Lees de Officiële Beschrijving

De Open Learning Group (OLG) is een toonaangevende volledig geaccrediteerde privé-onderwijsinstelling en een effectieve afstandsonderwijzer die de voorkeur geeft aan het ondersteunen van het leer- en leertraject voor onderwijsinstellingen en het realiseren van een hogere doorstroom van afgestudeerden in Zuid-Afrika .

De Open Learning Academy levert geaccrediteerde en gespecialiseerde kwalificaties voor logistiek en supply chain management, variërend van NQF niveau 2-leerlingschappen tot een NQF niveau 7-graad. Deze kwalificaties zijn gericht op het ontwikkelen van loopbanen van individuen naar het volgende niveau.

In het verlengde van ons doel om toegewijd te blijven aan het verstrekken van kwaliteitsonderwijs en beroepsgerichte gespecialiseerde kwalificaties, biedt de divisie Open Learning Services administratieve en operationele ondersteuning aan andere uitzonderlijke onderwijsinstellingen die een deel van hun kwalificaties aanbieden in een afstandsonderwijs. Dit zorgt ervoor dat een groot aantal studenten in zowel stedelijke als landelijke gemeenschappen in zuidelijk Afrika toegang hebben tot kwaliteitsvolle onderwijsprogramma's door middel van effectieve en geschikte technologie. OLG biedt momenteel de administratieve en operationele ondersteuning aan verschillende onderwijsinstellingen, die programma's aanbieden op het gebied van management, onderwijs, financiën, handel, logistiek en supply chain management.

accreditatie

OLG is een geregistreerde aanbieder van het departement Hoger Onderwijs en Vorming en is geregistreerd als een particuliere instelling voor hoger onderwijs op - Voortgezet Onderwijs en Training - TVET en Hoger Onderwijs Training - HET.

Waarom OLG de leider is in het onderwijs

  • Geaccrediteerd: met de South African Qualifications Authority (SAQA) en het Department of Higher Education and Training (DHET)
  • Betaalbaar: toegang tot flexibele betalingsplannen
  • Toegankelijk: registreer op elk gewenst moment en studeer overal
  • Toegewijde studentenondersteuning: met het OLG4ME studentenportaal, digitale lessen en virtuele klaslokalen
  • Innovatieve onderwijs- en leermethoden: studenten helpen bloeien
  • Gemengde leveringswijze: afstandsonderwijs gekoppeld aan leerondersteuning op leercentra
  • Marktleiders: met meer dan 20 jaar ervaring in het veld
Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

BBA

Open Learning Group

De BBA in Logistics en Supply Chain Management geeft u een goed begrip van supply chain en logistiek management vanuit zowel een Zuid-Afrikaans als wereldwijd perspectief ... [+]

De BBA in Logistics en Supply Chain Management geeft u een goed begrip van supply chain en logistiek management vanuit zowel een Zuid-Afrikaans als wereldwijd perspectief. Dit programma wordt gepresenteerd via een gemengde bezorgmethode, die beperkte contactklassen biedt in combinatie met open afstandsonderwijs, wat de broodnodige flexibiliteit biedt voor de voltijds werkende persoon. Studenten kunnen ook een aanvraag indienen bij een OLG Learning Hub voor extra ondersteuning op afstand.

Is dit programma voor mij?

Deze graad is ontworpen als antwoord op deze gestaag groeiende vraag naar professionals die in staat zijn om operaties uit te voeren en te beheren bij de inkoop, opslag en transport van goederen.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 jaren
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands