University of Johannesburg

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Levendige, multiculturele en dynamische, de Universiteit van Johannesburg (UJ) deelt het tempo en de energie van de kosmopolitische Johannesburg, de stad waarvan hij de naam draagt. Trots Zuid-Afrikaan, de universiteit leeft tot zijn Afrikaanse roots, en goed voorbereid op zijn rol bij het actualiseren van het potentieel dat het hoger onderwijs in petto heeft voor de ontwikkeling van het continent.

Het fenomenale succes verhaal van de universiteit is er een die critici heeft verrast en won meer dan sceptici. Als een instelling die prat gaat op zijn toegankelijke excellence, na slechts 11 jaar UJ zich heeft gevestigd als een instelling van de wereldwijde uitmuntendheid en wereldklasse gestalte.

In de eerste vijf jaar van het bestaan, UJ verdubbelde haar geaccrediteerde onderzoeksoutput en verhoogde het aantal vooraanstaande Zuid-Afrikaanse Research Stoelen van geen tot zeven. Deze opmerkelijke prestatie werd bereikt ruim voor de voor 2015 vastgestelde doelstelling. De 2010 onderzoek uitkomst was het gevolg van UJ verlangen, tijdens de eerste periode, tot UJ te vestigen als een grondig onderzoek gerichte universiteit.

UJ is de eerste en enige Afrikaanse universiteit toegelaten tot de zeer gerespecteerde consortium van 28 onderzoeksintensieve universiteiten in de wereld, Universitas 21 - een belangrijke bevestiging van de groeiende internationale statuur van UJ.

UJ beschikt wereldklasse, internationaal erkende academische programma's op basis van curricula geïnformeerd door cutting-edge ontwikkelingen in zowel undergraduate en postgraduate onderwijs. Programma UJ's, binnen haar negen faculteiten, zijn ontworpen om studenten voor te bereiden op de wereld van het werk en voor wereldburgerschap. De universiteit heeft vier campussen, namelijk de Auckland Park Bunting Road Campus; de Auckland Park Kingsway Campus; de Doornfontein Campus; en het Soweto Campus.

Op basis van de keuzes van UJ's Orange Carpet eerstejaars studenten - die met een APS score gelijk aan en groter dan 40 punten - het vlaggenschip programma's zijn onder andere: Accounting; Elektrische en elektronische / mechanische / civiele / Mijnbouw; LLB / BA Recht / BCom wet; Wiskunde / Toegepaste Wiskunde; IT / Computer Sciences; Menselijke Fysiologie; Optometrie; Financiën; Psychologie; en de lerarenopleiding.

Om UJ's onderwijs, onderzoek en innovatie doelen te realiseren, UJ heeft, de afgelopen acht jaar, investeerde meer dan R2 miljard in de upgrading en uitbreiding van het leven en leren faciliteiten op al haar campussen en in het creëren van een veilige en veilige, wereldklasse leer- en onderzoeksomgeving voor zowel medewerkers als studenten.

UJ introduceerde ook handheld apparaten (een tablet of laptop) in het eerste jaar klaslokalen in 2014, in een poging om deze jonge geesten te verbinden met de wereld van e-kennis die ze groeien in en om hun vermogen om bij te dragen en te concurreren transformeren.

UJ's afgestudeerde slagingspercentage staat nu op 83,4% en de totale jaarlijkse afgestudeerde output is meer dan 11.400 studenten. Het eerste jaar Experience Programme van de Universiteit (FYE), een initiatief aanbieden van academische vaardigheden wapening met een accent op studenten mentoring medestudenten, is een van de steunprogramma's die helpen de school naar de universiteit overgang te vergemakkelijken. Bijna 1.300 studenten docenten, geselecteerd uit derdejaars niveau en hoger, fungeren als een interface tussen studenten en docenten. UJ introduceerde ook academische adviseurs in University woningen en goedgekeurd off-campus accommodatie faciliteiten. Onder UJ's Academic Excellence Programme, worden 250 studieadviseurs serveren 2.000 eerstejaars studenten in 25 woningen.

Opvallend ook is dat UJ, met meer dan 49.500 studenten; 2300 internationale studenten; 6.700 promovendi en gerenommeerde wetenschappelijk personeel, is een instelling met een bewonderenswaardige afstuderen tarief. UJ is de thuisbasis van 133 nominale onderzoekers, van wie er zes A-label, en heeft zeven National Research Foundation Stoelen. Daarnaast produceert het grootste aantal zwarte accountants van alle geaccrediteerde residentiële universiteiten in het land.

Terwijl UJ streeft mondiaal excelleren en gestalte, de Universiteit overweegt zijn nationaal reageren op een manier die alleen UJ kan. In dit verband, onder de Zuid-Afrikaanse zes vooraanstaande universiteiten, alleen UJ biedt met succes toegang tot bijna 2.000 eerstejaars studenten die afkomstig zijn uit de armste gemeenschappen, hen, waar nodig, met top-up NSFAS financiering, studietoelagen en twee gezonde maaltijden per dag .

In de komende tien jaar, heeft UJ ingesteld zes strategische doelen, te weten:

Global Excellence in onderzoek en innovatie. Global Excellence in Teaching and Learning. Een internationaal profiel Fit for Global Excellence en Stature. Een uitstekende Student Experience. Active Global Reputation Management, en Een instelling en People Fit for Global Excellence en Stature.

Visie

Een internationale universiteit van keuze, verankerd in Afrika, dynamisch vormgeven van de toekomst.

Missie

Inspirerende haar gemeenschap om te transformeren en te dienen de mensheid door middel van innovatie en de gezamenlijke streven naar kennis.

waarden

VERBEELDING GESPREK REGENERATIE ethische grondslag

Vormgeven van de toekomst

denken onafhankelijk Het ontwikkelen van een kosmopolitische identiteit Exposeren ambitie en gedrevenheid De goedkeuring van ondernemende aanpak

Samen leren van onze diversiteit

gezamenlijk het maken van verstandige beslissingen Engaging zinvol met elkaar Display wederzijds respect toonaangevende consultatively

Het ontwikkelen van duurzaam door middel van creatieve bijdrage

Introspecting voor vernieuwing Innoveren voor het algemeen welzijn Het maken van positieve verandering Profiteren van kansen over het hoofd gezien

Treasuring academische vrijheid

Op zoek naar evenwicht in het streven naar kennis Uitdagingen met moed en het verdienen van vertrouwen Verantwoordelijk handelen door eerlijk, consistent en transparant Deelnemen aan en het helpen van de gemeenschap (Ubuntu) *
  • Ubuntu is het vermogen om mededogen, rechtvaardigheid, wederkerigheid, waardigheid, harmonie en de mensheid uit te drukken in het belang van het bouwen, onderhouden en versterken van de gemeenschap. Ubuntu spreekt tot onze onderlinge verbondenheid, onze gemeenschappelijke menselijkheid en de verantwoordelijkheid om elk die voortvloeit uit onze verbinding.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BA's » Bekijk BSc's » Bekijk Bachelors » Bekijk Advanced Diploma's - OnlineStudies » Bekijk Bachelor - OnlineStudies » Bekijk Masters - OnlineStudies » Bekijk BAs » Bekijk BScs » Bekijk Cursus - HealthcareStudies » Bekijk Diploma's - HealthcareStudies » Bekijk PhD\'s » Bekijk Master » Bekijk Bachelor - HealthcareStudies » Bekijk Advanced Diploma's - AcademicCourses » Bekijk Postgraduate Diploma's » Bekijk Postgraduate Certificaten » Bekijk Certificaten » Bekijk Course » Bekijk PhD - Lawstudies » Bekijk LLB » Bekijk Diploma's - AcademicCourses » Bekijk Cursus - AcademicCourses » Bekijk MA's » Bekijk MSc\'s » Bekijk PhD - PhDStudies » Bekijk LLM » Bekijk Masters - Master »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

Ba (wet)

Campus Voltijd 3 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Het doel van een BA (Law) degree is om de student kennis van de Zuid-Afrikaanse rechtssysteem, privaatrecht, staatsrecht en gewoonterecht te verwerven. [+]

Het doel van een BA (Law) degree is om de student kennis van de Zuid-Afrikaanse rechtssysteem, privaatrecht, staatsrecht en gewoonterecht te verwerven. In aanvulling hierop zal de student in staat om cursussen te volgen in aspecten van de Cultuur- en Maatschappijwetenschappen. Bovendien zal de student worden blootgesteld aan talen en structuur.

De minimale periode van studie voor de graad is drie (3) jaar op een full-time basis.

Modules in de BA (wet) diploma afgerond tellen mee module credits in een volgende LLB graad.

Carrièremogelijkheden (zonder LLB-graad): juridisch adviseur van de Staat Collectieve juridisch adviseur Court personeel Kantoorpersoneel in een advocatenkantoor ... [-]

Ba / Ba Hons In Het Openbaar Bestuur En Bestuur

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg +1 more

Met een BA in Public Management en Bestuur kunt u een carrière als publieke managers in State Afdelingen, provinciale afdelingen en gemeenten, publieke, private en NGO-sector, administratieve en leidinggevende functies te hebben. In de Public Management en Bestuur Honours Degree, de student is gespecialiseerd in vijf verschillende sub-disciplines. Deze sub-disciplines reflecteren verschillende dimensies generieke management, inclusief geavanceerde Public Policy Management, Advanced Human Resource Management, en Advanced Public Financial Management. [+]

BA in Public Management en Bestuur

* Raadpleeg de facultaire onderwijs- en examenregeling voor het reglement van Access behorende dit programma http://www.uj.ac.za/faculties/management/

Met een BA in Public Management en Bestuur kunt u een carrière als publieke managers in State Afdelingen, provinciale afdelingen en gemeenten, publieke, private en NGO-sector, administratieve en leidinggevende functies te hebben.

Toelatingseisen Minimum APS: 26 met Wiskunde OR 28 met wiskundige geletterdheid Engels: 5 (60% +) Wiskunde: 3 (40% +) Wiskundige geletterdheid: 5 (60% +)

Tegemoetkomen aan de minimale eisen van de faculteit voor een bepaald programma is geen garantie voor toelating tot dit programma specifieke selectiecriteria kunnen worden toegepast en als gevolg van de beperkte ruimte.... [-]


Ba / Ba Hons In Human Resource Management

Campus Voltijd Deeltijd 2 - 3 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg +1 more

Met een BA in Human Resource Management kunt u een carrière als HRM Personnel Manager, HRM Personnel Officer, Training Manager, Werving en Selectie Officer hebben. De BA Hons in Human Resource Management-programma ontwerp en de inhoud zorgen voor een combinatie van theoretische diepgang en geavanceerde praktische toepassing, evenals honen specifieke verbetering van de prestaties vaardigheden. [+]

zijn programma zal worden vervangen door een Bachelors in Human Resource Management zijn we in afwachting van goedkeuring

ba in human resource management

Met een BA in Human Resource Management kunt u een carrière als HRM Personnel Manager, HRM Personnel Officer, Training Manager, Werving en Selectie Officer hebben.

Toelatingseisen Minimum APS: 26 met Wiskunde OR 28 met wiskundige geletterdheid Engels: 4 (50% +) Wiskunde: 4 (50% +) Wiskundige geletterdheid: 5 (60% +)

Tegemoetkomen aan de minimale eisen van de faculteit voor een bepaald programma is geen garantie voor toelating tot dit programma specifieke selectiecriteria kunnen worden toegepast en als gevolg van de beperkte ruimte.... [-]


Ba / Ba Hons In Ontwikkeling Van Het Toerisme

Campus Voltijd 1 - 3 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Met een BA in Tourism Development kunt u een carrière in de ontwikkeling van het toerisme, Executive, Toerisme Beleidsontwikkeling Planner, Tourism Development Officer. Het doel van de Honours kwalificatie is om het vermogen van de student op de vraag, analyseren en interpreteren ontwikkeling van het toerisme kwesties in een mondiale context te ontwikkelen. [+]

BA in Tourism Development

* Raadpleeg de facultaire onderwijs- en examenregeling voor het reglement van Access behorende dit programma http://www.uj.ac.za/faculties/management/

Met een BA in Tourism Development kunt u een carrière in de ontwikkeling van het toerisme, Executive, Toerisme Beleidsontwikkeling Planner, Tourism Development Officer.

Toelatingseisen Minimum APS: 26 met Wiskunde OR 28 met wiskundige geletterdheid Engels: 4 (50% +) Wiskunde: 3 (40% +) Wiskundige geletterdheid: 5 (60% +)

Tegemoetkomen aan de minimale eisen van de faculteit voor een bepaald programma is geen garantie voor toelating tot dit programma specifieke selectiecriteria kunnen worden toegepast en als gevolg van de beperkte ruimte.... [-]


Bachelor Of Arts (met Vier Specilisations)

Campus Voltijd 3 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Dit is een eerste vormende kwalificatie. Een succesvolle student zal de intellectuele competenties en praktische vaardigheden verworven hebben om te discussiëren, problematiseren en te onderzoeken menselijk gedrag en interactie, met name in de Zuid-Afrikaanse context [+]

Dit is een eerste vormende kwalificatie. Een succesvolle student zal de intellectuele competenties en praktische vaardigheden verworven hebben om te discussiëren, problematiseren en te onderzoeken menselijk gedrag en interactie, met name in de Zuid-Afrikaanse context.

Er zijn vier verschillende clusters of specialisatie opties in dit programma om uit te kiezen. Deze opties worden hieronder opgesomd.

BA met specialisatie in Communication and Languages

Het curriculum voor de BA met specialisatie in Communication and Languages ​​programma bestaat uit 22 semester modules als volgt samengesteld:

Eerste jaar Tweede jaar Derde jaar semester modules Communicatie of * Theory of Film and Television Studies 1A en 1B Communicatie of * Theory of Film and Television Studies 2A en 2B Communicatie of * Theory of Film and Television Studies 3A en 3B 6 Taal grote 1A en 1B Taal grote 2A en 2B Taal grote 3A en 3B 6 Electieve 1A en 1B Electieve 2A en 2B Electieve 2A en 2B 6 ** Engels 1C en 1D Electieve 1A en 1B 4 8 semester modules 8 semester modules 6 semester modules 22 majors: Communicatie (* of Theory of Film and Television Studies op voorwaarde dat er geen tijdschema botsingen) en een taal (Afrikaans, Engels, Frans, Grieks, isiZulu, Latijn, taalkunde, Nieuwgrieks en Sepedi.) Keuzevakken: Een taal (Afrikaans, Engels, Frans, Grieks, isiZulu, Latijn, taalkunde, Nieuwgrieks, Noord-Sotho 1A en 1B, Sepedi of Zulu 1A en 1B) en Klassieke Cultuur en mythologieën. Alternatief keuzevakken: Filosofie en religie. (Deze modules kunnen worden gekozen als er geen tijdschema botsingen.) **... [-]

BA Hons in Afrikaans

Campus Voltijd 1 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

In die nagraadse programme in Afrikaans (Honneurs, Meestersgraad en Doktorsgraad) word menslike bestaan ondersoek deur te kyk na die simbole, mites, metafore en tekste wat die menslike bestaan medieer. Soos in al die ander geesteswetenskappe is begrip van die menslike bestaan die doel. In die vak Afrikaans is taal en tekste die middel tot hierdie doel. Om die mens en die manier waarop die mens die wêreld verstaan, te ondersoek, word die taal wat die mens gebruik om uitdrukking te gee aan hierdie wêreld, om sin te gee aan sigself en aan die wêreld waarin hy/sy leef, bestudeer. [+]

In die nagraadse programme in Afrikaans (Honneurs, Meestersgraad en Doktorsgraad) word menslike bestaan ondersoek deur te kyk na die simbole, mites, metafore en tekste wat die menslike bestaan medieer. Soos in al die ander geesteswetenskappe is begrip van die menslike bestaan die doel. In die vak Afrikaans is taal en tekste die middel tot hierdie doel. Om die mens en die manier waarop die mens die wêreld verstaan, te ondersoek, word die taal wat die mens gebruik om uitdrukking te gee aan hierdie wêreld, om sin te gee aan sigself en aan die wêreld waarin hy/sy leef, bestudeer.

Die honneurskursus bied ‘n inleidende oorsig tot die Afrikaanse taalen letterkunde en ‘n student behoort ‘n oorsig te hê oor Afrikaanse literatuurgeskiedenis, maar ook ‘n agtergrond oor die deeglike ontleding van spesifieke tekste. Die vaardighede om verder onafhanklik te kan navorsing doen, word aangeleer.... [-]


Ba Hons In Afrikaanse Studies

Campus Voltijd 12 - 18 maanden February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Het programma bestaat uit verplichte en keuzemodules betreffende geestes- en menswetenschappen in Afrikaanse studies. [+]

Het programma bestaat uit vijf modules.

Verplichte modules:

Semester 1: Paper 1: Methodologie van de Geesteswetenschappen (aangeboden door het Ministerie van Antropologie en Ontwikkelingsstudies Paper 2: Statistieken over de Humane Wetenschappen (aangeboden door de afdeling Wiskunde en Statistiek)

Semester 2: Een onderzoeksproject in een van de deelnemende proefpersonen die met succes is voltooid door de student als een belangrijk onderwerp voor Degree doeleinden.

Keuzemodules:

Inleiding tot de Proza en Short kunst van een Afrikaanse taal Inleiding tot het Drama en Poëzie Invoering van een Afrikaanse Taal of Theorie van de Afrikaanse Oral Economische problemen in ontwikkelingslanden (aangeboden door het ministerie van Economische) Toelatingseisen ... [-]

Ba Hons In Afrikaanse Talen

Campus Voltijd 12 - 18 maanden February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

De cursus bestaat uit vijf modules. Modules 1 (Research Essay), 2 (Grammatica van de hoofdtaal) en 3 (letterkunde van de hoofdtaal) zijn verplicht. De student kiest twee andere modules uit twopossibilities: a) Literatuur: Poëzie, proza, Drama, Oral Kunst en b) Taalkunde: Sociolinguïstiek, fonologie en de morfologie, syntaxis en semantiek, Translation Studies [+]

De cursus bestaat uit vijf modules. Modules 1 (Research Essay), 2 (Grammatica van de hoofdtaal) en 3 (letterkunde van de hoofdtaal) zijn verplicht. De student kiest twee andere modules uit de volgende mogelijkheden:

Literatuur: Poëzie, proza, Drama, Oral Art Taalkunde: Sociolinguïstiek, fonologie en de morfologie, syntaxis en semantiek, Translation Studies Toelatingseisen

Studenten die een bachelor diploma hebben behaald met Noord-Sotho (of Sepedi) of Zulu (of isiZulu) als een belangrijke en die voldoen aan de algemene universiteit toelatingseisen voor het Honours programma kan worden beschouwd voor het programma.

Studenten die niet voldoen aan de eis van één van de opgegeven Afrikaanse talen als een belangrijke mei in verdienstelijke gevallen van toepassing op de RPL commissie te worden toegelaten.... [-]


Ba Hons In De Antropologie

Campus Voltijd 1 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Studenten moeten vijf cursussen in de antropologie Studies Honours programma. Een van deze cursussen is een onafhankelijk research paper onder toezicht van een academische in de afdeling uitgevoerd. [+]

Studenten moeten vijf cursussen in de antropologie Studies Honours programma. Een van deze cursussen is een onafhankelijk research paper onder toezicht van een academische in de afdeling uitgevoerd.

De verplichte methodologie Natuurlijk, dat een onderdeel is een introductie tot de statistieken, wordt aangeboden in het eerste semester. Met deze cursus als basis, kan de student kiezen zich te specialiseren in de Sociale en / of Culturele Antropologie, of Paleoanthropology.

Als de leerlingen het eerste kiezen, kunnen zij kiezen uit cursussen zoals 'Jeugd, Identiteit en Taal', 'antropologie van het lichaam' en 'Nature and Society'. Keuzevakken kunnen worden gekozen uit een grote verscheidenheid van sociale wetenschapscursussen. ... [-]


Ba Hons In De Communicatie Theorie

Campus Voltijd 1 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Het doel van dit programma is om een ​​breed scala aan vormen van menselijke communicatie te verkennen vanuit verschillende perspectieven die het lokale en het globale verbinden en zijn geworteld in de Afrikaanse context en ervaringen. Ons curriculum ontwikkelt een innovatieve participatie studies aanpak dat de specifieke communicatieve, culturele en sociale contexten waarin we actief aanpakt. Als een inherent interdisciplinair en flexibel programma, de BA Hons in de Communicatiewetenschappen snijdt een veelheid van velden en gebieden in de geestes- en sociale wetenschappen en biedt een kans om hun complementariteit en de onderlinge verbondenheid te verkennen. [+]

Het doel van dit programma is om een ​​breed scala aan vormen van menselijke communicatie te verkennen vanuit verschillende perspectieven die het lokale en het globale verbinden en zijn geworteld in de Afrikaanse context en ervaringen. Ons curriculum ontwikkelt een innovatieve participatie studies aanpak dat de specifieke communicatieve, culturele en sociale contexten waarin we actief aanpakt. Als een inherent interdisciplinair en flexibel programma, de BA Hons in de Communicatiewetenschappen snijdt een veelheid van velden en gebieden in de geestes- en sociale wetenschappen en biedt een kans om hun complementariteit en de onderlinge verbondenheid te verkennen.

Deze kwalificatie bestaat uit vijf modules: Communicatie, Media en Maatschappij; Onderzoeksmethode; Actuele vraagstukken in de mededeling; Communicatie voor sociale verandering; en de Research Essay. Elke module is ontworpen om de student kennismaken met een aantal pertinente problemen in de hedendaagse samenleving. The Contemporary Issues module bestudeert de context waarin nieuwe media zich heeft ontwikkeld, de werking van nieuwe media en de invloed daarvan op de samenleving. Communicatie voor sociale verandering onderzoekt de ontwikkelde ontwikkelende karakter van de Zuid-Afrikaanse samenleving als het wordt toegepast op verschillende communicatie contexten. Communicatie, Media en Maatschappij geeft een theoretische achtergrond waartegen deze worden bestudeerd en Onderzoeksmethodologie bereidt de student voor hun onderzoek component (research essay).... [-]


Ba Hons In De Filosofie

Campus Voltijd 1 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Het honours curriculum bestaat uit vijf verplichte modules. De eerste is het onderzoek module, een lang essay van ongeveer 10.000 woorden, het onderwerp van die wordt onderhandeld met een supervisor. De andere vier modules gangen. Welke cursussen worden aangeboden in een bepaald jaar zal worden bepaald door de afdeling en zal worden gebaseerd op onder andere overwegingen, de beschikbaarheid van wetenschappelijk personeel met de nodige expertise in een veld en de belangen van de studenten. [+]

Het honours curriculum bestaat uit vijf verplichte modules. De eerste is het onderzoek module, een lang essay van ongeveer 10.000 woorden, het onderwerp van die wordt onderhandeld met een supervisor. De andere vier modules gangen. Welke cursussen worden aangeboden in een bepaald jaar zal worden bepaald door de afdeling en zal worden gebaseerd op onder andere overwegingen, de beschikbaarheid van wetenschappelijk personeel met de nodige expertise in een veld en de belangen van de studenten.

Toelatingseisen

Om te worden toegelaten tot dit programma, moet de student voldoen aan de Department toelatingseisen. Deze zijn als volgt. Je moet Filosofie hebben gedaan als een belangrijk onderwerp voor de eerste graad. Je moet ook een gemiddeld cijfer van 65% voor alle modules die u in de Wijsbegeerte 3 hebben gedaan. ... [-]


Ba Hons In De Journalistiek

Campus Voltijd Deeltijd 1 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg +1 more

Full-time studenten registreren voor vijf modules.Part-time studenten registreren voor alle modules met uitzondering van de specialisatie modules en het onderzoek essay in het eerste jaar. In het tweede jaar part-time studenten zich inschrijven voor de specialisatie modules en het onderzoek essay. Alle keuzemodules zijn niet per se elk jaar aangeboden. [+]

Full-time studenten registreren voor vijf modules.Part-time studenten registreren voor alle modules met uitzondering van de specialisatie modules en het onderzoek essay in het eerste jaar. In het tweede jaar part-time studenten zich inschrijven voor de specialisatie modules en het onderzoek essay. Alle keuzemodules zijn niet per se elk jaar aangeboden.

Het Honours programma bestaat uit vijf modules, waarvan er vier zijn verplicht en een is een keuzevak:

Verplichte modules:

Semester 1 / Semester 2

Communicatie Theorie onderzoek Essay journalistiek Applied Journalistiek Communicatie

Keuzemodules:

Communication Management en Persuasion Ontwikkeling Communicatie en Identiteit Nieuwe Media en Cultuur ... [-]

Ba Hons In De Klassieke Cultuur

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg +1 more

De cursus beoogt een vrij gedetailleerde studie van de bijdrage van onze klassieke erfgoed aan de Westerse beschaving te leveren. [+]

De cursus beoogt een vrij gedetailleerde studie van de bijdrage van onze klassieke erfgoed aan de Westerse beschaving te leveren. Gebieden, zoals klassieke kunst en architectuur, geschiedenis, filosofie, poëzie, proza, godsdienst, Retoriek of Technology zijn gedekt. Bij het bestuderen van deze onderwerpen, zijn fascinerende thema's als archetypes (bijvoorbeeld de held), meester verhalen, gender taal, strategieën van de communicatie, de wereld, en de geschiedenis van gewone mensen gedekt. Op deze manier ontwikkelen studenten een kritisch inzicht in hun eigen cultuur, alsmede een appreciatie van de rijkdom van de kennis die we geërfd van de Grieken en Romeinen. Alle oude teksten worden gelezen in de vertaling.... [-]


Ba Hons In De Politiek De Politiek En Internationale Betrekkingen

Campus Voltijd 1 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

BA Honours politiek, met een verplichte module in Research Mythologie en mini-onderzoeksrapport, met keuzes variërend van Zuid-Afrikaanse politiek; Geslacht; Studies Ruimte; Actuele vraagstukken in de internationale betrekkingen; Internationale organisaties; Political Risk Analysis; Theorieën en concepten in de politiek en internationale betrekkingen. [+]

BA Honours politiek, met een verplichte module in Research Mythologie en mini-onderzoeksrapport, met keuzes variërend van Zuid-Afrikaanse politiek; Geslacht; Studies Ruimte; Actuele vraagstukken in de internationale betrekkingen; Internationale organisaties; Political Risk Analysis; Theorieën en concepten in de politiek en internationale betrekkingen.

Toelatingseisen

Studenten moeten een 65% slagingspercentage op derdejaars niveau. Non-Universiteit van Johannesburg schrijven de studenten een toelatingsproef.

Contactgegevens

Naam: Prof Deon Geldenhuys Tel: 011 559 2894 / E-mail: deong@uj.ac.za

[-]

Ba Hons In De Psychologie

Campus Voltijd 1 week February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Het Honours in de psychologie programma wordt aangeboden op slechts een full-time basis. De studenten zijn verplicht om zes modules te voltooien binnen een periode van een jaar. Het onderzoek component is de enige verplichte module en loopt voor het volledige jaar, als zodanig deze module telt als twee modules. De studenten zijn verplicht om vier andere modules uit de volgende lijst te selecteren: Neuropsychologie; Persoonlijkheidspsychologie; Sociale psychologie; Abnormale psychologie; Therapeutische Psychologie; Psychologische Assessment; Kritische Developmental Psychology and Health Psychology. Iedere module wordt door een deskundige in het veld en klassen interactionele en dynamisch. De studenten krijgen ook de mogelijkheid om een ​​onderzoeksproject met als doel om hen voor te bereiden op verdere studies. De studenten worden getoetst via toetsen, opdrachten en examens. [+]

Het Honours in de psychologie programma wordt aangeboden op slechts een full-time basis. De studenten zijn verplicht om zes modules te voltooien binnen een periode van een jaar. Het onderzoek component is de enige verplichte module en loopt voor het volledige jaar, als zodanig deze module telt als twee modules. De studenten zijn verplicht om vier andere modules uit de volgende lijst te selecteren: Neuropsychologie; Persoonlijkheidspsychologie; Sociale psychologie; Abnormale psychologie; Therapeutische Psychologie; Psychologische Assessment; Kritische Developmental Psychology and Health Psychology. Iedere module wordt door een deskundige in het veld en klassen interactionele en dynamisch. De studenten krijgen ook de mogelijkheid om een ​​onderzoeksproject met als doel om hen voor te bereiden op verdere studies. De studenten worden getoetst via toetsen, opdrachten en examens.... [-]


Ba Hons In De Religie

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg +1 more

Het Honours programma kan worden genomen met een specifieke focus op de volgende gebieden van specialisatie of in combinatie [+]

Het Honours programma kan worden genomen met een specifieke focus op de volgende gebieden van specialisatie of in combinatie: Kritieke problemen in de studie van religie: The Divine in Godsdiensten; Godsdiensten en Wetenschap; Methode en Theorie in de studie van religie; Bevrijdingstheologieën in Religions. Christendom: De context van het vroege christendom; De Bijbel als literatuur; De christelijke traditie; Christendom en Actuele vraagstukken. Islam en Arabisch: Studies in Hadith; Islam en Gender; Islamitische Spirituele tradities; Geselecteerde Arabische teksten (Tafsir); De Koran en de belangrijkste thema's; De Sharia en Constitutionele democratieën; Kritieke problemen in de hedendaagse Islam Afrikaanse inheemse religies: Afrikaanse spiritualiteit; Inheemse religies en Ecologie; De invloed van modernisering op het Afrikaanse Inheemse godsdienst; Afrikaanse Inheemse godsdienst en andere inheemse religies van de wereld. Hebreeuws - Aramees en Judaica Verwante Thema's: Bijbelse teksten; Misjna en Talmoed; Targums en interpretatieve teksten; Jodendom en Actuele vraagstukken.... [-]


Ba Hons In Design

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg +1 more

De Bachelor of Arts Honours in Design bereidt studenten voor op onderzoek gebaseerde postdoctorale studie en de toegang tot een ontwerp carrière door het inschakelen van studenten om creatieve oplossingen voor complexe problemen te produceren binnen een specialist gebied van design en uit te voeren en te rapporteren onderzoek onder toezicht. [+]

De Bachelor of Arts Honours in Design bereidt studenten voor op onderzoek gebaseerde postdoctorale studie en de toegang tot een ontwerp carrière door het inschakelen van studenten om creatieve oplossingen voor complexe problemen te produceren binnen een specialist gebied van design en uit te voeren en te rapporteren onderzoek onder toezicht.

Toelatingseisen

Een passende Bachelors graad met een aanbevolen minimum van 60% voor alle laatste jaar modules.

Selectiecriteria

In aanvulling op de minimale toelatingseisen zoals hierboven beschreven, kunnen aankomende studenten verplicht om een ​​portfolio van hun werk te presenteren aan een panel geïnterviewd.

Leerplan

MODULE... [-]


Ba Hons In De Sociologie

Campus Voltijd 1 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

De modules in het programma BA Honours (Sociologie) bieden studenten begrip van de hedendaagse maatschappelijke debatten en zorgen. Studenten verkennen sociale identiteiten en maatschappelijke structuren, globale en lokale verbanden, evenals sociale verandering en strategieën voor sociale interventie. Grote nadruk wordt gelegd op het begeleiden van studenten om onafhankelijk kwantitatief onderzoek uit te voeren. Het programma biedt vaardigheden in theorie, het schrijven van rapporten en het oplossen van problemen. Studenten ook het verwerven van SPSS vaardigheden en competenties en moeten een 120 uur durende stage af te ronden. [+]

De modules in het programma BA Honours (Sociologie) bieden studenten begrip van de hedendaagse maatschappelijke debatten en zorgen. Studenten verkennen sociale identiteiten en maatschappelijke structuren, globale en lokale verbanden, evenals sociale verandering en strategieën voor sociale interventie. Grote nadruk wordt gelegd op het begeleiden van studenten om onafhankelijk kwantitatief onderzoek uit te voeren. Het programma biedt vaardigheden in theorie, het schrijven van rapporten en het oplossen van problemen. Studenten ook het verwerven van SPSS vaardigheden en competenties en moeten een 120 uur durende stage af te ronden.

Toelatingseisen

Toelating komen in aanmerking voor een student die Sociology of industriële sociologie als een belangrijke (tot derdejaars niveau) in de voorafgaande BA Degree afgerond. Als een student niet voldoet aan de hierboven genoemde vereisten, kan toelating door de decaan van de faculteit worden verleend, op aanbeveling van de voorzitter van de afdeling.... [-]


Ba Hons In De Toegepaste Taalkunde

Campus Voltijd 1 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

De postdoctorale opleiding in de toegepaste taalkunde en literatuurwetenschap, in op basis van de kennis gebieden van zowel de disciplines, is gericht op de gespecialiseerde onderwijs en opleiding en onderzoek behoeften van de taal beoefenaars zoals vertalers, tolken, tekstverwerkers, taal ontwerpers, copywriters en taal leraren. Vertaling en tolken zijn complexe taalkundige, cognitieve en tekstuele processen die, onder andere, ook sociaal-culturele bemiddeling met zich meebrengen. [+]

De postdoctorale opleiding in de toegepaste taalkunde en literatuurwetenschap, in op basis van de kennis gebieden van zowel de disciplines, is gericht op de gespecialiseerde onderwijs en opleiding en onderzoek behoeften van de taal beoefenaars zoals vertalers, tolken, tekstverwerkers, taal ontwerpers, copywriters en taal leraren. Vertaling en tolken zijn complexe taalkundige, cognitieve en tekstuele processen die, onder andere, ook sociaal-culturele bemiddeling met zich meebrengen. Gezien de complexiteit van deze activiteiten en daarmee het interdisciplinaire karakter van de taal de praktijk worden deze programma's bieden een balans van de theoretische, praktische en ervaringsgerichte kennis en vaardigheden. ... [-]


Ba Hons In Film En Televisie Studies

Campus Voltijd Deeltijd 1 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg +1 more

Full-time studenten registreren voor vijf modules. Part-time studenten registreren voor alle modules met uitzondering van de specialisatie modules en het onderzoek essay in het eerste jaar. In het tweede jaar part-time studenten zich inschrijven voor de specialisatie modules en het onderzoek essay. Alle keuzemodules zijn niet per se elk jaar aangeboden. [+]

Full-time studenten registreren voor vijf modules. Part-time studenten registreren voor alle modules met uitzondering van de specialisatie modules en het onderzoek essay in het eerste jaar. In het tweede jaar part-time studenten zich inschrijven voor de specialisatie modules en het onderzoek essay. Alle keuzemodules zijn niet per se elk jaar aangeboden.

Het Honours programma bestaat uit vijf modules, waarvan er vier zijn verplicht en een is een keuzevak:

Verplichte modules:

Semester 1 / Semester 2 Communicatie Theorie onderzoek Essay Audiovisuele Communicatie Applied Audiovisuele Communicatie

Keuzemodules:

Communication Management en Persuasion Ontwikkeling Communicatie en Identiteit Nieuwe Media en Cultuur Toelatingseisen ... [-]

Ba Hons In Het Duits

Campus Voltijd 1 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Het Honours examen bestaat uit vier modules van elk drie uur en een onderzoek essay. De vier modules vertegenwoordigen 20 credits per stuk en het onderzoek essay vertegenwoordigt 40 credits. De cursus biedt twee opties, namelijk richten op de Duitse literatuur met één component Duitse taal studie, of Duitse taal en taalkunde met één literatuur component. [+]

Het Honours examen bestaat uit vier modules van elk drie uur en een onderzoek essay. De vier modules vertegenwoordigen 20 credits per stuk en het onderzoek essay vertegenwoordigt 40 credits. De cursus biedt twee opties, namelijk richten op de Duitse literatuur met één component Duitse taal studie, of Duitse taal en taalkunde met één literatuur component. Drie modules zijn verplicht:

Verplichte modules:

jaar modules Module 1: Onderzoek essay over een bepaald genre of op een taalkundig onderwerp Module 2: Duitse literatuur uit de tweede helft van de 20e eeuw en hedendaagse Duitse literatuur Module 3: Duitse syntaxis en morfologie

Keuzemodules:

Studenten kunnen twee modules uit de onderstaande lijst te kiezen: Jaar modules Module 4: Duitse literatuur uit de 17e en 18e eeuw Module 5: Duitse literatuur uit de 19e eeuw Module 6: Duitse literatuur uit de eerste helft van de 20e eeuw Module 7: Praktische vertaling Module 8: Vertaling theorie... [-]


Ba Hons In Het Engels

Campus Voltijd 1 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Deze cursus bestaat uit de studie van de literaire theorie en de literatuur in het Engels uit Groot-Brittannië, Amerika, het Indische subcontinent en Afrika. Perioden waarop bereik van de middeleeuwen tot heden. [+]

Deze cursus bestaat uit de studie van de literaire theorie en de literatuur in het Engels uit Groot-Brittannië, Amerika, het Indische subcontinent en Afrika. Perioden waarop bereik van de middeleeuwen tot heden.

Studenten kunnen individuele belangen na te streven in de loop van het schrijven van een research essay. Optionele modules in specialistische onderwerpen, zoals life-schrijven, science fiction en het bewerken van tekst kunnen ook beschikbaar zijn.

Toelatingseisen

Toelating tot het Honours programma moet worden goedgekeurd door de voorzitter van de afdeling. (Zie ook het Algemeen Reglement van de universiteit.)

Contactgegevens

Naam: Prof Karen Scherzinger Tel: 011 559 2493 / E-mail: kscherzinger@uj.ac.za... [-]


Ba Hons In Het Frans

Campus Voltijd 1 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Onze BA Honours in het Frans bevordert de grondige studie van de Franstalige en Franse literatuur. Wij zijn gespecialiseerd in de studie van specifieke genres als autobiografie en de experimentele roman, en van bepaalde periodes, zoals de twintigste eeuw Franse theater. Studenten kunnen zich ook richten op Translation studies of combineer literatuur belangen bij het vertalen (Frans / Engels; Engels / Frans) belangen. [+]

Onze BA Honours in het Frans bevordert de grondige studie van de Franstalige en Franse literatuur. Wij zijn gespecialiseerd in de studie van specifieke genres als autobiografie en de experimentele roman, en van bepaalde periodes, zoals de twintigste eeuw Franse theater. Studenten kunnen zich ook richten op Translation studies of combineer literatuur belangen bij het vertalen (Frans / Engels; Engels / Frans) belangen.

Toelatingseisen

Studenten die zich willen inschrijven voor het Honours programma in het Frans moet ten minste drie jaar van het Frans, waarvan er één moet het equivalent van een derdejaars universitair diploma op basis van de door de Senaat toegepaste criteria te hebben afgerond. De voorzitter van het Franse departement moet overtuigd zijn dat de aspirant-student kennis van het Frans is voldoende om de succesvolle afronding van het Honours programma mogelijk te maken. Kennis van het Latijn is een aanbeveling.... [-]


Ba Hons In Het Grieks

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg +1 more

In deze cursus werken we met de Griekse taal, literatuur, artefacten, filosofie, geschiedenis en religie. Niet alleen studenten het ontwikkelen van hun eigen analytische vaardigheden door deel te nemen aan deze cursus; ze begrijpen ook de manier waarop wij als mensen betekenis geven aan ons bestaan ​​door het gebruik van symbolen en complexen van symbolen die tot ons komen uit de oudheid. Alle documenten worden gelezen in de oorspronkelijke taal, het verstrekken van de studenten met de mogelijkheid om inscripties, teksten en artefacten te interpreteren op gemotiveerde wijze. [+]

In deze cursus werken we met de Griekse taal, literatuur, artefacten, filosofie, geschiedenis en religie. Niet alleen studenten het ontwikkelen van hun eigen analytische vaardigheden door deel te nemen aan deze cursus; ze begrijpen ook de manier waarop wij als mensen betekenis geven aan ons bestaan ​​door het gebruik van symbolen en complexen van symbolen die tot ons komen uit de oudheid. Alle documenten worden gelezen in de oorspronkelijke taal, het verstrekken van de studenten met de mogelijkheid om inscripties, teksten en artefacten te interpreteren op gemotiveerde wijze.

Studenten kunnen hun programma richten hetzij op klassieke Griekse of Modern Grieks.

Toelatingseisen ... [-]

Ba Hons In Het Latijn

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg +1 more

In deze cursus werken we samen met de Latijnse taal, literatuur, artefacten, filosofie, geschiedenis en religie. Niet alleen studenten het ontwikkelen van hun eigen analytische vaardigheden door deel te nemen aan deze cursus; ze begrijpen ook de manier waarop wij als mensen betekenis geven aan ons bestaan ​​door het gebruik van symbolen en complexen van symbolen die tot ons komen uit de oudheid. [+]

In deze cursus werken we samen met de Latijnse taal, literatuur, artefacten, filosofie, geschiedenis en religie. Niet alleen studenten het ontwikkelen van hun eigen analytische vaardigheden door deel te nemen aan deze cursus; ze begrijpen ook de manier waarop wij als mensen betekenis geven aan ons bestaan ​​door het gebruik van symbolen en complexen van symbolen die tot ons komen uit de oudheid.

Alle documenten worden gelezen in de oorspronkelijke taal, het verstrekken van de studenten met de mogelijkheid om inscripties, teksten en artefacten te interpreteren op gemotiveerde wijze. Een appreciatie van de invloed van het Latijn op de moderne Engels is ook ontwikkeld.

Toelatingseisen ... [-]

Ba Hons In Historische Studies

Campus Voltijd 1 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Onderzoek Essay: Het onderzoek essay beslaat methodologie, theorie en de toepassing daarvan in een eigenlijke onderzoek essay. Theorie en Geschiedschrijving: Het examen papier omvat theorie en filosofie van de geschiedenis en algemene en Zuid-Afrikaanse historiografie [+]

Onderzoek Essay: Het onderzoek heeft betrekking op essay methodologie, theorie en de toepassing daarvan in een eigenlijke onderzoek essay.

Theorie en Geschiedschrijving: Het onderzoek heeft betrekking op papier theorie en filosofie van de geschiedenis en algemene en Zuid-Afrikaanse historiografie

Afrikaanse geschiedenis: Thema's die de historische ontwikkeling van Afrika worden gepresenteerd.

Thema's in de geschiedenis van Azië: Dit document biedt een selectie van de thema's in de geschiedenis van de grote verschillen tussen de Aziatische beschavingen en de westerse beschaving, sinds de vijftiende eeuw; India, Zuidoost-Azië, Japan en China.

Zuid-Afrikaanse geschiedenis: Thema's in het negentiende eeuwse geschiedenis vóór 1865: de Britse overheersing, debatten over stedelijke middenklasse formatie, Mfecane, Grote Trek, Cape Lieralism, leiders in het interieur, de economische betrekkingen. ... [-]


Ba Hons In Industriële Psychologie

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg +1 more

Het doel van de opleiding is om de toegepaste bevoegdheid van de student in het analyseren, interpreteren en begrijpen van industriële psychologie principes en methodes te ontwikkelen. Het ontwikkelt zich verder van de intellectuele, onderzoek en professionele vaardigheden van de student. [+]

Het doel van de opleiding is om de toegepaste bevoegdheid van de student in het analyseren, interpreteren en begrijpen van industriële psychologie principes en methodes te ontwikkelen. Het ontwikkelt zich verder van de intellectuele, onderzoek en professionele vaardigheden van de student. De kwalificatie bereidt studenten om een ​​zinvolle bijdrage te leveren aan human resource acquisitie, het gebruik en de ontwikkeling van interventies organisaties. Een industriële psychologie Honours afgestudeerde in staat zal zijn om een ​​aanvraag voor post-Honours opleidings- en stageprogramma's in psychometrie. Voltooiing van een dergelijke stage zal hen in staat stellen om te registreren als psychometrie bij de Professional College voor Psychologie van de Health Professions Council van Zuid-Afrika (HPCSA). ... [-]


Ba Hons In Industriële Sociologie

Campus Voltijd 1 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

De modules in het programma BA Honours (Industrial Sociologie) bieden de studenten inzicht in de veranderende aard van de mondiale werkplekken, industrieën, arbeider strijd en werk dynamiek. [+]

De modules in het programma BA Honours (Industrial Sociologie) bieden de studenten inzicht in de veranderende aard van de mondiale werkplekken, industrieën, arbeider strijd en werk dynamiek. Grote nadruk wordt gelegd op het begeleiden van studenten om onafhankelijk kwantitatief onderzoek uit te voeren. Het programma biedt vaardigheden in theorie, het schrijven van rapporten en het oplossen van problemen. Studenten ook het verwerven van SPSS vaardigheden en competenties en moeten een 120 uur durende stage af te ronden.

Toelatingseisen

Toelating komen in aanmerking voor een student die Sociology of industriële sociologie als een belangrijke (tot derde niveau jaar) in de voorafgaande BA Degree afgerond. Als een student niet voldoet aan de hierboven genoemde vereisten, kan toelating door de decaan van de faculteit worden verleend, op aanbeveling van de voorzitter van de afdeling.... [-]


Ba Hons In Ontwikkelingsstudies

Campus Voltijd 1 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Studenten moeten vijf cursussen in de Development Studies Honours programma: drie zijn verplicht en twee keuzevakken. Een van deze cursussen is een onafhankelijk research paper onder toezicht van een academische in de afdeling uitgevoerd. [+]

Studenten moeten vijf cursussen in de Development Studies Honours programma: drie zijn verplicht en twee keuzevakken. Een van deze cursussen is een onafhankelijk research paper onder toezicht van een academische in de afdeling uitgevoerd.

Er zijn vijf gangen in het Honours programma:

De eerste cursus, aangeboden in het eerste semester, is een verplicht theorie cursus die duikt in de onder omsnoerinrichting of Development Studies door het aannemen van een benadering op basis van wat we 'de historische politieke economie' noemen. Het combineert de klassieke sociale theorie en politieke economie met de geschiedenis en beleidsanalyse, het aanpakken van de academische en politieke discours dat in deze discipline in de afgelopen vijftig jaar hebben ontwikkeld binnen hun wereldwijde politieke en economische context.... [-]


Ba Hons In Stedelijke Studies

Campus Voltijd 1 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Het programma BA Honours (Urban Studies) introduceert studenten tot kritische perspectieven op verstedelijking en stadsontwikkeling. Studenten worden vertrouwd met debatten over de politiek van steden en instellingen, informaliteit, het verbruik, en de wijze waarop mensen deelnemen aan en te hervormen stadsleven. Grote nadruk wordt gelegd op het begeleiden van studenten om onafhankelijk kwantitatief onderzoek uit te voeren. Het programma biedt vaardigheden in theorie, het schrijven van rapporten en het oplossen van problemen. Studenten ook het verwerven van SPSS vaardigheden en competenties en moeten een 120 uur durende stage af te ronden. [+]

Het programma BA Honours (Urban Studies) introduceert studenten tot kritische perspectieven op verstedelijking en stadsontwikkeling. Studenten worden vertrouwd met debatten over de politiek van steden en instellingen, informaliteit, het verbruik, en de wijze waarop mensen deelnemen aan en te hervormen stadsleven. Grote nadruk wordt gelegd op het begeleiden van studenten om onafhankelijk kwantitatief onderzoek uit te voeren. Het programma biedt vaardigheden in theorie, het schrijven van rapporten en het oplossen van problemen. Studenten ook het verwerven van SPSS vaardigheden en competenties en moeten een 120 uur durende stage af te ronden.

Toelatingseisen

Toelating komen in aanmerking voor een student die een van de volgende belangrijke onderwerpen voltooid: Sociologie, Industriële sociologie, geografie, filosofie, Historical Studies, Development Studies, Psychologie, industriële psychologie, politiek, openbaar bestuur en sociaal werk als een belangrijke (tot derde -jarig-niveau) in de precxeeding BA Degree. Als een student niet voldoet aan de hierboven genoemde vereisten, kan toelating door de decaan van de faculteit worden verleend, op aanbeveling van de voorzitter van de afdeling.... [-]


Ba Hons In Strategische Communicatie (corporate Communicatie)

Campus Voltijd 1 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Corporate Communication Honours faciliteert zowel theoretische en toegepaste competentie in corporate communicatie. Gespecialiseerde kennis van corporate communicatie theorie vergemakkelijkt de mogelijkheid om een ​​recensie te kritisch, te consolideren en uit te breiden corporate communicatie theorie naar passende antwoorden te creëren en abstracte contextuele corporate communicatie problemen op te lossen. De ontwikkeling van praktische vaardigheden door middel van ervaringsleren in de vorm van stages en portfolio-based training vergemakkelijken van de overname van de toegepaste en reflexieve bevoegdheden die de mogelijkheid om over te dragen en toe te passen corporate communicatie vaardigheden stelt in een reeks van communicatie contexten te promoten. Deze cursus is ook boezemt de morele en ethische gevoeligheid die nodig zijn voor verantwoorde beoefening van corporate communicatie. [+]

Corporate Communication Honours faciliteert zowel theoretische en toegepaste competentie in corporate communicatie. Gespecialiseerde kennis van corporate communicatie theorie vergemakkelijkt de mogelijkheid om een ​​recensie te kritisch, te consolideren en uit te breiden corporate communicatie theorie naar passende antwoorden te creëren en abstracte contextuele corporate communicatie problemen op te lossen. De ontwikkeling van praktische vaardigheden door middel van ervaringsleren in de vorm van stages en portfolio-based training vergemakkelijken van de overname van de toegepaste en reflexieve bevoegdheden die de mogelijkheid om over te dragen en toe te passen corporate communicatie vaardigheden stelt in een reeks van communicatie contexten te promoten. Deze cursus is ook boezemt de morele en ethische gevoeligheid die nodig zijn voor verantwoorde beoefening van corporate communicatie.... [-]


Ba Hons In Strategische Communicatie (marketing Communicatie)

Campus Voltijd 1 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Marketing Communicatie Honours Theorie: In de dynamische en voortdurend ontwikkelende gebied van Marketing Communicatie met een eigentijdse stap in de richting Integrated Brand Communication met een toenemende nadruk op strategische conceptualisering, een noodzaak is ontstaan ​​voor een cursus die zich bezighoudt met de betrokken industrie gerelateerde onderwerpen. [+]

Marketing Communicatie Honours Theorie: In de dynamische en voortdurend ontwikkelende gebied van Marketing Communicatie met een eigentijdse stap in de richting Integrated Brand Communication met een toenemende nadruk op strategische beeldvorming, heeft een behoefte ontstaan ​​voor een cursus die zich bezighoudt met de betrokken industrie gerelateerde onderwerpen.

Het doel van deze opleiding is om een ​​kritische reflexieve geaardheid verlenen bij zowel de theoretische en toegepaste principes van Marketing Communicatie. Bijgevolg zal de leerling worden voorzien van een uitgebreide theoretische en praktische toepassing op het gebied van Marketing Communicatie, die hen in staat stellen om een ​​geïntegreerde carrière binnen het gebied voort te zetten. De focus ligt op ervaringsleren met een sterke branding accent en is voorzien van directe blootstelling aan de industrie. Bovendien, het hele jaar door professionele presentatie vaardigheden worden ontwikkeld. Marketing Communicatie Theorie onderzoekt actuele en relevante hedendaagse vraagstukken op het gebied van marketing communicatie en ook bezig met de hedendaagse context van Marketing Communicatie. Het primaire doel is om inzicht met betrekking tot deze kwesties en de praktijk en de principes van de Marketing Communicatie-industrie in het algemeen te genereren.... [-]


Ba In De Beeldende Kunst

Campus Voltijd February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Het doel van de BA (Beeldende Kunst) Degree is om studenten 'creatieve, fantasierijke en kritische kennis, vaardigheden en wetenschappelijk onderzoek vermogens te ontwikkelen om te oefenen als kunstenaars binnen de domeinen van de beeldende-culturele industrieën, en / of deel te nemen aan postdoctorale studie in visuele kunst. [+]

Het doel van de BA (Beeldende Kunst) Degree is om studenten 'creatieve, fantasierijke en kritische kennis, vaardigheden en wetenschappelijk onderzoek vermogens te ontwikkelen om te oefenen als kunstenaars binnen de domeinen van de beeldende-culturele industrieën, en / of deel te nemen aan post-doctorale studie in de beeldende kunst.

De BA (Beeldende Kunst) Degree programma zullen de studenten uit te rusten met een grondige kennis van de beeldende kunst praktijken, discoursen, theorieën en onderzoeksmethoden. Het programma maakt het creëren van betekenis door middel van kunst; onderzoek binnen de kunstgeschiedenis en kritiek; hedendaagse artistieke production7 civic agentschap; visuele identiteit en visuele technologieën. Het programma zal zich richten op creatief en kritisch denken op basis van ethische en professionele normen, met het oog op de experimentele, transformatieve en interdisciplinaire benadering van het maken, receptie en de analyse van de kunst binnen de pan-Afrikaanse en internationale context te verkennen. ... [-]


Ba In De Journalistiek

Campus Voltijd 3 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Het doel van de opleiding is om toegepast competentie studenten Journalistiek ontwikkelen. Applied competentie impliceert de acquisitie, analyse, interpretatie en toepassing van communicatie principes met betrekking tot de context van de Journalistiek in relevante sectoren van de elektronische en gedrukte media en de audiovisuele sector. Bovendien zullen de studenten de mogelijkheid om te internaliseren, reflecteren op en effectief te communiceren strategische beslissingen en applicaties via de juiste en passende gebruik van wetenschappelijke taal en de technische terminologie in verband met journalistiek te ontwikkelen. [+]

Het doel van de opleiding is om toegepast competentie studenten Journalistiek ontwikkelen. Applied competentie impliceert de acquisitie, analyse, interpretatie en toepassing van communicatie principes met betrekking tot de context van de Journalistiek in relevante sectoren van de elektronische en gedrukte media en de audiovisuele sector. Bovendien zullen de studenten de mogelijkheid om te internaliseren, reflecteren op en effectief te communiceren strategische beslissingen en applicaties via de juiste en passende gebruik van wetenschappelijke taal en de technische terminologie in verband met journalistiek te ontwikkelen. De kwalificatie zal effectief leren te vergemakkelijken door middel van de blootstelling aan en toepassing van passende leerstijlen, hen waardoor het mogelijk om te navigeren en holistisch beheren van de dynamische context van de Journalistiek. ... [-]


Ba In De Ontwikkeling Van De Gemeenschap En Leiderschap

Campus Voltijd 4 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Het primaire doel van deze kwalificatie is om studenten te ontwikkelen voor ontwikkeling van de gemeenschap leiders in het faciliteren van processen, technieken en principes in de initiatie, planning, uitvoering, monitoring, evaluatie en onderhoudsbedrijven van ontwikkelings-projecten en programma's, op basis van de mensen-centered, asset -gebaseerde participatieve theoretische benaderingen van ongelijkheid, armoede en onrecht aan te pakken. Verder zullen de studenten in staat zijn om de oprichting en het beheer van de gemeenschap gebaseerde organisaties binnen de context van de lokale economische ontwikkeling te bevorderen. [+]

Het primaire doel van deze kwalificatie is om studenten te ontwikkelen voor ontwikkeling van de gemeenschap leiders in het faciliteren van processen, technieken en principes in de initiatie, planning, uitvoering, monitoring, evaluatie en onderhoudsbedrijven van ontwikkelings-projecten en programma's, op basis van de mensen-centered, asset -gebaseerde participatieve theoretische benaderingen van ongelijkheid, armoede en onrecht aan te pakken. Verder zullen de studenten in staat zijn om de oprichting en het beheer van de gemeenschap gebaseerde organisaties binnen de context van de lokale economische ontwikkeling te bevorderen.

Het curriculum voor de BA (Community Development and Leadership) bestaat uit 22 semester modules als volgt samengesteld:... [-]


Ba In De Politiek, Filosofie En Economie

Campus Voltijd 3 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Het primaire doel van deze kwalificatie in aanmerking komende studenten te voorzien van onderzoeksvaardigheden; theoretische en intellectuele kennis, kritisch redeneren vaardigheden, probleemoplossende vaardigheden, inzicht in de normatieve dimensies van de politiek en economie, met inbegrip van respect voor de mensenrechten, en een open en verantwoordelijke overheid, verdedigbaar veiligheid en economisch beleid; en normatieve beperkingen op de uitoefening van de macht en gezag in politieke, economische orders. [+]

Het primaire doel van deze kwalificatie in aanmerking komende studenten te voorzien van onderzoeksvaardigheden; theoretische en intellectuele kennis, kritisch redeneren vaardigheden, probleemoplossende vaardigheden, inzicht in de normatieve dimensies van de politiek en economie, met inbegrip van respect voor de mensenrechten, en een open en verantwoordelijke overheid, verdedigbaar veiligheid en economisch beleid; en normatieve beperkingen op de uitoefening van de macht en gezag in politieke, economische orders.

Het curriculum voor de BA (politiek, Filosofie en Economie) programma bestaat uit 24 semester modules als volgt samengesteld:

Eerste jaar Tweede jaar Derde jaar semester modules Politiek 1A en 1B Politiek 2A en 2B Politiek 3A en 3B 6 Economics 1A en 1B Economics 2A en 2B Economics 3A en 3B 6 Filosofie 1A en 1B Filosofie 2A en 2B Filosofie 3A en 3B 6 Electieve 1A en 1B Electieve 1A en 1B of 2A en 2B 4 ** Engels 1C en 1D 2 10 semester modules 8 semester modules 6 semester modules 24 Keuzevakken: Een taal (Frans, Grieks, of Nieuwgrieks), Klassieke Cultuur en Mythologieën, Development Studies, of Religion. ** Studenten die een A of B in matric hebben bereikt voor Engels kunnen vervangen Engels 1C en 1D met een ander keuzevak. [-]

BA In De Politiek En Internationale Betrekkingen

Campus Voltijd 3 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Het primaire doel van deze kwalificatie in aanmerking komende studenten te voorzien van onderzoeksvaardigheden; theoretische en intellectuele kennis; kritieke redeneervermogen; en probleemoplossende vaardigheden; een goed begrip van de normatieve dimensies van de politiek, zoals: respect voor de mensenrechten, open en verantwoordelijk bestuur, competent bestuur, verdedigbaar veiligheid en economisch beleid en normatieve beperkingen op de uitoefening van de macht en gezag in politieke orde. [+]

Het primaire doel van deze kwalificatie in aanmerking komende studenten te voorzien van onderzoeksvaardigheden; theoretische en intellectuele kennis; kritieke redeneervermogen; en probleemoplossende vaardigheden; een goed begrip van de normatieve dimensies van de politiek, zoals: respect voor de mensenrechten, open en verantwoordelijk bestuur, competent bestuur, verdedigbaar veiligheid en economisch beleid en normatieve beperkingen op de uitoefening van de macht en gezag in politieke orde.

Het curriculum voor de BA (politiek en internationale betrekkingen) programma bestaat uit 22 semester modules als volgt samengesteld:

Eerste jaar Tweede jaar Derde jaar semester modules Politiek 1A en 1B Politiek 2A en 2B Politiek 3A en 3B 6 Politiek 2C en 2D Politiek 3C en 3D 4 Tweede Major 1A en 1B Tweede Major 2A en 2B Tweede Major 3A en 3B 6 Electieve 1A en 1B Electieve 2A en 2B 4 ** Engels 1C en 1D 2 8 semester modules 8 semester modules 4 semester modules 22 Major: De tweede belangrijke is gekozen uit Development Studies, Historical Studies en Public Management en Bestuur (3A, 3B, 3C en 3D). Keuzevakken: Een taal (Frans en Nieuwgrieks), Development Studies, Economie, Historical Studies, Public Management en Bestuur, religie en sociologie. ** Studenten die een A of B in matric hebben bereikt voor Engels kunnen vervangen Engels 1C en 1D met een ander keuzevak. [-]

Ba In De Sport Communicatie

Campus Voltijd 3 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Sport Commentator, Sport Journalist, Sport Anker, onderzoeker, specialisatie in Biokinetiek, Sport Science of Sport Management eer, Coach, Exercise Scientist [+]

Carrière

Sport Commentator, Sport Journalist, Sport Anker, onderzoeker, specialisatie in Biokinetiek, Sport Science of Sport Management eer, Coach, Exercise Scientist.

Toelatingsvoorwaarden Minimum APS: 23 Wiskunde OR 24 met wiskundige geletterdheid Taal van het onderwijs en leer- Engels: 5 (60% +) Wiskunde: 3 (40% +) Wiskundige geletterdheid: 4 (50% +) Extra Onderwerp 1: 4 (50% +) * Extra Onderwerp 2: 4 (50% +) Extra Onderwerp 3: 4 (50% +) Extra Onderwerp 4: 3 (40% +)

* Aanbevolen voor extra erkende taal.

Toelating voor internationale kandidaten is onderworpen aan het voldoen aan de compliance-eisen zoals bepaald door de Immigration Act No 13 van 2002, de regelgeving is er in het kader van het beleid van de universiteit. Tegemoetkomen aan de minimale eisen van de faculteit voor een bepaald programma is geen garantie voor toelating tot dat programma als gevolg van de beperkte ruimte. Alle aanvragers moeten de NBT (Nationale Benchmark Test) te voltooien voorafgaand aan de toelating. Het resultaat van de NBT zal besluiten over de plaatsing van de aanvrager. Het leven Oriëntatie is niet inbegrepen bij de berekening van APS.... [-]


Ba In De Sport Ontwikkeling

Campus 3 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Sport Development Officer, onderzoeker, specialisatie in Biokinetiek, Sport Science of Sport Management eer, Coach, Exercise Scientist [+]

Carrière

Sport Development Officer, onderzoeker, specialisatie in Biokinetiek, Sport Science of Sport Management eer, Coach, Exercise Scientist

Toelatingsvoorwaarden Minimum APS: 23 Wiskunde OR 24 met wiskundige geletterdheid Taal van het onderwijs en leer- Engels: 5 (60% +) Wiskunde: 3 (40% +) Wiskundige geletterdheid: 4 (50% +) Extra Onderwerp 1: 4 (50% +) * Extra Onderwerp 2: 4 (50% +) Extra Onderwerp 3: 4 (50% +) Extra Onderwerp 4: 3 (40% +)

* Aanbevolen voor extra erkende taal.

Toelating voor internationale kandidaten is onderworpen aan het voldoen aan de compliance-eisen zoals bepaald door de Immigration Act No 13 van 2002, de regelgeving is er in het kader van het beleid van de universiteit. Tegemoetkomen aan de minimale eisen van de faculteit voor een bepaald programma is geen garantie voor toelating tot dat programma als gevolg van de beperkte ruimte. Alle aanvragers moeten de NBT (Nationale Benchmark Test) te voltooien voorafgaand aan de toelating. Het resultaat van de NBT zal besluiten over de plaatsing van de aanvrager. Het leven Oriëntatie is niet inbegrepen bij de berekening van APS.... [-]


Ba In De Taal Van De Praktijk

Campus Voltijd 3 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Praktische vaardigheid: taalvaardigheid in de gekozen talen. Schrijven en productieve vaardigheden. Vertaling, tolken en tekstbewerking vaardigheden. Terminologie en document management vaardigheden. Basic taal, tekst en discours onderzoeksvaardigheden. Ondersteunende taalkundige, tekst en discours, psycholinguïstische, sociolinguïstisch, socio-pragmatisch, Pragma-linguïstische en interculturele competence.Foundational competentie: Kennis van en inzicht in de theoretische onder-pinning van de taalkunde, de gekozen talen en communicatie. Reflecterende competentie: Strategische en kritische toepassing van de theorie in de taalkunde en de communicatie met het oog op praktische, academische en professionele situaties. [+]

Praktische vaardigheid: taalvaardigheid in de gekozen talen. Schrijven en productieve vaardigheden. Vertaling, tolken en tekstbewerking vaardigheden. Terminologie en document management vaardigheden. Basic taal, tekst en discours onderzoeksvaardigheden. Ondersteunende taalkundige, tekst en discours, psycholinguïstische, sociolinguïstisch, socio-pragmatisch, Pragma-linguïstische en interculturele competence.Foundational competentie: Kennis van en inzicht in de theoretische onder-pinning van de taalkunde, de gekozen talen en communicatie. Reflecterende competentie: Strategische en kritische toepassing van de theorie in de taalkunde en de communicatie met het oog op praktische, academische en professionele situaties. ... [-]


BA In Fashion Design

Campus Voltijd February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Het doel van de BA-Fashion Design programma is het mode-ontwerpers, probleem vinders en probleemoplossers dat de bevoegdheid om zelfstandig te werken als ondernemende mode-ontwerpers hebben te ontwikkelen. [+]

Het doel van de BA-Fashion Design programma is het mode-ontwerpers, probleem vinders en probleemoplossers dat de bevoegdheid om zelfstandig te werken als ondernemende mode-ontwerpers hebben te ontwikkelen. Het doel van deze graad is:

Solliciteer geïntegreerde kennis en geavanceerde conceptuele denken vaardigheden om innovatief oplossen van complexe fashion design problemen; Gebruik een scala aan methoden voor het ontwerpen, processen en technieken vakkundig te creëren, heden en pleiten voor professionele mode ontwerpen; Studenten in staat stellen om de kennis van het ontwerp geschiedenis en theorie aan te tonen in een bredere context en fashion design geschiedenis en theorie in de discipline specifieke context, en ontwerp kritiek en onderzoek. Carrièremogelijkheden Het programma zal u uitrusten met de nodige kennis en vaardigheden voor een ontwerp carrière in de mode-industrie, waaronder: Problemen oplossen door middel van design mode-ondernemer Mode ontwerper patroon engineer Stilist Toelatingseisen Senior certificaat of een gelijkwaardige opleiding met een minimum APS of M-score Het bijwonen van een entree evaluatie en het indienen van een portfolio een keer het aanvraagformulier is verwerkt Afronding van de Nationale Benchmarking Test (NBT) voor academische en kwantitatieve geletterdheid (AQL) Verplicht schoolvak: Engels ... [-]

Ba In Film En Televisie Studies

Campus Voltijd 3 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Het doel van deze kwalificatie is om toegepast competentie van leerlingen in Film en Televisie Studies te ontwikkelen. Applied competentie impliceert de acquisitie, analyse, interpretatie en toepassing van communicatie principes met betrekking tot Film- en Televisiewetenschap binnen relevante sectoren van de elektronische media en de audiovisuele sector. Bovendien zullen de studenten de mogelijkheid om te internaliseren, na te denken over, en effectief te communiceren strategische beslissingen en applicaties via de juiste en passende gebruik van wetenschappelijke taal en de technische terminologie in verband met Film- en Televisiewetenschap ontwikkelen. [+]

Het doel van deze kwalificatie is om toegepast competentie van leerlingen in Film en Televisie Studies te ontwikkelen. Applied competentie impliceert de acquisitie, analyse, interpretatie en toepassing van communicatie principes met betrekking tot Film- en Televisiewetenschap binnen relevante sectoren van de elektronische media en de audiovisuele sector. Bovendien zullen de studenten de mogelijkheid om te internaliseren, na te denken over, en effectief te communiceren strategische beslissingen en applicaties via de juiste en passende gebruik van wetenschappelijke taal en de technische terminologie in verband met Film- en Televisiewetenschap ontwikkelen. De kwalificatie zal effectief leren te vergemakkelijken door middel van de blootstelling aan en de toepassing van passende leerstijlen, waardoor de student mogelijk om te navigeren en holistisch beheren van de dynamische context van Film- en Televisiewetenschap. ... [-]


Ba In Grafische (communicatie) Ontwerp

Campus Voltijd February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Communicatie ontwerpers zijn creatieve denkers en probleemoplossers die een scala aan methoden voor het ontwerpen, processen en technieken te gebruiken om professionele communicatie ontwerpen, zoals posters, boeken, tijdschriften, corporate identity programma's, verpakkingen en websites, zowel individueel als als leden van de teams te creëren. Het ministerie van Graphic Design biedt een Bachelor of Arts in Design is gespecialiseerd in Communication Design. De afdeling biedt onder andere een aantal studio's en een centraal gelegen Apple Macintosh-computer studio. [+]

Communicatie ontwerpers zijn creatieve denkers en probleemoplossers die een scala aan methoden voor het ontwerpen, processen en technieken te gebruiken om professionele communicatie ontwerpen, zoals posters, boeken, tijdschriften, corporate identity programma's, verpakkingen en websites, zowel individueel als als leden van de teams te creëren.

Het ministerie van Graphic Design biedt een Bachelor of Arts in Design is gespecialiseerd in Communication Design. De afdeling biedt onder andere een aantal studio's en een centraal gelegen Apple Macintosh-computer studio.

Carrièremogelijkheden

Afgestudeerden zullen in staat zijn om een ​​communication design carrière in te voeren door te werken in de ontwerpstudio's, adviesbureaus marketing, branding en reclamebureaus, en voor kranten, tijdschriften en uitgevers van boeken als:... [-]


Ba In Ontwikkelingsstudies

Campus Voltijd 3 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Deze graad is gericht op het begrijpen van de vraagstukken van armoede, ongelijkheid, onrechtvaardigheid en veranderende samenlevingen. De studenten verwerven kennis en praktische en academische vaardigheden met betrekking tot de pogingen om deze uitdagingen door middel van de ontwikkeling van projecten, programma's en beleid aan te pakken. Dit is het beheren en evalueren van interventies en de relevante contexten zijn. Development Studies wordt gepresenteerd als multi-disciplinair en holistische. Als één van de weinige undergraduate programma in Development Studies in het land, deze kwalificatie is een sterke basis voor een carrière op het gebied van ontwikkeling of verdere studie in Development Studies. [+]

Deze graad is gericht op het begrijpen van de vraagstukken van armoede, ongelijkheid, onrechtvaardigheid en veranderende samenlevingen. De studenten verwerven kennis en praktische en academische vaardigheden met betrekking tot de pogingen om deze uitdagingen door middel van de ontwikkeling van projecten, programma's en beleid aan te pakken. Dit is het beheren en evalueren van interventies en de relevante contexten zijn. Development Studies wordt gepresenteerd als multi-disciplinair en holistische. Als één van de weinige undergraduate programma in Development Studies in het land, deze kwalificatie is een sterke basis voor een carrière op het gebied van ontwikkeling of verdere studie in Development Studies. ... [-]


BA In Psychologie

Campus Voltijd 3 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Het primaire doel van deze kwalificatie in aanmerking komende studenten te voorzien: een brede, sterke en samenhangende kennis basis voor verdere studies in de psychologie; een kennis basis voor toegepast en fundamenteel onderzoek in de psychologie; analytische, interpretatieve en integratieve vaardigheden die praktische waarde voor de maatschappij als geheel; en de mogelijkheid om te reflecteren op de psychologie en hebben een holistische kijk op de psychologie en haar toepassingen in verschillende contexten. [+]

Het primaire doel van deze kwalificatie in aanmerking komende studenten te voorzien: een brede, sterke en samenhangende kennis basis voor verdere studies in de psychologie; een kennis basis voor toegepast en fundamenteel onderzoek in de psychologie; analytische, interpretatieve en integratieve vaardigheden die praktische waarde voor de maatschappij als geheel; en de mogelijkheid om te reflecteren op de psychologie en hebben een holistische kijk op de psychologie en haar toepassingen in verschillende contexten.

Het curriculum bestaat uit een minimum van 22 semester modules als volgt samengesteld:

Eerste jaar Tweede jaar Derde jaar semester modules Psychologie 1A & B Semester 1: Psychologie 2A (Ontwikkelingspsychologie) Semester 2: * Psychologie 2D (Positive Psychology) OR * Psychologie 2F (Contemporary Psychology) OR * Psychologie 2H (Personality Psychology) OR Sportpsychologie 2B (SPS2B21) Semester 1: Psychology 3A (Research Psychology) Semester 2: * Psychologie 3D (psychopathologie) OR Psychologie 3F (Psychotherapie: theorieën en modellen) 6 Semester 1: Psychologie 2C (Sociale Psychologie) Semester 2: * Psychologie 2D (Positive Psychology) OR * Psychologie 2F (Contemporary Psychology) OR * Psychologie 2H (Personality Psychology) OR * Sportpsychologie 2B (SPS2B21) * Als deze module is geselecteerd als onderdeel van een belangrijk onderwerp, kan niet worden geselecteerd als psychologie electieve Semester 1: Psychologie 3C (Child and Family Psychology) OR Psychologie 3E (Community Psychology) OR Psychologie 3G (Cognitieve Psychologie) Semester 2: Psychologie 3D (psychopathologie) * OR Psychologie 3F (Psychotherapie: theorieën en modellen) * Als deze module is geselecteerd als onderdeel van een belangrijk onderwerp, kan niet worden geselecteerd als psychologie electieve 4 Tweede grote 1A... [-]

Ba In Sportpsychologie

Campus Voltijd 3 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Specialisatie in Biokinetiek, Sport Science of Sport Management eer, Coach, specialisatie in de psychologie, onderzoeker, Exercise Scientist. [+]

Carrière

Specialisatie in Biokinetiek, Sport Science of Sport Management eer, Coach, specialisatie in de psychologie, onderzoeker, Exercise Scientist.

Toelatingsvoorwaarden Minimum APS: 23 Wiskunde OR 24 met wiskundige geletterdheid Taal van het onderwijs en leer- Engels: 5 (60% +) Wiskunde: 3 (40% +) Wiskundige geletterdheid: 4 (50% +) Extra Onderwerp 1: 4 (50% +) * Extra Onderwerp 2: 4 (50% +) Extra Onderwerp 3: 4 (50% +) Extra Onderwerp 4: 3 (40% +)

* Aanbevolen voor extra erkende taal.

Toelating voor internationale kandidaten is onderworpen aan het voldoen aan de compliance-eisen zoals bepaald door de Immigration Act No 13 van 2002, de regelgeving is er in het kader van het beleid van de universiteit. Tegemoetkomen aan de minimale eisen van de faculteit voor een bepaald programma is geen garantie voor toelating tot dat programma als gevolg van de beperkte ruimte. Alle aanvragers moeten de NBT (Nationale Benchmark Test) te voltooien voorafgaand aan de toelating. Het resultaat van de NBT zal besluiten over de plaatsing van de aanvrager. Het leven Oriëntatie is niet inbegrepen bij de berekening van APS.... [-]


Ba In Strategische Communicatie In Corporate Communicatie

Campus Voltijd 3 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

De BA Strategische Communicatie (Corporate Communication) graad is een unieke kwalificatie die is ontwikkeld om de leerling te machtigen met de kennis die essentieel is om te slagen in de industrie. Deze graad biedt zowel praktische en theoretische kennis met betrekking tot de rol van de communicatie-beoefenaar in het bereiken van organisatorische doelen en het faciliteren van de belanghebbenden relaties, reputatie management, change management, employee engagement en mediarelaties. Deze dimensies worden onderzocht binnen een bredere wereldwijde, de overheid, het bedrijfsleven, de maatschappij en de individuele context. [+]

Het huidige tijdperk wordt gekenmerkt door een verschuiving naar Strategische Communicatie, dat is een dynamisch en ontwikkelende gebied. Overwegende dat, eerder, Corporate Communicatie, Marketing Communicatie, Public Relations en Management Communicatie werden gezien als afzonderlijke velden, heeft Strategische Communicatie geprobeerd om deze verschillen te overstijgen. De omgeving waarin de meeste organisaties en bedrijven zich bevinden vereist de mogelijkheid aan te passen aan: het tempo van de veranderingen, economische instabiliteit, de verschuiving van de macht van de traditionele gezag en de invloed van technologie op elk aspect van het menselijk bestaan.

De BA Strategische Communicatie (Corporate Communication) graad is een unieke kwalificatie die is ontwikkeld om de leerling te machtigen met de kennis die essentieel is om te slagen in de industrie. Deze graad biedt zowel praktische en theoretische kennis met betrekking tot de rol van de communicatie-beoefenaar in het bereiken van organisatorische doelen en het faciliteren van de belanghebbenden relaties, reputatie management, change management, employee engagement en mediarelaties. Deze dimensies worden onderzocht binnen een bredere wereldwijde, de overheid, het bedrijfsleven, de maatschappij en de individuele context. ... [-]


Ba In Strategische Communicatie In Marketingcommunicatie

Campus Voltijd 3 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

De BA Strategic Communication (Marketing Communication) graad is een unieke kwalificatie die is ontwikkeld om u te bekrachtigen met de kennis die essentieel is om te slagen in de industrie. Deze graad biedt zowel praktische en theoretische kennis met betrekking tot de rol van de communicatie-beoefenaar in het bereiken van organisatorische doelen en het faciliteren van de belanghebbenden relaties, reputatie management, change management, employee engagement en mediarelaties. Deze dimensies worden onderzocht binnen een bredere wereldwijde, de overheid, het bedrijfsleven, de maatschappij en de individuele context. [+]

Het huidige tijdperk wordt gekenmerkt door een verschuiving naar Strategische Communicatie, dat is een dynamisch en ontwikkelende gebied. Overwegende dat, eerder, Corporate Communicatie, Marketing Communicatie, Public Relations en Management Communicatie werden gezien als afzonderlijke velden, heeft Strategische Communicatie geprobeerd om deze verschillen te overstijgen. De omgeving waarin de meeste organisaties en bedrijven opereren vereist de mogelijkheid aan te passen aan: het tempo van de veranderingen, economische instabiliteit, de verschuiving van de macht van de traditionele gezag en de invloed van technologie op elk aspect van het menselijk bestaan.

De BA Strategic Communication (Marketing Communication) graad is een unieke kwalificatie die is ontwikkeld om u te bekrachtigen met de kennis die essentieel is om te slagen in de industrie. Deze graad biedt zowel praktische en theoretische kennis met betrekking tot de rol van de communicatie-beoefenaar in het bereiken van organisatorische doelen en het faciliteren van de belanghebbenden relaties, reputatie management, change management, employee engagement en mediarelaties. Deze dimensies worden onderzocht binnen een bredere wereldwijde, de overheid, het bedrijfsleven, de maatschappij en de individuele context. ... [-]


Ba Ontwerp In Digitale Media

Campus Voltijd February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Een Bachelor of Arts in de Digital Media Design bereidt studenten om aan de behoeften van het digitale tijdperk te voldoen als ontwerpers van de inhoud, systemen en producten, waarbij tekst, beeld, video, audio, graphics en animatie samenkomen. Uitgaande van een algemene aanpak, leren de studenten specialisaties in interaction design of digitale video. In Digital Media Design, studenten te betrekken bij en digitale technologieën toe te passen op innovatieve wijze, om producten te communiceren en te verbeteren levenservaringen te ontwerpen. [+]

Een Bachelor of Arts in de Digital Media Design bereidt studenten om aan de behoeften van het digitale tijdperk te voldoen als ontwerpers van de inhoud, systemen en producten, waarbij tekst, beeld, video, audio, graphics en animatie samenkomen. Uitgaande van een algemene aanpak, leren de studenten specialisaties in interaction design of digitale video. In Digital Media Design, studenten te betrekken bij en digitale technologieën toe te passen op innovatieve wijze, om producten te communiceren en te verbeteren levenservaringen te ontwerpen.

Een scala aan technologieën en producten die studenten te betrekken bij onder andere websites, mobiele toepassingen, interactieve spelletjes, ontwerp deliverables, muziekvideo's, digitale video, motion graphics, kort formaat animatie, bewegwijzering en digitale fotografie. De afdeling biedt onder andere vier uitgebreide computer laboratoria met de nieuwste high-end grafische computers, een audio-opname suite een animatie studio en een groen scherm studio.... [-]


Uitgebreide Bachelor Of Arts (met Drie Specialisaties)

Campus Voltijd 4 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

De bevordering van de uitgebreide graad studenten, om elk volgend studiejaar van de verlengde BA Humanities graad volgt over het algemeen dezelfde regels met betrekking tot de studenten van een reguliere BA-graad. Echter, MAPS for the Humanities moeten worden ingevuld binnen de eerste 2 jaar van de studie, bij gebreke waarvan; een student zal niet worden toegestaan ​​om verder te gaan in het programma. [+]

Dit is een eerste vormende kwalificatie. Een succesvolle student zal de intellectuele competenties en praktische vaardigheden verworven hebben om te discussiëren, problematiseren en te onderzoeken menselijk gedrag en interactie, met name in de Zuid-Afrikaanse context.

De bevordering van de uitgebreide graad studenten, om elk volgend studiejaar van de verlengde BA Humanities graad volgt over het algemeen dezelfde regels met betrekking tot de studenten van een reguliere BA-graad. Echter, MAPS for the Humanities moeten worden ingevuld binnen de eerste 2 jaar van de studie, bij gebreke waarvan; een student zal niet worden toegestaan ​​om verder te gaan in het programma.

BA Uitgebreid met de nadruk op Language Practice ... [-]

BSc

Bsc / Bsc Hons In De Informatietechnologie

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg +1 more

Deze kwalificatie is in de eerste plaats ontworpen om een ​​goed afgeronde, brede opleiding dat afgestudeerden uitrust met de kennisbasis, theorie en methodologie van informatie technologie. Het doel van de BSc Information Technology programma is om gekwalificeerde wetenschappers die zich kunnen identificeren, evalueren en problemen in verband met informatie-technologie op te lossen en in staat zijn om initiatief en verantwoordelijkheid in verwante academische en professionele context in Zuid-Afrika te nemen en aan te tonen, evenals in de internationale ontwikkeling wereld. [+]

BSc in de Informatie Technologie

AUCKLAND PARK KINGSWAY CAMPUS

Deze kwalificatie is in de eerste plaats ontworpen om een ​​goed afgeronde, brede opleiding dat afgestudeerden uitrust met de kennisbasis, theorie en methodologie van informatie technologie. Het doel van de BSc Information Technology programma is om gekwalificeerde wetenschappers die zich kunnen identificeren, evalueren en problemen in verband met informatie-technologie op te lossen en in staat zijn om initiatief en verantwoordelijkheid in verwante academische en professionele context in Zuid-Afrika te nemen en aan te tonen, evenals in de internationale ontwikkeling wereld. Met de focus van het programma zijn op de principes, theorie en praktijk van de informatietechnologie, verwerven de studenten de juiste competentie en onderzoek vermogen dat dient als basis voor de toegang tot de arbeidsmarkt en een reeks professionele opleiding, praktijk en postdoctorale onderzoeken mogelijkheden in verband met informatietechnologie.... [-]


Bsc Hons In De Chemie

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg +1 more

Het primaire doel van de Bachelor Honours kwalificatie is te consolideren en verdiepen van kennis en expertise van de studenten in de chemie, en de onderzoekscapaciteit in de methodologie en technieken van het te ontwikkelen. BSc Honours is in wezen een cursussen mate waarvan ten minste 25% (30) van de kredieten die zijn gewijd aan een onderzoeksproject en rapportage onder toezicht. [+]

Het primaire doel van de Bachelor Honours kwalificatie is te consolideren en verdiepen van kennis en expertise van de studenten in de chemie, en de onderzoekscapaciteit in de methodologie en technieken van het te ontwikkelen. BSc Honours is in wezen een cursussen mate waarvan ten minste 25% (30) van de kredieten die zijn gewijd aan een onderzoeksproject en rapportage onder toezicht.

De mate vereist een hoog niveau van theoretische betrokkenheid en intellectuele onafhankelijkheid, en dient als de eerste wetenschap postdoctorale specialisatie kwalificatie de studenten met een grondige wetenschappelijke kennis en vaardigheden die hen voor te bereiden op onderzoek gebaseerde postdoctorale wetenschappelijk onderzoek.... [-]


Bsc Hons In De Geografie

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg +1 more

Het primaire doel van de Bachelor Honours kwalificatie is te consolideren en verdiepen van kennis en expertise van de studenten in de geografie, en onderzoekscapaciteit in de methodologie en technieken van het te ontwikkelen. BSc Honours is in wezen een cursussen mate waarvan ten minste 25% (30) van de kredieten die zijn gewijd aan een onderzoeksproject en rapportage onder toezicht. [+]

Het primaire doel van de Bachelor Honours kwalificatie is te consolideren en verdiepen van kennis en expertise van de studenten in de geografie, en onderzoekscapaciteit in de methodologie en technieken van het te ontwikkelen. BSc Honours is in wezen een cursussen mate waarvan ten minste 25% (30) van de kredieten die zijn gewijd aan een onderzoeksproject en rapportage onder toezicht.

De mate vereist een hoog niveau van theoretische betrokkenheid en intellectuele onafhankelijkheid, en dient als de eerste wetenschap postdoctorale specialisatie kwalificatie de studenten met een grondige wetenschappelijke kennis en vaardigheden die hen voor te bereiden op onderzoek gebaseerde postdoctorale wetenschappelijk onderzoek.... [-]


Bsc Hons In De Geologie

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg +1 more

Het primaire doel van de Bachelor Honours kwalificatie is te consolideren en verdiepen van kennis en expertise van de studenten in de geologie, en onderzoekscapaciteit in de methodologie en technieken van het te ontwikkelen. BSc Honours is in wezen een cursussen mate waarvan ten minste 25% (30) van de kredieten die zijn gewijd aan een onderzoeksproject en rapportage onder toezicht. [+]

Het primaire doel van de Bachelor Honours kwalificatie is te consolideren en verdiepen van kennis en expertise van de studenten in de geologie, en onderzoekscapaciteit in de methodologie en technieken van het te ontwikkelen. BSc Honours is in wezen een cursussen mate waarvan ten minste 25% (30) van de kredieten die zijn gewijd aan een onderzoeksproject en rapportage onder toezicht.

De mate vereist een hoog niveau van theoretische betrokkenheid en intellectuele onafhankelijkheid, en dient als de eerste wetenschap postdoctorale specialisatie kwalificatie de studenten met een grondige wetenschappelijke kennis en vaardigheden die hen voor te bereiden op onderzoek gebaseerde postdoctorale wetenschappelijk onderzoek.... [-]


Bsc Hons In De Informatica

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg +1 more

Het primaire doel van de Bachelor Honours kwalificatie is te consolideren en verdiepen van kennis en expertise van de studenten in Computer Science, en de onderzoekscapaciteit in de methodologie en technieken van het te ontwikkelen. BSc Honours is in wezen een cursussen mate waarvan ten minste 25% (30) van de kredieten die zijn gewijd aan een onderzoeksproject en rapportage onder toezicht. [+]

Het primaire doel van de Bachelor Honours kwalificatie is te consolideren en verdiepen van kennis en expertise van de studenten in Computer Science, en de onderzoekscapaciteit in de methodologie en technieken van het te ontwikkelen. BSc Honours is in wezen een cursussen mate waarvan ten minste 25% (30) van de kredieten die zijn gewijd aan een onderzoeksproject en rapportage onder toezicht.

De mate vereist een hoog niveau van theoretische betrokkenheid en intellectuele onafhankelijkheid, en dient als de eerste wetenschap postdoctorale specialisatie kwalificatie de studenten met een grondige wetenschappelijke kennis en vaardigheden die hen voor te bereiden op onderzoek gebaseerde postdoctorale wetenschappelijk onderzoek.... [-]


Bsc Hons In De Natuurkunde

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg +1 more

BSc Honours in de natuurkunde [+]

Het primaire doel van de Bachelor Honours kwalificatie is te consolideren en verdiepen van kennis en expertise van de studenten in de natuurkunde, en onderzoekscapaciteit in de methodologie en technieken van het te ontwikkelen. BSc Honours is in wezen een cursussen mate waarvan ten minste 25% (30) van de kredieten die zijn gewijd aan een onderzoeksproject en rapportage onder toezicht.

De mate vereist een hoog niveau van theoretische betrokkenheid en intellectuele onafhankelijkheid, en dient als de eerste wetenschap postdoctorale specialisatie kwalificatie de studenten met een grondige wetenschappelijke kennis en vaardigheden die hen voor te bereiden op onderzoek gebaseerde postdoctorale wetenschappelijk onderzoek.... [-]


Bsc Hons In De Plantkunde

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg +1 more

Het primaire doel van de Bachelor Honours kwalificatie is te consolideren en verdiepen van kennis en expertise van de studenten in Botany, en onderzoekscapaciteit in de methodologie en technieken van het te ontwikkelen. BSc Honours is in wezen een cursussen mate waarvan ten minste 25% (30) van de kredieten die zijn gewijd aan een onderzoeksproject en rapportage onder toezicht. [+]

Het primaire doel van de Bachelor Honours kwalificatie is te consolideren en verdiepen van kennis en expertise van de studenten in Botany, en onderzoekscapaciteit in de methodologie en technieken van het te ontwikkelen. BSc Honours is in wezen een cursussen mate waarvan ten minste 25% (30) van de kredieten die zijn gewijd aan een onderzoeksproject en rapportage onder toezicht.

De mate vereist een hoog niveau van theoretische betrokkenheid en intellectuele onafhankelijkheid, en dient als de eerste wetenschap postdoctorale specialisatie kwalificatie de studenten met een grondige wetenschappelijke kennis en vaardigheden die hen voor te bereiden op onderzoek gebaseerde postdoctorale wetenschappelijk onderzoek.... [-]


Bsc Hons In De Psychologie

Campus Voltijd 1 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Het Honours in de psychologie programma wordt aangeboden op slechts een full-time basis. De studenten zijn verplicht om zes modules te voltooien binnen een periode van een jaar. Het onderzoek component is de enige verplichte module en loopt voor het volledige jaar, als zodanig deze module telt als twee modules. [+]

Het Honours in de psychologie programma wordt aangeboden op slechts een full-time basis. De studenten zijn verplicht om zes modules te voltooien binnen een periode van een jaar. Het onderzoek component is de enige verplichte module en loopt voor het volledige jaar, als zodanig deze module telt als twee modules.

De studenten zijn verplicht om vier andere modules uit de volgende lijst te selecteren: Neuropsychologie; Persoonlijkheidspsychologie; Sociale psychologie; Abnormale psychologie; Therapeutische Psychologie; Psychologische Assessment; Kritische Developmental Psychology and Health Psychology. Iedere module wordt door een deskundige in het veld en klassen interactionele en dynamisch. De studenten krijgen ook de mogelijkheid om een ​​onderzoeksproject met als doel om hen voor te bereiden op verdere studies. De studenten worden getoetst via toetsen, opdrachten en examens.... [-]


Bsc Hons In De Toegepaste Wiskunde

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg +1 more

Het primaire doel van de Bachelor Honours kwalificatie is te consolideren en verdiepen van kennis en expertise van de studenten in BSc Honours Toegepaste Wiskunde, en onderzoekscapaciteit in de methodologie en technieken van het te ontwikkelen. BSc Honours is in wezen een cursussen mate waarvan ten minste 25% (30) van de kredieten die zijn gewijd aan een onderzoeksproject en rapportage onder toezicht. [+]

Het primaire doel van de Bachelor Honours kwalificatie is te consolideren en verdiepen van kennis en expertise van de studenten in BSc Honours Toegepaste Wiskunde, en onderzoekscapaciteit in de methodologie en technieken van het te ontwikkelen. BSc Honours is in wezen een cursussen mate waarvan ten minste 25% (30) van de kredieten die zijn gewijd aan een onderzoeksproject en rapportage onder toezicht.

De mate vereist een hoog niveau van theoretische betrokkenheid en intellectuele onafhankelijkheid, en dient als de eerste wetenschap postdoctorale specialisatie kwalificatie de studenten met een grondige wetenschappelijke kennis en vaardigheden die hen voor te bereiden op onderzoek gebaseerde postdoctorale wetenschappelijk onderzoek.... [-]


Bsc Hons In De Wiskunde

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg +1 more

Het primaire doel van de Bachelor Honours kwalificatie is te consolideren en verdiepen van kennis en expertise van de studenten in wiskunde, en de onderzoekscapaciteit in de methodologie en technieken van het te ontwikkelen. BSc Honours is in wezen een cursussen mate waarvan ten minste 25% (30) van de kredieten die zijn gewijd aan een onderzoeksproject en rapportage onder toezicht. [+]

Het primaire doel van de Bachelor Honours kwalificatie is te consolideren en verdiepen van kennis en expertise van de studenten in wiskunde, en de onderzoekscapaciteit in de methodologie en technieken van het te ontwikkelen. BSc Honours is in wezen een cursussen mate waarvan ten minste 25% (30) van de kredieten die zijn gewijd aan een onderzoeksproject en rapportage onder toezicht.

De mate vereist een hoog niveau van theoretische betrokkenheid en intellectuele onafhankelijkheid, en dient als de eerste wetenschap postdoctorale specialisatie kwalificatie de studenten met een grondige wetenschappelijke kennis en vaardigheden die hen voor te bereiden op onderzoek gebaseerde postdoctorale wetenschappelijk onderzoek.... [-]


Bsc Hons In De Zoölogie

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg +1 more

BSc Honours in Zoology [+]

Het primaire doel van de Bachelor Honours kwalificatie is te consolideren en verdiepen van kennis en expertise van de studenten in de zoölogie, en onderzoekscapaciteit in de methodologie en technieken van het te ontwikkelen. BSc Honours is in wezen een cursussen mate waarvan ten minste 25% (30) van de kredieten die zijn gewijd aan een onderzoeksproject en rapportage onder toezicht.

De mate vereist een hoog niveau van theoretische betrokkenheid en intellectuele onafhankelijkheid, en dient als de eerste wetenschap postdoctorale specialisatie kwalificatie de studenten met een grondige wetenschappelijke kennis en vaardigheden die hen voor te bereiden op onderzoek gebaseerde postdoctorale wetenschappelijk onderzoek.... [-]


Bsc Hons In Energie-studies

Campus Deeltijd 2 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

BSc Honours in Energy Studies [+]

Het primaire doel van de Bachelor Honours kwalificatie is te consolideren en verdiepen van kennis en expertise van de studenten in Energy Studies, en onderzoekscapaciteit in de methodologie en technieken van het te ontwikkelen. BSc Honours is in wezen een cursussen mate waarvan ten minste 25% (30) van de kredieten die zijn gewijd aan een onderzoeksproject en rapportage onder toezicht.

De mate vereist een hoog niveau van theoretische betrokkenheid en intellectuele onafhankelijkheid, en dient als de eerste wetenschap postdoctorale specialisatie kwalificatie de studenten met een grondige wetenschappelijke kennis en vaardigheden die hen voor te bereiden op onderzoek gebaseerde postdoctorale wetenschappelijk onderzoek.... [-]


Bsc Hons In Informatica

Campus Voltijd 1 - 2 weken February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Het primaire doel van de Bachelor Honours kwalificatie is te consolideren en verdiepen van kennis en expertise van de studenten in de informatica, en de onderzoekscapaciteit in de methodologie en technieken van het te ontwikkelen. BSc Honours is in wezen een cursussen mate waarvan ten minste 25% (30) van de kredieten die zijn gewijd aan een onderzoeksproject en rapportage onder toezicht. [+]

Het primaire doel van de Bachelor Honours kwalificatie is te consolideren en verdiepen van kennis en expertise van de studenten in de informatica, en de onderzoekscapaciteit in de methodologie en technieken van het te ontwikkelen. BSc Honours is in wezen een cursussen mate waarvan ten minste 25% (30) van de kredieten die zijn gewijd aan een onderzoeksproject en rapportage onder toezicht.

De mate vereist een hoog niveau van theoretische betrokkenheid en intellectuele onafhankelijkheid, en dient als de eerste wetenschap postdoctorale specialisatie kwalificatie de studenten met een grondige wetenschappelijke kennis en vaardigheden die hen voor te bereiden op onderzoek gebaseerde postdoctorale wetenschappelijk onderzoek.... [-]


Bsc In Het Leven En Milieuwetenschappen

Campus Voltijd 4 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Deze kwalificatie is in de eerste plaats ontworpen om een ​​goed afgeronde, brede opleiding dat afgestudeerden uitrust met de kennisbasis, theorie en methodologie van het leven en milieuwetenschappen te bieden. [+]

AUCKLAND PARK KINGSWAY CAMPUS

Deze kwalificatie is in de eerste plaats ontworpen om een ​​goed afgeronde, brede opleiding dat afgestudeerden uitrust met de kennisbasis, theorie en methodologie van het leven en milieuwetenschappen te bieden.

Het doel van de BSc Life and Environmental Sciences is om gekwalificeerde wetenschappers die zich kunnen identificeren, evalueren en problemen in verband met het leven, de aarde en milieuwetenschappen te lossen en in staat zijn om aan te nemen en aan te tonen initiatief en verantwoordelijkheid in verwante academische en professionele context in Zuid-Afrika te ontwikkelen en in de internationale. Met de focus van het programma wordt op de principes en de theorie van het leven en de milieuwetenschappen met de mogelijke toepassingen daarvan, verwerven de studenten de juiste competentie en onderzoek vermogen dat dient als basis voor de toegang tot de arbeidsmarkt en een reeks professionele training en de praktijk alsmede postdoctorale studie mogelijkheden.... [-]


Bsc In Mathematische Statistiek

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 weken February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg +1 more

Het primaire doel van de Bachelor Honours kwalificatie is te consolideren en verdiepen van kennis en expertise van de studenten in wiskundige statistiek, en onderzoekscapaciteit in de methodologie en technieken van het te ontwikkelen. BSc Honours is in wezen een cursussen mate waarvan ten minste 25% (30) van de kredieten die zijn gewijd aan een onderzoeksproject en rapportage onder toezicht. [+]

Het primaire doel van de Bachelor Honours kwalificatie is te consolideren en verdiepen van kennis en expertise van de studenten in wiskundige statistiek, en onderzoekscapaciteit in de methodologie en technieken van het te ontwikkelen. BSc Honours is in wezen een cursussen mate waarvan ten minste 25% (30) van de kredieten die zijn gewijd aan een onderzoeksproject en rapportage onder toezicht.

De mate vereist een hoog niveau van theoretische betrokkenheid en intellectuele onafhankelijkheid, en dient als de eerste wetenschap postdoctorale specialisatie kwalificatie de studenten met een grondige wetenschappelijke kennis en vaardigheden die hen voor te bereiden op onderzoek gebaseerde postdoctorale wetenschappelijk onderzoek.... [-]


Bsc In Natuurwetenschappen

Campus Voltijd 3 - 4 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Deze kwalificatie is in de eerste plaats ontworpen om een ​​goed afgeronde, brede opleiding dat afgestudeerden uitrust met de kennisbasis, theorie en methodologie van de natuurwetenschappen te bieden. Het doel van de BSc Exacte Wetenschappen is om gekwalificeerde wetenschappers die zich kunnen identificeren, evalueren en problemen in verband met natuurkunde op te lossen en in staat zijn om initiatief en verantwoordelijkheid in verwante academische en professionele context in Zuid-Afrika te nemen en aan te tonen als in de internationale wereld te ontwikkelen . [+]

AUCKLAND PARK KINGSWAY CAMPUS

Deze kwalificatie is in de eerste plaats ontworpen om een ​​goed afgeronde, brede opleiding dat afgestudeerden uitrust met de kennisbasis, theorie en methodologie van de natuurwetenschappen te bieden. Het doel van de BSc Exacte Wetenschappen is om gekwalificeerde wetenschappers die zich kunnen identificeren, evalueren en problemen in verband met natuurkunde op te lossen en in staat zijn om initiatief en verantwoordelijkheid in verwante academische en professionele context in Zuid-Afrika te nemen en aan te tonen als in de internationale wereld te ontwikkelen .

Met de focus van het programma wordt op de principes en de theorie van de natuurwetenschappen en de mogelijke toepassingen daarvan, verwerven de studenten de juiste competentie en onderzoek vermogen dat dient als basis voor de toegang tot de arbeidsmarkt en een reeks professionele opleiding en praktijk alsmede postdoctorale studie mogelijkheden in verband met de fysieke wetenschappen.... [-]


Bsc In Wiskunde

Campus Voltijd 4 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Deze kwalificatie is in de eerste plaats ontworpen om een ​​goed afgeronde, brede opleiding dat afgestudeerden uitrust met de kennisbasis, theorie en methodologie van de wiskundige wetenschappen bieden. Het doel van de BSc Mathematical Sciences is om gekwalificeerde wetenschappers die zich kunnen identificeren, evalueren en problemen in verband met wiskunde op te lossen en in staat zijn om initiatief en verantwoordelijkheid in verwante academische en professionele context in Zuid-Afrika te nemen en aan te tonen als in de internationale wereld te ontwikkelen . [+]

AUCKLAND PARK KINGSWAY CAMPUS

Deze kwalificatie is in de eerste plaats ontworpen om een ​​goed afgeronde, brede opleiding dat afgestudeerden uitrust met de kennisbasis, theorie en methodologie van de wiskundige wetenschappen bieden. Het doel van de BSc Mathematical Sciences is om gekwalificeerde wetenschappers die zich kunnen identificeren, evalueren en problemen in verband met wiskunde op te lossen en in staat zijn om initiatief en verantwoordelijkheid in verwante academische en professionele context in Zuid-Afrika te nemen en aan te tonen als in de internationale wereld te ontwikkelen .

Met de focus van het programma wordt op de principes en de theorie van de wiskundige wetenschappen met de mogelijke toepassingen daarvan, verwerven de studenten de juiste competentie en onderzoek vermogen dat dient als basis voor de toegang tot de arbeidsmarkt en een reeks professionele opleiding en praktijk alsmede postdoctorale studie mogelijkheden in verband met de wiskundige wetenschappen.... [-]


Bachelor

Bacc Hons / Bcom Hons In De Boekhouding

Campus Voltijd 1 week February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Het doel van deze kwalificaties is de intellectuele competenties en praktische vaardigheden in de acquisitie, analyse, interpretatie en toepassing van de boekhouding, auditing, financieel beheer en fiscale principes in de boekhouding en het bedrijfsleven contexten te ontwikkelen op een postdoctoraal niveau, evenals wordt voorbereid op een carrière in het accountantsberoep of verder leren op dit gebied. [+]

BAccHons

Het doel van deze kwalificatie is de intellectuele competenties en praktische vaardigheden in de acquisitie, analyse, interpretatie en toepassing van de boekhouding, auditing, financieel beheer en fiscale principes in de boekhouding en het bedrijfsleven contexten te ontwikkelen op een postdoctoraal niveau, evenals wordt voorbereid op een carrière in het accountantsberoep of verder leren op dit gebied. De student moet in staat zijn te reflecteren op hun bestuurlijke besluitvormingsprocessen en toepassingen op basis van hun professionele waarden en fundamentele kennis en begrip van de boekhouding, auditing, financieel beheer en fiscale principes, om het effect ervan te beoordelen in het holistische kader van het accountantsberoep . ... [-]


Bachelor / Bcom / Bcom Uitgebreid In De Boekhouding

Campus Voltijd 3 - 4 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Het doel van deze kwalificatie is om een ​​goed afgeronde, technisch gerichte onderwijs dat afgestudeerden uitrust met de technische kennis, vaardigheid en doordringende vaardigheden die hen in staat stellen om initiatief en verantwoordelijkheid te tonen bieden, en dat zal de ontwikkeling van de leiderschapskwaliteiten in te schakelen. [+]

Bachelor in Accounting

Het doel van deze kwalificatie is om een ​​goed afgeronde, technisch gerichte onderwijs dat afgestudeerden uitrust met de technische kennis, vaardigheid en doordringende vaardigheden die hen in staat stellen om initiatief en verantwoordelijkheid te tonen bieden, en dat zal de ontwikkeling van de leiderschapskwaliteiten in te schakelen.

Het programma is ontworpen in overleg met de Zuid-Afrikaanse Institute of Chartered Accountants (SAICA) en erkend door hen als een voorwaarde om te oefenen als registeraccountant. Deze kwalificatie vereist een grondige in de kennis, theorie, principes en vaardigheden van het beroep of de betrokken loopbaan en de mogelijkheid om deze toe te passen op professionele of carrière contexten. Het programma dient ook als basis voor de toegang tot een aantal postdoctorale studie kansen.... [-]


Bachelor In De Industriële Vormgeving

Campus Voltijd February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Industrieel ontwerpers gebruiken tekeningen, modellen en computerprogramma's aan de esthetiek, ergonomie en functionaliteit van een breed scala aan producten te verbeteren, uit eenmalige meubels aan in massa geproduceerde goederen, zoals gaming consoles, keukenapparatuur en mobiele telefoons. De faculteit Industrial Design heeft een Bachelor of Arts in Industrial Design. Het ministerie heeft ook een BA Honours in Industrial Design Degree voor degenen die reeds met succes een Bachelor of Arts in Industrial Design hebben afgerond. [+]

Bachelor of Arts in Industrial Design

Industrieel ontwerpers gebruiken tekeningen, modellen en computerprogramma's aan de esthetiek, ergonomie en functionaliteit van een breed scala aan producten te verbeteren, uit eenmalige meubels aan in massa geproduceerde goederen, zoals gaming consoles, keukenapparatuur en mobiele telefoons.

De faculteit Industrial Design heeft een Bachelor of Arts in Industrial Design.

Het ministerie heeft ook een BA Honours in Industrial Design Degree voor degenen die reeds met succes een Bachelor of Arts in Industrial Design hebben afgerond.

De afdeling biedt onder andere een uitgebreide workshop waarbij de leerlingen vrijwel elke prototype te vervaardigen.... [-]


Bachelor In Het Interieur

Campus Voltijd February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Interior Designers gaan met een bereik van binnenruimten om innovatieve ruimtelijke oplossingen met een grondige kennis van bouwtechniek, materialen en de menselijke omgeving behoeften. [+]

Bachelor Interior Design

Interior Designers gaan met een bereik van binnenruimten om innovatieve ruimtelijke oplossingen met een grondige kennis van bouwtechniek, materialen en de menselijke omgeving behoeften.

Het ministerie van Binnenlandse Zaken Design biedt een undergraduate Bachelor Degree en een vierde jaar Bachelor of Technology Degree in Interior Design.

Carrièremogelijkheden

Afgestudeerden zijn gekwalificeerd voor het interieur een loopbaan in:

retail interieurs restaurants Hotels en de entertainment industrie kantoorcomplexen tentoonstelling stands interieurs Toelatingsvoorwaarden voor de BA (Interior Design) (B8BA6Q) Senior Certificate of een gelijkwaardige opleiding met een minimum APS of M-score Het bijwonen van een toelatingsassessment zodra het aanvraagformulier is verwerkt Het indienen van een portfolio met tien stukken van het werk, worden gepresenteerd op de toelatingsassessment Afronding van de Nationale Benchmarking Test (NBT) voor academische en kwantitatieve geletterdheid (AQL) ... [-]

Bachelor In Het Sociaal Werk

Campus Voltijd 4 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Het doel van deze opleiding is om studenten met de kennis en vaardigheden en (de verwerving van) waarden toe te rusten om sociaal werk in Zuid-Afrika en in een veranderende regionale en mondiale context te oefenen. De succesvolle afronding van de kwalificatie in staat zal stellen u de SA Raad voor de Sociale Dienst Beroepen en de praktijk moeten worden geregistreerd als een maatschappelijk werker. [+]

Het doel van deze opleiding is om studenten met de kennis en vaardigheden en (de verwerving van) waarden toe te rusten om sociaal werk in Zuid-Afrika en in een veranderende regionale en mondiale context te oefenen. De succesvolle afronding van de kwalificatie in staat zal stellen u de SA Raad voor de Sociale Dienst Beroepen en de praktijk moeten worden geregistreerd als een maatschappelijk werker.

Studenten die zich willen registreren als maatschappelijk werker moet een vier jaar bachelor in het sociaal werk te voltooien.

Het curriculum voor de B (Social Work) bestaat uit 35 semester modules als volgt samengesteld:

Eerste jaar Tweede jaar Derde jaar Vierde jaar semester modules Social Work 1A en 1B Social Work 2A en 2D Social Work 3A en 3E & 3H en 3J Social Work 4A & 4C en 4D & 4H en 4I en 4J *** 15 Social Work Stage 1 * Maatschappelijk Werk Stage 2 * Maatschappelijk Werk Stage 3 * Social Work Stage 4 * 8 Psychologie 1A en 1B Psychologie 2: elke twee modules Psychologie 3: elke twee modules of Sociology 3A en 3B of Development Studies 3A en 3B 6 Sociologie 1A en 1B of Development Studies 1A en 1B Sociologie 2A & B of Development Studies 2A & B 4 ** Engels 1C en 1D 2 10 semester modules 8 semester modules 8 semester modules 9 semester modules 35 Aanbevolen tweede grote optie: Development Studies, psychologie en sociologie. [-]

Bachelor Of Architecture

Campus Voltijd February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

De Vakgroep Architectuur biedt de Bachelor of Architecture, die onvoorwaardelijke validatie van de Architectural Beroep (Sacap) en de Commonwealth Association for Architecture (CAA) heeft. [+]

Architectural professionals zijn betrokken bij de vormgeving van de gebouwde omgeving. Hun inspanningen zijn overal zichtbaar, van de eenvoudige bouw van een goedkope huisvesting project om de verfijnde bouw van wolkenkrabbers. Architectural professionals zijn werkzaam in het ontwerp, de technologische oplossing en het beheer van bouwprojecten.

De Vakgroep Architectuur biedt de Bachelor of Architecture, die onvoorwaardelijke validatie van de Architectural Beroep (Sacap) en de Commonwealth Association for Architecture (CAA) heeft.

Carrièremogelijkheden

De architectonische professie biedt een breed scala van specialisaties, van management tot technologie en design. Afgestudeerden zullen in staat zijn zich te registreren bij de volgende beroepsorganisaties of instellingen:... [-]


Bachelor of Education Honours Degrees (Bed Honours)

Campus Voltijd February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

[+]

Faculteit contactgegevens

Voor de toepassing en meer informatie over de Faculteit Educatie Auckland Park Kingsway Campus Tel. 011 553 3251 Soweto Campus Tel. 011 559 5562 E-mail eduquiries@uj.ac.za website www.uj.ac.za/edu

[-]

Bachelor of Education in Intermediate Phase Teaching

Campus Voltijd 4 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

De Bachelor of Education in tussenfase Onderwijs bereidt studenten voor leerlingen van klas 4 te leren 7. [+]

website

[-]

Bachelor of Education in Senior Phase and FET Teaching

Campus Voltijd 4 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

[+]

Internationale studenten

website

[-]

Bachelor Of Education In Stichting Fase Onderwijs

Campus Voltijd 4 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

[+]

website

[-]

Bachelor Van Milieu En Gezondheid In Milieu En Gezondheid

Campus Voltijd 4 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Let op: Dit programma zal in 2017 onder voorbehoud van goedkeuring worden aangeboden door de regelgevende raad van bestuur in 2016 [+]

Let op: Dit programma zal in 2017 onder voorbehoud van goedkeuring worden aangeboden door de regelgevende raad van bestuur in 2016

Carrière

Environmental Health Practitioner zal fungeren als een lid van een multidisciplinair team van professionals in overeenstemming met de reikwijdte van het beroep. Als zodanig is deze persoon in staat om effectief te communiceren zal zijn, bevorderen van ondernemerschap, handhaving van professionele en Environmental Health ethiek en beheren van personele, financiële en materiële middelen in het kader van het beroep.

Toelatingsvoorwaarden Minimum APS: 24 Taal van het onderwijs en leer- Engels: 4 (50% +) Wiskunde: 4 (50% +) Wiskundige geletterdheid: Niet geaccepteerd Exacte Wetenschappen: 4 (50% +) Life Sciences: 4 (50% +) Extra Onderwerp 1: 4 (50% +) Extra Onderwerp 2: 4 (50% +) ... [-]

Ba Hons / Bcom In Sportmanagement

Campus Voltijd 1 - 3 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

De inhoud van de cursus voor het Honours programma bestaat uit Onderzoeksmethodologie, Sport Management Practice, Facility en Event Management, Sport Marketing, Sport Finance, Human Resource Management in Sport en Strategic Management in Sport. [+]

De inhoud van de cursus voor het Honours programma bestaat uit Onderzoeksmethodologie, Sport Management Practice, Facility en Event Management, Sport Marketing, Sport Finance, Human Resource Management in Sport en Strategic Management in Sport.

Toelatingseisen

Een drie-jarige opleiding, bij voorkeur in Human Movement Studies.

Contactgegevens

Naam: Prof Willem Hollander Tel: 011 559 1090 / E-mail: whollander@uj.ac.za

Carrière

Sport Manager, Sport Marketer, Sport Administrator, Sportevenementen Organiser, Sport Promotor, coach of Specialisatie in Biokinetiek, Sport Science of Sport Management Honours, onderzoeker, Exercise Scientist

[-]

Bcom (wet)

Campus Voltijd 3 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Het doel van een BCom (Law) degree is om de student kennis van de Zuid-Afrikaanse rechtssysteem, privaatrecht, zakelijke ondernemingen, arbeidsrecht en gewoonterecht te verwerven. Daarnaast kan de student vakken in de economische en managementwetenschappen volgen. [+]

Het doel van a BCom (wet) diploma Is om de student in staat te stellen kennis te krijgen van het Zuid-Afrikaanse rechtsstelsel, privaatrecht, bedrijfsrecht, arbeidsrecht en gewoontereg. In aanvulling hierop zal de student in staat om cursussen te volgen in aspecten van de Economische en Bedrijfskunde zijn. De minimale periode van studie voor de graad is drie (3) jaar op een full-time basis.

Modules in de BCom (wet) diploma afgerond tellen mee module credits in een volgende LLB graad.

Carrièremogelijkheden (zonder LLB-graad): Collectieve juridisch adviseur juridisch adviseur van de Staat Court personeel Kantoorpersoneel in een advocatenkantoor

Voor informatie over de aanvraagvereisten voor de faculteit der rechten, klik hier... [-]


Bcom / Bcom Hons In Industriële Psychologie

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg +1 more

Met een BCom in Industrial Psychology kun je een carrière als Specialist HR-professionals omgaan met de problemen of uitdagingen die voortvloeien uit relatie werknemers met het werk van milieu. Het doel van het Honours kwalificatie is de toegepaste bevoegdheid van de student in het analyseren, interpreteren en begrijpen van industriële psychologie principes en methodes te ontwikkelen. [+]

BCom in Industrial Psychology

* Raadpleeg de facultaire onderwijs- en examenregeling voor het reglement van Access behorende dit programma http://www.uj.ac.za/faculties/management/

Met een BCom in Industrial Psychology kun je een carrière als Specialist HR-professionals omgaan met de problemen of uitdagingen die voortvloeien uit relatie werknemers met het werk van milieu

Toelatingseisen Minimum APS: 26 Engels: 4 (50% +) Wiskunde: 4 (50% +) Wiskundige geletterdheid: Not Accepted

Tegemoetkomen aan de minimale eisen van de faculteit voor een bepaald programma is geen garantie voor toelating tot dit programma specifieke selectiecriteria kunnen worden toegepast en als gevolg van de beperkte ruimte.... [-]


Bcom / Bcom Hons In Informatiebeheer

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg +1 more

Met een BCom in Information Management kunt u een carrière als Information Manager, kennismanager, onderzoeker hebben. In BCom Honours, ontwikkelen studenten toegepaste vaardigheden in de mastering, analyseren, interpreteren en toepassen van de kenmerken van Information Management, zoals gebruikt in een carrière of voor verdere studies op het gebied van Information Management. [+]

BCom in Information Management

* Raadpleeg de facultaire onderwijs- en examenregeling voor het reglement van Access behorende dit programma http://www.uj.ac.za/faculties/management/

Met een BCom in Information Management kunt u een carrière als Information Manager, kennismanager, onderzoeker hebben.

Toelatingseisen Minimum APS: 26 met Wiskunde OR 28 met wiskundige geletterdheid Engels: 4 (50% +) Wiskunde: 4 (50% +) Wiskundige geletterdheid: 6 (70% +)

Tegemoetkomen aan de minimale eisen van de faculteit voor een bepaald programma is geen garantie voor toelating tot dit programma specifieke selectiecriteria kunnen worden toegepast en als gevolg van de beperkte ruimte.... [-]


Bcom / Bcom Hons In Logistiek Management

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg +1 more

Met een BCom in Logistiek Management kunt u een carrière als logistiek manager, consultant, Production Manager hebben. Het Honours programma richt zich op de belangrijkste aspecten van logistiek management, logistiek beslissingsondersteunende systemen, supply chain management en business resource planning-systemen. Studenten hebben ook een keuze van de modules om te studeren, alsmede kwantitatieve logistiek en projectmanagement. Studenten zijn verplicht om onderzoeksmethodologie te nemen om hen te helpen bij het uitvoeren van onderzoek voor de opdrachten die in elk onderwerp. [+]

BCom in Logistiek Management

Met een BCom in Logistiek Management kunt u een carrière als logistiek manager, consultant, Production Manager hebben.

Toelatingseisen Minimum APS: 26 Engels: 4 (50% +) Wiskunde: 4 (50% +) Wiskundige geletterdheid: Not Accepted

Tegemoetkomen aan de minimale eisen van de faculteit voor een bepaald programma is geen garantie voor toelating tot dit programma specifieke selectiecriteria kunnen worden toegepast en als gevolg van de beperkte ruimte.

BCom Hons in Logistics Management

Dit programma richt zich op de belangrijkste aspecten van logistiek management, logistiek beslissingsondersteunende systemen, supply chain management en business resource planning-systemen. Studenten hebben ook een keuze van de modules om te studeren, alsmede kwantitatieve logistiek en projectmanagement. Studenten zijn verplicht om onderzoeksmethodologie te nemen om hen te helpen bij het uitvoeren van onderzoek voor de opdrachten die in elk onderwerp. Industrie adviesraden zorgen voor de relevantie van het onderwerp. Studenten die deze opleiding hebben afgerond zijn vaak werkzaam in de particuliere sector, rederijen, expeditie en clearing agenten, de productie, retail en groothandel sectoren van de economie, evenals in de import en export.... [-]


Bcom / Bcom Hons In Marketing Management

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg +1 more

Met een BCom in Marketing Management kunt u een carrière in de reclame, Brand Management, Customer Relationship Management, Marketing Manager, Marketing Researcher, Customer Services, Marketing Consulting, Media Planning, Sales Manager hebben. In het Honours programma, moet de student toegepaste competenties in de mastering, analyse, interpretatie en toepassing van de beginselen van marketing management te ontwikkelen ter voorbereiding op een carrière in het veld markeren, evenals een basis voor verdere leren te bieden. [+]

BCom in Marketing Management

Met een BCom in Marketing Management kunt u een carrière in de reclame, Brand Management, Customer Relationship Management, Marketing Manager, Marketing Researcher, Customer Services, Marketing Consulting, Media Planning, Sales Manager hebben.

Toelatingseisen Minimum APS: 26 Engels: 4 (50% +) Wiskunde: 4 (50% +) Wiskundige geletterdheid: Not Accepted

Tegemoetkomen aan de minimale eisen van de faculteit voor een bepaald programma is geen garantie voor toelating tot dit programma specifieke selectiecriteria kunnen worden toegepast en als gevolg van de beperkte ruimte.

BCom Hons in Marketing Management

De student moet toegepaste competenties in de mastering, analyse, interpretatie en toepassing van de beginselen van marketing management te ontwikkelen ter voorbereiding op een carrière in het veld markeren, evenals een basis voor verdere leren te bieden. Studenten moeten in staat zijn om na te denken over bestuurlijke beslissingen en toepassingen om het effect ervan in de holistische context van het management in de praktijk te evalueren. De kwalificatie stelt studenten in staat om de marketing gebied in het midden management posities, zoals brand managers, marktonderzoekers, client- en account managers, relatie managers, onderzoekers en marketing consultants in te voeren.... [-]


Bcom / Bcom Uitgebreid In De Economie En Econometrie

Campus Voltijd 3 - 4 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Het doel van de BCom in Economie en Econometrie is om studenten te voorzien van de nodige theoretische en kwantitatieve economische en econometrische kennis en vaardigheden toe te rusten om hun taken als economen / econometristen effectief uit te voeren in de private en publieke sectoren van de economie. De BCom uitgebreid in Economie en Econometrie bieden alternatieve toegang voor aanvragers die niet voldoen aan de minimale eisen van een regelmatige BCom programma in te voeren aan de Universiteit van Johannesburg. [+]

BCom in Economie en Econometrie

Het doel van het programma is om studenten te voorzien van de nodige theoretische en kwantitatieve economische en econometrische kennis en vaardigheden toe te rusten om hun taken als economen / econometristen effectief uit te voeren in de private en publieke sectoren van de economie.

loopbaanmogelijkheden Econoom econometrist economisch Analist waarzegster economische Planner Toelatingsvoorwaarden Minimum APS: 28 Engels: 4 Wiskunde: 4

NOTITIE:

De programma's worden gepresenteerd in alleen in het Engels. De prestatie niveau (rating) verkregen for Life-oriëntatie is opgenomen in de berekening van de Toelating punten te scoren (APS). BCom Extended in Economie en Econometrie ... [-]

Bcom / Bcom Uitgebreid In De Financiële Wereld

Campus Voltijd 3 - 4 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Het doel van de BCom in Finance is om studenten met toegepaste competenties in de mastering, analyse, interpretatie en toepassing van het financieel beheer, investment management, financiële planning en grondslagen in voorbereiding op een loopbaan in het financieel management, investment management, financiële planning en boekhoudkundige gebieden alsmede een basis voor verdere leren te bieden. De BCom uitgebreid in Finance bieden alternatieve toegang voor aanvragers die niet voldoen aan de minimale eisen van een regelmatige BCom programma in te voeren aan de Universiteit van Johannesburg. [+]

BCom in Finance

Het doel van deze opleiding is om studenten met toegepaste competenties in de mastering, analyse, interpretatie en toepassing van het financieel beheer, investment management, financiële planning en grondslagen in voorbereiding op een loopbaan in het financieel beheer, investment management, financiële planning en boekhouding te bieden gebieden alsmede een basis voor verdere leren te bieden. De studenten moeten in staat zijn om na te denken over hun financiële management, investment management, financiële planning en boekhouding beslissingen en toepassingen om het effect ervan in de holistische context van financiën als een praktijk te beoordelen.

loopbaanmogelijkheden Financieel directeur effectenhandelaar Accountant Financial Consultant Chartered Management Accountant Beleggingsadviseur Securities Trader Portfolio manager Certified Financial ontwerper Wealth Manager Private Banker. Toelatingsvoorwaarden Minimum APS: 28 Engels: 4 Wiskunde: 4 ... [-]

Bcom Algemene

Campus Voltijd 3 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Met een General Bachelor of Commerce kunt u een carrière als Training Manager, HRD Manager, Werkgelegenheid Relations Manager, Product Development Manager, Branch Manager, General Manager, Change Facilitator, Management Consultant, Ondernemer, Business Innovator hebben [+]

Met een General Bachelor of Commerce kunt u een carrière als Training Manager, HRD Manager, Werkgelegenheid Relations Manager, Product Development Manager, Branch Manager, General Manager, Change Facilitator, Management Consultant, Ondernemer, Business Innovator hebben.

Toelatingseisen Minimum APS: 26 Engels: 4 (50% +) Wiskunde: 4 (50% +) Wiskundige geletterdheid: Not Accepted

Tegemoetkomen aan de minimale eisen van de faculteit voor een bepaald programma is geen garantie voor toelating tot dit programma specifieke selectiecriteria kunnen worden toegepast en als gevolg van de beperkte ruimte.

[-]

Bcom Hons Belastingheffing

Campus Voltijd 1 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Het doel van deze kwalificatie is de intellectuele en praktische vaardigheden te ontwikkelen in de analyse, de interpretatie en toepassing van geavanceerde accounting, bestuur en controle en belastingen principes. Dit programma bereidt studenten te identificeren en op te lossen geavanceerde accounting, bestuur en controle en belastingen principes in de praktijk. Ten slotte dit programma zullen de studenten voor verdere studies in de boekhouding, auditing en belastingen als wetenschap te bereiden. [+]

Het doel van deze kwalificatie is de intellectuele en praktische vaardigheden te ontwikkelen in de analyse, de interpretatie en toepassing van geavanceerde accounting, bestuur en controle en belastingen principes. Dit programma bereidt studenten te identificeren en op te lossen geavanceerde accounting, bestuur en controle en belastingen principes in de praktijk. Ten slotte dit programma zullen de studenten voor verdere studies in de boekhouding, auditing en belastingen als wetenschap te bereiden.

Toelatingseisen: Een potentiële student moet in het bezit zijn van een BCom of een Advanced Diploma en dienen passende kennis van boekhouding, fiscaliteit en Governance and Control op nieuwe NQF niveau 7 / Old NQF niveau 6 te hebben. Het departement kan de voltooiing van een schakelprogramma moeten de studenten niet voldoen aan de regels van de toegang van de specifieke module kennis in boekhouding, fiscaliteit en Governance and Control vereisen. Final toelatingseisen zal van tijd tot tijd door de afdeling worden ingesteld.... [-]


Bcom Hons In De Econometrie

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg +1 more

Het doel van deze kwalificatie is de toegepaste bevoegdheid van de student te ontwikkelen op een gevorderd niveau in de, analyse, interpretatie en toepassing van economische principes en methodes. Dit programma bereidt studenten te reflecteren op hun eigen economische en technologische toepassingen om het effect ervan in de holistische context der Economische Wetenschappen en Econometrie beoordelen. Ten slotte zal het hen voor te bereiden op verdere studie in Economie en Econometrie als wetenschap. [+]

Het doel van deze opleiding is om de toegepaste bevoegdheid van de student te ontwikkelen op een gevorderd niveau in de, analyse, interpretatie en toepassing van economische principes en methodes.

Dit programma bereidt studenten te reflecteren op hun eigen economische en technologische toepassingen om het effect ervan in de holistische context der Economische Wetenschappen en Econometrie beoordelen. Ten slotte zal het hen voor te bereiden op verdere studie in Economie en Econometrie als wetenschap.

Toelatingseisen: Een potentiële student moet in het bezit zijn van een bachelor's degree, met een gemiddelde van 65% voor Economie 3 (New NQF niveau 7 / Old NQF niveau 6) en een gemiddelde van 65% voor zowel Econometrics 3 (New NQF niveau 7 / OldNQF niveau 6) of Wiskunde 3 (New NQF niveau 7 / Old NQF niveau 6) of Statistiek 3 (New NQF niveau 7 / Old NQF niveau 6), moet worden beschouwd voor de toegang tot het Honours programma. ... [-]


Bcom Hons In Economie

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg +1 more

Het doel van deze kwalificatie is de toegepaste bevoegdheid van de student te ontwikkelen op een gevorderd niveau in de analyse, interpretatie en toepassing van economische principes en methodes. Dit programma bereidt studenten te reflecteren op hun eigen economische toepassingen om het effect ervan te evalueren in de holistische context van economie als een sociale wetenschap. Ten slotte zal het hen voor te bereiden op verdere studie in de economie als wetenschap [+]

Het doel van deze kwalificatie is de toegepaste bevoegdheid van de student te ontwikkelen op een gevorderd niveau in de analyse, interpretatie en toepassing van economische principes en methodes. Dit programma bereidt studenten te reflecteren op hun eigen economische toepassingen om het effect ervan te evalueren in de holistische context van economie als een sociale wetenschap. Ten slotte zal het hen voor te bereiden op verdere studie in de economie als wetenschap.

Toelatingseisen: Een potentiële student moet in het bezit zijn van een bachelordiploma of een Advanced Diploma in de economie, met een gemiddelde van 65% voor Economie 3 (New NQF niveau 7 / Old NQF niveau 6) en een gemiddelde van 65% voor zowel Econometrics 3 (New NQF niveau 7 / Old NQF niveau 6) of Statistiek 3 (New NQF niveau 7 / Old NQF niveau 6), moet worden beschouwd voor de toegang tot het Honours programma.... [-]


Bcom Hons In Financieel Beheer

Campus Voltijd 1 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Het doel van dit programma is om studenten te voorzien van de nodige kennis om hooggeschoolde professionele werk te verrichten in de disciplines van management accounting en finance. Het programma bestaat uit een brede curriculum aan de postdoctorale student voor te bereiden op een breed scala van financieel gerelateerde specialiteiten. [+]

Het doel van dit programma is om studenten te voorzien van de nodige kennis om hooggeschoolde professionele werk te verrichten in de disciplines van management accounting en finance. Het programma bestaat uit een brede curriculum aan de postdoctorale student voor te bereiden op een breed scala van financieel gerelateerde specialiteiten. Het programma benadrukt de toepassing, analyse en evaluatie binnen elk thema gebied, alsmede de toepassing van de integriteit en ethiek in een professionele omgeving. Het beheersen van het curriculum zal bieden studenten met de vaardigheden om complexe management, financieel, prestaties en risico's principes synthetiseren om te rijden en waarde toevoegen aan de entiteiten die hen tewerkstellen. De succesvolle student zal een algemene financiële en zakelijke vooruitzichten die hen zal voorzien van een competitief voordeel voor de werkgelegenheid te krijgen. Daarnaast wordt de student voorbereid op verdere studies op het gebied van de ontwikkeling van onderzoek en rapportage vaardigheden door middel van de voltooiing van een bewaakte onderzoeksproject op het gebied van financieel management.... [-]


Bcom Hons In Financiële Planning

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg +1 more

Het doel van de opleiding is om de toegepaste competenties te ontwikkelen en te verdiepen kennis van de student in de analyse, interpretatie en toepassing van financiële beginselen planning en onderzoekscapaciteit in het economische klimaat op een gevorderd niveau. [+]

Het doel van de opleiding is om de toegepaste competenties te ontwikkelen en te verdiepen kennis van de student in de analyse, interpretatie en toepassing van financiële beginselen planning en onderzoekscapaciteit in het economische klimaat op een gevorderd niveau. Cursisten worden ook voorbereid op een carrière in de praktijk van de financiële planning en verder leren in onderzoek op basis van post-doctorale studie op dit gebied door de ontwikkeling van onderzoek en rapportage vaardigheden. De studenten moeten in staat zijn om na te denken over hun beslissingen en toepassingen om het effect ervan in het holistische kader van de financiële planning als een praktijk op een gevorderd niveau te beoordelen.... [-]


Bcom Hons In Interne Audit

Campus Voltijd 1 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Het doel van deze kwalificatie is de intellectuele en praktische vaardigheden te ontwikkelen in de analyse, de interpretatie en toepassing van geavanceerde accounting, bestuur en controle en de beginselen van de interne audit. [+]

Het doel van deze kwalificatie is de intellectuele en praktische vaardigheden te ontwikkelen in de analyse, de interpretatie en toepassing van geavanceerde accounting, bestuur en controle en de beginselen van de interne audit. Dit programma bereidt studenten te identificeren en op te lossen geavanceerde accounting bestuur en de controle en interne audit in de praktijk. Ten slotte dit programma zullen de studenten voor verdere studies in de boekhouding, en interne controle als wetenschap te bereiden.

Toelatingseisen: Een potentiële student moet in het bezit zijn van een BCom of een Advanced Diploma en dienen passende kennis van boekhouding, fiscaliteit en Internal Auditing (New NQF niveau 7 / Old NQF niveau 6) te hebben. Het departement kan de voltooiing van een schakelprogramma moeten de studenten niet voldoen aan de regels van de toegang van de specifieke module kennis in boekhouding, fiscaliteit en Internal Auditing vereisen. Final toelatingseisen zal van tijd tot tijd door de afdeling worden ingesteld.... [-]


Bcom Hons In It Management

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg +1 more

De student moet intellectuele competenties en praktische vaardigheden in de overname, interpretatie, begrip en de toepassing van informatietechnologie management principes te ontwikkelen. [+]

De student moet intellectuele competenties en praktische vaardigheden in de overname, interpretatie, begrip en de toepassing van informatietechnologie management principes te ontwikkelen. De student moet in staat zijn om strategische beslissingen te nemen in het kader van het beheer van de informatietechnologie of de IT-management functie binnen een organisatie. De student moet in staat zijn om eventuele externe en interne beslissingen beïnvloeden beheer van de informatietechnologie te beoordelen. De student moet ook in staat zijn om te reflecteren op zijn / haar bestuurlijke beslissingen en toepassingen om het effect ervan in de holistische context van de informatietechnologie beheer beoordelen. ... [-]


Bcom Hons In Kwantitatieve Financiën

Campus Voltijd 1 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Het doel van het programma is om studenten te voorzien van de vereiste theoretische en praktische opleiding die nodig zijn om wiskundige financiële modellen te begrijpen en te implementeren. [+]

Het doel van het programma is om studenten te voorzien van de vereiste theoretische en praktische opleiding die nodig zijn om wiskundige financiële modellen te begrijpen en te implementeren. Het programma is een belangrijke kwalificatie die nodig is voor de toegang tot de beroepspraktijk of management posities in de kwantitatieve financiële dienstverlening. Het curriculum behandeld in het programma voorziet een grondige basis voor verder leren en specialisatie binnen financial engineering veld en geavanceerde kwantitatieve finance. Het verstrekken van self-reflexieve, wetenschappelijk opgeleide professionals voorde Nederlandse financiële sector bouwt onze nationale, intellectuele en economische infrastructuur.... [-]


Bcom Hons In Strategisch Management

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2  February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg +1 more

Studenten moeten toegepaste competenties en praktische vaardigheden in de organisatie, analyse, interpretatie en toepassing van de fundamentele en geavanceerde strategische uitgangspunten te ontwikkelen. De student moet in staat zijn om na te denken over strategische bestuurlijke beslissingen en in staat zijn om het effect ervan in de holistische context van het management als een praktijk te beoordelen. [+]

Studenten moeten toegepaste competenties en praktische vaardigheden in de organisatie, analyse, interpretatie en toepassing van de fundamentele en geavanceerde strategische uitgangspunten te ontwikkelen. De student moet in staat zijn om na te denken over strategische bestuurlijke beslissingen en in staat zijn om het effect ervan in de holistische context van het management als een praktijk te beoordelen.

Toelatingseisen

Een potentiële student moet in het bezit zijn van een BCom of een gelijkwaardige opleiding op NQF Level 7 met Business Management als een van de core modules op NQF niveau 7, met 65% gemiddeld voor majoy modules. De kwalificatie van een potentiële student moet ook ten minste 16 studiepunten van de Strategic Management op NQF niveau 7.... [-]


Bcom Hons In Transporteconomie

Campus Voltijd 1 - 2 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Het programma heeft twee kernvakken: transportplanning en vervoersbeleid. Deze onderwerpen, samen met een scala aan module keuzes, evenals logistiek management zijn gericht op het uitrusten van studenten met de nodige kennis en vaardigheden om een ​​zinvolle bijdrage leveren op het gebied van transport management te maken. [+]

Het programma heeft twee kernvakken: transportplanning en vervoersbeleid. Deze onderwerpen, samen met een scala aan module keuzes, evenals logistiek management zijn gericht op het uitrusten van studenten met de nodige kennis en vaardigheden om een ​​zinvolle bijdrage leveren op het gebied van transport management te maken. Studenten zijn verplicht om onderzoeksmethodologie te nemen om hen te helpen bij het uitvoeren van onderzoek voor de opdrachten die in elk onderwerp. Industrie adviesraden zorgen voor de relevantie van het onderwerp. Studenten die deze opleiding hebben afgerond zijn vaak werkzaam bij de overheid, parastatale, de private en publieke sector exploitanten van vervoersdiensten, alsmede het begin van hun eigen bedrijf.... [-]


Bcom Hons In Treasury Management

Campus Voltijd 1 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Het primaire doel van de BCom Hons (Treasury Management) is de kennis van het vakgebied van de corporate treasury waardering en het beheer van de student te ontwikkelen. [+]

Het primaire doel van de BCom Hons (Treasury Management) is de kennis van het vakgebied van de corporate treasury waardering en het beheer van de student te ontwikkelen. Het programma bestaat uit een gerichte curriculum van de student voor te bereiden op een carrière in corporate treasury management. Het curriculum bestaat uit acht onderwerp gebieden, variërend van kwantitatieve analyse van investeringen, liquiditeitenbeheer van risicomanagement en financiële engineering. Het beheersen van het curriculum zullen de studenten met de mogelijkheid om complexe principes treasury management synthetiseren en financiële instrumenten toe te passen op een professionele manier. Fundamentele kennis van de wereldwijde investeringen en treasury beginselen worden opgedaan waardoor de kwalificatie student om te werken in de huidige wereld van professionele corporate treasury management. Het programma benadrukt deskundigheid, integriteit, en de toepassing van de ethiek in een professionele omgeving. ... [-]


Bcom Hons In Vastgoed Evaluatie En Het Beheer

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg +1 more

Het doel van dit programma is om de kennis en begrip van leerlingen te versterken in de disciplines van de taxatie van onroerend goed en het management. Het programma bestaat uit een brede curriculum aan de postdoctorale studenten voor te bereiden op een breed scala van vastgoedgerelateerde specialiteiten. Het curriculum omvat onderwerp gebieden, variërend van taxatie van onroerend goed en onroerend goed recht, vastgoedfinanciering en het beheer van onroerend goed. [+]

Het doel van dit programma is om de kennis en begrip van leerlingen te versterken in de disciplines van de taxatie van onroerend goed en het management. Het programma bestaat uit een brede curriculum aan de postdoctorale studenten voor te bereiden op een breed scala van vastgoedgerelateerde specialiteiten. Het curriculum omvat onderwerp gebieden, variërend van taxatie van onroerend goed en onroerend goed recht, vastgoedfinanciering en het beheer van onroerend goed.

Het programma benadrukt de toepassing, analyse en evaluatie binnen elk thema gebied, alsmede de toepassing van de integriteit en ethiek in een professionele omgeving. Het beheersen van het curriculum zal bieden studenten met de vaardigheden om complexe taxatie, management, financiële en juridische principes te combineren om waarde toe te voegen aan de entiteiten die hen in dienst. De succesvolle student zal een algemene taxatie van onroerend goed en property management perspectief dat hen zal voorzien van een competitief voordeel voor de werkgelegenheid en voor te bereiden voor verdere studies op dit gebied te krijgen.... [-]


Bcom Hons In Vermogensbeheer

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg +1 more

Het doel van dit programma is om de kennis van het vakgebied van de investeringen waardering en portfolio management van de student te versterken. Het programma bestaat uit een brede curriculum om de student voor te bereiden op een breed scala van investeringen specialiteiten. [+]

Het doel van dit programma is om de kennis van het vakgebied van de investeringen waardering en portfolio management van de student te versterken. Het programma bestaat uit een brede curriculum om de student voor te bereiden op een breed scala van investeringen specialiteiten. Het curriculum bestaat uit acht onderwerp gebieden, variërend van beleggingen in aandelen, rentedragende investering om portfolio management en pensioen financiën. Het beheersen van het curriculum zullen de studenten te voorzien van de mogelijkheid om complexe investeringen principes synthetiseren en financiële instrumenten toe te passen op een professionele manier. Fundamentele kennis van de wereldwijde investeringen beginselen worden opgedaan waardoor de kwalificatie student om te werken in de huidige wereld van de professionele investeren. Het programma benadrukt deskundigheid, integriteit, en de toepassing van de ethiek in een professionele omgeving. ... [-]


Bcom In Informatiesystemen

Campus Voltijd 3 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Met een BCom in Information Systems kunt u een carrière als Web Designer, Internet Programmeur, IT Project Manager, Netwerk Specialist hebben [+]

Met een BCom in Information Systems kunt u een carrière als Web Designer, Internet Programmeur, IT Project Manager, Netwerk Specialist hebben.

Toelatingseisen Minimum APS: 26 Engels: 4 (50% +) Wiskunde: 4 (50% +) Wiskundige geletterdheid: Not Accepted

Tegemoetkomen aan de minimale eisen van de faculteit voor een bepaald programma is geen garantie voor toelating tot dit programma specifieke selectiecriteria kunnen worden toegepast en als gevolg van de beperkte ruimte.

[-]

Bcom In Intrapreneurial Beheer

Campus Voltijd 3 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Met een BCom in Intrapreneurial management een afgestudeerde kan werken in zijn eigen bedrijf, Marketing Management, Management Consultant, Business Management, Financial Management [+]

Met een BCom in Intrapreneurial management een afgestudeerde kan werken in zijn eigen bedrijf, Marketing Management, Management Consultant, Business Management, Financial Management

Toelatingseisen Minimum APS: 26 Engels: 4 (50% +) Wiskunde: 4 (50% +) Wiskundige geletterdheid: Not Accepted

Tegemoetkomen aan de minimale eisen van de faculteit voor een bepaald programma is geen garantie voor toelating tot dit programma specifieke selectiecriteria kunnen worden toegepast en als gevolg van de beperkte ruimte.

Met een BCom in Intrapreneurial management kunt u een carrière in eigen bedrijf, Marketing Management, Management Consultant, Business Management, Financial Management... [-]


Bing In Elektrische En Elektronische Techniek

Campus Voltijd 4 weken February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Het doel van de opleiding is om een ​​technische intellectueel die zich kunnen identificeren, te beoordelen en het formuleren van de technische behoeften van de samenleving als geheel, en onderzoek en de geconstateerde technische problemen creatief en innovatief te lossen te ontwikkelen, door het toepassen van wetenschappelijke, wiskundige, technische, economische en andere relevante principes en methodes. [+]

Het doel van de opleiding is om een ​​technische intellectueel die zich kunnen identificeren, te beoordelen en het formuleren van de technische behoeften van de samenleving als geheel, en onderzoek en de geconstateerde technische problemen creatief en innovatief te lossen te ontwikkelen, door het toepassen van wetenschappelijke, wiskundige, technische, economische en andere relevante principes en methodes. De kwalificatie bereidt studenten voor een technische wetenschappen, design en projectmatige carrière door middel van fundamenteel inzicht, het gebruik en de juiste toepassing van technische methoden, vaardigheden, tools en informatie technologie. De cursus biedt ook een platform voor levenslang leren.... [-]


Bing In Elektrische En Elektronische Techniek Met Informatietechnologie

Campus Voltijd 4 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Het doel van de opleiding is om een ​​technische intellectueel die zich kunnen identificeren, te beoordelen en het formuleren van de technische behoeften van de samenleving als geheel, en onderzoek en de geconstateerde technische problemen creatief en innovatief te lossen te ontwikkelen, door het toepassen van wetenschappelijke, wiskundige, technische, economische en andere relevante principes en methodes. [+]

Het doel van de opleiding is om een ​​technische intellectueel die zich kunnen identificeren, te beoordelen en het formuleren van de technische behoeften van de samenleving als geheel, en onderzoek en de geconstateerde technische problemen creatief en innovatief te lossen te ontwikkelen, door het toepassen van wetenschappelijke, wiskundige, technische, economische en andere relevante principes en methodes. De kwalificatie bereidt studenten voor een technische wetenschappen, design en projectmatige carrière door middel van fundamenteel inzicht, het gebruik en de juiste toepassing van technische methoden, vaardigheden, tools en informatie technologie. De cursus biedt ook een platform voor levenslang leren.... [-]


Btech / Bcom / Bcom Hons In Human Resource Management

Campus Voltijd Deeltijd 2 - 3 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg +1 more

De BTech / BCom Degree is ontworpen om studenten aan strategische vraagstukken binnen de organisatie bloot te leggen door te focussen op Geavanceerd Strategic Management, Advanced Industrial Relations, Advanced Management opleiding, geavanceerde Personeelsmanagement, Organizational Behavior en Research Methodology. Het Honours programma-ontwerp en de inhoud zorgen voor een combinatie van theoretische diepgang en geavanceerde praktische toepassing, evenals honen specifieke verbetering van de prestaties vaardigheden. [+]

BTech in Human Resource Management

De BTech Degree is ontworpen om studenten aan strategische vraagstukken binnen de organisatie bloot te leggen door te focussen op Geavanceerd Strategic Management, Advanced Industrial Relations, Advanced Management opleiding, geavanceerde Personeelsmanagement, Organizational Behavior en Research Methodology.

Toelatingseisen

Een National Diploma in Human Resource Management of een gelijkwaardige kwalificatie op NQF niveau 6, met Human Resource Management als een belangrijk onderwerp, zoals bepaald door het Comité Status met een gemiddelde van 65%.

BCom in Human Resource Management Carrière

Human Resource Practitioners omgaan met-werknemer gerelateerde kwesties in organisaties... [-]


BTech / BIng in Civil Engineering

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 4 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg +1 more

[+]

Eindniveau uitkomsten: De kwalificatie student in staat zal zijn om:

Bouwen en onderhouden van Civiele Techniek systemen, in overeenstemming met de desbetreffende codes van de praktijk in hun vakgebied. Toelatingseisen en selectiecriteria [-]

BTech / BIng in Mechanical Engineering

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 4 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg +1 more

[+]

Na succesvolle afronding van de National Diploma, kandidaten kunnen, met inachtneming van de geldende regelgeving programma, inschrijven voor de Bachelor's Degree in Technology (Baccalaureus Technologiae -BTech).

Gebruik en effectief en kritisch te beoordelen geschikte methoden van onderzoek, vaardigheden, tools en informatie technologie in vakmanschap, en tonen een begrip en de bereidheid om de verantwoordelijkheid voor de gevolgen van de technische activiteiten op de maatschappij en het milieu te accepteren. Voer procedurele en niet-procedurele ontwerp en de synthese van componenten, systemen, werken, producten of processen als een set van gerelateerde systemen en te beoordelen, indien van toepassing, hun sociale, juridische, gezondheid, veiligheid en milieu-impact en voordelen. Employ verschillende leerstrategieën en vaardigheden om module uitkomsten vereist fundamentele wiskunde onder de knie, technische wetenschappen, technisch ontwerp r nderzoek en aspecten van het beheer, hem daardoor het voorbereiden / haarzelf te nemen aan levenslang leren, op de hoogte blijven van de kennis en vaardigheden die nodig zijn op het gebied van engineering. ... [-]

Btech / Bsc Hons In De Biochemie

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg +1 more

Het primaire doel van deze kwalificaties is te consolideren en verdiepen van kennis en expertise van de studenten in de biochemie, en onderzoekscapaciteit in de methodologie en technieken van het te ontwikkelen. [+]

BTech Honours in de biochemie

Doornfontein CAMPUS

Afgestudeerden van dit programma zijn in staat om te bedenken en gespecialiseerde strategieën en relevante management principes in de kwaliteitscontrole (QC) en onderzoek en ontwikkeling (R & D) van toepassing.

Zij kunnen werken als het toezicht op technici en technologen in product- en procesontwikkeling en kwaliteitscontrole. Werkgelegenheid kan worden in een laboratorium, of de productie of verkoop omgevingen.

Exit-niveau uitkomsten

Studenten moeten in staat zijn om:

Identificeer een probleem, het formuleren van een geschikte hypothese, experimentele data genereren, op de juiste wijze interpretaties en passende aftrek. Werken harmonieus samen met collega's in dezelfde werkomgeving-werk in groepen met anderen in de oplossing van problemen en het uitvoeren van projecten. Zelfstandig werken in de beheersing van Module inhoud, de uitvoering van concrete projecten en de opstelling van rapporten. Vinden, evalueren en technische literatuur te integreren, gebruiken passende en correcte technische taal en terminologie in rapporten. Voer de praktijk van wetenschap en technologie effectief en verantwoord, zonder het milieu of het welzijn van de medewerkers in gevaar te brengen. Gebruik verschillende technieken om te verwerken en analyseren van gegevens, door het lezen, discussie, rapportage en presentatie van projecten en seminars. Deelnemen verantwoorde aan activiteiten die van invloed zijn op de maatschappelijke kwaliteit van het leven. Onderzoek naar verdere mogelijkheden voor opleiding en werkgelegenheid. Demonstreer de mogelijkheid om op het gebied van onderzoek hebben betrekking op de samenleving en dus weten waar die vaardigheden zijn waarschijnlijk nodig zijn. Beoordelingscriteria ... [-]

BTech Construction Management

Campus Voltijd Deeltijd 1 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg +1 more

[+]

Studenten die niet voldoen aan de gestelde eisen, kan worden overwogen na ten minste twee jaar 'post-diploma ervaring in de Bouw (Bouw / Civil verdragsluitende of Construction Consulting) industrie.

Verlening van de mate [-]

BTech Extraction Metallurgy

Campus Voltijd Deeltijd 1 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg +1 more

[+]

De gekwalificeerde student in staat zal zijn zich te registreren bij ECSA als Professional Technoloog.

Toelatingseisen en selectiecriteria [-]

Btech Hons In Architectonische Technologie

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg +1 more

Dit programma is bedoeld om de kandidaten te produceren voor de registratie als Senior Bouwkundig Technologen, een bovenste mid-level registratie categorie bepaald door de Zuid-Afrikaanse Raad voor de Architectural Beroep (Sacap). Het programma draagt ​​Sacap, RIBA en CAA Part 1 accreditatie. [+]

BTech Honours Architectural Technology (Applied Design)

Dit programma is bedoeld om de kandidaten te produceren voor de registratie als Senior Bouwkundig Technologen, een bovenste mid-level registratie categorie bepaald door de Zuid-Afrikaanse Raad voor de Architectural Beroep (Sacap). Het programma draagt ​​Sacap, RIBA en CAA Part 1 accreditatie.

Het programma richt zich op de architectonische vormgeving, ontwerp theorie en ontwikkeling van het ontwerp en is vooral bedoeld voor studenten die tijdens hun diploma studies, hebben een talent voor het ontwerp getoond en die willen dit vermogen verder te ontwikkelen, met het oog op de te registreren als Professional Senior Bouwkundig Technologen of doorgaan met studies te kwalificeren als Professional Architecten of zich willen zelfstandig oefenen.... [-]


Btech Hons In De Beeldende Kunst

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg +1 more

Na deze kwalificatie verkregen, zullen de studenten in staat zijn om kritische competenties en vaardigheden toe te passen in de productie van kunstwerken, beeldend onderzoek en de voltooiing van werkervaring, die nodig is voor een professionele carrière in de beeldende-culturele industrieën. [+]

Na deze kwalificatie verkregen, zullen de studenten in staat zijn om kritische competenties en vaardigheden toe te passen in de productie van kunstwerken, beeldend onderzoek en de voltooiing van werkervaring, die nodig is voor een professionele carrière in de beeldende-culturele industrieën.

Toelatingseisen

A National Diploma: Fine Art of een gelijkwaardige kwalificatie op een gelijkwaardige norm, zoals bepaald door een commissie Status.

Selectiecriteria

Een gemiddeld cijfer van 60% voor alle derdejaars modules wordt aanbevolen. Aanvragers moeten ook schriftelijk en praktisch werk in te zenden, zoals bepaald door een selectiecommissie.

Leerplan

MODULE

Kunsttheorie 4 Studio Practice 4 ... [-]

Btech Hons In De Mode

Campus Voltijd 1 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Na deze kwalificatie verkregen, zullen de studenten een onderzoek bijdrage aan de toepassing en de evaluatie van de bestaande kennis op een gespecialiseerd gebied van fashion design of kledingstuk technologie verder te bevorderen professionele groei en persoonlijke ontwikkeling. [+]

Na deze kwalificatie verkregen, zullen de studenten een onderzoek bijdrage aan de toepassing en de evaluatie van de bestaande kennis op een gespecialiseerd gebied van fashion design of kledingstuk technologie verder te bevorderen professionele groei en persoonlijke ontwikkeling.

Toelatingseisen

Een National Diploma in Fashion of een gelijkwaardige Fashion kwalificatie op een gelijkwaardige norm, zoals aanbevolen door de status commissie en door het faculteitsbestuur goedgekeurd.

Selectiecriteria

Een 60% gemiddeld verkregen in het laatste jaar van de National Diploma: Fashion wordt aanbevolen.

Leerplan

MODULE

Gespecialiseerde Clothing Technology 4 Business Studies 4 Theorie van de kleding 4 Programma structuur Aard van het programma: Een jaar programma. Het programma is full-time. Minimale verblijfsduur: Een jaar, full-time. Alle modules zijn verplicht. Aantal modules per jaar: 3 jaar-modules. [-]

Btech Hons In Kleding Beheer

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg +1 more

Na deze kwalificatie verkregen, zullen de studenten in staat zijn om kleding productieprocessen en de prestaties van het product onder verschillende werkomstandigheden te evalueren, na te denken over de invloed van mondiale trends, betreffen deze strategisch om de productiviteit en winstgevendheid van de sector, en persoonlijke interesses uit te breiden door het uitvoeren van onderzoek in zijn een gespecialiseerd gebied binnen de confectie-industrie [+]

Na deze kwalificatie verkregen, zullen de studenten in staat zijn om kleding productieprocessen en de prestaties van het product onder verschillende werkomstandigheden te evalueren, na te denken over de invloed van mondiale trends, betreffen deze strategisch om de productiviteit en winstgevendheid van de sector, en persoonlijke interesses uit te breiden door het uitvoeren van onderzoek in zijn een gespecialiseerd gebied binnen de kledingindustrie.

Toelatingseisen

Een National Diploma in Kleding management of een gelijkwaardige kwalificatie Kleding Management aan een gelijkwaardige norm, zoals aanbevolen door de status commissie en door het faculteitsbestuur goedgekeurd.

Selectiecriteria ... [-]

Btech Hons In Multimedia

Campus Voltijd 1 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Na deze kwalificatie verkregen, zullen de studenten in staat zijn om kritische competenties en vaardigheden toe te passen in een gespecialiseerd multimedia gebied, zoals vereist is voor een professionele carrière in de discipline. [+]

Na deze kwalificatie verkregen, zullen de studenten in staat zijn om kritische competenties en vaardigheden toe te passen in een gespecialiseerd multimedia gebied, zoals vereist is voor een professionele carrière in de discipline.

Toelatingseisen

A National Diploma: Multimedia, of een gelijkwaardige kwalificatie op een gelijkwaardige norm, zoals bepaald door een commissie Status.

Selectiecriteria

De selectie gebeurt op basis van een interview en het indienen van een portfolio. Een gemiddeld cijfer van 60% voor alle derdejaars modules wordt aanbevolen.

Leerplan

MODULE

Multimedia Design 4 Multimedia Technology 4 Onderzoeksmethoden en -technieken 4 Programma structuur Aard van het programma: Een jaar programma. Minimale verblijfsduur: Eén jaar formele instructie. Het programma wordt alleen aangeboden full-time. Alle modules zijn verplicht. Aantal modules per jaar: 3 jaar-modules [-]

Btech Hons In Sieraden Ontwerpen En Vervaardigen

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg +1 more

Na zijn kwalificatie verkregen, zullen de studenten die bevoegd zijn op de productie van creatieve sieraden zijn. Zij zullen in staat zijn om een ​​samenhangend oeuvre dat is een synthese van technologie, het oplossen van problemen en de toepassing van onderzoeksmethodologie presenteren. [+]

Na zijn kwalificatie verkregen, zullen de studenten die bevoegd zijn op de productie van creatieve sieraden zijn. Zij zullen in staat zijn om een ​​samenhangend oeuvre dat is een synthese van technologie, het oplossen van problemen en de toepassing van onderzoeksmethodologie presenteren.

Toelatingseisen

A National Diploma: Sieraden ontwerpen en vervaardigen, of een gelijkwaardige kwalificatie op een gelijkwaardige norm, zoals bepaald door een comité Status en door het faculteitsbestuur goedgekeurd.

Selectiecriteria

De selectie gebeurt op basis van een interview, het indienen van een portefeuille en een voorstel dat het beoogde gebied van specialisatie aangeeft. Een gemiddeld cijfer van 60% in alle derdejaars modules wordt aanbevolen.... [-]


Btech In Business Administration

Campus Voltijd 3 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Het doel van de opleiding is om toegepast en praktische competenties van de student te ontwikkelen in de acquisitie, analyse, interpretatie, begrip en de toepassing van administratieve, management en strategisch management principes. [+]

Het doel van de opleiding is om toegepast en praktische competenties van de student te ontwikkelen in de acquisitie, analyse, interpretatie, begrip en de toepassing van administratieve, management en strategisch management principes. De student moet in staat zijn om te analyseren en strategische beslissingen in het kader van de bedrijfsvoering uit te leggen en te beoordelen en de externe impact van beslissingen te interpreteren, gezien de holistische context van het management als een praktijk.

Studenten moeten aantonen dat zij hun leren kunnen contextualiseren om hun zakelijke omgeving, en beschrijven nodige verbeteringen en interventies kunnen beïnvloeden in hun werkomgeving.

Toelatingseisen ... [-]

BTech in Chemical Engineering

Campus Voltijd Deeltijd 1 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg +1 more

[+]

Uitkomsten

Eindniveau uitkomsten: De kwalificatie leerling zal de mogelijkheid hebben om:

[-]

Btech In De Biotechnologie

Campus Voltijd February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Afgestudeerden van dit programma zijn in staat om te bedenken en gespecialiseerde strategieën en relevante management principes in de kwaliteitscontrole (QC) en onderzoek en ontwikkeling (R & D) van toepassing. [+]

Doornfontein CAMPUS

Afgestudeerden van dit programma zijn in staat om te bedenken en gespecialiseerde strategieën en relevante management principes in de kwaliteitscontrole (QC) en onderzoek en ontwikkeling (R & D) van toepassing.

Zij kunnen werken als het toezicht op technici en technologen in product- en procesontwikkeling en kwaliteitscontrole. Werkgelegenheid kan worden in een laboratorium, of de productie of verkoop omgevingen.

Exit-niveau uitkomsten

Studenten moeten in staat zijn om:

Identificeer een probleem, het formuleren van een geschikte hypothese, experimentele data genereren, op de juiste wijze interpretaties en passende aftrek. Werken harmonieus samen met collega's in dezelfde werkomgeving-werk in groepen met anderen in de oplossing van problemen en het uitvoeren van projecten. Zelfstandig werken in de beheersing van Module inhoud, de uitvoering van concrete projecten en de opstelling van rapporten. Vinden, evalueren en technische literatuur te integreren, gebruiken passende en correcte technische taal en terminologie in rapporten. Voer de praktijk van wetenschap en technologie effectief en verantwoord, zonder het milieu of het welzijn van de medewerkers in gevaar te brengen. Gebruik verschillende technieken om te verwerken en analyseren van gegevens, door het lezen, discussie, rapportage en presentatie van projecten en seminars. Deelnemen verantwoorde aan activiteiten die van invloed zijn op de maatschappelijke kwaliteit van het leven. Onderzoek naar verdere mogelijkheden voor opleiding en werkgelegenheid. Demonstreer de mogelijkheid om op het gebied van onderzoek hebben betrekking op de samenleving en dus weten waar die vaardigheden zijn waarschijnlijk nodig zijn. Beoordelingscriteria ... [-]

Btech In De Logistiek

Campus Voltijd 3 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Het doel van de opleiding is om toegepast en cognitieve competenties van de student te ontwikkelen in de overname, interpretatie, begrip en toepassingen van logistieke principes. De student moet in staat zijn om te analyseren en strategische beslissingen in het kader van een logistieke operaties eenheid of bedrijf uit te leggen en te beoordelen en de externe impact van beslissingen te interpreteren. [+]

Het doel van de opleiding is om toegepast en cognitieve competenties van de student te ontwikkelen in de overname, interpretatie, begrip en toepassingen van logistieke principes. De student moet in staat zijn om te analyseren en strategische beslissingen in het kader van een logistieke operaties eenheid of bedrijf uit te leggen en te beoordelen en de externe impact van beslissingen te interpreteren. De student moet ook in staat zijn om na te denken over zijn / haar bestuurlijke beslissingen en toepassingen om het effect ervan in de holistische context van logistieke activiteiten en het management te beoordelen. Studenten moeten ervaring in de logistieke sector hebben, met het oog op hun leren contextualiseren om hun zakelijke omgeving, en het waarderen verbeteringen en interventies kunnen beïnvloeden in hun werkomgeving.... [-]


Btech In De Metallurgie Techniek

Campus Voltijd Deeltijd 1 week February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg +1 more

Op dit niveau, zal een in aanmerking komende student competent in metallurgisch proces en product design, proces en product ontwikkeling, en in staat zijn om technisch beheer bekwaamheid aan te tonen, aldus bij te dragen aan de behoeften van de metallurgische industrie en de mijnbouw gemeenschap. [+]

Na succesvolle afronding van de National Diploma, kandidaten kunnen, met inachtneming van de geldende regelgeving programma, inschrijven voor de Bachelor's Degree in Technology (Baccalaureus Technologiae -BTech). De BTech vereist een minimum van één jaar verdere studie.

Een BTech Degree in het betreffende gebied van studie zal op de kandidaten na een succesvolle afronding van alle theoretische eisen worden verleend.

Op dit niveau, zal een in aanmerking komende student competent in metallurgisch proces en product design, proces en product ontwikkeling, en in staat zijn om technisch beheer bekwaamheid aan te tonen, aldus bij te dragen aan de behoeften van de metallurgische industrie en de mijnbouw gemeenschap. ... [-]


BTech Industrial Engineering

Campus Voltijd Deeltijd 1 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg +1 more

[+]

Uitkomsten

acht

[-]

BTech in Electrical Engineering

Campus Voltijd Deeltijd 1 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg +1 more

[+]

De selectie gebeurt op basis van academische verdienste en een persoonlijk gesprek. Zie ook Faculteit verordening EB3. Verlening van de mate [-]

Btech In Hospitality Management

Campus Voltijd 3 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Het doel van de BTech Hospitality Management kwalificatie is toegepast en cognitieve competenties van de student te ontwikkelen in de overname, interpretatie, begrip en de toepassing van de beginselen hospitality management. De student moet in staat zijn te analyseren en in het kader van een hospitality unit of bedrijf uit te leggen beslissingen van het management. [+]

Het doel van de BTech Hospitality Management kwalificatie is toegepast en cognitieve competenties van de student te ontwikkelen in de overname, interpretatie, begrip en de toepassing van de beginselen hospitality management. De student moet in staat zijn te analyseren en in het kader van een hospitality unit of bedrijf uit te leggen beslissingen van het management.

Personen die het bereiken van deze kwalificatie zal bevoegd zijn op het toepassen van leidinggevende vaardigheden, het identificeren, selecteren en toepassen van een reeks van onderzoeksmethoden en technieken om problemen op gebied van specialisatie hun eigen en sociale wetenschap worden gevoerd.

Toelatingseisen

Een National Diploma in Hospitality Management of National Diploma (Food and Beverage Management) of een gelijkwaardige kwalificatie op NQF niveau 6, zoals bepaald door een comité inzake de status met een gemiddelde van 60%. Een totaal van 60% voor de voorgeschreven belangrijkste modules van hun nationale diploma of een gelijkwaardige opleiding.... [-]


Btech In Kwaliteit

Campus Voltijd Deeltijd 1 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg +1 more

Het doel van de opleiding is om toegepast en cognitieve competenties van de student te ontwikkelen in de overname, interpretatie, begrip en toepassingen van kwaliteitsmanagement principes. [+]

Na succesvolle afronding van de National Diploma, kandidaten kunnen, met inachtneming van de geldende regelgeving programma, inschrijven voor de Bachelor's Degree in Technology (Baccalaureus Technologiae -BTech). De BTech vereist een minimum van één jaar verdere studie.

Een BTech Degree in het betreffende gebied van studie zal op de kandidaten na een succesvolle afronding van alle theoretische eisen worden verleend.

Het doel van de opleiding is om toegepast en cognitieve competenties van de student te ontwikkelen in de overname, interpretatie, begrip en toepassingen van kwaliteitsmanagement principes.

De student moet in staat zijn te analyseren en in het kader van een QA-eenheid, een bedrijf, evenals de regelgeving uit te leggen kwaliteitsborging beslissingen te nemen en te beoordelen en de externe impact van beslissingen te interpreteren. De student moet ook in staat zijn om na te denken over zijn / haar QA beslissingen en toepassingen om het effect ervan in de holistische context van de kwaliteitsbewaking en -verbetering te beoordelen. Studenten moeten ervaring in de QA-functie hebben, met het oog op hun leren contextualiseren om hun zakelijke omgeving, en om verbeteringen te waarderen andinterventions ze kunnen beïnvloeden in hun werkomgeving.... [-]


Btech In Levensmiddelentechnologie

Campus Voltijd February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Afgestudeerden van dit programma zijn in staat om te bedenken en gespecialiseerde strategieën en relevante management principes in de kwaliteitscontrole (QC) en onderzoek en ontwikkeling (R & D) van toepassing. [+]

Doornfontein CAMPUS

Afgestudeerden van dit programma zijn in staat om te bedenken en gespecialiseerde strategieën en relevante management principes in de kwaliteitscontrole (QC) en onderzoek en ontwikkeling (R & D) van toepassing.

Zij kunnen werken als het toezicht op technici en technologen in product- en procesontwikkeling en kwaliteitscontrole. Werkgelegenheid kan worden in een laboratorium, of de productie of verkoop omgevingen.

Exit-niveau uitkomsten

Studenten moeten in staat zijn om:

Identificeer een probleem, het formuleren van een geschikte hypothese, experimentele data genereren, op de juiste wijze interpretaties en passende aftrek. Werken harmonieus samen met collega's in dezelfde werkomgeving-werk in groepen met anderen in de oplossing van problemen en het uitvoeren van projecten. Zelfstandig werken in de beheersing van Module inhoud, de uitvoering van concrete projecten en de opstelling van rapporten. Vinden, evalueren en technische literatuur te integreren, gebruiken passende en correcte technische taal en terminologie in rapporten. Voer de praktijk van wetenschap en technologie effectief en verantwoord, zonder het milieu of het welzijn van de medewerkers in gevaar te brengen. Gebruik verschillende technieken om te verwerken en analyseren van gegevens, door het lezen, discussie, rapportage en presentatie van projecten en seminars. Deelnemen verantwoorde aan activiteiten die van invloed zijn op de maatschappelijke kwaliteit van het leven. Onderzoek naar verdere mogelijkheden voor opleiding en werkgelegenheid. Demonstreer de mogelijkheid om op het gebied van onderzoek hebben betrekking op de samenleving en dus weten waar die vaardigheden zijn waarschijnlijk nodig zijn. [-]

BTech in Management Services

Campus Voltijd Deeltijd 1 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg +1 more

[+]

Een aanvrager moet een nationaal diploma: Management Services of een gelijkwaardige kwalificatie op NQF niveau 6, zoals bepaald door een comité Status. Zie ook Faculteit verordening EB3. [-]

Btech In Marketing

Campus Voltijd 3 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Het doel van de opleiding is om toegepast en cognitieve competenties van de student te ontwikkelen in de overname, interpretatie, begrip en toepassingen van marketing principes. De student moet in staat zijn te analyseren en in het kader van een marketing operations afdeling of bedrijf uit te leggen marketing en promotie beslissingen te nemen en te beoordelen en de externe impact van beslissingen te interpreteren. De student moet ook in staat zijn om na te denken over zijn / haar bestuurlijke beslissingen en toepassingen om het effect ervan in de holistische context van marketing en promoties te beoordelen. [+]

Het doel van de opleiding is om toegepast en cognitieve competenties van de student te ontwikkelen in de overname, interpretatie, begrip en toepassingen van marketing principes. De student moet in staat zijn te analyseren en in het kader van een marketing operations afdeling of bedrijf uit te leggen marketing en promotie beslissingen te nemen en te beoordelen en de externe impact van beslissingen te interpreteren. De student moet ook in staat zijn om na te denken over zijn / haar bestuurlijke beslissingen en toepassingen om het effect ervan in de holistische context van marketing en promoties te beoordelen.

Studenten moeten ervaring in de marketing industrie, met het oog op hun leren contextualiseren om hun zakelijke omgeving, en om verbeteringen en interventies kunnen beïnvloeden in hun werkomgeving te waarderen.... [-]


Btech In Milieu En Gezondheid

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg +1 more

De modules voor de BTech Environmental Health programma bestaan ​​uit Onderzoeksmethodologie IV, Occupational Health and Safety IV, Milieu Waste Management IV and Management Practice IV. [+]

De modules voor de BTech Environmental Health programma bestaan ​​uit Onderzoeksmethodologie IV, Occupational Health and Safety IV, Milieu Waste Management IV and Management Practice IV.

Toelatingseisen Een National Diploma in Environmental Health en academische verdienste. Een minimum van 60% wordt vereist in het Ndip programma. Contactgegevens

Naam: Mevrouw Martha Chadyiwa Tel: 011 559 6239 / E-mail: mchadyiwa@uj.ac.za

[-]

BTech in Mineral Resource Management

Campus Voltijd Deeltijd 1 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg +1 more

[+]

Verlening van de mate

De Baccalaureus Technologiae: Mineral Resource Management zal op studenten die alle voorgeschreven modules met goed gevolg hebben afgerond worden toegekend.

[-]

BTech in Operations Management

Campus Voltijd Deeltijd 1 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg +1 more

[+]

Uitkomsten

Eindniveau uitkomsten: De kwalificatie student in staat zal zijn om:

Demonstreer gedetailleerd inzicht en verwierf de nodige knowledgeto verschillende productie / dienst en controlesystemen operations management strategieën die worden gebruikt in de wereld van vandaag en op hetzelfde moment van toepassing te herkennen "specifieke behoeften" die nodig zijn voor de activiteiten van proces / systeem optimaal te laten functioneren. Toelatingseisen en selectiecriteria [-]

BTech in Quantity Surveying

Campus Voltijd Deeltijd 1 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg +1 more

[+]

Deze kwalificatie is bedoeld voor studenten die gespecialiseerd is op het gebied van kwantiteit landmeten, in de bouw en vastgoed-industrie en de hoeveelheid landmeetkundige beroep.

Uitkomsten

[-]

Btech In Toeristisch Management

Campus Voltijd 3 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Het doel van de BTech Tourism Management kwalificatie is toegepast en cognitieve competenties van de student te ontwikkelen in de overname, interpretatie, begrip en de toepassing van de beginselen toeristisch management. De student moet in staat zijn te analyseren en in het kader van een toeristisch-eenheid van het bedrijf uit te leggen beslissingen van het management. Deze kwalificatie bereidt de afgestudeerde voor een positie in een toeristische sector dat de toepassing van de bestaande toeristische praktijken in een nieuwe context vereist. [+]

Het doel van de BTech in Tourism Management kwalificatie is toegepast en cognitieve competenties van de student te ontwikkelen in de overname, interpretatie, begrip en de toepassing van de beginselen toeristisch management. De student moet in staat zijn te analyseren en in het kader van een toeristisch-eenheid van het bedrijf uit te leggen beslissingen van het management. Deze kwalificatie bereidt de afgestudeerde voor een positie in een toeristische sector dat de toepassing van de bestaande toeristische praktijken in een nieuwe context vereist.

Toelatingseisen

Een National Diploma (Tourism Management) of een gelijkwaardige kwalificatie op NQF niveau 6, zoals bepaald door een comité inzake de status met een gemiddelde van 60% in jaar proefpersonen derde.... [-]


BTech in Town and Regional Planning

Campus Voltijd Deeltijd 1 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg +1 more

[+]

Zie ook Faculteit verordening EB3. Verlening van de mate

De Baccalaureus Technologiae: Stad en Ruimtelijke Ordening zal op studenten die alle voorgeschreven modules met goed gevolg hebben afgerond worden toegekend.

[-]

Btech In Transport Management

Campus Voltijd 3 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Het doel van de opleiding is om de student toegepaste en cognitieve vaardigheden in de overname, interpretatie, begrip en toepassingen van logistiek en transport management principes te ontwikkelen. De student moet in staat zijn te analyseren en in het kader van een transportbedrijf en de regelgeving uit te leggen marketing en promotie beslissingen te nemen en te beoordelen en de externe impact van beslissingen te interpreteren. De student moet ook in staat zijn om na te denken over zijn / haar bestuurlijke beslissingen en toepassingen om het effect ervan in de holistische context van de transportsector te beoordelen. [+]

Het doel van de opleiding is om de student toegepaste en cognitieve vaardigheden in de overname, interpretatie, begrip en toepassingen van logistiek en transport management principes te ontwikkelen. De student moet in staat zijn te analyseren en in het kader van een transportbedrijf en de regelgeving uit te leggen marketing en promotie beslissingen te nemen en te beoordelen en de externe impact van beslissingen te interpreteren. De student moet ook in staat zijn om na te denken over zijn / haar bestuurlijke beslissingen en toepassingen om het effect ervan in de holistische context van de transportsector te beoordelen.

Studenten moeten ervaring in de transportsector hebben, om hun te leren contextualiseren om hun zakelijke omgeving, en om verbeteringen en interventies kunnen beïnvloeden in hun werkomgeving te waarderen.... [-]


BTech Mining Engineering

Campus Voltijd Deeltijd 1 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg +1 more

[+]

Verlening van de mate

De Baccalaureus Technologiae: mijnbouwkunde zal op studenten die alle voorgeschreven modules met goed gevolg hebben afgerond worden toegekend.

[-]

Videos

UJ Corporate video 2016

UJ generations of accomplishment

Contact
Bezoekadres
University of Johannesburg
PO Box 524

Johannesburg, Gauteng, 2006 ZA
Social Media