The IIE's Varsity College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Wie is de IIE

Het Independent Institute of Education is de grootste geregistreerde en geaccrediteerde particuliere aanbieder van hoger onderwijs in Zuid-Afrika. The IIE's Varsity College van de IIE, een merk van The IIE, loopt voorop bij het aanbieden van deze opwindende leerinitiatieven van The IIE. Het IIE is geregistreerd bij het Department of Higher Education and Training als een particuliere aanbieder van hoger onderwijs, heeft meer dan 57 kwalificaties die zijn geaccrediteerd door het Higher Education Quality Committee en is een dochteronderneming van ADvTECH Ltd, een beursgenoteerd bedrijf dat genoteerd staat aan de Johannesburg Stock Exchange. Deze schaal en status verzekeren onze leidende positie in het hoger onderwijs.

Werken met de academici en de rest van het team bij de merken Het Central Academic Team van de IIE verzekert de kwaliteit van het werk van alle merken en beheert het curriculum, de beoordeling en alle certificering. Een bestuursstructuur met een senaats-, onderwijs- en leercommissie en faculteitsbesturen houdt toezicht op de ontwikkeling en implementatie van academisch beleid dat de uitzonderlijke kwaliteit van de leerervaringen op de campus en online mogelijk maakt.

Het kwaliteitsborgingssysteem omvat peer reviews van docenten en docenten, programma-reviews waarbij academici en mensen uit de industrie betrokken zijn, en een reeks projecten voor het succes van studenten en het volgen van afgestudeerden.

Studeren aan The IIE's Varsity College

In lijn met de wereldwijde beste praktijken is The IIE's Varsity College van het The IIE's Varsity College van de 'traditionele lesmethode' waarbij studenten passief zitten en luisteren naar de vakexpert. Wij zijn van mening dat deze benadering van lesgeven aan relevantie heeft verloren voor studenten die de wereld van het werk betreden. Internetconnectiviteit, toegang tot informatie, sociale netwerken en mobiliteit hebben de context van leren veranderd. Daartoe zijn onze lesmethoden aangepast om studenten te ondersteunen bij het opbouwen van kennis en het ontwikkelen van vaardigheden voor de 21e eeuw.

De onderwijsfilosofie van het Varsity College van het IIE is gebaseerd op een authentieke, moderne, gemengde leerlingervaring. We streven ernaar dat uw academische leven zo relevant en participatief mogelijk is. Leren is volgens ons een dynamische omgang met anderen en nieuwe informatiebronnen. Onze unieke, interactieve aanpak betekent dat je actief kunt deelnemen aan je studie terwijl je contact maakt met anderen om op een digitaal vloeiende manier samen te werken, te creëren en te communiceren om begrip op te bouwen en kritisch denken te ontwikkelen.

139520_imgonline-com-ua-2to1-pFPGx5Pr41H.jpg

Onze academische staf

Aan The IIE's Varsity College onze docenten hooggekwalificeerd en in veel gevallen actief betrokken bij hun vakgebied. Het hebben van docenten met branche-ervaring geeft je inzicht in de huidige branchepraktijk en brengt de theorie van je onderwerp levendig tot leven, stimuleert discussies en creëert een idee van wat je daar te wachten staat. Het gaat erom dat u de vinger aan de pols houdt van de door u gekozen carrière. Met hun ervaring van buitenaf, vraagt u zich misschien af hoe deze experts uit de industrie zijn uitgerust met degelijke onderwijspraktijken. Goede vraag. Docenten aan The IIE's Varsity College van The IIE's Varsity College verbinden zich in een dynamische online leerpraktijkgemeenschap om op de hoogte te blijven van nieuwe technologieën, om het leren te verbeteren en om wereldwijd te netwerken over moderne lesmethoden. Ze worden verder begeleid door een campusgebaseerd ondersteuningsteam dat bestaat uit een Technology Enhanced Learning Champion (innovatieve onderwijstechnoloog) en een Academic Development Coordinator (onderwijsexpert) om op de hoogte te blijven van de beste onderwijspraktijken. The IIE's Varsity College docententeam van The IIE's Varsity College hele jaar door mogelijkheden voor ontwikkelingsworkshops / webinars en wordt verder ondersteund door een peer review-systeem, een maatregel die ervoor zorgt dat alle lesmethoden resulteren in kwalitatief hoogstaand leren. In zo'n mate investeren in ons academische team lijkt misschien een hele klus. Dat is zo, maar het onderwijs dat we bieden is zo goed als degenen die het geven. Bij The IIE's Varsity College maken we het onze taak om ervoor te zorgen dat de docenten van het Varsity College van het IIE zo gekwalificeerd en toegerust zijn voor hun rol als mogelijk.

Kleine klassen, grote academische voordelen

In overeenstemming met deze gepersonaliseerde aanpak wordt je voortgang bij The IIE's Varsity College van The IIE's Varsity College gevolgd door een programmacoördinator, een docent die je algemene academische prestaties in de gaten houdt en die ervoor zorgt dat je de ondersteuning krijgt die je nodig hebt, mocht je tegen problemen aanlopen. Simpel gezegd, uw programmacoördinator is er om ervoor te zorgen dat niets uw studiesucces in de weg staat.

Naast formele toetsen en examens, beoordelen je docenten je continu. Dit klinkt misschien een beetje intimiderend, maar het betekent eigenlijk alleen dat we kunnen controleren of het juiste leerproces plaatsvindt. Het betekent ook dat als je problemen hebt met een onderwerp, je docent het oppakt voordat je te ver achterop raakt, en je de extra aandacht geeft die nodig is om je bij te praten.

De theorie in praktijk brengen

Onze campussen hebben draadloze internethotspots om connectiviteit binnen en buiten het klaslokaal mogelijk te maken voor een echt blended learning-ervaring. Studenten worden aangemoedigd BYOT (Bring Your Own Technology) te gebruiken om deze nieuwe manier van verbonden leren te ondersteunen. Nieuwe digitale geletterdheid en vloeiendheid zijn een focus van ontwikkeling voor zowel studenten als docenten, aangezien nieuwe digitale leermedia en Web 2.0-toepassingen worden opgenomen in het leerontwerp. Docenten zullen in de klas gebruik maken van geschikte technologieën om bepaalde leeractiviteiten te ondersteunen en zullen met studenten samenwerken in nieuwe online ruimtes zoals Blackboard (VCLearn), blogs en backchannel-tools. Dit zorgt ervoor dat elke student een stem heeft in de leergemeenschap en de mogelijkheid heeft om samen te werken, te creëren en kritisch te reflecteren om het leren te demonstreren. Hoewel nieuwe leermedia in de cloud op verschillende manieren worden verkend, bieden we elke student ook toegang tot een reeks andere ondersteunende platforms zoals ons online Career Center, BLUEprint (een raamwerk voor ondersteuning en succes van studenten), Ebrary en Ebscohost online onderzoeksbronnen en eBooks. Je hebt ook toegang tot het gesloten The IIE's Varsity College Student Portal op ons geïntegreerde academische managementsysteem, waar je toegang hebt tot roosters, programma-informatie, financiële overzichten en online discussieforums met je docenten. We zorgen ervoor dat studenten afstuderen, niet alleen met een kwalificatie, maar met een benadering van de wereld van werk en kennis die hen stevig op weg zal zetten om zelfdiscipline, onafhankelijke denkers te worden.

Locaties

Kaapstad

Address
Varsity House, Belmont Park, Belmont Road Rondebosch
7700 Kaapstad, westerse Cape, Zuid-Afrika

Durban North

Address
12 Radar Drive
4051 Durban North, KwaZulu-Natal, Zuid-Afrika

Westville

Address
1 Link Road, CNR ST James Avenue & Link Road
3630 Westville, KwaZulu-Natal, Zuid-Afrika

Pietermaritzburg

Address
St Charles' College, Harwin Road, Scottsville
3201 Pietermaritzburg, KwaZulu-Natal, Zuid-Afrika

Port Elizabeth

Address
1st floor, Mercantile Bank Plaza, Ring Road, Greenacres
6045 Port Elizabeth, oostelijke kaap, Zuid-Afrika

Pretoria

Address
116 Clearwater Road, CNR Clearwater & Glenwood Roads, Lynnwood Glen
0081 Pretoria, Gauteng, Zuid-Afrika

Sandton

Address
Waterstone Drive, Benmore Road
2196 Sandton, Gauteng, Zuid-Afrika

Midrand

Address
11 Riverview Park, Janadel Avenue
1686 Midrand, Gauteng, Zuid-Afrika

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden