Lees de Officiële Beschrijving

Visie

Een toonaangevend tandheelkundig instituut zijn in de VAE en de GCC-regio, toegewijd aan het streven naar academische excellentie en een waardevolle bijdrage leveren aan de gemeenschap in de mondzorg.

Missie

Om afgestudeerden voor te bereiden die beschikken over gedegen kennis en klinische vaardigheden in de tandheelkunde. RAKCODS zet zich in om bij te dragen aan de vooruitgang van kennis door onderzoek te ondersteunen dat wordt uitgevoerd door zijn faculteit en studenten, volgens ethische praktijken, in het proces van levenslang leren.

Virtuele tour


Campusfaciliteiten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec odio odio, laoreet ut feugiat vitae, eleifend at augue. Aliquam libero mauris, vehicula a volutpat tristique, varius quis erat. In ullamcorper odio vel urna aliquet vestibulum. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec odio odio, laoreet ut feugiat vitae, eleifend at augue. Aliquam libero mauris, vehicula a volutpat tristique, varius quis erat. In ullamcorper odio vel urna aliquet vestibulum.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

RAKCODS