Lund University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Lund University - de Lund University Zweden

Lund University werd opgericht in 1666 en staat consequent op de lijst van ' s werelds 100 beste universiteiten (92e in de wereld en de hoogste universiteit van Zweden, QS World University Rankings 2019).

De universiteit heeft 40.000 studenten en 7.400 medewerkers en biedt meer dan 100 masteropleidingen en 8 bacheloropleidingen in het Engels .

Lund is de meest aantrekkelijke studiebestemming van Zweden. De universiteit biedt een van de breedste programma's en cursussen in Scandinavië, gebaseerd op multidisciplinair en baanbrekend onderzoek. Een diploma van Lund University is een kwaliteitskenmerk zowel in Zweden als in het buitenland.

Vakgebieden

Onze acht faculteiten en vele gespecialiseerde onderzoekscentra bieden onderwijs in de volgende vakgebieden:

 • architectuur
 • Bedrijfseconomie
 • Communicatie
 • bouwkunde
 • Milieu
 • fijn
 • Geesteswetenschappen, talen
 • Internationale studies
 • Wet
 • Geneeskunde
 • Wetenschap

Studiemogelijkheden voor internationale studenten

Lund University biedt meer dan 100 masteropleidingen en 8 bacheloropleidingen in het Engels , evenals meer dan 1.000 vrijstaande cursussen in het Engels.

Zoek je opleiding: www.lunduniversity.lu.se/programmes

Toepassingsperioden

De belangrijkste aanvraagperiode voor internationale studenten is van midden oktober tot 15 januari voor alle programma's die elk jaar in het herfstsemester (augustus) starten. Een kleine selectie van programma's accepteert ook aanvragen in juni-augustus voor de start van het voorjaars semester (januari).

Hoe solliciteren naar een studie: www.lunduniversity.lu.se/apply

Collegegeld

Studenten die onderdaan zijn van landen buiten de EU / EER en Zwitserland zijn over het algemeen verplicht collegegeld te betalen. Collegegeld is niet van toepassing op EU / EER-burgers. Voor informatie over het collegegeld van de individuele programma's, zie www.lunduniversity.lu.se/programmes

Beurzen kansen

Studenten die burgers van landen buiten de EU / EER zijn, kunnen een beurs aanvragen nadat ze een studie bij ons hebben aangevraagd. Beurzen worden toegekend op basis van academische verdiensten, niet van financiële situatie.

Meer informatie over mogelijkheden voor beurzen: www.lunduniversity.lu.se/scholarships

Onderzoek

Lund is de thuisbasis van meer dan 30 toonaangevende onderzoeksomgevingen en biedt onderdak aan twee van Europa's grootste onderzoekfaciliteiten voor materialen: MAX IV (ingehuldigd in 2016) en ESS (te openen in 2023). Lund University is ook lid van de prestigieuze onderzoeksintensieve universitaire netwerken Universitas 21 en de League of European Research Universities (LERU) .

Leerstijl

Kritisch denken en vrijheid van geest zijn de hoekstenen van het academische leven aan Lund University van Lund University . Een focus op groepswerk in meer informele, open klasomgevingen vergemakkelijkt leren, creëert een dialoog en helpt bij het genereren van nieuwe ideeën.

Lund is een internationale ontmoetingsplaats voor zowel studenten als onderzoekers. Dit creëert globale klasomgevingen waarin studenten nieuwe culturele perspectieven krijgen en hun internationale netwerken kunnen ontwikkelen, die zeer worden gewaardeerd door werkgevers over de hele wereld.

Studenten in Lund krijgen uitstekende mogelijkheden voor zakelijke interactie . De stad Lund heeft een unieke omgeving van wereldklasse voor technologie, kennis, innovatie en ondernemerschap en biedt een indrukwekkende reeks internationale bedrijven.

Studentenleven

Lund is de beste keuze voor internationale studenten die naar Zweden komen en wordt beschouwd als de beste studentenstad van Zweden, met zijn unieke combinatie van grote sociale clubs (de historische "naties"), studentenvakbonden en de Academische Vereniging die een levendige en actieve student creëren leven.

Stad van Lund

De stad Lund ligt in het zuiden van Zweden, op slechts 10 minuten met de trein naar de op twee na grootste stad van Zweden, Malmö, en slechts 35 minuten met de trein naar de luchthaven van Kopenhagen in Denemarken.

Als een van de oudste steden in Zweden, daterend uit 990, is Lund een stad van contrasten waarin meer dan 1.000 jaar geschiedenis samengaat met moderne kennis en ideeën. In Lund vindt u de charme van een kleine, pittoreske stad met kinderkopjes, zij aan zij met grote stadsattracties zoals diensten, winkels, restaurants en culturele evenementen. Lund is ook de thuisbasis van grote internationale bedrijven zoals Sony Mobile, Tetra Pak, Ericsson, Alfal Laval en Gambro.

Engels wordt veel gesproken in Zweden en Lund (90% van de Zweden spreekt vloeiend), wat betekent dat je een unieke Europese cultuur kunt ervaren zonder een taalbarrière te ervaren.

Meer informatie over Lund University van Lund University

Ga voor meer informatie naar www.lunduniversity.lu.se

Je kunt ook vragen stellen op onze Facebook-pagina www.facebook.com/lunduniversity

Deze school biedt programma's in:
 • Engels

Bekijk BSc's » Bekijk Bachelors » Bekijk Online MSc » Bekijk Health MSc » Bekijk MA's » Bekijk MSc\'s » Bekijk Law LLM » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:


BSc in International Business

Campus September 2019 Zweden Lund

Het algemene doel van dit programma is om je voor te bereiden op een carrière in het internationale bedrijfsleven. Je gaat geavanceerde probleemoplossingen trainen in een internationale context en leert theoretische concepten, modellen en hulpmiddelen die zijn afgeleid van relevant onderzoek. [+]

Programma overzicht

Sinds het najaar van 2017 biedt Lund University School of Economics and Management een driejarige bachelor in International Business. Het programma wordt in het Engels gegeven en is gericht op recent afgestudeerden van de middelbare school met een sterke academische achtergrond, internationale carrièreambities en de drang om kennis en vaardigheden op te doen in het internationale bedrijfsleven.

De BSc in International Business biedt:

• Een uitgebreid, maar gericht curriculum in business, economie, statistiek, bedrijfsrecht en informatiesystemen

• Internationale perspectieven van docenten en studenten

• Team-gebaseerde projecten ter bevordering van intercultureel leren... [-]


BSc in ontwikkelingsstudies

Campus Voltijd 3 jaar September 2019 Zweden Lund

Deze interdisciplinaire bacheloropleiding richt zich op economische, sociale en politieke processen en hun verbanden met ontwikkelingssamenwerking. Het is gebaseerd op en combineert inzichten uit de sociologie, politieke wetenschappen, menselijke geografie en economische geschiedenis. [+]

Programma overzicht

De bacheloropleiding in ontwikkelingsstudies is interdisciplinair en richt zich op economische, sociale en politieke processen en hun verband met ontwikkelingssamenwerking. Het doel is om de kennis te verschaffen die nodig is om de randvoorwaarden en het ontwikkelingsproces kritisch te onderzoeken en te begrijpen.

Het programma is gebaseerd op, en combineert de wetenschappelijke tradities van vier verschillende disciplines - sociologie, politieke wetenschappen, menselijke geografie en economische geschiedenis. Dit biedt studenten een multidisciplinair perspectief op ontwikkelingsstudies en biedt de mogelijkheid om hun kennis te verdiepen in elk van de bovengenoemde onderwerpen.... [-]


BSc in fysische geografie en ecosysteemwetenschappen

Campus Voltijd 3 jaar September 2019 Zweden Lund

Lund University biedt een bachelorprogramma van wereldklasse in fysische geografie en ecosysteemwetenschap, met de nadruk op modellering en beheer van de omgeving. De unieke mix van cursussen resulteert in een high-profile graad van een internationale topuniversiteit. [+]

Programma overzicht

Milieubeheer is cruciaal voor het welzijn van de mensheid. Het begrijpen van het milieu, met inbegrip van toenemende eisen en exploitatie van natuurlijke hulpbronnen als een resultaat van bevolkingsgroei, is waarschijnlijk de grootste opkomende uitdaging die onze toekomst beïnvloedt. De vraag naar goed opgeleide en hoogopgeleide afgestudeerden op dit gebied is en blijft extreem hoog.

Lund University een BSc-programma van wereldklasse in fysische geografie en ecosysteemwetenschappen, met aandacht voor modellering en beheer van de omgeving. Een unieke mix van cursussen resulteert in een high-profile graad van een internationale topuniversiteit - een perfect platform voor een carrière of voor verdere studies. Het programma is gebaseerd op cursussen in klimatologie, klimaatverandering, ecosysteemwetenschap en geomorfologie. Het omvat ook ecosysteemmodellering, geografische informatiesystemen (GIS), teledetectie en statistiek, evenals elementen uit de scheikunde en de natuurkunde.... [-]


BSc in natuurkunde

Campus Voltijd 3 jaar September 2019 Zweden Lund

Lund University wordt consequent gerangschikt als de beste universiteit in Noord-Europa in natuurwetenschappen. Natuurkundigen in Lund werken aan de voorhoede van alles, van deeltjesfysica op CERN tot nanowetenschap en fotonica. [+]

Programma overzicht

Onze wereld staat voor veel uitdagingen - in fundamentele wetenschap bij het verkennen van fundamentele krachten en deeltjes, of de oorsprong van het universum, planeten en het leven - en in toegepaste wetenschap om duurzame energiebronnen te vinden, nieuwe technologie op nanoschaal en op maat gemaakte materialen voor industrie, chemie en geneeskunde. Natuurkunde is de basis voor dit streven en natuurkundigen spelen een belangrijke rol op deze en vele andere gebieden. Lund is consequent gerangschikt als de beste universiteit in Noord-Europa in natuurwetenschappen en deze uitmuntendheid breidt zich nu uit door de bouw van twee internationale onderzoekscentra - MAX IV, een synchrotron stralingslaboratorium dat in juni 2016 in Lund is geopend, en ESS, de Europese spallatie Bron die momenteel in aanbouw is en naar verwachting in 2023 in gebruik zal zijn. Deze onderzoeksfaciliteiten zullen kansen creëren voor gediplomeerden in natuurkunde.... [-]


BSc in wiskunde

Campus Voltijd 3 jaar September 2019 Zweden Lund

Deze bacheloropleiding is bedoeld voor studenten met een sterke interesse in wiskunde, wiskundige statistiek en wetenschappelijke informatica. Flexibiliteit en individuele aanpassing zijn sleutelwoorden. [+]

Programma overzicht

Dit is een academisch programma ontworpen voor studenten met een sterke interesse in wiskunde, wiskundige statistiek en wetenschappelijk computergebruik. Flexibiliteit en individuele aanpassing zijn sleutelwoorden. Het programma is op een zeer flexibele manier gestructureerd en is ontworpen om studenten een solide theoretische kennis in de wiskunde te bieden, terwijl ze tegelijkertijd elke student de mogelijkheid biedt om zijn / haar eigen onderwijsprofiel te volgen op basis van interesses en loopbaanambities.

Een grote verscheidenheid aan vakken in wiskunde, statistiek en numerieke analyse is beschikbaar binnen het programma en kan worden gecombineerd met cursussen uit alle andere wetenschapsdomeinen, economie en financiën, technische en humaniora en sociale wetenschappen, beschikbaar aan onze universiteit of binnen een uitwisseling programma met andere universiteiten.... [-]


BFA in Visual Arts

Campus Voltijd 3 jaar September 2019 Zweden Malmö

De bacheloropleiding in Fine Arts bestaat uit individueel werk in uw eigen studio, individuele begeleiding van professoren en ander onderwijzend personeel en cursussen op basis van tijdschema's op de belangrijkste gebieden van artistieke techniek, artistieke creatie en kunsttheorie. [+]

Programma overzicht

Het Bachelor of Fine Arts-programma aan de Malmö Art Academy biedt voorbereiding op een internationale carrière. Wij nemen uw eigen artistieke werk als uitgangspunt bij het onderwijzen van theoretische en praktische onderwerpen.

De driejarige bacheloropleiding bestaat uit individueel werk in je eigen atelier, individuele begeleiding van professoren en ander onderwijzend personeel en cursussen op basis van tijdschema's op de belangrijkste gebieden van artistieke techniek, artistieke creatie en kunsttheorie. Onze internationaal actieve professoren werken op verschillende artistieke terreinen. Dit leidt tot belangrijke interactie op de Malmö Art Academy en geeft je ook de mogelijkheid om cursussen te kiezen die jouw artistieke intenties weerspiegelen.... [-]


BM in muziek, symfonieorkestinstrument

Campus Voltijd 3 jaar September 2019 Zweden Malmö

De bacheloropleiding in muziek, symfonieorkest omvat specialisatie-opties in: fluit, hobo, klarinet, fagot, hoorn, trompet, trombone, tuba, viool, altviool, cello, contrabas, percussie en harp. [+]

Programma overzicht

Het bachelorprogramma in muziek, het symfonieorkestinstrument, heeft tot doel muzikanten op te leiden die een goed artistiek en professioneel niveau bezitten. Na voltooiing van het programma heeft de student voldoende kennis en vaardigheden om op comfortabele wijze te kunnen werken met de verschillende vormen van het muziekvak: hetzij als solist, als lid van een gevestigd ensemble en / of onafhankelijke projecten. De student heeft ook de vaardigheden ontwikkeld die nodig zijn voor voortgezette of diepgaande studies die in hoge mate autonoom zijn. Bovendien zal de student na voltooiing van het programma elementaire ondernemersvaardigheden verworven hebben die zijn / haar professionele veelzijdigheid in een voortdurend veranderend cultureel leven vergroten. Toelating is mogelijk op de volgende instrumenten: fluit , hobo , klarinet , fagot , hoorn , trompet , trombone , tuba , viool , altviool , cello , contrabas , percussie en harp .... [-]


BSc in Economie en Samenleving

Campus Voltijd September 2019 Zweden Lund

Dit programma is gericht op recent afgestudeerden van de middelbare school met een sterke academische achtergrond, internationale carrièreambities en de drang om kennis en vaardigheden op te doen in wereldwijde contextanalyse, zowel in de publieke als de private sector. [+]

Programma overzicht

Vanaf het najaar van 2019 biedt de School of Economics and Management drie jaar (180 ECTS) BSc in Economie en Samenleving. Het programma wordt in het Engels gegeven en is gericht op recent afgestudeerden van de middelbare school met een sterke academische achtergrond, internationale carrièreambities en de drang om kennis en vaardigheden op te doen in wereldwijde contextanalyse, zowel in de publieke als de private sector.

De economische geschiedenis gaat over hoe economische veranderingen in het verleden ons kunnen helpen de toekomst te begrijpen. Het gebruikt concepten en theorieën uit de sociale wetenschappen om de ontwikkeling van echte economieën te bestuderen en ze te begrijpen in hun sociale, politieke en culturele context. Het combineert de vaardigheden van de econoom en de historicus, de statisticus en de socioloog. Ondertussen pakt de economie een breed scala aan problemen aan, van barrières voor economische ontwikkeling tot internationale financiële crises.... [-]


Contact

Lunds Universitet

Adres Paradisgatan 2
SE-223 50 Lund, Skåne län, Zweden
Website http://www.lunduniversity.lu.se/
Telefoon +46 46 222 00 00

Adres Campus Malmö
Malmö, Skåne län, Zweden

Adres Campus Helsingborg Universitetsplatsen 2
SE-251 08 Helsingborg, Skåne län, Zweden