N|A|M|E Dubai (Nest Academy of Management Education)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

NEST Academy of Management Education, Dubai is een new-age business school in Dubai. Onder licentie van KHDA (Knowledge & Human Development Authority - Dubai) en geaccrediteerd door een gerenommeerde Britse toekenningsinstantie om kredietdragende Britse kwalificaties op alle niveaus aan te bieden in new-age carrières zoals Events Management, Sports Management, Hospitality Management, Business Management, Computing (IT ) en onderwijs.

Nest Academy Group heeft op zijn 7 campussen in 6 steden een jaar van 18 jaar met programma's voor new-age carrières en heeft tot nu toe de loopbaan van meer dan 11.000 studenten gevormd.

De cursussen zijn speciaal ontworpen om de vaardigheden op te bouwen die nodig zijn om te slagen in de branche. Met de nadruk op praktische training en het geven van de beste stagemogelijkheden, begeleiden onze docenten studenten bij elke stap.

We zijn gespecialiseerd in lesmethodologie die klassikaal onderwijs combineert met praktische training en stages om het werk van onze student klaar te maken.

We bieden gespecialiseerde academische cursussen met de juiste combinatie van praktische kennis en ervaring, waardoor een echt futuristisch curriculum ontstaat dat gericht is op het produceren van hoogopgeleide individuen en een lanceerplatform voor ondernemers. Beoordelingen zijn gebaseerd op opdrachten, casestudy's, ondernemerschapsprojecten en samenwerkingspresentaties.

Waarom NEST Academy?

 1. New-Age Business School in Dubai
 2. Afgestudeerd met Britse kwalificaties tegen een fractie van de kosten.
 3. Succespercentage van 99% voor studentenvisa
  - Bewijs van gelden en bankafschriften niet vereist
  - Visa gesponsord door Nest Academy
 4. 50% COVID19-beurzen, waardoor het collegegeld wordt verlaagd tot - $ 4500 voor het volledige jaar
  - Flexibele betaling op afbetaling
 5. IELTS vrijgesteld
 6. Parttime werkvergunning, verdien terwijl u leert!
 7. Avond- en weekendlezingen voor werkstudenten
 8. Gegarandeerde betaalde stages voor studenten in hospitality management
 9. Toegewijde stage- en stage-afdeling
 10. Wereldwijde overschrijvingen
  - mogelijkheid om het afgelopen jaar over te stappen naar internationale campussen van partneruniversiteiten in 7 landen
  - Begin in Dubai, afgestudeerd in het VK voor de helft van de kosten (+ PSW in het VK)

New-Age-programma's aangeboden

Evenementenbeheer - Begin uw carrière in een van de snelstgroeiende industrieën met een scala aan conferenties, bedrijfsevenementen, beurzen, exposities, bruiloften, media- en entertainmentevenementen en nog veel meer.

Sportmanagement - Leer de management-, zakelijke en culturele aspecten van sport en streef een carrière na in sportmarketing, facilitair en sportevenementenbeheer, leiderschap, financieel management in sport, etc.

Business Management - Beheers de elementen van International Business Management en zorg dat u goed bekend bent met internationale bedrijfsvoering, financiën, verkoop en marketing, human resources, personeelsbeheer, operations en retailmanagement.

Hospitality Management - De horeca met miljarden dollars heeft drie hoofdgebieden: accommodatie, eten en drinken en reizen en toerisme. Met 8,7% van de wereldwijde werkgelegenheid in reizen en horeca, zal de industrie naar verwachting tussen 2013 en 2023 met 4% per jaar groeien en zal de wereld tegen 2023 337 miljoen banen in de horeca hebben, wat leidt tot elke 1 baan in 10 banen op deze planeet .

Computing - Het is onbegrijpelijk om een wereld zonder technologie te visualiseren en niet langer te verbazen over de invloed ervan op de mensheid, Computing en IT is het heden en de toekomst van de wereld. De omvang van de wereldwijde markt voor digitale transformatie zal naar verwachting toenemen van 1-200 miljard dollar in 2017 tot 2000 miljard dollar in 2020. Gedreven door de adoptie van digitale technologie zal de totale adresseerbare markt voor wereldwijde technologie en zakelijke diensten waarschijnlijk uitbreiden tot ongeveer $ 4000 miljard tegen 2025.

Prijzen en onderscheidingen

De oudercampussen van Nest Academy hebben de volgende prijzen en onderscheidingen verdiend

 • NAEMD's cursussen gerangschikt in de Times Top 75 B-scholen
 • ASIA EDUCATION SUMMIT heeft NASM in 2015 uitgeroepen tot " Beste Academie met innovatieve cursus in sportmanagement"
 • AZIË-ONDERWIJSSUMMIT toegekend aan NAEMD als het “BESTE INSTITUUT VOOR EVENEMENTBEHEER” IN 2015, 2016 & 2017
 • NAEMD staat op de 1e plaats in India als particuliere instelling voor hoger onderwijs voor "BEROEPSONDERWIJS" door Education World India 2019-20
 • LIMCA Book of Records heeft NAEMD gecertificeerd als "HET EERSTE & BESTE INSTITUUT VAN AZIË"
 • World Education Summit heeft NASM in 2019 uitgeroepen tot het "BESTE INSTITUUT VOOR SPORTBEHEER"
 • India Education Excellence Awards van Time Research werden in 2013, 2014 en 2015 aan NAEMD toegekend als het "BESTE INSTITUUT VOOR EVENEMENTBEHEER" .
 • Education World India 2019-20 gerangschikt NASM als 1e in India als een particuliere instelling voor hoger onderwijs voor " SPORT & CO-CURRICULAR EDUCATION "
 • NAEMD bekroond voor excellentie in Event Management Education door Mid-Day
 • NASM is medewerker bij '' KHELO INDIA '' 2019 & 2020
 • NEST Academy erkend als '' LEADING INSTITUTION IN INDUSTRY COLLABORATION '' op UNICA 2019

Op vaardigheden gebaseerde, op werkgelegenheid gerichte cursussen

De cursussen zijn speciaal ontworpen om de vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om te slagen in de industrie. Met de nadruk op praktische training en het geven van de beste stagemogelijkheden, begeleidt onze faculteit studenten in elke stap van de weg. Beoordelingen zijn gebaseerd op opdrachten, case studies, ondernemerschapsprojecten en samenwerkingspresentaties.

Moedig studenten aan om hun passie en beroep te integreren

Bij N | A | M | E Dubai is het ons doel om bekwame industrie-ready professionals te genereren in new-age carrières. We moedigen studenten aan om van hun passie een beroep te maken door ze te ondersteunen met Scholarship

. 126413_pexels-photo-1438072.jpeg

Leer methodes

Bij N | A | M | E Dubai zetten we ons in voor de holistische ontwikkeling van onze studenten om superieure resultaten en sterke kansen op inzetbaarheid te garanderen. Lesmethode bestaat uit klassikale sessies, masterclasses, case studies, praktische training, groepswerk en discussies. De aanpak is om de juiste balans te vinden tussen theorie, praktijk en ervaring. "Echte relevantie" is van vitaal belang gedurende het programma.

 1. workshopsOm onze studenten op de hoogte te houden van de actualiteit in de sport-, evenementen- en managementbranche, organiseren we regelmatig uniek ontworpen workshops die zich richten op branchegerichte thema's die door ons team van experts worden genomineerd.

 2. lezingenOm het perspectief van onze studenten positief te beïnvloeden, worden lezingen gegeven door ons ervaren kernteam van de faculteit, samen met een bezoekende faculteit van topmanagementinstituten en professionals uit de sport- en evenementenindustrie.

 3. Opdrachten en projectenOpdrachten en projecten maken deel uit van onze curricula. Deze bieden onze studenten voldoende mogelijkheden om kennis te maken, te communiceren en relaties op te bouwen met populaire en ervaren personen in hun respectieve industrieën, onder de bekwame begeleiding van onze toegewijde faculteit.

 4. Gesimuleerde sessiesWe hebben een uitzonderlijke methode ontwikkeld die helpt bij het repliceren van het proces van het in realtime organiseren en beheren van een evenement. Studenten worden getraind om een modelevenement te formuleren en live in de klas te presenteren. Deze oefening biedt hen de mogelijkheid om door kleine aspecten van het uitvoeren van evenementen te lopen.

 5. MasterclassesDe masterclasses van N | A | M | E zijn bedoeld om studenten op de hoogte te houden van de huidige wereld van sport, evenementen en management. Gastsprekers uit verschillende gebieden van deze bedrijfstakken delen hun kennis en helpen studenten bij het vormen van ideeën en inzichten over deze bedrijfstakken.

 6. Case StudiesOns curriculum omvat het gebruik van casestudy's om verschillende praktische en situationele problemen te belichten. De brainstorming en discussies helpen de denkprocessen van onze studenten te stroomlijnen en analytische vaardigheden aan te scherpen door problemen te onderzoeken, te identificeren en op te lossen.

Beurzen

Wij geloven in het aanbieden van kwalitatief hoogstaand onderwijs tegen een zeer betaalbaar collegegeld; we zijn toegewijd aan het aanbieden van toegankelijk hoger onderwijs voor getalenteerde studenten door ons collegegeld laag te houden en een genereus beurzenpakket te bieden op basis van verdienste en op behoeften gebaseerde beurzen.

126730_pexels-photo-267885.jpeg

Locaties

Dubai

Address
NAME Dubai,
306, 3rd & 8th Floor, Block 10,
Dubai International Academic City

Dubai, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

Ahmedabad

Address
1. 3rd Floor, Shoppers Plaza 2,
C. G. Road, Opp. Municipal Market,
Navrangpura, Ahmedabad,
Gujarat, India - 380009

Ahmedabad, Gujarat, India

Noida

Address
2. B2, Sector 4, Main DND Road,
Near HDFC Bank,
Noida, India - 201301

Noida, Uttar Pradesh, India

Jaipur

Address
3. Plot No. G 68 (C), B2 Bypass Rd,
RIICO Industrial Area, Mansarovar,
Jaipur, India - 302020

Jaipur, Rajasthan, India

Mumbai

Address
4. Topiwala Marg, Off Station Road,
Goregaon West,
Mumbai, India- 400104

Mumbai, Maharashtra, India

Mumbai

Address
5. Tilak Road, Near Lion’s Garden,
Sindhu Wadi, Ghatkopar (E)
Mumbai, India - 400077

Mumbai, Maharashtra, India

Mumbai

Address
6. Nagindas Khandwala College,
S.V. Road, Malad (W),
Mumbai, India - 400064

Mumbai, Maharashtra, India

Jodhpur

Address
7. Pal link Road,
Kamla Nehru Nagar.
Jodhpur, India - 342008

Jodhpur, Rajasthan, India