UBIS University of Business and International Studies

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De University of Business and International Studies (UBIS) moedigt teamwerk aan en helpt studenten leiders te worden en hun eigen bedrijf te starten

UBIS is een jonge instelling die kwaliteitsprogramma's wil leveren op het gebied van internationale betrekkingen en zaken . Het UBIS-DNA bestaat uit drie hoofdfactoren: Real-World Experience, Individual Attention en International Perspective .

De professoren van UBIS zijn zeer ervaren professionals . Ze brengen echte problemen naar de klas en ontleden ze met het kritische oog van ervaring. Ze bieden deelnemers een strategisch kader waarin ze de problemen kunnen positioneren waarmee u in uw professionele leven te maken zult krijgen.

UBIS houdt de evoluerende behoeften van de markt nauwlettend in de gaten en past voortdurend de cursusinhoud en methodologieën aan om ervoor te zorgen dat onze afgestudeerden zijn uitgerust met de nodige kennis en overdraagbare vaardigheden om te slagen in de snel evoluerende wereld van werk.

Bij UBIS ben je niet zomaar een gezicht in de massa. We besteden aandacht aan de behoeften van elke student en streven ernaar om voor elke student een op maat gemaakte en gepersonaliseerde leerervaring te bieden . Onze kleine klassen helpen u om te profiteren van meer diepgaande discussies en individuele feedback van uw professoren te ontvangen. Dit is ontworpen om onze studenten te helpen de vaardigheden en het vertrouwen te ontwikkelen om te slagen in de carrière die ze willen volgen.

Ten slotte zijn we een echt internationale gemeenschap : de faculteit, het personeel en de studenten van UBIS komen uit meer dan 40 verschillende nationaliteiten en uit alle hoeken van de wereld. UBIS heeft ook een sterk netwerk van internationale partners en een echt internationaal Alumni-netwerk. Momenteel is UBIS 'Family verspreid over 4 continenten.

Waarom studeren aan UBIS

 1. Op maat gemaakte, hoogwaardige academische programma's en een faculteit die individuele bedrijfsgerichte studentenprojecten sterk ondersteunt. Kleine klasgrootte is de sleutel.
 2. Focus op het carrièreperspectief van studenten: programma's die zijn afgestemd op de toekomst van werk; faculteit met professionele ervaring, gecombineerde technische en sociale vaardighedenbenadering.
 3. Zeer diverse studentenorganisatie op de campus en onderdompeling in de internationale gemeenschap van Genève. Semester in het buitenland (partnerinstellingen) en / of stage (VS).

IMG-2656UBIS University of Business and International Studies","author_url":"","source":"©UBIS University of Business and International Studies"}" />

Gedetailleerde informatie

Geschiedenis

De University of Business and International Studies (UBIS) werd in 2006 opgericht om een instelling te creëren met hoge academische normen en een ondersteunende omgeving voor studenten die geïnteresseerd zijn in een zakelijke carrière. UBIS is geaccrediteerd door IACBE, EduQua en ISO29990. UBIS heeft een netwerk van internationale academische partners en een internationaal alumninetwerk. De faculteit, het personeel en de studenten komen uit meer dan 40 landen.

Onderwijs

Bij UBIS bouwen we studentencapaciteiten op om door gebieden te navigeren die ze misschien niet kennen, om zich aan te passen aan veranderende omstandigheden, om in multiculturele modi te opereren en om projecten uit te voeren die positieve gevolgen zullen hebben in de wereld. We herzien en wijzigen onze programma's en lesmethoden voortdurend om aan te sluiten bij de huidige zakelijke en maatschappelijke behoeften.

Onze undergraduate-programma's leggen sterk de nadruk op individuele groei en op het ontwikkelen van de kennis, vaardigheden en gewoonten die nodig zijn om te slagen in de toekomst van werk.

Afgestudeerde studenten zijn gericht op analyse en onderzoek dat van toepassing is op hedendaagse zakelijke vraagstukken.

In 2018 heeft UBIS haar academische aanbod uitgebreid met een doctor in de bedrijfsadministratie.

Onderzoek

Studentenonderzoek wordt aangemoedigd en ontwikkeld via het sluitsteenproject op bachelorniveau en een scriptie op master- en doctoraatsniveau. Van de master- en doctoraatsthesissen wordt verwacht dat ze origineel onderzoek aantonen en een bijdrage leveren aan nieuwe kennis. De vakkennis van de faculteit is cruciaal om deze scripties te oriënteren op zakelijke problemen uit de echte wereld. De originaliteit van het onderzoek wordt bewaakt door de scripties nauw te begeleiden in vooraf bepaalde stadia van het schrijven van inzendingen door studenten. Van faculteiten wordt verwacht dat ze onderzoeksactiviteiten demonstreren door middel van bijdragen aan peer-reviewed tijdschriften en deelname aan gepubliceerde congresverslagen.

Carriere vooruitzichten

De carrièremogelijkheden voor studenten worden vergroot door hoogwaardige academische programma's die constant zijn afgestemd op de toekomst van het werk, door docenten met uitgebreide professionele ervaring, door de nadruk op sociale vaardigheden (communicatie, samenwerking, culturele gevoeligheid) en door de ruimte die studenten krijgen hun eigen zakelijke projecten ontwikkelen. De prominente plaats voor onderzoek (sluitstukprojecten en proefschriften) gericht op zakelijke problemen in de echte wereld is een belangrijke factor bij het voorbereiden van onze studenten op succes. Studenten hebben meerdere kansen die worden geboden door de omgeving van Genève (bijv. Deelname aan belangrijke conferenties, stages bij bedrijven, internationale instellingen en NGO's) en door onze internationale academische partnerschappen.

DSC3084UBIS University of Business and International Studies","author_url":"","source":"©UBIS University of Business and International Studies"}" />

Diensten

Studentenkantoren

Career Center adviseert elke individuele student waar hij terecht kan voor een stage. Alle studenten in Zwitserland mogen 20 uur per week werken - een post van 50% vanaf het 2e semester van de studie.

 • Leerplatform voor studenten - helpt bij het controleren van cijfers en studiemateriaal
 • Online programma voor afstandsonderwijs
 • Student Services om te helpen met visa, formaliteiten van de verblijfskaart, gezondheidszorg en accommodatie
 • Oriëntatiedagen voor nieuwe studenten: kennismaking met professoren, rondleidingen door steden, integratie met bestaande studenten
 • Studentenvereniging - organiseert leuke evenementen voor studenten in en buiten Genève

accommodatie

Het UBIS studentenserviceteam helpt studenten bij het boeken van een gedeelde of eenpersoonskamer in Student Residences in Genève (apart gelegen voor vrouwelijke en mannelijke studenten). Op verzoek van een student kunnen we een aantal agentschappen aanbieden voor verhuisservices of om een kamer in een privé-appartement te zoeken. De huizenprijzen in Genève zijn maandelijks van 700 tot 1000 CHF per persoon. Genève heeft uitstekend openbaar vervoer en veilig fietsen. Op loopafstand van de campus proberen we woonvoorzieningen te vinden.

Bibliotheek

UBIS biedt toegang tot de EBSCO Business Source Premier-database, een van de beste en meest complete onderzoeksdatabases voor onderzoek. UBIS heeft ook een kleine fysieke bibliotheek op de campus en alle studenten kunnen een jaarpas krijgen voor de United Nations Library en deze gratis gebruiken.

Gezondheidszorg

Zorginstellingen bevinden zich buiten de campus. Alle UBIS-studenten vragen een Zwitserse ziektekostenverzekering aan voor studenten met speciale tarieven van 65 tot 100 CHF per maand, afhankelijk van het franchisetype.

IMAG0934UBIS University of Business and International Studies","author_url":"","source":"©UBIS University of Business and International Studies"}" />

campus

De Genève-campus van UBIS bevindt zich op één plaats, in het stadscentrum en zeer dicht bij de Verenigde Naties in Genève, het hoofdkantoor van banken, bedrijven en internationale organisaties zoals de WTO en het Wereldfonds. De campus ligt op 3 minuten lopen van het meer van Leman en op 2 minuten lopen van de botanische tuinen van Genève.

De klaslokalen zijn volledig uitgerust, hebben natuurlijk en kunstlicht, zijn groot en comfortabel. Er is een sterke internetverbinding, een studentenlounge, een kleine bibliotheek en toegang tot een keuken. Kleine cafés, kiosken, supermarkten en restaurants bevinden zich allemaal heel dicht bij de campus.

Sportfaciliteiten

Sportfaciliteiten in Genève zijn beschikbaar tegen speciale kortingen voor studenten:

 • Zwembad maandelijks abonnement - 10 CHF
 • Stadion voor voetbal - gratis
 • Gym maandelijks abonnement - 49 tot 65 CHF
 • Fietsen, boten op het meer, waterfietsen - te huur

Studentenverenigingen

Er zijn geen culturele clubs op de campus nodig, want Genève biedt zoveel - bijvoorbeeld een ruime keuze aan Franse en Engelse taalactiviteiten (uitzending, print, online media en live optredens).

Informatie over evenementen is verkrijgbaar bij het toerisme in Genève of bij de plaatselijke VVV-kantoren en lokale kranten. Tribune de Genève ',' Le Temps 'en' Le Matin 'publiceren wekelijkse supplementen met details over lokale evenementen en entertainment. Genève heeft meer dan 40 musea, kunstcentra en stichtingen en het hoogste aantal bioscopen per hoofd van de bevolking in Europa (bijv. The Orange Cinema (Cinélac), City bioscopen). Genève heeft een actieve muziek- en theaterscène (35 podia). Genève Agenda, RegArt en de Tribune de Genève geven een overzicht van aankomende theaterevenementen.

DSC_0367UBIS University of Business and International Studies","author_url":"","source":"©UBIS University of Business and International Studies"}" />

accreditatie

De University of Business and International Studies (UBIS) is gecertificeerd door EduQua: de Zwitserse kwaliteitscertificering voor hoger onderwijs.

UBIS heeft een gespecialiseerde accreditatie voor haar zakelijke programma's ontvangen via de International Accreditation Council for Business Education (IACBE), gevestigd op 11374 Strang Line Road in Lenexa, Kansas, VS. Klik hier voor een lijst met door de IACBE geaccrediteerde programma's.

UBIS is ook ISO 29990 gecertificeerd. Deze certificering biedt de basis voor een relevant managementsysteem dat specifiek gericht is op onderwijs en continue verbetering van het managementsysteem, processen en diensten. UBIS is er trots op dat het de eerste ISO 29990 gecertificeerde Zwitserse onderwijsinstelling is (geaccrediteerd vanaf 14 juni 2013) die een volledige certificering heeft behaald.

Verder is UBIS:

 • Lid van de Federation des Enterprises Romande (FER)
 • Geassocieerd lid van de European Foundation for Management Development (EFMD), een van de belangrijkste business school-netwerken ter wereld. Deel uitmaken van het netwerk biedt veel mogelijkheden voor uitwisseling van docenten en studenten, kennisuitwisseling en samenwerking.

Getuigenissen van studenten

"Wat ik leuk vind aan UBIS zijn de kleine, zeer praktische en zeer interactieve lessen die worden gegeven door professoren van topkwaliteit. De prachtige campus is gelegen in het hart van Genève, een stad met de meest serene en geweldige sociale voorzieningen. Bovendien heb ik heb tijdens mijn studie al aan vijf bedrijfsprojecten kunnen werken die ik na mijn masteropleiding kon voortzetten. "
Timothy Masebe
UBIS Graduate
"UBIS betekent voor mij kwalitatief onderwijs: de professoren van UBIS worden niet alleen gerespecteerd in de klas, maar ook door het bedrijfsleven en internationale organisaties over de hele wereld. Dat maakt een groot verschil tijdens je studie en na je afstuderen wanneer je de opgedane kennis moet toepassen op UBIS naar de echte wereld. "
Liridon Byqmeti, uit Kosovo
MBA afgestudeerd

Locaties

Genève

Address
Avenue Blanc,46
1202 Genève, Genève, Zwitserland

Accreditaties

EFMD Equis Accredited