Lees de Officiële Beschrijving

Kookmin Universiteit, De eerste particuliere universiteit na Korea'S onafhankelijkheid, werd opgericht door de heer Shin, Ik Hee en andere belangrijke leden van de Shanghai interim-regering van Korea. Diep geworteld in de vier grondbeginselen, humanisme, nationalisme, culturalismeEn industrialisme dat de heer Kim, Sung Gon benadrukt, Kookmin Universiteit is uitgegroeid tot een vaste waarde van de academische wereld van Korea met 23.000 studenten. In het midden van de steeds veranderende academische veranderingen klimaat en de sociale, met onbaatzuchtige toewijding van alle leden van KMU, Streven wij ernaar om een ​​wereldwijd erkend instituut geworden door het maken van een wereld van de academische wereld uniek is voor niemand minder dan KMU maar ook als vet op de veranderingen en uitdagingen voor de toekomst. Het merk van de ontwikkeling KMU gedijt voor de start van verandering; een verandering is een kans en een kans is een uitdaging. We moeten actief gaan met veranderingen die we door moeten gaan in het proces van groei door het renoveren en uitdagende onszelf voorbereid te zijn op eventuele crises.

Nu universiteiten van een kennisbasis samenleving hebben in een wedstrijd die ernstiger is dan ooit tevoren ingevoerd. KMU probeert zijn educatieve stichting stollen haar rol als toonaangevende speler te behouden door het gebruik van drie operationele doelstellingen, zoals het aantrekken van externe financiering, oprichting van de normen van een redelijke verdeling van de middelen, en het opbouwen van een efficiënt structureel systeem.

Uw droom hoeft geen droom te blijven, want je droom kan veranderen in een realiteit wanneer het wordt gedeeld met anderen. KMU zal droom met u. KMU zal gaan door veranderingen creëren kansen en uitdagingen geconfronteerd met u. Er is niets onmogelijk is als je met KMU . We zullen maken KMU een type van universitaire mensen willen een deel van zijn, afgestudeerden zijn trots op, en dat waardeert het harde werk en de kwaliteit van het onderwijs in plaats van wat is gewoon getoond op het oppervlak.

Vandaag heb ik verzoek u dringend om een ​​deel van de ondersteuning van zijn KMU als ze gaat door elke nieuwe uitdaging en verandert het in een kans!

Globalisering We hebben officiële zusterschap relaties met 244 universiteiten in 41 verschillende landen: met elk van deze wisselen we studenten en docenten, houdt academische symposia, gezamenlijk onderzoek te verrichten, en informatie en materiaal te delen. Wij ondersteunen de betrokkenheid van onze faculteit leden 'in de internationale academische activiteiten, waaronder onderzoeksprojecten, presentaties bijwonen van symposia en seminars, en het publiceren van research papers in buitenlandse tijdschriften. Voor onze studenten, bieden we mogelijkheden om het buitenland te bezoeken om de taal en cultuur studeren, deel te nemen in de professionele opleidingen, en strijden in internationale wedstrijden. Daarnaast is elke student verplicht om een ​​cursus Engels van native speaking docenten in hun eerste jaar. We hebben verwelkomd gastprofessoren en studenten van onze zuster universiteiten op het gebied van internationale studies, economie, de Chinese taal en literatuur, fashion design, keramische kunst, visuele communicatie ontwerp, muziek en podiumkunsten.

Inleiding tot Kookmin Universiteit

Zodra Korea bereikte zijn onafhankelijkheid van het Japanse imperialisme in 1945, het kabinet leden van de Shanghai Voorlopige Regering opgericht Kookmin Universiteit in 1946 met het doel van de opleiding leiders om het land weer op te bouwen. Meeting die behoefte heeft de langdurige visie van Kookmin Universiteit geweest. Mr. Shin, Ik Hee, die één van de stichtende leden van de universiteit was, werd de eerste president van Kookmin. Hij ging later op om te dienen als de eerste Huis van Afgevaardigden van de Nationale Assemblee. In 1959, de heer Kim Sung Gon, oprichter van de Ssangyong Corporation, nam de Kookmin Foundation en leidde opmerkelijke ontwikkelingen van de universiteit. Zijn onderwijsfilosofie was om leiders die een bijdrage kunnen leveren aan de modernisering van Korea te brengen. Sindsdien heeft Kookmin Universiteit getracht dit doel te bereiken. Omringd door de Bukhansan National Park, Kookmin Universiteit beschikt over een schone en groene omgeving aangevuld met de meest up-to-date onderwijsvoorzieningen. Momenteel, Kookmin Universiteit bestaat uit 24.000 studenten, 700 docenten en 300 medewerkers met 13 hogescholen en 13 graduate schools. Met behoud van de traditionele waarden die succes hebben opgeleverd, Kookmin Universiteit streeft ernaar om haar studenten op te leiden tot creatieve, open-minded, en principiële professionals die niet alleen onze natie, maar ook de internationale gemeenschap kan dienen.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

BBA

Kookmin University

Een bachelordiploma in Business Administration biedt studenten met een uitstekende educatieve stichting om hen te helpen leiden de Oost-Aziatische digitale economie na he ... [+]

Bachelordiploma in Business Administration

Een bachelordiploma in Business Administration biedt studenten met een uitstekende educatieve stichting om hen te helpen leiden de Oost-Aziatische digitale economie na het afstuderen. De school stelt de globalisering, ondernemerschap en digitalisering als missies van de universiteit onderwijs en implementeert verschillende programma's. Ten eerste, de school organiseert verschillende internationale activiteiten en de uitwisseling van studenten programma's zoals Onderwijs Business to Vietnamese studenten in het Koreaans, waarin studenten met de globalisering kansen te bieden. Ten tweede, het houdt ook de jaarlijkse student wedstrijden om ondernemerschap en een geest van samenwerking te verbeteren. Ten derde, zijn alle eerstejaars die nodig is om de 3C (Confidence, Competentie en Challenge) seminar cursussen die zijn ontworpen om hen te helpen gemakkelijk aan te passen aan de universiteit omgevingen nemen. Tot slot, de school probeert zo veel stagemogelijkheden bieden mogelijk om de deelname van studenten in de zakelijke wereld voor het afstuderen te vergemakkelijken.... [-]

Zuid-Korea Seoel
March 2020
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

Bachelor

Kookmin University

Burgerlijk ingenieurs zich bezig met alle aspecten van de techniek, met inbegrip van het ontwerp, de planning, ontwerp, de bouw, de exploitatie en het onderhoud van de gr ... [+]

Bachelordiploma in de civiele techniek

Burgerlijk ingenieurs zich bezig met alle aspecten van de techniek, met inbegrip van het ontwerp, de planning, ontwerp, de bouw, de exploitatie en het onderhoud van de grote fysieke werken en voorzieningen die essentieel zijn voor de moderne burgerlijke leven. Civiele en Milieu engineering projecten worden doorgaans gekenmerkt door hun omvang, complexiteit, duurzaamheid en kosten. Enkele voorbeelden zijn bruggen, metro's, wegen, tunnels, kust faciliteiten, dammen, stichtingen, riolering en rioolwaterzuiveringsinstallaties, watervoorziening en zuiveringssystemen, en diverse transport faciliteiten. Studenten deelnemen aan laboratoriumonderzoek, alsmede activiteiten in de klas en zich te bekwamen in het gebruik van computers voor het oplossen van problemen en design. In civiele en milieutechniek, de opleidingen uit te breiden tot de gebieden van structurele, geotechnische, hydraulische, milieu, en transport engineering. De School van de civiele techniek biedt een gespecialiseerde undergraduate programma ABEEK geaccrediteerd (Raad voor Accreditatie voor technisch onderwijs Korea).... [-]

Zuid-Korea Seoel
March 2020
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

Kookmin University PR Video