Franklin University Switzerland

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Waar ga je vandaag studeren?

Franklin University Switzerland is onderwijs dat Verken en gaat verder dan grenzen. Het is een school waar nationaliteiten en culturele perspectieven elkaar ontmoeten en unieke ervaringen creëren. Het is een leermethode die omvat reizen en Interdisciplinaire studie In de kern van het curriculum. Wij verwijzen naar onze methodologie en missie als de Internationaal imperatief in het onderwijs.

Franklin University Switzerland is een privé-onafhankelijke universiteit in Zwitserland. Het werd opgericht in 1969 als Franklin College. Het biedt een unieke en innovatieve aanpak van het liberal arts onderwijs, gekenmerkt door de nadruk op internationale blootstelling en ervaringsleer in een cultureel diverse omgeving. Franklin University Switzerland is in de unieke positie om geaccrediteerd te worden in zowel de Verenigde Staten als binnen het Zwitserse universiteits systeemBij Franklin is nieuwsgierigheid vereist. U zult elk semester een Academic Travel cursus volgen, met plaatsen die u met uw eigen ogen heeft bestudeerd. Je zal de klas volgen met internationale faculteit en Studenten uit meer dan 50 landen. U krijgt de mogelijkheid om zelfstandig te reizen en internshandelen internationaal te doen. U zult onderzoek doen en een kritisch perspectief ontwikkelen. Je zal afstuderen met een graad dat is Geaccrediteerd in zowel de Verenigde Staten als Zwitserland. U heeft de kunst geleerd om zich aan te passen aan elke situatie in de luchtvaart. Je zal een wereldreiziger zijn. Je zal hebben Alles wat je nodig hebt om succesvol te zijn. Kom mee naar Griekenland, Malawi, Frankrijk, Japan, Schotland, IJsland, Korea, Botswana, Italië of India. en bovenal Kom naar Zwitserland, Een echte kruispunt van talen en culturen in het hart van Europa. Profiteer van de kans om een ​​opleiding als geen ander te krijgen.

De perfecte locatie

Zwitserse alpen. Glaciale meren. Mediterraans klimaat. Een Italiaanse smaak. Een internationale bevolking. Dit is de stad die we thuis bellen: Lugano, Zwitserland. Franklin's oprichters Koos voor Lugano als de perfecte locatie voor het soort school dat ze voor al deze redenen en meer had voorgenomen. Het kosmopolitische karakter van Lugano is centraal in de ervaring van Het leven in Franklin, En de campussen liggen op slechts twintig minuten lopen van het centrum van Lugano, waar spoor en luchtvaartmaatschappijen studenten met heel Europa verbinden.

Bezoek Franklin En zie waarom zoveel studenten zich thuis voelen op onze campus en in de gemeenschap van Lugano. Wij verwelkomen u, uw vrienden en familie om te ervaren wat het betekent om te leven en leren in onze internationale omgeving.

Een grenzeloos verkennend onderwijs

Grenseloos: niet beperkt Zonder grenzen

We weten dat er altijd grenzen zijn waar u kunt gaan en wat u kunt doen terwijl u uw diploma krijgt, maar we proberen deze grenzen uit te dagen voor zover zij gaan. Bij andere universiteiten kunnen grenzen onbuigzame curricula, stevige sociale tradities, academische kalenders bevatten die ontmoedigen met reizen en een microcultuur van de universiteit die weinig met de omringende gemeenschap reageert. Franklin heeft een andere aanpak. Met diploma programma's die veel kansen bieden voor interdisciplinaire ervaringen, Academische Reizen en Directe interactie met een meertalige Zwitserse gemeenschap, Het overschrijden van fysieke en sociale grenzen zal de tweede natuur voor u worden. Het Franklin-curriculum is zo gefocust of als interdisciplinair zoals u het wilt. Wij bieden Kwaliteit academische programma's Geleerd door bekwame geleerden - als we dat niet hebben gedaan, zouden we dat niet zijn Geaccrediteerd in twee landen - maar we gaan verder dan de meer directe weg om veel majors met meerdere nadruk te bieden, zoals International Management met een nadruk op Marketing, of Visual Communication Arts met nadruk in Fashion Studies. Wij bieden de mogelijkheid om Combineer majors, Zoals Economie met Italiaanse Studies of Psychologie met Communicatie en Media Studies, en veel van onze studenten dubbel-majeur of meerdere minderjarigen.

Daarnaast is Franklin klein. Veel van de mogelijkheden om leidersrol te ervaren, zoals studentenregering, academisch mentorschap, studentenclubs of ingezetene hulp, zijn zeer haalbare doelen voor studenten die hen willen nastreven. Zoals iemand in Franklin je vertelt, is Franklin wat je ervan maakt.

Exploratory: gedaan of gecreëerd om iets te vinden of iets meer te leren

Franklin werd opgericht door mensen die geloofden dat interactie met andere culturen rechtstreeks via reizen een essentiële leerervaring was en dat het de enige manier was om begrip tussen mensen van verschillende naties te creëren. Academische Reizen Is altijd een fundamenteel onderdeel van het Franklin-curriculum geweest. Hoeveel universiteiten kunnen hun cursussen op een wereldkaart plotten?

Onderwijs: de kennis, vaardigheid en begrip dat u krijgt van het bijwonen van een school, hogeschool of universiteit

De waarde van een Franklin-opleiding is meer dan alleen het verzamelen van informatie die in uw carriereveld moet worden toegepast. De Franklin-ervaring zal je mond openen voor de wereld en je krijgt een echt menselijk begrip dat je de tools geeft die je nodig hebt om een ​​leider te worden. Leiderschap gaat over het begrijpen van mensen, hun verlangens en verschillen, en Franklin's interdisciplinaire, multiculturele curriculum, locatie en internationale student / faculteitspopulatie creëren de perfecte omgeving om dat begrip te ontwikkelen.

Onze alumni zijn teamleiders en ondernemers die waarde toevoegen aan multinationale bedrijven, nieuwe bedrijven, overheids- en non-profitorganisaties in meerdere landen over de hele wereld. Ze stoppen niet op grenzen en ze innoveren om nieuwe paden te creëren. Het is de Franklin Experience die hen de tools geeft om te slagen.

Dit is Boundless Exploratory Education.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Accreditaties

Franklin University Switzerland is accredited in both the United States and Switzerland.

That means that your degree is truly international, with automatic validity in two countries, and that you have an advantage to pursuing an international career or furthering your study in the US or Switzerland. The doors opened by a Franklin education go far beyond these two countries, though, and most countries in the world will grant equivalence to a Franklin degree if you have your sights set elsewhere.

Bekijk BA's » Bekijk MSc\'s »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

Bachelor In De Kunst In Beeldende Kunst

Campus Voltijd 4 jaar August 2018 Zwitserland Sorengo

De Visuele Communicatie Arts diploma's bieden een interdisciplinaire opleiding, die de beeldende kunsten, grafisch ontwerp, illustratie en fotografie omvat, evenals vakken uit Communicatie- en Media Studies, Vergelijkende Literatuur- en Culturele Studies en filmstudies. Het richt zich op communicatie en creativiteit als fundamentele elementen van menselijke expressie en stimuleert studenten om kritisch na te denken over creatieve uitingen in het kader van en tussen culturen, etniciteiten, ras en geslacht. [+]

Neem geïnformeerde communicatie buiten taal De Visuele Communicatie Arts diploma's bieden een interdisciplinaire opleiding, die de beeldende kunsten, grafisch ontwerp, illustratie en fotografie omvat, evenals vakken uit Communicatie- en Media Studies, Vergelijkende Literatuur- en Culturele Studies en filmstudies. Het richt zich op communicatie en creativiteit als fundamentele elementen van menselijke expressie en stimuleert studenten om kritisch na te denken over creatieve uitingen in het kader van en tussen culturen, etniciteiten, ras en geslacht. In de Visual Communication majors nemen studenten deel aan het ontwikkelende veld van mode studies, waarbij mode als praktijk, theorie, object, beeld en tekst wordt verkend. Het richt zich op het bestuderen van mode binnen het liberal arts curriculum, in termen van zijn geschiedenis, identiteiten en culturen in de hedendaagse wereld. Het programma bereidt de studenten op voor opleidingen op het gebied van opleidingsniveau in loopbaanvormen, waaronder archieven, musea, galeries, media, consultancy en de uitgeverij; Of retail, distributie en ontwerp. Studenten kunnen ook kiezen voor ontwerp carrière of gevorderd onderzoek van mode naar een MA of PhD-diploma. Visuele Communicatie Kunsten Met Een Klem In Mode Studies Belangrijke Eisen Vereiste vakken (9 studiepunten) AHT 102 Inleiding tot kunstgeschiedenis en visuele cultuur I: Oudheid tot vroegere renaissance AHT 103 Inleiding tot kunstgeschiedenis en visuele cultuur II: hoge renaissance tot hedendaagse kunst STA 104 Inleiding tot mode studies Belangrijkste keuzevakken (6 studiepunten) Twee van de volgende: STA 105 Inleiding tot Beeldhouwkunst STA 106 Inleiding tot het afdrukken STA 107 Inleiding tot digitale fotografie STA 111 Inleiding tot tekening STA 115... [-]

Bachelor In De Kunst In Sociale Rechtvaardigheid En Duurzaamheid

Campus Voltijd 4 jaar August 2018 Zwitserland Sorengo

De sociale rechtvaardigheid en duurzaamheid (SJS) major bouwt op Franklin's inzet om een ​​meer rechtvaardige en duurzame wereld te bevorderen. Een zelf ontworpen major, het streeft ernaar studenten de belangrijkste onderwerpen, theorieën, vaardigheden en toepassingen te verkennen in de kruispunten van sociale rechtvaardigheid en duurzaamheid. [+]

Beplan en bevorder duurzame methodologieën De sociale rechtvaardigheid en duurzaamheid (SJS) major bouwt op Franklin's inzet om een ​​meer rechtvaardige en duurzame wereld te bevorderen. Een zelf ontworpen major, het streeft ernaar studenten de belangrijkste onderwerpen, theorieën, vaardigheden en toepassingen te verkennen in de kruispunten van sociale rechtvaardigheid en duurzaamheid. Het SJS-programma heeft het expliciete doel om de volgende generatie leiders, ambtenaren en particuliere burgers te helpen om de belangrijkste problemen die onze wereld in de wereld te zien, te begrijpen en te navigeren. Het biedt studenten interdisciplinaire en ervaringsleermogelijkheden die theoretische benaderingen op praktische toepassingen koppelen. Deze maatschappij helpt studenten over disciplines te denken, door middel van verkenningen van theorieën, concepten, casestudies en problemen in Social Justice and Sustainability. Het hoofdvak is ontworpen om vaardigheden te ontwikkelen op gebieden zoals conflictoplossing, advocacy, beleidsontwerp, analyse en implementatie, duurzame bedrijfsplannen en duurzaamheidsontwerp, beoordeling en communicatie. De master integreert de praktische toepassing van theoretische kennis en vaardigheden in de vorm van veldwerk, service, stages en academische reizen. De belangrijkste in Social Justice and Sustainability biedt een uitstekende voorbereiding op een verscheidenheid aan beroepen in de publieke en private sector. Potentiële toekomstige carrières omvatten mogelijkheden in lokale en internationale agentschappen; Met voorspraakgroepen voor mensenrechten, milieurecht, welzijn of duurzaamheid; In gemeenschapsorganisaties, in ontwikkelings- en hulporganisaties, in overheidsinstellingen, in denktanks en in consultancybedrijven. Afgestudeerden kunnen werken als crisismediators, beleidsanalisten, conflictoplossingsspecialisten, journalisten, mediaproducenten, organisatoren of lobbyisten. Afhankelijk van de gekozen focus is dit hoofdvak ook een uitstekende keuze voor studenten die in aanmerking komen voor afstudeerstudies... [-]

Bachelor Of Arts In De Communicatie-en Mediastudies

Campus Voltijd 4 jaar August 2018 Zwitserland Sorengo

Het programma Communicatie en Media Studies streeft naar het begrijpen van de rol van media in onze samenleving en de wereld, en de mogelijkheid om effectieve communicatie op lokaal, globaal en glocal niveau te vergemakkelijken. [+]

Verstaan ​​complexe menselijke communicatie processen Het programma Communicatie en Media Studies streeft naar het begrijpen van de rol van media in onze samenleving en de wereld, en de mogelijkheid om effectieve communicatie op lokaal, globaal en glocal niveau te vergemakkelijken. Op theoretisch niveau, zullen de studenten theorieën van interpersoonlijke communicatie te leren; massacommunicatie; interculturele communicatie; internationale media systemen en vraagstukken; en de toepassing van theorieën om verschillende contexten / specifieke kwesties. Op praktisch niveau ontwikkelen studenten effectieve informatieverstrekking en organisatorische vaardigheden; Kritisch denken en flexibiliteit in het maken van informatie; Effectieve schrijfvaardigheden; Effectieve luister- en praatvaardigheden; Een hoger niveau van interpersoonlijke en interculturele communicatie competentie; En media geletterdheid. Studenten die in Communicatie en Media Studies een belangrijke hebben afgerond zullen bereid zijn om te beginnen op een instapmodel in de beroepen van de media-industrie, human resources, public relations en belangenbehartiging, marketing en reclame, en raadpleging kunnen. Het programma zal ook studenten voor te bereiden om te gaan naar een graduate programma in Communicatie en Media Studies, die zal helpen zetten hun professionele ontwikkeling op gebieden als media en public relations, marketing, media onderzoek en organisatieadvies. Communicatie- en Media Studies Vereisten Vereiste vakken (18 studiepunten) COM105 Inleiding tot communicatie- en mediastudie COM180 Public Speaking COM201 Fundamentals of Media Studies and Criticism COM202 Grondbeginselen van interpersoonlijke communicatie COM203 Communicatie Onderzoeksmethoden Een van de volgende: COM301 Globalisering en Media COM302 Interculturele Communicatie: Theorie, Onderzoek en Praktijk Capstone Requirement (3 studiepunten) Een van de volgende: COM497 Senior Research Seminar in Communicatie en Media Studies... [-]

Bachelor Of Arts In De Franse Studies

Campus Voltijd 4 jaar August 2018 Zwitserland Sorengo

Frans Studies is bedacht en ontworpen ter ondersteuning en versterking van vaardigheden van leerlingen om na te denken, lezen en schrijven in het Frans en over de Franse literatuur, cultuur, en de Franstalige wereld. [+]

Denk internationaal en over culturen Frans Studies is bedacht en ontworpen ter ondersteuning en versterking van vaardigheden van leerlingen om na te denken, lezen en schrijven in het Frans en over de Franse literatuur, cultuur, en de Franstalige wereld. Studenten zullen beginnen met de Franse Studies major volgens eerdere ervaring en doorgaan met geavanceerde cursussen gewijd aan de Franse literatuur, cultuur en hedendaagse samenleving. Als onderdeel van hun studieprogramma kunnen de studenten een semester doorbrengen aan een Franstalige universiteit na afronding van FRE 300 of een reeks Franse cursussen in verwante disciplines afronden; De studenten zullen een capstone seminar in de Franse Studies afronden. Studenten die een studie niet in een Franstalige universiteit zullen worden aangemoedigd om ten minste een reis cursus af te ronden naar Frankrijk of de Franstalige wereld. Franse studievereisten Vereiste vakken (of gelijkwaardige vaardigheid) (18 studiepunten) FRE 100 Inleidend Frans, Deel I FRE 101 Introductief Frans, Deel II FRE 200 Intermediate French, Deel I FRE 201 Intermediate French, Deel II FRE 300 Advanced French, Deel I FRE 301 Advanced French, Deel II Belangrijkste keuzevakken (12 studiepunten) Vier van de volgende: FRE 302 Geavanceerd Frans Conversatie FRE 303 Franse vertaling FRE 310 Parijs en de 19e eeuw FRE 312 Reisschrijven: Frankrijk en Franstalig Zwitserland FRE 320 Zelf schrijven: Franse autobiografie en autofiction FRE 324 Exile, Marges en Identiteit in Francofoon Literatuur van Noord-Afrikaanse Origins FRE 325 Vertegenwoordiging van de Shoah in de Franse literatuur en bioscoop FRE 350 Franse beschaving FRE 370 Onderwerpen in de Franse literatuur... [-]

Bachelor Of Arts In De Geschiedenis

Campus Voltijd 4 jaar August 2018 Zwitserland Sorengo

Een geschiedenisgraad geeft u een dieper en diepgaand begrip van de krachten die de wereld waarin we leven vormen vormen en blijven vormen. Door de focus op veranderingen in het verleden stelt het geschiedenisprogramma de leerlingen in staat om de huidige en toekomstige gebeurtenissen beter te begrijpen en te contextualiseren. [+]

Verstaan ​​verandering Een geschiedenisgraad geeft u een dieper en diepgaand begrip van de krachten die de wereld waarin we leven vormen vormen en blijven vormen. Door de focus op veranderingen in het verleden stelt het geschiedenisprogramma de leerlingen in staat om de huidige en toekomstige gebeurtenissen beter te begrijpen en te contextualiseren. Studeren geschiedenis aan Franklin legt een sterke nadruk op de ontwikkeling en aanschaf van kritisch denken en analytische vaardigheden in aanvulling op het lezen, schrijven en mondelinge vaardigheden. Vandaar dat de geschiedenisopleiding de studenten een uitstekende praktische voorbereiding en opleiding biedt voor afgestudeerde studie en loopbaan in de rechten, zaken, diplomatie, overheid, internationale organisaties en NGO's, journalistiek en onderwijs. Geschiedenisvereisten Inleidende Geschiedenis Cursussen (6 studiepunten) HIS 100 Westerse beschaving I: Oud en Middeleeuws HIS 101 Westerse beschaving II: Modern of HIS 104 Global History I: Tradities, ontmoetingen en aanpassing van de Steentijd tot de 16e eeuw HIS 105 Global History II: Globalisering, de opkomst van de moderne staat en het omgaan met verandering Het schrijven van geschiedenis: theorie en methode (3 studiepunten) HIS 211 De mens in de geschiedenis: Biografie en Levensschrift Historische Studies (21 studiepunten) Zeven van de volgende (waaronder minstens twee op het 300-niveau): HIS 199 Eerstejaarseminarie HIS 202T Geschiedenis van Zwitserland Zijn 204 Geschiedenis van Italië van de Renaissance tot het Heden Zijn 215T Centraal-Europa: Een stedelijke geschiedenis HIS 235 Oorlog, vrede, diplomatie: een politieke geschiedenis van modern Europa Zijn 240 Geschiedenis van Modern Duitsland Zijn 243 werelden van de islam Zijn 245 werelden van... [-]

Bachelor Of Arts In De Internationale Economie

Campus Voltijd 4 jaar August 2018 Zwitserland Sorengo

Het Internationaal Economisch diploma biedt studenten de nodige vaardigheden om te slagen in de internationale wereld van zaken en economie, terwijl ze de vaardigheden benadrukken om ordelijk en kritisch denken te ontwikkelen. Het benadrukt zowel theoretische als toegepaste concepten, kwantitatieve en kwalitatieve redenering, communicatievaardigheden en basiscompetenties. [+]

Het Internationaal Economisch diploma biedt studenten de nodige vaardigheden om te slagen in de internationale wereld van zaken en economie, terwijl ze de vaardigheden benadrukken om ordelijk en kritisch denken te ontwikkelen. Het benadrukt zowel theoretische als toegepaste concepten, kwantitatieve en kwalitatieve redenering, communicatievaardigheden en basiscompetenties. We verwachten ook van onze studenten op hun kennis van andere disciplines, andere culturen en andere talen te waarderen en te tekenen. De pluralistische aanpak van de afdeling stelt studenten in staat om de inhoud die in de economische lessen wordt onderwezen te verbinden met de gebeurtenissen in de echte wereld, waardoor ze zich voorbereiden op uiteenlopende en uitdagende werkomgevingen. Om dat verband te concretiseren, werd het Franklin Frank Program ontwikkeld om het leren van dienstverlening te bevorderen en een student 'economie' te ontwikkelen die reflectie kan geven op de aard van geld en werkgelegenheid. In de huidige wereld van economische onzekerheid is een diep begrip van de economie essentieel dan ooit. Een belangrijke economie vertaalt zich in werkgelegenheid op verschillende gebieden, waaronder onderwijs, overheidsdiensten, financiën, bankwezen en verzekeringen, denktanks, niet-gouvernementele organisaties, overheidsadministratie en management. Veel van deze kansen bieden ook belangrijke salarissen. Analyseer en denk kritisch over economische problemen. De International Economics major bereidt studenten voor om kritisch te denken over economische problemen, met speciale nadruk op internationale en vergelijkende zaken. Grotere economische integratie en het proces van "globalisering" van economische en zakelijke zaken vragen steeds meer een internationale aanpak van het economische onderwijs. Door de toenemende mobiliteit van mensen en middelen in... [-]

Bachelor Of Arts In De Italiaanse Studies

Campus Voltijd 4 jaar August 2018 Zwitserland Sorengo

Vanwege de unieke locatie van de universiteit in de Italiaans-sprekende wereld is de Italiaanse Studiehoofd in Franklin in de eerste plaats ontworpen om studenten te kunnen communiceren, te communiceren en kritisch te betrekken met de lokale cultuur. Om dit te kunnen doen, streven studenten die een bacheloropleiding in de Italiaanse Studies streven naar een driejarige reeks taalcursussen. Het hoofddoel hiervan is het verwerven van geavanceerde competenties in Italiaans sprekend, luisteren, lezen en schrijven. [+]

Vermijd jezelf in de Italiaanse taal en cultuur Vanwege de unieke locatie van de universiteit in de Italiaans-sprekende wereld is de Italiaanse Studiehoofd in Franklin in de eerste plaats ontworpen om studenten te kunnen communiceren, te communiceren en kritisch te betrekken met de lokale cultuur. Om dit te kunnen doen, streven studenten die een bacheloropleiding in de Italiaanse Studies streven naar een driejarige reeks taalcursussen. Het hoofddoel hiervan is het verwerven van geavanceerde competenties in Italiaans sprekend, luisteren, lezen en schrijven. Zodra taal-specifieke eisen van de studenten is voldaan, worden zij uitgenodigd voor een verscheidenheid van onderwerpen verkennen in de Italiaanse cultuur, met de nadruk op de Italiaanse literatuur en film studies. Inbegrepen in het menu van mogelijke klassen die meetellen voor de vervulling van een belangrijke Italiaanse Studies zijn cursussen over onderwerpen in Communicatie, Europese Geschiedenis, Kunstgeschiedenis, Film Studies en Vergelijkende Literaire en Culturele Studies. Voorafgaand aan de inschrijving in een finale, vereist Senior Seminar in de Italiaanse Studies, zal majors sterk worden aangemoedigd om ten minste twee Academische Reizen cursussen af ​​te ronden naar Italië. Italiaanse Studies Vereisten Italiaanse taal (18 studiepunten) Vereiste vakken (of gelijkwaardige vaardigheid): ITA 100 Inleidend Italiaans, Deel I ITA 101 Inleidend Italiaans, Deel II ITA 200 Intermediate Italian, Deel I ITA 201 Intermediate Italian, Deel II ITA 300 Advanced Italian, Deel I ITA 301 Advanced Italian, Deel II Italiaans Italiaanse Taal of Italiaanse Studies (18 studiepunten) Minstens 9 studiepunten moeten Italiaanse taalcursussen zijn ITA 302 Advanced Italian Conversation ITA 350 onderwerpen in de... [-]

Bachelor Of Arts In De Kunstgeschiedenis En Beeldcultuur

Campus Voltijd 4 jaar August 2018 Zwitserland Sorengo

Kunstgeschiedenis en visuele cultuurcursussen onderzoeken de productie van kunst, architectuur en film door middel van de technische, sociale, economische, culturele, psychologische en epistemologische krachten op het werk als ze werden geproduceerd en bekeken. De major legt bijzondere nadruk op hoe beelden geloof en waarden vormen, rekening houdend met kwesties van etniciteit, geslacht en klasse. [+]

Begrijp de visuele wereld uit verschillende standpunten Kunstgeschiedenis en visuele cultuur cursussen onderzoeken de productie van Kunst, architectuur en film Door middel van de technische, sociale, economische, culturele, psychologische en epistemologische krachten op het werk toen ze werden geproduceerd en bekeken. De major legt een bijzondere nadruk op Hoe beelden vormen overtuigingen en waarden, Rekening houdend met kwesties van etniciteit, geslacht en klasse. Het aanpakken van vragen van chronologie, theorie en methodologie, het curriculum opbrengst van een disciplinaire naar een interdisciplinaire benadering, het begeleiden van studenten bij het ontwikkelen van analytisch en synthetisch denken over beeldcultuur. Studenten worden aangemoedigd om klassen in Communicatie en Media Studies en Vergelijkende Literatuurwetenschap en Culturele Studies te nemen en de methoden toe te passen van deze disciplines tot de studie van kunstgeschiedenis en beeldcultuur. Studenten die de grote hebben afgerond zullen bereid om af te studeren en gespecialiseerde studies in te voeren in de kunstgeschiedenis en visuele cultuur. Zij kunnen ook een carrière kiezen in een galerij, museum, veilinghuis, in de kunstuitgeverij of in bepaalde gespecialiseerde bedrijfsomgevingen. Kunstgeschiedenis en visuele cultuurvereisten Vereiste vakken (12 studiepunten) AHT102 Inleiding tot kunstgeschiedenis en visuele cultuur I: Oudheid tot vroegere renaissance AHT103 Inleiding tot Kunstgeschiedenis en Visuele Cultuur II: Hoge Renaissance tot Hedendaagse Kunst AHT270 Theorieën en Methoden in Kunstgeschiedenis en Visuele Cultuur AHT320 Antropologieën van Kunst Grote keuzevakken (18 studiepunten) Zes van de volgende (met minstens twee op het 300-niveau): AHT211 Verzamelen en de kunstmarkt in de tijd van globalisering AHT213 Kunst en Ideeën: Visie verkennen AHT216... [-]

Bachelor Of Arts In De Literatuur

Campus Voltijd 4 jaar August 2018 Zwitserland Sorengo

De hoofdvak in de literatuur is perfect geschikt voor studenten die graag teksten lezen, analyseren en maken. Studenten die een bacheloropleiding in de literatuur zoeken, zullen kanonieke literatuur ondervinden, waaronder gedichten, toneelstukken en romans, evenals films, mondelinge verhalen, liedjes, journalisten, strips, digitale media en nog veel meer. Naast het verwerven van een brede kennis van de literaire geschiedenis, kritiek en theorie, zullen de leerlingen de vaardigheden leren om een ​​aantal vormen te creëren die ze bestuderen. De major produceert daarbij kritische lezers en schrijvers. [+]

Lees verder dan nationale en disciplinaire grenzen De hoofdvak in de literatuur is perfect geschikt voor studenten die graag teksten lezen, analyseren en maken. Studenten die een bacheloropleiding in de literatuur zoeken, zullen kanonieke literatuur ondervinden, waaronder gedichten, toneelstukken en romans, evenals films, mondelinge verhalen, liedjes, journalisten, strips, digitale media en nog veel meer. Naast het verwerven van een brede kennis van de literaire geschiedenis, kritiek en theorie, zullen de leerlingen de vaardigheden leren om een ​​aantal vormen te creëren die ze bestuderen. De major produceert daarbij kritische lezers en schrijvers. Centraal in de letterkunde is de gedachte dat literatuur een vitale relatie heeft met cultuur en maatschappij. Als hoofdvak biedt de leerlingen een traditionele basis in de literatuurstudie en opent tegelijkertijd contacten met professionele trajecten, leren onze leerlingen kritisch denken over de manier waarop de literaire cultuur op het wereldwijde vlak actief is. Onze opleidingen op onderwerpen worden onderwezen door de faculteit die internationaal publiceren en verbindingen hebben met de creatieve industrieën. Onze aanbiedingen zijn bijzonder sterk op het gebied van postkoloniale studies, reisschrift, ecocriticisme, mediastudies en moderne literatuur en cultuur. Studenten die een afgestudeerde masteropleiding volgen, zijn voorbereid en geïnspireerd om carrière te volgen op gebieden zoals journalistiek, publicatie, onderzoek, non-profit of overheidsinstanties en de media. Veel studenten gaan verder naar het hoger onderwijs in de literaire studies. Het curriculum voor de Literature Major is georganiseerd rond drie componenten. Na de afronding van de basiscursussen die studenten de essentiële instrumenten voor literatuuranalyse en een sterke theoretische grondslag geven,... [-]

