Lees de Officiële Beschrijving

Genève IT Instituut is een Information Technology scholen gevestigd in Genève in Zwitserland.

Sinds 1996, met een multinationale studenten en docenten, is het gericht op een opleiding systemen praktijkgericht met complete programma's voorbereiden op hoog niveau diploma's en graden het beantwoordt aan de groeiende vraag van de IT-markt.

Hoofddoel:

Belangrijkste doelstelling is om te reageren op de industrie en de eisen van de markt door het geven van meer belang aan praktische overwegingen. De methode voor het onderwijs is gebaseerd op een efficiënte, kleine groepen, workshop training.

Kenmerken van onze cursussen:

Onze cursussen zijn gericht Practice. Onze cursussen voldoen aan de snel groeiende behoefte aan netwerktechnologieën.

Onze doelstellingen zijn:

Train de studenten, zodat zij een praktische kennis in computertechnologie te verwerven. Op de voet volgen de evolutie van de computer technologieën en de bijbehorende pedagogiek. Voldoen aan de eisen van de economie en de arbeidsmarkt. Handhaving van de kwaliteit van ons onderwijs op het hoogste internationale niveau.

Onze methode van lesgeven:

De methode is evolutieve, gemakkelijk en onderwezen in laboratoria en werkplaatsen als in klaslokalen. Het is de taak en carieer georiënteerd op basis van leren door te doen. Kleine groepen 5-6 per klas. Al onze cursussen worden gegeven in het Frans of in het Engels. Klaslokalen en Labs. zijn modern en goed uitgerust. We passen serieuze controle op kennis en vooruitgang elke student. Wij ondersteunen studenten die problemen door de uitvoering van speciale zittingen. Onze instructeurs zijn allen gespecialiseerd beoefenaars op het gebied van IT. Afkomstig uit verschillende delen van de wereld die op hoog niveau diploma's en met meerdere jaren praktijken op het gebied van het onderwijs ervaring. Onze studenten komen uit verschillende oorsprong, ze wonen op middellange en lange termijn cursussen om de meest geavanceerde opleidingsprogramma voor de vakmensen in het geheel compleet. Ons administratief personeel zorgt voor alle formaliteiten met betrekking tot de student het toelaat, accommodaties en de ziektekostenverzekering.

  • Houd er rekening mee dat GITI elke beurs of sponsoring niet voorziet.
Opleidingen te volgen in:
Engels
Frans

Deze school biedt ook:

Bachelor

GITI - Geneva Information Technology Institute

BIT compleet curricula gestructureerd in 3 hoofdlijnen over alle IT-onderwerpen in de autonome modules. Flexibiliteit met betrekking tot uur en de beschikbaarheid van de ... [+]

BIT curricula is gestructureerd in 3 hoofdlijnen. Elk bevat autonome modules.

Alle modules moeten worden genomen met een score van 75% per module, alsook voor projecten Modules voor te bereiden op de internationale certificeringen (Microsoft, Cisco, CompTIA en ECDL) Minstens 3 internationale certificaten moeten tijdens de studie worden doorgegeven Elke module bevat individuele of onder toezicht stages Afstudeerproject (memoire) is 100% praktijk Examens kan een tweede keer worden genomen in het geval van mislukking.

Inhoud van de cursussen

1e jaar

Technische Oriëntatie: 3 modules

PC Technician Network Cabling TCP / IP Windows Server 2012 R2 (inleiding & basisconfiguratie) ... [-]
Zwitserland Genève
Vraag informatie aan
Engels,Frans
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands