Lees de Officiële Beschrijving

AACSB Accredited

Umeå School of Business, Economics and Statistics

De Umeå School of Business, Economics and Statistics ( USBE ) is een USBE en heeft meer dan 170 werknemers, waaronder ongeveer 90 PhD's en onderzoekers. De activiteiten bestaan ​​uit onderzoek en onderwijs in bedrijfskunde, economie en statistiek. De school biedt zeven masterprogramma's, vier graduate-programma's, twee niet-gegradueerde programma's en cursussen. We hebben meer dan 2000 studenten die onze programma's / jaar doorlopen.

Internationale uitwisseling is een belangrijk onderdeel van het studentenleven aan de Umeå School of Business and Economics . Onze 70 partneruniversiteiten over de hele wereld sturen elk jaar studenten naar Umeå, en ongeveer 45% van onze afgestudeerden in het bedrijfsleven hebben een of twee semesters in het buitenland doorgebracht als onderdeel van hun curricula.

internationalisering

Een school met internationale connecties Een primaire doelstelling van de Umeå School of Business and Economics is om studenten een internationale studieomgeving te bieden. Dit omvat de mogelijkheid om in het buitenland te studeren, cursusonderwijs in het Engels te volgen en in het milieu van een groot aantal internationale studenten en gastprofessoren te studeren. Onderzoeksuitwisselingen zijn gebruikelijk en veel internationaal actieve onderzoekers komen naar Umeå voor verschillende perioden.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Bachelor

Umeå School of Business, Economics and Statistics - Umeå University

International Business Program is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in een carrière in een internationale omgeving. Het programma voorziet in de behoefte aan ... [+]

Undergraduate Program: International Business Programme

International Business Program is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in een carrière in een internationale omgeving. Het programma voorziet in de behoefte aan zakenmensen die in een internationaal zakenleven kunnen werken en bevat zowel algemene als gespecialiseerde cursussen, allemaal in het Engels. Tijdens het programma ontmoet je studenten uit verschillende delen van de wereld die je een uitstekende basis geven om andere culturen te begrijpen. Als je de kans om naar het buitenland te gaan, op een universiteit te wisselen en / of een internationale stage te nemen, zal je ervaring van studeren en werken in een internationale omgeving. Dit biedt u waardevolle ervaring bij de toepassing voor de toekomstige werkzaamheden.... [-]

Zweden Umeå
Augustus 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Location address
Umeå, Västerbottens län, SE