Cape Town Creative Academy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Onze missie en FILOSOFIE

Het is de missie van de CTCA te ontwikkelen en in stand houden van een studentgerichte leeromgeving als een directe weg naar professionele excellentie. Met een progressieve, transdisciplinaire visie, de CTCA is gewijd aan de ontwikkeling en ondersteuning van een community of practice die innovatie en co-creatie stimuleert. De CTCA is gericht op het ontwikkelen en in stand houden van een Afrocentrisch institutionele cultuur en manier van lesgeven die authenticiteit en een betekenisvolle invloed op het Afrikaanse continent verzekert. De CTCA omarmt een ethos dat cultiveert jonge, creatieve professionals hoog te houden en de integriteit en de duurzaamheid van de creatieve industrie te beschermen.

ETHISCHE CODE

De CTCA streeft naar een ethische code die gebaseerd is op aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid, respect en de beginselen van gelijkheid en non-discriminatie, en dus niet discrimineert personen op basis van ras, huidskleur, geslacht, seksuele geaardheid, genderidentiteit , religie, handicap, leeftijd, of HIV / Aids-status in het beheer van haar onderwijs- of werkgelegenheidsbeleid.

De CTCA bereidt leerlingen om leiders in de creatieve industrie - zowel lokaal als in het buitenland - in een breed spectrum van creatieve carrière.

RECHTSSTATUS & ACCREDITATIE

De Cape Town Creative Academy (Pty) Ltd is een particuliere onderneming (Company Registration No: 2011/119961/07).

Alle driejarige opleidingen aangeboden door de Cape Town Creative Academy (Pty) Ltd zijn geaccrediteerd door de Raad op het Hoger Onderwijs en geregistreerd op de National Qualifications Framework op niveau 7 van de Zuid-Afrikaanse Qualifications Authority. De Cape Town Creative Academy wordt voorlopig geregistreerd bij het Ministerie van Hoger Onderwijs en Vorming: Certificaat nr 2014 / HE07 / 009.

AN-INDUSTRIE GELEIDE AANPAK

De CTCA team van zeer ervaren docenten en design beoefenaars voortdurend te werken in nauwe samenwerking met de industrie verbindingen om ervoor te zorgen dat onze programma's weer te geven en te reageren op de nieuwste ontwikkelingen in de creatieve industrie. Ons programma resultaten worden gemeten in relatie tot de internationale normen van bekwaamheid en de voortdurend veranderende behoeften van de arbeidsmarkt. Een hoge werkgelegenheidscijfer voor afgestudeerden is een prioriteit voor de CTCA.

De CTCA levert transdisciplinaire ontwerp onderwijs, door het trainen van studenten in de creatie en productie van zowel traditionele als hedendaagse media. Nauwe samenwerking met de ontwerp-industrie zorgt ervoor dat de CTCA richt zich op geavanceerde professionele en technologische mogelijkheden.

Wereldwijd de cultuur en creativiteit industrieën hebben een toenemende drijvende kracht in de internationale markt geworden. De handel in ideeën en innovatie, de creatieve economie straddles economische, politieke, sociale, culturele en technologische vraagstukken, niet alleen het maken van een aanzienlijke impact hebben op de samenleving, maar de economie als geheel. [De culturele en creatieve industrieën Federatie van Zuid-Afrika (CCIFSA). November 2014]

De CTCA De aanpak bestaat uit:

Master ontwerpers training en begeleiding studenten. Gestructureerd en nauwkeurig-managed stages. Passende lesmethoden in transdisciplinaire ontwerp tot innovatieve afgestudeerden leveren. Integratie van Business Management en Entrepreneurial Studies. Een ontwerp onderwijs model gebaseerd op de betrokkenheid van de industrie.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

Bachelor Of Arts In Audiovisuele Studies

Campus Voltijd 3 jaar February 2018 Zuid-Afrika Kaapstad

Deze graad integreert zowel theoretische als praktische componenten om studenten uit te rusten met creatief denken strategieën, begrip van de principes van de narratologie en technische kennis die nodig zijn om professionele audiovisuele resultaten te leveren binnen een tijd gebaseerde medium. [+]

Deze graad integreert zowel theoretische als praktische componenten om studenten uit te rusten met creatief denken strategieën, begrip van de principes van de narratologie en technische kennis die nodig zijn om professionele audiovisuele resultaten te leveren binnen een tijd gebaseerde medium.

