Lees de Officiële Beschrijving

Aros is een prive (hervorming) Christelijke instelling voor het hoger onderwijs, waarbij studenten opleidt met een roeping, waarmee zij de educatieve beroep te gaan met de nodige deskundigheid. De educatieve landschap in Zuid-Afrika is dynamisch met veel uitdagingen en een ernstig tekort aan leerkrachten. Aros heeft dus tot doel de studenten toe te rusten om een ​​verschil in de educatieve natuur maken.

Aros 'campus ligt in Waverley, Pretoria. De ongeveer 800 studenten die weekend lessen volgen genieten van een unieke studentenleven dat is anders dan alles wat meegemaakt op een andere campus in Zuid-Afrika. Dit is waar je vrienden zal maken, krijgen collega's weten, en hard werken.

Aros is geaccrediteerd door de Hoger Onderwijs Kwaliteit Comité (HEQC) van de Raad over het Hoger Onderwijs. Dit is de wettelijke accreditatie-instelling die programma's al hoger onderwijs en instellingen in Zuid-Afrika accrediteert.

Opleidingen te volgen in:
  • Afrikaans

Deze school biedt ook:

Bachelor

Aros, A Higher Education Institution

Aros 'educatieve opleidingen zijn gericht op het verstrekken van de studenten met een aanzienlijke theoretische basis, terwijl de combinatie van waardevolle praktijkervar ... [+]

[Afrikaans: Baccalaureusgraad in Grondslagfase Onderwys] (Gr 0-3) stelt studenten in staat om te begrijpen de principes van het onderwijs (in het bijzonder tot deze fase) en om deze principes toe te passen in de praktijk. Aros 'educatieve opleidingen zijn gericht op het verstrekken van de studenten met een aanzienlijke theoretische basis, terwijl de combinatie van waardevolle praktijkervaring met theorie.

De verschillende specialisaties binnen het curriculum richten op taal, rekenen en sociale vaardigheden.

De diploma-niveau voor de kwalificatie is NKR niveau 7 (510 studiepunten) en maakt het mogelijk afgestudeerden om les te geven in de particuliere en openbare scholen (SAQA kwalificatie geen 86.167). ... [-]

Zuid-Afrika Pretoria
Februari 2020
Afrikaans
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands