Vega School of Brand Leadership

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Vega werd opgericht in 1999 in de erkenning van de veranderende wereldwijde focus in de richting van Brand Leadership and Management en de toenemende vraag naar creatieve en innovatieve merk denkers. De erkende Independent Institute of Education, Graden, Honours en Masters programma's zijn bekend en gerespecteerd door het merk, marketing en communicatie-industrie.

Vega School, een educatieve merk van het Independent Institute of Education, is van mening dat de merken zijn grootste troeven van de wereld voor een zinvolle verandering. Vega wil daarom een ​​nieuw ras van denker afstuderen door het leveren van volledig geaccrediteerde Certificaten, mid- delbaar, Honours en masteropleidingen in het bouwen van merken en creatieve communicatie. Vega's mantra - wijsheidmetmagic - communiceert haar geloof in creatief strategisch denken. Een IIE Vega afgestudeerde is een ontdekkingsreiziger die slim is, kleurrijk en gepassioneerd, maar over het algemeen tevreden met de status quo, omdat hij / zij weet dat merken, bedrijven, economieën en samenlevingen gezonder kunnen worden en beter te doen voor de mensen.

De IIE afgestudeerden met succes een bijdrage leveren aan de samenleving in diverse zakelijke en sociale arena's.

over Vega

Vega is de naam van de helderste ster aan de hemel constellatie van Lyra. Door zijn intense luminescentie en de cruciale rol die het speelt in de zeevaart, heeft Vega is beschreven door astrofysicus Austin F. Gulliver als "the next belangrijkste ster in de hemel na de Zon".

Opgericht in 1998 door een kopgroep van pioniers, buitenbeentjes en vernieuwers, werd Vega School geboren in reactie op de dringende noodzaak van een paradigma verschuiving van traditionele marketing communicatie. De traditionele benaderingen van het merk-gebouw, marketing en reclame waren uitgeput en waren snel bereiken van hun houdbaarheidsdatum. Een nieuwe school van gedachte werd opgeroepen en Vega antwoordde dat gesprek.

De overtuiging dat het merk is geboren om te leiden is de hoeksteen van de Vega filosofie. In de woorden van Vega oprichter Gordon Cook, 'een merk levert bijzondere en unieke betekenis om waarde toe te voegen en te verbinden met mensen. " Met andere woorden, een merk is niet alleen de naam van een product, maar de manifestatie van een identiteit en, nog belangrijker, een doel: denk aan merken zoals Apple, Greenpeace en Google en u snel beseffen dat merken zijn veel meer dan letters en logos maar krachtige culturele krachten het vormgeven van de wereld zoals wij die kennen.

Onze Teaching P hilosophy

Het principe kern pedagogische omarmd door Vega komt tot uiting in onze naam. Omdat Vega is de navigatie-ster, het concept van de navigatie staat centraal in unieke vakdidactiek Vega's. Vega docenten zijn navigators: we worden gedreven door het ethos van pro-actieve, deskundige begeleiding in plaats van die van de enkel meegeven van informatie die passief wordt geabsorbeerd.

Centraal in de navigatie-proces is de dialoog die tussen de navigator en student. Het grondig onderzoek, evaluatie en kritische analyse van ideeën zorgt voor de voortdurende evolutie van de concepten in de definitieve crafting om de meest verfijnde en betekenisvolle resultaten mogelijk te produceren. Misschien wel de belangrijkste pijler van de Vega onderwijs filosofie is dat verankerd is in onze mantra wijsheidmetmagie. Uitgedrukt in deze uitspraak is het fundamenteel synergistische aard van de relatie tussen creativiteit en strategie; inspiratie en innovatie; idee en daad.

Onze Val U es

Wij geloven in creativiteit met strategische intentie
Wij geloven in creatieve toepassing van kennis zonder grenzen
Onze studio is de menselijke verbeelding en we zijn hier om krijt heldere plezier te hebben
Wij streven ernaar om altijd sociaal en cultureel relevant zijn
Wij geloven in het zijn altijd hartelijk en onmiddellijk de mens, want dit geeft de ruimte voor de wijsheid met magie aan de oppervlakte
Wij streven ernaar om op de voorste rand van innovatie
We koppelen business-to-winst door het toevoegen van waarde aan het leven van mensen

Locaties

Johannesburg

Address
Johannesburg Campus
Physical address: 444 Jan Smuts Avenue, Bordeaux, Randburg
Postal address: PO Box 2369, Randburg, 2125

Johannesburg, Gauteng, Zuid-Afrika

Durban

Address
Durban Campus
Physical address: The Glades Office Park, 70 Armstrong Ave, La Lucia
Postal address: PO Box 1669, Westville, 3630

Durban, KwaZulu-Natal, Zuid-Afrika

Kaapstad

Address
Cape Town Campus
Physical address: 130 Strand Street, De Waterkant, Cape Town
Postal address: PO Box 430, Roggebaai, Cape Town, 8001

Kaapstad, westerse Cape, Zuid-Afrika

Pretoria

Address
Pretoria Campus
Physical address: 34 Ingersol Rd, Menlyn, Pretoria
Postal address: PO Box 12361, Hatfield, 0028

Pretoria, Gauteng, Zuid-Afrika

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden