GITI - Geneva Information Technology Institute

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Genève IT Instituut is een Information Technology scholen gevestigd in Genève in Zwitserland.

Sinds 1996, met een multinationale studenten en docenten, is het gericht op een opleiding systemen praktijkgericht met complete programma's voorbereiden op hoog niveau diploma's en graden het beantwoordt aan de groeiende vraag van de IT-markt.

Hoofddoel:

Belangrijkste doelstelling is om te reageren op de industrie en de eisen van de markt door het geven van meer belang aan praktische overwegingen. De methode voor het onderwijs is gebaseerd op een efficiënte, kleine groepen, workshop training.

Kenmerken van onze cursussen:

Onze cursussen zijn gericht Practice. Onze cursussen voldoen aan de snel groeiende behoefte aan netwerktechnologieën.

Onze doelstellingen zijn:

Train de studenten, zodat zij een praktische kennis in computertechnologie te verwerven. Op de voet volgen de evolutie van de computer technologieën en de bijbehorende pedagogiek. Voldoen aan de eisen van de economie en de arbeidsmarkt. Handhaving van de kwaliteit van ons onderwijs op het hoogste internationale niveau.

Onze methode van lesgeven:

De methode is evolutieve, gemakkelijk en onderwezen in laboratoria en werkplaatsen als in klaslokalen. Het is de taak en carieer georiënteerd op basis van leren door te doen. Kleine groepen 5-6 per klas. Al onze cursussen worden gegeven in het Frans of in het Engels. Klaslokalen en Labs. zijn modern en goed uitgerust. We passen serieuze controle op kennis en vooruitgang elke student. Wij ondersteunen studenten die problemen door de uitvoering van speciale zittingen. Onze instructeurs zijn allen gespecialiseerd beoefenaars op het gebied van IT. Afkomstig uit verschillende delen van de wereld die op hoog niveau diploma's en met meerdere jaren praktijken op het gebied van het onderwijs ervaring. Onze studenten komen uit verschillende oorsprong, ze wonen op middellange en lange termijn cursussen om de meest geavanceerde opleidingsprogramma voor de vakmensen in het geheel compleet. Ons administratief personeel zorgt voor alle formaliteiten met betrekking tot de student het toelaat, accommodaties en de ziektekostenverzekering.

  • Houd er rekening mee dat GITI elke beurs of sponsoring niet voorziet.

Locaties

Genève

Address
GITI 54bis route des Acacias -
1227 Carouge

Tel: +41/ 022 301 22 44
info@giti-edu.ch
www.giti-edu.ch

1227 Genève, Genève, Zwitserland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden