University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De universiteit van Bolton heeft een succesvolle samenwerking met WINC RAK had sinds 2008. De programma's zijn beschikbaar in undergraduate en postgraduate niveau. De programma's worden gegeven door het Verenigd Koninkrijk en lokale docenten het Verenigd Koninkrijk koppeling docenten van de Universiteit van Bolton zal ook het toezicht op de programma's. De studenten zullen ook toegang tot de Universiteit van de online faciliteit zoals 'Moodle'.

Cursussen

 • BA (Hons) Business Management
 • BA (Hons) Accountancy
 • BA (Hons) Business Management (Top-Up)
 • BSc (Hons) Business Management (Top-Up)
 • BA (Hons) Business Management (HRM)
 • BA (Hons) Business Management (Marketing)
 • BSc (Hons) business management
 • BSc (Hons) Business Management (Top-up)
 • ba wet
 • MBA (Graduate)
 • MBA (Top-up)
 • mba (executive)
 • MSc Construction Project Management
 • BSc (Hons) computers
 • BSc (Hons) informatica (top-up)
 • Beng (Hons) elektrische en elektronische techniek (geavanceerde staan)
 • MSc Informatietechnologie
 • mba
 • beng (Hons) werktuigbouw
 • BSc Physcology
 • BSc (Hons) Hoeveelheid landmeetkunde en Commercial Mgmt

University of Bolton

Met een student lichaam van ongeveer 11.000 vindt u het beste van alle werelden aan de Universiteit van Bolton. U zal worden gebaseerd op een moderne, compacte campus waar niemand voelt zich anoniem en, met kleine onderwijs groepen op vele cursussen, kunt u er zeker van zijn dat u een naam, geen nummer.

Bolton zelf is een vriendelijke, bloeiende stad dicht bij de grote steden van Manchester en Liverpool.

Onze kwaliteit van het onderwijs heeft consequent won de hoogst mogelijke uit de regering kwaliteitscontrole ratings en we hebben professionele accreditatie voor meer dan 30 van onze onderwijsprogramma's.

Er zijn momenteel 192 Academisch medewerkers van wie 130 hold PhD graden. Dit vertegenwoordigt 67,7% van de PhD houders onder het wetenschappelijk personeel.

Onze Ethos

De Universiteit van Bolton is een openbare bron voor professionele kennis en leren, werken met en ten behoeve van mensen en organisaties om praktische problemen op te lossen.

We zijn ervan overtuigd dat het leren is fundamenteel voor de transformatie van het individu en de samenleving.

We zijn onverbiddelijk in onze wens om de hoogte blijven van commerciële, sociale, culturele en economische veranderingen en de gevolgen daarvan op te nemen in onze cursussen en in ons werk met partners.

We vieren uitmuntendheid in anderen en gewillig brengen hun goede praktijken terug in de universiteit en in onze partnerships.

We zijn er trots op dat alle onderdelen van de maatschappij volledig zijn vertegenwoordigd onder onze medewerkers, studenten en partnerorganisaties.

Wij omarmen diversiteit en waarde verschil.

We tonen aanpassingsvermogen, nauwkeurigheid en flexibiliteit bij het identificeren en het voldoen aan de behoeften van individuen en organisaties.

Wij respecteren en waarderen de traditionele rol en de prestaties van wetenschappers en universiteiten, terwijl op zoek naar een model van het hoger onderwijs, die is gericht op professionaliteit, innovatie en toepassing.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels

Bekijk BA's » Bekijk BSc's » Bekijk Bachelors » Bekijk Cursus » Bekijk MSc\'s » Bekijk EMBA\'s » Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

BA (Hons) Accountancy

Campus Voltijd 3 - 5 jaar August 2018 Verenigde Arabische Emiraten Al Jazirah Al Hamra

Dit programma wordt onderwezen in de Verenigde Arabische Emiraten. De BA (Hons) Accountancy zal je een sterke academische en professionele achtergrond voor een professionele carrière in de accountancy te geven. Het zal ook je carrière ontwikkeling te ondersteunen als u overweegt een bredere managementfunctie, want het zal u te voorzien van de financiële kennis die centraal staat in veel zakelijke carrière. [+]

Dit programma wordt onderwezen in de Verenigde Arabische Emiraten

De BA (Hons) Accountancy zal je een sterke academische en professionele achtergrond voor een professionele carrière in de accountancy te geven. Het zal ook je carrière ontwikkeling te ondersteunen als u overweegt een bredere managementfunctie, want het zal u te voorzien van de financiële kennis die centraal staat in veel zakelijke carrière.