Het programma is gebaseerd op het fundament van de audiovisuele verhalen en motion graphics, die een inzicht in de relevante software en instrumenten van de handel omvat. Studenten maken kennis met basisinstellingen van de camera technieken, en de praktijk van de zorgvuldige integratie van verschillende media, waaronder foto's, beelden, typografie en geluid in de richting van een goed gedefinieerde resultaat. Ze maken ook kennis met de beginselen en de workflow van 3D-animatie.... [-]


Bachelor Of Arts In Communication Design

Campus Voltijd 3 jaar February 2018 Zuid-Afrika Kaapstad

Dit programma is grotendeels gebaseerd op een kritische benadering van geïntegreerde marketing communicatie die studenten helpen bij de productie van functionele communicatief resultaten gericht op specifieke doelgroepen. In het programma zullen de studenten worden verwacht dat de economische, ecologische en sociaal-culturele klimaat waarbinnen zij hun communicatie te voeren onderzoeken. [+]

Dit programma is grotendeels gebaseerd op een kritische benadering van geïntegreerde marketing communicatie die studenten helpen bij de productie van functionele communicatief resultaten gericht op specifieke doelgroepen. In het programma zullen de studenten worden verwacht dat de economische, ecologische en sociaal-culturele klimaat waarbinnen zij hun communicatie te voeren onderzoeken. Het doel van het programma bestaat uit het ontwikkelen van een houding van verantwoordelijkheid en een focus op duurzaamheid in de praktijk van de communicatie design.

Dit programma helpt studenten ontwikkelen een persoonlijk ontwerp filosofie en creatieve stem. Het biedt ook studenten bedreven ontwerp strategieën, teneinde te verzekeren dat zij de mogelijkheid om optimaal de ontwerpersvak functioneren ontwikkelen. Studenten worden uitgerust met de nodige ondernemende kennis en vaardigheden om ervoor te zorgen dat zij in staat zijn om te functioneren als zelfvoorzienend professionals die beantwoorden aan de behoeften van de industrie, alsmede van de nationale economie. Studenten zijn voorzien van de relevante kennis van het beheer van intellectuele eigendom en de wet, met het oog op de succesvolle controle van hun creatieve output te garanderen.... [-]


Bachelor Of Arts In De Hedendaagse Kunst

Campus Voltijd 3 jaar February 2018 Zuid-Afrika Kaapstad

Hedendaagse kunst beoefenaars, zoals kunstenaars en curatoren, spelen een centrale rol in de creatie en kritiek op de cultuur - zo vaak het vormgeven van onze toekomst in belangrijke manieren. Het is vanuit dit besef dat de Kaapstad Creative Academy ontwikkeld - met de input van het beoefenen van kunstenaars, curatoren, galeriehouders en opvoeders - ons nieuwe aanbod: een Bachelor of Arts in de hedendaagse kunst. [+]

Hedendaagse kunst beoefenaars, zoals kunstenaars en curatoren, spelen een centrale rol in de creatie en kritiek op de cultuur - zo vaak het vormgeven van onze toekomst in belangrijke manieren. Het is vanuit dit besef dat de Kaapstad Creative Academy ontwikkeld - met de input van het beoefenen van kunstenaars, curatoren, galeriehouders en opvoeders - ons nieuwe aanbod: een Bachelor of Arts in de hedendaagse kunst.

Deze unieke opleiding is de eerste Bachelor of Arts in de hedendaagse kunst programma in Zuid-Afrika, en werd ontwikkeld in directe reactie op de veranderende behoeften en eisen van de regionale, nationale en internationale kunstwereld en de vele uiteenlopende sectoren.

... [-]

Bachelor Of Arts In Interaction Design

Campus Voltijd 3 jaar February 2018 Zuid-Afrika Kaapstad

Deze graad bereidt studenten voor op een carrière in het ontwerpen en implementeren van media voor verschillende platformen zoals web, mobiel, tablet en touch-screen. Studenten worden met de verschillende toepassingen, workflow methoden en codering talen die nodig zijn om succesvol te ontwikkelen media voor de on-screen communicatie zijn. [+]

Deze graad bereidt studenten voor op een carrière in het ontwerpen en implementeren van media voor verschillende platformen zoals web, mobiel, tablet en touch-screen. Studenten worden met de verschillende toepassingen, workflow methoden en codering talen die nodig zijn om succesvol te ontwikkelen media voor de on-screen communicatie zijn.

Dit programma richt zich primair op human-computer interactieve interfaces voor zowel web-based platforms, evenals mobiele en kleine-screen applicaties. Studenten worden verwacht dat zij kritisch onderzoek naar de strategische grondslagen van interaction design. Kritisch denken wordt gestimuleerd door middel van het onderzoek naar consumentengedrag en geïntegreerde marketing communicatie, om ervoor te zorgen dat de studenten beheersen de mogelijkheid om kritisch, markt-gerelateerde interactieve oplossingen te leveren.... [-]


Contact

Cape Town Creative Academy

Adres Cape Town Creative Academy The Old Biscuit Mill, 373 Albert Road Woodstock, South Africa
7915 Kaapstad, Zuid-Afrika
Website http://www.ctca.co.za/
Telefoon +27 21 201 1150