Lees de Officiële Beschrijving

Zayed University Vision

Zayed University is een nationale en regionale leider van onderwijsinnovatie. Opgericht in 1998 en met trots de naam van de grondlegger van de natie, wijlen Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan, is dit vlaggenschipinstituut de moderne belichaming van de ambities van de president en de hoge verwachtingen van het hoger onderwijs in de Verenigde Arabische Emiraten.

Vandaag de dag is Zayed University opmerkelijk omdat ze twee moderne campussen omvat in zowel Abu Dhabi als Dubai, die nationale en internationale studenten uit de VAE, de ruimere Golfregio en over de hele wereld verwelkomen.

Zayed University is geaccrediteerd door de Commission for Academic Accreditation (CAA) - de interne organisatie voor kwaliteitsborging en accreditatie van de VAE - en internationaal door de Middle States Commission on Higher Education (USA), een van de zes regionale accreditatie-instanties in de VS die ervoor zorgt internationaal erkende programma's van een universiteit met een hoge kwaliteit.

Missie 2017-2021

  • Het bieden van onderwijs van wereldklasse voor alle studenten door het aanbieden van twee state-of-the-art campussen in Abu Dhabi en Dubai die studentenvaardigheden zullen inspireren, ondersteunen en voeden door toegang tot hooggekwalificeerde docenten en toegewijde medewerkers.
  • Het aanbieden van diverse en internationaal erkende niet-gegradueerde en afgestudeerde programma's die boeiende en inclusieve studentenervaringen bieden. Afgestudeerden zullen bereid zijn om bij te dragen aan en te bevorderen, het sociale en economische welzijn van de VAE-samenleving en hun respectieve beroepen.
  • Bijdragen tot de opbouw van een kennismaatschappij via onderzoek, studiebeurzen, creatieve activiteiten, hulpverlening en permanente educatie. Om kennis te verspreiden naar lokale, regionale en mondiale gemeenschappen.

Over Zayed University

Hoewel het een jonge natie is, speelt de Verenigde Arabische Emiraten een speciale rol in het Midden-Oosten vanwege de strategische ligging, de kwaliteit van de moderne infrastructuur en de vooruitstrevende en vooruitziende visie van de leiders van het land. Deze leiders hebben vastgesteld dat onderwijs van groot belang is voor de toekomst van de VAE, zoals wordt aangegeven door de woorden van de late sjeik Zayed bin Sultan Al Nahyan, de oprichter van de VAE:

"Excellentie in onderwijs en kennis is de weg naar glorie. Dit kan alleen worden bereikt door voortdurende inspanningen en academische vooruitgang. Het onderwijs is de belangrijkste pijler van vooruitgang en ontwikkeling, en de staat heeft geen moeite gespaard om de noodzakelijke vereiste van de onderwijssector te verstrekken. De staat heeft dringend behoefte aan de inspanningen van al zijn ontwikkelde burgers in het ontwikkelingsproces. "

Zayed University , een door de overheid gesteunde instelling, werd in 1998 opgericht om leiders voor te bereiden die de mogelijkheden zullen voorzien en de kansen voor actie zullen vastleggen die de toekomst van de Verenigde Arabische Emiraten zullen creëren.

De universiteit heeft campussen in de twee grootste steden van de VAE, Abu Dhabi en Dubai, onder één centrale administratie. Inschrijving op elke campus is meer dan 4000 studenten. De universiteit is klein genoeg om persoonlijke interactie tussen studenten en faculteit mogelijk te maken, maar toch voldoende groot om studenten een reeks uitdagende opleidingen te bieden. Op de Zayed University ervaren studenten een leeromgeving die hun academische behoeften aanmoedigt en ondersteunt en hun succes bevordert.

De basis voor de academische ervaring aan de Zayed University is het Academic Program Model, dat zich richt op leerresultaten en beoordelingen. Dit model biedt studenten een gebalanceerd, verbonden academisch programma dat duidelijke resultaten definieert, ervoor zorgt dat middelen educatieve doelen ondersteunen en de nadruk legt op prestaties en succes van studenten. Het Academische programmamodel wordt ondersteund door een volledig educatief programma, inclusief een Academic Bridge-programma dat de vaardigheid van de student in het Engels garandeert; een kerncurriculum voor algemeen onderwijs dat een brede interdisciplinaire basis biedt voor het gekozen studiegebied van de student; diepgaande studies aangeboden door zeven colleges; stages die praktische ervaring bieden; en periodieke beoordeling van de prestaties van studenten in de leerresultaten van de Zayed University .

Tijdens hun eerste drie semesters van het baccalaureaatprogramma, schrijven studenten zich in voor het General Education-programma aan het University College, dat een kerncurriculum omvat dat een intellectuele ervaring biedt die door alle studenten wordt gedeeld en dat een kader creëert dat de leerresultaten van Zayed University ondersteunt . Via een reeks nauw verwante interdisciplinaire cursussen ontwikkelen studenten hun vaardigheden op het gebied van kritisch denken, mondiaal bewustzijn, computertoepassingen, wetenschappelijk en kwantitatief redeneren, informatievaardigheden en taalvaardigheid in het Engels en het Arabisch.

Op de Zayed University hebben studenten de keuze uit opleidingen die zijn ontworpen om te voldoen aan hun persoonlijke academische interesses en carrièredoelen. De programma's zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste internationale academische normen. In de door hen gekozen studieprogramma's nemen studenten actief deel aan een leerproces dat vereist dat zij hun kennis in de praktijk toepassen en een breed begrip van de huidige problemen en praktijken ontwikkelen. Naarmate hun intellectuele capaciteiten toenemen, nemen studenten de toenemende verantwoordelijkheid op zich voor zelfgestuurd leren. De afgestudeerden van Zayed University blinken uit in zowel Arabische als Engelse talen en zijn goed geworteld in de academische disciplines, bekwaam in computervaardigheden, goed geïnformeerd over hun rijke cultuur en erfgoed, globaal in hun perspectief, en ervaren op de professionele werkplek. Hun succes op de Zayed University bereidt hen voor om leiders te worden in hun gezin, hun gemeenschap en hun land.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

BA

Zayed University

De Bachelor of Arts in International Studies biedt een grondige opleiding in de politieke, economische en sociaal-culturele aspecten van de complexe onderlinge relaties d ... [+]

Overzicht

De

In zich snel ontwikkelende en veranderende samenlevingen, zoals de Verenigde Arabische Emiraten, kunnen de mensen die de dynamische aard van de globalisering van samenlevingen begrijpen, hun instellingen, problemen en kansen het meest competent effectieve sociale, economische en politieke ontwikkelingen bevorderen.

Voortbouwend op een fundament van facultaire kracht tussen disciplines in de sociale wetenschappen en geesteswetenschappen (antropologie, film- en literatuurstudies, geschiedenis, internationale betrekkingen, politieke wetenschappen en sociologie), krijgen studenten in het programma International Studies de kans zich te specialiseren in een van drie concentraties na het voltooien van ten minste 57 credit-uren van kerncursussen. De concentraties in Internationale Betrekkingen, Politieke Economie... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Mohammed Bin Zayed City Dubai
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

BSc

Zayed University

Het curriculum wordt gevolgd door studenten die in de communicatiewetenschappen en mediastudies hun brede opleiding geven in de kunsten, geesteswetenschappen, sociale wet ... [+]

Overzicht

Het curriculum gevolgd door studenten die in

Alle concentraties bevatten inleidende cursussen over mediageschiedenis, media- en cultuurkritiek, mediaberichtgeving, media-ethiek, toegepaste digitale communicatie en spreken en overtuigen in het openbaar, evenals geavanceerde cursussen in communicatie en mediaonderzoek en -analyse, mediawetgeving en stage. In plaats van zich te concentreren op één vorm of medium van communicatie, bestuderen de studenten een verscheidenheid aan media en technologieën, inclusief audio, video, web, multimedia en afdrukken. Deze aanpak biedt een onderscheidende integratie van instructie en praktische toepassingen.

Het academische programma volgt het model van programma's geaccrediteerd door de International Advertising Association, de Accrediterende Raad over Onderwijs in Journalistiek en Massacommunicatie, en de Public Relations Society of America. Dit zorgt voor een brede kunsteducatie en een diepgaande kennis van professionele principes, vaardigheden en competenties. Dit model maakt het communicatie- en mediastu- Zayed University uniek voor de Verenigde Arabische Emiraten en het Midden-Oosten.... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Mohammed Bin Zayed City Dubai
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Zayed University

Het undergraduate-programma van het College of Education biedt aspirant-leraren, maatschappelijk werkers en psychologen en professionals in de menselijke ontwikkeling een ... [+]

Overzicht

De

Zayed University maakt gebruik van deze inzichten in de voorbereidingsprogramma's voor het voorbereiden van leraren en school. Gediplomeerden in Psychologie en Humane Diensten zijn voorbereid met een solide basis in de psychologie, helpen vaardigheden, betrokkenheid van de gemeenschap en diensten, en het inzicht dat een graduaat een belangrijk element zal zijn in de voorbereiding van professionals op deze gebieden.

De werkgelegenheidsvooruitzichten in de Verenigde Arabische Emiraten zijn uitstekend. In deze context serveert de voorbereiding aan de Zayed University , met de nadruk op vloeiend Engels en Arabisch, technologie en onderzoeksvaardigheden en voorbereiding op leiderschap, de VAE... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Mohammed Bin Zayed City Dubai
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Zayed University

Milieuwetenschappen en duurzaamheid Studenten in Milieukunde en duurzaamheid hebben belangstelling voor wetenschap en milieukwesties. De mate concentreert zich op onderwe ... [+]

Overzicht

Studenten in

De studie van de omgeving vereist een gedegen kennis van de wetenschappen, en deze voorbereiding kan worden gebruikt voor graduate medische studies omdat studenten in staat zullen zijn om alle vereisten voor pre-med te bereiken, op voorwaarde dat de keuzevak buiten het programma een psychologie cursus is. Loopbaantrajecten zijn daarom flexibel en kunnen ofwel leiden tot een loopbaan in het milieu, of om studies af te ronden zoals medicijnen, of enige andere discipline waarvoor een degelijke wetenschappelijke voorbereiding vereist is. Carrières in de milieusector omvatten milieubescherming, milieubeheer, duurzame technologieën, milieugezondheid, milieuwetenschap, duurzaamheidswetenschap of energiewetenschap.... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Mohammed Bin Zayed City Dubai
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Zayed University

De bachelor in Finance bereidt studenten voor op drie gebieden: bedrijfsfinanciering, investeringen en islamitisch bankieren en financieren. ... [+]

Overzicht

De

Bedrijfsfinanciering: studenten richten zich op hulpmiddelen en technieken voor het waarderen van productiemiddelen, het kiezen van financieringswijzen en het beoordelen van financieel succes. De focus ligt op het afstemmen van bedrijfsstrategie en financiële beslissingen en het verbeteren van bedrijfswaarde door verstandige financiële beslissingen.Investeringen: studenten begrijpen de aard en dynamiek van financiële markten, inclusief aandelen-, obligatie- en derivatenmarkten. Ze leren hoe te beleggen in deze markten om het rendement te verbeteren en het risico te verminderen.Islamic Banking and Finance: studenten leren over elementaire islamitische principes van financiën en contractering. Ze leren over hoe moderne islamitische banken; verzekeringsmaatschappijen en geldbeheersfirma's wijzigen en aanpassen de traditionele praktijk om zich te conformeren aan de Sharia-principes. Deze unieke inzichten bereiden hen voor op een carrière in de groeiende islamitische financiële sector.Programma leerresultaten... [-]
Verenigde Arabische Emiraten Mohammed Bin Zayed City Dubai
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Zayed University

Het academische programma van het college van technologische innovatie is praktisch, op competenties gebaseerd en bedoeld om studenten voor te bereiden op belangrijke pos ... [+]

Overzicht

De

Veiligheid

Programma leerresultaten

Na succesvolle afronding van dit programma kunnen studenten:

1. Kritisch denken en kwantitatief redeneren in IT (ITCTQR): afgestudeerden van het programma kunnen kritisch denken en kwantitatieve processen gebruiken om problemen te identificeren, analyseren en oplossen en oplossingen in een IT-context te evalueren.

2. Informatietechnologie Toepassing (ITA): afgestudeerden van het programma zullen in staat zijn om bestaande en geavanceerde IT-hulpmiddelen en -procedures te selecteren om modules en systemen te ontwikkelen die voldoen aan de organisatorische vereisten voor exploitatie in een mondiale omgeving.

3. Information Technology Management (ITM): afgestudeerden van het programma kunnen informatiebronvereisten voor actuele problemen beoordelen en bepalen om oplossingen te ontwikkelen die geschikt zijn voor IT- en bedrijfsmanagers die actief zijn in een multinationale en multiculturele omgeving.... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Mohammed Bin Zayed City Dubai
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Bachelor

Zayed University

In Graphic Design verwerven studenten theoretische en praktische kennis in ontwerp en praktijk, terwijl ze een verscheidenheid aan vaardigheden ontwikkelen op het gebied ... [+]

Overzicht

In

Programma leerresultaten

Na succesvolle afronding van dit programma kunnen studenten:

Theorie en geschiedenis van grafisch ontwerp: laat een goed begrip zien van de evolutie van grafisch ontwerp en gebruik stijlen en theoretische analyses voor algemene visuele oplossingen.Professionele grafische ontwerppraktijk:Test academische kennis in praktijkscenario's door een idee aan een reeks doelgroepen te presenteren terwijl u professionele standaarden, tijdmanagement en gepaste communicatievaardigheden hanteert.Kritisch denken: definiëren, analyseren van een probleem, zich inleven in een publiek, en mogelijke ontwerpoplossingen conceptualiseren en evalueren.Visual Literacy: Demonstreer een goed begrip van de grondbeginselen van beeldtaal om effectief te communiceren en ideeën en / of boodschappen over te brengen door middel van innovatieve ontwerpoplossingen.Informatietechnologie: integreer meerdere ontwerptechnologieën met kennis en vaardigheid in de juiste media.Teamwerk en leiderschap: Neem deel aan teamdynamica voordat je een bepaald doel nastreeft en begrijp het belang van samenwerking terwijl je de verantwoordelijkheid opneemt voor eigen en teamresultaten.leerplan... [-]
Verenigde Arabische Emiraten Mohammed Bin Zayed City Dubai
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
Zayed University, P.O. Box 144534
Mohammed Bin Zayed City, Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten
Website
Telefoonnr.
02 599 3593
Address
Zayed University, P.O. Box 19282
Dubai, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
Website
Telefoonnr.
04 402 1444