De cursus is gebaseerd op de meest recente praktijken en theorieën van de boekhouding en heeft betrekking op de twee belangrijkste gebieden van management accounting en financiële administratie en verslaglegging, evenals het aanbieden van een aantal optionele modules die kunnen worden geselecteerd voor studie in je laatste jaar.... [-]


BA (Hons) Wet

Campus Voltijd 3 - 5 jaar August 2018 Verenigde Arabische Emiraten Al Jazirah Al Hamra

Dit programma wordt onderwezen in de Verenigde Arabische Emiraten. De BA (Hons) Law aan de Universiteit van Bolton zal je voor te bereiden op verdere opleiding aan de advocatuur invoeren als een advocaat of advocaat. Een BA (Hons) Law graad wordt zeer gewaardeerd door veel werkgevers en u kunt ervoor kiezen om deze kwalificatie als basis voor graduate-level toegang tot andere carrière te gebruiken; bijvoorbeeld in de handel, de industrie, de overheid en de strijdkrachten. [+]

Dit programma wordt onderwezen in de Verenigde Arabische Emiraten

De BA (Hons) wet graad aan de Universiteit van Bolton zal je voor te bereiden voor de verdere opleiding aan de advocatuur in te voeren als een advocaat of advocaat. Een BA (Hons) Law graad wordt zeer gewaardeerd door veel werkgevers en u kunt ervoor kiezen om deze kwalificatie als basis voor graduate-level toegang tot andere carrière te gebruiken; bijvoorbeeld in de handel, de industrie, de overheid en de strijdkrachten.

Door het bestuderen van deze uitdagende en veeleisende cursus krijg je een grondige in de discipline van de wet te krijgen. U vindt de overdraagbare intellectuele en persoonlijke vaardigheden die essentieel zijn voor de praktijk van het recht zijn en waar u ook toe te rusten voor vele andere loopbaan te ontwikkelen. Deze vaardigheden zijn onder andere schriftelijke en mondelinge communicatie, aandacht voor detail, het absorberen en analyseren vaak complexe informatie, time management, teamwork en motivatie.... [-]


BSc

BSc (Hons) Business Management

Campus Voltijd 3 - 5 jaar August 2018 Verenigde Arabische Emiraten Al Jazirah Al Hamra

Dit programma wordt onderwezen in de Verenigde Arabische Emiraten. De BSc (Hons) Business Management aan de Bolton Business School biedt een sterke basis in een reeks van de hedendaagse business management onderwerpen en kunt u zich richten op een bedrijf specialisme in je laatste jaar. [+]

Dit programma wordt onderwezen in de Verenigde Arabische Emiraten

Een graad in business management wordt beschouwd als essentieel voor wie op zoek naar een carrière in het bedrijfsleven voort te zetten, of diegenen die de toegang tot hogere niveaus van verantwoordelijkheid krijgen binnen hun huidige plaats van het werk. De BSc (Hons) Business Management aan de Bolton Business School biedt een sterke basis in een reeks van de hedendaagse business management onderwerpen en kunt u zich richten op een bedrijf specialisme in je laatste jaar. Het kan worden bestudeerd op een full-time (3 jaar) of part-time (4,5 jaar) basis en modules worden aangeboden in de avond, evenals in de dag de tijd.... [-]


BSc (Hons) Business Management (Top-up)

Campus Voltijd 2 - 3 semesters August 2018 Verenigde Arabische Emiraten Al Jazirah Al Hamra

Dit programma wordt onderwezen in de Verenigde Arabische Emiraten. Onze BSc (Hons) Business Management (Final Jaar Top-up) cursus is ideaal als je met succes een stichting graad, diploma van het hoger onderwijs of hogere nationale diploma hebben afgerond een business-gerelateerde onderwerp en willen doorstromen naar een hoger kwalificatieniveau . [+]

Dit programma wordt onderwezen in de Verenigde Arabische Emiraten

Onze BSc (Hons) Business Management (Final Jaar Top-up) cursus is ideaal als je met succes een stichting graad, diploma van het hoger onderwijs of hoger nationaal diploma in een business-gerelateerde onderwerp hebben afgerond en willen doorstromen naar een hoger niveau van kwalificatie.

De cursus begint met een programma van inductie waarin u de vaardigheden die nodig zijn voor de overgang naar eer-level studie te ontwikkelen. De mate top-up zal voortbouwen op de bestaande kennis en begrip van het ondernemingsklimaat, en kunt u de belangrijkste onderzoek en kritisch denken vaardigheden te ontwikkelen.

Over de cursus ... [-]

BSc (Hons) Informatica

Campus Voltijd 3 - 5 jaar August 2018 Verenigde Arabische Emiraten Al Jazirah Al Hamra

Dit programma wordt onderwezen in de Verenigde Arabische Emiraten. De BSc (Hons) Computing programma is gericht op een breed onderwijs in de informatica en zakelijke informatie-systemen. Het is de centrale cursus in de informatica groep graden, waarin mogelijkheden van zowel BSc (Hons) Computing & Website Ontwikkeling en BSc (Hons) Computer Netwerken & Security en is daarmee de meest flexibele keuze van de informatica graden beschikbaar om te studeren aan Bolton . [+]

Dit programma wordt onderwezen in de Verenigde Arabische Emiraten

Dit is een gevestigde opleiding binnen de universiteit; vele generaties afgestudeerden van Computing hebben nu bereikt senior posities in de industrie en de onderzoekswereld.

Over de cursus

De BSc (Hons) Computing-programma is gericht op een breed onderwijs in de informatica en bedrijfsinformatiesystemen. Het is de centrale cursus in de informatica groep graden, waarin mogelijkheden van zowel BSc (Hons) Computing & Website Ontwikkeling en BSc (Hons) Computer Netwerken & Security en is daarmee de meest flexibele keuze van de informatica graden beschikbaar om te studeren aan Bolton .

Deze cursus biedt een brede dekking van de berekening van onderwerpen, met een kern van belangrijke informatica vaardigheden en mogelijkheden in een breed scala van IT-gebieden. Studenten worden betrokken bij systeemanalyse activiteiten, technische en menselijke aspecten van het ontwerp en de ontwikkeling van software. De cursus is met succes lopen hier al vele jaren, met continue ontwikkelingen modules om ervoor te zorgen de huidige en toekomstige trends onderzocht.... [-]


BSc (Hons) Informatica (top-up)

Campus Voltijd 1 jaar August 2018 Verenigde Arabische Emiraten Al Jazirah Al Hamra

Dit programma wordt onderwezen in de Verenigde Arabische Emiraten. BSc (Hons) Computing is een gevestigde opleiding binnen de universiteit en afgestudeerden van dit programma hebben vastgesteld carrière en senior posities binnen de industrie. De mate top-up geeft direct toegang tot het laatste jaar van de Computing mate voor internationale studenten met de nodige informatica diploma kwalificaties. [+]

Dit programma wordt onderwezen in de Verenigde Arabische Emiraten

BSc (Hons) computers is een gevestigde cursus binnen de universiteit en afgestudeerden van dit programma hebben vastgesteld carrière en senior posities binnen de industrie. De mate top-up geeft direct toegang tot het laatste jaar van de Computing mate voor internationale studenten met de nodige informatica diploma kwalificaties.

Over de cursus

De BSc (Hons) computers programma is gericht op een breed onderwijs in de informatica en bedrijfsinformatiesystemen. Deze cursus biedt een brede dekking van de berekening van onderwerpen, met een kern van belangrijke informatica vaardigheden en mogelijkheden in een breed scala van IT-gebieden. Studenten worden betrokken bij systeemanalyse activiteiten, technische en menselijke aspecten van het ontwerp en de ontwikkeling van software. De cursus is met succes lopen hier al vele jaren, met continue ontwikkelingen modules om ervoor te zorgen de huidige en toekomstige trends onderzocht.... [-]


BSc (Hons) in Psyschology

Campus Voltijd 3 - 5 jaar August 2018 Verenigde Arabische Emiraten Al Jazirah Al Hamra

[+]

Wat u zult studeren

U vindt er een mix van de verplichte en optionele modules te bestuderen.

