Murdoch University Dubai

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Studeer aan Murdoch

Als Murdoch-student beschik je over de structuur, ondersteuning en ruimte om je eigen weg te banen, zodat je niet alleen afstudeert voor je werk, maar ook voor het leven. Ontdek ons brede scala aan cursussen en ontdek hoe u zich kunt aanmelden om vandaag lid te worden van onze wereldwijde gemeenschap van vrije denkers.

Murdoch University Dubai is een kerntak van Murdoch University, gevestigd in Perth, West-Australië. Onze levendige campus in Dubai speelt in op de groeiende vraag naar bekwame professionals in verschillende sectoren. Alle cursussen volgen dezelfde academische vereisten als de cursussen aangeboden in Australië, gegeven door hooggekwalificeerde internationale docenten. De toegekende diploma's komen uit Australië en zijn exact dezelfde als die welke op de campus in Australië zijn verleend.

De Dubai-campus werd in 2008 ingehuldigd door Zijne Excellentie Sheik Nahayan Bin Mubarak Al Nahayan, de minister van Hoger Onderwijs en Wetenschappelijk Onderzoek van de VAE, en bevindt zich in Dubai International Academic City. Het filiaal heeft een vergunning van de Dubai Government regulator, Knowledge and Human Development Authority (KHDA).

Onze flexibele leeropties zijn op maat gemaakt zodat je je studie kunt ontwerpen in overeenstemming met je eigen persoonlijke vereisten. Waarom kiezen tussen Business en Media wanneer u beide kunt doen? Met onze dubbele hoofdoptie kun je twee verschillende disciplines combineren in één goed afgerond onderwijs zonder je tijd aan de universiteit te verlengen.

Bij Murdoch zijn we er trots op dat een internationaal gekwalificeerde faculteit je wereldwijd erkende graden onderwijst. De kwaliteit van de docenten en de aangeboden programma's zijn van wereldklasse, ongeacht of u een student van een basisprogramma of een student of student bent.

Studeren aan de Murdoch University Dubai gaat niet alleen over leren op het door jou gekozen vakgebied. Het gaat ook over het verkennen van nieuwe manieren van denken, het ontdekken van verschillende perspectieven en het vinden van manieren om een verschil te maken.

We hebben de ondersteuning, faciliteiten en flexibiliteit om u te helpen de vaardigheden, kennis en levenservaring op te doen die u nodig hebt om uw doelen te bereiken.

 • Wereldwijde top 100: gerangschikt onder de top 100 van jonge universiteiten ter wereld (Young Universities Ranking 2017, Times Higher Education)
 • Five-star Rating: voor afgestudeerde startsalarissen en educatieve ervaring (The Good Universities Guide 2018)
 • Excellentie in onderzoek: norm van wereldklasse of hoger in 85 procent van de onderzoeksdisciplines (Excellence in Research for Australia (ERA) 2015 Australian Research Council)128515_photo-1517486808906-6ca8b3f04846.jpg

Waarom kiezen voor Murdoch in Dubai?

 • Een aantrekkelijke levensstijl voor studenten: de kosten van levensonderhoud in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) behoren tot de laagste van de ontwikkelingslanden en opkomende landen. Omgeven door zandduinen heeft de stad een behoorlijk deel van prachtige stranden en warm water en ontvangt het het hele jaar door zonneschijn. De VAE is ook een zeer veilig en modern land, met zeer lage niveaus van geweld en eigendomscriminaliteit.
 • Een multiculturele en kosmopolitische stad: de Arabische cultuur is diep geworteld in Dubai, maar met de VAE als ex-pat natie, is er zoveel culturele diversiteit. Studenten kunnen genieten van een kosmopolitische en internationale levensstijl in Dubai, met veel mogelijkheden om te communiceren met mensen van verschillende nationaliteiten en culturele achtergronden. Je zult je erg thuis voelen in Dubai, zolang je je aan de wet houdt en de culturen en waarden respecteert.
 • Geniet van deeltijdwerk tijdens het studeren: Murdoch-studenten met een werkvergunning mogen deeltijds werken in de vrije zones. Er zijn geen formele beperkingen op uren, zolang het maar binnen een redelijk studieschema blijft.
 • Een stad van kansen: afgestudeerden in Dubai hebben een overvloed aan werkmogelijkheden voor hen bij het behalen van hun diploma, de opkomst van professionele kansen werd aangedreven door de snelle uitbreiding van de niet-oliesector, zoals de bouwsector.
 • Een land van verwondering: Dubai is niet alleen rijp met natuurlijke attracties, er zijn ook genoeg kunstmatige attracties om je bezig te houden. Als je in Dubai studeert, krijg je veel kansen om deze veelgeprezen attracties te bezoeken.

Campusfaciliteiten

Murdoch University Dubai , gevestigd in Dubai International Academic City, biedt ultramoderne faciliteiten en technologie van wereldklasse, zodat de studenten wereldwijd toegang hebben tot de hoogste onderwijsstandaarden.

De faciliteiten op onze Dubai campus omvatten moderne collegezalen, administratieve kantoren en studentenondersteunende diensten. De campus beschikt over volledig professionele hightech tv en postproductiefaciliteiten. Een centraal gelegen bibliotheek fungeert als een one-stop-shop voor het leren van studenten en diensten. Het biedt studenten ook toegang tot alle elektronische databases die worden aangeboden door de hoofdcampus in Australië.128516_pexels-photo-1543895.jpg

Campus faciliteiten:

 • Filmstudio
 • Suite bewerken
 • Computer labo
 • Gemeenschappelijke ruimte
 • Bibliotheek
 • Studenten vervoer

Dubai International Academic City

Dubai International Academic City (DIAC) is 's werelds enige vrije zone gewijd aan hoger onderwijs. DIAC, opgericht in 2007 als onderdeel van TECOM Investments, heeft als doel de talentenpool van de regio te ontwikkelen en de VAE te vestigen als een kenniseconomie.

DIAC is de belangrijkste bestemming voor hoger onderwijs in de regio, gelegen op een volledig ingerichte campus van 18 miljoen m² met ultramoderne moderne faciliteiten. DIAC herbergt momenteel 21 International Branch Campuses als onderdeel van het totale aantal van de VAE 37, het grootste aantal op één locatie.

Met een groot aantal verkooppunten is Dubai International Academic City een zelfstandige gemeenschap die haar huurders en bezoekers eet- en drinkgelegenheden aanbiedt (inclusief Costa Coffee, Subway, Bombay Chowpatty en All Day Minimart), een rijinstituut, zorginstellingen, een reisbureau, een kinderdagverblijf, schoonheidssalons en een tandheelkundige en medische kliniek.

Locaties

Dubai

Address
Block 10, 4th Floor, Dubai International Academic City, Academic City Road
Dubai, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten