Lees de Officiële Beschrijving

Cornerstone Institute werd in 1970 op de Cape Flats opgericht in een tijd waarin toekomstige zwarte theologen vanwege de beklemmende wetten van het voormalige regime werden uitgesloten van het bijwonen van universiteiten. Als het Cape Evangelical Bible Institute bood het theologisch onderwijs aan ongeschoolde predikanten op de Kaapse vlakten.

Het instituut heeft een historisch sterke ethiek en benadrukt de relatie tussen leiderschap en professionele integriteit. Het omvat studenten uit alle lagen van de bevolking en richt zich op de ontwikkeling van leiders. Cornerstone is een non-profit, volledig geaccrediteerde instelling voor privé-hoger onderwijs die niet-gegradueerde programma's (certificaten, korte cursussen en graden) en postgraduate programma's (hoger certificaat en honours degrees) voor verschillende disciplines van de faculteit Geesteswetenschappen en de faculteit van ondernemerschap en economische wetenschappen aanbiedt. transformatie. De meeste van onze programma's worden zowel online als op de campus aangeboden, waardoor het voor studenten gemakkelijk is om vanuit de hele wereld te studeren.

Waarom kiezen voor Cornerstone Institute ?

Bij Cornerstone Institute we de beste faculteit op om ervoor te zorgen dat de studenten die afstuderen van onze instelling in staat zijn om een ​​verschil te maken in alle vakgebieden die we bieden; inclusief psychologie, ethiek, filosofie, godsdienstwetenschappen, zaken, onderwijs, sociologie en gemeenschapsontwikkeling. We proberen een meeslepend verhaal te delen, ondersteund door een onderwijsfilosofie waarin we de kernwaarden van onze instelling overbrengen, overdragen en verankeren.


Wat ons onderscheidt van de rest is dat we:

 • Zorg voor een kenmerkende aanpak waarbij we een fundamentele basisset cursussen aanbieden, de 'Cornerstone Core' genoemd. Deze omvatten Interculturele Communicatie, Economie, Leiderschapsstudies, Wereldvisies, Zuid-Afrikaanse geschiedenis en samenleving en ethiek.
 • Ontworpen voor een 'Four Year Solution', waarbij studenten die geen bachelorpas behalen in Grade 12 toegang hebben tot onze certificaatprogramma's in alle disciplines die we aanbieden, om deze te overbruggen naar een opleiding, wat leidt tot postuniversitaire studies als gewenst.
 • Maak toegang tot een universitaire opleiding in een zorgzame en competente gemeenschap.
 • Zorg voor een productieve en stimulerende omgeving waarin leren en onderwijzen kan plaatsvinden, op onze campussen en via onze online leeromgevingen.
 • Zijn toegewijd aan gemeenschapsontwikkeling in al zijn verschillende vormen.
 • Heb een ethisch gefundeerde ethos.
 • Focus op effectieve loopbaanvoorbereiding en Pathways .
 • Bied concurrerende prijzen en financiële ondersteuning voor kwalificerende studenten.


Gemeenschappelijke waarden gedeeld

We erkennen dat waarden niet alleen zijn waar we over praten en onderwijzen, maar ook essentieel zijn voor identiteitsvorming. Cornerstone streeft naar een zeer ethisch en principieel wereldbeeld bij al onze studenten. We promoten de waarden van inclusiviteit, uitmuntendheid, integriteit, eenheid, respect en creativiteit om dynamische ethische leiders te produceren die zijn voorbereid om op te treden als verantwoordelijke burgers in een mondiale samenleving.

Om ons aanbod uit te breiden en waarde toe te voegen voor studenten uit alle lagen van de bevolking, is het Fundamentals Training Centre opgenomen in de faculteit van ondernemerschap en economische transformatie van Cornerstone Institute . FTC biedt leiderschaps- en managementtrainingsprogramma's aan bedrijven, overheid en gemeenschappen. Ze hebben een uitstekende staat van dienst in het leveren van responsieve, hoogwaardige trainingsprogramma's en cursussen aan alle sectoren, zowel lokaal als internationaal. Al onze cursussen en trainingsprogramma's zijn aangepast aan de behoeften, tijdschema's en het budget van de klant.


