Vietnam National University, Hanoi - International School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De toonaangevende universiteit van het land

Vietnam National University, Hanoi (VNU) is de eerste moderne universiteit ooit in het land gevestigd en een van de twee nationale universiteiten in Vietnam. Voor het eerst opgericht als de Universiteit van Indochina in 1906, heeft VNU verschillende ontwikkelingsstadia doorlopen om het grootste uitgebreide hoger onderwijs- en onderzoekscentrum in Vietnam te worden. Elk jaar produceert VNU meer dan 5.000 bachelors, 2.400 masters en 200 artsen die afstuderen aan meer dan 110 bachelorprogramma's, 121 masterprogramma's en 112 artsenprogramma's in de natuurwetenschappen, technologie, economie, sociale wetenschappen en geesteswetenschappen, onderwijs en buitenlandse studies, enz.

Vietnam National University, Hanoi bekleedt een speciale positie in het hoger onderwijs van Vietnam met zijn hoge autonomie in de organisatie, volgens een speciale verordening afgekondigd door de premier.

124329_Rankings.jpg

Een internationale hub onder VNU voor studenten en wetenschappers

International School - Vietnam National University, Hanoi (VNU-IS), opgericht in juli 2002, is een van de eerste instellingen voor hoger onderwijs die gezamenlijke internationale trainingsprogramma's aanbieden.

Sinds de oprichting heeft VNU-IS een opmerkelijke ontwikkeling geregistreerd in zowel trainingsomvang als kwaliteit. De school organiseert momenteel 8 voltijdse bachelorprogramma's (waaronder 5 programma's met diploma's toegekend door VNU en 3 programma's met diploma's toegekend door buitenlandse universiteiten) en 5 gezamenlijke internationale graduate programma's uitgevoerd in het Engels.

Academische programma's bij VNU-IS zijn ontworpen voor studenten om hun volledige potentieel te bereiken en dus te slagen in de echte wereld. VNU-IS heeft een partnerschap met meer dan 40 universiteiten over de hele wereld en heeft ruime ervaring in het ontvangen van internationale gastprofessoren en buitenlandse studenten uit Europa, Amerika, Afrika en Azië, evenals in het bouwen van een internationale omgeving. Onze gemeenschap van professoren en studenten bestaat uit een rijke mix van culturen. Deze diversiteit voegt levendigheid en diepte, nieuw begrip en een breed perspectief toe aan onze omgeving. Matige middelgrote klassen bij VNUIS zorgen ook voor een vriendelijke sfeer en een zeer persoonlijk niveau van ondersteuning voor studenten.

students, adult, asiasasint / Pixabay

Waarom kiezen voor VNU - IS

Hoogwaardig onderwijs

Bij VNU - IS willen we studenten de meest uitgebreide educatieve en praktische ervaring bieden om hun scala aan vaardigheden en vaardigheden uit te breiden. Bovendien verbindt VNU-IS zich ertoe studenten de mogelijkheid te bieden zichzelf te ontdekken en te bewijzen op het gebied van academisch onderzoek, ondersteund door deskundige supervisors die hen kennis laten maken met de beste methode van benaderen en ontwikkelen om wetenschappelijk de meest uiteenlopende en boeiende studies uit te voeren.

Uitstekende ondersteuningsdiensten voor internationale studenten

VNU-IS probeert altijd te zorgen dat internationale studenten de best mogelijke leerervaringen hebben. Beschikbare diensten die worden aangeboden aan internationale studenten zijn onder andere een visumaanvraag, accommodatiearrangement en gedetailleerde richtlijnen voor aanpassing aan een hele nieuwe omgeving. Bovendien wachten psychologische counselingdiensten, loopbaanoriëntatie, ontwikkeling van soft skills, internationale uitwisselingsprogramma's en diversiteit aan activiteiten op jou!

Een breed scala aan buitenschoolse activiteiten en een vriendelijke omgeving

In VNU-IS kun je je eigen persoonlijke interesses nastreven, een levenslange vriendschap sluiten en genieten van de opwinding van het universitaire leven in zo'n snel bewegende duizend jaar oude stad waar oud en modern Vietnam elkaar ontmoeten. VNU-IS heeft momenteel 10 verschillende studentenclubs, dus je kunt gratis lid worden van degene die het beste bij je past, terwijl de Engelstalige omgeving je hier helpt je thuis te voelen.

125583_image001.png

Locaties

Hanoi

Address
C & E Building,
Hacinco Student village,
no.79 Nguy Nhu Kon Tum street

Hanoi, Hanoi, Vietnam

Hanoi

Address
G7 & G8 Building,
144 Xuan Thuy street

100000 Hanoi, Hanoi, Vietnam

Hanoi

Address
Kieu Mai street,
Phuc Dien Ward

Hanoi, Hanoi, Vietnam

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden