Emirates Institute for Banking and Financial Studies

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

over EIBFS

het Emirates Instituut voor Banking and Financial Studies (EIBFS), opgericht in 1983, biedt wereldklasse opleidingen, trainingen en aanverwante diensten op het gebied van bank- en financieel in de drie state of the art campussen strategisch gelegen in Sharjah, Abu Dhabi en Dubai . Toegewijd aan de Emiratisation initiatief EIBFS ondersteunt VAE onderdanen door het verstrekken van top-notch trainingsfaciliteiten en het stimuleren van carrière groei in de bank- en financiële diensten.

EIBFS is wereldwijd geïntegreerd met verschillende toonaangevende instituten en universiteiten van de wereld tot stand te brengen en bieden de beste programma's en cursussen in het bankwezen en financiën aan de Verenigde Arabische Emiraten.

EIBFS heeft belangrijke bijdragen geleverd aan het leven en de carrière van duizenden studenten en werkende professionals in het domein gebied van bank- en financieel ondersteund door hooggekwalificeerde, bekwame en ervaren academici en corporate trainers gemaakt.

EIBFS is getuige geweest van een aanzienlijke groei door de jaren heen, met name in het aantal studenten en stagiairs, academische en opleidingen, campussen sites, docenten en medewerkers, alumni en diverse andere dimensies.

Elk jaar, het instituut is verheugd over duizenden studenten en stagiairs uit heel de VAE op te voeden, te trainen en bieden een breed scala van bank- en financiële mogelijkheden te leren ondersteund door de beste in de klas onderzoek, expertise, programma's en voorzieningen.

Locaties

Dubai

Emirates Institute for Banking & Financial Studies

Address
EIBFS Dubai Campus
Dubai International Academic City
Al Ruwayyah 2
Opposite Zayed University

341400 Dubai, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
Telefoonnr.
+971 4 607 0444

Abu Dhabi

Emirates Institute For Banking and Financial Studies

Address
EIBFS Abu Dhabi Campus
Al Moroor Street
Next to the Emirates Centre for
Strategic Studies and Research

7108 Abu Dhabi, Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten
Telefoonnr.
+971 2 446 4666

Sharjah

Emirates Institute for Banking & Financial Studies

Address
EIBFS Sharjah Campus
Opposite Sharjah Immigration
& UAE Central Bank

4166 Sharjah, Sharjah, Verenigde Arabische Emiraten
Telefoonnr.
+971 6 572 8880

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden