Lees de Officiële Beschrijving

Kristianstad University werd opgericht in 1977. Vandaag zijn er ongeveer 14.000 studenten op de campus, gelegen op slechts 10 minuten van het centrum van de stad. Op de campus heb je toegang tot inspirerende ontmoetingsplaatsen en een breed scala van diensten binnen een korte loopafstand.

Onze visie is om de beste universiteit in Zweden in het trainen en opleiden van studenten voor hun toekomstige loopbaan zijn. Studenten aan de Universiteit van Kristianstad te verwerven niet alleen de kennis en vaardigheden die in de vraag op de arbeidsmarkt, de meeste zijn, maar ook degenen die de behoeften en eisen van een moderne wetenschappelijke gemeenschap vervullen.

Onze studenten moeten voorzien zijn van een professionele carrière waarin ze van toepassing zijn en hun kennis en vaardigheden te vernieuwen; ze moeten worden voorbereid op verandering en beschikken over goede ondernemersvaardigheden.

Kristianstad University gaat er prat op nauw contact met niet alleen de directe omgeving, maar ook tussen studenten en medewerkers. Focussen op opleiding en onderwijs, heeft het een uitstekende reputatie voor een reeks van programma's en cursussen die de behoeften van de lokale als de nationale arbeidsmarkt te voldoen vastgesteld. Een aantal van onze programma's zijn uniek in Zweden. Onze programma's bestaan ​​uit onderwijs, gezondheid wetenschap en organisatiekunde.

Het is het doel van Kristianstad University om onderzoek dat nauw verbonden is met en ontwikkelt onze programma's en basiscursussen te voeren; het heeft toejuiching zowel nationaal als internationaal bekroond vanwege de hoge kwaliteit.

Bij Kristianstad University, werken allemaal relaties gekenmerkt door openheid en respect en zijn gebaseerd op de sociale, economische en ecologische duurzaamheid.

HKR: s Campus

Aan de University Campus kunt u alles wat u nodig heeft binnen een korte loopafstand. Er is een bibliotheek, een restaurant, een café, de Student Union, gezondheidscentrum en student slaapzalen allemaal op één plek.

In het midden van de campus vindt u een ruime bibliotheek met studeerkamers, computer kamers en open ruimtes waar u kunt lezen of te ontspannen.

HKR in het kort

Kristianstad University, in het zuiden van Zweden, werd opgericht in 1977, maar in deze regio kunnen we onze roots traceren weg terug voor de opleiding leraar (1835), verpleegkundigen (1893) en ingenieurs (1912).

Kristianstad University werd opgericht in 1977 Ongeveer 14.000 studenten Ongeveer 500 werknemers 7 programma's en 100 cursussen voor internationale studenten Een totaal van 45 programma's en 450 cursussen

over Zweden

Zweden is een van de grootste landen in Europa, met een gevarieerd landschap en een gevarieerd klimaat. Van noord naar zuid kunt u uitgestrekte bossen, talrijke meren en een lange kustlijn te vinden. Het landschap als het klimaat verandert veel, van de kou en wilde regio's van het noorden naar het mildere en platter landschap van het zuiden.

over Kristianstad

Gelegen in het noord-oostelijke deel van Skåne, Kristianstad is het belangrijkste centrum van de regio. De stad combineert het moderne en het oude en is gelegen in een gebied van grote natuurlijke schoonheid. Kristianstad is ook bekend om zijn gezellige cafés, restaurants en winkels.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
  • Zweeds

Deze school biedt ook:

BSc

Kristianstad University Sweden

De training is bedoeld voor u die geïnteresseerd zijn in technologie en computers zijn en willen onze wereld te beïnvloeden met de technologie. U wilt leren programmeren ... [+]

Gedurende de afgelopen decennia heeft de computer wetenschap en techniek een belangrijke invloed in ons dagelijks leven gehad, en de ontwikkeling gaat door. Een graad in computerwetenschappen en techniek van Kristianstad University biedt u een uitstekend uitgangspunt voor een carrière in een spannende en snel bewegende veld.

De training is bedoeld voor u die geïnteresseerd zijn in technologie en computers zijn en willen onze wereld te beïnvloeden met de technologie. U wilt leren programmeren en krijgen een brede technische opleiding die jobs kan geven in veel verschillende industrieën.

Het programma begint met een inleidende cursus in wiskunde en natuurkunde.

embedded systemen ... [-]
Zweden Kristianstad
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Bachelor

Kristianstad University Sweden

Een breed scala aan kennis nodig is om geavanceerde computer software systemen te ontwikkelen. Naast kennis over de programmering moet u begrijpen hoe de computer program ... [+]

Een breed scala aan kennis nodig is om geavanceerde computer software systemen te ontwikkelen. Naast kennis over de programmering moet u begrijpen hoe de computer programma's zijn ontworpen, hoe om te gaan en ontwikkelen van complexe software systemen en hoe aan de eisen van de gebruiker te interpreteren.

Dit programma is in de eerste plaats gericht aan internationale studenten.

De Bachelor in Software Development geeft je een kans om de structuur en het ontwerp van software systemen te verkennen. U zult programmering computer, software engineering en meer te studeren. Voor te bereiden op de toekomstige werkgelegenheid enkele van de cursussen richten zich op het ontwikkelen van uw vermogen om te werken in de ontwikkeling van software teams.... [-]

Zweden Kristianstad
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kristianstad University Sweden

Dit programma geeft de studenten toegenomen vaardigheid in het Engels samen met theoretische kennis van het Engels. ... [+]

Dit programma geeft de studenten toegenomen vaardigheid in het Engels samen met theoretische kennis van het Engels.

Dit omvat zowel mondelinge en schriftelijke vaardigheden, evenals een grondige inleiding in het Engels taalkunde en literatuurwetenschap, inclusief de mogelijkheid om deze kennis correct toe te passen. De focus in het hele programma ligt op communicatie, en het doel van de modules die niet expliciet richten op het Engels is om communicatieve vaardigheden van de student op verschillende manieren te versterken, en om de student op de hoogte van hoe het gebruik van het Engels wordt beïnvloed door historisch te maken, culturele en sociale omstandigheden en het vakgebied en het medium waarin het wordt gecommuniceerd.... [-]

Zweden Kristianstad
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

HKR