Dubai Institute of Design and Innovation (DIDI)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Dubai Institute of Design and Innovation (DIDI) biedt een uniek ontwerponderwijs in de vorm van een vierjarige Bachelor of Design Degree (BDes) . Het eerste van zijn soort in de regio is DIDI's curriculum gemaakt in samenwerking met het Massachusetts Institute of Technology (MIT) en de Parsons School of Design , en biedt een onderscheidend programma, stevig ingebed in design-denken en creatief probleemoplossing.

DIDI is in de herfst 2018 geopend en is een particuliere, non-profitinstituut van ontwerp.

58560_DSC_9866_2-min.jpg

Dubai Institute of Design and Innovation is van mening dat de toekomst van het ontwerponderwijs experimenteel, transformatief, ontwrichtend en cross-disciplinair is. We zijn van plan de gewenste school te worden voor de volgende generatie veranderingsmakers die duurzame ontwerpoplossingen voor de problemen van vandaag zullen ontwikkelen en ontwikkelen ten behoeve van de maatschappij van morgen.

DIDI bereidt studenten op om effectief te reageren op een snel veranderende wereld met overdraagbare vaardigheden die crossdisclinair en probleemoplossend zijn door het ontwerp. We zullen de volgende generatie veranderingsmakers uitrusten om ontwerp als instrument te gebruiken om positieve veranderingen te creëren. Onze studenten leren visuele geletterdheid en technologische mogelijkheden om een ​​duurzame toekomst te creëren, vormen en creëren. DIDI ondersteunt opkomende design talent in de hele regio door middel van een open source en samenwerkende aanpak die samenwerking en partnerschap waarderen. We zijn geïnvesteerd in geïntegreerde curriculaire innovatie en technologische experimenten.

  • DIDI creëert leiders en invloeden van de 21e eeuw.
  • DIDI zal een wereldklasse curriculum en wereldwijde onderzoek leveren om een ​​nieuwe generatie ervaren individuen in de regio te creëren.
  • DIDI zal een nieuw ecosysteem van leerervaringen verschaffen.
  • DIDI biedt studenten mentoring en toegang tot incubatieondersteuning.
  • DIDI zal ontwerp gebruiken als de nieuwe taal van verandering.

58555_16123_104_Aerial_View_01-min.jpg

DIDI'S CAMPUS biedt ruimte voor creatieve momenten om geïnspireerd te worden.

De DIDI campus biedt interactieve en hedendaagse werkplekken voor jonge ontwerpers in de UAE, in het hart van de Creative Community op d3.

Ontworpen door Foster + Partners, creëert de campus een unieke leeromgeving voor studenten om hun innovatie en creativiteit te bevorderen en te presenteren.

Een 'sociale' trap in het hart van het gebouw verbindt alle zes verdiepingen, het creëren van informele ruimtes voor interactie, debat en weergave, en aansluitende studio's samen. Verschillende vloerplaten op elk niveau creëren dynamische interne terrassen die uitkijken op een centraal atrium.

De ruimte is uitgelegd in een 'mega'-studio-instelling , samen met faciliteiten van wereldklasse, waardoor interdisciplinaire samenwerking mogelijk is tussen studenten en faculteiten in een dynamische omgeving. De campus is verspreid over 100.000 vierkante meter in de Creative Community op d3 en zal de capaciteit hebben om 550 studenten te kunnen huren.

BIJ DE STUDIO

Studenten die in Dubai verblijven, hebben een benijdenswaardige toegang tot een ongelooflijke kalender van designevenementen, waaronder Dubai Design Week, Dubai Design Days Fashion Forward en Abwab. De futuristische stad Dubai heeft gouden stranden, de woestijnen en een groeiende kunst en straat cultuur scene, tegen de adembenemende skyline van Dubai.

Futuristische, multiculturele en veilige, Dubai is een innovatiestad die de veranderende makers van morgen verwelkomt.

Locaties

Dubai

http://didi.ae/

Address
Dubai Design District (d3), Building 4, Ground Floor
Dubai, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
Telefoonnr.
+971 3434 392