866_2-min.jpg

Dubai Institute of Design and Innovation is van mening dat de toekomst van ontwerponderwijs experimenteel, transformatief, ontwrichtend en multidisciplinair is. We willen de school van keuze worden voor de volgende generatie veranderaars die duurzame ontwerpoplossingen voor de problemen van vandaag zullen bedenken en creëren ten behoeve van de samenleving van morgen.

DIDI bereidt studenten voor om effectief te reageren op een snel veranderende wereld met overdraagbare vaardigheden die multidisciplinair en probleemoplossend zijn door ontwerp. We zullen de volgende generatie veranderaars uitrusten om ontwerp te gebruiken als een instrument om positieve verandering te creëren. Onze studenten leren visuele geletterdheid en technologische mogelijkheden om een duurzame toekomst te creëren, vorm te geven en te creëren. DIDI ondersteunt opkomend ontwerptalent in de hele regio door middel van een open-source en collaboratieve aanpak die samenwerking en partnerschap waardeert. We investeren in geïntegreerde curriculaire innovatie en technologische experimenten.

  • DIDI creëert leiders en beïnvloeders van de 21e eeuw.
  • DIDI levert een curriculum van wereldklasse en wereldwijd onderzoek om een nieuwe generatie bekwame individuen in de regio te creëren.
  • DIDI biedt een nieuw ecosysteem van leerervaringen.
  • DIDI biedt studenten mentorschap en toegang tot incubatieondersteuning.
  • DIDI gebruikt design als de nieuwe taal van verandering.

137175_Studio.jpg

DIDI'S CAMPUS BIEDT RUIMTE VOOR CREATIEVE GEESTEN OM TE INSPIREREN.

De DIDI-campus biedt interactieve en eigentijdse werkplekken voor jonge ontwerpers in de VAE, in het hart van de Design Quarter op d3.

Ontworpen door Foster + Partners, creëert de campus een unieke leeromgeving voor studenten om hun innovatie en creativiteit te koesteren en te laten zien.

Ruimte is ingericht in een 'mega'-studio-setting , samen met faciliteiten van wereldklasse, waardoor onderlinge samenwerking tussen ontwerpdisciplines mogelijk wordt gemaakt, waarbij studenten en docenten samenkomen in een dynamische omgeving.

VOORBIJ DE STUDIO

Studenten die in Dubai wonen, hebben benijdenswaardige toegang tot een ongelooflijke kalender met designevenementen, waaronder Dubai Design Week, Dubai Design Days, Fashion-Forward en Sole DXB. De futuristische stad Dubai heeft gouden stranden, woestijnen en een groeiende kunst- en straatcultuurscene, tegen de adembenemende skyline van Dubai.

Futuristisch, multicultureel en veilig, Dubai is een stad van innovatie die de veranderaars van morgen verwelkomt.

Locaties

Dubai

http://didi.ae/

Address
Dubai Design District (d3), Building 4, Ground Floor
Dubai, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
Telefoonnr.
+971 3434 392

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden