Nguyen Tat Thanh University, NTT Institute of International Education (NIIE)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij NTT Institute of International Education, of kortweg NIIE - een nieuw model van internationaal onderwijs hier in Vietnam. Bij NIIE, willen we studenten met een wereldklasse onderwijs dat hen zal rusten met de vaardigheden, kennis en persoonlijke eigenschappen voor een zeer succesvolle toekomstige carrière te bieden. Studenten aan NIIE zullen bestuderen dezelfde programma's die de studenten in het Verenigd Koninkrijk, Australië en Singapore zullen volgen en zij zullen een waardevol diploma of bachelor die zullen worden erkend over de hele wereld te winnen. Daarnaast zullen de studenten vloeiend in het Engels, de belangrijkste taal voor het bedrijfsleven en communicatie, die zal openen deuren naar de beste banen in Vietnam en wereldwijd. NIIE zal alles in het werk om ervoor te zorgen de studenten te leren, te ontwikkelen en te slagen in hun studie doen. We hebben een nieuw instituut gebouw 298A Nguyen Tat Thanh Straat uitgerust met moderne faciliteiten, een nieuwe bibliotheek en een scala aan klaslokalen en andere middelen om studenten te helpen bij hun studie. Een nieuwe slaapzaal is een te bouwen, dat zal bieden westerse stijl voorzieningen voor studenten in de internationale programma's. Onze docenten zijn toegewijd en goed gekwalificeerd, en zal gebruik maken van up-to-date en leerling-gerichte lesmethoden, evenals de nieuwste technologie, om studenten te leren en vooruitgang te inspireren in hun studie. Iedereen is welkom om van toepassing op NIIE - een voorbeeldig instituut dat de manier samen de beste aspecten van internationaal onderwijs in Ho Chi Minh Stad te brengen zal leiden.

VISION Om één van de beste internationale onderwijsinstellingen in Vietnam te worden door het aanbieden van een aanbod van hoogwaardige educatieve programma's die internationaal worden erkend en dat de afgestudeerden met de vaardigheden en kwalificaties die nodig zijn door Vietnam voor de toekomstige groei en ontwikkeling.

MISSION Om een ​​onderwijsinstelling die top kwaliteit internationaal onderwijs programma voorziet in Vietnamese en buitenlandse studenten aan de behoeften van de afgestudeerden en de natie in de 21e eeuw te ontwikkelen

Locaties

Ho Chi Minh Stad

Address
Nguyen Tat Thanh University
298A Nguyen Tat Thanh st., Distict 4, Ho chi Minh City, Vietnam

Ho Chi Minh Stad, Ho Chi Minh Stad, Vietnam

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden