The Design School Southern Africa

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

DSSA

Een opleiding in het ontwerp is niet anders dan zichzelf te ontwerpen. Het moet goed worden gepland, eigentijdse en vooral creatief. Dat is onze filosofie aan de Design School Zuidelijk Afrika (DSSA).

De Design School Zuidelijk Afrika (DSSA) werd opgericht in 1990, en vandaag is een van de grootste onderdelen van The Independent Institute of Education (Pty) Ltd (de IIE), dat is de toonaangevende geregistreerde particuliere aanbieder van hoger onderwijs in Zuid-Afrika.

IIE afgestudeerden van de Design School Zuidelijk Afrika (DSSA) worden gerespecteerd in de gehele ontwerp-industrie. Dit komt omdat de Design School Zuidelijk Afrika (DSSA) balanceert natuurlijke creatieve mogelijkheden met het beroepsonderwijs paraatheid via academische uitmuntendheid en ervaring in de sector. Kleine klassen zorgen voor een inspirerende, flexibele en innovatieve leeromgeving; om studenten de beste kans op succes in een spannende, uitdagende industrie.

Als je gepassioneerd bent en hebben een natuurlijke flair voor het ontwerp, zal The Design School Zuidelijk Afrika (DSSA) helpen de fundering je nodig hebt om een ​​succes van uw gekozen carrière op te bouwen.

Locaties

Johannesburg

Address
Johannesburg Campus
Physical address: 444 Jan Smuts Avenue, Bordeaux, Randburg
Postal address: PO Box 2369, Randburg, 2125

Johannesburg, Gauteng, Zuid-Afrika

Pretoria

Address
Pretoria Campus
Physical address: 34 Ingersol Road, Pretoria, South Africa
Postal address: PO Box 2369, Randburg, 2125

Pretoria, Gauteng, Zuid-Afrika

Durban

Address
Durban Campus
Physical address: 70 Armstrong Avenue, La Lucia, South Africa
Postal address: PO Box 40692, Redhill, 4071

Durban, KwaZulu-Natal, Zuid-Afrika

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden