HTMi Hotel and Tourism Management Institute Switzerland

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

HTMi-missie: kom als student, word manager

Het komende decennium zal de internationale hotel- en toerisme-industrie naar verwachting zijn positie als 's werelds grootste werkgever en' s werelds grootste aanbieder van managementposities handhaven. HTMi's rol is om studenten voor te bereiden op een managementcarrière in deze, de meest opwindende industrie van vandaag. HTMi wordt ondersteund door een wereldwijd netwerk van internationale hotelbedrijven, waarvan de vertegenwoordigers HTMi regelmatig bezoeken om op de campus te werven. HTMi-afgestudeerden zijn te vinden bij toonaangevende hotelbedrijven wereldwijd.

HTMi Vision: een toonaangevend hotelmanagementinstituut ter wereld zijn

De realisatie van HTMi's Vision wordt verbeterd door de vijf Centres for Excellence:

 • De School of International Hotel and Tourism Management
 • Het International Hospitality Research Centre Zwitserland
 • Het internationale centrum voor evenementenmanagementtraining Zwitserland
 • Het Centre for Culinary Management Switzerland
 • Het Centre for Career Management121593_121544_P1055172.jpeg

De School of International Hotel and Tourism Management

De School of International Hotel and Tourism Management biedt hoogwaardige opleidingen, trainingen en stages aan alle studenten.

Studenten behalen Zwitserse diploma's voor onderwijs en opleiding, gevolgd door een bachelor- of MBA-diploma van universiteiten met een lange traditie voor excellentie in onderwijs op graadniveau, allemaal in het Engels.

De Bachelor BSc (Hons) graad is gevalideerd en toegekend door Ulster University en de MSc graad is gevalideerd en toegekend door Edinburg Napier University. HTMi is geaccrediteerd en formeel erkend als een instelling voor hoger onderwijs bij EduQua, de Zwitserse vereniging voor kwaliteits- en managementsystemen (SQS) en de British Accreditation Council (BAC). De BAC is volwaardig lid van de European Association for Quality Assurance (ENQA). Alle undergraduate-programma's en de MSc zijn geaccrediteerd door het Institute of Hospitality.

Het International Hospitality Research Centre Zwitserland

Het International Hospitality Research Centre Switzerland, bij HTMi, is uniek in Zwitserland en is een uitstekend voorbeeld van HTMi leidend in onderzoek en innovatie. Bij HTMi is onderzoek een belangrijk onderdeel van alle cursussen en het Instituut heeft zijn eigen internationale onderzoekstijdschriften: het internationale studentenjournaal voor gastvrijheid en toerisme en het tijdschrift Contemporary Issues in Hospitality. Onderzoek is een belangrijk onderdeel van de ontwikkeling van de analytische vaardigheden van studenten, die essentieel zijn om een uitstekende toekomstige manager in de internationale hotel- en toerismebranche te zijn.

Het internationale centrum voor evenementenmanagementtraining Zwitserland

Het Centre for Events Management Training Zwitserland biedt alle studenten een focus op training in verschillende aspecten van het beheer van hotelevenementen. Het belang hiervan houdt verband met de zeer grote omzet en winst van evenementen in een hotelorganisatie. Op de campus zijn er elk semester een groot aantal evenementen op alle niveaus, waaronder conferenties, bruiloften en culinaire evenementen. Het centrum organiseert ook groepen studenten om te werken aan en ondersteuning te bieden bij grote internationale evenementen zoals de Olympische Spelen.

Het Centre for Culinary Management Switzerland

Het Centre for Culinary Management Switzerland richt zich op het uitrusten van studenten met de vereiste vaardigheden en kennis om te werken in een keukenomgeving, recepten te ontwikkelen en te opereren in de à la carte en banqueting restaurants, op de campus, op HTMi. Er is een speciale focus op European Baking and Pastry Arts, en het Centrum heeft zijn eigen online culinaire tv, evenals een online receptenboek, met veel voorbeelden van uitmuntendheid in culinaire kunsten.

Het Centre for Career Management

Het Centre for Career Management bij HTMi verbindt met alle grote internationale hotelbedrijven en plaatst studenten over de hele wereld. Het centrum organiseert internationale wervingsevenementen voor hotelbedrijven op de campus, carrière-uitstapjes voor bekroonde studenten naar toonaangevende hotelcentra over de hele wereld en biedt vaardigheden voor het zoeken naar werk en ondersteuning voor alle studenten en afgestudeerden. Het centrum organiseert ook werkstages in Zwitserland voor alle HTMi-studenten.121594_121539_1P1A5909.jpeg

Missie van de student

Kom als student, word manager

Namens het faculteitsbestuur van HTMi heet ik u welkom bij HTMi. Het komende decennium zal de internationale hotel- en toerisme-industrie naar verwachting zijn positie als 's werelds grootste werkgever voor mensen en de grootste aanbieder van managementposities handhaven. We bevinden ons in een echt internationale industrie, die een internationale mix van managers vereist, om het internationale karakter van onze hotels te weerspiegelen. HTMi's rol is om studenten voor te bereiden op een managementcarrière in deze, de meest opwindende industrie van vandaag.

Om onze studenten in staat te stellen onderzoek te doen, te studeren en te trainen in verschillende aspecten van de hotel- en toerisme-industrie, heeft HTMi Hotel and Tourism Management Institute vier 'centres for excellence'. Ze zijn de School of International Hotel and Tourism Management, The International Hospitality Research Centre, The International Centre for Events Management Training en The Centre for Culinary Management. Onze docenten zijn allemaal hoog gekwalificeerd en zijn volledig toegewijd aan onze missie om alle studenten voor te bereiden op managementposities in de hotel- en toerisme-industrie, variërend van stagiairmanagers tot middenmanagers tot senior managers.

HTMi wordt ondersteund door een wereldwijd ondersteunend netwerk van kantoren en internationale hotelbedrijven. Om ons te helpen bij onze missie, bezoeken internationale hotelbedrijven elk semester ons om te werven op de campus. Hierin worden zij bijgestaan door de internationale afdeling van HTMi. Onze afgestudeerden zijn te vinden bij toonaangevende hotelbedrijven wereldwijd.

Welkom in de wereld van International Hotel and Tourism Management, welkom bij HTMi.

Ian RJ Larmour, directeur, HTMi121595_121543_P1088087.jpeg

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (CSR)

We zien onze verantwoordelijkheid (onze CSR) om te zorgen voor de onderling verbonden verschillende belanghebbenden in HTMi, waaronder:

 • Studenten door hen de best mogelijke opleiding, training, plaatsingen en professionele gedragstraining te bieden om hen voor te bereiden op een carrière als toekomstige manager.
 • Ministerie van Onderwijs en aanverwante onderwijskwaliteitsorganisaties door de onderwijsregels en -voorschriften en kwaliteitsnormen te respecteren en na te leven.
 • Ouders door onze studenten niet alleen correct voor te bereiden, maar ook door de investering in de toekomst van hun kinderen te respecteren.
 • Studentenwervers door tijdige, accurate en effectieve informatie te verstrekken en een kwaliteitsreputatie voor HTMi te handhaven.
 • De hotel- en toerisme-industrie door zoveel gekwalificeerde studenten en afgestudeerden te bieden om de toekomst van de industrie te ondersteunen en door die industrie ook op vele andere manieren te ondersteunen, met onderzoek, evenementen en andere ondersteunende initiatieven.
 • De lokale economie in Zwitserland door zoveel mogelijk rijkdom aan verschillende bedrijven en organisaties te genereren.
 • Het milieu door het strikte milieu en wettelijke kader van Zwitserland te waarborgen, is ingebed in de operationele cultuur van HTMi.
 • Het personeel van HTMi door hen alle benodigde middelen te bieden om studenten te onderwijzen en te beheren op het vereiste hoge kwaliteitsniveau dat voldoet aan de eisen van het curriculum en de leerresultaten van studenten.

Locaties

Sörenberg

Address
Marientalweg,3
6174 Sörenberg, Luzern, Zwitserland

Singapore

Address
HTMi Hotel and Tourism Management Institute (Singapore)
51 Cuppage Road, #03-05A/07
Singapore 229469

229469 Singapore, Singapore

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden