School of Business and Trade

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

127379_two-woman-and-one-man-looking-at-the-laptop-1036641.jpg

Over de school

School of Business and Trade biedt zelfstudie, kwaliteitsvol, online onderwijs zonder collegegeld. Programma's zijn flexibel en kunnen op elk moment worden gestart. In plaats van de traditionele manier van studeren voor meerdere jaren, studeer in je eigen tempo en bespaar tijd en geld.

Gratis online programma's, leermiddelen en online beoordelingen maken onze programma's zo uniek en interessant.

School of Business and Trade is opgericht om onderwijs te bevorderen zonder grenzen en ongeacht de achtergrond. Artikel 26 van de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens bepaalt: "Iedereen heeft recht op onderwijs en het moet even toegankelijk zijn." SoBaT biedt momenteel verschillende kwalificaties voor iedereen die geïnteresseerd is in het hoger onderwijs.

Tegenwoordig is geaccrediteerd en kwaliteitsvol onderwijs erg duur. Universiteiten brengen duizenden dollars in rekening. Fundamenteel is voortgezet onderwijs voor de meeste mensen erg duur en daarom kunnen ze geen hogere studies overwegen. SoBaT biedt een sprankje hoop voor worstelende studenten die geen duizenden dollars kunnen uitgeven om de gewenste kwalificatie te behalen.

Visie

De visie van de School of Business and Trade is: 'Kwaliteit en onderwijs zonder collegegeld voor iedereen.'

Locaties

Luzern

Address
SoBaT Haus, Pilatusstrasse
Luzern, Switzerland

6003 Luzern, Luzern, Zwitserland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: