The Open Window Institute for Arts and Digital Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

OpenWindow101

Educational Leader in Creative Fields

De Open Window Instituut voor Kunsten en Wetenschappen Digital is een leider in Zuid-Afrikaanse tertiair onderwijs voor innovatie en creativiteit op het gebied van visuele communicatie, film, animatie en interactie-ontwerp. Wij zijn geaccrediteerd door de Raad voor Hoger Onderwijs en bieden een bachelor diploma in Visual Communication and Film Arts.

Onze training maakt gebruik van een unieke mix van directe en virtuele levering die academische discipline en praktijkgericht onderzoek leidde integreert met een sterke nadruk op conceptuele denken.

Open Venster Institute (OWI) is een gevestigde instelling private hoger onderwijs bekend voor het instellen van de benchmark op het gebied van beeldende kunst en digitale wetenschappen. Opgericht in 1994 met de focus op het leveren van een uniek platform waar tertiair-praktijk leidde collegegeld verbindt traditionele beeldende kunst met de toegepaste kunsten. De nadruk gelegd op het zijn marktleiders is altijd voortdurende innovatie om curricula geïnspireerd, en dit is een bijzondere aandacht van de zich snel ontwikkelende creatieve industrie.

Dit heeft ervoor gezorgd dat OWI's productaanbod is inclusief disciplines zoals visuele communicatie, film arts, animatie, game design en interaction design. Twintig jaar van creatieve uitmuntendheid in de beeldende kunst zijn voortgevloeid uit het handhaven van hoge academische standaarden, ervoor te zorgen dat de leerplannen blijven progressief en door het ontwikkelen / bevorderen van nauwe professionele contacten met lokale reclame, film productie en branding aanverwante bedrijfstakken.

Gezien de toegepaste aard van onze gebieden van expertise, zijn kleinere klassen aangeboden om persoonlijke student aandacht te allen tijde. Veel van onze docenten in aanvulling op hun academische rollen zijn ook actief bezig met creatieve praktijk als ontwerpers, kunstenaars, illustratoren en fotografen. Deze investering in hooggekwalificeerde en de industrie betrokken personeel dient om onze studenten in de hedendaagse leren op de werkplek projecten richten. Deze aanpak is bewezen succesvol door onze hoge afgestudeerde student werkgelegenheid track record.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BA's » Bekijk Certificaten »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

Ba In Animatie Kunst

Online en Campus gecombineerd Voltijd 3 jaar February 2019 Zuid-Afrika Pretoria

Animatie Arts is voornamelijk gebaseerd op verhaal ontwikkeling in een interactieve boeiende context. Studenten leren de grondbeginselen besturen van de medium en hun eigen specifieke artistieke talenten te ontwikkelen. Onze ervaren docenten neemt een proactieve benadering van studenten om de nieuwste trends en technologieën te introduceren. Animation Arts bevat de volgende belangrijke onderwerpen: 3D-animatie, Game Design and Motion Design. [+]

Animation Arts

FOCUS

De Digital Entertainment industrie is exponentieel gegroeid sinds het begin van het internet en mobiele technologie. Vandaag de dag, geanimeerde inhoud en games vormen enkele van de meest succesvolle entertainment producten in de wereld. Hoewel Zuid-Afrika is een jonge speler in deze multi-miljard internationale industrie, bij het open raam we ervan overtuigd dat we het talent en de vaardigheden die nodig zijn om van wereldklasse kanshebbers zijn.

Animatie Arts is voornamelijk gebaseerd op verhaal ontwikkeling in een interactieve boeiende context. Studenten leren de grondbeginselen besturen van de medium en hun eigen specifieke artistieke talenten te ontwikkelen. Onze ervaren docenten neemt een proactieve benadering van studenten om de nieuwste trends en technologieën te introduceren. Animation Arts bevat de volgende belangrijke onderwerpen: 3D-animatie, Game Design and Motion Design.... [-]


Ba In De Film Kunst

Online en Campus gecombineerd Voltijd 3 jaar February 2019 Zuid-Afrika Pretoria

De Film Arts cursus is bedoeld om studenten te voorzien van een progressieve onderwijs in de audio-visuele communicatie, biedt een breed scala aan vaardigheden die studenten in staat stelt om te werken in veeleisende omgeving van morgen op tijd gebaseerde media. [+]

film Arts

FOCUS

Het bewegende beeld is de snelst groeiende sector van de beeldende kunst in de wereld. De audio-visuele ervaring is nu in het hart van elke massacommunicatie medium. De Bachelor of Film Arts graad is gewijd aan de grenzen van deze dynamische en hedendaagse kunstvorm.

De Film Arts cursus is bedoeld om studenten te voorzien van een progressieve onderwijs in de audio-visuele communicatie, biedt een breed scala aan vaardigheden die studenten in staat stelt om te werken in veeleisende omgeving van morgen op tijd gebaseerde media.

De cursus is ontworpen om de afgestudeerde een duurzame carrière te bieden door te focussen op een gebied van specialisatie, terwijl het stimuleren van een interdisciplinaire audio-visuele bewustzijn. Deze aanpak zorgt voor een flexibiliteit die lateraal denken om te komen tot innovatieve oplossingen voor het oplossen van problemen in de zakelijke, entertainment en kunst omgevingen bevordert.... [-]


Ba In Interactie Arts

Campus Voltijd 3 jaar February 2019 Zuid-Afrika Pretoria

Interactie Arts produceert goed afgerond studenten met de mogelijkheid om experimentele, vernieuwende, cultureel geïnformeerd en bruikbare producten, diensten en communicatie te creëren. Studenten zijn uitgerust met een sleutel set van multidisciplinaire vaardigheden die kunnen worden geïntegreerd met de technologische, digitale en fysieke producten. De focus ligt op de oprichting van een gevorderd begrip van interactie, usability en user experience, met de nadruk op een human-centered design aanpak en methodologie. [+]

interactie Arts

FOCUS

Interactie Arts produceert goed afgerond studenten met de mogelijkheid om experimentele, vernieuwende, cultureel geïnformeerd en bruikbare producten, diensten en communicatie te creëren. Studenten zijn uitgerust met een sleutel set van multidisciplinaire vaardigheden die kunnen worden geïntegreerd met de technologische, digitale en fysieke producten. De focus ligt op de oprichting van een gevorderd begrip van interactie, usability en user experience, met de nadruk op een human-centered design aanpak en methodologie.

De onderwerpen aangeboden hulp te ontwikkelen creatieve vermogen naast technologische vaardigheden om verschillende systemen te produceren, of het nu een website, een toepassing, een ingebeelde draagbaar apparaat of een tastbaar product.... [-]


BA in Visual Communication

Online en Campus gecombineerd Voltijd 3 jaar February 2019 Zuid-Afrika Pretoria

[+]

Visuele Communicatie

FOCUS

student Showcase Belangrijke onderwerpen communication design

Tweede jaar Communication Design Keuzemodules

vector Technieken

De focus van deze cursus ligt op het verkennen van verschillende stijlen van vector afbeelding generatie technieken specifiek gericht iconografische ontwerp en zal vector lijntekeningen, isometrische ontwerp en platte 2D-ontwerp-toepassingen. Leerlingen zullen een goed begrip van de vorm, gevarieerde stijl en geavanceerde technieken van het beeld generatie in Adobe Illustrator te krijgen.

Typografie

Daarnaast zullen de leerlingen een goed begrip van de verschillende technieken van raffinage typografie krijgen.... [-]


Videos

Film & Animation Arts

Contact
Bezoekadres
John Vorster Drive Ext. East, Southdowns, Irene
Pretoria, ZA
Social Media
Bezoekadres
PO Box 68371, Highveld, 0169
Pretoria, ZA