Swiss Mode

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Overzicht

Swiss Mode International Fashion Design School is opgericht in het jaar 2016. Hoewel het een vrij jonge school is, heeft het sinds de oprichting een grote vooruitgang geboekt. Zowel op het gebied van onderwijskwaliteit als in variëteit aan cursussen.

Swiss Mode biedt een perfecte setting om studenten te inspireren en hun creativiteit tot leven te laten komen terwijl je geniet van een wereldberoemd Zwitsers onderwijs.

Onze studenten hebben een geweldige kans om gelijkgestemde collega's en bekwame leraren te ontmoeten voor een ongeëvenaarde leer- en trainingservaring in Fashion Design.

Onze gecertificeerde leraren delen hun expertise, ervaring en passie om hun studenten te helpen onmisbare vaardigheden te verwerven en hun creativiteit en stijl te vergroten.

Swiss Mode International Fashion Design School is geaccrediteerd door Pearson en heeft het recht om BTEC Higher Nationals-kwalificaties in kunst en design te leveren.

onze locatie

Swiss Mode is gevestigd in het pittoreske stadje Montreux aan de oevers van het meer van Genève (Lac Leman), waar veel internationale scholen wonen. Montreux staat bekend om zijn wereldberoemde muziekfestival en is door de jaren heen een toevluchtsoord geweest voor veel iconische mensen zoals Charlie Chaplin, Vladimir Nabokov, David Bowie en Freddie Mercury.

Montreux biedt de perfecte setting om u te inspireren en uw creativiteit tot leven te laten komen terwijl u geniet van een wereldberoemde Zwitserse opleiding. Je krijgt een geweldige kans om gelijkgestemde studenten en bekwame leraren te ontmoeten voor een ongeëvenaarde leer- en trainingservaring in Fashion Design in Zwitserland.

Montreux heeft een directe treinverbinding met Milaan (3hr Journey) die nauwe uitwisselingen mogelijk maakt met het hoofdkantoor van IMB in de Italiaanse modehoofdstad. Montreux ligt op een half uur van wereldberoemde skigebieden in de Alpen, op 1 uur van Genève en op 2,5 uur met de trein van Zürich .

Onze school biedt haar studenten een geweldige kans om Fashion Design te studeren op de prachtige locatie aan het meer in Montreux, Zwitserland, waar vele internationale scholen wonen. Montreux staat bekend om zijn wereldberoemde muziekfestival en is door de jaren heen een toevluchtsoord geweest voor veel iconische mensen.

Visie

Swiss Mode International Fashion Design School wil de volgende generatie wereldwijde modeontwerpers creëren, die zich houden aan en pleiten voor de kernwaarden die de school hen heeft bijgebracht.

114963_pexels-photo-1478477.jpeg

Natacha Blazquez - Schooldirecteur

Natacha is afgestudeerd aan de Gorky School of Design (honours) en de Moscow International School of Design. Sinds 2016 is Natacha de directeur van Swiss Mode . Na een succesvolle carrière als Art Director nam Natacha een sprong van vertrouwen om het educatieve veld te betreden en heeft nooit achterom gekeken.

Meer dan alleen een schooldirecteur, Natacha doceert en is altijd aanwezig om studenten te helpen en ondersteunen tijdens hun reis. Haar artistieke en ontwerptalenten hebben velen geïnspireerd en zullen dat ook blijven.

Locaties

Montreux

Address
Grand' Rue 90
1820 Montreux, Vaud, Zwitserland