Lees de Officiële Beschrijving

Glion Institute of Higher Education levert premium, universitair onderwijs op het gebied van gastvrijheid en evenement, sport en entertainment management. Sinds 1962 heeft Glion de studenten van over de hele wereld omgevormd tot topkwaliteitspersoneel voor de wereldwijde dienstverlenende industrieën en het succes van Glion-afgestudeerden heeft de instelling een uitstekende reputatie verdiend onder professionals in de industrie die Glion de "Best Hospitality Management School" bij de Wereldwijde Hospitality Awards in 2015.

Vooral, Glion streeft ernaar een vijfsterren studentervaring van begin tot eind te geven, met inbegrip van gepersonaliseerde academische mentoring, leiderschapsontwikkelingsactiviteiten en state-of-the-art faciliteiten. Onder accreditatie van NEASC (USA) levert Glion bachelor- en masteropleidingen met een keuze aan specialisaties.

De campussen in Zwitserland en Londen geven de studenten de kans om twee wereldwijde hubs van toerisme en zaken te ervaren, met gemakkelijke transfermogelijkheden om tussen locaties te verhuizen. Studenten krijgen een wereldwijd cultureel begrip in het multiculturele studentenlichaam en maken professionele contacten met industriële leiders door contacten met hotels, conferenties, docenten en het alumni netwerk van 13.000 professionals.

Na afstuderen hebben de studenten meerdere werkgelegenheidskansen, hoewel de school recruitment partners van de school, waaronder de grootste internationale gastvrijheidsmerken van de wereld, luxe merken, amusementbedrijven, evenementenbureaus en internationale sportfederaties.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

BBA

Glion Institute of Higher Education

De Bachelor of Business Administration (BBA) in Hospitality Management bereidt studenten voor managers en ondernemers in de wereldwijde service-industrie te zijn. ... [+]

Een gastvrijheid management diploma voor wereldwijde carrière

De Bachelor of Business Administration (BBA) in Hospitality Management bereidt studenten voor managers en ondernemers in de wereldwijde service-industrie te zijn. Het is een bedrijf diploma en een hotel management diploma en dat hands-on hospitality training en stages combineert met het management cursussen.

Studenten beginnen met praktische kunstcursussen, leerdienst en culinaire technieken in de restaurants en recepties van de school op Glion campus. Zij voltooien een eerste stage in gastvrijheid, gevolgd door een semester van gastvrijheid management studies, dan een tweede stage, normaal gesproken op toezichts- of administratief niveau.... [-]

Zwitserland Montreux
Vraag informatie aan
Voltijd
7 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands

About us!

Glion Institute of Higher Education
Address
Glion Campus Glion Institute of Higher Education Route de Glion 111
1823 Montreux, Vaud, Zwitserland
Website
Telefoonnr.
+41 26 919 78 78
Glion Institute of Higher Education
Address
Glion Institute of Higher Education Bulle Campus Rue de l'Ondine 20
1630 Bulle, Fribourg, Zwitserland
Website
Telefoonnr.
+41 21 966 35 35