Jumeira University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij Jumeira University

Jumeira University is een geaccrediteerde, particuliere instelling voor hoger onderwijs die leerlingen voorbereidt op professionele loopbaan in het bedrijfsleven, onderwijs, Gezondheidswetenschappen en islamitische en Arabische Studies.

We zijn toegewijd aan het leveren van geavanceerde en ondersteunende leeromgevingen dat talent te herkennen en koesteren aspiraties.

We bieden geavanceerde technologie faciliteiten met mogelijkheden om te studeren in het Engels en het Arabisch en beschikken over een aparte onderwijs- en recreatieve voorzieningen voor zowel mannelijke als vrouwelijke studenten.

Onze visie

Wij geloven in het onderwijs dat de studenten in staat stelt om hun eigen weg te vinden om hun dromen te vervullen en het creëren van een leven lang te leren die bereid zijn voor de moderne wereld en de toekomst en maak een positieve impact in hun gemeenschap.

Onze Missie

Jumeira University streeft naar een studentgerichte leren instelling gewijd te zijn:

kennis vooruitgang in Business, Health Sciences, Onderwijs en islamitische en Arabische Studies. het herkennen van talent en verzorgende aspiraties. omarmen en het vieren van de eigenheid en identiteit van onze islamitische cultuur en waarden. bijdragen aan de menselijke ontwikkeling van de gemeenschap in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten en de regio. het bevorderen van de cultuur van de pro-actief burgerschap.

Jumeira University Core Verplichtingen

betrokkenheid van de gemeenschap Lang leren leven. Nastreven van kwaliteit. Dynamisch en flexibel leren. Koesteren VAE Identiteit en islamitische cultuur

Leren

Jumeira University bestaat uit vier verschillende colleges:

College of Business Administration, College van Onderwijs, College of Health Sciences, en College van de islamitische en Arabische Studies

Waarom studeren aan Jumeira University?

Degrees geaccrediteerd door de VAE ministerie van Hoger Onderwijs en Wetenschappelijk Onderzoek. Programma's uitgelijnd en vergeleken met toonaangevende internationale verenigingen en kwaliteit lichamen. Single-gendereducatie om waarden en het erfgoed van onze gemeenschap te behouden. Flexibele studie mode aan gelegenheid voor werkende mensen om hun carrière ambities na te streven. Voordelig nabijheid: campus ligt in het hart van Dubai. Modern en tech-savvy campus faciliteiten om leren aan te moedigen. Bi-lingual programma's regering de strategische visie en diverse gemeenschap instelling in de VAE te passen.

Betaalbaar collegegeld en gemakkelijke betaling plannen met een scala aan beurzen en financiële steun voor getalenteerde studenten en high-presteerders.

Ongeëvenaarde student-gecentreerd onderwijs omarmen actieve leerstijlen en het creëren van een leven lang leren.

Campus

Jumeira University ligt op een 40.000m2 perceel grond in de drukke Al Quoz 4 district in Dubai. Momenteel is de universiteit beslaat een derde van het perceel met de toekomstige plannen voor de rest als het aantal studenten te dekken en programma portfolio groeit.

Onze campus is gelegen in het hart van Dubai, de meest levendige stad VAE. Omdat het 20 minuten van de belangrijkste zakelijke districten (DIFC, Business Bay, Media & Internet City om er maar een paar te noemen) en woongemeenschappen, is het geen wonder dat onze campus gewild.

Alles is bij de hand, met winkels, restaurants, metro en het openbaar vervoer en de bank geldautomaten in de buurt van de campus.

Jumeira University werkt op een gender-afzonderlijke basis als het omarmt en waarden islamitische tradities en erfgoed. De hele campus wordt gespiegeld voor zowel mannelijke als vrouwelijke studenten en biedt een verscheidenheid van onderwijs en leren faciliteiten, cafetaria's, recreatieve en prestaties faciliteiten evenals gebedsruimtes en een moskee.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Arabisch

Toelating & toelatingseisen

Admission Requirements

International students’ admission requirements are the same admission requirements as local students.

International Students Admission Deadline

All international students must submit their completed admission application with all supporting documents 4 weeks before the start of the semester. The deadlines for the upcoming academic semesters are:

Fall 2016: 14.08.2016

Praktische Informatie

Visa Administration

Normally visa will take 2-4 weeks from the time of submission of completed application. Enrollment office will notify the prospect students of the approval of the visa. Visa approval is subject to the approval of the authority.

The bellow schedule provides details of the cost associated with visa processing:

Visa photo

International Students Accommodation

JU provides off-campus students accommodation in Uni Nest and Etisalat Academy. Prices for shared accommodation vary from AED 45,000 to 70,000 per student for one academic year from September to June.

International Students Transportation

JU provide transportation from and to student accommodation. We also provide transportation from campus to students’ homes in Dubai, Sharjah and Ajman.

Bekijk BBA's » Bekijk Bachelors » Bekijk BScs »

Programma's

Deze school biedt ook:

BBA

Bachelor Of Business Administration

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Arabische Emiraten Dubai

Zakelijk majors zijn de meest nagestreefde onderwijs diploma in de Verenigde Arabische Emiraten en wereldwijd ook. Zakelijke opgeleide leiders hebben de economieën in de wereld voor vele decennia geleid en zal blijven groei en welvaart voor hun markten, hun organisaties en zichzelf te genereren. [+]

Waarom Business Studies? Zakelijk majors zijn de meest nagestreefde onderwijs diploma in de Verenigde Arabische Emiraten en wereldwijd ook. Zakelijke opgeleide leiders hebben de economieën in de wereld voor vele decennia geleid en zal blijven groei en welvaart voor hun markten, hun organisaties en zichzelf te genereren. De veeleisende en uitdagende zakelijke omgeving tegenwoordig, maakt een bedrijf diploma een hoge vraag en lonende carrière keuze. Bij Jumeira University, bieden wij onze zakelijke studenten de mogelijkheid om gespecialiseerde vaardigheden te ontwikkelen en verbeteren van hun vermogen om te analyseren, effectief te communiceren, denk zelfstandig en logisch en het verwerven van praktische kennis van zaken tot een breed scala aan carrièremogelijkheden open te stellen en uit te blinken bij elke gelegenheid of situatie . Een van de belangrijkste onderscheidende kenmerken van Jumeira Universitaire studenten is hun grote waardering van de VAE cultuur, erfgoed en waarden en scherp bewustzijn van de ethiek van goede zakelijke praktijken. Accreditatie Onze Bachelor of Business Administration programma is geaccrediteerd door het ministerie van Hoger Onderwijs en Wetenschappelijk Onderzoek (MOHESR) in de Verenigde Arabische Emiraten. Ook is de BA-programma vergeleken met de Raad voor Accreditatie business schools en programma's (ACBSP). Academisch programma De Bachelor of Business Administration (BBA) diploma is een vier-jaar die zijn bedoeld als een strenge business programma in vier belangrijke zakelijke gebieden die groeien in de Verenigde Arabische Emiraten: Event Management, Retail Management, E-Management en islamitische Banking and Finance. Het programma leidt tot een Bachelor of Business Administration. Het programma bestaat uit 120 studiepunten uur... [-]

Bachelor

Bachelor Van Het Onderwijs In En Vroegschoolse Educatie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Arabische Emiraten Dubai

Jumeira University College of Education is gewijd aan levenslang opvoeders en professionals voor te bereiden. Het biedt het noodzakelijke fundament van authentieke en inspirerende academische ervaringen en toepassingen die bijdragen aan de vooruitgang van de kennis en het adres huidige complexe uitdagingen op het gebied van onderwijs in de Verenigde Arabische Emiraten. [+]

Over het College van Onderwijs Jumeira University College of Education is gewijd aan levenslang opvoeders en professionals voor te bereiden. Het biedt het noodzakelijke fundament van authentieke en inspirerende academische ervaringen en toepassingen die bijdragen aan de vooruitgang van de kennis en het adres huidige complexe uitdagingen op het gebied van onderwijs in de Verenigde Arabische Emiraten. Het college zal undergraduate graden bieden voor alle opleidingsniveau van de vroege jaren tot de rang 12. De kern academische discipline zal zich richten op het onderwijzen en leren op alle niveaus van de kinderen de ontwikkeling vanaf de geboorte tot de rang 12. Stages, opleidingen, praktische ervaringen zullen belangrijke rol spelen om leraren voor te bereiden om effectief leren te vergemakkelijken, rekening houdend met de culturele, sociale en economische factoren van studenten, school en families binnen de Verenigde Arabische Emiraten. Studenten worden verwacht dat zij universitair algemeen onderwijs eisen te voltooien, verkennen verschillende loopbaan in het onderwijs, en in hun tweede jaar, worden ze ondergedompeld in de discipline en de cultuur van het onderwijzen en leren voordat ze eindelijk zijn gespecialiseerd in hun laatste jaar. Academisch programma Het college zal Bachelor of Education bieden in Early Childhood Education. De Early Childhood Education programma is ontworpen om studenten met zowel academische principes en de particuliere / openbare school ervaring die nodig zijn om een ​​succesvolle docent in de vroege jaren uitgegroeid tot de rang drie bieden. Het programma biedt de fundamentele kennis, veld ervaringen en gemeenschappelijke vaardigheden en strategieën die leerlingen voor te... [-]

Videos

Welcome to Jumeira University

Welcome to Jumeira University