Toelatingseisen

280 UCAS punten uit ten minste twee, maar bij voorkeur drie, A2-niveaus (of equivalent) in alle onderwerpen.

Je moet ook vijf GCSE's in rang C of hoger (of gelijkwaardig), waaronder Engels en wiskunde.

Als Engels niet je eerste taal je ook normaal moeten IELTS 6.0 (of equivalent). Als u niet beschikt over het vereiste niveau Engels, kunt u Engels studeren met ons van IELTS 4.0 (of equivalent).

[-]

Bachelor

Beng (Hons) Elektrische En Elektronische Techniek (geavanceerde Staan)

Campus Voltijd 3 jaar August 2018 Verenigde Arabische Emiraten Al Jazirah Al Hamra

Dit programma wordt onderwezen in de Verenigde Arabische Emiraten. De Beng (Hons) in Electrical & Electronic Engineering is een internationaal erkend diploma dat u de vaardigheden zal geven aan een carrière in de meeste gebieden van de moderne elektrische en elektronische techniek te ontwikkelen. [+]

Dit programma wordt onderwezen in de Verenigde Arabische Emiraten

De Beng (Hons) in Electrical & Electronic Engineering is een internationaal erkend diploma dat u de vaardigheden te geven aan een carrière in de meeste gebieden van de moderne elektrische en elektronische techniek te ontwikkelen.

Je zal zowel de theoretische en praktische aard van elektrische en elektronische techniek te studeren. Elektronische systemen die kunnen worden ingebed in andere producten die niet noodzakelijk elektronische, zoals auto's, medische of andere industriële systemen - Er wordt een grote nadruk op de toepassing van elektronica in de vorm van ingebedde systemen. De cursus omvat ook cutting edge en opkomende technologieën. Deze omvatten de smart grids dat de volgende generatie van de elektrische diensten zullen vormen wereldwijd als elektriciteitsnetten worden gemoderniseerd, evenals body area netwerken - draadloze netwerken van draagbare computers dat veel potentiële toepassingen, waaronder goedkope en continue monitoring gezondheid.... [-]


Beng (hons) In Civiele Techniek

Campus Voltijd 3 jaar August 2018 Verenigde Arabische Emiraten Al Jazirah Al Hamra

De Beng (Hons) Civiele Techniek zal de technologische, beroeps- en persoonlijke vaardigheden te geven voor een carrière in de GWW sector of uw professionele ontwikkeling te ondersteunen als u al werkzaam zijn in het veld. [+]

Dit programma wordt onderwezen in de Verenigde Arabische Emiraten

De Beng (Hons) civiele techniek Geeft u de technologische, beroeps- en persoonlijke vaardigheden voor een carrière in de civiele ingenieursindustrie of ondersteunt uw professionele ontwikkeling als u al in het vak werkt.

Civiele techniek verandert het leven - van transport benodigdheden, zoals wegen, spoorwegen en luchthavens, met glinsterende staal en glas wolkenkrabbers en hotels, om levensreddende water management systemen, zoals dammen, waterkeringen en zelfs riolen. Als u wilt bouwen voor de toekomst dan de Universiteit van Bolton en biedt de beste voorbereiding voor een carrière in deze belangrijke, innovatieve en prestigieuze industrie.... [-]


BEng (Hons) Mechanical Engineering

Campus Voltijd 3 - 5 jaar August 2018 Verenigde Arabische Emiraten Al Jazirah Al Hamra

[+]

[-]

Contact

Adres Sheikh Saqr Bin Khalid Road، Bareraat, opp HCT
Al Jazirah Al Hamra, North Ras Al Khaimah, Verenigde Arabische Emiraten
Website http://boltonac.ae/