Lees de Officiële Beschrijving

Over de IMM Graduate School of Marketing

Marketing is van fundamenteel belang voor het succes van elk bedrijf, groot of klein, en de IMM GSM speelt een belangrijke rol bij het bevorderen van het belang van marketing niet alleen als een carrière, maar ook als de manier om een ​​bedrijf te oriënteren.

Missie

De missie van de IMM Graduate School of Marketing (IMM GSM) is het continu schenken relevante en kwalitatief hoogwaardige marketing vaardigheden, kennis en competenties om zijn leerlingen, waardoor professioneel gekwalificeerde en goed uitgeruste marketeers, die zijn volledig opgeleid en in staat om effectief te oefenen in de zakelijke omgeving. Op deze wijze zal IMM GSM afgestudeerden bijdragen tot de algemene ontwikkeling van geluid en wereldwijd aanvaarde economie.

Visie

De IMM GSM streeft ernaar om de afstand-learning leverancier van keuze en het Centre of Excellence voor marketing en marketing-gerelateerde disciplines in zuidelijk Afrika. In onze pogingen om aan te raken punt voor de marketing kennis en informatie worden, zal de IMM GSM blijven alle belanghebbenden met superieure en professionele klantenservice en het onderwerp van de hoogste academische integriteit.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

BBA

IMM Graduate School of Marketing

De BBA in Marketing Management bestaat uit verplichte modules en keuzemodules ... [+]

De BBA in Marketing Management bestaat uit verplichte modules en keuzemodules. Deze graad bestaat uit 20 modules en is als volgt:

Jaar 1 MAR101 - Marketing 1 (20 studiepunten) BC101 - Business Communication 1 (20 studiepunten) BL101 - Business Law 1 (20 studiepunten) BM101 - Business Management 1 (20 studiepunten) BS101 - Business Statistics 1 (20 studiepunten) ECO101 - Economie 1 (20 studiepunten) FM101 - Financieel Management 1 (20 studiepunten) Jaar 2 MAR202 - Marketing 2 (20 studiepunten) BM202 - Business Management 2 (20 studiepunten) ECO201 - Economie 2 (20 studiepunten) FM202 - Financieel Management 2 (20 studiepunten) MC201 - Marketing Communications 2 (20 studiepunten) Electieve (20 studiepunten) Jaar 3 MAR303 - Marketing 3 (20 studiepunten) BM303 - Business Management 3 (20 studiepunten) FM303 - Financieel Management 3 (20 studiepunten) IAM301 - Internationale en Afrika Marketing 3 (20 studiepunten) MRT301 - Marketing Research: Theorie 3 (20 studiepunten) MRP302 - Marketing Research: Project 3 (20 studiepunten) Electieve (20 studiepunten) Keuzemodules ... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Bachelor

IMM Graduate School of Marketing

De BPhil Honours in Marketing Management zal worden aangeboden op niveau 8 van de NKK (HEQF uitgelijnd) en zal ... [+]

De BPhil Honours in Marketing Management zal worden aangeboden op niveau 8 van de NKK (HEQF uitgelijnd) en zal bestaan ​​uit 140 studiepunten.

Toelatingscriteria Een geschikte Hogere Beroepsopleiding op NQF niveau 7 met Marketing Management 3 als een belangrijke module. Een CV en motivatiebrief zijn vereist. Enige andere gelijkwaardige kwalificatie.

Aanvragers zijn verplicht om de Postgraduate aanvraag in te vullen voor de Toelating formulier voor de BPhil Honours in Marketing Management, die, samen met gewaarmerkte afschriften van educatieve certificaten, identiteitskaart / paspoort documenten, een motivatiebrief en een CV, moet worden geretourneerd per aangetekende post naar: de decaan: Post Graduate Studies IMM GSM Postbus 91.820 Auckland Park 2006 Een niet-borg dient het aanvraagformulier te begeleiden.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
IMM Graduate School of Marketing

De BCom in Marketing en Management Science is goedgekeurd door de Raad op het Hoger Onderwijs (CHE) en zal worden aangeboden door de IMM GSM boven ... [+]

De BCom in Marketing en Management Science is goedgekeurd door de Raad op het Hoger Onderwijs (CHE) en zal worden aangeboden door de IMM GSM boven het huidige aanbod van de BBA in Marketing Management. De Zuid-Afrikaanse Kwalificatie Autoriteit ID-nummer is 90.737.

De BCom in Marketing en Management Science combineert de marketing functie met bijbehorende ondersteunende functies zoals distributie, logistiek en projectmanagement met een sterke focus op business onderzoek. Deze kwalificatie is gericht op het vervullen van een regierol in de industrie en heeft daarom een ​​sterke business focus. De BCom in Marketing en Management Science zullen de studenten met gespecialiseerde marketing en management kennis, evenals de vaardigheden om die kennis toe te passen om hun carrière verder door middel van academische studies.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands