Mena College of Management

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

Mena College of Management is een jonge, inclusieve instelling voor hoger onderwijs, die uitstekende en briljante afgestudeerden wil bereiken door het aanbieden van 4 bacheloropleidingen. Door rekening te houden met werkgelegenheidskansen en marktbehoeften, dekt MCM een breed scala van management-, zakelijke en industriële vereisten.

MCM nieuwe campus gevestigd in Jumeriah, vaak bekend als het hart van Dubai, biedt een uitzonderlijke leer- en ontwikkelingsomgeving. De campus is uitgerust met meer dan 13 klaslokalen en laboratoria, sociale ruimtes en werkplaatsruimtes en heeft een studentencapaciteit van meer dan 1.300; van faculteit tot medestudenten, iedereen profiteert van de diversiteit en inclusiviteit van het college.

De sleutel tot het ontsluiten van uw carrièrepotentieel

Zoals we allemaal weten, is onderwijs de sleutel tot het ontsluiten van je carrièrepotentieel. Veel mensen keren terug naar het hoger onderwijs om hun opleiding voort te zetten, ongeacht wat je carrière is, het bevorderen van je professionele vaardigheden zal je helpen. U kunt uw zelfvertrouwen vergroten, carrièrevooruitgang bereiken en uw verdienpotentieel verbeteren.

Mena College of Management (MCM) is een instelling voor hoger onderwijs in Jumeirah, in het hart van Dubai, Verenigde Arabische Emiraten. MCM biedt bacheloropleidingen geaccrediteerd door het ministerie van Onderwijs (MoE) en Dubai's Knowledge and Human Development Authority (KHDA).

MCM realiseert de behoeften van de markt en de industrieën die voorop lopen in de MENA-regio en biedt op zijn beurt vier goed ontworpen bacheloropleidingen.

Naast het bieden van kwalitatief hoger onderwijs, biedt Mena College of Management een multiculturele omgeving en een internationale, ondersteunende faculteit.

124342_pexels-photo-1595391.jpeg

Onze visie

MCM streeft ernaar een regionaal erkend vooraanstaand college te zijn dat diverse, hoogwaardige academische programma's aanbiedt die worden ondersteund door onderzoek en praktische praktische toepassingen.

Onze missie

Als een College dat gespecialiseerd is in hoger onderwijs van studentgerichte kwaliteit, biedt MCM leerervaringen en faciliteiten die afgestudeerden toelaten om te slagen in hun gekozen loopbaan; stimuleert en ondersteunt onderzoek en de verspreiding ervan; en komt tegemoet aan de sociaal-economische behoeften van de gemeenschap door het aanbieden van permanente educatie en training op managementgebied en door middel van projecten voor maatschappelijke betrokkenheid.

Kernwaarden

De zeven waarden van MCM ondersteunen de manier waarop het al zijn activiteiten uitvoert en bijdraagt aan de verwezenlijking van zijn visie en missie.

collegialiteit

MCM streeft naar het ontwikkelen en onderhouden van een collegiale leeromgeving waarin alle personen met respect worden behandeld.

Integriteit

MCM voert zijn activiteiten met betrekking tot onderwijs, onderzoek en service, zijn activiteiten en al zijn relaties uit volgens de hoogste ethische normen.

Behendigheid

Als een kleine niche-instelling voor hoger onderwijs streeft MCM ernaar om te reageren op nieuwe kansen en flexibel te zijn in het aangaan van de uitdagingen van veranderende omstandigheden en opkomende wereldwijde trends in het hoger onderwijs.

Uitmuntendheid

MCM streeft naar excellentie in al haar inspanningen in de kernfuncties van onderwijzen en leren, onderzoek en maatschappelijke betrokkenheid, evenals in al haar activiteiten en ondersteunende activiteiten.

Student-Centric

MCM plaatst de student stevig in het centrum van al zijn educatieve en bijbehorende activiteiten.

Levenslang leren

MCM erkent het belang van een leven lang leren en ondersteunt dit door middel van activiteiten op het gebied van outreach en professionele ontwikkeling.

MCM-doelstellingen

Student succes

We bereiden de leerlingen van vandaag voor op de gemeenschappen en werkplekken van morgen.

Toegang tot hoger onderwijs

We ontwikkelen uitgebreide programmering, meerdere Pathways en ondersteuning voor studenten om hun educatieve doelen te bereiken.

Aan het leren

We bieden excellentie in onderwijs en ontwikkeling van vaardigheden door alle MCM-studenten en anderen in de gemeenschap aan te moedigen levenslang te leren.

Toegepast onderzoek

We leveren een economische en sociale bijdrage met oplossingsgerichte onderzoeksactiviteiten in samenwerking met bedrijven, de industrie, maatschappelijke organisaties, andere instellingen voor hoger onderwijs en de overheid.

Innovatie

We ontwikkelen een cultuur die innovatie, ondernemerschap en flexibiliteit aanmoedigt en verandering omarmen in het belang van de effectiviteit van de organisatie.

Onze toewijding aan mensen

We creëren een dynamische werk- en leergemeenschap die mensen waardeert, inclusie, initiatief, persoonlijke ontwikkeling en wederzijds welzijn ondersteunt.

Onze inzet voor diversiteit en gelijkheid in werkgelegenheid

We vergroten een divers personeelsbestand dat onze diverse hogeschoolgemeenschap promoot, weerspiegelt en ondersteunt.

internationalisering

MCM-programma's worden momenteel uitgevoerd voor erkenning bij het ministerie van Hoger Onderwijs (MoHE) in Jordanië, Syrië en Jemen.

124341_pexels-photo-1438072.jpeg

Locaties

Dubai

Address
Al Safa 1, Street 8B, Building 43 (Near Al Ittihad Pvt.School) Jumeirah
Dubai, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten