Malmö University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving


Malmö University streeft ernaar om op elk niveau deel uit te maken van de maatschappij. Of het nu regionaal, nationaal of wereldwijd is, de focus is de wereld een betere en eerlijkere plaats te maken./>

We hebben een missie om een ​​actief knooppunt te zijn voor onderzoek, onderwijs en innovatie. Ons onderzoek is vaak multidisciplinair en wordt uitgevoerd in samenwerking met partners van buiten de universiteit.

Waarom kiezen voor Malmö University ?

Malmö University is ...

Samenwerkend

Biedt onderwijs van hoge kwaliteit waar docenten en studenten nauw samenwerken, en studenten worden gezien als belangrijke bijdragers aan het leerproces.

ondernemend

Bevordert een ondernemende en innovatieve leeromgeving die van invloed is op en wordt beïnvloed door het onderwijs en onderzoek aan Malmö University van Malmö University .

multidisciplinair

Geeft multidisciplinaire programma's waarbij studenten leren van verschillende faculteiten, van cruciaal belang in een steeds complexere arbeidsmarkt.

Verschillend

Echt internationale klaslokalen waar ongeveer een derde van de studenten een internationale achtergrond heeft - van onschatbare waarde voor studenten die op zoek zijn naar een wereldwijde carrière.

Groot, maar niet te groot!

De negende grootste instelling voor hoger onderwijs in Zweden, met 24.000 studenten.

Globaal

Studenten hebben de mogelijkheid om in het buitenland te studeren. We hebben overeenkomsten met ongeveer 250 universiteiten over de hele wereld.

geschikt

Kopenhagen internationale luchthaven Kastrup (Denemarken) ligt op slechts 20 minuten met de trein, en Kopenhagen stad op 30 minuten afstand. Via netwerklinks kunt u met de trein door heel Europa en per vliegtuig, waar ook ter wereld, reizen!

Malmo University

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Bachelors » Bekijk Master » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:

Bachelor

Bachelor in European Studies

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Zweden Malmö

[+]

Europese studies: Historische en institutionele perspectieven op de Europese Unie, 15 studiepunten (ES120L) [-]

Bachelor In Het Engels Studies

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Zweden Malmö

Het Engelse Studieprogramma combineert de academische studie van de literatuur en de taalkunde, die uiteindelijk leidt tot specialisatie in een van deze disciplines. Door middel van onderzoek en kritisch denken over teksten van vele tijdperken en genres, leert u uw ideeën helder en met vertrouwen te ontwikkelen, te formuleren en te verdedigen. [+]

Het Engelse Studieprogramma combineert de academische studie van de literatuur en de taalkunde, die uiteindelijk leidt tot specialisatie in een van deze disciplines. Door middel van onderzoek en kritisch denken over teksten van vele tijdperken en genres, leert u uw ideeën helder en met vertrouwen te ontwikkelen, te formuleren en te verdedigen. Alhoewel alle cursussen in het Engels worden uitgevoerd en een vergelijkend niveau vereisen die vergelijkbaar is met dat van een universiteit in een Engelstalig land, beschouwen wij de diverse taalkundige en culturele achtergronden van onze studenten als een verrijkende factor. Sinds haar start in 2007 heeft het programma studenten van over de hele wereld aangetrokken, met zo veel als 40 verschillende eerste talen in een enkele jaargroep. Malmö is zelf een levendige kosmopolitische stad met Engels een van de vele talen die hier worden gesproken.... [-]


Bachelor in Interaction Design

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Zweden Malmö

[+]

Interactieontwerp aan de universiteit van Malmö

Tijdens je opleiding zul je ervaring opdoen door samen te werken met de industrie en je eigen collega's, door aan verschillende korte instructies te werken waarin je je projectmanagementvaardigheden ontwikkelt.

[-]

Bachelor In Internationale Migratie En Etnische Relaties

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Zweden Malmö

Migratie en de gevolgen daarvan op wereldwijde schaal zijn uitgegroeid tot een van de meest fundamentele problemen met betrekking tot samenlevingen wereldwijd. Regeringen, corporaties, politici en individuen over de hele wereld proberen de mogelijkheden en zorgen van toenemende mobiliteit op wereldschaal te begrijpen. Internationale migratie en etnische relaties aan de universiteit van Malmö behandelen deze problemen. [+]

Migratie en de gevolgen daarvan op wereldwijde schaal zijn uitgegroeid tot een van de meest fundamentele problemen met betrekking tot samenlevingen wereldwijd. Regeringen, corporaties, politici en individuen over de hele wereld proberen de mogelijkheden en zorgen van toenemende mobiliteit op wereldschaal te begrijpen. Internationale migratie en etnische relaties aan de universiteit van Malmö behandelen deze problemen.

Vluchtelingen uit oorlogsgebroken gebieden van de wereld, mensen die banen zoeken en een fatsoenlijk leven weg van hun geboorteland, leidinggevenden in multinationale bedrijven; ze zijn allemaal onderdeel van migrerende bewegingen. Dit programma bestudeert de effecten van migratie op wereldwijd en nationaal niveau, op de vorming van etnische gemeenschappen, religieuze groepen, gezinnen, individuen - om uit te vinden hoe beleid integratie kan vergemakkelijken en segregatie en racisme in maatschappijen wereldwijd kunnen belemmeren. Het behandelt ook fundamentele problemen met betrekking tot concepten zoals cultuur en etniciteit.... [-]


Bachelor in International Relations

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Zweden Malmö

[+]

In het laatste semester concentreren we ons op de analyse van hedendaagse uitdagingen in de wereldpolitiek in relatie tot meer geavanceerde studies van methodologie en wetenschapsfilosofie. Specifieke aandacht wordt besteed aan het onderzoeksproces en het ontwerp en de voltooiing van een onderzoeksproject.

[-]

Bachelor In Mensenrechten

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Zweden Malmö

[+]

Het programma bestaat uit zes semesters van studie en leidt tot een bacheloropleiding in de rechten van de mens.

[-]

Bachelor in Peace and Conflict Studies

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Zweden Malmö

[+]

Vervolgens zal u zich richten op de rol van invloeden zoals de media en globalisering in de uitbraak en ontwikkeling van oorlogen in onze tijd.

[-]

Videos

Malmö University Campus

Contact

Malmö University

Adres Nordenskiöldsgatan 1
211 19 Malmö, Skåne län, Zweden
Website https://www.mah.se/english/Education/