Lees de Officiële Beschrijving

Universiteit van bedrijven, graduate school, het ESM, School of Management en Communicatie in Genève biedt superieure gecertificeerde beroepsopleiding niveau bachelor, master en PhD en voortgezet onderwijs graden. Opgericht in Zwitserland sinds 1986, het ESM zorgt voor een 100% Franstalig onderwijs, waar pragmatisme troeven academisme.

Deze school biedt ook:

BBA

ESM, Ecole de Management et de Communication

De Bachelor in International Management biedt studenten met de tools en expertise van beleidsmakers, managers en ondernemers in een verscheidenheid van gebieden van priva ... [+]

De Bachelor in International Management biedt studenten met de tools en expertise van beleidsmakers, managers en ondernemers in een verscheidenheid van gebieden van private en publieke bedrijven, industrie en dienstverlening.

Objectief Rijden op de arbeidsmarkt onmiddellijk operationeel business studenten Verantwoordelijkheid op alle gebieden die verband houden met het beheer en de verschillende componenten in elke organisatie of bedrijf veronderstellen Omdat het een alternatief voor hoger onderwijs in het bedrijfsleven en management Geef een Franstalige Bachelor (BBA) zodat leerlingen studies voort te zetten in de richting van een MBA (Amerikaanse ketens)

Duur: 2 jaar full time + 2 stages... [-]

Zwitserland Genève
Vraag informatie aan
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
ESM, Ecole de Management et de Communication

De Bachelor in Management marketing sport studies is ontworpen voor bezorgd over hun beroepsopleiding en omscholing buiten de sport elite sporters. ... [+]

De Bachelor in Management marketing sport studies is bezorgd over hun beroepsopleiding en omscholing buiten de sport elite sporters. Het richt zich op de noodzaak voor degenen die willen sport en studies met succes te combineren.

Training voor topsporters, ook open voor de kunst, dans, muziek of theater.

Unieke training universitaire sport onderwijs dat aan de eisen van high performance sport en het tempo van de studie die leidt tot een Bachelor of Management-Marketing in evenwicht brengt.

DOELSTELLINGEN Realiseren zijn sportieve ambities en successen van de atleet in training voor de sport op het hoogste niveau, terwijl de voorbereiding voor een loopbaan en omscholen buiten sport Rijden op de arbeidsmarkt onmiddellijk operationele en zakelijke studenten kunnen de instrumenten beheersen en know-how van management en marketing voor een succesvolle overgang wanneer de tijd komt Geef een Franstalige Bachelor (BBA) zodat leerlingen studies voort te zetten in de richting van een MBA (Amerikaanse ketens) met dezelfde faciliteiten ... [-]
Zwitserland Genève
Vraag informatie aan
Voltijd
Deeltijd
7 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands

Bachelor

ESM, Ecole de Management et de Communication

De Bachelor in Business Communicatie biedt studenten met de tools en know-how op de communicatie-industrie, marketing en public relations, zowel in de publieke en private ... [+]

De Bachelor in Business Communication biedt studenten met de tools en know-how op de communicatie-industrie, marketing en public relations, zowel bij de overheid als privé, zowel in de industrie en in de dienstensector.

DOELSTELLINGEN Rijden op de arbeidsmarkt onmiddellijk operationeel business studenten In staat zijn om de communicatie concepten bieden en het bereiken van de Snel aannemen verantwoordelijkheden Omdat het een alternatief voor hoger onderwijs in corporate communicatie, marketing of human resources Geef een Franstalige Bachelor (BBA) zodat leerlingen studies voort te zetten in de richting van een MBA (Amerikaanse ketens)

Duur: 2 jaar full time + 2 stages... [-]

Zwitserland Genève
Vraag informatie aan
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands