Emirates Institute for Banking and Financial Studies

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

over EIBFS

het Emirates Instituut voor Banking and Financial Studies (EIBFS), opgericht in 1983, biedt wereldklasse opleidingen, trainingen en aanverwante diensten op het gebied van bank- en financieel in de drie state of the art campussen strategisch gelegen in Sharjah, Abu Dhabi en Dubai . Toegewijd aan de Emiratisation initiatief EIBFS ondersteunt VAE onderdanen door het verstrekken van top-notch trainingsfaciliteiten en het stimuleren van carrière groei in de bank- en financiële diensten.

EIBFS is wereldwijd geïntegreerd met verschillende toonaangevende instituten en universiteiten van de wereld tot stand te brengen en bieden de beste programma's en cursussen in het bankwezen en financiën aan de Verenigde Arabische Emiraten.

EIBFS heeft belangrijke bijdragen geleverd aan het leven en de carrière van duizenden studenten en werkende professionals in het domein gebied van bank- en financieel ondersteund door hooggekwalificeerde, bekwame en ervaren academici en corporate trainers gemaakt.

EIBFS is getuige geweest van een aanzienlijke groei door de jaren heen, met name in het aantal studenten en stagiairs, academische en opleidingen, campussen sites, docenten en medewerkers, alumni en diverse andere dimensies.

Elk jaar, het instituut is verheugd over duizenden studenten en stagiairs uit heel de VAE op te voeden, te trainen en bieden een breed scala van bank- en financiële mogelijkheden te leren ondersteund door de beste in de klas onderzoek, expertise, programma's en voorzieningen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BSc's » Bekijk Diploma's »

Programma's

Deze school biedt ook:

BSc

Bachelor of Science in Banking & Finance (BScBF)

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Verenigde Arabische Emiraten Dubai Abu Dhabi Sharjah +2 more

[+]

Missie

Doelstellingen [-]

Bachelor of Science in Banking & Finance Accounting (BScBFAcc)

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Verenigde Arabische Emiraten Dubai Abu Dhabi Sharjah +2 more

[+]

Corporate Governance Islamitische Accounting Research Methodology

Jaar 4

[-]

Videos

Welcome to the Emirates Institute for Banking and Financial Studies