Lees de Officiële Beschrijving

SAE is 's werelds leidende opleider in de creatieve media-industrie. Gevestigd in 1976, overspannen we nu de wereld met 55 campussen in 28 landen.

In Dubai biedt SAE cursussen aan meer dan 300 studenten.

SAE biedt door de overheid geaccrediteerde cursussen, waaronder certificaten, diploma's en bachelordiploma's. Onze programma's omvatten 5 gespecialiseerde discipline-streams:

 • animatie
 • audio
 • Ontwerp
 • Film
 • Spellen

Bij SAE zijn we trots op het leveren van uitzonderlijke programma's in faciliteiten van wereldklasse. We zorgen ervoor dat onze studenten een uitstekende opleiding, internationaal erkende kwalificaties en branchegerelateerde vaardigheden ontvangen.

Onze afgestudeerden hebben echt het concurrentievoordeel.

SAE DUBAI

SAE Dubai is centraal gelegen en maakt deel uit van de bloeiende en levendige media- en internetsteden van de stad, evenals Dubai Knowledge Village. Dit is de kunst- en culturele gemeenschap van de stad. De campus beschikt over een grote en diverse studentengemeenschap en een staf van toegewijde, deskundige professionals die zich inzetten voor de beste praktijk van lesgeven en leren.

SAE Dubai biedt u:

 • Een-op-een aandacht en samenwerkingsmogelijkheden voor leren
 • Industriestandaard uitrusting en faciliteiten
 • Gespecialiseerde korte cursussen
 • Gespecialiseerde masterclasses
 • Links met meerdere studio's in de naburige creatieve gemeenschappen
 • Een actieve en gastvrije studentenvertegenwoordiger
 • Sterke banden met verschillende bedrijven op het gebied van audio, film, grafisch ontwerp, web, games en animatieontwikkeling

faciliteiten:

 • Faciliteiten van wereldklasse sinds 2005
 • Gloednieuwe Dubai Campus met geweldige sfeer
 • Analoge en digitale akoestisch uitgebalanceerde opnamestudio's
 • Meerdere controlekamers
 • Supergroot scherm en fotostudio
 • Enorme online bewerkingssuite
 • Overheadverlichtingsinstallatie
 • High-end camera's
 • Toonaangevende software

Onze geschiedenis

SAE AUSTRALIË

SAE werd in 1976 in Australië opgericht als 's werelds eerste audiotechnologie-instituut. Het vroege succes van SAE en de vraag naar onze praktische, op theorie gebaseerde en voor de industrie relevante training hebben al snel geleid tot de oprichting van andere landelijke campussen. Tegen 1982 had SAE campussen in Brisbane, Sydney, Melbourne, Adelaide en Perth. De speciaal gebouwde campus van Byron Bay, met onovertroffen geluidsinstallaties, werd in 2003 geopend.

Vanaf de oprichting van SAE's eerste instituten en cursussen werden door de overheid geaccrediteerde kwalificaties voor beroepsonderwijs en hoger onderwijs ingevoerd. SAE is nu geëvolueerd om een ​​wereldleider te worden in creatief media-onderwijs.

In 2004 verwierf SAE het Qantm College, een toonaangevende digitale media-opleider die gespecialiseerd is in 3D-animatie, ontwerp en programmering van spellen, webontwikkeling en grafisch ontwerp.

Qantm, een van de eerste onderwijsaanbieders die opleidingen in het ontwerpen van spellen aanbiedt, heeft een indrukwekkende stamboom. Het college werd in 1996 opgericht met de collectieve ondersteuning van:

 • Ministerie van Buitenlandse Zaken Ontwikkeling en innovatie van Queensland
 • Arts Queensland
 • Regering van het Noordelijk Territorium
 • Universiteit van Queensland
 • Universiteit van Zuid-Queensland
 • James Cook University
 • Griffith University
 • TAFE Queensland

Met SAE is Qantm sindsdien uitgegroeid tot de wereldwijde arena als vooraanstaande digitale media-educator.

In februari 2011 werden het SAE Institute en het Qantm College onderdeel van Navitas, een toonaangevende aanbieder van wereldwijd onderwijs.

De geconsolideerde expertise en middelen van SAE, Qantm en Navitas zorgen ervoor dat onze studenten over de vaardigheden en branchekennis beschikken die ze nodig hebben voor een lonende carrière in de entertainment- en creatieve media-industrie.

SAE Institute en Qantm College, als onderdeel van Navitas, zijn nu bekend als SAE Australia.

SAE INTERNATIONAL

In navolging van het succes van SAE in Australië, werd de eerste buitenlandse SAE-campus in 1985 in Londen geopend. Net als in Australië, in de internationale arena, bleek SAE zeer succesvol in het leveren van een kwalitatief, praktisch en theoretisch curriculum aan aspirant-professionals in de muziekindustrie.

Niet lang nadat de campus van Londen werd geopend, vestigde SAE zijn eerste Europese instituut in München. München zou de eerste van vele SAE-instituten voor vreemde talen zijn over de hele wereld.

SAE was midden jaren 90 goed ingeburgerd in Europa, Azië en Nieuw-Zeeland. De eerste van 7 campussen werd in 1998 in de VS geopend.

Vanuit ons bescheiden begin van de studio in Sydney, overspant SAE vandaag de dag de wereld met 53 campussen in 27 landen. Vanaf Audio is SAE International in de loop der jaren geëvolueerd en biedt nu ook kwalificaties in andere creatieve mediadisciplines - Animatie, Design, Digitale Journalistiek, Film, Games en Web

Al onze cursussen volgen de grondbeginselen van SAE - hoogwaardige, op de industrie gerichte, praktische en theoretische opleidingsopties voor creatieve en getalenteerde personen.

Over Navitas

Navitas is een Australische wereldwijde onderwijsleider die pre-universitaire en universitaire programma's, Engelse taalcursussen, migranteneducatie- en afhandelingsdiensten, creatief media-onderwijs, studentenwerving, professionele ontwikkeling en bedrijfsopleidingen biedt aan meer dan 80.000 studenten in een netwerk van meer dan 100 hogescholen en campussen in 23 landen. Navitas is een ASX Top 200-bedrijf.

Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

Bachelor

SAE Institute UAE

Onderneem de Bachelor of Animation bij SAE en bouw je expertise op in alle facetten van Animatie. Studenten zullen fundamentele vaardigheden en kennis ontwikkelen in deze ... [+]

Onderneem de Bachelor of Animation bij SAE en bouw je expertise op in alle facetten van Animatie. Studenten zullen fundamentele vaardigheden en kennis ontwikkelen in deze opwindende industrie op gebieden zoals 3D-modellering, karakteranimatie, tuigage, texturen, projectbeheer, teamwork, verlichting, renderen en compositing.

Het ontwikkelen van een goed begrip van deze gebieden biedt studenten een solide basis en context voor verdere studie voordat ze de specialistische gebieden in detail onderzoeken.

Tijdens uw tijd bij SAE leert u meer over industriestandaardsoftware zoals Maya, Autodesk 3D MAX en de Adobe Creative Suite.

Je neemt gespecialiseerde eenheden op die zijn ontworpen voor studenten om deel te nemen aan echte projecten onder leiding van deskundige SAE-medewerkers. Met deze unieke leerstijl demonstreert u uw vaardigheden en technische kennis in een op samenwerking gebaseerde en creatieve studiogestuurde leeromgeving.... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
6 - 8 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
SAE Institute UAE

Onderneem de Bachelor of Audio bij SAE en bouw je vaardigheden voor een carrière in de audio-industrie. Pas vaardigheden en kennis toe op het gebied van studioproductie, ... [+]

Onderneem de Bachelor of Audio bij SAE en bouw je vaardigheden voor een carrière in de audio-industrie. Pas vaardigheden en kennis toe op het gebied van studioproductie, postproductie en live geluid met behulp van industriestandaard software en grootschalige audio-desks van dergelijke industriereuzen zoals Neve, SSL, Audient en anderen.

Tijdens je tijd bij SAE, leer je over een verscheidenheid aan standaard software zoals Pro Tools, Logic Pro X, Ableton Live en meer.

Je neemt gespecialiseerde eenheden op die zijn ontworpen voor studenten om deel te nemen aan echte projecten onder leiding van deskundige SAE-medewerkers. Met deze unieke leerstijl demonstreert u uw vaardigheden en technische kennis in een op samenwerking gebaseerde en creatieve studiogestuurde leeromgeving.... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
6 - 8 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
SAE Institute UAE

De SAE-bachelor in de film is een praktijkgerichte filmcursus over tastbare, vaardige elementen van het filmmaken in het moderne tijdperk. Nieuwe vormen van filmdistribut ... [+]

De SAE-bachelor in de film is een praktijkgerichte filmcursus over tastbare, vaardige elementen van het filmmaken in het moderne tijdperk. Nieuwe vormen van filmdistributie hebben de filmweergaveomgeving veranderd, maar de basisvaardigheden die nodig zijn om films te maken zijn nog steeds de kern van de toekomst van de filmproductie.

Zachte vaardigheden zijn van onschatbare waarde voor studenten en worden aangeleerd door het organiseren van filmproducties op studentniveau. Communicatie, planning en organisatorische vaardigheden vormen de kern van de Studio Units die in fase II worden geleverd, naast de geleerde basisvaardigheden. Creëren van hoogwaardige korte films met hoge productiewaarden leidt studenten door deze gecombineerde technische en mensgerichte levering en geeft hen de springplank naar alle gebieden van het filmmaken.... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
6 - 8 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
SAE Institute UAE

Onderneem de Bachelor of Design (Graphic Design) bij SAE en begin uw carrière in de grenzeloze wereld van de designindustrie. Ontdek alle ontwerpgebieden, van typografie, ... [+]

Onderneem de Bachelor of Design (Graphic Design) bij SAE en begin uw carrière in de grenzeloze wereld van de designindustrie. Ontdek alle ontwerpgebieden, van typografie, prepress, ontwerp voor gedrukte media en digitaal plus meer. Je richt je op het creëren van visuele beelden en ontwikkelt een breed begrip op alle gebieden van de ontwerpindustrie met een focus op grafisch ontwerp en componenten van webdesign en daarbuiten.

Je bestudeert de concepten en methodologieën van tekenen met behulp van een verscheidenheid aan media met de nadruk op tekenen uit het leven, inclusief anatomische studies en perspectieftechnieken voor het milieu en de karakterconstructie.

Je neemt gespecialiseerde eenheden op die zijn ontworpen voor studenten om deel te nemen aan echte projecten onder leiding van deskundige SAE-medewerkers. Met deze unieke leerstijl demonstreert u uw vaardigheden en technische kennis in een op samenwerking gebaseerde en creatieve studiogestuurde leeromgeving.... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
6 - 8 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
SAE Institute UAE

Onderneem de Bachelor of Games Development bij SAE en bouw je expertise in programmeren of spellen ontwerpen. Pas vaardigheden en kennis toe in deze opwindende branche op ... [+]

Onderneem de Bachelor of Games Development bij SAE en bouw je expertise in programmeren of spellen ontwerpen. Pas vaardigheden en kennis toe in deze opwindende branche op gebieden zoals niveauontwerp, sociale en mobiele spelontwikkeling, programmeren van game-engines, gameplay-programmering, gameontwerp, projectbeheer, serious games en nog veel meer.

Tijdens je tijd bij SAE werk je met standaardsoftware zoals Unreal Engine 4, Unity3D, Autodesk 3D Studio Max en Maya. Als student in Games Development werk je ook met technologieën zoals Oculus Rift, Android, iOS en gebruik je standaard programmeertalen zoals C, Javascript en C #.

Je neemt gespecialiseerde eenheden op die zijn ontworpen voor studenten om deel te nemen aan echte projecten onder leiding van deskundige SAE-medewerkers. Met deze unieke leerstijl demonstreert u uw vaardigheden en technische kennis in een op samenwerking gebaseerde en creatieve studiogestuurde leeromgeving.... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
6 - 8 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands

Keiran Bartlett Introduces SAE Dubai

SAE Dubai

Bachelor's Degrees in Creative Media. Enrol now to start your career!