IMI International Management Institute Switzerland

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

IMI International Management Institute in Zwitserland is een particuliere school voor gastvrijheid en bedrijfsbeheer, opgericht in 1991. We bieden een familiale sfeer en gepersonaliseerde ondersteuning voor leren en carrière.

Onze bachelordiploma's in gastvrijheid, zakelijk en marketingmanagement worden gevalideerd door Manchester Metropolitan University en onze culinaire graad door Oxford Brookes University.

We bieden een MBA-graad in gastvrijheidbeheer (gevalideerd door Manchester Met.) En een MSc in gastvrijheid en evenementen plus postdoctorale diploma's die gespecialiseerd zijn in hotel en evenementen of culinair.

Ons Diplom HF in International Hospitality Management biedt drie gespecialiseerde stages naast drie studie semesters met een sterke focus op taalvaardigheden.

De combinatie van kwaliteitsvol academisch onderwijs, Zwitserse praktische training, uitstekende contacten in de industrie en adembenemende landschappen zijn een recept voor succes. Onze afgestudeerden zijn te vinden op Senior Management-posities over de hele wereld. Hun succes laat zien dat, om de top te bereiken, het loont om aan de top te beginnen!

Locaties

Luzern

IMI University Centre

Address
IMI International Management Institute Switzerland
Seeacherweg 1

6047 Luzern, Luzern, Zwitserland
Telefoonnr.
+41 41 349 60 00

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden