The International University in Geneva

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

The International University in Geneva biedt een unieke leeromgeving waarin zowel theoretische als praktische leerervaringen worden gecombineerd in een echt internationale context. Het IUG-onderwijs in Zwitserland biedt de essentiële vaardigheden die nodig zijn voor een succesvolle zakelijke carrière. Ze omvatten kritisch denken, probleemoplossing, onderzoek, communicatie en management. Deze vaardigheden worden ontwikkeld door in de klas praktische oefeningen in de groep en discussies, projecten en opdrachten, inclusief presentaties, en uit de eerste hand interactie met internationale organisaties in de private en publieke sector.


Met een geschatte 7 op 1 verhouding tussen student en faculteit, kan de IUG zorgen voor nauwe interactie met de faculteit. De universiteit biedt undergraduate graden in bedrijfskunde, internationale betrekkingen en media en communicatie.

Het programma staat open voor studenten die met succes het secundair onderwijs hebben afgerond. De cursussen worden 's morgens en' s middags gehouden, gedurende een periode van negen trimesters (drie jaar). Startdata zijn september, januari en april.

The International University of Geneva - Mission Statement

Visie:

Ontwikkelen van internationale professionals die zich inzetten voor een duurzame samenleving

Mission Statement:

International University in Geneva is een non-profit instelling voor hoger onderwijs , die kwalitatief hoogstaand onderwijs biedt voor studentenucces in zakelijke en internationale carrières .

De universiteit is toegewijd aan:

  • zorgen voor een opleiding in zaken, communicatie, internationale betrekkingen en handel met een mondiale visie.
  • een evenwicht tussen academische en praktische programma's bevorderen door middel van effectieve leerprocessen, gepersonaliseerde studentenvoorzieningen en een faculteit die zich inzet voor onderwijs en onderzoek.
  • een dynamische leeromgeving bieden, diversiteit bevorderen en inspelen op de veranderende behoeften van de internationale gemeenschap.

Locaties

Genève

International University in Geneva

Address
International University in Geneva - ICC 20, Rte de Pré-Bois
1215 Genève, Genève, Zwitserland
Telefoonnr.
+41 22 710 71 10

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden