UBIS University of Business and International Studies

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

UBIS is een jonge instelling die kwaliteitsprogramma's wil leveren op het gebied van zakelijke en internationale betrekkingen. Het UBIS-DNA bestaat uit drie hoofdfactoren: echte ervaring, individuele aandacht en internationaal perspectief.

De professoren van UBIS zijn zeer ervaren professionals. Ze brengen problemen uit de echte wereld naar de klas en ontleden ze met het kritische oog van ervaring. Ze bieden de deelnemers een strategisch kader om de problemen te positioneren waarmee u in uw professionele leven te maken krijgt.

UBIS houdt de evoluerende behoeften van de markt nauwlettend in de gaten en past voortdurend de cursusinhoud en methodologieën aan om ervoor te zorgen dat onze afgestudeerden zijn uitgerust met de nodige kennis en overdraagbare vaardigheden om te slagen in de snel evoluerende wereld van werk.

Bij UBIS ben je niet zomaar een gezicht in de massa. We besteden aandacht aan de behoeften van elke student en streven ernaar om voor iedereen een op maat gemaakte en gepersonaliseerde leerervaring te bieden. Onze kleine klassen helpen je om te profiteren van meer diepgaande discussies en geïndividualiseerde feedback te krijgen van je professoren. Dit is bedoeld om onze studenten te helpen de vaardigheden en het zelfvertrouwen te ontwikkelen om te slagen in de carrière die ze willen volgen.

Ten slotte zijn we echt een internationale gemeenschap: de faculteit, het personeel en de studenten van UBIS zijn afkomstig van meer dan 40 verschillende nationaliteiten en uit alle hoeken van de wereld. UBIS heeft ook een sterk netwerk van internationale partners en een echt internationaal Alumni-netwerk. Momenteel is de familie van UBIS verspreid over 4 continenten.

Waarom studeren aan UBIS

 1. Op maat gemaakte, hoogwaardige academische programma's en een faculteit die individuele bedrijfsgerichte studentenprojecten sterk ondersteunt. Kleine klasgrootte is de sleutel.
 2. Focus op het carrièreperspectief van studenten: programma's die zijn afgestemd op de toekomst van werk; faculteit met professionele ervaring, gecombineerde technische en sociale vaardighedenbenadering.
 3. Zeer diverse studentenorganisatie op de campus en onderdompeling in de internationale gemeenschap van Genève. Semester in het buitenland (partnerinstellingen) en / of stage (VS).

UBIS University of Business and International Studies","author_url":"","source":"©UBIS University of Business and International Studies"}" />

Gedetailleerde informatie

Geschiedenis

De University of Business and International Studies (UBIS) werd in 2006 opgericht om een instelling te creëren met hoge academische normen en een ondersteunende omgeving voor studenten die geïnteresseerd zijn in zakelijke carrières. UBIS is geaccrediteerd door IACBE, EduQua en ISO 9001. UBIS heeft een netwerk van internationale academische partners en een internationaal alumninetwerk. De faculteit, het personeel en de studenten zijn afkomstig uit meer dan 40 landen.

Onderwijs

Bij UBIS bouwen we studentencapaciteiten op om door gebieden te navigeren die ze misschien niet kennen, om zich aan te passen aan veranderende omstandigheden, om in multiculturele modi te opereren en om projecten uit te voeren die positieve gevolgen zullen hebben in de wereld. We herzien en wijzigen onze programma's en lesmethoden voortdurend om aan te sluiten bij de huidige zakelijke en maatschappelijke behoeften.

Onderzoek

Studentenonderzoek wordt aangemoedigd en ontwikkeld via het sluitsteenproject op bachelorniveau en een scriptie op master- en doctoraatsniveau. Van de master- en doctoraatsthesissen wordt verwacht dat ze origineel onderzoek aantonen en een bijdrage leveren aan nieuwe kennis. De vakkennis van de faculteit is cruciaal om deze scripties te oriënteren op zakelijke problemen uit de echte wereld. De originaliteit van het onderzoek wordt bewaakt door de scripties nauw te begeleiden in vooraf bepaalde stadia van het schrijven van inzendingen door studenten. Van faculteiten wordt verwacht dat ze onderzoeksactiviteiten demonstreren door middel van bijdragen aan peer-reviewed tijdschriften en deelname aan gepubliceerde congresverslagen.

Carriere vooruitzichten

De carrièremogelijkheden voor studenten worden vergroot door hoogwaardige academische programma's die constant zijn afgestemd op de toekomst van het werk, door docenten met uitgebreide professionele ervaring, door de nadruk op sociale vaardigheden (communicatie, samenwerking, culturele gevoeligheid) en door de ruimte die studenten krijgen hun eigen zakelijke projecten ontwikkelen. De prominente plaats voor onderzoek (sluitstukprojecten en proefschriften) gericht op zakelijke problemen in de echte wereld is een belangrijke factor bij het voorbereiden van onze studenten op succes. Studenten hebben meerdere kansen die worden geboden door de omgeving van Genève (bijv. Deelname aan belangrijke conferenties, stages bij bedrijven, internationale instellingen en NGO's) en door onze internationale academische partnerschappen.

UBIS University of Business and International Studies","author_url":"","source":"©UBIS University of Business and International Studies"}" />

Diensten

Studentenkantoren

 • Career Center adviseert elke individuele student waar hij / zij terecht kan voor een stage. Alle studenten mogen na de eerste 6 maanden studeren in Zwitserland 15 uur per week werken.
 • Student Learning Platform helpt bij het controleren van cijfers en studiemateriaal.
 • Online programma voor onderwijs op afstand.
 • Student Services om te helpen met visa, formaliteiten voor verblijfsvergunningen, gezondheidszorg en accommodatie.
 • Oriëntatiedagen voor nieuwe studenten: kennismaking met professoren, stadsrondleidingen, integratie met bestaande studenten.
 • Student Association - organiseert leuke evenementen voor studenten in en buiten Genève.

accommodatie

Het UBIS studentenserviceteam helpt studenten bij het boeken van een gedeelde of eenpersoonskamer in Student Residences in Genève (apart gelegen voor vrouwelijke en mannelijke studenten). Op verzoek van een student kunnen we een aantal agentschappen aanbieden voor verhuisservices of om een kamer in een privé-appartement te zoeken. De huizenprijzen in Genève zijn maandelijks van 700 tot 1000 CHF per persoon. Genève heeft uitstekend openbaar vervoer en veilig fietsen. Op loopafstand van de campus proberen we woonvoorzieningen te vinden.

Bibliotheek

UBIS heeft een kleine fysieke bibliotheek op de campus en alle studenten kunnen een jaarkaart voor de bibliotheek van de Verenigde Naties krijgen en deze gratis gebruiken. UBIS biedt ook toegang tot de EBSCO Business Source Premier-database, een van de beste en meest complete zakelijke databases voor onderzoek.

Gezondheidszorg

Zorginstellingen bevinden zich buiten de campus. Alle UBIS-studenten vragen een Zwitserse ziektekostenverzekering aan voor studenten met speciale tarieven van 65 tot 100 CHF per maand, afhankelijk van het franchisetype.

UBIS University of Business and International Studies","author_url":"","source":"©UBIS University of Business and International Studies"}" />

campus

De Genève-campus van UBIS bevindt zich op één plaats, in het stadscentrum en zeer dicht bij de Verenigde Naties in Genève, het hoofdkantoor van banken, bedrijven en internationale organisaties zoals de WTO en het Wereldfonds. De campus ligt op 3 minuten lopen van het meer van Leman en op 2 minuten lopen van de botanische tuinen van Genève.

De klaslokalen zijn volledig uitgerust, hebben natuurlijk en kunstlicht, zijn groot en comfortabel. Er is een sterke internetverbinding, een studentenlounge, een kleine bibliotheek en toegang tot een keuken. Kleine cafés, kiosken, supermarkten en restaurants bevinden zich allemaal heel dicht bij de campus.

Sportfaciliteiten

Sportfaciliteiten in Genève zijn beschikbaar tegen speciale kortingen voor studenten:

 • Maandelijks zwembadabonnement - 10 CHF
 • Stadion voor voetbal - gratis
 • Maandelijks abonnement op sportschool - 49 tot 65 CHF
 • Fietsen, meerboten, waterfietsen - te huur

Studentenverenigingen

Er is een ruime keuze aan culturele activiteiten in het Frans en Engels (uitzending, print en online media en live optredens).

Informatie over evenementen is verkrijgbaar bij Genève Toerisme of de plaatselijke VVV-kantoren en lokale kranten. 'Tribune de Genève', 'Le Temps' en 'Le Matin' publiceren wekelijkse supplementen met details over lokale evenementen en entertainment. Genève heeft meer dan 40 musea, kunstcentra en stichtingen en het hoogste aantal bioscopen per hoofd van de bevolking in Europa (bijv. The Orange Cinema (Cinélac), City bioscopen).

UBIS University of Business and International Studies","author_url":"","source":"©UBIS University of Business and International Studies"}" />

accreditatie

 • # 7 op CEO Magazine Global MBA Ranking 2020
 • Tier One op CEO Magazine Global MBA Ranking 2020
 • EduQua
 • International Accreditation Council for Business Education (IACBE)
 • Federation des Enterprises Romande (FER)
 • Europese Stichting voor Managementontwikkeling (EFMD)
 • ISO 9001
 • Raad voor Accreditatie Hoger Onderwijs

Getuigenissen van studenten

"Wat ik leuk vind aan UBIS zijn de kleine, zeer praktische en zeer interactieve lessen die worden gegeven door professoren van topkwaliteit. De prachtige campus is gelegen in het hart van Genève, een stad met de meest serene en geweldige sociale voorzieningen. Bovendien heb ik heb tijdens mijn studie al aan vijf bedrijfsprojecten kunnen werken die ik na mijn masteropleiding kon voortzetten. "
Timothy Masebe
UBIS Graduate
"UBIS betekent voor mij kwalitatief onderwijs: de professoren van UBIS worden niet alleen gerespecteerd in de klas, maar ook door het bedrijfsleven en internationale organisaties over de hele wereld. Dat maakt een groot verschil tijdens je studie en na je afstuderen wanneer je de opgedane kennis moet toepassen op UBIS naar de echte wereld. "
Liridon Byqmeti, uit Kosovo
MBA afgestudeerd

Locaties

Genève

Address
Avenue Blanc,46
1202 Genève, Genève, Zwitserland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Accreditaties

EFMD Equis Accredited