Kristianstad University Sweden

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Kristianstad University werd opgericht in 1977. Vandaag zijn er ongeveer 14.000 studenten op de campus, gelegen op slechts 10 minuten van het centrum van de stad. Op de campus heb je toegang tot inspirerende ontmoetingsplaatsen en een breed scala van diensten binnen een korte loopafstand.

Onze visie is om de beste universiteit in Zweden in het trainen en opleiden van studenten voor hun toekomstige loopbaan zijn. Studenten aan de Universiteit van Kristianstad te verwerven niet alleen de kennis en vaardigheden die in de vraag op de arbeidsmarkt, de meeste zijn, maar ook degenen die de behoeften en eisen van een moderne wetenschappelijke gemeenschap vervullen.

Onze studenten moeten voorzien zijn van een professionele carrière waarin ze van toepassing zijn en hun kennis en vaardigheden te vernieuwen; ze moeten worden voorbereid op verandering en beschikken over goede ondernemersvaardigheden.

Kristianstad University gaat er prat op nauw contact met niet alleen de directe omgeving, maar ook tussen studenten en medewerkers. Focussen op opleiding en onderwijs, heeft het een uitstekende reputatie voor een reeks van programma's en cursussen die de behoeften van de lokale als de nationale arbeidsmarkt te voldoen vastgesteld. Een aantal van onze programma's zijn uniek in Zweden. Onze programma's bestaan ​​uit onderwijs, gezondheid wetenschap en organisatiekunde.

Het is het doel van Kristianstad University om onderzoek dat nauw verbonden is met en ontwikkelt onze programma's en basiscursussen te voeren; het heeft toejuiching zowel nationaal als internationaal bekroond vanwege de hoge kwaliteit.

Bij Kristianstad University, werken allemaal relaties gekenmerkt door openheid en respect en zijn gebaseerd op de sociale, economische en ecologische duurzaamheid.

HKR: s Campus

Aan de University Campus kunt u alles wat u nodig heeft binnen een korte loopafstand. Er is een bibliotheek, een restaurant, een café, de Student Union, gezondheidscentrum en student slaapzalen allemaal op één plek.

In het midden van de campus vindt u een ruime bibliotheek met studeerkamers, computer kamers en open ruimtes waar u kunt lezen of te ontspannen.

HKR in het kort

Kristianstad University, in het zuiden van Zweden, werd opgericht in 1977, maar in deze regio kunnen we onze roots traceren weg terug voor de opleiding leraar (1835), verpleegkundigen (1893) en ingenieurs (1912).

Kristianstad University werd opgericht in 1977 Ongeveer 14.000 studenten Ongeveer 500 werknemers 7 programma's en 100 cursussen voor internationale studenten Een totaal van 45 programma's en 450 cursussen

over Zweden

Zweden is een van de grootste landen in Europa, met een gevarieerd landschap en een gevarieerd klimaat. Van noord naar zuid kunt u uitgestrekte bossen, talrijke meren en een lange kustlijn te vinden. Het landschap als het klimaat verandert veel, van de kou en wilde regio's van het noorden naar het mildere en platter landschap van het zuiden.

over Kristianstad

Gelegen in het noord-oostelijke deel van Skåne, Kristianstad is het belangrijkste centrum van de regio. De stad combineert het moderne en het oude en is gelegen in een gebied van grote natuurlijke schoonheid. Kristianstad is ook bekend om zijn gezellige cafés, restaurants en winkels.

Locaties

Kristianstad

Högskolan Kristianstad

Address
Elmetorpsvägen 15
SE-291 88 Kristianstad

SE-291 88 Kristianstad, Skåne län, Zweden
Telefoonnr.
+46 44 20 30 00