Lees de Officiële Beschrijving

Levendige, multiculturele en dynamische, de Universiteit van Johannesburg (UJ) deelt het tempo en de energie van de kosmopolitische Johannesburg, de stad waarvan hij de naam draagt. Trots Zuid-Afrikaan, de universiteit leeft tot zijn Afrikaanse roots, en goed voorbereid op zijn rol bij het actualiseren van het potentieel dat het hoger onderwijs in petto heeft voor de ontwikkeling van het continent.

Het fenomenale succes verhaal van de universiteit is er een die critici heeft verrast en won meer dan sceptici. Als een instelling die prat gaat op zijn toegankelijke excellence, na slechts 11 jaar UJ zich heeft gevestigd als een instelling van de wereldwijde uitmuntendheid en wereldklasse gestalte.

In de eerste vijf jaar van het bestaan, UJ verdubbelde haar geaccrediteerde onderzoeksoutput en verhoogde het aantal vooraanstaande Zuid-Afrikaanse Research Stoelen van geen tot zeven. Deze opmerkelijke prestatie werd bereikt ruim voor de voor 2015 vastgestelde doelstelling. De 2010 onderzoek uitkomst was het gevolg van UJ verlangen, tijdens de eerste periode, tot UJ te vestigen als een grondig onderzoek gerichte universiteit.

UJ is de eerste en enige Afrikaanse universiteit toegelaten tot de zeer gerespecteerde consortium van 28 onderzoeksintensieve universiteiten in de wereld, Universitas 21 - een belangrijke bevestiging van de groeiende internationale statuur van UJ.

UJ beschikt wereldklasse, internationaal erkende academische programma's op basis van curricula geïnformeerd door cutting-edge ontwikkelingen in zowel undergraduate en postgraduate onderwijs. Programma UJ's, binnen haar negen faculteiten, zijn ontworpen om studenten voor te bereiden op de wereld van het werk en voor wereldburgerschap. De universiteit heeft vier campussen, namelijk de Auckland Park Bunting Road Campus; de Auckland Park Kingsway Campus; de Doornfontein Campus; en het Soweto Campus.

Op basis van de keuzes van UJ's Orange Carpet eerstejaars studenten - die met een APS score gelijk aan en groter dan 40 punten - het vlaggenschip programma's zijn onder andere: Accounting; Elektrische en elektronische / mechanische / civiele / Mijnbouw; LLB / BA Recht / BCom wet; Wiskunde / Toegepaste Wiskunde; IT / Computer Sciences; Menselijke Fysiologie; Optometrie; Financiën; Psychologie; en de lerarenopleiding.

Om UJ's onderwijs, onderzoek en innovatie doelen te realiseren, UJ heeft, de afgelopen acht jaar, investeerde meer dan R2 miljard in de upgrading en uitbreiding van het leven en leren faciliteiten op al haar campussen en in het creëren van een veilige en veilige, wereldklasse leer- en onderzoeksomgeving voor zowel medewerkers als studenten.

UJ introduceerde ook handheld apparaten (een tablet of laptop) in het eerste jaar klaslokalen in 2014, in een poging om deze jonge geesten te verbinden met de wereld van e-kennis die ze groeien in en om hun vermogen om bij te dragen en te concurreren transformeren.

UJ's afgestudeerde slagingspercentage staat nu op 83,4% en de totale jaarlijkse afgestudeerde output is meer dan 11.400 studenten. Het eerste jaar Experience Programme van de Universiteit (FYE), een initiatief aanbieden van academische vaardigheden wapening met een accent op studenten mentoring medestudenten, is een van de steunprogramma's die helpen de school naar de universiteit overgang te vergemakkelijken. Bijna 1.300 studenten docenten, geselecteerd uit derdejaars niveau en hoger, fungeren als een interface tussen studenten en docenten. UJ introduceerde ook academische adviseurs in University woningen en goedgekeurd off-campus accommodatie faciliteiten. Onder UJ's Academic Excellence Programme, worden 250 studieadviseurs serveren 2.000 eerstejaars studenten in 25 woningen.

Opvallend ook is dat UJ, met meer dan 49.500 studenten; 2300 internationale studenten; 6.700 promovendi en gerenommeerde wetenschappelijk personeel, is een instelling met een bewonderenswaardige afstuderen tarief. UJ is de thuisbasis van 133 nominale onderzoekers, van wie er zes A-label, en heeft zeven National Research Foundation Stoelen. Daarnaast produceert het grootste aantal zwarte accountants van alle geaccrediteerde residentiële universiteiten in het land.

Terwijl UJ streeft mondiaal excelleren en gestalte, de Universiteit overweegt zijn nationaal reageren op een manier die alleen UJ kan. In dit verband, onder de Zuid-Afrikaanse zes vooraanstaande universiteiten, alleen UJ biedt met succes toegang tot bijna 2.000 eerstejaars studenten die afkomstig zijn uit de armste gemeenschappen, hen, waar nodig, met top-up NSFAS financiering, studietoelagen en twee gezonde maaltijden per dag .

In de komende tien jaar, heeft UJ ingesteld zes strategische doelen, te weten:

Global Excellence in onderzoek en innovatie.
Global Excellence in Teaching and Learning.
Een internationaal profiel Fit for Global Excellence en Stature.
Een uitstekende Student Experience.
Active Global Reputation Management, en
Een instelling en People Fit for Global Excellence en Stature.

Visie

Een internationale universiteit van keuze, verankerd in Afrika, dynamisch vormgeven van de toekomst.

Missie

Inspirerende haar gemeenschap om te transformeren en te dienen de mensheid door middel van innovatie en de gezamenlijke streven naar kennis.

waarden

VERBEELDING GESPREK REGENERATIE ethische grondslag

Vormgeven van de toekomst

denken onafhankelijk
Het ontwikkelen van een kosmopolitische identiteit
Exposeren ambitie en gedrevenheid
De goedkeuring van ondernemende aanpak

Samen leren van onze diversiteit

gezamenlijk het maken van verstandige beslissingen

Engaging zinvol met elkaar
Display wederzijds respect
toonaangevende consultatively

Het ontwikkelen van duurzaam door middel van creatieve bijdrage

Introspecting voor vernieuwing

Innoveren voor het algemeen welzijn
Het maken van positieve verandering
Profiteren van kansen over het hoofd gezien

Treasuring academische vrijheid

Op zoek naar evenwicht in het streven naar kennis

Uitdagingen met moed en het verdienen van vertrouwen
Verantwoordelijk handelen door eerlijk, consistent en transparant
Deelnemen aan en het helpen van de gemeenschap (Ubuntu) *
  • Ubuntu is het vermogen om mededogen, rechtvaardigheid, wederkerigheid, waardigheid, harmonie en de mensheid uit te drukken in het belang van het bouwen, onderhouden en versterken van de gemeenschap. Ubuntu spreekt tot onze onderlinge verbondenheid, onze gemeenschappelijke menselijkheid en de verantwoordelijkheid om elk die voortvloeit uit onze verbinding.
Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

BA

University of Johannesburg

Het doel van een BA (rechten) diploma is om de student kennis te laten verwerven van het Zuid-Afrikaanse rechtssysteem, privaatrecht, grondwettelijk recht en gewoonterech ... [+]

Het doel van een BA (rechten) diploma is om de student kennis te laten verwerven van het Zuid-Afrikaanse rechtssysteem, privaatrecht, grondwettelijk recht en gewoonterecht. Daarnaast kan de student cursussen volgen in aspecten van de kunst- en sociale wetenschappen. Bovendien wordt de student blootgesteld aan talen en taalstructuur.

De minimale studieperiode voor de graad is drie (3) jaar op fulltime basis.

Modules afgerond in de BA (rechten) graad tellen mee voor module credits in een volgende LLB-graad.

Carrièremogelijkheden (zonder een LLB-graad):Juridisch adviseur van de staatBedrijfs juridisch adviseurHofpersoneelKantoorpersoneel in een advocatenkantoor

Klik hier voor informatie over aanvraagvereisten voor de faculteit Rechtsgeleerdheid... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Een Bachelor of Arts in Digital Media Design bereidt studenten voor op de behoeften van het digitale tijdperk als ontwerpers van inhoud, systemen en producten, waar tekst ... [+]

Een Bachelor of Arts in Digital Media Design bereidt studenten voor op de behoeften van het digitale tijdperk als ontwerpers van inhoud, systemen en producten, waar tekst, beeld, video, audio, grafische afbeeldingen en animaties samenkomen. Vertrekkend van een algemene aanpak, leren studenten specialisaties in interactieontwerp of digitale video. In Digital Media Design gaan studenten op innovatieve wijze in op digitale technologieën om producten te ontwerpen om te communiceren en levenservaringen te verbeteren.

Een reeks technologieën en producten waarmee studenten werken, zijn websites, mobiele applicaties, interactieve games, ontwerpresultaten, muziekvideo's, digitale video, motion graphics, kortformaatanimatie, wayfinding-systemen en digitale fotografie. Tot de faciliteiten van de afdeling behoren vier uitgebreide computerlaboratoria met de nieuwste high-end grafische computers, een audio-opnamesuite, een animatiestudio en een studio met groen scherm.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Met een BA in Human Resource Management, kunt u een carrière hebben als HRM Personeelsmanager, HRM Personeelsfunctionaris, Training Manager, Werving en Selectie Officier. ... [+]

zijn programma zal worden vervangen door een Bachelors in Human Resource Management. We wachten op goedkeuring

BA in Human Resource Management

Met een BA in Human Resource Management, kunt u een carrière hebben als HRM Personeelsmanager, HRM Personeelsfunctionaris, Training Manager, Werving en Selectie Officier.

ToelatingseisenMinimale APS:26 met wiskunde OF28 met wiskundige geletterdheidEngels: 4 (50%)Wiskunde: 4 (50%)Wiskundige geletterdheid: 5 (60%)

Voldoen aan de minimumvereisten van de faculteit voor een bepaald programma betekent niet noodzakelijkerwijs een toelating tot dat programma, omdat specifieke selectiecriteria kunnen worden toegepast en vanwege ruimtebeperkingen.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Met een BA in Toerisme Ontwikkeling, kunt u een carrière in Toerisme Ontwikkeling, Executive, Toerisme Ontwikkeling Beleidsplanner, Toerisme Ontwikkeling Officer hebben. ... [+]

BA in ontwikkeling van toerisme

* Raadpleeg de faculteitsregels en regels voor toegangsregels bij dit programma http://www.uj.ac.za/faculties/management/

Met een BA in Toerisme Ontwikkeling, kunt u een carrière in Toerisme Ontwikkeling, Executive, Toerisme Ontwikkeling Beleidsplanner, Toerisme Ontwikkeling Officer hebben.

ToelatingseisenMinimale APS:26 met wiskunde OF28 met wiskundige geletterdheidEngels: 4 (50%)Wiskunde: 3 (40%)Wiskundige geletterdheid: 5 (60%)

Voldoen aan de minimumvereisten van de faculteit voor een bepaald programma betekent niet noodzakelijkerwijs een toelating tot dat programma, omdat specifieke selectiecriteria kunnen worden toegepast en vanwege ruimtebeperkingen.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Met een BA in Public Management en Governance kun je een carrière hebben als Public Managers in overheidsdepartementen, provinciale afdelingen en gemeenten, openbare, par ... [+]

BA in publiek management en governance

* Raadpleeg de faculteitsregels en regels voor toegangsregels bij dit programma http://www.uj.ac.za/faculties/management/

Met een BA in Public Management en Governance kun je een carrière hebben als Public Managers in overheidsdepartementen, provinciale afdelingen en gemeenten, openbare, particuliere en NGO-sector, administratieve en bestuurlijke functies.

ToelatingseisenMinimale APS:26 met wiskunde OF28 met wiskundige geletterdheidEngels: 5 (60%)Wiskunde: 3 (40%)Wiskundige geletterdheid: 5 (60%)

Voldoen aan de minimumvereisten van de faculteit voor een bepaald programma betekent niet noodzakelijkerwijs een toelating tot dat programma, omdat specifieke selectiecriteria kunnen worden toegepast en vanwege ruimtebeperkingen.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Dit is een eerste formatieve kwalificatie. Een succesvolle student heeft de intellectuele competenties en praktische vaardigheden verworven om menselijk gedrag en interac ... [+]

Dit is een eerste formatieve kwalificatie. Een succesvolle student heeft de intellectuele competenties en praktische vaardigheden verworven om menselijk gedrag en interactie te bespreken, problematiseren en onderzoeken, met name in de Zuid-Afrikaanse context.

Er zijn vier verschillende clusters of specialisatie-opties in dit programma om uit te kiezen. Deze opties worden hieronder vermeld.

BA met specialisatie in communicatie en talen

Het curriculum voor de BA met specialisatie in Communicatie en talen programma bestaat uit 22-semester modules samengesteld als volgt:

Eerste jaar

Majors: Communicatie (* of Theorie van film- en televisiestudies op voorwaarde dat er geen tijdschema's zijn) en een taal (Afrikaans, Engels, Frans, Grieks, isiZulu, Latijn, taalkunde, modern Grieks en Sepedi.)Keuzevakken: een taal (Afrikaans, Engels, Frans, Grieks, isiZulu, Latijn, Linguïstiek, Modern Grieks, Noord-Sotho 1AAlternatieve keuzevakken: filosofie en religie. (Deze modules kunnen alleen worden gekozen als er geen tijdschema's zijn.)** Studenten die een A of B hebben behaald voor Engels in het Engels, kunnen Engels 1C vervangen... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het programma bestaat uit verplichte en keuzemodules betreffende geesteswetenschappen en menswetenschappen in Afrikaanse studies. ... [+]

Het programma bestaat uit vijf modules.

Verplichte modules:

Semester 1: Paper 1: Methodology of the Humanities (aangeboden door het Departement Antropologie en Ontwikkelingsstudies Paper 2: Statistiek voor de menswetenschappen (aangeboden door het Departement Wiskunde en Statistiek)

Semester 2: Een onderzoeksproject in een van de deelnemende vakken dat door de student met succes is afgerond als hoofdvak voor diplomadoeleinden.

Keuzemodules:

Inleiding tot de proza en korte kunst van een Afrikaanse taalInleiding tot het drama en poëzieIntroductie van een Afrikaanse taal of theorie van Afrikaans mondelingEconomische problemen in ontwikkelingslanden (aangeboden door het ministerie van Economische Zaken)Toelatingseisen... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
12 - 18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

In die nagraadse programme in Afrikaans (Honneurs, Meestersgraad en Doktorsgraad) word menslike bestaan ondersoek deur te kyk na die simbole, mites, metafore en tekste wa ... [+]

In die nagraadse programme in Afrikaans (Honneurs, Meestersgraad en Doktorsgraad) word menslike bestaan ondersoek deur te kyk na die simbole, mites, metafore en tekste wat die menslike bestaan medieer. Soos in al die ander geesteswetenskappe is begrip van die menslike bestaan die doel. In die vak Afrikaans is taal en tekste die middel tot hierdie doel. Om die mens en die manier waarop die mens die wêreld verstaan, te ondersoek, word die taal wat die mens gebruik om uitdrukking te gee aan hierdie wêreld, om sin te gee aan sigself en aan die wêreld waarin hy/sy leef, bestudeer.

Die honneurskursus bied ‘n inleidende oorsig tot die Afrikaanse taalen letterkunde en ‘n student behoort ‘n oorsig te hê oor Afrikaanse literatuurgeskiedenis, maar ook ‘n agtergrond oor die deeglike ontleding van spesifieke tekste. Die vaardighede om verder onafhanklik te kan navorsing doen, word aangeleer.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Afrikaans
Voltijd
1 jaar
Campus
University of Johannesburg

De cursus bestaat uit vijf modules. Modules 1 (onderzoeksessay), 2 (grammatica van de hoofdtaal) en 3 (literatuur van de hoofdtaal) zijn verplicht. De student kiest twee ... [+]

De cursus bestaat uit vijf modules. Modules 1 (onderzoeksessay), 2 (grammatica van de hoofdtaal) en 3 (literatuur van de hoofdtaal) zijn verplicht. De student kiest twee andere modules uit de volgende mogelijkheden:

Literatuur: Poëzie, Proza, Drama, Mondelinge kunstLinguïstiek: sociolinguïstiek, fonologie en morfologie, syntaxis en semantiek, vertaalstudiesToelatingseisen

Studenten die een bachelordiploma hebben behaald met Northern Sotho (of Sepedi) of Zulu (of isiZulu) als major en die voldoen aan de algemene universitaire toelatingseisen voor het Honours-programma kunnen in aanmerking komen voor het programma.

Studenten die niet voldoen aan de eis van een van de opgegeven Afrikaanse talen als majoor, kunnen in verdienstelijke gevallen een aanvraag indienen bij de RPL-commissie om te worden toegelaten.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
12 - 18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Studenten moeten vijf cursussen volgen in het Honours programma Anthropology Studies. Een van deze cursussen is een onafhankelijk onderzoeksdocument dat wordt uitgevoerd ... [+]

Studenten moeten vijf cursussen volgen in het Honours programma Anthropology Studies. Een van deze cursussen is een onafhankelijk onderzoeksdocument dat wordt uitgevoerd onder toezicht van een academicus op de afdeling.

De verplichte methodologiecursus, waarvan een component een inleiding tot de statistiek is, wordt in het eerste semester aangeboden. Met deze cursus als basis kunnen studenten kiezen om zich te specialiseren in sociale en / of culturele antropologie of paleoantropologie.

Als studenten voor de eerste kiezen, kunnen ze kiezen uit cursussen zoals 'Jeugd, identiteit en taal', 'Antropologie van het lichaam' en 'Natuur en samenleving'. Keuzevakken kunnen worden gekozen uit een breed scala aan cursussen sociale wetenschappen.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van dit programma is het verkennen van een breed scala aan vormen van menselijke communicatie vanuit verschillende perspectieven die het lokale en het globale ve ... [+]

Het doel van dit programma is het verkennen van een breed scala aan vormen van menselijke communicatie vanuit verschillende perspectieven die het lokale en het globale verbinden en geworteld zijn in Afrikaanse contexten en ervaringen. Ons curriculum ontwikkelt een innovatieve benadering van participatiestudies die inspeelt op de specifieke communicatieve, culturele en sociale contexten waarin wij actief zijn. Als een inherent interdisciplinair en flexibel programma, kruist de BA Hons in Communicatiewetenschappen een veelheid van gebieden en gebieden in de geesteswetenschappen en sociale wetenschappen en biedt een gelegenheid om hun complementariteit en onderlinge verbondenheid te verkennen.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

De Bachelor of Arts Honours in Design bereidt studenten voor op onderzoekgebaseerde postdoctorale studie en deelname aan een ontwerpcarrière door studenten in staat te st ... [+]

De Bachelor of Arts Honours in Design bereidt studenten voor op onderzoekgebaseerde postdoctorale studie en deelname aan een ontwerpcarrière door studenten in staat te stellen creatieve oplossingen te produceren voor complexe problemen binnen een specialistisch ontwerpgebied en om onderzoek onder toezicht uit te voeren en te rapporteren.

Toelatingseisen

Een passende bachelorgraad met een aanbevolen minimum van 60% voor alle modules van het laatste jaar.

Selectiecriteria

Naast de minimale toelatingseisen zoals hierboven beschreven, kan van potentiële studenten worden geëist dat zij een portfolio van hun werk presenteren aan een geïnterviewd panel.

leerplan

MODULE

Communicatieontwerp of modeontwerp of multimediaontwerp of juwelenontwerpOntwerpprojectonderzoeksmethodeOntwerptheorieOnderzoek EssayProgrammastructuurMinimale duur: een jaar voltijd / twee jaar deeltijd.Maximaal aantal modules per studiejaar:Voltijds: modules van vijf semesters.Part-time: modules van drie semesters in het eerste jaar (onderzoeksmethodologie, onderzoeksessay); en modules van twee semesters in jaar twee (Communicatieontwerp / Modeontwerp / Multimediaontwerp / Juwelenpraktijk en Ontwerpproject).Diploma... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Voltijdstudenten melden zich aan voor vijf modules. Part-time studenten registreren voor alle modules behalve de specialisatiemodules en het onderzoeksessay in het eerste ... [+]

Voltijdstudenten melden zich aan voor vijf modules. Part-time studenten registreren voor alle modules behalve de specialisatiemodules en het onderzoeksessay in het eerste jaar. In het tweede jaar schrijven deeltijdstudenten zich in voor de specialisatiemodules en het onderzoeksessay. Alle keuzemodules worden niet noodzakelijk elk jaar aangeboden.

Het Honours-programma bestaat uit vijf modules, waarvan vier verplicht en één een keuzemodule:

Verplichte modules:

Semester 1 / Semester 2CommunicatietheorieOnderzoek EssayAudiovisuele communicatieToegepaste audiovisuele communicatie

Keuzemodules:

Communicatiebeheer en overtuigingOntwikkeling Communicatie en identiteitNieuwe media en cultuurToelatingseisen... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het Honours-examen bestaat uit vier modules van elk drie uur en één onderzoeksessay. De vier modules vertegenwoordigen elk 20 studiepunten en het onderzoeksessay vertegen ... [+]

Het Honours-examen bestaat uit vier modules van elk drie uur en één onderzoeksessay. De vier modules vertegenwoordigen elk 20 studiepunten en het onderzoeksessay vertegenwoordigt 40 studiepunten. De cursus biedt twee opties, namelijk focus op Duitse literatuur met één component Duitse taalstudie, of Duitse taal en taalkunde met één literatuurcomponent. Drie modules zijn verplicht:

Verplichte modules:

Jaar modules Module 1: Onderzoeksessay over een bepaald genre of over een taalkundig onderwerp Module 2: Duitse literatuur uit de tweede helft van de 20e eeuw en hedendaagse Duitse literatuur Module 3: Duitse syntaxis en morfologie

Keuzemodules:

Studenten kunnen twee modules kiezen uit de volgende lijst:... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Deze cursus omvat de studie van de literaire theorie en de Engelse literatuur uit Groot-Brittannië, Amerika, het Indiase subcontinent en Afrika. De bestreken periodes var ... [+]

Deze cursus omvat de studie van de literaire theorie en de Engelse literatuur uit Groot-Brittannië, Amerika, het Indiase subcontinent en Afrika. De bestreken periodes variëren van de middeleeuwen tot heden.

Studenten kunnen individuele belangen nastreven tijdens het schrijven van een onderzoeksessay. Optionele modules in specialistische onderwerpen zoals life-writing, science fiction en tekstbewerking zijn mogelijk ook beschikbaar.

Toelatingseisen

Toelating tot het Honours-programma moet worden goedgekeurd door de voorzitter van de afdeling. (Zie ook het algemeen reglement van de universiteit.)

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Onze BA Honours in French promoot de diepgaande studie van Franstalige en Franse literatuur. Wij zijn gespecialiseerd in de studie van specifieke genres zoals autobiograf ... [+]

Onze BA Honours in French promoot de diepgaande studie van Franstalige en Franse literatuur. Wij zijn gespecialiseerd in de studie van specifieke genres zoals autobiografie en de experimentele roman, en van specifieke periodes, zoals het Franse theater uit de twintigste eeuw. Studenten kunnen zich ook richten op vertaalstudies of literatuurbelangen combineren met vertaalbelangen (Frans / Engels; Engels / Frans).

Toelatingseisen

Studenten die zich willen inschrijven voor het Honours-programma in het Frans, moeten ten minste drie jaar Frans hebben voltooid, waarvan er één gelijk moet zijn aan een universitair diploma van een derde jaar volgens de criteria van de Senaat. De voorzitter van het Franse Departement moet ervan overtuigd zijn dat de kennis van de kandidaat-student voldoende is om het Honours-programma succesvol af te ronden. Kennis van het Latijn is een aanbeveling.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

In deze cursus werken we met de Griekse taal, literatuur, artefacten, filosofie, geschiedenis en religie. Studenten ontwikkelen niet alleen hun eigen analytische vaardigh ... [+]

In deze cursus werken we met de Griekse taal, literatuur, artefacten, filosofie, geschiedenis en religie. Studenten ontwikkelen niet alleen hun eigen analytische vaardigheden door aan deze cursus deel te nemen; ze begrijpen ook de manieren waarop wij als mens betekenis geven aan ons bestaan door het gebruik van symbolen en complexen van symbolen die ons van oudsher toekomen. Alle documenten worden gelezen in de originele taal, waardoor studenten inscripties, teksten en artefacten op een gemotiveerde manier kunnen interpreteren.

Studenten kunnen hun programma richten op Klassiek Grieks of Modern Grieks.

Toelatingseisen

Grieks 3A en 3B of Modern Grieks 3A en 3B zijn vereist voor toelating tot dit programma. Een kennis van het Duits en / of Frans wordt aanbevolen.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

In deze cursus werken we met de Latijnse taal, literatuur, artefacten, filosofie, geschiedenis en religie. Studenten ontwikkelen niet alleen hun eigen analytische vaardig ... [+]

In deze cursus werken we met de Latijnse taal, literatuur, artefacten, filosofie, geschiedenis en religie. Studenten ontwikkelen niet alleen hun eigen analytische vaardigheden door aan deze cursus deel te nemen; ze begrijpen ook de manieren waarop wij als mens betekenis geven aan ons bestaan door het gebruik van symbolen en complexen van symbolen die ons van oudsher toekomen.

Alle documenten worden gelezen in de originele taal, waardoor studenten inscripties, teksten en artefacten op een gemotiveerde manier kunnen interpreteren. Een waardering voor de invloed van het Latijn op het moderne Engels is ook ontwikkeld.

Toelatingseisen

Latin 3A en 3B zijn vereist voor toelating tot dit programma. Een kennis van het Duits en / of Frans wordt aanbevolen.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Onderzoeksessay: het onderzoeksessay omvat methodologie, theorie en de toepassing daarvan in een concreet onderzoeksessay. Theorie en historiografie: het examenartikel be ... [+]

Onderzoeksessay: het onderzoeksessay omvat methodologie, theorie en de toepassing daarvan in een concreet onderzoeksessay.

Theorie en historiografie: het examenartikel behandelt theorie en filosofie van de geschiedenis, alsmede algemene en Zuid-Afrikaanse geschiedschrijving

Afrikaanse geschiedenis: thema's over de historische ontwikkeling van Afrika worden gepresenteerd.

Thema's in de geschiedenis van Azië: dit artikel biedt een selectie van thema's in de geschiedenis van de grote verschillen tussen de Aziatische beschavingen en de westerse beschaving, sinds de vijftiende eeuw; India, Zuidoost-Azië, Japan en China.

Zuid-Afrikaanse geschiedenis: thema's in de negentiende-eeuwse geschiedenis vóór 1865: Britse heerschappij, debatten over de vorming van de stedelijke middenklasse, Mfecane, Great Trek, Kaap-liberalisme, leiders in het binnenland, economische betrekkingen.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van de kwalificatie is het ontwikkelen van de toegepaste competentie van de student in het analyseren, interpreteren en begrijpen van industriële psychologieprin ... [+]

Het doel van de kwalificatie is het ontwikkelen van de toegepaste competentie van de student in het analyseren, interpreteren en begrijpen van industriële psychologieprincipes en methoden. Het ontwikkelt verder de intellectuele, onderzoeks- en professionele vaardigheden van de student. De kwalificatie bereidt studenten voor op een zinvolle bijdrage aan interventies op het gebied van human resource acquisitie, gebruik en ontwikkeling van organisaties. Een afgestudeerde industriële psychologie zal in staat zijn om post-honours training en stageprogramma's in psychometrie aan te vragen. Door het afronden van een dergelijke stage kunnen ze zich als psychometrie registreren bij het Professional Board for Psychology of the Health Professions Council of South Africa (HPCSA).... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

De modules in het BA Honours (Industrial Sociology) -programma bieden studenten inzicht in de veranderende aard van mondiale werkplekken, industrieën, arbeidersstrijd en ... [+]

De modules in het BA Honours (Industrial Sociology) -programma bieden studenten inzicht in de veranderende aard van mondiale werkplekken, industrieën, arbeidersstrijd en werkdynamiek. Er wordt veel nadruk gelegd op het begeleiden van studenten bij het uitvoeren van onafhankelijk kwantitatief onderzoek. Het programma biedt vaardigheden in theorie, het schrijven van rapporten en het oplossen van problemen. Studenten verwerven ook SPSS-vaardigheden en -competenties en moeten een stage van 120 uur voltooien.

Toelatingseisen

Toelating zal worden overwogen voor een student die sociologie of industriële sociologie heeft voltooid als een major (tot het derde jaar niveau) in de voorgaande BA-graad. Indien een student niet aan bovenstaande eisen voldoet, kan toelating worden verleend door de decaan van de faculteit, op voordracht van de voorzitter van de faculteit.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Voltijdstudenten melden zich aan voor vijf modules. Part-time studenten registreren voor alle modules behalve de specialisatiemodules en het onderzoeksessay in het eerste ... [+]

Voltijdstudenten melden zich aan voor vijf modules. Deeltijdstudenten melden zich aan voor alle modules behalve de specialisatiemodules en het onderzoeksessay in het eerste jaar. In het tweede jaar schrijven deeltijdstudenten zich in voor de specialisatiemodules en het onderzoeksessay. Alle keuzemodules worden niet noodzakelijk elk jaar aangeboden.

Het Honours-programma bestaat uit vijf modules, waarvan vier verplicht en één een keuzemodule:

Verplichte modules:

Semester 1 / Semester 2

CommunicatietheorieOnderzoek EssayJournalistiekToegepaste journalistieke communicatie

Keuzemodules:

Communicatiebeheer en overtuigingOntwikkeling Communicatie en identiteitNieuwe media en cultuur... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

De cursus beoogt een redelijk gedetailleerde studie te geven van de bijdrage van ons klassieke erfgoed aan de westerse beschaving. ... [+]

De cursus beoogt een redelijk gedetailleerde studie te geven van de bijdrage van ons klassieke erfgoed aan de westerse beschaving. Gebieden zoals Klassieke Kunst en Architectuur, Geschiedenis, Filosofie, Poëzie, Proza, Religie, Retoriek of Technologie komen aan bod. Bij het bestuderen van deze onderwerpen komen fascinerende thema's als archetypen (bijv. De held), hoofdverhalen, gendered taal, communicatiestrategieën, wereldbeeld en de geschiedenis van gewone mensen aan bod. Op deze manier ontwikkelen studenten een kritisch begrip van hun eigen cultuur, evenals een waardering voor de rijkdom aan kennis die we van de Grieken en Romeinen hebben geërfd. Alle oude teksten worden gelezen in vertaling.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Studenten moeten vijf cursussen volgen in het Development Studies Honours-programma: drie zijn verplicht en twee zijn keuzevakken. Een van deze cursussen is een onafhanke ... [+]

Studenten moeten vijf cursussen volgen in het Development Studies Honours-programma: drie zijn verplicht en twee zijn keuzevakken. Een van deze cursussen is een onafhankelijk onderzoeksdocument dat wordt uitgevoerd onder toezicht van een academicus op de afdeling.

Er zijn vijf cursussen in het Honours-programma:

De eerste cursus, aangeboden in het eerste semester, is een verplichte theoriecursus die ingaat op de basis van Ontwikkelingsstudies door een benadering te volgen die gebaseerd is op wat we 'historische politieke economie' noemen. Het combineert de klassieke sociale theorie en de politieke economie met geschiedenis en beleidsanalyse en pakt de academische en beleidsdiscoursen aan die zich in de afgelopen vijftig jaar binnen deze wereldwijde politieke en economische context in deze discipline hebben ontwikkeld.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het honours curriculum bestaat uit vijf verplichte modules. De eerste is de onderzoeksmodule, een lang essay van ongeveer 10.000 woorden, waarover met een supervisor word ... [+]

Het honours curriculum bestaat uit vijf verplichte modules. De eerste is de onderzoeksmodule, een lang essay van ongeveer 10.000 woorden, waarover met een supervisor wordt onderhandeld. De andere vier modules zijn cursussen. Welke cursussen in een bepaald jaar worden aangeboden, wordt bepaald door de afdeling en is onder meer gebaseerd op de beschikbaarheid van wetenschappelijk personeel met de vereiste expertise op een vakgebied en de belangen van studenten.

Toelatingseisen

Om tot dit programma te worden toegelaten, moeten studenten voldoen aan de toelatingseisen van het departement. Dit zijn de volgende. Je moet filosofie als hoofdvak hebben gedaan voor je eerste graad. Je moet ook een gemiddeld cijfer van 65% hebben voor alle modules die je hebt gedaan in Filosofie 3.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

BA Honours Politics, met een verplichte module in Research Mythology en mini-onderzoeksrapport, met keuzes variërend van Zuid-Afrikaanse politiek; Geslacht; Gebiedsstudie ... [+]

BA Honours Politics, met een verplichte module in Research Mythology en mini-onderzoeksrapport, met keuzes variërend van Zuid-Afrikaanse politiek; Geslacht; Gebiedsstudies; Hedendaagse kwesties in internationale betrekkingen; Internationale organisaties; Politieke risicoanalyse; Theorieën en concepten in politiek en internationale betrekkingen.

Toelatingseisen

Studenten hebben een slagingspercentage van 65% nodig op het niveau van het derde jaar. Niet- University of Johannesburg schrijven een toelatingstest.

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het Honours in Psychology-programma wordt alleen fulltime aangeboden. De studenten moeten binnen een jaar zes modules voltooien. De onderzoekscomponent is de enige verpli ... [+]

Het Honours in Psychology-programma wordt alleen fulltime aangeboden. De studenten moeten binnen een jaar zes modules voltooien. De onderzoekscomponent is de enige verplichte module en loopt het hele jaar door, daarom telt deze module als twee modules. De studenten moeten vier andere modules uit de volgende lijst selecteren: neuropsychologie; Persoonlijkheidspsychologie; Sociale psychologie; Abnormale psychologie; Therapeutische psychologie; Psychologische beoordeling; Kritieke ontwikkelingspsychologie en gezondheidspsychologie. Elk van deze modules wordt gepresenteerd door een expert in het veld en klassen zijn interactief en dynamisch. De studenten krijgen ook de mogelijkheid om een onderzoeksproject af te ronden met als doel hen voor te bereiden op verdere studies. De studenten worden beoordeeld via toetsen, opdrachten en examens.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 week
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het Honours-programma kan worden gevolgd met een specifieke focus op de volgende specialisatiegebieden of in combinatie ... [+]

Het Honours-programma kan worden gevolgd met een specifieke focus op de volgende specialisatiegebieden of in combinatie:

Kritieke kwesties in de studie van religie: het goddelijke in religies; Religies en wetenschap; Methode en theorie in de studie van religie; Bevrijdingstheologieën in religies. Christendom: de context van het vroege christendom; De Bijbel als literatuur; De christelijke traditie; Christendom en hedendaagse kwesties.

Islam en Arabisch: Studies in Hadith; Islam en geslacht; Islamitische spirituele tradities; Geselecteerde Arabische teksten (Tafsir); De koran en zijn belangrijkste thema's; De Shari'ah en de constitutionele democratieën; Kritieke kwesties in de hedendaagse islam... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

De modules in het BA Honours (Sociology) programma bieden studenten inzicht in hedendaagse maatschappelijke debatten en zorgen. Studenten verkennen sociale identiteiten e ... [+]

De modules in het BA Honours (Sociology) programma bieden studenten inzicht in hedendaagse maatschappelijke debatten en zorgen. Studenten verkennen sociale identiteiten en maatschappelijke structuren, wereldwijde en lokale verbanden, evenals sociale verandering en strategieën voor sociale interventie. Er wordt veel nadruk gelegd op het begeleiden van studenten bij het uitvoeren van onafhankelijk kwantitatief onderzoek. Het programma biedt vaardigheden in theorie, het schrijven van rapporten en het oplossen van problemen. Studenten verwerven ook SPSS-vaardigheden en -competenties en moeten een stage van 120 uur voltooien.

Toelatingseisen

Toelating zal worden overwogen voor een student die sociologie of industriële sociologie heeft voltooid als een major (tot het derde jaar niveau) in de voorgaande BA-graad. Indien een student niet aan bovenstaande eisen voldoet, kan toelating worden verleend door de decaan van de faculteit, op voordracht van de voorzitter van de faculteit.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Bedrijfscommunicatie Honours faciliteert zowel theoretische als toegepaste competentie in bedrijfscommunicatie. Gespecialiseerde kennis van de bedrijfscommunicatietheorie ... [+]

Bedrijfscommunicatie Honours faciliteert zowel theoretische als toegepaste competentie in bedrijfscommunicatie. Gespecialiseerde kennis van de bedrijfscommunicatietheorie vergemakkelijkt het vermogen om de bedrijfscommunicatietheorie kritisch te beoordelen, te consolideren en uit te breiden om passende antwoorden te creëren en om abstracte contextuele bedrijfscommunicatieproblemen op te lossen. De ontwikkeling van praktische vaardigheden door middel van ervaringsleren in de vorm van stages en portfoliogestuurde training vergemakkelijken de verwerving van toegepaste en reflexieve competenties die het vermogen bevorderen om bedrijfscommunicatievaardigheden over te dragen en toe te passen in een aantal communicatiecontexten. Deze cursus wekt ook de morele en ethische gevoeligheid op die vereist is voor een verantwoorde praktijk van bedrijfscommunicatie.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Honorietheorie marketingcommunicatie: in de dynamische en zich voortdurend ontwikkelende richting van marketingcommunicatie met een eigentijdse beweging naar geïntegreerd ... [+]

Honorietheorie marketingcommunicatie: in de dynamische en zich voortdurend ontwikkelende richting van marketingcommunicatie met een eigentijdse beweging naar geïntegreerde merkcommunicatie met een toenemende nadruk op strategische conceptualisatie, is er behoefte ontstaan aan een cursus die zich bezighoudt met relevante sectorgerelateerde kwesties.

Het doel van deze graad is om een kritische reflexieve oriëntatie te bieden naar zowel de theoretische als de toegepaste principes van marketingcommunicatie. Bijgevolg wordt de leerling voorzien van een uitgebreide theoretische en praktische toepassing op het gebied van marketingcommunicatie, waardoor hij een geïntegreerde carrière in het veld kan nastreven. De nadruk ligt op ervaringsleren met een sterke nadruk op branding en omvat directe blootstelling aan de industrie. Verder worden het hele jaar door professionele presentatievaardigheden ontwikkeld. Marketingcommunicatietheorie onderzoekt huidige en relevante hedendaagse problemen op het gebied van marketingcommunicatie en houdt zich ook bezig met de hedendaagse context van marketingcommunicatie. Het primaire doel is om begrip te genereren met betrekking tot deze kwesties, evenals de praktijk en principes van de marketingcommunicatie-industrie in het algemeen.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het postdoctorale programma Toegepaste Linguïstiek en Literaire Theorie, gericht op de kennisvelden van beide disciplines, is gericht op de gespecialiseerde onderwijs- en ... [+]

Het postdoctorale programma Toegepaste Linguïstiek en Literaire Theorie, gericht op de kennisvelden van beide disciplines, is gericht op de gespecialiseerde onderwijs- en training- en onderzoeksbehoeften van taalbeoefenaars zoals vertalers, tolken, teksteditors, taalplanners, copywriters en taal. docenten. Vertalen en tolken zijn complexe linguïstische, cognitieve en tekstuele processen die onder andere ook sociaal-culturele bemiddeling met zich meebrengen. Gezien de complexiteit van deze activiteiten en dus het interdisciplinaire karakter van de taalpraktijk, bieden deze programma's een evenwicht tussen theoretische, praktische en ervaringskennis en vaardigheden.

Toelatingseisen

Een BA-programma of een vergelijkbare kwalificatie in de taalkunde, ten minste één taal of een relevante specialisatie in communicatie op het niveau van het derde jaar. Studenten die gespecialiseerd zijn in vertalen en bewerken, moeten zijn geslaagd voor (a) ten minste nog een taal op het tweede jaarsniveau en (b) een afdelingsvertaling en bewerkingstest.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het BA Honours (Urban Studies) programma introduceert studenten in kritische perspectieven op urbanisatie en stadsontwikkeling. Studenten raken vertrouwd met debatten ove ... [+]

Het BA Honours (Urban Studies) programma introduceert studenten in kritische perspectieven op urbanisatie en stadsontwikkeling. Studenten raken vertrouwd met debatten over de politiek van steden en instellingen, informaliteit, consumptie en manieren waarop mensen deelnemen aan en het stadsleven hervormen. Er wordt veel nadruk gelegd op het begeleiden van studenten bij het uitvoeren van onafhankelijk kwantitatief onderzoek. Het programma biedt in theorie vaardigheden om rapporten te schrijven en problemen op te lossen. Studenten verwerven ook SPSS-vaardigheden en -competenties en moeten een stage van 120 uur voltooien.

Toelatingseisen

Toelating zal worden overwogen voor een student die een van de volgende hoofdvakken heeft afgerond: Sociologie, Industriële Sociologie, Aardrijkskunde, Filosofie, Historische Studies, Ontwikkelingsstudies, Psychologie, Bedrijfspsychologie, Politiek, Bestuur en Maatschappelijk Werk als hoofdvak (tot derde -jaar niveau) in de procedure BA Degree. Indien een student niet aan bovenstaande eisen voldoet, kan toelating worden verleend door de decaan van de faculteit, op voordracht van de voorzitter van de faculteit.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van de kwalificatie is om de toegepaste competentie van studenten in de journalistiek te ontwikkelen. Toegepaste competentie impliceert de verwerving, analyse, i ... [+]

Het doel van de kwalificatie is om de toegepaste competentie van studenten in de journalistiek te ontwikkelen. Toegepaste competentie impliceert de verwerving, analyse, interpretatie en toepassing van communicatieprincipes met betrekking tot de context van Journalistiek binnen relevante sectoren van de elektronische en gedrukte media en de omroepindustrie. Bovendien zullen studenten de mogelijkheid ontwikkelen om strategische beslissingen en applicaties te internaliseren, erover na te denken en deze effectief te communiceren door het juiste en geschikte gebruik van wetenschappelijke taal en technische terminologie in verband met journalistiek. De kwalificatie zal effectief leren vergemakkelijken door de blootstelling aan en toepassing van geschikte leerstijlen, waardoor ze in staat zijn om te navigeren en de dynamische context van journalistiek holistisch te beheren.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Praktische competentie: taalvaardigheid in gekozen talen. Schrijf- en productieve vaardigheden. Vertalen, tolken en tekstbewerkingsvaardigheden. Terminologie en vaardighe ... [+]

Praktische competentie: taalvaardigheid in gekozen talen. Schrijf- en productieve vaardigheden. Vertalen, tolken en tekstbewerkingsvaardigheden. Terminologie en vaardigheden op het gebied van documentbeheer. Onderzoeksvaardigheden in basistaal, tekst en discours. Ondersteunende taal-, tekst- en discours, psycholinguïstische, sociolinguïstische, sociaal-pragmatische, pragma-linguïstische en interculturele competentie. Grondcompetentie: kennis van en inzicht in de theoretische onderbouwing van taalkunde, de gekozen talen en communicatie. Reflectieve competentie: strategische en kritische toepassing van theorie in taalkunde en communicatie met het oog op praktische, academische en professionele situaties.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van het BA Fashion Design-programma is om modeontwerpers, probleemoplossers en probleemoplossers te ontwikkelen die de competentie hebben om zelfstandig te werke ... [+]

Het doel van het BA Fashion Design-programma is om modeontwerpers, probleemoplossers en probleemoplossers te ontwikkelen die de competentie hebben om zelfstandig te werken als ondernemende modeontwerpers. Het doel van deze graad is om:

Geïntegreerde kennis en geavanceerde conceptuele denkvaardigheden toepassen om op complexe wijze complexe ontwerpontwerpproblemen op te lossen;Gebruik een reeks van ontwerpmethoden, processen en technieken op competente wijze om professionele modeontwerpen te creëren, presenteren en pleiten;Stel studenten in staat om kennis van ontwerpgeschiedenis en -theorie in een bredere context en modeontwerpgeschiedenis en -theorie in een discipline-specifieke context aan te tonen en ontwerpkritiek en onderzoek te verrichten.CarrièremogelijkhedenHet programma zal je voorzien van de nodige kennis en vaardigheden voor een ontwerpcarrière in de mode-industrie, waaronder:Problemen oplossen door ontwerpMode ondernemerMode ontwerperPatroon ingenieurStilistToelatingseisenSenior certificaat of gelijkwaardige kwalificatie met een minimale APS- of M-scoreAanwezigheid bij een toelatingsbeoordeling en het indienen van een portfolio zodra het aanvraagformulier is verwerktVoltooiing van de Nationale Benchmarking Test (NBT) voor academische en kwantitatieve geletterdheid (AQL)Verplicht schoolvak: Engels... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van deze kwalificatie is het ontwikkelen van de toegepaste competentie van studenten in film- en televisiestudies. Toegepaste competentie impliceert de verwervin ... [+]

Het doel van deze kwalificatie is het ontwikkelen van de toegepaste competentie van studenten in film- en televisiestudies. Toegepaste competentie impliceert de verwerving, analyse, interpretatie en toepassing van communicatieprincipes met betrekking tot film- en televisiestudies binnen relevante sectoren van de elektronische media en de omroepindustrie. Bovendien zullen studenten de mogelijkheid ontwikkelen om strategische beslissingen en toepassingen te internaliseren, erover na te denken en deze effectief te communiceren door het juiste en geschikte gebruik van wetenschappelijke taal en technische terminologie die verband houdt met film- en televisiestudies. De kwalificatie zal effectief leren vergemakkelijken door de blootstelling aan en de toepassing van geschikte leerstijlen, waardoor de student door de dynamische context van film- en televisiestudies kan navigeren en deze holistisch kan beheren.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het primaire doel van deze kwalificatie is om studenten te ontwikkelen tot leiders van gemeenschapsontwikkeling bij het faciliteren van processen, technieken en principes ... [+]

Het primaire doel van deze kwalificatie is om studenten te ontwikkelen tot leiders van gemeenschapsontwikkeling bij het faciliteren van processen, technieken en principes bij het initiëren, plannen, implementeren, monitoren, evalueren en ondersteunen van ontwikkelingsprojecten en -programma's, gebaseerd op mensgericht, actief gebaseerde participatieve theoretische benaderingen om ongelijkheid, armoede en onrecht aan te pakken. Verdere studenten zullen de oprichting en het beheer van op gemeenschap gebaseerde organisaties kunnen vergemakkelijken in het kader van de economische ontwikkeling van de gemeenschap.

Het curriculum voor BA (Community Development and Leadership) bestaat uit 22 semester-modules die als volgt zijn samengesteld:... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Communicatieontwerpers zijn creatieve denkers en probleemoplossers die een reeks ontwerpmethoden, processen en technieken gebruiken om professionele communicatieontwerpen ... [+]

Communicatieontwerpers zijn creatieve denkers en probleemoplossers die een reeks ontwerpmethoden, processen en technieken gebruiken om professionele communicatieontwerpen te maken, zoals posters, boeken, tijdschriften, huisstijlprogramma's, verpakkingen en websites, zowel individueel als als lid van teams.

De afdeling grafisch ontwerp biedt een Bachelor of Arts in Design, gespecialiseerd in communicatieontwerp. Tot de faciliteiten van de afdeling behoren een aantal studio's en een centraal gelegen Apple Macintosh-computerstudio.

Carrièremogelijkheden

Afgestudeerden kunnen deelnemen aan een communicatieontwerpcarrière door te werken in ontwerpstudio's, marketingadviesbureaus, branding en reclamebureaus, en voor kranten, tijdschriften en boekuitgevers als:... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Deze graad is gericht op het begrijpen van de kwesties van armoede, ongelijkheid, onrecht en veranderende samenlevingen. Studenten verwerven kennis, evenals praktische en ... [+]

Deze graad is gericht op het begrijpen van de kwesties van armoede, ongelijkheid, onrecht en veranderende samenlevingen. Studenten verwerven kennis, evenals praktische en academische vaardigheden met betrekking tot de pogingen om deze uitdagingen aan te pakken door middel van ontwikkelingsprojecten, programma's en beleid. Dit omvat het beheer en de evaluatie van interventies en de relevante contexten. Ontwikkelingsstudies worden gepresenteerd als multidisciplinair en holistisch. Als een van de weinige niet-gegradueerdenprogramma's in ontwikkelingsstudies in het land, vormt deze kwalificatie een sterke basis voor een carrière op het gebied van ontwikkeling of verdere studie in ontwikkelingsstudies.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het primaire doel van deze kwalificatie is om gekwalificeerde studenten onderzoeksvaardigheden te bieden; theoretische en intellectuele kennis, kritische redeneervaardigh ... [+]

Het primaire doel van deze kwalificatie is om gekwalificeerde studenten onderzoeksvaardigheden te bieden; theoretische en intellectuele kennis, kritische redeneervaardigheden, probleemoplossende vaardigheden, inzicht in de normatieve dimensies van politiek en economie, inclusief respect voor mensenrechten, en open en verantwoordelijke overheid, verdedigbare veiligheid en economisch beleid; en normatieve grenzen aan de uitoefening van macht en gezag in politieke economische orden.

Het curriculum voor het BA-programma (Politics, Philosophy and Economics) bestaat uit 24 semester-modules die als volgt zijn samengesteld:

Eerste jaar

Keuzevakken: een taal (Frans, Grieks of modern Grieks), klassieke cultuur en mythologieën, ontwikkelingsstudies of religie.** Studenten die een A of B hebben behaald voor Engels in het Engels, kunnen Engels 1C vervangen... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het primaire doel van deze kwalificatie is om gekwalificeerde studenten onderzoeksvaardigheden te bieden; theoretische en intellectuele kennis; kritisch redeneervermogen; ... [+]

Het primaire doel van deze kwalificatie is om gekwalificeerde studenten onderzoeksvaardigheden te bieden; theoretische en intellectuele kennis; kritisch redeneervermogen; en probleemoplossende vaardigheden; inzicht in de normatieve dimensies van de politiek, waaronder: respect voor de mensenrechten, open en verantwoordelijke overheid, competent bestuur, verdedigbare veiligheid en economisch beleid en normatieve grenzen aan de uitoefening van macht en gezag in politieke orde.

Het curriculum voor het BA-programma (Politics and International Relations) bestaat uit 22 semester-modules die als volgt zijn samengesteld:

Eerste jaar

Major: de tweede major wordt gekozen uit Development Studies, Historical Studies and Public Management and Governance (3A, 3B, 3CKeuzevakken: een taal (Frans en modern Grieks), ontwikkelingsstudies, economie, historische studies, publiek management en bestuur, religie en sociologie.** Studenten die een A of B hebben behaald voor Engels in het Engels, kunnen Engels 1C vervangen... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het primaire doel van deze kwalificatie is om in aanmerking komende studenten te voorzien van: een brede, sterke en samenhangende kennisbasis voor verdere studies in de p ... [+]

Het primaire doel van deze kwalificatie is om in aanmerking komende studenten te voorzien van: een brede, sterke en samenhangende kennisbasis voor verdere studies in de psychologie; een kennisbasis voor toegepast en fundamenteel onderzoek in de psychologie; analytische, interpretatieve en integratieve vaardigheden die praktische waarde hebben voor de samenleving als geheel; en het vermogen om te reflecteren op psychologie en een holistische kijk te hebben op psychologie en haar toepassingen in verschillende contexten.

Het curriculum bestaat uit minimaal 22 semester-modules die als volgt zijn samengesteld:

Eerste jaar * Als deze module is geselecteerd als onderdeel van een hoofdvak, kan deze niet worden gekozen als keuzevak voor psychologie * Als deze module is geselecteerd als onderdeel van een hoofdvak, kan deze niet worden gekozen als keuzevak voor psychologie ... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Sportcommentator, sportjournalist, sportanker, onderzoeker, specialisatie in biokinetiek, sportwetenschap of sportmanagement, eerstrainer, oefenwetenschapper ... [+]

Carrière

Sportcommentator, sportjournalist, sportanker, onderzoeker, specialisatie in biokinetiek, sportwetenschap of sportmanagement, eerstrainer, oefenwetenschapper.

ToelatingseisenMinimale APS:23 Wiskunde OF24 met wiskundige geletterdheidTaal van onderwijzen en leren - Engels: 5 (60%)Wiskunde: 3 (40%)Wiskundige geletterdheid: 4 (50%)Extra onderwerp 1: 4 (50%) *Extra onderwerp 2: 4 (50%)Extra onderwerp 3: 4 (50%)Extra onderwerp 4: 3 (40%)

* Aanbevolen voor extra erkende taal.

Toelating voor internationale aanvragers is afhankelijk van het voldoen aan de nalevingsvereisten zoals bepaald door de Immigration Act No 13 van 2002, de voorschriften die daar zijn vastgesteld in het beleid van de universiteit.Het voldoen aan de minimumvereisten van de faculteit voor een bepaald programma betekent niet noodzakelijkerwijs een toegang tot dat programma vanwege ruimtebeperkingen. Alle aanvragers moeten de NBT (National Benchmark Test) voltooien voordat ze worden toegelaten. Het resultaat van de NBT zal informatie bevatten die is genomen over de plaatsing van de aanvrager. Levensoriëntatie is niet inbegrepen bij de berekening van APS.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Sport Development Officer, onderzoeker, specialisatie in biokinetiek, sportwetenschap of sportmanagement, honkbaltrainer, oefeningswetenschapper ... [+]

Carrière

Sport Development Officer, onderzoeker, specialisatie in biokinetiek, sportwetenschap of sportmanagement, honkbaltrainer, oefeningswetenschapper

ToelatingseisenMinimale APS:23 Wiskunde OF24 met wiskundige geletterdheidTaal van onderwijzen en leren - Engels: 5 (60%)Wiskunde: 3 (40%)Wiskundige geletterdheid: 4 (50%)Extra onderwerp 1: 4 (50%) *Extra onderwerp 2: 4 (50%)Extra onderwerp 3: 4 (50%)Extra onderwerp 4: 3 (40%)

* Aanbevolen voor extra erkende taal.

Toelating voor internationale aanvragers is afhankelijk van het voldoen aan de nalevingsvereisten zoals bepaald door de Immigration Act No 13 van 2002, de voorschriften die daar zijn vastgesteld in het beleid van de universiteit.Het voldoen aan de minimumvereisten van de faculteit voor een bepaald programma betekent niet noodzakelijkerwijs een toegang tot dat programma vanwege ruimtebeperkingen. Alle aanvragers moeten de NBT (National Benchmark Test) voltooien voordat ze worden toegelaten. Het resultaat van de NBT zal informatie bevatten die is genomen over de plaatsing van de aanvrager. Levensoriëntatie is niet inbegrepen bij de berekening van APS.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Specialisatie in Biokinetiek, Sportwetenschappen of Sportmanagement, Coach, Specialisatie in Psychologie, Onderzoeker, Oefenwetenschapper. ... [+]

Carrière

Specialisatie in Biokinetiek, Sportwetenschappen of Sportmanagement, Coach, Specialisatie in Psychologie, Onderzoeker, Oefeningwetenschapper.

ToelatingseisenMinimale APS:23 Wiskunde OF24 met wiskundige geletterdheidTaal van onderwijzen en leren - Engels: 5 (60%)Wiskunde: 3 (40%)Wiskundige geletterdheid: 4 (50%)Extra onderwerp 1: 4 (50%) *Extra onderwerp 2: 4 (50%)Extra onderwerp 3: 4 (50%)Extra onderwerp 4: 3 (40%)

* Aanbevolen voor extra erkende taal.

Toelating voor internationale aanvragers is afhankelijk van het voldoen aan de nalevingsvereisten zoals bepaald door de Immigration Act No 13 van 2002, de voorschriften die daar zijn vastgesteld in het beleid van de universiteit.Het voldoen aan de minimumvereisten van de faculteit voor een bepaald programma betekent niet noodzakelijkerwijs een toegang tot dat programma vanwege ruimtebeperkingen. Alle aanvragers moeten de NBT (National Benchmark Test) voltooien voordat ze worden toegelaten. Het resultaat van de NBT zal informatie bevatten die is genomen over de plaatsing van de aanvrager. Levensoriëntatie is niet inbegrepen bij de berekening van APS.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

De graad BA Strategic Communication (Corporate Communication) is een unieke kwalificatie die is ontwikkeld om de leerling de kennis te geven die essentieel is om te slage ... [+]

Het huidige tijdperk wordt gekenmerkt door een verschuiving naar strategische communicatie, een dynamisch en evoluerend veld. Waar voorheen bedrijfscommunicatie, marketingcommunicatie, public relations en managementcommunicatie als afzonderlijke gebieden werden gezien, heeft strategische communicatie getracht deze verschillen te overstijgen. De omgeving waarin de meeste organisaties en bedrijven zich bevinden, vereist het vermogen om zich aan te passen aan het tempo van verandering, economische instabiliteit, de machtsverschuiving weg van de traditionele autoriteit en de impact van technologie op elk aspect van het menselijk bestaan.

De graad BA Strategic Communication (Corporate Communication) is een unieke kwalificatie die is ontwikkeld om de leerling de kennis te geven die essentieel is om te slagen in de industrie. Deze graad biedt zowel praktische als theoretische kennis met betrekking tot de rol van de communicatiebeoefenaar bij het bereiken van organisatiedoelen en het faciliteren van stakeholderrelaties, reputatiemanagement, verandermanagement, werknemersbetrokkenheid en mediarelaties. Deze dimensies worden onderzocht in een bredere mondiale, overheids-, zakelijke, maatschappelijke en individuele context.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

De BA Strategische Communicatie (Marketing Communicatie) graad is een unieke kwalificatie die is ontwikkeld om u te voorzien van de kennis die essentieel is om te slagen ... [+]

Het huidige tijdperk wordt gekenmerkt door een verschuiving naar strategische communicatie, een dynamisch en evoluerend veld. Waar voorheen bedrijfscommunicatie, marketingcommunicatie, public relations en managementcommunicatie als afzonderlijke gebieden werden gezien, heeft strategische communicatie getracht deze verschillen te overstijgen. De omgeving waarin de meeste organisaties en bedrijven actief zijn, vereist de mogelijkheid om zich aan te passen aan het tempo van verandering, economische instabiliteit, de machtsverschuiving weg van de traditionele autoriteit en de impact van technologie op elk aspect van het menselijk bestaan.

De BA Strategische Communicatie (Marketing Communicatie) graad is een unieke kwalificatie die is ontwikkeld om u te voorzien van de kennis die essentieel is om te slagen in de industrie. Deze graad biedt zowel praktische als theoretische kennis met betrekking tot de rol van de communicatiebeoefenaar bij het bereiken van organisatiedoelen en het faciliteren van stakeholderrelaties, reputatiemanagement, verandermanagement, werknemersbetrokkenheid en mediarelaties. Deze dimensies worden onderzocht in een bredere mondiale, overheids-, zakelijke, maatschappelijke en individuele context.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van de BA (Visual Art) graad is om de creatieve, fantasierijke en kritische kennis, vaardigheden en academische onderzoekscapaciteiten van studenten te ontwikkel ... [+]

Het doel van de BA (Visual Art) graad is om de creatieve, fantasierijke en kritische kennis, vaardigheden en academische onderzoekscapaciteiten van studenten te ontwikkelen om te oefenen als kunstenaars binnen de domeinen van de visueel-culturele industrie, en / of om deel te nemen aan postdoctorale studie in visuele kunst.

De BA (Visual Art) Degree-programma zal studenten uitrusten met een grondige kennis van visuele kunstpraktijken, discoursen, theorieën en onderzoeksmethodologieën. Het programma vergemakkelijkt het creëren van betekenis door middel van kunst; onderzoek binnen kunstgeschiedenis en kritiek; eigentijdse artistieke productie7 burgerbureau; visuele identiteit en visuele technologieën. Het programma zal zich richten op creatief en kritisch denken volgens ethische en professionele normen, om experimentele, transformatieve en interdisciplinaire benaderingen van het maken, ontvangen en analyseren van kunst in pan-Afrikaanse en internationale contexten te verkennen.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

De promotie van studenten met een verlengde graad voor elk volgend academisch jaar van de verlengde graad BA Humanities volgt in het algemeen dezelfde regels die gelden v ... [+]

Dit is een eerste formatieve kwalificatie. Een succesvolle student heeft de intellectuele competenties en praktische vaardigheden verworven om menselijk gedrag en interactie te bespreken, problematiseren en onderzoeken, met name in de Zuid-Afrikaanse context.

De promotie van studenten met een verlengde graad voor elk volgend academisch jaar van de verlengde graad BA Humanities volgt in het algemeen dezelfde regels die gelden voor studenten van een regelmatige graad BA. MAPS for the Humanities moet echter binnen de eerste 2 jaar van de studie worden voltooid, bij gebreke waarvan; het is een student niet toegestaan verder te gaan in het programma.

BA uitgebreid met focus op taalpraktijk... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

BSc

University of Johannesburg

Deze kwalificatie is in de eerste plaats bedoeld om een goed afgerond, breed onderwijs te bieden dat afgestudeerden voorziet van de kennisbasis, theorie en methodologie v ... [+]

BSc in informatietechnologie

AUCKLAND PARK KINGSWAY CAMPUS

Deze kwalificatie is in de eerste plaats bedoeld om een goed afgerond, breed onderwijs te bieden dat afgestudeerden voorziet van de kennisbasis, theorie en methodologie van informatietechnologie. Het doel van het BSc Information Technology-programma is om gekwalificeerde wetenschappers te ontwikkelen die problemen in verband met informatietechnologie kunnen identificeren, evalueren en oplossen en initiatief en verantwoordelijkheid kunnen nemen en demonstreren in gerelateerde academische en professionele contexten in Zuid-Afrika en in de internationale wereld. Met de focus van het programma op de principes, theorie en praktijk van informatietechnologie, verwerven de studenten de juiste competentie en onderzoekscapaciteit die dient als basis voor toegang tot de arbeidsmarkt en een scala aan professionele training, praktijk evenals mogelijkheden voor postdoctorale studies in verband met informatietechnologie.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het primaire doel van de BSc Honours-kwalificatie is het consolideren en verdiepen van de kennis en expertise van studenten in chemie en het ontwikkelen van onderzoekscap ... [+]

Het primaire doel van de BSc Honours-kwalificatie is het consolideren en verdiepen van de kennis en expertise van studenten in chemie en het ontwikkelen van onderzoekscapaciteit in de methodologie en technieken ervan. BSc Honours is in wezen een cursusgraad waarvan ten minste 25% (30) van de studiepunten worden besteed aan een onderzoeksproject en rapportage onder toezicht.

De graad vereist een hoog niveau van theoretische betrokkenheid en intellectuele onafhankelijkheid en dient als de initiële kwalificatie voor postdoctorale specialisatie in de wetenschap en biedt studenten diepgaande wetenschappelijke kennis en vaardigheden die hen voorbereiden op op onderzoek gebaseerde postdoctorale wetenschapsstudie.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het primaire doel van de BSc Honours-kwalificatie is het consolideren en verdiepen van de kennis en expertise van studenten in informatica en het ontwikkelen van onderzoe ... [+]

Het primaire doel van de BSc Honours-kwalificatie is het consolideren en verdiepen van de kennis en expertise van studenten in informatica en het ontwikkelen van onderzoekscapaciteit in de methodologie en technieken ervan. BSc Honours is in wezen een cursusgraad waarvan ten minste 25% (30) van de studiepunten worden besteed aan een onderzoeksproject en rapportage onder toezicht.

De graad vereist een hoog niveau van theoretische betrokkenheid en intellectuele onafhankelijkheid, en dient als de initiële kwalificatie voor postdoctorale specialisatie in de wetenschap en biedt studenten diepgaande wetenschappelijke kennis en vaardigheden die hen voorbereiden op op onderzoek gebaseerde postdoctorale wetenschapsstudie.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het primaire doel van de BSc Honours-kwalificatie is het consolideren en verdiepen van de kennis en expertise van studenten in de geologie en het ontwikkelen van onderzoe ... [+]

Het primaire doel van de BSc Honours-kwalificatie is het consolideren en verdiepen van de kennis en expertise van studenten in de geologie en het ontwikkelen van onderzoekscapaciteit in de methodologie en technieken ervan. BSc Honours is in wezen een cursusgraad waarvan ten minste 25% (30) van de studiepunten worden besteed aan een onderzoeksproject en rapportage onder toezicht.

De graad vereist een hoog niveau van theoretische betrokkenheid en intellectuele onafhankelijkheid en dient als de initiële kwalificatie voor postdoctorale specialisatie in de wetenschap en biedt studenten diepgaande wetenschappelijke kennis en vaardigheden die hen voorbereiden op op onderzoek gebaseerde postdoctorale wetenschapsstudie.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

BSc Honours in Energy Studies ... [+]

Het primaire doel van de BSc Honours-kwalificatie is het consolideren en verdiepen van de kennis en expertise van studenten in energiestudies en het ontwikkelen van onderzoekscapaciteit in de methodologie en technieken ervan. BSc Honours is in wezen een cursusgraad waarvan ten minste 25% (30) van de studiepunten worden besteed aan een onderzoeksproject en rapportage onder toezicht.

De graad vereist een hoog niveau van theoretische betrokkenheid en intellectuele onafhankelijkheid en dient als de initiële kwalificatie voor postdoctorale specialisatie in de wetenschap en biedt studenten diepgaande wetenschappelijke kennis en vaardigheden die hen voorbereiden op op onderzoek gebaseerde postdoctorale wetenschapsstudie.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het primaire doel van de BSc Honours-kwalificatie is het consolideren en verdiepen van de kennis en expertise van studenten in geografie en het ontwikkelen van onderzoeks ... [+]

Het primaire doel van de BSc Honours-kwalificatie is het consolideren en verdiepen van de kennis en expertise van studenten in geografie en het ontwikkelen van onderzoekscapaciteit in de methodologie en technieken ervan. BSc Honours is in wezen een cursusgraad waarvan ten minste 25% (30) van de studiepunten worden besteed aan een onderzoeksproject en rapportage onder toezicht.

De graad vereist een hoog niveau van theoretische betrokkenheid en intellectuele onafhankelijkheid en dient als de initiële kwalificatie voor postdoctorale specialisatie in de wetenschap en biedt studenten diepgaande wetenschappelijke kennis en vaardigheden die hen voorbereiden op op onderzoek gebaseerde postdoctorale wetenschapsstudie.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het primaire doel van de BSc Honours-kwalificatie is het consolideren en verdiepen van de kennis en expertise van studenten op het gebied van informatica en het ontwikkel ... [+]

Het primaire doel van de BSc Honours-kwalificatie is het consolideren en verdiepen van de kennis en expertise van studenten op het gebied van informatica en het ontwikkelen van onderzoekscapaciteit in de methodologie en technieken ervan. BSc Honours is in wezen een cursusgraad waarvan ten minste 25% (30) van de studiepunten worden besteed aan een onderzoeksproject en rapportage onder toezicht.

De graad vereist een hoog niveau van theoretische betrokkenheid en intellectuele onafhankelijkheid, en dient als de initiële kwalificatie voor postdoctorale specialisatie in de wetenschap en biedt studenten diepgaande wetenschappelijke kennis en vaardigheden die hen voorbereiden op op onderzoek gebaseerde postdoctorale wetenschapsstudie.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 - 2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

BSc Honours in Physics ... [+]

Het primaire doel van de BSc Honours-kwalificatie is het consolideren en verdiepen van de kennis en expertise van studenten in de natuurkunde en het ontwikkelen van onderzoekscapaciteit in de methodologie en technieken ervan. BSc Honours is in wezen een cursusgraad waarvan ten minste 25% (30) van de studiepunten worden besteed aan een onderzoeksproject en rapportage onder toezicht.

De graad vereist een hoog niveau van theoretische betrokkenheid en intellectuele onafhankelijkheid en dient als de initiële kwalificatie voor postdoctorale specialisatie in de wetenschap en biedt studenten diepgaande wetenschappelijke kennis en vaardigheden die hen voorbereiden op op onderzoek gebaseerde postdoctorale wetenschapsstudie.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het primaire doel van de BSc Honours-kwalificatie is het consolideren en verdiepen van de kennis en expertise van de studenten in Plantkunde en het ontwikkelen van onderz ... [+]

Het primaire doel van de BSc Honours-kwalificatie is het consolideren en verdiepen van de kennis en expertise van de studenten in Plantkunde en het ontwikkelen van onderzoekscapaciteit in de methodologie en technieken ervan. BSc Honours is in wezen een cursusgraad waarvan ten minste 25% (30) van de studiepunten worden besteed aan een onderzoeksproject en rapportage onder toezicht.

De graad vereist een hoog niveau van theoretische betrokkenheid en intellectuele onafhankelijkheid en dient als de initiële kwalificatie voor postdoctorale specialisatie in de wetenschap en biedt studenten diepgaande wetenschappelijke kennis en vaardigheden die hen voorbereiden op op onderzoek gebaseerde postdoctorale wetenschapsstudie.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het Honours in Psychology-programma wordt alleen fulltime aangeboden. De studenten moeten binnen een jaar zes modules voltooien. De onderzoekscomponent is de enige verpli ... [+]

Het Honours in Psychology-programma wordt alleen fulltime aangeboden. De studenten moeten binnen een jaar zes modules voltooien. De onderzoekscomponent is de enige verplichte module en loopt het hele jaar door, daarom telt deze module als twee modules.

De studenten moeten vier andere modules uit de volgende lijst selecteren: neuropsychologie; Persoonlijkheidspsychologie; Sociale psychologie; Abnormale psychologie; Therapeutische psychologie; Psychologische beoordeling; Kritieke ontwikkelingspsychologie en gezondheidspsychologie. Elk van deze modules wordt gepresenteerd door een expert in het veld en klassen zijn interactief en dynamisch. De studenten krijgen ook de mogelijkheid om een onderzoeksproject af te ronden met als doel hen voor te bereiden op verdere studies. De studenten worden beoordeeld via toetsen, opdrachten en examens.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het primaire doel van de BSc Honours-kwalificatie is het consolideren en verdiepen van de kennis en expertise van de studenten in BSc Honours Applied Mathematics en het o ... [+]

Het primaire doel van de BSc Honours-kwalificatie is het consolideren en verdiepen van de kennis en expertise van de studenten in BSc Honours Applied Mathematics en het ontwikkelen van onderzoekscapaciteit in de methodologie en technieken ervan. BSc Honours is in wezen een cursusgraad waarvan ten minste 25% (30) van de studiepunten worden besteed aan een onderzoeksproject en rapportage onder toezicht.

De graad vereist een hoog niveau van theoretische betrokkenheid en intellectuele onafhankelijkheid en dient als de initiële kwalificatie voor postdoctorale specialisatie in de wetenschap en biedt studenten diepgaande wetenschappelijke kennis en vaardigheden die hen voorbereiden op op onderzoek gebaseerde postdoctorale wetenschapsstudie.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het primaire doel van de BSc Honours-kwalificatie is het consolideren en verdiepen van de kennis en expertise van de studenten in wiskunde en het ontwikkelen van onderzoe ... [+]

Het primaire doel van de BSc Honours-kwalificatie is het consolideren en verdiepen van de kennis en expertise van de studenten in wiskunde en het ontwikkelen van onderzoekscapaciteit in de methodologie en technieken ervan. BSc Honours is in wezen een cursusgraad waarvan ten minste 25% (30) van de studiepunten worden besteed aan een onderzoeksproject en rapportage onder toezicht.

De graad vereist een hoog niveau van theoretische betrokkenheid en intellectuele onafhankelijkheid en dient als de initiële kwalificatie voor postdoctorale specialisatie in de wetenschap en biedt studenten diepgaande wetenschappelijke kennis en vaardigheden die hen voorbereiden op op onderzoek gebaseerde postdoctorale wetenschapsstudie.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

BSc Honours in Zoology ... [+]

Het primaire doel van de BSc Honours-kwalificatie is het consolideren en verdiepen van de kennis en expertise van studenten in de dierkunde en het ontwikkelen van onderzoekscapaciteit in de methodologie en technieken ervan. BSc Honours is in wezen een cursusgraad waarvan ten minste 25% (30) van de studiepunten worden besteed aan een onderzoeksproject en rapportage onder toezicht.

De graad vereist een hoog niveau van theoretische betrokkenheid en intellectuele onafhankelijkheid en dient als de initiële kwalificatie voor postdoctorale specialisatie in de wetenschap en biedt studenten diepgaande wetenschappelijke kennis en vaardigheden die hen voorbereiden op op onderzoek gebaseerde postdoctorale wetenschapsstudie.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Deze kwalificatie is in de eerste plaats bedoeld om een goed afgerond, breed onderwijs te bieden dat afgestudeerden voorziet van de kennisbasis, theorie en methodologie v ... [+]

AUCKLAND PARK KINGSWAY CAMPUS

Deze kwalificatie is in de eerste plaats bedoeld om een goed afgerond, breed onderwijs te bieden dat afgestudeerden voorziet van de kennisbasis, theorie en methodologie van de levens- en milieuwetenschappen.

Het doel van de BSc Life and Environmental Sciences is om gekwalificeerde wetenschappers te ontwikkelen die problemen in verband met het leven, aard- en milieuwetenschappen kunnen identificeren, evalueren en oplossen en initiatief en verantwoordelijkheid kunnen nemen en demonstreren in gerelateerde academische en professionele contexten in Zuid-Afrika als evenals in de internationale wereld. Met de focus van het programma op de principes en theorie van de levens- en milieuwetenschappen met de mogelijke toepassingen daarvan, verwerven de studenten de juiste competentie en onderzoeksvaardigheden die als basis dienen voor toegang tot de arbeidsmarkt en een scala aan professionele training en praktijk evenals postdoctorale studiemogelijkheden.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Deze kwalificatie is primair bedoeld om een goed afgerond, breed onderwijs te bieden dat afgestudeerden voorziet van de kennisbasis, theorie en methodologie van de natuur ... [+]

AUCKLAND PARK KINGSWAY CAMPUS

Deze kwalificatie is primair bedoeld om een goed afgerond, breed onderwijs te bieden dat afgestudeerden voorziet van de kennisbasis, theorie en methodologie van de natuurwetenschappen. Het doel van de BSc Physical Sciences is om gekwalificeerde wetenschappers te ontwikkelen die problemen in verband met natuurwetenschappen kunnen identificeren, evalueren en oplossen en initiatief en verantwoordelijkheid kunnen nemen en demonstreren in gerelateerde academische en professionele contexten in Zuid-Afrika en in de internationale wereld. .

Met de focus van het programma op de principes en theorie van de natuurwetenschappen en de mogelijke toepassingen daarvan, verwerven de studenten de juiste competentie en onderzoeksvaardigheden die als basis dienen voor toegang tot de arbeidsmarkt en een scala aan professionele training en praktijk evenals postdoctorale studies kansen in verband met de natuurwetenschappen.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het primaire doel van de BSc Honours-kwalificatie is het consolideren en verdiepen van de kennis en expertise van studenten in wiskundige statistiek en het ontwikkelen va ... [+]

Het primaire doel van de BSc Honours-kwalificatie is het consolideren en verdiepen van de kennis en expertise van studenten in wiskundige statistiek en het ontwikkelen van onderzoekscapaciteit in de methodologie en technieken daarvan. BSc Honours is in wezen een cursusgraad waarvan ten minste 25% (30) van de studiepunten worden besteed aan een onderzoeksproject en rapportage onder toezicht.

De graad vereist een hoog niveau van theoretische betrokkenheid en intellectuele onafhankelijkheid, en dient als de initiële kwalificatie voor postdoctorale specialisatie in de wetenschap en biedt studenten diepgaande wetenschappelijke kennis en vaardigheden die hen voorbereiden op op onderzoek gebaseerde postdoctorale wetenschapsstudie.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Deze kwalificatie is primair bedoeld om een goed afgerond, breed onderwijs te bieden dat afgestudeerden voorziet van de kennisbasis, theorie en methodologie van de wiskun ... [+]

AUCKLAND PARK KINGSWAY CAMPUS

Deze kwalificatie is primair bedoeld om een goed afgerond, breed onderwijs te bieden dat afgestudeerden voorziet van de kennisbasis, theorie en methodologie van de wiskundige wetenschappen. Het doel van de BSc Wiskundige Wetenschappen is om gekwalificeerde wetenschappers te ontwikkelen die problemen in verband met wiskundige wetenschappen kunnen identificeren, evalueren en oplossen en in staat zijn initiatief en verantwoordelijkheid te nemen en aan te tonen in gerelateerde academische en professionele contexten in Zuid-Afrika en in de internationale wereld. .

Met de focus van het programma op de principes en theorie van de wiskundige wetenschappen met de mogelijke toepassingen daarvan, verwerven de studenten de juiste competentie en onderzoeksvaardigheden die als basis dienen voor toegang tot de arbeidsmarkt en een scala aan professionele training en praktijk evenals postacademische studies kansen in verband met de wiskundige wetenschappen.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Bachelor

University of Johannesburg

Het doel van deze kwalificaties is het ontwikkelen van intellectuele competenties en praktische vaardigheden bij het verwerven, analyseren, interpreteren en toepassen van ... [+]

BAccHons

Het doel van deze kwalificatie is het ontwikkelen van intellectuele competenties en praktische vaardigheden bij het verwerven, analyseren, interpreteren en toepassen van boekhoud-, audit-, financieel management- en belastingprincipes in boekhoudkundige en zakelijke contexten op postuniversitair niveau, evenals voorbereid zijn op een carrière in het accountantsberoep of verder leren op dit gebied. De student moet in staat zijn om te reflecteren op hun bestuurlijke besluitvormingsprocessen en -applicaties op basis van hun professionele waarden en fundamentele kennis en begrip van boekhoud-, audit-, financieel management- en belastingprincipes, om het effect daarvan in de holistische context van het accountantsberoep te beoordelen. .... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 week
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van deze kwalificatie is om een goed afgeronde, technisch gerichte opleiding te bieden die afgestudeerden voorziet van de technische kennisbasis, bekwaamheid en ... [+]

Bachelor in de boekhouding

Het doel van deze kwalificatie is om een goed afgeronde, technisch gerichte opleiding te bieden die afgestudeerden voorziet van de technische kennisbasis, bekwaamheid en diepgaande vaardigheden die hen in staat zullen stellen om initiatief en verantwoordelijkheid te tonen, en die de ontwikkeling van leiderschapskwaliteiten mogelijk maken.

Het programma is ontworpen in overleg met het Zuid-Afrikaanse Instituut voor Chartered Accountants (SAICA) en door hen erkend als een vereiste om te oefenen als registeraccountant. Deze kwalificatie vereist een grondige basis in de kennis, theorie, principes en vaardigheden van het betreffende beroep of loopbaan en het vermogen om deze toe te passen op professionele of loopbaancontexten. Het programma dient ook als basis voor toegang tot verschillende postacademische studiemogelijkheden.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het Departement Architectuur biedt de Bachelor in de Architectuur, die onvoorwaardelijke validatie heeft van het Architectural Profession (SACAP) en de Commonwealth Assoc ... [+]

Architecten zijn betrokken bij het vormgeven van de gebouwde omgeving. Hun inspanningen zijn overal zichtbaar, van de eenvoudige bouw van een goedkoop woningbouwproject tot de verfijnde bouw van wolkenkrabbers. Architecten zijn werkzaam in het ontwerp, de technologische resolutie en het beheer van bouwprojecten.

Het Departement Architectuur biedt de Bachelor in de Architectuur, die onvoorwaardelijke validatie heeft van het Architectural Profession (SACAP) en de Commonwealth Association for Architecture (CAA).

Carrièremogelijkheden

Het architectenberoep biedt een breed scala aan specialisaties, van management tot technologie en design. Afgestudeerden kunnen zich registreren bij de volgende beroepsorganisaties of -instituten:... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Met een algemene bachelor in de handel kun je een carrière hebben als opleidingsmanager, HRD-manager, manager arbeidsrelaties, productontwikkelingsmanager, filiaalmanager ... [+]

Met een algemene bachelor in de handel kun je een carrière hebben als opleidingsmanager, HRD-manager, manager arbeidsrelaties, productontwikkelingsmanager, filiaalmanager, algemeen manager, veranderfacilitator, managementconsultant, ondernemer, bedrijfsinnovator.

ToelatingseisenMinimale APS: 26Engels: 4 (50%)Wiskunde: 4 (50%)Wiskundige geletterdheid: niet geaccepteerd

Voldoen aan de minimumvereisten van de faculteit voor een bepaald programma betekent niet noodzakelijkerwijs een toelating tot dat programma, omdat specifieke selectiecriteria kunnen worden toegepast en vanwege ruimtebeperkingen.

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van de kwalificatie is om professioneel gekwalificeerde beginnersdocenten te leveren voor de basisfase. Dit wordt gedaan door studentleraren een goed afgeronde o ... [+]

Het doel van de kwalificatie is om professioneel gekwalificeerde beginnersdocenten te leveren voor de basisfase. Dit wordt gedaan door studentleraren een goed afgeronde opleiding te bieden die hen voorziet van de vereiste kennisbasis voor vakinhoud, onderwijsbekwaamheid, een goed en genuanceerd begrip van de geïntegreerde aard van theorie en praktijk in het onderwijs en de context van het lerarenberoep in Zuid-Afrika. Het programma richt zich specifiek op de ontwikkeling van kinderen, geletterdheid, rekenvaardigheid (wiskunde) en de kennis die ten grondslag ligt aan levensvaardigheden.

Resultaten van het programma

Studenten die dit programma voltooien, kunnen:

Leer het basisfasecurriculum (rekenvaardigheid, geletterdheid en levensvaardigheden) vakkundigGebruik geavanceerde geletterdheidsvaardigheden voor het lesgevenOndersteunen en voeden van leren en ontwikkeling in diverse educatieve contexten.Identificeer en pak barrières voor leren in de eerste jaren van het onderwijs aanLeer geletterdheid in het Engels en Sotho of IsiZulu (als eerste taal en extra taal).Formuleer een persoonlijke leerfilosofie en reflecteer kritisch op hun leerfilosofie en hoe deze zich verhoudt tot leergedrag.Toelatingseisen... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van de opleiding Bachelor of Education in Senior Phase (SP) en Further Education and Training (FET) is het leveren van professioneel gekwalificeerde beginnende l ... [+]

Het doel van de opleiding Bachelor of Education in Senior Phase (SP) en Further Education and Training (FET) is het leveren van professioneel gekwalificeerde beginnende leraren voor de Senior- en FET-fase van scholing. Dit wordt gedaan door studentleraren een goed afgeronde opleiding te bieden die hen voorziet van gespecialiseerde onderwijsvaardigheden in ten minste drie specialisaties: (een SP-vak en twee FET-vakken of een SP-vak, een FET-vak en een ondersteunende rol), en een genuanceerd begrip van het geïntegreerde karakter van theorie en praktijk in het onderwijs en de context van het beroep van leraar in Zuid-Afrika.

Resultaten van het programmaLeer drie specialisaties (één SP-onderwerp en twee FET-onderwerpen of één SP-onderwerp, één FET-onderwerp en één ondersteunende rol) gekoppeld aan de volgende vakdomeinen en leerondersteunende specialisaties.Onderwerp domeinenGeesteswetenschappenWetenschap en technologietalenBusiness en managementSpecialisaties voor lerenondersteuningSchoolbegeleiding en ondersteuningLichamelijke opvoedingICT-ondersteuningsspecialist op schoolOndersteuning van schoolbibliotheek en informatiecentraOndersteunen en voeden van leren en ontwikkeling in diverse educatieve contexten.Identificeer en pak barrières voor leren in de klas aan.Formuleer een persoonlijke leerfilosofie en reflecteer kritisch op hun leerfilosofie en hoe deze zich verhoudt tot leergedragToelatingseisen... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

De Bachelor of Education in het intermediaire faseonderwijs bereidt studenten voor op het onderwijzen van leerlingen van de rangen 4 tot en met 7. Het doel van de kwalifi ... [+]

De Bachelor of Education in het intermediaire faseonderwijs bereidt studenten voor op het onderwijzen van leerlingen van de rangen 4 tot en met 7. Het doel van de kwalificatie is het leveren van professioneel gekwalificeerde beginnende leraren voor de tussenfase. Dit wordt gedaan door studentleraren een goed afgeronde opleiding te bieden die hen voorziet van de vereiste kennisbasis voor vakinhoud, onderwijsbekwaamheid, een goed en genuanceerd begrip van de geïntegreerde aard van theorie en praktijk in het onderwijs en de context van het lerarenberoep in Zuid-Afrika.

Resultaten van het programmaStudenten die dit programma voltooien, kunnen:Leer Engels als eerste en aanvullende taal en communiceer in Sotho of Zulu.Geef minstens drie schoolvakken les uit de volgende vakgebieden: Wiskunde, Wetenschap en Technologie, Sociale Wetenschappen, Levensvaardigheden en Zulu / Sotho, in overeenstemming met de behoeften van de leerlingen en de vereisten van het schoolcurriculum.Ondersteunen en voeden van leren en ontwikkeling in diverse educatieve contexten.Leer fundamentele wiskundige concepten die het onderwijsprogramma voor de tussenfase ondersteunen.Identificeer en pak barrières voor leren in de klas aan.Formuleer een persoonlijke leerfilosofie en reflecteer kritisch op hun leerfilosofie en hoe deze zich verhoudt tot onderwijsgedragToelatingseisen... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van deze kwalificatie is om studenten uit te rusten met de kennis en vaardigheden en (de verwerving van) waarden om sociaal werk te oefenen in Zuid-Afrika en in ... [+]

Het doel van deze kwalificatie is om studenten uit te rusten met de kennis en vaardigheden en (de verwerving van) waarden om sociaal werk te oefenen in Zuid-Afrika en in een veranderende regionale en mondiale context. Met de succesvolle afronding van de kwalificatie kunt u worden geregistreerd bij de SA Council for Social Service Beroepen en praktijk als maatschappelijk werker.

Studenten die zich willen registreren als maatschappelijk werker, moeten een vierjarige bacheloropleiding in sociaal werk voltooien.

Het curriculum voor B (sociaal werk) bestaat uit modules van 35 semesters die als volgt zijn samengesteld:

Het eerste jaar

Aanbevolen tweede belangrijke optie: ontwikkelingsstudies, psychologie en sociologie.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Industrieel ontwerpers gebruiken tekeningen, modellen en computerprogramma's om de esthetiek, ergonomie en functionaliteit van een breed scala aan producten te verbeteren ... [+]

Bachelor of Arts in industrieel ontwerp

Industrieel ontwerpers gebruiken tekeningen, modellen en computerprogramma's om de esthetiek, ergonomie en functionaliteit van een breed scala aan producten te verbeteren, van eenmalige meubels tot massaproducten zoals spelconsoles, keukenapparatuur en mobiele telefoons.

De afdeling Industrieel Ontwerpen biedt een Bachelor of Arts in Industrieel Ontwerpen.

De afdeling biedt ook een BA Honours in Industrial Design Degree voor degenen die al met succes een Bachelor of Arts in Industrial Design hebben afgerond.

De faciliteiten van het departement omvatten een uitgebreide workshop waarmee studenten bijna elk prototype kunnen produceren.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Binnenhuisarchitecten werken samen met een reeks binnenruimtes om innovatieve ruimtelijke oplossingen te creëren met een grondige kennis van bouwtechnologie, materialen e ... [+]

Bachelor interieurontwerp

Binnenhuisarchitecten werken samen met een reeks binnenruimtes om innovatieve ruimtelijke oplossingen te creëren met een grondige kennis van bouwtechnologie, materialen en menselijke omgevingsbehoeften.

De afdeling Binnenhuisarchitectuur biedt een bachelordiploma en een vierde jaar Bachelor in Technologie in Binnenhuisarchitectuur.

Carrièremogelijkheden

Afgestudeerden zijn gekwalificeerd voor interieurcarrières in:

Retail interieursrestaurantsHotels en de entertainmentindustrieKantoorcomplexenTentoonstelling staatBinnenlandse interieursToelatingseisen

voor de BA (interieurontwerp) (B8BA6Q)

Senior certificaat of gelijkwaardige kwalificatie met een minimale APS- of M-scoreAanwezigheid bij een toelatingsbeoordeling zodra het aanvraagformulier is verwerktIndiening van een portfolio met tien werkstukken, te presenteren bij de toelatingsbeoordelingVoltooiing van de Nationale Benchmarking Test (NBT) voor academische en kwantitatieve geletterdheid (AQL)... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Opmerking: dit programma zal in 2017 worden aangeboden, onder voorbehoud van goedkeuring door de regelgevende raad in 2016 ... [+]

Opmerking: dit programma zal in 2017 worden aangeboden, onder voorbehoud van goedkeuring door de regelgevende raad in 2016

Carrière

Environmental Health Practitioner zal functioneren als lid van een multidisciplinair team van professionals in overeenstemming met de reikwijdte van het beroep. Als zodanig zal deze persoon in staat zijn om effectief te communiceren, ondernemerschap te bevorderen, professionele en milieuhygiënische ethiek te handhaven en menselijke, financiële en fysieke middelen te beheren binnen het kader van het beroep.

ToelatingseisenMinimale APS: 24Taal van onderwijzen en leren - Engels: 4 (50%)Wiskunde: 4 (50%)Wiskundige geletterdheid: niet geaccepteerdNatuurwetenschappen: 4 (50%)Life Sciences: 4 (50%)Extra onderwerp 1: 4 (50%)Extra onderwerp 2: 4 (50%)... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Bachelor of Education Honours Degrees (Bed Honours) ... [+]

BEd Hons in Education Leiderschap en managementToelatingseisen

Om toegelaten te worden tot de BEd Honours in Education Leadership and Management moet een potentiële student beschikken over:

Een professionele opleiding van vier jaar OFEen passend bachelordiploma en een erkende professionele onderwijskwalificatie OFEen vierjarige professionele onderwijskwalificatie (s) en een geavanceerd diploma in een verwant deelgebied van het onderwijs

Een gemiddelde van 65% voor de vorige graad is vereist om te worden toegelaten tot het programma. Studenten die zich aanmelden voor dit diploma kunnen een selectieproces doorlopen dat persoonlijke interviews, panelinterviews en schriftelijke inzendingen omvat.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

De cursusinhoud voor het Honours-programma omvat onderzoeksmethodologie, praktijk van sportmanagement, faciliteit en evenementenbeheer, sportmarketing, sportfinanciering, ... [+]

De inhoud van de cursus voor het Honours-programma omvat onderzoeksmethodologie, praktijk van sportmanagement, faciliteit en evenementenbeheer, sportmarketing, sportfinanciering, human resource management in sport en strategisch management in sport.

Toelatingseisen

Een driejarige opleiding, bij voorkeur in Human Movement Studies.

Contact details

Naam: Prof Willem Hollander Tel : 011559 1090 / e-mail: whollander@uj.ac.za

Carrière

Sportmanager, sportmarketeer, sportbeheerder, organisator van sportevenementen, sportpromotor, coach of specialisatie in biokinetiek, sportwetenschap of sportmanagement Honours, onderzoeker, oefenwetenschapper

Looptijd

BA Hons: 1 jaar voltijd BCom: 3 jaar voltijd... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van een graad in BCom (rechten) is om de student kennis te laten verwerven over het Zuid-Afrikaanse rechtssysteem, het privaatrecht, het ondernemingsrecht, het a ... [+]

Het doel van een graad in BCom (rechten) is om de student kennis te laten verwerven over het Zuid-Afrikaanse rechtssysteem, het privaatrecht, het ondernemingsrecht, het arbeidsrecht en het gewoonterecht. Daarnaast kan de student cursussen volgen in aspecten van economische en managementwetenschappen.

De minimale studieperiode voor de graad is drie (3) jaar op fulltime basis.

Modules die zijn afgerond in de graad BCom (rechten) tellen mee voor modulecredits in een volgende LLB-graad.

Carrièremogelijkheden (zonder een LLB-graad):Bedrijfs juridisch adviseurJuridisch adviseur van de staatHofpersoneelKantoorpersoneel in een advocatenkantoor

Klik hier voor informatie over aanvraagvereisten voor de faculteit Rechtsgeleerdheid... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van de BCom in Economie en Econometrie is om studenten uit te rusten met de nodige theoretische en kwantitatieve economische en econometrische kennis en vaardigh ... [+]

BCom in Economie en Econometrie

Het doel van het programma is om studenten uit te rusten met de nodige theoretische en kwantitatieve economische en econometrische kennis en vaardigheden om hun taken als economen / economen in de private en publieke sector van de economie effectief uit te voeren.

Mogelijke carrièresEconoomeconometristeconomischAnalystwaarzegsterEconomische plannerToelatingseisenMinimale APS: 28Engels: 4Wiskunde: 4

NOTITIE:

De programma's worden alleen in het Engels gepresenteerd.Het behaalde prestatieniveau (rating) voor Life Orientation wordt NIET meegenomen in de berekening van de Admission Points Score (APS).BCom Extended in Economics and Econometrics

De BCom uitgebreid in Economie en Econometrie biedt alternatieve toegang voor aanvragers die niet voldoen aan de minimumvereisten om deel te nemen aan een regulier BCom-programma aan de University of Johannesburg .... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van de BCom in Finance is om studenten toegepaste competenties te bieden in het beheersen, analyseren, interpreteren en toepassen van financieel management, inve ... [+]

BCom in Financiën

Het doel van deze kwalificatie is om studenten te voorzien van toegepaste competenties in het beheersen, analyseren, interpreteren en toepassen van financieel beheer, investeringsbeheer, financiële planning en boekhoudprincipes als voorbereiding op een carrière in het financieel beheer, investeringsbeheer, financiële planning en boekhouding velden en een basis bieden voor verder leren. De studenten moeten in staat zijn om na te denken over hun financieel beheer, investeringsbeheer, financiële planning en boekhoudkundige beslissingen en toepassingen om het effect daarvan in de holistische context van financiën als praktijk te beoordelen.

Mogelijke carrièresFinancieel directeureffectenhandelaarAccountantFinancieel adviseurChartered Management AccountantBeleggingsadviseurEffectenhandelaarPortfolio managerGecertificeerd financieelontwerperVermogensbeheerderPrivate Banker.ToelatingseisenMinimale APS: 28Engels: 4Wiskunde: 4... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Met een BCom in industriële psychologie, kunt u een carrière als specialist HR Practitioners hebben omgaan met de problemen of uitdagingen die voortvloeien uit de relatie ... [+]

BCom in industriële psychologie

* Raadpleeg de faculteitsregels en regels voor toegangsregels bij dit programma http://www.uj.ac.za/faculties/management/

Met een BCom in industriële psychologie, kunt u een carrière als specialist HR-beoefenaars hebben Omgaan met de problemen of uitdagingen die voortvloeien uit de relatie van werknemers met de werkomgeving

ToelatingseisenMinimale APS: 26Engels: 4 (50%)Wiskunde: 4 (50%)Wiskundige geletterdheid: niet geaccepteerd

Voldoen aan de minimumvereisten van de faculteit voor een bepaald programma betekent niet noodzakelijkerwijs een toelating tot dat programma, omdat specifieke selectiecriteria kunnen worden toegepast en vanwege ruimtebeperkingen.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Met een BCom in Informatiebeheer kunt u een carrière hebben als Informatiebeheerder, Kennismanager, Onderzoeker. In BCom Honours ontwikkelen studenten toegepaste vaardigh ... [+]

BCom in Informatiebeheer

* Raadpleeg de faculteitsregels en regels voor toegangsregels bij dit programma http://www.uj.ac.za/faculties/management/

Met een BCom in Informatiebeheer kunt u een carrière hebben als Informatiebeheerder, Kennismanager, Onderzoeker.

ToelatingseisenMinimale APS:26 met wiskunde OF28 met wiskundige geletterdheidEngels: 4 (50%)Wiskunde: 4 (50%)Wiskundige geletterdheid: 6 (70%)

Voldoen aan de minimumvereisten van de faculteit voor een bepaald programma betekent niet noodzakelijkerwijs een toelating tot dat programma, omdat specifieke selectiecriteria kunnen worden toegepast en vanwege ruimtebeperkingen.

BCom Hons in Informatiebeheer

Studenten ontwikkelen toegepaste vaardigheden in het beheersen, analyseren, interpreteren en toepassen van de kenmerken van Informatiebeheer, zoals gebruikt in een carrière of voor verdere studies op het gebied van Informatiebeheer. Studenten moeten managementbeslissingen of -applicaties kunnen beoordelen door de invloed van het holistische managementkader.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Met een BCom in logistiek management kunt u een carrière hebben als logistiek manager, consultant, productiemanager. Het Honours-programma richt zich op kernaspecten van ... [+]

BCom in logistiek management

Met een BCom in logistiek management kunt u een carrière hebben als logistiek manager, consultant, productiemanager.

ToelatingseisenMinimale APS: 26Engels: 4 (50%)Wiskunde: 4 (50%)Wiskundige geletterdheid: niet geaccepteerd

Voldoen aan de minimumvereisten van de faculteit voor een bepaald programma betekent niet noodzakelijkerwijs een toelating tot dat programma, omdat specifieke selectiecriteria kunnen worden toegepast en vanwege ruimtebeperkingen.

BCom Hons in logistiek management

Dit programma richt zich op kernaspecten van logistiek management, logistieke beslissingsondersteunende systemen, supply chain management en planningssystemen voor bedrijfsmiddelen. Studenten hebben ook een keuze uit modules om te studeren, evenals kwantitatieve logistiek en projectmanagement. Studenten moeten Research Methodology volgen om hen te helpen bij het uitvoeren van onderzoek voor de opdrachten in elk onderwerp. Industrie adviesraden zorgen voor de relevantie van het onderwerp. Studenten die deze cursus hebben voltooid, zijn vaak werkzaam in de particuliere sector, rederijen, expediteurs en clearing agents, de productie-, detailhandel- en groothandelssectoren van de economie, evenals in import en export.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Met een BCom in Marketing Management, kunt u een carrière hebben in Advertising, Brand Management, Customer Relationship Management, Marketing Manager, Marketing Research ... [+]

BCom in Marketing Management

Met een BCom in Marketing Management, kunt u een carrière hebben in Advertising, Brand Management, Customer Relationship Management, Marketing Manager, Marketing Researcher, Customer Services, Marketing Consulting, Media Planning, Sales Manager.

ToelatingseisenMinimale APS: 26Engels: 4 (50%)Wiskunde: 4 (50%)Wiskundige geletterdheid: niet geaccepteerd

Voldoen aan de minimumvereisten van de faculteit voor een bepaald programma betekent niet noodzakelijkerwijs een toelating tot dat programma, omdat specifieke selectiecriteria kunnen worden toegepast en vanwege ruimtebeperkingen.

BCom Hons in Marketing Management

De student moet toegepaste competenties ontwikkelen voor het beheersen, analyseren, interpreteren en toepassen van marketingmanagementprincipes als voorbereiding op een carrière in het markeerveld, en een basis bieden voor verder leren. Studenten moeten kunnen reflecteren op managementbeslissingen en -applicaties om het effect daarvan in de holistische context van management in de praktijk te beoordelen. De kwalificatie stelt studenten in staat om het marketingveld te betreden in middenmanagementposities zoals merkmanagers, marktonderzoekers, klant- en accountmanagers, relatiemanagers, onderzoekers en marketingadviseurs.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van deze kwalificatie is om de toegepaste competentie van de student op een geavanceerd niveau te ontwikkelen bij de analyse, interpretatie en toepassing van eco ... [+]

Het doel van deze kwalificatie is om de toegepaste competentie van de student op een geavanceerd niveau te ontwikkelen bij de analyse, interpretatie en toepassing van economische principes en methoden.

Dit programma zal studenten voorbereiden om na te denken over hun eigen economische toepassingen om het effect daarvan in de holistische context van Economie en Econometrie te beoordelen. Ten slotte zal het hen voorbereiden op verder onderzoek in Economie en Econometrie als wetenschap.

Toelatingsvoorwaarden: Een potentiële student moet in het bezit zijn van een bachelordiploma, met een gemiddelde van 65% voor Economics 3 (New NQF level 7 / Old NQF level 6) en een gemiddelde van 65% voor beide Econometrics 3 (New NQF level 7 / OldNQF level 6) of Mathematics 3 (New NQF level 7 / Old NQF level 6) of Statistics 3 (New NQF level 7 / Old NQF level 6), in aanmerking te komen voor toegang tot het Honours-programma.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van deze kwalificatie is om de toegepaste competentie van de student op een geavanceerd niveau te ontwikkelen bij de analyse, interpretatie en toepassing van eco ... [+]

Het doel van deze kwalificatie is om de toegepaste competentie van de student op een geavanceerd niveau te ontwikkelen bij de analyse, interpretatie en toepassing van economische principes en methoden. Dit programma zal studenten voorbereiden om na te denken over hun eigen economische toepassingen om het effect daarvan in de holistische context van Economie als sociale wetenschap te beoordelen. Ten slotte zal het hen voorbereiden op verdere studie in economie als wetenschap.

Toelatingsvoorwaarden: Een potentiële student moet in het bezit zijn van een bachelordiploma of een Advanced Diploma in Economics, met een gemiddelde van 65% voor Economics 3 (New NQF level 7 / Old NQF level 6) en een gemiddelde van 65% voor beide Econometrics 3 (Nieuw NQF niveau 7 / Oud NQF niveau 6) of Statistieken 3 (Nieuw NQF niveau 7 / Oud NQF niveau 6), in aanmerking te komen voor toegang tot het Honours-programma.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van dit programma is om de kennis en het begrip van studenten in de disciplines taxatie en beheer van onroerend goed te versterken. Het programma omvat een breed ... [+]

Het doel van dit programma is om de kennis en het begrip van studenten in de disciplines taxatie en beheer van onroerend goed te versterken. Het programma omvat een breed curriculum om de postdoctorale student voor te bereiden op een breed scala aan vastgoedgerelateerde specialiteiten. Het curriculum omvat onderwerpsgebieden, variërend van onroerendgoedwaardering en eigendomsrecht tot onroerendgoedfinanciering en onroerendgoedbeheer.

Het programma legt de nadruk op toepassing, analyse en evaluatie binnen elk onderwerpgebied, evenals de toepassing van integriteit en ethiek in een professionele omgeving. Het beheersen van het curriculum zal studenten de vaardigheden bieden om complexe waarderings-, management-, financiële en juridische principes te combineren om waarde toe te voegen aan de entiteiten die hen in dienst hebben. De succesvolle student krijgt een algeheel perspectief van vastgoedwaardering en -beheer dat hen een concurrentievoordeel oplevert voor de werkgelegenheid en hen voorbereidt op verdere studies op dit gebied.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van dit programma is om studenten te voorzien van de nodige kennis om hooggeschoold professioneel werk te verrichten in de disciplines management accounting en f ... [+]

Het doel van dit programma is om studenten te voorzien van de nodige kennis om hooggeschoold professioneel werk te verrichten in de disciplines management accounting en financiën. Het programma bestaat uit een breed curriculum om de postdoctorale student voor te bereiden op een breed scala aan financiële gerelateerde specialiteiten. Het programma legt de nadruk op toepassing, analyse en evaluatie binnen elk onderwerpgebied, evenals de toepassing van integriteit en ethiek in een professionele omgeving. Het beheersen van het curriculum zal studenten de vaardigheden verschaffen om complexe management-, financiële, prestatie- en risicoprincipes te synthetiseren om de entiteiten die hen in dienst hebben te stimuleren en waarde toe te voegen. De succesvolle student krijgt een algemeen financieel en zakelijk perspectief dat hen een concurrentievoordeel voor de werkgelegenheid oplevert. Bovendien zal de student worden voorbereid op verdere studies in het veld door onderzoeks- en rapportagevaardigheden te ontwikkelen door de voltooiing van een onderzoeksproject onder toezicht op het gebied van financieel beheer.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van de kwalificatie is om de toegepaste competentie te ontwikkelen en de expertise van de student te verdiepen in de analyse, interpretatie en toepassing van fin ... [+]

Het doel van de kwalificatie is om de toegepaste competentie te ontwikkelen en de expertise van de student te verdiepen in de analyse, interpretatie en toepassing van financiële planningsprincipes en onderzoekscapaciteit in de economische omgeving op een geavanceerd niveau. Studenten zijn ook voorbereid op een carrière in de praktijk van financiële planning en verder leren in op onderzoek gebaseerde postdoctorale studie op dit gebied door onderzoeks- en rapportagevaardigheden te ontwikkelen. De studenten moeten in staat zijn om na te denken over hun beslissingen en toepassingen om het effect daarvan te beoordelen in de holistische context van financiële planning als een praktijk op een geavanceerd niveau.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van deze kwalificatie is het ontwikkelen van intellectuele en praktische vaardigheden in de analyse, interpretatie en toepassing van geavanceerde boekhoud-, gove ... [+]

Het doel van deze kwalificatie is het ontwikkelen van intellectuele en praktische vaardigheden in de analyse, interpretatie en toepassing van geavanceerde boekhoud-, governance- en controle- en interne-auditprincipes. Dit programma zal studenten voorbereiden op het identificeren en oplossen van geavanceerde accounting governance en controle en interne audit in de praktijk. Ten slotte zal dit programma studenten voorbereiden op verdere studies in boekhouding en interne audit als wetenschap.

Toelatingsvoorwaarden: Een potentiële student moet in het bezit zijn van een BCom of een Advanced Diploma en moet de juiste kennis hebben van Accounting, Taxation en Internal Auditing (Nieuw NQF niveau 7 / Oud NQF niveau 6). De afdeling kan de voltooiing van een schakelprogramma vereisen als studenten zich niet houden aan de toegangsregels met betrekking tot de specifieke module kennis in Accounting, Taxation en Internal Auditing. Definitieve toelatingseisen worden van tijd tot tijd vastgesteld door de afdeling.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van dit programma is om de kennis van de student over de discipline van beleggingswaardering en portfoliobeheer te versterken. Het programma bestaat uit een bree ... [+]

Het doel van dit programma is om de kennis van de student over de discipline van beleggingswaardering en portfoliobeheer te versterken. Het programma bestaat uit een breed curriculum om de student voor te bereiden op een breed scala aan beleggingsgerelateerde specialiteiten. Het curriculum omvat acht onderwerpgebieden, variërend van aandelenbeleggingen, rentedragende beleggingen tot portefeuillebeheer en pensioenfinanciering. Door het curriculum te beheersen, kunnen studenten complexe beleggingsprincipes synthetiseren en financiële instrumenten op een professionele manier toepassen. Fundamentele kennis van wereldwijde investeringsprincipes zal worden opgedaan waardoor de in aanmerking komende student kan werken in de wereld van vandaag van professioneel beleggen. Het programma benadrukt competentie, integriteit en toepassing van ethiek in een professionele omgeving.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

De student moet intellectuele competenties en praktische vaardigheden ontwikkelen bij het verwerven, interpreteren, begrijpen en toepassen van managementprincipes voor in ... [+]

De student moet intellectuele competenties en praktische vaardigheden ontwikkelen bij het verwerven, interpreteren, begrijpen en toepassen van managementprincipes voor informatietechnologie. De student moet in staat zijn strategische beslissingen te nemen in het kader van het beheer van informatietechnologie of de functie voor informatietechnologiebeheer binnen een organisatie.

De student moet in staat zijn om externe en interne beslissingen te beoordelen die van invloed zijn op het beheer van informatietechnologie. De student moet ook kunnen reflecteren op zijn / haar managementbeslissingen en -applicaties om het effect daarvan in de holistische context van informatietechnologiebeheer te beoordelen.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van het programma is om studenten de benodigde theoretische en praktische training te bieden die nodig is om wiskundige financiële modellen te begrijpen en te im ... [+]

Het doel van het programma is om studenten de benodigde theoretische en praktische training te bieden die nodig is om wiskundige financiële modellen te begrijpen en te implementeren. Het programma is een essentiële kwalificatie die nodig is voor toegang tot de beroepspraktijk of managementposities in de sector van de kwantitatieve financiële dienstverlening. Het curriculum dat in het programma wordt behandeld, biedt een grondige basis voor verder leren en specialisatie op het gebied van financiële engineering en geavanceerde kwantitatieve financiering. Het aanbieden van zelfreflexieve, wetenschappelijk geschoolde professionals voor de Zuid-Afrikaanse financiële dienstverlening bouwt onze nationale, intellectuele en economische infrastructuur op.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Studenten moeten toegepaste competenties en praktische vaardigheden ontwikkelen bij de organisatie, analyse, interpretatie en toepassing van basis- en geavanceerde strate ... [+]

Studenten moeten toegepaste competenties en praktische vaardigheden ontwikkelen bij de organisatie, analyse, interpretatie en toepassing van basis- en geavanceerde strategische managementprincipes. De student moet kunnen reflecteren op strategische managementbeslissingen en in staat moeten zijn om het effect daarvan in de holistische context van management als praktijk te beoordelen.

Toelatingseisen

Een potentiële student moet in het bezit zijn van een BCom of gelijkwaardige kwalificatie op NQF niveau 7 met Business Management als een van de kernmodules op NQF niveau 7, met gemiddeld 65% voor belangrijke modules. De kwalificatie van een potentiële student moet ook ten minste 16 studiepunten Strategisch Management op NQF-niveau 7 omvatten.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van deze kwalificatie is het ontwikkelen van intellectuele en praktische vaardigheden bij de analyse, interpretatie en toepassing van geavanceerde principes voor ... [+]

Het doel van deze kwalificatie is het ontwikkelen van intellectuele en praktische vaardigheden bij de analyse, interpretatie en toepassing van geavanceerde principes voor boekhouding, governance en controle en belastingen. Dit programma zal studenten voorbereiden op het identificeren en oplossen van geavanceerde principes voor boekhouding, governance en controle en belastingen in de praktijk. Ten slotte zal dit programma studenten voorbereiden op verdere studies in boekhouding, audit en belastingen als een wetenschap.

Toelatingsvoorwaarden: Een potentiële student moet in het bezit zijn van een BCom of een Advanced Diploma en moet passende kennis hebben van Accounting, Taxation and Governance and Control op New NQF level 7 / Old NQF level 6. De afdeling vereist mogelijk de voltooiing van een brug programma moeten studenten niet voldoen aan de toegangsregels met betrekking tot de specifieke module kennis in Accounting, Taxation and Governance and Control. Definitieve toelatingseisen worden van tijd tot tijd vastgesteld door de afdeling.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het programma heeft twee kernthema's: transportplanning en transportbeleid. Deze onderwerpen, samen met een reeks modulekeuzen, evenals logistiek management zijn erop ger ... [+]

Het programma heeft twee kernthema's: transportplanning en transportbeleid. Deze onderwerpen, samen met een reeks modulekeuzen, evenals logistiek management zijn erop gericht studenten uit te rusten met de nodige kennis en vaardigheden om een betekenisvolle bijdrage te leveren op het gebied van transportmanagement. Studenten moeten Research Methodology volgen om hen te helpen bij het uitvoeren van onderzoek voor de opdrachten in elk onderwerp. Industrie adviesraden zorgen voor de relevantie van het onderwerp. Studenten die deze cursus hebben voltooid, zijn vaak werkzaam bij de overheid, parastatalen, de particuliere en publieke exploitanten van vervoersdiensten en beginnen hun bedrijf.

Toelatingseisen... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het primaire doel van de BCom Hons (Treasury Management) is het ontwikkelen van de kennis van de student over de discipline van de waardering en het beheer van bedrijfska ... [+]

Het primaire doel van de BCom Hons (Treasury Management) is het ontwikkelen van de kennis van de student over de discipline van de waardering en het beheer van bedrijfskasrechten. Het programma bestaat uit een gericht curriculum om de student voor te bereiden op een carrière in corporate treasury management. Het curriculum omvat acht onderwerpgebieden, variërend van kwantitatieve beleggingsanalyse, liquiditeitsbeheer tot risicobeheer en financiële engineering. Door het curriculum onder de knie te krijgen, kunnen studenten complexe principes van treasurybeheer synthetiseren en financiële instrumenten op een professionele manier toepassen. Fundamentele kennis van wereldwijde investerings- en treasury-principes zal worden opgedaan zodat de in aanmerking komende student kan werken in de wereld van vandaag van professioneel corporate treasury management. Het programma benadrukt competentie, integriteit en toepassing van ethiek in een professionele omgeving.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Met een BCom in informatiesystemen kunt u een carrière hebben als webdesigner, internetprogrammeur, IT-projectmanager, netwerkspecialist ... [+]

Met een BCom in informatiesystemen kunt u een carrière hebben als webdesigner, internetprogrammeur, IT-projectmanager, netwerkspecialist.

ToelatingseisenMinimale APS: 26Engels: 4 (50%)Wiskunde: 4 (50%)Wiskundige geletterdheid: niet geaccepteerd

Voldoen aan de minimumvereisten van de faculteit voor een bepaald programma betekent niet noodzakelijkerwijs een toelating tot dat programma, omdat specifieke selectiecriteria kunnen worden toegepast en vanwege ruimtebeperkingen.

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Met een BCom in Intrapreneurial Management kan een afgestudeerde werken in zijn eigen bedrijf, Marketing Management, Management Consultant, Business Management, Financiee ... [+]

Met een BCom in Intrapreneurial Management kan een afgestudeerde werken in zijn eigen bedrijf, Marketing Management, Management Consultant, Business Management, Financieel Management

ToelatingseisenMinimale APS: 26Engels: 4 (50%)Wiskunde: 4 (50%)Wiskundige geletterdheid: niet geaccepteerd

Voldoen aan de minimumvereisten van de faculteit voor een bepaald programma betekent niet noodzakelijkerwijs een toelating tot dat programma, omdat specifieke selectiecriteria kunnen worden toegepast en vanwege ruimtebeperkingen.

Met een BCom in Intrapreneurial Management, kunt u een carrière hebben in Own Business, Marketing Management, Management Consultant, Business Management, Financial Management... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van de kwalificatie is het ontwikkelen van een engineering-intellectueel die de engineeringbehoeften van de samenleving als geheel kan identificeren, beoordelen ... [+]

Het doel van de kwalificatie is het ontwikkelen van een engineering-intellectueel die de engineeringbehoeften van de samenleving als geheel kan identificeren, beoordelen en formuleren, en de geïdentificeerde engineeringproblemen creatief en innovatief kan onderzoeken en oplossen, door wetenschappelijke, wiskundige, technische, economische en andere relevante principes en methoden. De kwalificatie bereidt studenten voor op een technische wetenschap, ontwerp en projectgebaseerde carrière door fundamenteel begrip, gebruik en juiste toepassing van technische methoden, vaardigheden, hulpmiddelen en informatietechnologie. De kwalificatie biedt ook een platform voor levenslang leren.

uitkomsten... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
4 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van de kwalificatie is het ontwikkelen van een engineering-intellectueel die de engineeringbehoeften van de samenleving als geheel kan identificeren, beoordelen ... [+]

Het doel van de kwalificatie is het ontwikkelen van een engineering-intellectueel die de engineeringbehoeften van de samenleving als geheel kan identificeren, beoordelen en formuleren, en de geïdentificeerde engineeringproblemen creatief en innovatief kan onderzoeken en oplossen, door wetenschappelijke, wiskundige, technische, economische en andere relevante principes en methoden. De kwalificatie bereidt studenten voor op een technische wetenschap, ontwerp en projectgebaseerde carrière door fundamenteel begrip, gebruik en juiste toepassing van technische methoden, vaardigheden, hulpmiddelen en informatietechnologie. De kwalificatie biedt ook een platform voor levenslang leren.

uitkomsten... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

De BTech / BCom-graad is ontworpen om studenten bloot te stellen aan strategische vraagstukken binnen de organisatie door zich te concentreren op geavanceerd strategisch ... [+]

BTech in Human Resource Management

De BTech-graad is ontworpen om studenten bloot te stellen aan strategische problemen binnen de organisatie door zich te concentreren op geavanceerd strategisch management, geavanceerde industriële relaties, geavanceerd management van training, geavanceerd personeelsmanagement, organisatiegedrag en onderzoeksmethodologie.

Toelatingseisen

Een nationaal diploma in Human Resource Management of een gelijkwaardige kwalificatie op NQF niveau 6, met Human Resource Management als een hoofdvak zoals bepaald door de Statuscommissie met een gemiddelde van 65%.

BCom in Human Resource ManagementCarrière

Human Resource Practitioners die te maken hebben met werknemersgerelateerde problemen in organisaties... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Een student die deze kwalificatie heeft behaald, is bevoegd om theoretische kennis, praktische ervaring en vaardigheden opgedaan op een gespecialiseerd gebied van civiele ... [+]

BTech in civiele techniek

Na succesvolle afronding van het Nationale Diploma, kunnen kandidaten, met inachtneming van de toepasselijke programmavoorschriften, zich inschrijven voor de Bachelor in Technologie (Baccalaureus Technologiae –BTech). De BTech vereist minimaal een jaar verder onderzoek.

Een BTech-graad in het relevante vakgebied wordt aan de kandidaten verleend na succesvolle voltooiing van alle theoretische vereisten.

Een student die deze kwalificatie heeft behaald, is bevoegd om theoretische kennis, praktische ervaring en vaardigheden opgedaan op een gespecialiseerd gebied van civiele techniek op het niveau van een professionele technische technoloog toe te passen door de huidige technologie te interpreteren, beheren en toe te passen op complexe gespecialiseerde technische activiteiten binnen codes , of door normen en codes aan te passen, onder minimaal toezicht.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Studenten die deze kwalificatie hebben behaald, kunnen werktuigbouwkundige principes onafhankelijk integreren, deze toepassen om geschikte manieren voor het benaderen van ... [+]

BTech in werktuigbouwkunde

Na succesvolle afronding van het Nationale Diploma, kunnen kandidaten, met inachtneming van de toepasselijke programmavoorschriften, zich inschrijven voor de Bachelor in Technologie (Baccalaureus Technologiae –BTech). De BTech vereist minimaal een jaar verder onderzoek.

Een BTech-graad in het relevante vakgebied wordt aan de kandidaten verleend na succesvolle voltooiing van alle theoretische vereisten.

Studenten die deze kwalificatie hebben behaald, kunnen werktuigbouwkundige principes onafhankelijk integreren, deze toepassen om geschikte manieren voor het benaderen van activiteiten te bepalen en criteria vaststellen en gebruiken om processen en resultaten te beoordelen. Deze kwalificatie is bedoeld voor ingenieurs in de industrie en succesvolle studenten kunnen zich bij ECSA registreren als professionele technologen.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het primaire doel van deze kwalificaties is het consolideren en verdiepen van de kennis en expertise van de studenten in de biochemie en het ontwikkelen van onderzoekscap ... [+]

BTech Honours in Biochemistry

DENFONTEIN CAMPUS

Afgestudeerden van dit programma zijn in staat om gespecialiseerde strategieën en relevante managementprincipes te bedenken en toe te passen in kwaliteitscontrole (QC) en onderzoek en ontwikkeling (R

Ze kunnen werken als supervisie van technici en technologen bij product- en procesontwikkeling en kwaliteitscontrole. Werk kan in een laboratorium zijn, of in productie- of verkoopomgevingen.

Uitkomsten op uitgangsniveau

Studenten moeten in staat zijn om:

Identificeer een probleem, formuleer een geschikte hypothese, genereer experimentele gegevens, maak correcte interpretaties en passende conclusies.Werk harmonieus samen met collega's in dezelfde werkomgeving - werk in groepen met anderen bij het oplossen van problemen en het uitvoeren van projecten.Werk onafhankelijk bij het beheersen van de inhoud van modules, het uitvoeren van praktische projecten en het opstellen van rapporten.Zoek, evalueer en integreer technische literatuur, gebruik de juiste en correcte technische taal en terminologie in rapporten.Voer de praktijk van wetenschap en technologie effectief en verantwoord uit zonder het milieu of het welzijn van collega's in gevaar te brengen.Gebruik verschillende technieken om gegevens te assimileren en te analyseren, door het lezen, bespreken, rapporteren en presenteren van projecten en seminars.Verantwoord deelnemen aan activiteiten die van invloed zijn op de maatschappelijke kwaliteit van leven.Onderzoek naar verdere mogelijkheden voor opleiding en werkgelegenheid.Toon het vermogen om het vakgebied te relateren aan de samenleving en weet dus waar die vaardigheden waarschijnlijk vereist zijn.Beoordelingscriteria... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Deze kwalificatie is bedoeld voor studenten die gespecialiseerd zijn in bouwmanagement. Studenten die deze kwalificatie hebben behaald, zijn bevoegd om zelfstandig dienst ... [+]

Na succesvolle afronding van het Nationale Diploma, kunnen kandidaten, met inachtneming van de toepasselijke programmavoorschriften, zich inschrijven voor de Bachelor in Technologie (Baccalaureus Technologiae –BTech). De BTech vereist minimaal een jaar verder onderzoek.

Een BTech-graad in het relevante vakgebied wordt aan de kandidaten verleend na succesvolle voltooiing van alle theoretische vereisten.

Deze kwalificatie is bedoeld voor studenten die gespecialiseerd zijn in bouwmanagement. Studenten die deze kwalificatie hebben behaald, zijn bevoegd om zelfstandig diensten te verlenen die relevant zijn voor contractplanningbeheer en projectontwikkeling.

uitkomsten

Uitgangsniveau resultaten:... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Op dit niveau zal een kwalificerende student competent zijn in procesontwerp en -ontwikkeling en in staat zijn om technische managementcompetentie aan te tonen, en aldus ... [+]

Na succesvolle afronding van het Nationale Diploma, kunnen kandidaten, met inachtneming van de toepasselijke programmavoorschriften, zich inschrijven voor de Bachelor in Technologie (Baccalaureus Technologiae –BTech). De BTech vereist minimaal een jaar verder onderzoek.

Een BTech-graad in het relevante vakgebied wordt aan de kandidaten verleend na succesvolle voltooiing van alle theoretische vereisten.

Op dit niveau zal een kwalificerende student competent zijn in procesontwerp en -ontwikkeling en in staat zijn om technische managementcompetentie aan te tonen, en aldus bijdragen aan de behoeften van de metallurgische en mijnindustrie. De gekwalificeerde student kan zich bij ECSA registreren als professionele technoloog.... [-]

Zuid-Afrika