Bachelor Of Arts In De Politieke Wetenschappen

Campus Voltijd 4 jaar August 2018 Zwitserland Sorengo

Van Aristoteles en Plato, naar Machiavelli en Aquinas, naar moderne analisten en staatsmannen, hebben politieke wetenschappers zich bezighouden met kwesties van macht, bestuur, openbaar beleid, sociaal gedrag en interacties tussen natiestaten, onder vele anderen. [+]

Delve in een van de oudste academische disciplines. Van Aristoteles en Plato, naar Machiavelli en Aquinas, naar moderne analisten en staatsmannen, hebben politieke wetenschappers zich bezighouden met kwesties van macht, bestuur, openbaar beleid, sociaal gedrag en interacties tussen natiestaten, onder vele anderen. Cursussen die nodig zijn voor dit hoofdvak zijn alle belangrijke subdisciplines van dit vakgebied: Politieke Theorie, Vergelijkende Politiek, Internationale Relaties, Politieke Economie, en Onderzoeksmethoden. De interdisciplinaire keuzevakken stimuleren studenten om vanuit politieke perspectieven vanuit andere disciplines te kijken. Vergeleken met de meer toegepaste major in Internationale Relaties, is de major in de politieke wetenschappen meer humanistisch en disciplinair. Deze master biedt een uitstekende voorbereiding voor afgestudeerde studie en carrière op gebieden zoals wet, journalistiek of onderwijs. Politieke Wetenschappen Stichting Cursussen (12 studiepunten) POL 100 Inleiding tot de politieke wetenschappen POL 101 Introductie internationale betrekkingen En een van de volgende paren HIS 100 Westerse beschaving I: Oud en Middeleeuws HIS 101 Westerse beschaving II: Modern of HIS 104 Global History I: Tradities, ontmoetingen en aanpassing van de Steentijd tot de 16e eeuw HIS 105 Global History II: Globalisering, de opkomst van de moderne staat en het omgaan met verandering Vereiste vakken (9 studiepunten) POL 300 Vergelijkende Politiek POL 301 Theorieën van internationale betrekkingen POL 302 Politieke Filosofie Capstone Requirement (6 studiepunten) POL 497 lezingen en methoden in de politieke wetenschappen en internationale betrekkingen POL 499 Senior Proefschrift Departementele keuzevakken (15 studiepunten) Vijf van de volgende: GER 301 Geavanceerd Duits, Deel II FRE 301 Advanced French, Deel II ITA 301... [-]

Bachelor Of Arts In De Psychologie

Campus Voltijd 4 jaar August 2018 Zwitserland Sorengo

Psychologie is de wetenschap van menselijke emoties, gedachten en gedrag, met inbegrip van neurale, fysiologische en cognitieve processen; Ontwikkelingsfactoren en individuele verschillen; En interpersoonlijke, internationale en interculturele componenten. De Psychologie major is ontworpen om studenten bloot te stellen aan een aantal fundamentele problemen die momenteel in de discipline worden behandeld, de principes van onderzoeksontwerp en statistieken, en theorie en onderzoek op specifieke terreinen van de psychologie. [+]

Reizen naar de menselijke psyche Psychologie is de wetenschap van menselijke emoties, gedachten en gedrag, met inbegrip van neurale, fysiologische en cognitieve processen; Ontwikkelingsfactoren en individuele verschillen; En interpersoonlijke, internationale en interculturele componenten. De Psychologie major is ontworpen om studenten bloot te stellen aan een aantal fundamentele problemen die momenteel in de discipline worden behandeld, de principes van onderzoeksontwerp en statistieken, en theorie en onderzoek op specifieke terreinen van de psychologie. Een bacheloropleiding in de psychologie biedt voorbereiding op een afgestudeerde studie voor een carrière in de psychologie, en een grote of minderjarige kan worden gekoppeld aan verdere opleiding in de rechten, onderwijs, bedrijfsleven, sociaal werk of andere gezondheidsgerelateerde beroepen. Studenten met deze grote of minderjarige hebben ook carriere in het bedrijfsleven, gezondheidszorg, sociale dienstverlening, communicatie, sociale media, onderwijs, menselijke hulpbronnen en andere gebieden gevolgd, aangezien psychologie cursussen de kennis van menselijk gedrag, analytisch denken, communicatie en teamwerkvaardigheden ook verlenen Als de gevoeligheid en het comfort met diversiteit die door werkgevers wordt gezocht. De psychologie major aan de universiteit van Franklin kan op campus of in samenwerking met een Franklin partner instelling worden afgerond. Voor studenten die geïnteresseerd zijn in een intensieve laboratoriumervaring, wordt een semester in het buitenland tijdens het lente semester van het derde studiejaar sterk aanbevolen. Selectie van cursussen en onderzoekservaringen bij de partnerinstelling wordt afgerond in samenwerking met de psychologisch adviseur van Franklin en goedgekeurd door de decaan van academische zaken. De huidige partnerinstelling is Southern Methodist University (SMU) in Dallas, Texas. Studenten kunnen ook kiezen... [-]

Bachelor Of Arts In De Vergelijkende Literaire En Culturele Studies

Campus Voltijd 4 jaar August 2018 Zwitserland Sorengo

De vergelijkende literatuur- en culturele studies (CLCS) -hoofd in Franklin richt zich op culturele verschijnselen en processen, zoals ze zich ontplooien onder de druk van historische, sociale en economische krachten. Inherent in onze aanpak is een begrip van de cultuur als een eeuwig evoluerende entiteit die voortdurende interpretaties, onderhandelingen en creativiteit vereist. [+]

Krijg een interdisciplinaire kijk op cultuur in meerdere contexten "Trek hier een draad en vind het aan de rest van de wereld gekoppeld." Nadeem Aslam, The Wasted Vigil De vergelijkende literatuur- en culturele studies (CLCS) major in Franklin richt zich op culturele verschijnselen en processen als ze zich ontplooien onder de druk van historische, sociale en economische krachten. Inherent in onze aanpak is een begrip van de cultuur als een eeuwig evoluerende entiteit die voortdurende interpretaties, onderhandelingen en creativiteit vereist. Ons onderwijs is zowel theoretisch als onderwerpgebonden: we onderzoeken bijvoorbeeld hoe collectief geheugen is gevormd in de nasleep van slavernij of apartheid; We proberen de gevolgen van gedwongen of vrijwillige mobiliteit te begrijpen; We onderzoeken de culturele betekenis van de keuken; We onderzoeken de verschillende manieren waarop de wet culturele processen vormt; We onderzoeken de nexus van cultuur en natuur; En we bestuderen vormen van populaire muziek als cultuuruitdrukking. Het vergelijkende werk dat we doen, verken elk onderwerp vanuit een aantal disciplinaire hoeken en situateert het in zijn historische context. In deze context vragen we hoe het onderwerp wordt weerspiegeld in, en beïnvloed door, literaire teksten, film en visuele cultuur; We onderzoeken hoe nieuwe media bijdragen tot ons begrip van culturele processen en traceer hoe bredere systemen van kennis en kracht, zoals wet of beleid, erop komen. Bij het vergelijken van deze verschillende manieren van kennisproductie gebruiken we theorie om ons te helpen culturele nuances te waarderen en de veelvoudige uitdagingen te begrijpen die ons geconfronteerd hebben in de mondiale... [-]

Bachelor Of Arts In Het Internationale Bankwezen En Financiën

Campus Voltijd 4 jaar August 2018 Zwitserland Sorengo

De graad in International Banking and Finance is bedoeld om een ​​waardering van het financiële systeem en het financiële besluitvormingsproces te bevorderen als determinanten van de economische welvaart van particulieren, bedrijven en naties. [+]

Bereken financiële strategieën De graad in International Banking and Finance is bedoeld om een ​​waardering van het financiële systeem en het financiële besluitvormingsproces te bevorderen als determinanten van de economische welvaart van particulieren, bedrijven en naties. Het programma benadrukt zowel het gebied van financiële economie (het gedrag van handelaren op de financiële markten en de determinanten van prijsstelling) en financieel beheer bestuderen (het bestuderen van zakelijke praktijken die nuttig zijn bij het opstellen van strategieën om financiële doelen te bereiken). In een omgeving van hoge kapitaal mobiliteit en geïntegreerde financiële markten, een internationaal perspectief is essentieel voor het begrip van de mogelijkheden en risico's in de mondiale arena. Gedurende het programma wordt speciale aandacht besteed aan het proces van globalisering van bankdiensten en financiële markten, de wijzigingen naar aanleiding van de invoering van de euro, en de oorzaken van financiële instabiliteit. De BA in International Banking and Finance biedt de kennis en vaardigheden voor werkgelegenheid in de financiële afdeling van commerciële en industriële bedrijven, of in de bank- en financiële dienstensector. Het bereidt studenten ook voor graduate studie in bedrijfskunde, economie en financiën. Internationale vereisten voor bank en financiën Laag-niveauvereisten (24 studiepunten) ECN 100 Principes of Macroeconomics ECN 101 Principes van de micro-economie BUS 115 Financiële boekhouding MAT 200 Calculus MAT 201 Inleiding tot de statistiek ECN 225 Issues and Controversies in Macroeconomics (Intermediate Macroeconomics) ECN 256 Management Economics (Intermediate Microeconomics) BUS 326 Bestuursfinanciering Vereisten op het hoogste niveau (27 studiepunten) ECN 325 geld-, bank- en financiële markten ECN 328... [-]

Bachelor Of Arts In Internationaal Management

Campus Voltijd 4 jaar August 2018 Zwitserland Sorengo

Het International Management diploma bereidt Franklin afgestudeerden voor internationale bedrijfs- en publieke sector carrières in organisaties, variërend van familiebedrijven naar multinationale bedrijven en van overheidsadministratie naar non-profit fundamenten. [+]

Doe zaken wereldwijd Het International Management diploma bereidt Franklin afgestudeerden voor internationale bedrijfs- en publieke sector carrières in organisaties, variërend van familiebedrijven naar multinationale bedrijven en van overheidsadministratie naar non-profit fundamenten. Naast afstudeerbare schoolkansen, zoals MBA, MSc en MA-programma's, zijn mogelijke carrièrepaden voor International Management afgestudeerden onder andere: Marketing Manager, Trading and Fund Manager, Financial Analyst, Business Development Manager, Product Manager en Account Manager. Studenten kunnen ook kiezen voor de International Management degree met een 'nadruk' in Finance of Marketing. Het International Management programma biedt een uitgebreid feitelijk en analytisch begrip van de wereldwijde bedrijfsomgeving en van de tools en technieken van elk van de subdisciplines van het management. Studenten een gedegen theoretische en praktische basis in economie en business analyse, strategische planning, marketing, boekhouding, financiën, business forecasting en kwantitatieve computer-gebaseerde besluitvorming. Studenten kunnen ook kiezen voor de International Management Major met een nadruk in Finance of Marketing. International Management Major Requirements Stichting Cursussen (18 studiepunten) BUS 115 Financiële boekhouding BUS 135 Inleiding tot bedrijfssystemen BUS 136 Marketing in een globale context ECN 100 Principes of Macroeconomics ECN 101 Principes van de micro-economie MAT 201 Inleiding tot de statistiek Vereiste vakken (18 studiepunten) BUS 306 Kwantitatieve Methoden en Dynamische Vooruitzichten BUS 315 Bestuursrekeningkunde BUS 326 Bestuursfinanciering BUS 340 Management Science BUS 353 Strategische Management Theorie BUS 410 Organizational Behavior and Leadership Capstone Requirement (3 studiepunten) BUS 455 Global Strategic Management Departementele keuzevakken (15 studiepunten) Vijf van de volgende: BUS 285 Geïntegreerde Marketing Communicatie BUS 286 Product- en dienstenbeheer BUS 357... [-]

Bachelor Of Arts In Internationale Betrekkingen

Campus Voltijd 4 jaar August 2018 Zwitserland Sorengo

De International Relations major is ontworpen voor studenten die hun kennis en begrip van dit multidisciplinaire vakgebied willen verdiepen. Studenten krijgen een solide basis voor een verscheidenheid aan beroepen op gebieden zoals diplomatieke en overheidsdienst, internationale organisaties, internationale zaken, journalistiek, wet en bankwezen. Veel afgestudeerden hebben ook gekozen voor een afgestudeerde studie in verwante gebieden. [+]

Bouw je vaardigheden voor een wereldwijde toekomst De International Relations major is ontworpen voor studenten die hun kennis en begrip van dit multidisciplinaire vakgebied willen verdiepen. Studenten krijgen een solide basis voor een verscheidenheid aan beroepen op gebieden zoals diplomatieke en overheidsdienst, internationale organisaties, internationale zaken, journalistiek, wet en bankwezen. Veel afgestudeerden hebben ook gekozen voor een afgestudeerde studie in verwante gebieden. In het internationale opleiding studeren de studenten interdisciplinaire werkzaamheden op het gebied van politieke wetenschappen, economie, geschiedenis, internationale recht en organisaties en moderne talen. De belangrijkste is georganiseerd om studenten te voorzien van de instrumenten en technieken om de complexe fenomenen van de internationale wereld van vandaag te analyseren en te begrijpen. De nadruk op politieke economie is speciaal ontworpen voor studenten die in internationale betrekkingen willen winnen, maar die zich meer willen richten op de studie van de problemen en problemen van de internationale politieke economie, die zo belangrijk zijn in de mondiale wereld van vandaag. Internationale Relaties Belangrijke Eisen Stichting Cursussen (18 studiepunten) POL 100 Inleiding tot de politieke wetenschappen POL 101 Introductie internationale betrekkingen ECN 100 Principes of Macroeconomics ECN 101 Principes van de micro-economie En een van de volgende paren cursussen HIS 100 Westerse beschaving I: Oud en Middeleeuws HIS 101 Westerse beschaving II: Modern of HIS 104 Global History I: Tradities, ontmoetingen en aanpassing van de Steentijd tot de 16e eeuw HIS 105 Global History II: Globalisering, de opkomst van de moderne staat en het omgaan met verandering Vereiste vakken (12 studiepunten) POL... [-]

Bachelor Of Arts In Milieustudies

Campus Voltijd 4 jaar August 2018 Zwitserland Sorengo

Lokale en mondiale samenlevingen staan ​​voor een groot aantal milieuproblemen, van biodiversiteitsverlies naar klimaatverandering naar diverse soorten vervuiling. Om deze problemen aan te pakken, moeten toekomstige leiders de wetenschap achter de problemen begrijpen, evenals de maatschappelijke context waarin ze zich voordoen. De milieucunde en studies (ESS) -opleiding biedt studenten de kennis en vaardigheden om deze toekomstige leiders te worden door twee belangrijke opties. [+]

Analyseer en denk kritisch over milieuproblemen Lokale en mondiale samenlevingen staan ​​voor een groot aantal milieuproblemen, van biodiversiteitsverlies naar klimaatverandering naar diverse soorten vervuiling. Om deze problemen aan te pakken, moeten toekomstige leiders de wetenschap achter de problemen begrijpen, evenals de maatschappelijke context waarin ze zich voordoen. De milieucunde en studies (ESS) -opleiding biedt studenten de kennis en vaardigheden om deze toekomstige leiders te worden door twee belangrijke opties. In de algemene milieucunde wordt de student blootgesteld aan milieuproblemen vanuit diverse disciplinaire perspectieven, terwijl de milieucunde met een nadruk op wetenschap de student in staat stelt zich te richten op de natuurlijke en fysieke aspecten van de huidige milieuproblemen. Beide belangrijke curricula integreren Franklin's Academic Travel programma, bieden mogelijkheden om zelfstandig onderzoek te verrichten, ervaring op te nemen in de praktijk en te stimuleren majors om in het buitenland te studeren. In het bijzonder staat Franklin's affiliatie met de School for Field Studies (SFS - www.fieldstudies.org) toe ESS studenten studeren op een van de SFS sites tijdens een zomer of een semester en krijgen een groot krediet. Beide grote programma's bereiden de studenten voor op loopbaan in de overheid, non-profit behoud, raadpleging, alsmede voor afgestudeerde opleiding. Milieu/energiewetenschappen De masteropleiding milieuzaken geeft studenten een interdisciplinaire achtergrond en stelt hen in staat om kritisch te denken over, analyseren en begrijpen van de huidige milieuproblemen van vandaag. In dit hoofdvak krijgen de studenten een breed overzicht van milieuproblemen, waaronder milieuwetenschappen, sociale wetenschappen en humaniora. Studenten nemen een kernpakket van fundamentele opleidingen en passen... [-]

Videos

A View from Above

Contact

Adres Via Ponte Tresa 29 Lugano
6924 Sorengo, Zwitserland
Telefoon +41 919863613