Toekomstige richting

In augustus 2015 verwierf het Cornerstone Institute een weldoener die het potentieel voor Cornerstone zag om de educatieve uitdagingen aan te pakken waarmee Afrika werd geconfronteerd, met name in Zuid-Afrika en wereldwijd. Het ernstige tekort aan toegankelijke hoogwaardige en effectieve leerprogramma's die beschikbaar zijn voor volwassenen (jong en oud) worden meegenomen in onze planning. Cornerstone Institute maakt een verschil door alle Zuid-Afrikanen en leden van de wereldwijde gemeenschap de gelegenheid te bieden om perspectief, vaardigheden en kennis te verwerven die in hun behoeften en die van onze samenleving kunnen voorzien op elk niveau en op elk gebied dat er toe doet. Hoewel we erkennen en erkennen dat het Cornerstone Institute niet het volledige spectrum van onderwijs en opleiding kan dienen dat nodig is om de samenleving te transformeren, kunnen we inderdaad een hoeksteen en een fundament bieden om de tekortkomingen van ons reguliere onderwijsstelsel te verhelpen. We bieden een samenhangende en strategische set van programma's waarmee onze studenten paden vinden naar persoonlijk meesterschap, vooruitgang en vervulling. Ons model, gebouwd op maatschappelijke relevantie, ethische en academische integriteit, pluraliteit en financiële duurzaamheid, zijn belangrijke pijlers om de impact te maken die we allemaal zoeken bij het creëren van een welvarende, rechtvaardige en rechtvaardige samenleving.

De Raad en het Management van Cornerstone Institute hebben grote plannen voor de toekomst. Deze plannen zullen gebaseerd zijn op robuust onderzoek en zullen in eerste instantie worden aangedreven door een Research Incubator die zal worden gevestigd in onze faculteit van ondernemerschap en economische transformatie. Enkele van de gebieden die we van plan zijn te verkennen zijn:

 • De groene economie;
 • Zakelijke trends;
 • Applied Science for a Sustainable World;
 • Convergentie van media en technologie; en
 • Kunst en cultuur

De resultaten van het onderzoek dat we uitvoeren zullen nieuwe programma's en faculteiten, scholen en afdelingen informeren bij het Cornerstone Institute .

Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

BA

Cornerstone Institute

De major Media Studies is ontworpen om studenten te helpen bij het ontwikkelen van de analytische, kritische en creatieve communicatieve vaardigheden die nodig zijn om op ... [+]

Kentekenbewijs nr. 2001 / HE08 / 006. NQF 7; SAQA ID: 87406. (376 CREDITS)

De major Media Studies is ontworpen om studenten te helpen bij het ontwikkelen van de analytische, kritische en creatieve communicatieve vaardigheden die nodig zijn om op een zinvolle manier met een breed scala aan media om te gaan. Voortbouwend op een goed begrip van de politieke, economische, technologische, sociale en historische context van de media, zal elke student zijn / haar unieke stem vinden door middel van praktijkervaringen die worden geboden door contact met professionals uit de industrie en praktische projecten.

ToelatingseisenNationaal Senior Certificaat (NSC) met een bachelorpas of een equivalent;Rijbewijs (met universitaire vrijstelling) of gelijkwaardig;Hoger certificaat of een geavanceerd certificaat of diploma op een verwant gebied.Alternatieve toelatingsvoorwaardenNationaal Senior Certificate of National Certificate Vocational met een diplomapas (of equivalent) in combinatie met de resultaten van de National Benchmark Test (NBT);Volwassen leeftijd van 23 jaar en ouder tijdens het eerste jaar van studies en een nationaal senior certificaat (of equivalent);De voorwaarden van het Erkenning van Prior Learning (RPL) beleid voor toegang en de resultaten van de NBT zijn bepalende factoren voor toelating. Neem contact op met het Admissions Office over RPL;Volwassen studenten (45 jaar of later) kunnen worden toegelaten, bepaald door de RPL-voorwaarden en de resultaten van de NBT.TijdsverbintenisMinimaal drie jaar;Maximaal zes jaar parttime;Op de campus en online;Invoer in januari en juli.... [-]
Zuid-Afrika Kaapstad
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 6 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Cornerstone Institute

Het doel van dit programma is om studenten te onderwijzen in de theorie en praktijk van psychologie en counseling, met een focus op persoonlijke ontwikkeling, gezinsstudi ... [+]

Kentekenbewijs nr. 2001 / HE08 / 006. SAQA ID: 87406. (376 CREDITS)

Het doel van dit programma is om studenten te onderwijzen in de theorie en praktijk van psychologie en counseling, met een focus op persoonlijke ontwikkeling, gezinsstudies en bredere interventies op het gebied van geestelijke gezondheid. Het programma helpt studenten een geïntegreerde en relevante counseling-praktijk te ontwikkelen binnen de Zuid-Afrikaanse context. Het bereidt studenten ook voor op verdere studies in de psychologie en leidt hen op in fundamentele sociale onderzoeksvaardigheden. Tijdens hun eerste jaar nemen de studenten ook de fundamentele reeks modules, de 'Cornerstone Core'. Deze omvatten Geschiedenis, Sociologie, Ethiek, Filosofie, Economie en Leiderschapsstudies. Deze modules zijn ingebed in de kernwaarden van inclusiviteit, uitmuntendheid, integriteit, eenheid, respect en creativiteit van Cornerstone.... [-]

Zuid-Afrika Kaapstad
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 6 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Cornerstone Institute

Deze kwalificatie helpt studenten een diepgaand begrip te krijgen van sociologische theorieën. De student zou in staat zijn om deze theorieën te analyseren en te evaluere ... [+]

Kentekenbewijs nr. 2001 / HE08 / 006. SAQA ID: 87406. (376 CREDITS)

Deze kwalificatie helpt studenten een diepgaand begrip te krijgen van sociologische theorieën. De student zou in staat zijn om deze theorieën te analyseren en te evalueren met betrekking tot zaken als armoede, globalisering, conflicten, milieu en geslacht, met speciale aandacht voor Zuid-Afrika en het Afrikaanse continent. De kwalificatie biedt de studenten ook praktische vaardigheden op het gebied van gemeenschap, intercultureel en sociaal onderzoek.

ToelatingseisenNationaal Senior Certificaat met een bachelorpas of een equivalent;Rijbewijs (met universitaire vrijstelling) of gelijkwaardig;Hoger certificaat of een geavanceerd certificaat of diploma op een verwant gebied.Alternatieve toelatingsvoorwaardenEen nationaal Senior Certificate of National Certificate Vocational met een diplomapas (of equivalent) gecombineerd met de resultaten van de National Benchmark Test (NBT);Volwassen leeftijd van 23 jaar en ouder tijdens het eerste jaar van studies en een nationaal senior certificaat (of equivalent);De voorwaarden van het Erkenning van Prior Learning (RPL) beleid voor toegang en de resultaten van de NBT zijn bepalende factoren voor toelating. Neem contact op met het Admissions Office over RPL;Volwassen studenten (45 jaar of later) kunnen worden toegelaten, bepaald door de RPL-voorwaarden en de resultaten van de NBT.TijdsverbintenisMinimaal drie jaar;Maximaal zes jaar parttime;Op de campus en online;Invoer in januari en juli.... [-]
Zuid-Afrika Kaapstad
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 6 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Cornerstone Institute

Het doel van dit programma is om studenten uit te rusten met een christelijke, interdisciplinaire benadering om echte crises en kansen aan te gaan. Met de nadruk op vakku ... [+]

Bachelor of Arts Majoring in Theology (376 studiepunten)

Het doel van dit programma is om studenten uit te rusten met een christelijke, interdisciplinaire benadering om echte crises en kansen aan te gaan. Met de nadruk op vakkundige bijbelinterpretatie en theologisch inzicht nemen studenten deel aan een breed scala van contextuele problemen waarmee Zuid-Afrika vandaag wordt geconfronteerd en ontwikkelen ze een integrerende reactie (tekening vanuit psychologische, theologische en sociologische perspectieven). Een gevoel van persoonlijke roeping wordt daarom gevoed, met de nadruk op praktische toepassing.

Toelatingseisen

Nationaal Senior Certificaat (NSC) met een bachelorpas of een equivalent. Een toelatingsexamen (met universitaire vrijstelling) of gelijkwaardig. Een hoger certificaat of een geavanceerd certificaat of diploma op een verwant gebied.... [-]

Zuid-Afrika Kaapstad
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 6 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands

Bachelor

Cornerstone Institute

Dit programma stelt afgestudeerden in staat om te werken en leiding te geven in een breed scala aan projecten op het gebied van ministerie en bedrijfsbeheer (bijv. NGO's, ... [+]

Kentekenbewijs nr. 2001 / HE08 / 006. NQF 7; SAQA ID: 57225. (376 CREDITS)

Dit programma stelt afgestudeerden in staat om te werken en leiding te geven in een breed scala aan projecten op het gebied van ministerie en bedrijfsbeheer (bijv. NGO's, bedrijven, kerken, ondernemende ondernemingen). We willen afgestudeerden voortbrengen die in staat zijn om teams en organisaties te managen die hun taak benaderen vanuit diepgaande christelijke overtuigingen en de beheerskennis, hulpmiddelen en vaardigheden verwerven die bedrijfsstudies kunnen bieden.

ToelatingseisenEen National Senior Certificate (NSC) met een bachelorpas of een equivalent;Rijbewijs (met universitaire vrijstelling) of gelijkwaardig;Hoger certificaat of een geavanceerd certificaat of diploma op een verwant gebied.Alternatieve toelatingsvoorwaardenEen nationaal Senior Certificate of National Certificate Vocational met een diplomapas (of equivalent) gecombineerd met de resultaten van de National Benchmark Test (NBT);Volwassen leeftijd van 23 jaar en ouder tijdens het eerste jaar van studies en een nationaal senior certificaat (of equivalent);De voorwaarden van het Erkenning van Prior Learning (RPL) beleid voor toegang en de resultaten van de NBT zijn bepalende factoren voor toelating. Neem contact op met het Admissions Office over RPL;Volwassen studenten (45 jaar of later) kunnen worden toegelaten, bepaald door de RPL-voorwaarden en de resultaten van de NBT.TijdsverbintenisMinimaal drie jaar full-time;Maximaal zes jaar parttime;Op de campus en online;Invoer in januari en juli.... [-]
Zuid-Afrika Kaapstad
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 6 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Cornerstone Institute

Dit programma ontwikkelt christelijke leiders met een brede theoretische en praktische basis in de christelijke bediening. Afgestudeerden zullen gegrondvest zijn in bijbe ... [+]

Kentekenbewijs nr. 2001 / HE08 / 006. NQF 7; SAQA ID: 57225. (376 CREDITS)

Dit programma ontwikkelt christelijke leiders met een brede theoretische en praktische basis in de christelijke bediening. Afgestudeerden zullen gegrondvest zijn in bijbelse teksten en zijn uitgerust met de kennis en vaardigheden om te dienen in kerken en op geloof gebaseerde organisaties. Academische studie en persoonlijk geloof zijn geïntegreerd om leiders te produceren met een volwassen, holistische spiritualiteit.

ToelatingseisenEen National Senior Certificate (NSC) met een bachelorpas of een equivalent;Rijbewijs (met universitaire vrijstelling) of gelijkwaardig;Hoger certificaat of een geavanceerd certificaat of diploma op een verwant gebied.Alternatieve toelatingsvoorwaardenEen nationaal Senior Certificate of National Certificate Vocational met een diplomapas (of equivalent) gecombineerd met de resultaten van de NBT;Volwassen leeftijd van 23 jaar en ouder tijdens het eerste jaar van studies en een nationaal senior certificaat (of equivalent);RPL-beleid voor toegang en de resultaten van de NBT zijn bepalende factoren voor toelating. Neem contact op met het Admissions Office over RPL;Volwassen studenten (45 jaar of later) kunnen worden toegelaten, bepaald door de RPL-voorwaarden en de resultaten van de NBT.TijdsverbintenisMinimaal drie jaar;Maximaal zes jaar parttime;Op de campus en online;Invoer in januari en juli.... [-]
Zuid-Afrika Kaapstad
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 6 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Cornerstone Institute

Dit programma stelt afgestudeerden in staat om te werken in een breed scala van gemeenschapsontwikkelingsprojecten (bijv. Overheid, NGO's, kerken). We willen gemeenschaps ... [+]

Kentekenbewijs nr. 2001 / HE08 / 006; NQF 7; SAQA ID: 57225. (376 CREDITS)

Dit programma stelt afgestudeerden in staat om te werken in een breed scala van gemeenschapsontwikkelingsprojecten (bijv. Overheid, NGO's, kerken). We willen gemeenschapswerkers produceren die hun taak benaderen vanuit diepgaande christelijke overtuigingen en de sociologische kennis, hulpmiddelen en vaardigheden verwerven die ontwikkelingsstudies kunnen bieden.

ToelatingseisenNationaal Senior Certificaat (NSC) met een bachelorpas of een equivalent;Een toelatingsexamen (met universitaire vrijstelling) of gelijkwaardig;Een hoger certificaat of een geavanceerd certificaat of diploma op een verwant gebied.Alternatieve toelatingsvoorwaardenEen nationaal Senior Certificate of National Certificate Vocational met een diplomapas (of equivalent) gecombineerd met de resultaten van de NBT;Volwassen leeftijd van 23 jaar en ouder tijdens het eerste jaar van studies en een nationaal senior certificaat (of equivalent);De voorwaarden van het Beleid inzake erkenning van voorafgaande leren (RPL) voor toegang en de resultaten van de NBT zijn bepalende factoren voor toelating. Neem contact op met het Admissions Office over RPL;Ouderdom van 45 jaar kan worden toegelaten, bepaald door de RPL-voorwaarden en de resultaten van de NBT.TijdsverbintenisMinimaal drie jaar;Maximaal zes jaar parttime;Op de campus en online;Invoer in januari en juli.... [-]
Zuid-Afrika Kaapstad
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 6 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Cornerstone Institute

Dit programma stelt afgestudeerden in staat om gemeenschapsleiders te worden via een breed scala aan mediaprojecten (bijv. NGO's, kerken, productiebedrijven, reclameburea ... [+]

Kentekenbewijs nr. 2001 / HE08 / 006; NQF 7; SAQA ID: 57225. (376 CREDITS)

Dit programma stelt afgestudeerden in staat om gemeenschapsleiders te worden via een breed scala aan mediaprojecten (bijv. NGO's, kerken, productiebedrijven, reclamebureaus). We willen mediawerkers produceren die hun taak benaderen vanuit diepgaande christelijke overtuigingen en de theologie, bijbelstudies en media-kennis, hulpmiddelen en vaardigheden verwerven die deze studies kunnen bieden.

ToelatingseisenEen National Senior Certificate (NSC) met een bachelorpas of een equivalent;Rijbewijs (met universitaire vrijstelling) of gelijkwaardig;Hoger certificaat of een geavanceerd certificaat of diploma op een verwant gebied.Alternatieve toelatingsvoorwaardenEen nationaal Senior Certificate of National Certificate Vocational met een diplomapas (of equivalent) gecombineerd met de resultaten van de National Benchmark Test (NBT);Volwassen leeftijd van 23 jaar en ouder tijdens het eerste jaar van studies en een nationaal senior certificaat (of equivalent);De voorwaarden van het Erkenning van Prior Learning (RPL) beleid voor toegang en de resultaten van de NBT zijn bepalende factoren voor toelating. Neem contact op met het Admissions Office over RPL;Volwassen studenten (45 jaar of later) kunnen worden toegelaten, bepaald door de RPL-voorwaarden en de resultaten van de NBT.TijdsverbintenisMinimaal drie jaar;Maximaal zes jaar parttime;Op de campus en online;Invoer in januari en juli.... [-]
Zuid-Afrika Kaapstad
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 6 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Cornerstone Institute

Dit programma heeft tot doel een onderscheidende soort raadgever te produceren: mannen en vrouwen die diep geïnformeerd zijn door zowel het christelijk geloof als de mens ... [+]

Kentekenbewijs nr. 2001 / HE08 / 006. NQF 7; SAQA ID: 57225. (376 CREDITS)

Dit programma heeft tot doel een onderscheidende soort raadgever te produceren: mannen en vrouwen die diep geïnformeerd zijn door zowel het christelijk geloof als de menselijke wetenschap van de psychologie. We willen afgestudeerden voortbrengen met een speciaal vermogen om christelijk begrip van de menselijke conditie te integreren, samen met bevindingen van de menswetenschappen om mensen te helpen op hun reis naar heelheid.

ToelatingseisenNationaal Senior Certificaat met een bachelorpas of een equivalent;Rijbewijs (met universitaire vrijstelling) of gelijkwaardig;Hoger certificaat of een geavanceerd certificaat of diploma op een verwant gebied.Alternatieve toelatingsvoorwaardenNationaal Senior Certificate of National Certificate Vocational met een diplomapas (of equivalent) in combinatie met de resultaten van de National Benchmark Test (NBT);Volwassen leeftijd van 23 jaar en ouder tijdens het eerste jaar van studies en een nationaal senior certificaat (of equivalent);De voorwaarden van het Erkenning van Prior Learning (RPL) beleid voor toegang en de resultaten van de NBT zijn bepalende factoren voor toelating. Neem contact op met het Admissions Office over RPL;Volwassen studenten (45 jaar of later) kunnen worden toegelaten, bepaald door de RPL-voorwaarden en de resultaten van de NBT.TijdsverbintenisMinimaal drie jaar full-time;Maximaal zes jaar parttime;Op de campus en online;Invoer in januari en juli.... [-]
Zuid-Afrika Kaapstad
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 6 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands