IMM Graduate School of Marketing

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over de IMM Graduate School of Marketing

Marketing is van fundamenteel belang voor het succes van elk bedrijf, groot of klein, en de IMM GSM speelt een belangrijke rol bij het bevorderen van het belang van marketing niet alleen als een carrière, maar ook als de manier om een ​​bedrijf te oriënteren.

Missie

De missie van de IMM Graduate School of Marketing (IMM GSM) is het continu schenken relevante en kwalitatief hoogwaardige marketing vaardigheden, kennis en competenties om zijn leerlingen, waardoor professioneel gekwalificeerde en goed uitgeruste marketeers, die zijn volledig opgeleid en in staat om effectief te oefenen in de zakelijke omgeving. Op deze wijze zal IMM GSM afgestudeerden bijdragen tot de algemene ontwikkeling van geluid en wereldwijd aanvaarde economie.

Visie

De IMM GSM streeft ernaar om de afstand-learning leverancier van keuze en het Centre of Excellence voor marketing en marketing-gerelateerde disciplines in zuidelijk Afrika. In onze pogingen om aan te raken punt voor de marketing kennis en informatie worden, zal de IMM GSM blijven alle belanghebbenden met superieure en professionele klantenservice en het onderwerp van de hoogste academische integriteit.

Locaties

Johannesburg

Address
Atlas Studios
33 Frost Avenue Cnr Owl St
Braamfontein Werf
(Bordering Milpark)

Johannesburg, Gauteng, Zuid-Afrika

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden