Open Learning Group

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Open Learning Group (OLG) is een toonaangevende volledig geaccrediteerde privé-onderwijsinstelling en een effectieve afstandsonderwijzer die de voorkeur geeft aan het ondersteunen van het leer- en leertraject voor onderwijsinstellingen en het realiseren van een hogere doorstroom van afgestudeerden in Zuid-Afrika .

De Open Learning Academy levert geaccrediteerde en gespecialiseerde kwalificaties voor logistiek en supply chain management, variërend van NQF niveau 2-leerlingschappen tot een NQF niveau 7-graad. Deze kwalificaties zijn gericht op het ontwikkelen van loopbanen van individuen naar het volgende niveau.

In het verlengde van ons doel om toegewijd te blijven aan het verstrekken van kwaliteitsonderwijs en beroepsgerichte gespecialiseerde kwalificaties, biedt de divisie Open Learning Services administratieve en operationele ondersteuning aan andere uitzonderlijke onderwijsinstellingen die een deel van hun kwalificaties aanbieden in een afstandsonderwijs. Dit zorgt ervoor dat een groot aantal studenten in zowel stedelijke als landelijke gemeenschappen in zuidelijk Afrika toegang hebben tot kwaliteitsvolle onderwijsprogramma's door middel van effectieve en geschikte technologie. OLG biedt momenteel de administratieve en operationele ondersteuning aan verschillende onderwijsinstellingen, die programma's aanbieden op het gebied van management, onderwijs, financiën, handel, logistiek en supply chain management.

accreditatie

OLG is een geregistreerde aanbieder van het departement Hoger Onderwijs en Vorming en is geregistreerd als een particuliere instelling voor hoger onderwijs op - Voortgezet Onderwijs en Training - TVET en Hoger Onderwijs Training - HET.

Waarom OLG de leider is in het onderwijs

  • Geaccrediteerd: met de South African Qualifications Authority (SAQA) en het Department of Higher Education and Training (DHET)
  • Betaalbaar: toegang tot flexibele betalingsplannen
  • Toegankelijk: registreer op elk gewenst moment en studeer overal
  • Toegewijde studentenondersteuning: met het OLG4ME studentenportaal, digitale lessen en virtuele klaslokalen
  • Innovatieve onderwijs- en leermethoden: studenten helpen bloeien
  • Gemengde leveringswijze: afstandsonderwijs gekoppeld aan leerondersteuning op leercentra
  • Marktleiders: met meer dan 20 jaar ervaring in het veld

Locaties

Johannesburg

Address
Hutton Court, 2nd floor
8 Summit Road (cnr Jan Smuts Avenue)
Hyde Park

Johannesburg, Gauteng, Zuid-Afrika