Lees de Officiële Beschrijving

EFMD Equis Accredited

Een unieke zakelijke school

Stockholm School of Economics (SSE) is de leidende business school in de Scandinavische landen met een uniek netwerk voor bedrijfsgemeenschappen, private financiering en weinig afhankelijkheid van overheidssteun. Al meer dan een eeuw heeft SSE getalenteerde vrouwen en mannen opgeleid voor leidinggevende posities binnen het bedrijfsleven en de publieke sector.
SSE biedt bachelor- en masterprogramma's aan naast hoog aangeschreven Ph.D., MBA en Executive Education-programma's. Ongeveer 2000 studenten zijn op verschillende niveaus in programma's geregistreerd.

Samenwerking met de bedrijfsgemeenschap

SSE werd opgericht in 1909 door het initiatief van de bedrijfswereld en is geëvolueerd in nauwe dialoog met de industrie en de samenleving als geheel. Naarmate de globalisering versnelt en nieuwe uitdagingen opduiken, leggen nauwe relaties met bedrijfsleiders, beleidsmakers, politici en deskundigen de basis voor uitstekend onderzoek. Het Zweedse bedrijfsleven en de school hebben de hechte banden onderhouden. Vandaag heeft SSE meer dan 100 Corporate Partners.

Internationale netwerken

SSE heeft een reputatie van uitmuntendheid verdiend, zowel in Zweden als in de rest van de wereld. De school werkt samen met verschillende toonaangevende instellingen voor hoger onderwijs wereldwijd. In 1999 werd SSE de eerste business school in Zweden die 's werelds toonaangevende internationale accreditatie voor business school, EQUIS, ontving en sindsdien de accreditatie heeft behouden. Dit bevestigt dat alle hoofdactiviteiten van de SSE, zowel het onderwijs als het onderzoek, van de hoogste internationale normen zijn. Verder is SSE de enige Zweedse lidinstelling van CEMS (The Global Alliance in Management Education) en PIM (Partnership in International Management).
SSE is ook de enige Noord-Amerikaanse vertegenwoordiger in ICEDR (Internationaal Consortium voor Executive Development Research), een organisatie die bestaat uit de 25 belangrijkste bedrijfsscholen (Harvard University, MIT, Wharton, onder anderen) van het bedrijfsleven en 40 van de toonaangevende bedrijven (ABB, Deutsche Bank , Unilever, Ericsson om er een paar te noemen) in de wereld.

Executive Education bij SSE

IFL Executive Education bij SSE is een dochteronderneming van SSE die open inschrijvingen en programma's op maat biedt voor sleutelfunctionarissen in het particuliere bedrijfsleven en de overheid. IFL Executive Education bij SSE biedt ontwikkelingsprogramma's van de hoogste kwaliteit gericht op het verbeteren van de concurrentiekracht van bedrijven, organisaties en individuen.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:


Stockholm School of Economics

Het BSc-programma in Retail Management (180 ECTS-studiepunten) is een gespecialiseerd onderwijs gericht op de detailhandel. Vanaf de eerste dag is het programma voor deta ... [+]

Het BSc-programma in Retail Management (180 ECTS-studiepunten) is een gespecialiseerd onderwijs gericht op de detailhandel. Houd er rekening mee dat het programma volledig in het Engels is onderwezen.

Vanaf de eerste dag is het programma voor detailbeheer gespecialiseerd in de detailhandel, terwijl het ook dezelfde inhoud bevat die studenten normaal ontvangen op alle bedrijfsscholen, waaronder economie, marketing, boekhouding, management, strategie, enz. Veel cursussen zijn aangepast om zowel algemene inhoud te geven en retailspecifieke inhoud.

De graad zal je kwalificeren voor het aanvragen van bepaalde specialisaties op masterprogramma's aan de SSE of een masteropleiding aan een andere universiteit of universiteit in Zweden of in het buitenland. Alle lessen worden in het Engels gegeven. Tijdens de eerste twee jaar omvat een semester in het Retail Management-programma doorgaans vier tot vijf cursussen. In het derde jaar nemen studenten minder cursussen, maar schrijven ze twee grotere rapporten, een bedrijfsproject binnen de Toegepaste Retail Track en hun bachelorscriptie. De activiteiten in de Toegepaste Retail Track en de Antonia Ax: son Johnson Tutorial worden in drie jaar naast de cursussen in de klas gegeven.... [-]

Zweden Stockholm
Augustus 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

SSE Student Stories: a passion for learning