SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Hartelijk welkom bij het Swiss College of Hospitality Management Lenk

SHML, een geregistreerd Zwitsers bedrijf in het kanton Bern, is de eerste Boutique Hotel School in Zwitserland die werd geconceptualiseerd en ontwikkeld om studenten voor te bereiden op een veelbelovende carrière in de horeca, gebaseerd op de operationele filosofieën van luxe internationale boutique hotels en resorts. Deze gastvrijheidjuwelen zijn overal in de wereld te vinden, variërend van luxe suites met twee suites tot tweehonderd kamers met meer kamers, en worden vertegenwoordigd door beroemde bedrijven zoals The Leading Hotels of the World, Small Luxury Hotels, Relais

Om te zorgen voor strenge academische curricula en inhoud heeft ons College of Hospitality Management een managed progression-overeenkomst gesloten met de University of Gloucestershire voor een aanvullende studie BA (Hons) in Strategic Hospitality Management op hun campus in Cheltenham (VK).

Ons College SHML bevindt zich in het uitzonderlijk veilige Berner Oberland en opereert in een echt boetiekhotel dat tijdens het winterseizoen open is voor gasten. Het pand biedt een ideale omgeving om activiteiten te stimuleren, zoals deze zich voordoen binnen de commerciële operaties van boetiekhotels over de hele wereld, inclusief de voortreffelijke kunst van de productie en diensten voor voedsel en drank, kamers, toezicht- en managementprocedures. SHML heeft tot doel de in de tijd bewezen fundamenten van Swiss Hotel Operations in leven te houden, evenals gesteund te worden door de Zwitserse cultuur die in de afgelopen twee eeuwen onderscheidingen heeft verkregen die uniek zijn in de wereld. Zwitserse cultuur impliceert integriteit, neutraliteit, eenheid, onpartijdigheid, respect voor elkaar en individuele verantwoordelijkheid ten opzichte van het milieu.

Ons college-syllabi verschilt niet van andere programma-omtrekken, behalve dat de inhoud en feitelijke overdracht aan studenten wordt afgehandeld door professionele hoteliers die in de loop der jaren de vaardigheden hebben verworven om enkele van de beste hotels en resorts in de wereld te exploiteren en te beheren.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen in onze speciale hogeschool voor hospitality management.

Locaties

Lenk im Simmental

SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk

Telefoonnr.
+41 33 736 33 35

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden