Lees de Officiële Beschrijving

De eerste Amerikaanse universiteit in de Verenigde Arabische Emiraten 'hoofdstad gevestigd, NYIT-Abu Dhabi is een levendige lid van de gemeenschap van de wereldwijde campussen NYIT's. Wij bieden forward-looking, carrière-georiënteerde undergraduate en graduate opleidingen in het Engels gegeven door internationale docenten die zijn experts in hun vakgebied.

Graden aangeboden zijn onder andere:

Business Administration - Beheer, BS
Information, Network en Computer Security, MS
Instructional Technology, Opvoeders, MS
Interior Design, BFA
Beheer, MBA
Mechanical Engineering, BS

Door onze Study Abroad en Gateway to New York's, studenten in Abu Dhabi hebben de mogelijkheid en de flexibiliteit om hun horizon te verbreden door middel van internationale studie zonder onderbreking in hun studievoortgang of in het hoge niveau van hun opleiding.

De campus is gelegen in het Centre of Excellence for Applied Research and Training (CERT) Technology Park, grenzend aan de Higher Colleges of Technology Abu Dhabi Men's College.

Les-en collegegeld

Kosten van de aanvraag: AED 370

Bacheloropleiding per credit: AED 1950

Master's degree per credit: AED 2680

Beurzen beschikbaar!

Accreditatie

Alle academische programma's aangeboden op NYIT-Abu Dhabi hebben initiële accreditatie ontvangen door de Commissie voor Academische Accreditatie (CAA), de VAE ministerie van Hoger Onderwijs en Wetenschappelijk Onderzoek (MOHESR).

Daarnaast zijn NYIT programma's in Interior Design (BFA) en Business Administration (BS en MBA) vervolgens vol CAA accreditatie ontvangen. De Business Administration programma's worden ook geaccrediteerd door AACSB International, de vereniging om Advance Collegiate Schools of Business.

In de VS wordt NYIT geaccrediteerd door de Commissie op het Hoger Onderwijs van het Midden-Staten Vereniging van Hogescholen en scholen.

Career Services van Day One

NYIT's beroep-ready onderwijs wordt aangevuld met tal van mogelijkheden aangeboden door het Bureau van Career Services-mogelijkheden die altijd voor u beschikbaar zal zijn als een NYIT alumni.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

BSc

NYIT- Abu Dhabi

Onze AACSB-geaccrediteerde programma leert je om beleid te formuleren en implementeren van technieken die de efficiëntie en winstgevendheid van een organisatie beïnvloede ... [+]

Business Administration - Beheer, BS

Onze AACSB-geaccrediteerde programma leert je om beleid te formuleren en implementeren van technieken die de efficiëntie en winstgevendheid van een organisatie beïnvloeden. Leer hoe u de impact van beleid op de prestaties van een organisatie te evalueren en effectief in te zetten management technieken in real-life business situaties uit professoren en top leidinggevenden in de branche met tientallen jaren van real-world ervaring.

Je begint je studie met onze Discovery Core liberal arts curriculum, en het verwerven van een even sterke basis in het hele spectrum van business-gerelateerde academische disciplines door middel van onze business programma kern. Je leert om duidelijk en bondig te communiceren; vergelijken, contrast en fundamentele ethische concepten toe te passen; en illustreren cultureel bewustzijn en de impact van de globalisering op het bedrijfsleven te analyseren. ... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Abu Dhabi
September 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
NYIT- Abu Dhabi

Onze undergraduate Werktuigbouwkunde programma gronden u in het ontwerpen en ontwikkelen van mechanische systemen, structuren, thermo-vloeistof-systemen, lucht-en ruimtev ... [+]

Mechanical Engineering, BS

Onze undergraduate Werktuigbouwkunde programma gronden u in het ontwerpen en ontwikkelen van mechanische systemen, structuren, thermo-vloeistof-systemen, lucht-en ruimtevaart, geavanceerde transport en energiesystemen. Je leert om te werken in een scala van gebieden, met inbegrip van de omzetting van energie, product design en ontwikkeling, productie, bouw, en onderzoek. Je hebt ook de mogelijkheid om een ​​concentratie in de ruimtevaart techniek kiezen, gericht op het ontwerp van vliegtuigen en ruimte voertuig.

Wij bieden ook een gecombineerde, vijf jaar Bachelor of Science in Mechanical Engineering en Master of Science in Energy Management. Deze interdisciplinaire curriculum combineert een technische achtergrond met leiderschapsvaardigheden. Het kiezen van deze optie bespaart tijd, terwijl u twee graden-en verdien je wint een jaar winstpotentieel.... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Abu Dhabi
September 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Bachelor

NYIT- Abu Dhabi

NYIT is de enige school in de tristate gebied met zowel CIDA-geaccrediteerde interieur en Naab-geaccrediteerde architectuur programma's samen in dezelfde school. Hier pro ... [+]

Interior Design, BFA

NYIT is de enige school in de tristate gebied met zowel CIDA-geaccrediteerde interieur en Naab-geaccrediteerde architectuur programma's samen in dezelfde school. Hier profiteert u van de belichting en de synergie die voortvloeien uit de strengheid en de convergentie van deze twee disciplines, variërend van diverse faculteit input voor innovatieve cross-disciplinaire studios en design oefeningen. Het programma is zorgvuldig ontworpen om u blootstellen aan hedendaagse kwesties, precedent geschiedenis en theorie, en brede gebouw, het bedrijfsleven, en soorten projecten, evenals de nieuwste media-programma's en niet te vergeten een aantal van de mooiste ontwerp training beschikbaar.... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Abu Dhabi
September 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands